15 augustus 2014

Niet schrikken blogvriendinnetjes!

Hallo lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm die geen Facebook hebben of mij niet volgen op Facebook. Even een heel ander berichtje dan je van mij gewend bent en niet schrikken, maar mijn kanjertje Nick is afgelopen maandag met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en heeft daar een hartstilstand gekregen. Ze hebben hem gelukkig na 15 minuten reanimeren weer tot leven weten te brengen. Het is en blijft ook zo een speciaal mannetje, alsof hij dacht toen hij van de brancard op de behandeltafel van de spoedeisende hulp werd gelegd: "zo nu ben ik op de juiste plek, nu kan ik me laten gaan en kunnen ze me helpen, dan hoef ik niet meer te vechten", want dat heeft mijn mannetje volgens de doktoren de afgelopen tijd gedaan gevochten voor zijn leven. Schreef al dat ik het niet vertrouwde en als moeder voel je op de een of andere manier toch dat er iets niet goed is maar ik kon er de vinger niet op leggen en dat vind ik zo erg en dan gebeurt er dit afgelopen maandag ..... zo heftig allemaal. Wat er dan door je heen gaat pffffffff, dat is niet uit te leggen maar je leven stort totaal in. Sindsdien leef ik in een film maar dan een hele slechte film, had dit al op Facebook gezet maar daar niet alle blogvriendinnetjes Facebook hebben of mij daar niet volgen en ook al ken ik jullie, althans de meesten, niet persoonlijk voelen jullie allemaal toch als vriendinnen waar je lief en leed mee deelt en daarom zet ik de berichten van Facebook ook maar even op mijn blog. 

dinsdag 12 augustus 2014
Niet schrikken maar mijn kanjertje Nick is gisteren met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht en heeft daar een hartstilstand gekregen. Hij wordt nu in slaap gehouden en heeft gisteravond en vannacht aan de nierdialyse gelegen. Ze zijn nog volop bezig met onderzoeken en hij ligt op de IC. Ben nu weer op weg naar de VU. Doen jullie allemaal een schietgebedje voor mijn lieve Nick!

woensdag 13 augustus 2014
En hoe gaat het met mijn kanjertje Nick. Hij wordt nog steeds in slaap gehouden en kunstmatig beademd. Ook de nierdialyse staat dag en nacht te draaien om al de afvalstoffen uit zijn lichaam te laten verdwijnen die zijn lichaam hebben vergiftigd. Zijn bloeddruk is nog erg laag en krijgen ze nog niet omhoog. De doktoren kunnen nog niet veel zeggen maar doen constant onderzoeken en we leven nu van moment tot moment. Wil iedereen bedanken voor de lieve berichtjes, dat steunt me en doet me goed. Jullie zijn toppertjes. Sorry dat ik niet eerder reageerde maar zit hele dagen in het ziekenhuis en op de IC mag ik mijn mobiel niet gebruiken vandaar. Zit nu weer in de bus op weg naar mijn vechtertje Nick.

donderdag 14 augustus 2014
Dag 4. Heel spannend ze hebben mijn kanjertje Nick gistermiddag van de nierdialyse gehaald om te kijken of zijn nieren nog iets doen. Hopelijk weten ze vrijdag daar iets over te kunnen zeggen. Hij wordt nog steeds slapende gehouden en kunstmatig beademd en wordt goed in de gaten gehouden mocht het weer fout gaan. Er is een kans dat hij vandaag een kijkoperatie krijgt in zijn blaas want die ziet er ook niet goed uit op de echo en is veels te groot. Maar dat kan alleen maar als hij niet weer accuut aan de dialyse moet in verband met kans op inwendige bloedingen. Gisteren veel gesprekken gehad met de doktoren maar dat zal ik jullie besparen. We leven nu van moment tot moment en iedere dag kan weer anders zijn maar ik probeer niet van het slechtste scenario uit te gaan die ons verteld is want anders word ik gek. Het enige wat ik nu kan doen is er zijn voor mijn lieve vechtertje. Morgen kom ik weer met een nieuwe update. Ik ben heel blij met jullie medeleven, schietgebedjes en kaarsjes die opgestoken worden. Dat doet me heel goed!

Helaas is hij gisteren nog niet geopereerd, ze willen namelijk 2 operaties in ene doen, de blaas en een soort lus aanleggen in zijn halsslagader voor dialyses en voor dat laatste komt een arts uit het AMC om dat te doen, hij stond uiteindelijk gepland voor 23.00 uur gisteravond maar door een spoedgeval kon dat niet doorgaan en nu maar hopen dat het vandaag wel gaat lukken want dan weten we in ieder geval wat er met zijn blaas aan de hand is. Want nu is het een al onzekerheid en die maakt je gek.

Ik klink misschien wel heel nuchter maar geloof me dat ben ik zeker niet, integendeel er vloeien heel wat traantjes bij mij als ik alleen thuis zit maar probeer sterk te blijven voor mijn kanjertje. Hoop toch zo snel met wat beter nieuws te kunnen komen ...... 


79 opmerkingen:

 1. Ik volg je via facebook al, maar als ik dit weer lees, zit je gewoon te slikken. Meid ik hoop met jullie dat het weer de goede kant met hem op mag gaan. Blijf je gevoel volgen he. Heel heel veel sterkte gewenst. Liefs Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje Anita, wat een bericht! Ik ben er helemaal onderste boven van! Dan te bedenken in wat voor hete vuren jij moet staan... Pfoeh... Heel veel sterkte voor jullie allemaal! Geef de moed niet op! Liefs,
  http://littlecreass.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ach dat nuchter klinken, ja dat herken ik wel, maar bij benadering denk ik te weten wat jij voelt. Heel dikke knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem07:33

  Veel sterkte voor allemaal, krijg het er koud van...
  Houd je goed, creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Och lieve Anita, Dani en je familie...wat een verdrietig bericht lees ik hier. Ik ga voor je duimen meis en wens jullie heel veel sterkte. Ik hoop dat er snel duidelijkheid is.
  Weet dat ik aan je denk...liefs van Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het kaarsje op mijn blog is nu speciaal voor Nick.

   Verwijderen
 6. OCH Anita, wat is dat schrikken. Nuchter, je leeft in een roes en krijgt de kracht die nodig is om dit te behappen. Wens je heel veel kracht en sterkte en bid voor een goede afloop.

  liefs Tonny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. oh Anita wat erg zit hier heel verdrietig te zijn en hoop dat het heel snel de goede kant op mag gaan met Nick heel veel sterkte.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Anita,
  heel veel sterkte ik krijg het koud en de tranen in de ogen als ik je verhaal lees
  hoop dat het vlug de goede weg mag uit gaan
  heel veel moed en kracht voor jullie allemaal
  lieve groetjes martine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh meis wat erg weer, dat jullie dit nou weer voor je kiezen krijgen. Heel veel sterkte en kracht toegewenst.
  Dikke knuf, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 10. OOOH, Anita, wat ik nu lees.... Meisje wat maak je spannende dagen mee. Ik wens je heel veel sterkte en hoop dat het allemaal goed gaat. Ik duim heel hard voor jullie allebei!!!
  Lia xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jeetje, dat is schrikken. Ik wens je voor de komende tijd heel veel sterkte toe en hopen dat het de goede kant uit gaat. Ik zal voor je duimen.

  Lieve groetjes, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wens je heel veel sterkte Anita.
  Verders weet ik niet wat ik moet zeggen.
  Gr Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Och,lieverd wat een narigheid allemaal,ook ik zal kaarsjes branden voor Nick.
  Ik hoop dat het allemaal weer goed komt met je kanjer.
  Heel veel sterkte voor jou,Dani en de rest van de familie.
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ohh meid! Zit met kippenvel en tranen in mijn ogen jou blogje te lezen. Wat een zware tijd heb je. Ben zelf niet van kaarsjes branden maar denk wel aan je, hoor!!! Heel veel sterkte en hoop dat je gauw een echt Anita blogje kan schrijven.
  Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 15. heel veel beterschap, sterkte en kracht voor jullie beiden,gelukkig is ie op de beste controleplek die je kunt bedenken als er iets misgaat, zijn ze direct aanwezig. Duimen draaien hier voor een happy end, liefs, Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi Anita,
  dat is schrikken! Kippenvel heb ik hier! Heel veel beterschap met Nick! Gelukkig is hij in het ziekenhuis en dat ze hem maar goed kunnen helpen. We leven met je mee Anita, in deze moeilijke tijd! Sterkte meis!
  lieve groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lieve Anita en Dani,
  Heb al je berichten op FB gevolgd, maar hier ook nog even, wat maken jullie een vreselijke tijd hoor, ik denk er heel vaak aan en hoop dat alles weer goed gaat komen..
  Liefs en sterkte, Ans xx

  BeantwoordenVerwijderen
 18. ik denk aan jullie! Hoop dat je vandaag weer wat meer duidelijkheid krijgt.
  Sterkte
  X Desiree

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Och meid wat krijg jij toch wat voor je kiezen..... ik wens je ontzettend veel kracht om je door deze tijd te slepen en heel veel beterschap voor Nick.... en een dikke knuffel
  xxAngela

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi Anita,
  dit is erg.....inderdaad....dit gaat tot je ziel...ik wens je veel sterkte toe in deze spannende tijd en ik hoop dat alles uiteindelijk goed mag gaan.
  ik weet verder niet wat ik moet zeggen....geef je zoon maar veel knuffels van ons allemaal.
  lieve groetjes Dora

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anita, ik weet niet goed wat ik op dit alles moet zeggen, maar wens je van deze kant heel veel sterkte en hoop op een goede afloop, dikke knuffels voor jou en en Nick en natuurlijk ook Dani want die zal het er ook wel moeilijk mee hebben, hoop dat je vandaag meer te weten komt....

  heel veel liefs en een dikke knuffel Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Anoniem10:30

  meid
  ik schrik me rot en de tranen stromen me over de wangen
  ik weet verder niets te zeggen maar wens jullie heel veel beterschap en sterkte toe
  waarom moet jou dit nu weer gebeuren
  hopelijk gaat t weer heel snel beter met nick
  ik leef intens met je mee
  liefs van anneke uit hengelo

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik wens jou en je Nick heel veel kracht en sterkte toe in deze moeilijke tijd. De gedachte is bij jullie en wens het aller aller beste voor je mannetje . De doktoren gaan hem met de allergrootste zorg behandelen dat staat boven kijf. Potver meid dat dit nu weer gebeurd! Hou je taai ...xxx en dikke knuffel voor jullie

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Deze foto slaat toch wel in als een bom hier aan de andere kant van het beeldscherm, helaas kan ik niets anders doen dan aan jullie denken en veel duimen draaien!
  Sterkte

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 25. ach...Anita, wat vreselijk! Ik krijg er gewoon kippenvel van als ik dit zo lees en zie... Heel heel veel sterkte! groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Lieve Anita wat een vreselijk bericht, ik zit hier met een brok in mijn keel je verhaal van de afgelopen paar dagen te lezen. Ik wens jullie heel veel sterkte toe, en hopen op een spoedig herstel van jullie kanjertje.
  Dikke knuffel Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Anita ik heb alles met tranen in mijn ogen zitten lezen. Wat hebben jullie een vreselijke dagen achter de rug... Heel veel sterkte!
  Veel liefs, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oow Anita ik wens jullie heel veel sterkte toe.
  En ik hoop dat hij spoedig zal herstellen.

  veel liefs jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Ook ikzit met kippevelhet verhaal te lezen. De nachtmerrie voor elke ouder dat je kind zo ongelooflijk ziek wordt. Ik duim en bid voor jullie dat allemaal goed komt met je mannetje! Heel veel sterkte ook voor je andere zoon en alle geliefden om je heen, dikke knuffel Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 30. oei wat erg!
  ik wens je heel veel sterkte!!
  liefs ayten.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Oh, wat verschrikkelijk! Veel moed en sterkte! Dikke knuffel van mij! Hou ons op de hoogte!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik heb net een kaarsje voor Nick opgestoken.... De bibbers liepen over me rug.
  Heel veel kracht zend ik je toe!!!
  Via facebook zal ik je om je adres vragen ,, zodat ik een kaartje naar Nick kan sturen (als het iets meer duidelijk is hoe het gaat)...

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Anita,
  Heel veel sterkte en ik hoop dat Nick goed door de operatie zal komen. Ik kan me voorstellen dat je gedachten voortdurend bij hem zijn als je niet bij hem zit in het ziekenhuis. Vooral positief blijven ! Ik krijg de tranen in mijn ogen van je berichtje en ben ervan geschrokken. Ik zou graag een kaartje sturen maar heb geen adres van je.
  Dikke knuffel,
  Karin
  xxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Jeetje, Anita....kippenvel en tranen in de ogen. Wat zal dat schrikken geweest zijn. Toen ik het las schrok ik me al wezenloos, kan me dus niet eens voorstellen hoe het voor jou geweest moet zijn om het allemaal van zo dichtbij mee te maken.
  Ik wens jullie allemaal dan ook heel veel sterkte en kracht en al mijn gedachten zijn bij jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Ik wens je heel veel sterkte voor de komende tijd en hoop dat het met Nick allemaal weer goed mag komen.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 36. OOOOOOOOH Anita, ik weet niet wat ik lees. Ik heb geen FB en ben al weken niet aan het bloggen en dan nu ineens dit, ik ben er gewoon naar van laat staan hoe jij als Mam er aan toe bent. Wat een vreselijke toestand en nog steeds onzekerheid dus ik duim en hoop van harte dat er vandaag betere berichten gaan komen. Een heel dikke knuf voor jou en je twee mannekes en heel veel sterkte!!!

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Jeetje Aniet,
  Dat is toch WEL schrikken hoor!!
  Je zag dat het niet goed ging maar dit... Dit is wel echt heftig.
  Ik wens je heel heel heel heel heel veel sterkte de komende onzekere tijd.
  Ik zal voor je duimen dat het weer goed mag komen.
  Heel veel liefs, Linda
  Ps. Fijn dat je dit ook op blogger deelt.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Oh jeetje Aniet, wat maken jullie nu een slechte tijd door. Ik leef met je mee en duim dat het allemaal snel weer goed komt.
  Heel veel sterkte.
  Liefs,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Wat is dit schrikken ik vind dit zo erg voor jullie ik hoop dat je kracht krijgt om dit te moeten doorstaan ik zal voor jullie bidden en hoop dat het snel beter met nick gaat heel veel sterkte en weet dat je er niet alleen voor staat lieve groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Hier word ik stil van, wat erg, je kinderen zijn het allerbelangrijkste voor je. Gelukkig is hij nu in goede handen. En je komt helemaal niet nuchter over meis.
  Heel veel sterkte lieve Anita voor jullie allemaal, wij leven allemaal met je mee en duimen op een goede afloop.
  Liefs, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ohhhh, Anita wat zul jij je machteloos voelen! Ik las nu pas het bericht heb ook geen facebook....en je was al zo ongerust!!!! Ik wens jullie alle sterkte in deze zware tijd en hoop echt op een goede afloop van je mannetje! en leef heel erg met je mee!
  Dikke knuf van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Hoi Anita
  Wat heftig, hopelijk komt het allemaal weer goed.
  Wens jullie heel veel sterkte, leef met jullie mee.
  Groetjes Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Gohh Anita, wat zul jij het moeilijk hebben zeg. Het is niet eerlijk wat jullie gezinnetje allemaal moeten weerstaan. Ik krijg het er gewoon benauwd en kippenvel van. Ik wens jullie heel veel sterkte, maar ook heeeeeel veel beterschap voor Nick. Ik hoop dat hij na de operatie snel opknapt.
  liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Anoniem16:34

  Jeetje Anita, ik zit dit met kippenvel te lezen. Alsof je al niet genoeg meegemaakt hebt. Ik duim voor jullie en wens jullie heel veel sterkte!
  Lieve groetjes, Liselot

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hoi Anita, ik heb je korte berichtjes op FB natuurlijk al gelezen maar wil je toch ook hiet op je blog ook even heel veel sterkte en kracht toewensen want het is wel een berg zorgen wat je voor je kiezen krijgt met je kanjertje, bij deze dus veel sterkte en een een dikke knuffel voor jullie allemaal.
  Liefs Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Jeminee Anita, wat een schrik! Wat naar dat je kanjer deze narigheid moet doorstaan, maar je zei al dat je het gevoel had dat het niet goed zat he. Zo lastig als hij niet kan aangeven wat er is en als de huisarts ook niets bijzonders kan vinden. Het klinkt heel heftig, ik duim heel hard voor je dat ze snel de oorzaak van deze narigheid vinden en er dan gericht iets aan kunnen doen. Heel veel sterkte in deze spannende en onzekere tijd! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ik wens jullie heel veel sterkte toe!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Oh Anita, ik lees dit net en dat komt binnen zeg. Héél veel sterkte meis en laat die traantjes thuis maar vloeien. Je bent een kanjer voor jouw kanjertje. Ik steek zo een kaarsje voor Nick en jullie aan en ga duimen dat het weer goed gaat komen. Dikke knuffel Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Och lieve Anita, wat moet jij je vreselijk voelen wat er met jouw lieve kanjer Nick is overkomen .Je laatste bericht was al een en al ongerustheid en dat is nu bewaarheid...hopelijk gaat de medicatie helpen...Ik ga een kaarsje laten branden dat het jullie heel veel moed mag geven deze hele moeilijke tijd door te komen....
  Ik denk en bid voor jullie...

  liefs Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ik hoorde via karin van nick, ben al heel lang niet meer op de blogs geweest. Ik wens je heel veel sterkte met nick en hoop dat alles goed gaat aflopen, groetjes Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Hallo Anita,
  Ik schrik me rot!! Wat erg voor Nick en voor jouw! Ik hoop dat je spoedig meer weet en hopelijk wat beter nieuws. Het leven is toch niet eerlijk! Waarom hoeft zo'n ventje nu zoiets te moeten meemaken? Ik duim voor je kanjer en voor jouw Anita, want jij bent een kanjer van een mama!
  Knuffel
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 52. lieve anita

  ik had het alop face book meegekregen en gelezen hoop dat ze hem snel kunnen opereren aan zijn blaas en de oorzaak vinden denk elke dag aan jullie meid en blijf het volgen en duimen voor nick dat er maar snel vooruit gang mag zijn .

  en laat je lekker gaan hoor het is ook niet niks dit lieverd heel veel sterkte dikke knuffels voor jou en ook je ander zoon danny

  lieve gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Ik vind het zo erg voor jullie Anita, wat zullen jullie je rot voelen en ja, de wereld zakt onder je voeten weg als zoiets je overkomt. Ik heb het vandaag pas gelezen, zojuist op de facebook en nu kom ik hier nog even lezen. Verschirkkelijk om zo je kind te moeten zien en niet weten hoe het verder verloopt. Ik wens jullie heel veel sterkte toe, lieve knuffel, Hanny, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Hoi Anita, ik schrik hier heel erg van..... Wat een toestand. Wat naar voor je. Hopelijk is er iets aan te doen. Want het is niet leuk om je zoontje zo te moeten zien . Heel veel sterkte!. Het ga jullie goed. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Hai Anita, wat een ellende zeg! Ik hoop dat er snel een einde komt aan die onzekerheden en dat jouw mannetje het gewoon weer fijn doet. HEEL VEEL STERKTE!
  Warme groetjes, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Heeel veel sterkte en ik hoop dat het heel snel weer beter gaat met Nick!
  Liefs
  Ana

  BeantwoordenVerwijderen
 57. heel veel sterkte meisje en had je al gebeld, maar ik probeer je nog wel te bereiken.
  liefs en dikkek knuf van An

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Anita wat erg ik schrikt hier heel erg van. Ik wens je heel veel sterkte toe en hoop dat ze gauw wat voor joi mannetje kunnen doen.
  Liefs Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Anoniem16:48

  Hallo Anita
  Ik wil je heel veel sterkte wensen met Nick.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Oh Anita wat is dit nou toch.... Wat een narigheid voor jou maar vooral voor Nick!!! Ik hoop met heel mijn hart dat dit wer helemaal goed gaat komen!!! Ik ga heel erg aan jullie denken en hou je haaks meisje....dikke kus van Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Wat verschrikkelijk Anita, ik wens jullie heel veel sterkte en hoop met heel m'n hart dat je kleine mannetje er weer helemaal bovenop komt, hou je taai meisje!
  groetjes van Janet

  BeantwoordenVerwijderen
 62. ik had het al op facebook gevolgt hoop dat ze hem snel kunnen helpen aan zijn blaas, maar ik schok toch jou vechtertje zo in bed te zien liggen. Maar ik weet zeker dat hij weet en voelt dat zijn lieve mams dichtbij is. Denk elke dag aan jullie meid en blijf het volgen en duimen voor nick dat er maar snel vooruit gang mag zijn .
  En laat je lekker gaan hoor het is ook niet niks dit lieverd heel veel sterkte en dikke knuffels voor jou en ook je ander zoon Danny en verder familie.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Hé, wat lees ik nou!!! Oh wat een verschrikkelijk nieuws!!
  Moest even een traantje wegpinken, want als ouder is dit het ergste wat je kan overkomen.
  Wens je heel heel veel sterkte en ik zal aan jullie denken in mijn gebeden!!
  heb je een postadres waar kaartjes voor Nick en jullie naar toe gestuurd kunnen worden?
  Veel liefs en een hele dikke knuffel ook voor Nick,

  Marjolein

  ps. heb het zelf ook meegemaakt dat een kind op IC lag en dat we niet wisten of hij het ging redden... gelukkig heeft hij het wel gered, maar de onzekerheid is verschrikkelijk. Weet dat we aan jullie denken! X

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Woow Anita,
  wat erg..
  ik kan alleen maar bidden en een kaarsje branden voor jullie,
  veel liefs en sterkte van Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Jezus meid, wat is dat schrikken zeg!.
  Heel errug veel sterkte voor jullie allemaal en hopelijk is kanjer Nick snel weer gezond thuis!! Tot die tijd heel veel beterschap en ik ga een kaarsje voor 'm branden!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 66. wouw zeg wat heftig ik hoop dat ie snel weer naar huis mag beterschap voor hem !!
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 67. *Slik*.... Ik heb er even geen woorden voor.
  Heel veel sterkte, en heel veel beterschap voor nick.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Ben de laatste tijd heel erg weinig op mijn blog geweest, maar schrik heel erg als ik dit bericht lees.
  Wens jullie allen heel veel sterkte toe.
  En onthoud het gevoel van een moeder is altijd de beste. En ja het is erg fijn dat een gezond kind kan aangeven wat hij voelt en bij zulke kinderen moet je altijd gokken en op je gevoel af gaan. Heb even een maand vakantie ingelast om er voor mijn gezin te zijn, want ook met die van mij ben ik op dit moment behoorlijk aan martelen met zijn gezondheid. Vorig jaar knutselde ik in de vakantie wel gewoon door, maar minder, maar nu ligt het op dit moment even stil en probeer op goede momenten nog even wat aan mijn ontspanning te kunnen doen, maar het gezin gaat voor.
  Hoop dat er voor jullie al wat meer duidelijkheid mag zijn.
  Heel veel liefs voor jullie allen!

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Ach Anita, wat maak jij toch veel mee. Ik kan zo met je mee huilen. Wat een onzekerheden voor jouw, Dani en je kanjer. Hopelijk wordt je kanjer snel geopereerd en is ie snel de oude. Je schreef het laatst al in een berichtje dat het niet iets niet klopte omdat je kanjer geen pannekoeken (zijn lievings kostje) niet wilde eten.Ik wens jouw, Dani en je familie heel veel sterkte in deze onzekere tijd.
  Heel veel liefs. Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Hoi Anita, ik lees je berichtje nu pas want ik ben net terug van vakantie. Wat een verschrikkelijk moeilijke tijd maak je weer door. Ik hoop zo voor jou en je dierbaren dat er snel goed nieuws te melden is. Ik wil je heel heeeeel veel sterkte wensen en kop op meid. Makkelijk gezegd maar ik al die berichtjes doen een mens toch goed. Ik zag dat er enkel alleen al op dit bericht meer dan 70 reacties gekomen zijn. Ze leven allemaal mee. Ik denk aan je.
  Hartelijke groet van Yvonne Rijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Heel veel sterkte, en heel veel beterschap voor nick.

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Hallo Anita, wat een schrik zeg, maar fijn dat hij in goede handen is. Ik hoop dat het inmiddels weer de goede kant op gaat met hem. Lees het bericht nu pas. Heel veel beterschap.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Jemig Anita, lees dit bericht nu pas en schrik heel erg. Wat vreselijk dat jullie dit nu ook nog moet overkomen. Wat zal je zijn geschrokken en wat een zorgen om dat mooie ventje van je. Ik wens jullie heel veel sterkte en beterschap voor Nick.

  Knuf van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Jeetje wat een toestand zeg!!!!
  Ik hoop dat alles gauw de goede kant op gaat en hij zich snel beter voelt.
  Veel sterkte,
  groetjes Jitske

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Lieve Anita,
  Ik ben de leeslijst aan het teruglezen na mijn vakantie... Ach en dan lees ik van de grote zorgen die er over Nick zijn. Ik weet niet hoe de situatie nu is maar ik wil je heel veel sterkte toe wensen!
  Lieve groet, Janneke Vink

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Jeetje Anita, wat is me dat schrikken,
  heel veel sterkte voor jou en je mannetje en dat alles voorspoedig mag verlopen
  hou je haaks meid
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Anoniem16:53

  Hallo Anita
  Ik hoop dat het gauw de goede kant op gaat
  sterkte hoor.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Anoniem13:22

  sterkte marja

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita