30 november 2012

Welke kaart is nou dierbaar voor mij ...!

Wat zijn jullie toch een toppertjes allemaal, wat ben ik blij met jullie lieve reacties, soms tot ontroering toe heb ik ze zitten lezen, zo ontzettend lief van jullie. Dat had Aniet wel even nodig. En net zoals Bep zegt in de laatste reactie ze krijgen maar de rambam .... zei Aniet stoer, nee ze krijgen mij er niet onder ...... zoals ik gisteren al zei altijd blijven lachen wat er ook gebeurt, en dat blijft Aniet dan ook doen.
Vanavond even een nog niet heel erg oud kaartje naar die voor mij wel heel dierbaar is, bij Hobbyhome-hobbyartikelen Challengeblog hebben ze een extra challenge deze maand waar je je kaart of creatie mag plaatsen die je dierbaar is om wat voor reden dan ook en Plony is de sponsor van de schitterende prijs die je kan winnen. Het was eigenlijk niet zo moeilijk voor me welk kaartje mij dierbaar is, de meesten van jullie zullen hem nog wel herinneren maar het is mijn speciaal gemaakte kaartje voor mijn lieve collega Silvia die mij dierbaar is, heb hem speciaal voor haar gemaakt nadat ze me gebeld had dat ze geen uitzaaiingen heeft, wat hebben we geschreeuwd aan de telefoon van yes, yes, yes, ik was toen zo superblij voor haar dat ik meteen dit kaartje voor haar gemaakt hebt. Nadat ze hem had ontvangen belde ze me op dat ze zo blij was met de kaart en dat ze al mijn kaartjes die ze ooit van mij heeft ontvangen nooit meer weg zou doen ...... kijk en dat maakte indruk op Aniet, Sil is me gewoon heel dierbaar, zo'n lief wijfie die ondanks alle ellende die ze het laatste jaar heeft gemaakt altijd voor je klaar staat, en als ik dan door mijn kaartjes bij haar een glimlach op haar gezicht kan toveren, dat geeft mij dan ook weer een fijn gevoel ..... dus vandaar dat dit kaartje voor mij heel dierbaar is, mijn kaartje voor a very special someone genaamd lieve Silvia


Wat leuk Christine dat je volger bij me bent geworden, helemaal gezellig. En oh ja een paar van jullie zijn doorgegaan naar de volgende ronde, want wat had Aniet nu fout gedaan in haar kaart van gisteren ..... ja ja had haar armpje meegekleurd toen ik de foto ging plaatsen zag ik opeens een duimpje oeps .... Hoop dat Diana hem vandaag ontvangen heeft want zij is jarig. Ga nu nog even ontspannen door een kaartje te maken en kom vanavond nog even langs om al het moois bij jullie te bewonderen, dat wordt weer genieten. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

40 opmerkingen:

 1. Wat mooi dat je deze kaart gekozen hebt Anita, het is een plaatje.
  Op de radio hebben ze de plaat en zijn verhaal, maar jij hebt je kaart en zijn verhaal!

  fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Anita,
  mooie keuze!! Vaak is dat zo he, dat een kaart je extra dierbaar wordt door de reden dat je hem speciaal naar iemand stuurt.
  Super! En als je dan hoort dat jouw kaartjs voor altijd bewaard blijven .... geweldig!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. p.s. ik had je toch wel bedankt voor de supermooie stansjes he?? Ik weet wel dat ik je gemaild heb om te bedanken voor de tas en de kaart, die hier staat te pronken op mijn kast, maar weet even niet of ik je ook bedakt heb voor de stansjes......dan bij deze: superbedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat kan ik mij helemaal voorstellen dat je deze kaart uitkiest.
  Zo'n kaart heeft gewoon meer waarde he.
  Groetjes, Nelleke
  Ps, ik had het foutje niet gezien, was meer met jou ver haal bezig.
  Ga nu nog ff kijken haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi kaartje fijn weekend liefs janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je deze kaart genomen hebt.
  Gr Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Anita

  Moest even tot vorige week donderdag terug. Tjee wat is er met de tijd gebeurd? Sorry ik weet het niet,kom vandaag van alles tegen in blogland en alleen maar leuk hoor.
  Om dus alle gemiste dagen te reageren doe ik maar even niet want dan kun je geen kaart meer maken meid. Ze zijn prachtig en voor je doosje ben ik helemaal gevallen Wow met hoofdletters dus.
  Deze is alweer zo,n beauty en met het verhaal erbij is ie zeker bijzonder.
  ook de wetenschap dat je kaarten bewaard blijven is toch lekker om even te weten wat voor impact dit kan hebben bij iemand.

  Liefs Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig verhaal, prachtig kaartje, en ik vind je een prachtig mens........!!!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Anita

  Je kaartje is schitterend voor je lieve collega Silvia en het is een bijzonder verhaal.
  Mooi dat ze al je kaarten zo koestert en daardoor maak je ze met veel liefde voor haar.
  Ik heb ook nog even terug gekeken en gelezen, wat een gedoe over je kleding waar helemaal niets mis mee is, laat ze maar kletsen hoor.
  Je kaartjes zijn weer prachtig en ik had het foutje niet gezien hoor.
  Fijn weekend.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtig kaartje met een ontroerend verhaal. Als ik mocht kiezen was dit de winnaar!!
  Liefs,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw wat een mooi kaartje weer!! Maar vooral het verhaal erachter vindt ik geweldig!! Wat fijn dat Silvia geen uitzaaiingen heeft. Wat een rotziekte is kanker toch!! Veel sterkte Sylvia, en prijs je gelukkig met zo'n lieve vriendin, want die heb je nodig in zulke zware tijden!

  Voor beide een knuffel

  Liefs Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie kaart met een mooi verhaal erachter. Groot gelijk dat je deze uitkiest voor de challenge.

  groetjes, Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het is ook een kaart waar je trots op mag zijn. Een herinnering aan een gebeurtenis die je niet snel zal vergeten. Hij is prachtig. Fijn weekend, groetjes, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Kan me goed voorstellen dat dit kaartje je dierbaar is.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Je hebt een prachtig kaartje voor de challenge uitgezocht!! Eentje die voor jou heel dierbaar is.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik snap dat deze kaart je heel dierbaar is door het verhaal erachter,daarnaast is het ook een hele mooie!Ik heb nog even je post hieronder gelezen en je foto bewonderd en ik geloof er niets van dat je 47 bent,je bent een plaatje en wat ik uit je verhalen hier op kan maken een plaatje met een groot hart op de juiste plaats.lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Anita
  Zeker een prachtige kaart en kan goed begrijpen dat ie je dierbaar is en gister had ik je verhaal gelezen en net als Bep zeg ik blijf lekker jezelf want je ziet er prachtig uit op je foto en voor diegene die het niet bevalt de RAMBAM!!!
  Groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Dit is een bijzonder mooie kaart die je uitgezocht hebt Aniet....

  groetjes bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. joh mis ik een keer een bericht van je lees ik het begin van deze blogpost ben ik toch snel op zoek gegaan naar wat er was. Wat een loser zeg en hebben ze bij jullie kleding voorschriften? En heeft ze uje verteld wat ze bedoelt met haar opmerking? Vast niet, ja zo krijgy iedereen wel een negatief zelfbeeld, echt fout hoor!

  lll, lekker laten l....., maar laat dat maar eens zo snel los. Ik kon me deze kaart en dit verhaal nog herinneren, je bent een top collega!

  groetjes coby

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik kan me goed voorstellen dat deze kaart voor jou heel speciaal is, hij is ook echt prachtig!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Je hebt een pracht van een kaartje uitgekozen Anita. Kan me voorstellen met dit verhaal erachter waarom deze je dierbaar is.
  Groetjes Diana.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Het is een prachtige kaart Anita, leuk hoor dat je die mee laat doen bij Hobby-home, de verhalen achter de kaarten zijn ook van veel waarde. Het is een beauty.
  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Schitterende kaart,lief dat afdrukje,en zo mooi ingekleurd.
  Prachtig papier.
  Heb je al een mantelpakje gekocht Aniet..........

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Het is een prachtige kaart,met een ontroerend verhaal kan best geloven dat hij je erg dierbaar is!!Zeker als je hoort dat je kaarten allemaal bewaard blijven!!!

  Groetjes José

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Schitterend kaartje en dat het dierbaar voor je is dat is te begrijpen heb je tenminste 1 collega die achter je staat.

  Lieve groetjes Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Anoniem11:14

  Een prachtige kaart met een heel mooi verhaal er achter.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wow! Anita! wat een schitterende kaart is dit weer!en met een heel mooi verhaal erachter.
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hoi Anita,
  Hij is prachtig!
  Mooie kleuren.
  groetjes Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Wat geweldig voor je collega! je hebt een prachtkaartje voor haar gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een prachtige kaart en een mooi en ontroerend verhaal erachter.

  Liefs Henriette.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hallo Anita

  Ik ben weer terug en heb met veel plezier lekker rondgekeken op je blog en genoten van alle nieuwe creaties die je geplaatst hebt. Wat staat er weer veel moois te pronken hier, prachtig hoor. Ik heb je verhaal ook gelezen en snap niet hoe sommige mensen zich zo lomp kunnen gedragen. Ik heb je foto bekeken en kan niets anders zeggen dan dat je er netjes en verzorgd uitziet hoor, de reactie van de betreffende persoon slaat dus helemaal nergens op. Ik hoop dat je het naast je neer kunt leggen en je je er niet teveel van aantrekt want er is helemaal niets mis met je hoor, je ziet er mooi uit!
  Liefs Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 32. wat een ontroerend verhaal schuilt er achter deze prachtige kaart, Leuk dat je meedoet met de Extra challenge bij HH

  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat zal Sylvia blij zijn geweest...zowel met haar nieuws als met deze geweldige kaart!!!
  Leuk dat ij ook meedoet met onze speciale HH-challenge...
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat een mooi verhaal achter deze kaart..
  Ben er helemaal stil van.
  Prachtig!

  Leuk dat je meedoet met de extra challenge op het hobbyhome-hobbyartikelen blog.

  Lieve groetjes Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Gorgeous pink card, Anita! The image is so pretty and the flowers are beautiful! Hugs

  BeantwoordenVerwijderen
 36. He Aniet gefeliciteerd met je plekkie bij SCC blog daar ben je tweede geworden je gaat lekkerrrrrrrrrr.

  Liefs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Echt een ijzondere kaart met een mooie herrinering.Liefs Eve

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Wat een prachtige kaart, Anita.
  En dan het verhaal erachter, geen wonder dat hij voor jou zo speciaal is.

  Groetjes,
  Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Kijk Aniet, dit is dus wat ik graag wilde zien....DE creatie van het afgelopen jaar......de belangrijkste om welke reden dan ook en dat je deze dan kiest.....geweldig en heel bijzonder! Jij hebt het goed begrepen, dankjewel dat je meedoet bij Hobbyhome en succes meis!
  Liefs Plony.

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita