19 juli 2014

Flying by to say Hi!

Joehoe het is me gelukt ik heb weer een kaartje gemaakt, en hoe fijn voelt dat, gisteravond al mijn kistjes naar de woonkamer gesleept, pfffffff de zweetdruppeltjes deden goed zijn werk, en gaan met die banaan. En waarempel zat er meteen weer in, moest wel weer eventjes zoeken in welk kistje waar zat maar hé wat wil je na al die weken geen knutselspulletjes te hebben aangeraakt. Maar wat heb ik er weer van genoten ondanks dat het zweet van mijn rug droop want oh oh oh wat is het toch warm, ik vind de zon absoluut heerlijk maar deze warmte eh sorry nee je staat op pfffff heet, overdag pffff heet, in de avond pfffff heet en dan wil je slapen en ja hoor alweer pfffff heet, wil niet mopperen hoor want alles beter dan regen maar een paar graadjes minder zodat je lekker in de tuin kan vertoeven oh wat zal dat heerlijk zijn. Liep gisteren in Appie Heyn nou geloof me had bijna gevraagd of ze nog een vakantiehulp konden gebruiken want jeetjemeneetje wat was het daar heerlijk koel, je zou er bijna de hele dag willen verblijven, absoluut geen straf om nu boodschapjes te doen. Vriesertje ligt vol met ijsjes want jippie die kan ik nu heel goed eten zonder pijn aan mijn kiesjes te hebben, eventjes iets zachter laten worden en heerlijk smullen maar. Wat is dat telkens een feestje om er eentje op te smikkelen. Oh ja heb mij zelf trouwens een online cursus Hair and Skin gedaan bij Kit and Clowder (oh jeetje zo heet dat toch, door de hitte kan ik af en toe niet meer helder denken), ga niet op vakantie en dacht Anita af en toe mag je jezelf weleens verwennen en heb dat dan ook gedaan, oké heb er tot nu toe nog niet veel mee gedaan, alles is uitgeprint en ik kijk regelmatig naar de video's en ja ja ik oefen wel al hoor want je moet leren flicken, zoals Miranda ooit schreef flippen (nou dat ga je er ook bijna van want wat is dat af en toe frustrerend). Flicken houdt in dat je je marker op een speciale manier moet gebruiken eh ja hoe zal ik dat nou weer omschrijven, je moet als het ware op het einde van je lijn die je zet aan het einde omhoog komen met je marker en dat in een vloeiende beweging, nou ja je zult nu wel denken eh ik snap er geen snars van maar weet niet anders het te beschrijven. En pittig dat dat is joh maar oefenen, oefenen en nog eens oefenen dus en wie weet krijg ik het zo ooit onder de knie. Nou genoeg geklets weer en zie hier mijn kaartje die ik gisteravond met veel plezier heb gemaakt 

 
Dank je wel weer toppertjes op mijn vorige berichtje met een "stripverhaaltje van mijn kanjers" uit de oude doos, ik heb er weer van genoten met het bekende glimlachje van oor tot oor. Oh ja nog even mijn kunstgebitje (zal er niet teveel meer over schrijven hoor want dat gaat ook zo vervelen en ik wil niet dat je denkt pfff daar heb je haar ook weer met haar kunstgebitje), dat het te groot wordt dat is normaal hoor, dat komt door het slinken van je kaken en dat gaat vooral de eerste 6 maanden heel snel. Om die reden krijg je het eerste jaar een immediaatprothese (een soort tussengebit dus) en als het goed is over een jaar je definitieve prothese. In dat immediaatprothese zullen ze van tijd tot tijd een zacht laagje aanbrengen zodat het weer eventjes goed past en over ongeveer 6 maanden krijg je een rebase, een harde laag in je gebit, tenminste dat heb ik me zo laten vertellen. De 29ste krijg ik mijn eerste zachte laagje, ben benieuwd of het dan weer wat beter zit, lang leve de kleefpasta maar een troep blijft het wel. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

61 opmerkingen:

 1. Anoniem14:01

  hallo Anita
  Gaaf hoor.
  gelukkig gaat het wat beter met jou, en je moet maar denken alles went.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk lief kaartje laat je hier weer zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat kleuren is nog een hele kunst he, geweldig hoe fanatieke kleurders allerlei leuke trucjes delen. Veel plezier en succes met oefenen, leuk cadeautje voor jezelf. En ik ben stiekem wel benieuwd naar je verhalen over je gebitje hoor ;-) Succes met de kleefpasta, zou fijn zijn als hij straks weer beter aansluit. Ik zit nu te knutselen, ik lijk wel gek. Het zweet loopt letterlijk over mijn rug hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige kaart. Mooi van kleur en weer prachtig ingekleurd.
  Fijn, dat je weer lekker kan kauwen en dat het allemaal weer wat beter gaat.

  Fijn weekend.

  Liefs, Astrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha ik dacht dat je voor je eigen skin en hair een cursus ging volgen, begreep pas daarna dat het voor het kleuren met copics was.
  Je kaart vindt ik super, mooie kleurtjes, lieve stempel en prachtige details. Topper dus.
  Geniet lekker van je ijsjes, het is er wel weer voor.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. een heel mooi kaartje en warm dat denk je maar hier is het zowat een oven .pffffff.
  Liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een beauty van een kaart Anita! En ja, wat is het warm hè? Ik zit hier ook met de rolluiken dicht en de ventilator naast me...dan is het nog een beetje uit te houden. Vertel maar gewoon door over je kunstgebitje hoor....het staat ons allemaal een keer te wachten en dan zijn we vast een beetje voorbereid!
  Fijn weekend.
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super mooi en prachtig gedaan.
  Groettjes Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een hele mooie kaart En we zitten hier ook in een oven zo niet leuk meer we zitten van ellende maar weer in huis.Maar we mogen niet klagen.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je hebt weer een heel lief kaartje gemaakt Anita, heel mooi!
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi kaartje Anita, tja en dan het weer van mij mag het wel wat minder zo'n 25 graden is meer dan genoeg...zelf werk ik bij de JUMBO en daar is het zo lekker koel dat we in de zomer zelfs onze bodywarmer aan hebben!
  o, ja veel suc6 met oefenen.

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Whaha...dat "flicken" is inderdaad "flippen" Anita, lachen...ik zou willen dat ik nu Flipper was dat zou ook lekkerrr zijn hihi. Een schat van een kaartje in die paars/lila tinten en Tilda zit lekker te kroelen. Het heeft dan wat zweetdruppeltjes gekost maar je kaartje mag gezien worden hoor...
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel mooi kaartje Anita. Deze stempel van magnolia is heel schattig.
  Groetjes Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Anoniem18:01

  Goed bezig Anita! Wat is ze weer mooi geworden! Succes nog even met deze hitte ;-)
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat een mooi kaartje je hebt er wel zin in met dit warme weer fijn dat het al wat beter gaat met de tandjes groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een prachtige kaart Anita, blij dat het je weer gelukt is en dat nog wel met deze warmte, mij is het te warm en blijf liever binnen waar het koeler is, zo kan ik de tour kijken en gelijk wat borduren .......

  groetjes en een fijn weekend/vakantie verder, Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een pracht van een kaart, Anita. 't Is echt weer een droppie.
  Fijn dat het eten nu ook weer beter gaat....vooral ijsjes, yummie :o)
  Nog een goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hallo Anita,
  wat een prachtig kaartje
  super mooi!

  ik blijf ook lekker binnen een beetje knutselen
  fijn weekend
  lieve groetjes martine

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een droppie van een kaart, Anita. Prachtig!
  Nog een fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi Anita,
  Ook hier is het afschuwelijk heet, ik kampeer in mijn hobbykamer met airco of hang voor de tv. om alles te zien over dat verschrikkelijke ongeluk .. Fijn dat je weer een kaartje hebt kunnen maken, het is weer een bjoetie..liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Anoniem19:29

  Zo schattig!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Anoniem19:40

  Fijn dat je er weer bij bent Anita en ook nog eens met een weer heel lief kaartje. Heel mooi gedaan weer.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Mooie kaart Anita,fijn dat je het weer opgepakt hebt.
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Gelukkig je bent het nog niet verleerd, je hebt weer een super mooie kaart gemaakt.
  Succes met kleuren.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Daar is ze weer met een prachtig kaartje!
  Mooi Anita!
  En tja je gebit, het duurt eventjes... Maar die prachtige glimlach is het waard!

  En wat erg dat er een juf bij zat... Heb je het hele jaar hard gewerkt, eindelijk vakantie....
  Ik ken zelf geen slachtoffers, maar helaas mijn vrienden op facebook wel.
  Het blijf een verschrikking, kippevel... Elke krantekop opnieuw, zo bizar!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een schattige kaart, Anita. Nou, je bent het nog niet verleerd! Gelukkig gaat het met je tanden weer wat beter. Ik vind je kleurencombi ook heel mooi.
  Geniet van je cursus!

  Groetjes, Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hoi Anita,prachtige kaart.Mooi ingekleurd.Succes met het flippen of flikken.En ja ja de warmte is hier ook maar ze voorspellen al weer wat minder weer.Geniet nog van de ijsjes.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Fijn zeg, dat je de flow weer te pakken hebt. Je hebt dan ook wel een super leuk kaartje gemaakt. Als ik een tijdje mijn hobby spulletjes heb moeten laten staan kan ik altijd een heel gelukkig gevoel krijgen al ik al mijn papiertjes, stempels, linten knopen enz. enz. weer in mijn handen neem.
  Fijn ook dat het de goede kant op gaat met de bijtertjes.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Anoniem06:35

  Wat fijn dat je weer hebt zitten knutselen! Ik vind het een prachtig kaartje, mooie kleurcombinatie. Heerlijk dat je een ijsje kan eten met dit warme weer. Wij houden ons ook erg rustig. Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Je kaartje is prachtig.
  Ik ben ook bezig met die workshops flicken. Leuk om te doen maar wel goed oefenen hoor.
  Liefs Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Het is een beauty Anita. Heel mooi.
  Deze cursus staat ook nog op mijn verlanglijstje. Ben dus steeds benieuwd naar de commentaren.

  Groetjes,
  Nans

  BeantwoordenVerwijderen
 32. hallo Anita wat heb je weer een mooi kaartje gemaakt en super leuk bewerkt.
  Gr Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hallo Anita,

  Wat een lief kaartje heb je weer gemaakt.
  En wat fijn dat het al wat beter gaat met je tandjes ha ha.
  Altijd lekker een ijsje zeker met dit warme weer.
  En er komt niet veel uit mijn handen hoor met die warmte.
  Geniet lekker van je vakantie.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hallo Aniet, je kaart is weer prachtig. Fijn dat het met je gebit goed gaat, wel een lang traject, maar over een jaar dan toch de definitieve prothese. Poeh, lijkt me inderdaad ingewikkeld om te doen dat Flicken.Succes ermee.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 35. hoi hoi anita , kom ook even bij jou kijken uiteraard, je laat altijd een berichtje bij mij achter dus bij deze, wat een super leuke creaties heb je weer gemaakt en die nieuwste oooooohhhh zo lief :) mooie kleuren ook maar ja ik ben gek op paars :)

  ik kom snel weer kijken

  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 36. lief kaartje.
  Ook het kleuren wil me nog steeds niet goed lukken.
  Met de promarkers kan ik helemaal niets, de derwent krijg ik de schaduw niet erg mooi in en vandaar dat ik naar distress refiels ben gegaan, maar ook hiermee is het een ramp en nu heb ik de distress markers om te proberen, maar dit is nog erger dan de navullingen. Ben dus jaloers op bijna iedere andere, want mijn kleuren is een rommeltje, maar de afdrukjes zijn zo leuk, want anders maakte ik dit soort kaartjes niet meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Je hebt weer een plaatje van een kaart gemaakt, Anita! De cursus die je jezelf cadeau deed is aan jou vast besteed, veel plezier daarmee!
  Van dat aanpassen van het gebit wist ik niet, maar klinkt heel logisch.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. hi Anita! stunning card, your coloring is AMAZING...fabulous details! Have a super day!

  sparkle & shine *~*

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hoi Anita,
  Fijn te zien dat je weer aan de knutsel bent!
  Ja heet hè? PFFF..
  Maar wat heb je weer een mooie kaart geproduceerd! Mooie kleurtjes en leuk opgevuld met de bloemen en strikjes!!
  Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Hoi Anita,

  Wat een beauty van een kaart enne gelukkig is het vandaag iets beter qua temperatuur hè ;-)

  Liefs,
  Diana.

  BeantwoordenVerwijderen
 41. wat een schatje Anita
  ik vind hem prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Wat een bjoetie Anita!! Mooie kleuren heb je gebruikt!!
  Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Geweldig, wat een schatje weer en zulke mooie kleuren. Het gaat je goed af hoor, inkleuren gaat prima en wat leuk dat je jezelf een cursus cadeau hebt gedaan, groot gelijk. Met je tandjes komt het vast goed, je kunt in ieder geval al ijsjes eten haha, dan volgt de rest ook snel en als je straks je definitieve tandjes hebt weet je niet beter meer.
  Wat de warmte betreft, voor mij hoeft het zo warm ook niet maar........alles beter dan regen, dat ben je zo snel zat.Liefs Hanny♥,
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Superkaartje weer! Flicken is de 'veegtechniek'. Probeer het anders eens gewoon op een kladje met wat gras maken,op de plek waar je met de marker begint is het het dikst en dan maak je gewoon een veegbeweging los uit de pols in de richting waar je gras heen waait/ groeit, ha, ha.
  Bij haar werkt het precies zo. de richting van het haar aanhouden .
  Groetjes,

  Marjolein

  ps. veel succes met je nieuwe gebit, hopelijk rol je hier soepel doorheen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 45. een prachtig kaartje anita fijn dat het je is gelukt meid

  en gewoon lekker blijven oefenen meid goed vn je daat je dat je zelf hebt gegeven heel veelplezier met je cursus

  lieve gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Wat een schatje, liefs, Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Hoi Anita.Je kaart is weer erg mooi geworden. Ja kunst is een hulpmiddel maar je moet het er meedoen!! Gelukkig dat het er is...... Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Een heel leuk kaartje weer, Anita.

  Liefs, Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Goed bezig hoor in deze hitte, gelukkig valt het vandaag weer even mee. Je kaartje is erg leuk geworden!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 50. jawel hoor ! ondanks het vele zweten is het je aardig gelukt om weer een hele mooie, lieve kaart tevoorschijn te toveren, mooi gedaan
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 51. hij is weer super geworden
  groetjes ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 52. wauw je bent weer goed bezig geweest meisje , want het is weer zo,n lieverdje die je hebt gemaakt.
  wij zitten veel op onze scooters en tuffen overal heen, ha,ha
  fijne week en liefs van An

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Een mooie kaart met lieve stempel erop.
  Top modelletje.
  Erg leuk gemaakt Aniet.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Prachtig Anita!!!! Mooi geheel en kleuren!!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Prachtige kaart en veel succes met oefenen van kleuren.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Hoi Anita,

  Wat een prachtige kaart weer en zulke mooie kleuren geweldig.

  Liefs Bep ☺ ☺ ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Schitterende kaart, Anita. Prachtig ingekleurd. En prachtig papier en details heb je gebruikt. Heel mooi. Sterkte nog even met je gebitje.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Ooo wat een scheetje met die muis! Hij is super!

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Anoniem04:51

  Hoi Anita,
  Wat geniet ik altijd van jou blogberichten, heerlijk om te lezen...
  Die warmte , daar houd ik ook niet van hoor. Je hebt een prachtig kaartje gemaakt. Heerlijk dat je weer de tijd en energie gevonden hebt om hier weer mee aan de slag te gaan!

  Groetjes Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Wat een schattige kaart heb je weer gemaakt Anita. Ook ik geniet elke keer van jou berichtjes. Heb zelf ook besloten om vanaf nu weer lekker te gaan bloggen, heb het zo gemist :). Liefs Antoinette

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita