29 november 2012

Het gesprek ging wel goed maar wel een raar einde!

Voor iedereen die ernaar gevraagd heeft mijn functioneringsgesprek ging gisteren wel goed gelukkig, volgens mijn cheffin is Aniet flexibel, stressbestendig, klantgericht, correct aan de telefoon, kan goed organiseren en kan goed zelfstandig werken, nou altijd fijn om te horen toch. Maar waarom was ik nu zo nerveus dat zal ik jullie vertellen. Ik moest aan 2 collega's informatie vragen over mijn persoontje, mocht ze dus niet zelf uitkiezen, en de ene collega had toch zo slecht over mij geschreven dat ik me werkelijk rot geschrokken ben verleden week, begon accuut te huilen, en geloof me ik overdrijf echt niet maar de honden lusten er echt geen brood van zo erg, de inhoud zal ik je besparen. En dan moet je weten dat ik niet eens voor die man werk ........ hoe kan je dan oordelen over iemand, maar goed als ik er aan toe ben zal ik nog wel eens een gesprek met hem aan gaan want de spanning is te snijden op dit moment tussen ons. Gelukkig kreeg ik afgelopen maandag van mijn naaste collega hele fijne informatie onder ogen te zien, en ja daar herkende Aniet zich helemaal in, dus daar was ik superblij mee. Maar goed om nu naar het rare einde van het gesprek te gaan (voordat jullie hoofdpijn krijgen van het lange verhaal) we hadden het dus over die verschrikkelijke informatie en vroeg aan haar het lijkt wel of hij mij een of andere slons vindt zo praat hij over me, waarop zij uit het niets zei: "Nou ja Aniet ik krijg wel van veel meer mensen te horen dat je kleding eigenlijk echt niet kan", bam een klap in mijn gezicht, zie er altijd verzorgd uit, tenminste dat dacht ik dus tot nu toe. En dan kunnen jullie wel zeggen ach joh Aniet trek je het niet aan, maar zo zit ik dus niet in elkaar, voel me daar zo onzeker door. Wat willen ze moet ik een mantelpakje aan dan, nou dan kunnen ze lang wachten want Aniet in een mantelpakje zou er uitzien als een vlag op een modderschuit. Dus ja een goed gesprek maar wel met een raar einde ...... Oh ja nu nog naar mijn kaartje voor ik het vergeet, heb vanmiddag een kaartje voor de challenge van Een Hoop Inspiratie Challenge Blog gemaakt naar aanleiding van een leuke schets, valt verder weinig over te vertellen alleen dat een van jullie deze kaart morgen door de brievenbus zal horen vallen en wie dat is dat vertel ik lekker niet. Ontdek net trouwens dat er een foutje is gemaakt door Aniet hahaha, wie het ziet mag door naar de volgende ronde .....


Wat een geweldige reacties heb ik weer gekregen op mijn kleurenkaartenteamkaartje gisteren, dat was na thuiskomst toch wel weer genieten eerste klas hoor, had ik ook wel even nodig toen. Maar wat er ook gebeurt altijd blijven lachen zegt Bassie altijd, en dat doet Aniet ook maar. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

Ja kom toch nog even terug hoor op mijn gesprek van gisteren, vinden dit jullie dit ook niet kunnen, is wel een foto van de zomer, heb niet zoveel foto's waar ik helemaal op sta, maar zo ziet Aniet er dus doorgaans uit, tips zijn van harte welkom en gewoon eerlijk zijn hoor.

74 opmerkingen:

 1. Nounou, wat ellendig zeg!! Zo ga je toch niet met elkaar om, zeker niet als volwassenen onder elkaar. Inderdaad, er wordt gauw gezegd, trek het je niet aan. Maar hoe doe je dat. Ik denk dat er weinig mensen zijn die dit naast zich neer kunnen leggen!
  Lijkt me moeilijk om juist met die collega's te moeten samenwerken! En qua kleding zal het ook wel onzin zijn, tenzij je met een vuilniszak aanloopt :p Smaken verschillen nu eenmaal. Ellendig allemaal! Ga je hier nog met je leidinggevende, of hoe jullie dat noemen, over praten? Want het lijkt me anders niet lekker werken!!
  Maar ook iets positiefs: je hebt weer een prachtig kaartje gemaakt!!

  Liefs Emmy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem18:42

  Nou nou, wat een verhaal! Mensen zijn soms rare wezens....ik vind dat je elkaar moet accepteren zoals je bent, ongeacht huidskleur,geloof of kleding en anders zouden ze kledingvoorschriften moeten hebben bij het bedrijf waar je werkt! Op de foto zie je er prachtig uit hoor, heel netjes en mooi bijpassend allemaal! Je kaart is ook weer een echte Aniet! Leuk gedaan! En succes met alles en hoop voor je op een goede afloop!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé Aniet, Nou meis je ziet er toch prachtig uit, niks mis mee met die kleding hoor. Ach die discussie zijn er bij ons ook altijd, want ja het moet wel zakelijk en proffesioneel zijn, vooral geen spijkerbroek of leggings. Nou voor balie personeel kan ik me dat nog voorstellen maar ik zit op de backoffice en heb geen direct klantencontact, dus dan vind ik het niet nodig om in pak te komen haha. Meid trek het je niet aan, het belangrijkste is toch of je je werk goed doet.
  Ik denk dat je haar handje roze gekleurd hebt op het plaatje, of was dat het niet? Maakt niks uit het is toch een hele leuke kaart geworden
  gr linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Balen zeg als et iemand je door het stof haalt,maar ik heb even naar je foto gekeken je ziet er super uit hoor,lat toch gaan.
  is het dan zo.n ballentent waar je werkt, je loopt toch niet in een spijkerbroek?
  Ik zou zeggen als je wilt dat ik me anders kleed, geef me dan maar kleedgeld, kom op zeg het is bijna 2013.
  Je kaart is weer een schatje hoor , je kunt daar lekker je ei in kwijt,kaarten maken verzet je gedachten.Sterkte met de persoon in kwestie. Praten is de beste oplossing.
  Lieve groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je werkt toch op een rechtbank? Tja dat staat bekend om stijf, en jij hebt moderne kleren aan. Denk dat dat het probleem is, maar ik vind dat je er top uitziet hoor!
  En ik denk ook dat je het handje roze hebt gekleurd. Detail ;)
  liefs Fenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je ziet er toch gewoon hartstikke leuk uit Anita. Als jij geen kleding advies hebt gekregen sinds dat je daar werkt, kunnen ze je volgens mij helemaal niks maken hoor. Je kaart is echt super mooi. Zit het foutje in de plakparels die de ene hoek horizontaal en de andere vertikaal zijn geplakt?

  groetjes, Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Poepoe nounou, wat een kouwe drukte.
  Je ziet er op de foto op en top uit hoor,
  wijffie en dat vindt mijn man ook.
  Laat diegene eerst eens naar zichzelf kijken en dan pas over een ander oordelen.
  Je kaartje mag er trouwens ook weer zijn.
  Het goede antwoord is al gegeven, zie ik.
  Gr Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Tjee ik snap wel dat het een klap in je gezicht is , en niet 1 x maar 2 keer... Woorden schieten te kort... Kan alleen maar zeggen "trek het je niet aan" maar dat is makkelijk gezegd...
  En op de foto zie je er fantastisch uit!!!
  STERKTE!!!

  Je kaartje is top!!! Ik denk qua foutje in de tekst stempel (begin N )

  Groet Crejabeja

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Eerst je kaart is schitterenddddd.
  Meis trek het je niet aan,die wil dit de andere dat,je ziet er goed uit.
  En je moet kleren aan trekken waar je er lekker in voelt.
  Ik krijg ook altijd alles naar me hoofd,och wat ben je dik,je zal wel veel snoepen.
  Nou Rietje snoep helemaal niks,alleen rietje slik door haar ziekte 36 pillen per dag van medicijnen,en daar kom ik ook aan.
  Blijf nu altijd op me gewicht maar kan geen maatje 40 niet meer aan,het zijn 2 maatjes meer.
  Doet zeer hoor,de mensen kunnen je zo vernederen.
  Kop op,je bent een gezellige meid.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. gewoon lekker laten kletsen aniet. je ziet er hartstikke goed uit en als andere daar anders over denken zit er bij hun een steekje los. Je moet aantrekken waar jij je lekker bij voelt en je niet anders gaan kleden omdat andere dat van je willen, want dat ben je niet. Fus gewoon lekker jezelf blijven want zo houden we van je

  leuke kaart
  liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nou Anita ik zou me er niets van aantrekken, je mag toch zelf weten wat je aandoet. je zegt zelf, dat je altijd correct bent, nou dan is er toch niets mis mee. je kaartje is weer perfect en het foutje is denk ik bij de tekststempel.
  groetjes Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Anita,
  Wat een rotstreek om je zo te beledigen..je ziet er prima uit meisje, als jij je daar happy in voelt me je gewoon zo doorgaan...
  en je kaartje is weer súúúúúúúúúúúperlief in het rose...Kop op hoor...laat je niet kisten...

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh, wat een nare situatie. Je hebt wel een serieuze baan toch? Maar als er kledingvoorschriften waren had je dat al eerder moeten horen toch? Ik vind je er op de foto prima uit zien. Beetje jammer dat het allemaal op zo een manier wordt gebracht. Ik zie weinig geks aan je kaart, of is het het sticker ding dat net over je tekst zit? Dat witte spul hoort over de randjes van je kaart heen toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Zo zo dat is me nogal een verhaal zeg! Ik kan me voorstellen dat je er even helemaal af was. Nou ik heb je foto even bekeken en ik vind je er helemaal leuk uit zien zo. Niets mis mee lijkt mij. En als ik doorgaans naar joukaarten kijk dan denk ik dat jij echt smaak hebt en dat zal ook vast wel aan je kleding te zien zijn.
  Deze kaart is ook weer prachtig!
  Fijne avond nog verder.
  Lieve groetjes, Heleen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ben blij dat bij ons de functioneringsgesprekken anders gaan, Aniet...kan me voorstellen dat je bij jullie best zenuwachtig bent van tevoren...ik weet niet of er bij jullie een dresscode is??..zo niet dan is er absoluut niets op jouw kleding op de foto aan te merken...je ziet er prima uit...kan menigeen een puntje aan zuigen!!
  Ik zag dat ik wat kaartjes gemist had...ze zijn stuk voor stuk beauties...ook deze is weer een plaatje...een foutje?... het enige wat ik kan ontdekken is dat het lijkt of er iets op de n in de tekst is geplakt...de verschillende richting van de plaksteentjes lijkt me niet 'fout'...ben benieuwd wat het nu is?
  En met opgeheven hoofd naar het werk hè? Laat die gast maar l***en!!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ben ik nog een keer.....de bovenste hoekjes niet afgerond......is dat het????/
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anita wat een verhaal zeg en je moet aantrekken waar jij je lekker in voelt en op je foto te zien zie je er mooi uit hoor. Veel sterkte ermee en lekker kaartjes blijven maken om het van je af te zetten.
  Je kaart is weer prachtig hoor.
  Groeten LEnie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ingrid19:35

  ja, dat was een fijne opmerking zo aan het eind; mag niet eens in een FUNCTIONERINGSgesprek. Het verslag moet ondertekend worden, weiger dat en laat die kledingopmerking schrappen; blijft anders terugkomen want het verslag gaat in je dossier.

  Vrolijk kaartje, ik bekijk elke dag je blog (heb er zelf geen-weet niet hoe dat moet).

  Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Anita wat een verhaal zeg maar een ding blijf je zelf. Heb vertrouwen in jezelf en dan straal je dat ook uit En kijk volvertrouwen ieder recht in de ogen. Want roddels daar heb je niets aan. En als iemand wat vind van jouw persoon vraag je gewoon om advies. En ja dat weten ze vaak niet.
  Succes en niet onzeker worden hierdoor dat is zonde want je ziet er goed uit hoor.
  Je kaart is weer prachtig, bij rechts boven heb je niet afgerond.
  Liefs van Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een prachtig kaartje Anita, ik kan het foutje niet ontdekken hoor!!
  En even over je kleding, ziet er prima uit hoor! Mochten ze je toch in een mantelpakje willen hebben, je hebt tegenwoordig ook hele mooie broekpakken voor vrouwen!!
  Lieve groetjes Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Nou Aniet wat een verhaal, ik zou zeggen trek het je niet aan, je bent wie je bent, laten ze eerst maar naar zich zelf kijken i.p.v een oordeel te vellen over een ander. je kaart ziet er weer prachtig uit hoor, het foutje zou de pareltjes kunnen zijn hihihi...anders zou ik het niet weten...

  lieve groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. je kaartje ziet er prachtig uit.
  Denk dat Fenneke gelijk heeft met de stijl van de rechtbank.
  Moet eerlijk zijn dat je heel netjes gekleed bent.
  Misschien te modern voor de rechtbank, maar ze zouden ook met de tijd mee kunnen gaan.
  Kleed je in dingen waar je je happy in voelt.
  Zelf draag ik graag een spijkerbroek met shirt (dit is vooral erg praktisch i.v.m. de verzorging van m'n zoontje.)
  Voor een bijzondere gelegenheid wil ik wel eens een rokje aan doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. jeetje Anita
  wat een rot wending krijgt zo'n gesprek dan, nou je ziet er tip top uit hoor, laat je niet gek maken en trek lekker aan waar jij je goed in voel.

  Wat een super leuk en vrolijk kaartje heb je gemaakt, ik kan geen foutje ontdekken hoor

  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hé Aniet je ziet er goed uit, niets meer aan doen :)

  Toeval wil dat ik gister ook mijn functioneringsgesprek had, gelukkig wel een goede pffff.... weer een jaar ervan af *lol*

  O...enne.... je kaartje is zoals altijd TOP !

  Liefs, Anreda

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hoi Aniet,
  ik heb een heel goede zo niet de beste tip: stuur al die desbetreffende collega's even langs de opticien! Daar doen ze gratis oogmetingen!
  En ik denk dat Ingrid gelijk heeft. laten schrappen die opmerking. Een functioneringsgesprek is geen beoordelingsgesprek en is volgens mij bedoeld om jou te laten vertellen hoe je vindt dat je functioneert en wat de werkgever kan verbeteren om jou beter te laten functioneren.
  Ik heb volgende week mijn functioneringsgesprek in het verzorgingshuis en dan 2 weken later op school. Ben ik blij dat we uniformen dragen in het verzorgingshuis...
  Je kaart is top! Echt geen foutje te zien, hoor. Als jet het niet weet zie je het niet.
  Dank voor je deelname bij EHI!!
  oh ja, en nogmaals dank voor de superleuke verrassing over de post. Ben er nog beduusd van hoor!! De twine, de mal, de stansjes.....te gek! Superlief!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Tjee wat een verhaal uhhh functionering gesprek! Snap het wel dat je van die opmerkingen een klap in je gezicht kreeg. Je ziet er heel modern en verzorgd uit, niks mis mee.

  Je kaartje is een plaatje, mmmm misschien het bloementje bij de tekst???

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Je kaartje is erg leuk. Zie geen foutje hoor.
  En wat betreft je kleding. Nou niks mis mee hoor. Weet niet bij wat voor bedrijf je werkt, maar dit is toch heel netjes. Niks van aantrekken hoor.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Nou Anita,ik vind je er keurig verzorgd uit zien hoor,niks van aantrekken.
  En je kaartje is weer geweldig.
  Gr Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Nou Nou wat een einde aan je gesprek .met je verhaal aan het lezen begin ik al te koken wat een discriminatie slaat echt nergens op heeft die man thuis niks te zeggen dat die op het werk iemand anders omlaag moet halen en over de kleeren ik had de foto nog niet gezien van jou maar zo had ik ook een beeld van jou vrolijk.spontaag en toch ook modern BLIJVEN ZO!!!!laat je niet op je kop zitten.En je kaartje is weer heel mooi en een foutje ik zou denken dat je het strookje in het midden met de bolletjes papier aan de linker kant over het donker papier gaat maar als het niet zo is dan zijn het gewoon mijn oogen ha ha ha groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat erg om dit te lezen. Ik zou er ook helemaal van aangedaan zijn. Ik vind het zo al niet kunnen dat anderen jou moeten beoordelen. En een functioneringsgesprek is voor zover ik weet inderdaad een gesprek over je eigen functioneren. Daar moet niemand en zeker niemands mening bij betrokken worden, enkel die van de baas.
  De foto die je er bij doet, vind ik heel mooi. Ik maak daar uit op dat je oog hebt voor mooie combinaties. Je bent netjes verzorgd. Niks op aan te merken hoor!
  Hopelijk wordt het allemaal nog recht gezet, zodat je je daar niet meer slecht door moet voelen.
  Je kaart is ook weer een plaatje! Foutje? Bij de tekststempel misschien?
  Veel liefs en dikke knuffel, Mieke X

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hallo Anita, zit hier met stijgende verbazing te lezen. Ik denk dat je lekker aan moet trekken wat jij wil (En dat ziet er op de foto prima uit) Als je draagt waar jij je lekker in voelt dan straal je dat ook uit. Als je jou in iets proberen te stoppen waar jij je niet lekker in voelt zijn ze (en ook jij) veel verder van huis. Dus gewoon lekker je eigen zelfje blijven.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Je ziet er goed uit hoor, laat de mensen maar lullen, als jij je maar goed voelt. Je kaartje is prachtig. Leuk dat je meedoet aan de challenge van EHI.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hoi Anita, je ziet er toch netjes uit, niks mis mee met die kleding hoor.
  Je kaartje is weer prachtig!!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Je bent zoals je bent, waarom accepteren mensen dat niet, en als ik die foto van je zie snap ik het helemaal niet meer...., meid laat ze allemaal kletsen!
  Je hebt troiwens een schat van een kaart gemaakt (papier heb ik ook!!).

  liefs, en een dikke knuf (die kun je wel gebruiken na al dat gezeur!!)
  Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat een leuk kaartje Aniet, ene....keep your head up!!!!
  Meid je ziet er geweldig uit!!!

  liefs annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Hoi,
  Ben even voor je verhaal gaan zitten. Kan me voorstellen dat je je het aantrekt. Het is wel heel vervelend als dingen zo gaan en je opeens iets te horen krijgt op je fg terwijl nog nooit iemand dit heeft aangegeven en je het zelf anders ziet.
  Ik denk dat je er keurig en verzorgd uit ziet. Wellicht voor wat ouderwetse mensen vinden ze je hip en modieus, maar zo lang je geen diepe decolletés, heel erg bloot of iets dergelijks draagt valt het volgens mij wel mee.
  Jij bent jij en goed zoals je bent toch?

  Blijf lekker jezelf, een vrolijke kletskous.

  Dan nog even over je kaartje. Ziet er weer mooi uit.

  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Laat je niet van de wijs brengen door zo'n gesprek!
  Vind het echt belachelijk dat ze zo iemand iets over jouw laten schrijven nota bene iemand met wie je niet direct samenwerkt.
  Je kleding vind ik er prima uitzien, kleding waarin je zo in verschillende sectoren mee aan het werk zou kunnen.
  Op mijn werk (ggz psychiatrie) hebben we ook wel kleding voorschriften, daar zou ik juist niet in een mantelpakken moeten verschijnen haha.... Verklaren ze mij voor idioot! Zolang je niet met een diepgesneden truitje of een ultra korte rokje is er niets aan de hand..... Vind het belangrijk dat je jezelf fijn moet voelen in kleding dat je draagt en wat jij op de foto aan hebt is prima en lekker gewoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Oja en je kaart is weer leuk hoor!
  Groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen
 39. hoi Anita,
  Ik ben het helemaal met alle andere eens.
  Ik ben zelf iemand die gewoon loopt in een spijkerbroek met het liefst gympen erop.
  Blijf gewoon zo als je bent ik ken je niet persoonlijk maar je komt over als een vrolijke schat van een vrouw.
  En je kaartje vindt ik geweldig
  Een dikke knuffel
  Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Nou nou Aniet, wat een vervelend verhaal, en dat is nog zacht uitgedrukt! En we weten allemaal hoe het werkt, één negatief woord weegt duizendmaal zwaarder dan 10 positieve woorden... Meis, wat vind ik dit akelig voor je! Maar kop op, je laat je niet kisten door die vervelende collega en als ik jou was zou ik dit ook zeker niet in mijn functionerings gesprek willen hebben, dus schrappen die alinea en anders niet ondertekenen...
  Het moet niet gekker, zoals ik van deze kant van het beeldscherm kan zien, zie je er fantastisch uit, niets mis mee. Maar zo moet het niet zijn Anita, jij hoeft geen verantwoording af te leggen over je kleding, kapsel, uiterlijk of wat dan ook van dien aard! Maar boven alles is het zoals Saskia schrijft, blijf zoals je bent, jezelf en een heerlijk mens!! De wereld zou er veel mooier uit kunnen zien als iedereen elkaar in waarde zou laten Anita, maar dat is iets wat niet ieder mens zelf kan bedenken...

  En dan nog je kaartje, het ziet er heel vrolijk uit en foutje? Ik zie het niet, ik zie alleen maar een mooie kaart en een mooi mens!

  Lieve groetjes vanaf deze kant van het beeldscherm!!
  Richtsje

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Zelfs volwassen mensen kunnen nog gemeen zijn. Echt schandalig. Ga er lekker boven staan je weet zelf wel beter, en helemaal na al die lieve reacties hier boven.
  Je kaart is geweldig. mooie kleuren heb je gebruikt.
  Liefs Jackelien

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Jeetje wat vervelend voor je. Funtioneren gaat volgens mij niet over kleding.
  Dus inderdaad laat die opmerking schrappen in je verslag.
  Met je kleding lijkt mij niets mis hoor.
  Als je je aan een dresscode moet houden dan kunnen ze je dat vast ook wel op een andere manier vertellen toch?
  Niets van aan trekken maar ik begrijp heel goed dat je je naar voelt.
  Je kaartje is weer prachtig
  Kop op meid recht je rug en laat ze maar kletsen!
  liefs Anke

  BeantwoordenVerwijderen
 43. You look great on the photo, Anita! Love your beautiful card with the lovely image! Hugs

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Hoi Anita, wat heb je toch rare mensen in de wereld! Ik herken mezelf zo in jou. Ik ben best heel onzeker en kan er heel erg mee zitten als iemand iets over mij zegt. Ik heb inmiddels wel geleerd dat het vaak met jaloezie te maken heeft. Ik ken je natuurlijk niet persoonlijk, maar als ik alles zo lees heb je alles keurig voor elkaar zo in je eentje met twee van die kereltjes om je heen. Ik heb er respect voor hoor, zeker met een kind met het syndroom van down. Kost toch veel extra energie. En dan krijg je het ook nog voor elkaar om elke dag een kaartje of creatie te plaatsen ondanks je drukke baan en huishouden. Knap hoor! Misschien zijn andere mensen wel jaloers op je dat je dat allemaal zo mooi voor elkaar hebt en gewoon een vlotte meid bent die heel sociaal is. Kleding is toch iets heel persoonlijke, gewoon aantrekken waar je je goed in voelt. Mensen hebben altijd wel wat te zeggen. Mijn moeder geeft altijd een mooi voorbeeld over een vader, een zoon en een ezel. Als de vader op de ezel gaat zitten zeggen ze dat het stom is dat hij zijn zoon laat lopen. Gaat de zoon op de ezel zitten snappen ze niet dat hij zijn vader laat lopen. Als ze samen op de ezel zitten is het zo zielig voor de ezel, en als ze allebei lopen zijn ze wel erg dom want ze hebben een ezel maar gebruiken hem niet. Snap je??? Wat je ook doet, het is nooit goed. Ik hoop dat je er iets aan hebt. Blijf wie je bent!!! Je hebt per ongeluk tilda d'r armpje mee gekleurd(haha) hij is wel erg mooi hoor!!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Tja, Anita ik kan me wel een beetje indenken hoe je je voelt. Maar het mooiste wat je kunt worden is jezelf. En als ik een beetje op mezelf te werk ga en ik denk dat jij dat ook wel hebt draag je kleding waar je je prettig in voelt en wat je vetrouwen geeft!
  Je kaartje is weer prachtig en ik mag door naar de volgende ronde...

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 46. je kaart is prachtig. heel mooi...net als jij!!
  wat een verhaal zeg! tjee...hoezo iemand een minderwaardigheid complex aanpraten!! als je bij jezelf weet hoe je kleding eruit moet zien omdat je je moet presenteren of je hebt een functie dat je de 'visite'kaartje bent, lijkt mij erg logisch dat je altijd netjes bent, ja toch?
  ik denk eerder 'smaken verschillen' gewoon gezeur van hun. ene oor in, de ander oor uit....het is wel makkelijk gezegd, voor jou misschien iets moeilijker om los te laten.
  en ik denk eerder dat je als je op kantoor werkt, let iedereen op je en elk persoon gaat daar wel over de tong.(kletsen. roddelen)
  veel succes en....laat ze kletsen en hou de eer aan jezelf.
  groetjes Dora

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Ik vind dat je er netjes uitziet op de foto, helemaal niets mis mee, dus trek het je niet aan.
  Je kaartje is weer een schatje, hoor!!

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Nou Anita ik sluit me helemaal bij Dora aan. Ik dacht ik vraag het eens aan mijn Wim wat hij ervan vindt. Hij wist niets van jou verhaal. Nou zegt hij, die ziet er toch keurig uit? En even later: als ze er in de zorg allemaal zo bij zouden lopen....
  Zet het maar gauw van je af, en ik hoop morgen weer van je kaartje te genieten. Deze is prachtig, hele mooi kleurtjes heb je gebruikt.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Nou Anita net als je kaartjes er is niks mis mee,dat ziet er gewoon goed uit.Groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 50. je meid wat een gesprek over je funcioneren

  dacht ook altijd dat het tussen baas en werknemer was en niet dat anderen een oordeel over jou geven snap ook heel goed dat je er ondaan van was en je kleding is niks mis mee ziet er corect uit zo

  maar nu je kaart is weer een mooie geworden anita

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Leuke kaart en je foto is ook erg leuk.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 52. begrijp niet goed wat je kleding te maken heeft met het functioneren in een bedrijf ? met kleding geef je toch niet aan wat je talenten zijn ? heel erg raar. ik kan best begrijpen dat je van je melk bent, zou ik ook zijn... krijg je misschien dan een kledingcoach en mag je met hem/haar gaan shoppen op de kosten van de firma ? AAAAAAAh, daar had je nog niet aan gedacht he ? hahahahaha... ach, alle gekheid op een stokje, ik vind dat je er prima uitziet en zolang je je job goed uitvoert maakt het niet uit hoe je komt werken, niet ? Ik zou misschien toch wel even een gesprekje terugvragen en om uitleg vragen.
  en je kaart... die is alweer top !
  succes verder,
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Niet leuk om te horen, dat je je als een slons kleed. Maar dat heet corperate communication, de uitstraling en het imago die een bedrijf naar de buitenwereld wil uitstralen. Ik vind het alleen zeer slecht als er een kleding etiquette in jouw bedrijf bestaat, dat ze jouw daar niet eerder hebben over aangesproken. Dit had niet hoeven te wachten tot een functioneringsgesprek. Want intussen word er wel over je gepraat, vind dat ook zeer slecht van jouw cheffin. Weet niet wat voor werk je doet, en of je balie werkzaam heden hebt. In bedrijven hoef je vaak geen mantelpakje aan, maar broek, blouse en een jasje mag vaak ook.
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Ik heb niet alle bovenstaande berichtjes gelezen, maar als ik jou was zou ik proberen niet te veel energie te steken in die negatieve dingen en je te focussen op het positieve uit het gesprek. En zoals ik dat las, kom je heeeeel goed uit de verf en smaken verschillen nu eenmaal; qua kleding, kleuren, hobbies, vakanties en noem maar op. Laat ze het lekker uitzoeken en blijf vooral jezelf.
  Je kaartje is weer helemaal super.... oh ik zie dat je haar armpje rose hebt gemaakt. Maar dat is omdat jij het zei, anders was het me niet opgevallen. :-))
  Fijn weekend Aniet en trek het je niet teveel aan!
  Liefs,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Anoniem11:20

  Hoi Anita je kaart is schitterend en over jezelf blijf wie je bent en je bent gewoon een pracht mens en de rest moet ermee doen.Je moet dragen waar jij je lekker in voelt.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Hoi Anita, alles is al gezegd en ben het er volkomen mee eens, dus zeg enkel maar, Dat jij en je kaartje er mogen wezen.
  Mooie vlotte vrouw om te zien. Super.

  Liefs Henriette.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Ik vind je net zo leuk als je kaartjes.....

  Geloof in jezelf, en blijf wie je bent...zo puur vind je ze niet meer;o))))

  Warme groetjes,
  Anita....;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Jeetje, kan me voorstellen dat je even van de leg was toen je dat hoorde. Probeer maar om je er niet te veel van aan te trekken, al is dat heel moeilijk. Smaken verschillen nu eenmaal en als je kleding netjes en verzorgd is, dan is daar de kous mee af hoor!
  Maar je kaartje is weer helemaal leuk. Toppie meis!

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Aniet zonder zeveren, ik vind dat jij er heel goed uitziet. Een mooie moderne vrouw, wat willen ze dan nog meer?
  Net zoals je kaartjes, die zien er ook altijd zo verzorgd uit en je hebt er weer een schoontje gemaakt.
  Fijn weekend.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Aniet je ziet er superleuk uit en vertrouwd, je bent nu eenmaal een lieve meid en sommigen kunnen het er daar natuurlijk moeilijk mee hebben als je begrijt wat ik bedoel, jij bent wie je bent en dat is toppie, daarbij ook nog zorgzaam en meelevend en zoal ik hier ergens ook heb gelezen "puur" en je straalt die warmte uit, duuuuus blijf wie jij bent aub en als er dan al iemand is die daar last van hebben zou wel dat is dan hun probleem en niet het jouwe .
  En aan de orde van de dag Anita lieve meid , jij hebt een Award gekregen , proficiat, omdat jij zo'n mooie kaartjes maakt en zo'n leuke tekstjes erbij zet en zoooo lief bent voor iedereen. Kom je een bezoekje brengen bij mij dan kan je hem meenemen en posten op jou leuke blog . Lieve Groetjes en dikke knuf xxx Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Laat maar lullen, Aniet. Je ziet er fantastisch. Wat heb ze het liefst goed werk zonder mantel pakje of je werk wat niet goed met mantel pakje. Hij is vast en zeker zo'n macho.Voor de rest ben ik het eens met al die reactie die al gekregen heb. Je bent een harstike lieve spontane zorgzame meid. Blijf jezelf. Probeer van die kritiek niet veel aan te trekken. Ja, ik weet, dat is heel moeilijk.
  Je kaart is prachtig. Ik heb je fout gezien.(hand). Fijn weekend
  Gr. Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Hoi Anita,

  Je kaart is weer super. En wat je gesprek betreft als er geen kledingvoorschriften zijn dan moet ze niet lullen het is toch geen (kostschool) als ze verder niets op je werk aan te merken heeft dan gewoon jezelf blijven en denken ik ben wie ik ben en neem me zoals IK ben. Je bent een hele lieve zorgzame vrouw en moeder en je hebt allemaal lieve blogvrienmdinnen laat ze de rambam krijgen, ziet ze er zelf altijd om door een ringetje te halen uit?

  Lieve groetjes Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Wat een geweldig kaartje weer Aniet!!
  Ik vind dat je er super uit ziet hoor meid, laat je niet onzeker maken door wat andere mensen denken!

  Lieve groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. laat zeuren!! je ziet er leuk verzorgd uit mooie kleding en ook al ken ik je niet persoonlijk aan je berichten te lezen heb je een warm hart!!liefs Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 65. weet je aniet wat ik raar vind, dat je aan 2 andere collegaas moet vragen wat ze over jou denken, wat heeft dat met je functioneren te maken, helemaal niks, en die ene man, die kan je wel niet moeten, je kan beter met de een dan met de ander overweg, het probleem is alleen dat jij er heel onzeker over wordt, ik zou dat ook hebben hoor, en wat betreft je kleding, wat is daar mis mee, vond je baas dat zelf trouwens ook ??, dan nog , als je er verzorgt uit ziet verders, mens laat je niet gek maken, en dat gesprek met de collega, lekker even op ze beloop laten, want nu op dit moment zou misschien de verkeerde dingen gaan zeggen omdat de spnning dan echt te snijden is, succes lievert xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Je hebt een mooi kaartgemaakt Anita. Leuke kleure. En wat je gesprek enz betreft er is onder de mensen hoop jalouzie!!! Het gaat je goed en de red je prima zoals ik dat lees in je berichten en dat....... OP de foto zie je er leuk en netjes uit. Ik weet niet wat voor werk je doet en als men kledingsvoorschriften heeft. Hou je haaks Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 67. pff wat een verhaal Aniet en ja ik zou ook me eigen onzeker gaan voelen en wat hebben je collega,s te maken met jou functiegesprek??? Ik zou zeggen blijf wie je bent, want je bent in mijn ogen een TOPPERTJE en ik kan je dus alleen van de foto,s (waar je trouwens er leuk op uitziet)en van je leuke verhalen bij je creaties.

  Heel veel liefsssssss van Jolanda xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Mooie kaart, dat duimpje zou ik niet gezien hebben, hoor. Wat een verhaal over die collega, tjonge... ik zie niet wat er mis is met jouw kleding en smaak is zo persoonlijk. Naar voor je, snap dat je er van ondersteboven was.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Prachtige kaart!
  Nou nou wat een nare collega! En wat je reactie betreft over je kleding, ik zie er niks mis aan hoor. Maar ik kan begrijpen dat het een slag in je gezicht is. Sommige mensen kunnen toch zo bot zijn. Kop op meid!
  grts
  frouwke

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Mijn functioneringsgesprek was prima (gelukkig) en ik weet van mezelf wel wat voor persoon ik ben. Ik laat niet over me heen lopen en als dan andere collega's moeten vertellen wat ze van je vinden? Raar systeem! Volgens mij zit er een hoop jaloezie bij die ene, laat hem lekker. Blijf wie je bent Anita daar kom je het verste mee.

  Liefs Thea
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Anoniem12:49

  I love it when people get together and share opinions. Great blog,
  keep it up!

  My weblog; Achat tweet pas cher

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Anoniem04:43

  It's awesome to pay a quick visit this site and reading the views of all colleagues on the topic of this article, while I am also keen of getting knowledge.

  Also visit my blog: low cost seo service

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Anoniem05:12

  Magnificent beat ! I would like to apprentice even as you amend
  your web site, how could i subscribe for a weblog website?
  The account aided me a applicable deal. I were a little bit
  acquainted of this your broadcast provided bright clear concept

  Feel free to surf to my page :: how to link building

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita