27 september 2014

Super bedankt toppertjes!

Wat ben ik verwend afgelopen dinsdag op mijn verjaardag zeg, kwam terug van boodschappen en hoe geweldig ik kreeg de voordeur bijna niet meer open, wat een verrassing zeg om zoveel enveloppen op de deurmat te hebben gevonden. Die arme postbode wat had die een pech dat ik niet thuis was op het moment dat hij ze kwam bezorgen, had hem veel werk gescheeld om eventjes aan te bellen en ze aan mij te geven in plaats van ze stuk voor stuk door de brievenbus te moeten gooien. Heb maar liefst over de 70 kaarten gekregen hoe gaaf is dat. Jullie zijn toppertjes, dank jullie wel voor alle schitterende kaarten.

 
Hoop snel ook weer eens aan de kaart te kunnen maar zal niet weten wanneer eerlijk gezegd, want jeetje wat is ons leventje veranderd. Maar heb wel heel top nieuws want Nick is weer naar school, verleden vrijdagmiddag kreeg ik het bericht dat de indicatie voor de verpleging op school rond was en na het bellen met de directrice van school  kreeg ik het mooie bericht dat zij er voor open staan om Nick weer naar school te laten gaan met sonde en al. Hoe super is dat en Nick die is volgens mij weer heel blij om naar school te gaan, is hij toch weer onder zijn vriendjes na lange afwezigheid. Elke dag komt er iemand van Flexiekids hem aankoppelen op de pomp en 2 uur later komt iemand hem weer afkoppelen en geeft tevens de medicijnen door de sonde. En tot nu toe gaat dat super, ben er heel blij mee dat dat rond is. Zelf sta ik tegenwoordig 4.30 uur op om de voeding voor die dag te maken, het systeem in elkaar te zetten (dat moet iedere dag vervangen worden), de medicijnen klaar te maken die ik om 5.45 uur aan hem geef en hem daarna meteen koppel aan de pomp voor de sondevoeding. Je zal nu misschien denken eh waarom zo vroeg, nou dat komt omdat de voeding 1 1/2 uur moet inlopen en dat betekent dat hij om 7.15 uur klaar is om vervolgens om 7.40 uur opgehaald te worden door het busje om naar school in Haarlem te gaan. Helaas durft hij nog steeds niet te gaan slapen zodra het donker is en helaas pindakaas wordt het steeds vroeger donker maar hoop dat ook snel te kunnen doorbreken. En met mij hoe gaat het mij, nou kan nu een heel leuk verhaal ophangen van dat dat het super met me gaat maar de realiteit is dat het mij niet zo lekker gaat op dit moment. Merk dat alle spanning er nu pas uitkomt en de realisatie van alles wat er gebeurd is en wat ons allemaal nog te wachten staat zorgt ervoor dat mijn koppie overuren draait. Ben daarom ook afgelopen maandag naar de huisarts geweest en moest afgelopen week de nodige rust nemen en mocht nog niet werken, vrijdag een gesprek gehad met mijn chef en dinsdag naar de bedrijfsarts om te kijken hoe we het gaan invullen, dus woensdag hoop ik in ieder geval weer een aantal uur te kunnen gaan werken. We zullen het zien. Ben in 1995 overspannen geweest en dat hoop ik echt nooit meer mee te maken, dat was echt het zwartste jaar van mijn leven, en heb alweer wat klachten gehad waar ik toen ook last van had en dan schrik je toch ....... nee laat ik maar verstandig zijn en goed luisteren naar mijn lichaam want niemand heeft er wat aan als ik op een gegeven moment uitval, moet toch de stabiele factor blijven in het hele verhaal niet dan. Maandag moeten we weer naar het ziekenhuis, spannend weer elke keer, hoe zullen de bloedwaardes deze keer zijn, hoe ondergaat de Nick al de prikken en zijn sonde wordt waarschijnlijk ook nog vervangen ...... pffff dat wordt weer een zwaar dagje voor mijn mannetje. Nu nog maar eventjes genieten van het weekend zover als dat gaat en maandag zullen we het weer gaan beleven.
 
Had een aantal maanden terug, in ieder geval voor de verschrikkelijke dag die ons leventje totaal op zijn kop zette, nog een aantal digi's zitten kleuren en hoop ze over een tijdje echt weer eens op een kaartje te kunnen verwerken. Maar nu zal ik echt niet weten wanneer ik weer eens een keertje met al mijn kistjes om me heen heerlijk kan ontspannen, hetgene wat ik altijd zo ontzettend graag deed en waar ik zo mijn rust in vond. Zie hier mijn destijds ingekleurde digi's, is ook zo zielig als ze hier maar in mijn kastje liggen te wachten om ooit eens te mogen pronken op een kaartje.
  
Hoop ook snel weer bij jullie langs te gaan, probeer wel iedere dag eventjes alle blogberichten te bekijken maar reageren schiet er nog bij in. Hoe graag ik het ook zou willen het is helaas eventjes niet anders. Hoop dat jullie dat begrijpen.

50 opmerkingen:

 1. Wij begrijpen alles van je Anita, ga jij maar gewoon lekker rond kijken op de bloggies in de spaarse minuten die je nog over hebt en take your time!!! Nog van harte Gefelliciteerd met je verjaardag en geweldig al die mooie kaarten!!! Geniet ervan en we leven allemaal erg met jullie mee!
  Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kippevel krijg ik van je bericht, 70 kaarten helemaal top dat je er zoveel mocht ontvangen.
  Tja wie goed doe ontvangt ook goed Anita.
  Wat fijn om te lezen dat het Nick weer naar school gaat...
  Ik hoop dat ook jij snel weer wat beter in je vel zit Anita!
  En het bloggen dat komt wel weer...
  Suc6 voor maandag

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Neem rustig de tijd meid bloggen blijft er wel Je eigen gezondheid gaat voor En wat fijn dat Nick weer naar school mag geeft ook al wat meer rust.wens je nog een fijne zondag.en voor alle drie een dikke knuffel.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Anita, Denk nu eerst maar eens even aan jezelf. Dat is toch heel logisch dat je nu even zelf aan de beurt komt. Geef echt je lichaam even de rust hoor. Het bloggen komt vast wel weer. Eerst aan jezelf werken!! Hou vol hoor. Groetjes marja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Anita,

  Woh wat een stapel kaarten (70) heb je gehad maar je had het dan ook verdient, en het is natuurlijk logisch dat je, je rust neemt luister aub naar je lichaam en fijn dat Nick weer naar school is dan kan je bijtanken als hij naar school is even een beetje rust in de tent. En wat het bloggen betreft dat komt vanzelf wel weer eerst alles voor jezelf op de rit krijgen en dan komt de rest vanzelf dus hou vol meisje komt goed met je.

  Lieve groetjes Bep.

  BeantwoordenVerwijderen

 6. Hoi Anita,
  Nee het is zeker niet niks, fijn dat je even van je laat horen weer met een blogje. Je hebt echt veel en mooie kaarten ontvangen. En de tijd dat je zelf weer aan de kaarten maak gaat die komt ook echt wel weer, maar alles heeft nu zo zijn tijd nodig. Nick is belangrijk, maar jij ook. Luister goed naar je lichaam en neem de rust die nodig is, en ik hoop voor je dat als je weer gaat werken dat je dat kan zien als afleiding. Fijn ook om te horen dat Nick naar school gaat en daar ook alle hulp krijgt, geweldig.
  Anita, hou je goed, sterkte met alles, knuffel voor jullie alle drie !
  Liefsss van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Aniet,
  dat begrijpt toch iedereen! Natuurlijk naast dat je 24 uur per dag met Nick bezig bent (en Dani niet te vergeten)moet je ook nog aan jezelf denken. En dat het dan niet top gaat, is logisch.
  Fijn dat Nick naar school gaat! Wordt het voor zijn gevoel weer 'normaal'.
  Doe kalm aan hoor!
  Je afdrukjes zijn wel prachtig ingekleurd zeg! Zooooo!!
  Liefs en sterkte!
  GerJanne
  p.s
  Heerlijk die post!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat zal iedereen wel begrijpen Anita. Hopelijk gaat het snel weer beter met je en kan je alles een plaats geven. Sterkte nog.
  Je afdrukjes zijn supermooi gekleurd.

  Groetjes,
  Nans

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een goed nieuws Anita, blij dat het met Nick de goede kant op gaat, hou je zelf goed in de gaten en doe het rustig aan, denk om je zelf....je afdrukjes zijn prachtig ingekleurd, super mooi....

  liefs en groetjes ook aan je jongens, Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. nou dat is toch super zoveel kaartjes anita, helemaal geweldig ben blij voor je.

  Gr Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat was nou net de bedoeling dat je heel veel kaarten zou krijgen. Alle lof ook aan Jolanda hoor want zij heeft het een en ander georganiseerd. Ben blij dat het met Nick beter gaat en nu met jezelf dan nog!! Let inderdaad goed op je lichaam en neem de nodige rust. Heel veel sterkte en ben benieuwd naar de kaarten die je gat maken van de digi's. Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Anita,
  fijn te horen een beetje goed nieuws en zo fijn voor jou dat je verwend bent geweest met zoveel kaartjes
  verzorg je zelf goed en rust op tijd al je kan
  en je digi's zijn super mooi ingekleurd
  heel veel moed
  lieve groetjes martine

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Anita wat fijn dat je zoveel kaarten hebt gekregen! Dat heeft Jolanda goed gedaan... Gelukkig dat het beter met Nick gaat dat hij zelfs weer naar school kan en alles weer zo "normaal" mogelijk voor hem gaat worden. En weer bij zijn vriendjes kan zijn. Hopelijk gaat alles goed. Gelukkig heb je er goed hulp bij. Jij moet oog goed op jezelf passen.... Want nu.met Nick de druk van de ketel is Val jij in een gat... Gelukkig herkend hetzelfde. Maar neem er maar hulp bij. Want jij moet eigenlijk wel op de been blijven. .. Het ga jullie alledrie goed groeten Trijntje


  ..

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Anita wat leuk al die mooie kaarten gelukkig dat Nick weer naar school mag dat geeft voor jou even wat verlichting doe maar rustig aan dat bloggen komt wel weer denk nu eerst aan je zelf en doe enkel waar je zin in hebt rust goed uit en blijf op de been ik wens je heel veel sterkte groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Anoniem19:56

  hallo Anita
  Wat fijn dat het met Nick beter gaat en weer naar school mag,
  Je moet ook goed op je zelf passen ,
  lieve groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Anoniem20:13

  Wat fijn dat Nick weer naar school kan. En wat ben je heerlijk verwend met je kaarten, dat heb je wel verdiend. En pas goed op jezelf, het scheelt al dat je de symptomen nu herkent. Dan neem je het eerder serieus.
  Sterkte voor maandag en groetjes,
  Liselot

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat fijn dat de zorg rondom Nick nu geregeld is, nu komt voor jou pas het verwerken van alle spanning en stress die je hebt meegemaakt de laatste tijd.
  Neem er rustig de tijd voor het komt heus allemaal goed maar je wilt gewoon te snel.
  kalm aan.groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi Anita,
  Fijn dat Nick weer naar school is.
  Jij moet inderdaad goed luisteren naar je lichaam,je hebt zo veel mee gemaakt in een korte periode en dat moet je in alle rust verwerken.
  Leuk dat je zo veel kaarten gehad hebt.
  En je digi,s zijn mooi ingekleurd.
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 19. 70 kaarten Anita, wow! En dan ben ik het nog vergeten.
  Denk om jezelf he, er is maar 1 Aniet!
  Wel fijn voor Nick dat zijn leventje zo door gaat, weer heerlijk naar school en onder de jongens.
  Maar wat is het voor jou veranderd zeg, het vroege opstaan, het prepareren van alles.
  Het is niet niks!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel fijn nieuws wat Nick betreft maar dat jij nu alles in wat rustiger vaarwatr is gekomen pas echt een tik krijgt daar kijk ik niet van op Anita. Een mens kan bergen verzetten en heel veel verwerken maar de afrekening komt en keer helaas dus goed dat je naar de arts bent geweest. Heel goed op jezelf letten en op tijd aan de bel trekken als het te veel wordt Anita en als ik je beeldige ingekleurde plaatjes zie zou ik zeggen.........al is het maar een kwartiertje, ga er af en toe gewoon even voor zitten, geeft zo veel ontspanning en voldoening en dat heb je heel hard nodig nu!! Super dat je zo veel post hebt gehad, geniet er maar lekker van!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw wat een hoop kaarten Anita! Geweldig!
  En wat super dat Nick weer naar school gaat zeg. Dan kun jij nu ook eindelijk weer een beetje tot rust komen. Werken dat komt wel weer hoor... eerst je eigen gezondheid, want overspannen worden moet je niet hebben.
  Je digi's zij echt geweldig ingekleurd en ook het kaartjes maken komt straks vanzelf wel weer eens.
  Rustig aan en lieve groetjes van mij.
  Heleen

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoi Anita,fijn om weer een berichtje van jou kant te horen.Super zoveel kaartjes en dat had je ook verdiend.Doe maar rustig aan en luister naar je lichaam,niet over haasten tijd pakken dan komt het wel weer goed jullie hebben de laatste tijd zoveel mee gemaakt dat het te begrijpen is dat het nu niet in een keer alles weer op de oude weg verder gaat.Veel succes voor maandag.groetjes Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Lieve \Anita,
  Wat ben je heerlijk verwend met al die prachtige kaarten en vast ook heel veel lieve en mooie verjaardagswensen!
  Fijn dat Nick weer naar school mocht en dat de medischezorg ook daar geleverd kan worden. Hopelijk krijg je nu wat tijd voor jezelf om alles een plekje te gaan geven.
  Je afdrukjes zijn prachtig ingekleurd en wie weet krijg je toch nog een keer de tijd en energie om ze te verwerken in een kaartje.

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hoi Anita,
  wat fijn dat Nick weer naar school gaat en dat het beter met 'm gaat. Ik heb een tijdje niet geblogt dus ook minder meegekregen. En wat gaaf dat je zoveel kaartjes hebt gekregen voor je verjaardag! Leuk hoor! Dat is toch genieten hé.
  Zorg je we goed voor jezelf, rustig aan hé. Fijn weekend meis, liefs Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Geweldig zoveel kaarten; allemaal verdiend. Fijn dat Nick weer naar school mag en kan. Pas goed op jezelf en neem je tijd en rust en als je wat tijd hebt lekker even kleuren dat helpt ontspannen.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. We zijn weer heel blij Anita om weer wat van je te horen....geweldig dat je zoveel kaartjes voor je verjaardag heb gekregen...jr verdiende het ook hoor om eventjes een beetje aandacht te hebben...
  Heel fijn dat Nick weer een beetje in zijn ritme aan het komen is...zoals.terug naar school...
  maar lieve Anita denk goed aan jezelf hoor want de laatste 2 maanden hebben ontzettend veel energie van je gekost....Neem als het kan eventjes rust ....
  Prachtig ingekleurde stempels laat je ons weer zien....

  liefs Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hoi anita,

  Ik heb je van de week ook nog een mailtje gestuurd. Maar wat fijn dat het nu toch wat beter gaat. En dat er iets positiefs gebeurd.

  Fijn weekend

  Groetjes Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat fijn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Super zo'n school en er kan toch meer in Nederland dan ik soms denk, heel fijn!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wow wat heb jij een berg kaarten gekregen!
  Hoop dat je van je verjaardag toch nog iets hebt kunnen genieten.
  Het is fijn dat Nick weer naar school mag.
  Is de sondevoeding nu blijvend of mag hij ook nog weer terug op normaal eten?
  Doe zelf maar even rustig aan zodat je alles een beetje een plaats kunt geven, want je kinderen hebben je nodig en wij zijn allemaal mensen en hebben allemaal gevoelens.
  Wens je heel veel sterkte toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hoi Aniet, zorg maar even goed voor jezelf en voor je kanjer, en kaarten maken en reacties geven bij blogs komt wel weer. Nu even eerst dit allemaal op een rijtje krijgen en inpassen in je leven. Heel fijn dat de school ook meewerkt. Nou een hele fijne zondag nog.
  groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat fijn dat Nick weer naar school kan. Jullie leven is wel erg veranderd. Zorg goed voor jezelf en je mannetje.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 32. wauw meid wat fijn voor je dat je zo verwend bent met al die kaarten geniet er van hoor
  en fijn dat nick weer naar school gaat meid dat geeft je even iets meer lucht
  en jou leven is ook heel erg veranderd nu maar als het kan neem je rust puntje hoor anders ga je er ook onder door en is er niemand die het een dagje van je over kan nemen zodat jij ook even kan ontspannen dat je nog niet freubeld dat komt wel weer je moet nu eerst zelf ook even tot rust komen mar deze afdrukjes die je had gemaakt wauw prachtig ingekleurd hoor en die komen heus wel op een kaartje straks en dan je werk ga niet te vroeg heen je moet ook eerst zelf weer herstellen dit gaat je niet in de koude kleren zitten meid zal voor je duimen maandag met nick voor zijn prik
  geniet van je zondag nog even lieve groetjes en knuffels roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hoi Anita,

  Wat fijn dat je zoveel mooie kaartjes mocht ontvangen. Leuk dat Nick weer terug naar school kan. Heb je ook eventjes rust voor je eigen, want het is niet te onderschatten, hé. Het freubelen zal met de tijd ook weer keren, maar eerst moet je zelf herstellen van al die drukke tijden. Maar ik ben er zeker van dat we nog wel van je mooie kaartjes te zien zullen krijgen. Hou je goed Anita :) :) :)

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hi Anita,
  Fijn dat Nick naar school mag, maar jij bent nog niet van alle zorgen af. Meis, aanvaardt het, want dan zorgt het aanvaarden er voor, dat je je niet overspannen voelt. Iemand die nooit overspannen is geweest of depressief, weet, kan voelen, wat e angst bij je doet. Luister a.u.b. naar je eigen gedachten en laat ze niet op hol slaan. Probeer toch hier of daar een beetje te ontspannen, Je huis blijft er wel hoor. Maar zoek toch af en toe alvast 1 kistje op. Dan doe je dat maar een half uurtje. Maar meis ontspan en doe dat leuks dat je zo leuk vindt. Ik denk aan je en hoop van ganer harte, dat dat tij keert. Veel liefs leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 35. wat super om zoveel prachtige kaarten te mogen ontvangen..denk aan jezelf, je hebt nog een lange weg te gaan.Maar heerlijk dat Nick weer naar school kan, neem de tijd voor jezelf, wat heb je gave afdrukjes liggen, zo nu en dan aan de kaart als het lukt,succes en sterkte,
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat fijn dat Nick weer naar school kan. Goed te lezen. En wat een berg kaarten zeg! Wauw! Je afdrukjes zijn prachtig en ik hoop voor jou dat je binnenkort weer tijd kan vinden om heerlijk ontspannen een kaart te maken. Sterkte met alles, want je leven is zo even in ene veranderd.

  Liefs, Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Hoi Anita,

  Op de eerste plaats alsnog proficiat met je verjaardag!!!!
  Wat fijn dat Nick weer naar school kan en het beter met hem gaat.
  De digi's die je ingekleurd hebt zijn fantastisch mooi.
  Begrijp dat je nog niet veel aan je blog toekomt, maar weet dat we je niet vergeten hoor. Je bent een KANJER!!!!
  Lieve gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hoi hoi Anita,
  het is ook niet biks wat er in korte tijd met jullie is gebeurt dat moet er gewoonweg uitkomen bij jou,
  geeft niks dat je niet aan blogbezoekjes toe komt, je hebt nu andere dingen aan je hoofd!
  Wel fijn dat Nick weer naar school mag!
  Hopelijk gaat het met jou dan ook wat rustiger..
  in ellk geval veel sterkte!
  liefs van Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hoi Anita eerst wil ik je van harte proficiat wensen ,Ik was op vakantie en ben je vergeten dus doe ik het zo . hopelijk komt het allemaal goed ,je moet nog al wat doormaken ik denk aan jullie en hoop dat het toch een keer goed komt.
  liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Hallo Anita, wat fijn dat er zoveel mensen aan je verjaardag hebben gedacht en dat de postbode er een flinke kluif aan had.
  Doe rustig aan en probeer een beetje op je zelf te letten.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Top Anita! Van al die kaarten krijg je een boost in de goede richting!
  Jeetje, ik lees het nu pas van je zoon. Das op z'n zachts gezegt, niet leuk.
  Probeer op jezelf te letten. Je bent een kanjer Anita!
  Fijn dat je zoon weer naar school mag. Hou je taai!
  Een lieve groet,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Nog van harte Anita met je verjaardag. Ik loop gigantisch achter met bloggen dus vandaar het e.e.a. gemist en ook met Nick. Meid zorg goed voor jezelf inderdaad en wat gaaf dat Nick alweer naar school gaat. Ik snap dat de rollercoaster nog niet voorbij is, maar jullie zitten nu even niet in een dubbele loop.
  Heeeeeeeeeeeeeeeel veel sterkte en hopelijk kun je snel even tijd maken om heerlijk te ontspannen en om je prachtig ingekleurde stempeltjes te verwerken op een kaart. Al is het er maar eentje hè?! Tijd voor jezelf is nu ook erg belangrijk!! Hou je haaks!
  Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wat heerlijk dat je zoveel kaartjes kreeg, dat verdien je ook wel. Het valt allemaal zeker niet mee, en je doet er alles aan om er voor Nick te zijn. Goed nieuws dat school hem weer wil ontvangen, dat zal voor Nick ook fijn zijn. Pas goed op jezelf en neem je rust wanneer dat kan! Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Wat leuk dat je zoveel kaarten heb gekregen. Leuk dat iedereen toch zo met je mee leeft. en wat heerlijk dat Nick weer naar school gaat. En toch ook weer spannend. Jammer dat je zelf niet zo lekker in je vel zit op dit moment. Maar dat is ook wel te begrijpen. Moet je eens terug denken en kijken wt je allemaal heb mee gemaakt. En ook nu is het nog niet makelijk voor je. Je leven heeft een hele andere wending gekregen. Denk aan je zelf en kaartje maken of reacties geven komen later. Neem eerst maar t tijd voor jezelf.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 45. O, Anita, wat heb jij veel op je bordje erbij gekregen! Pfft heel heftig voor jullie allemaal. Heel veel sterkte en kracht toegewenst om te kunnen doen wat nodig is.
  Lieve groet van Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Hoi meid, ik hoop dat het gisteren een beetje is meegevallen in het ziekenhuis. Je bent een taaie hoor! Gelukkig voel je je eigen lichaam goed aan en luister je er ook naar. Ik hoop dat je je draai een beetje gaat vinden. En ben blij dat Nick school heel leuk vindt. Dan heb je eventjes adempauze. Je kaartjes komen vanzelf weer. Als jij weer lekker in je vel zit dan krijg je vanzelf weer tijd en zin.
  Voor nu de rust pakken die je vinden kunt....
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Hoi Anita denk eerst maar eens aan jezelf en daarna komt het bloggen wel weer.
  Ik wens je wederom weer veel sterkte toe!
  Denk aan jullie!
  Liefs Pia

  BeantwoordenVerwijderen
 48. hoi Anita
  wat heerlijk dat je zo verwend bent met je verjaardag en je verdiend het hoor.
  ik vind je een kanjer en dikke knuf voor jou.
  liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Proficiat nog met je verjaardag Anita, en toch een aangenaam moment denk ik zo toen je de deur wilde openen en al die post zag liggen hihi. Tussen al het vechten door toch iets om es een onverwacht warm gevoel bij te krijgen.
  Je digis zijn mooi ingekleurd , maar dat komt nog wel om ze op een kaart te krijgen meis. First things first meis.
  Nog heel veel goeie moed meis
  Lieve groetjes, Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Mogguh Anita ,
  Mooi zeg om zoveel kaartjes te krijgen , maar denk eerst even
  aan jezelf hey het bloggen komt vanzelf wel weer !! Beterschap ,
  goed weekend en knuffels van Epie xxxx

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita