27 september 2012

Ik lijk wel niet wijs!

Gebeurt eigenlijk nooit maar vandaag een 2e kaartje, want er staan nog een aantal challenges op mijn lijstje waar ik aan mee wil doen en als ik niet hup hup hup opschiet dan red ik het nooit. Dit kaartje die ik vanmiddag heb gemaakt moet voor de 28ste binnen zijn, en ja ja het is inmiddels alweer de 27ste. Tjonge, jonge, ik lijk wel niet wijs, een ander zal denken nou jammer dan dan doe ik deze keer niet mee, en ja ik weet het dat zal ik eigenlijk ook moeten doen, maar tja Aniet is af een toe ook zo een mutsje, dan wil ik mijn lijstje afwerken hé. Eh misschien niet alleen verslaafd aan kaartjes maken maar ook aan het meedoen met challenges, zal dat het dan zijn, het lijkt er wel een beetje op ben ik bang. In plaats dat ik gewoon eens een keer op tijd begin kijk dat zal al wat schelen, maar ach dan denk ik oh heb nog 8 dagen, maar in die 8 dagen staan er alweer meer challenges op mijn lijstje, er zijn er ook zoveel en ze zijn vaak zo ontzettend leuk, dan denk ik oh ja leuk hup op mijn lijstje. Maar heb een afspraak met mezelf gemaakt, red ik het niet nou dan red ik het niet en kan ik altijd later nog die sketch of onderwerp gebruiken voor een kaartje, goed hé van mezelf, en nu alleen nog vol zien te houden, jawel gaat me lukken .... Dit kaartje dat hup hup hup nog even geplaatst moet worden vandaag wil ik laten meedoen bij de challenge (nou ja zij noemen het een candy) van Krea2day naar aanleiding van een sketch en het moet een kerstkaartje zijn. Heb deze keer maar een gewoon 3-d plaatje gebruikt, dat gaat me een stuk makkelijker af hahaha, gelukkig geen gepuzzel vanmiddag, het puntje van mijn tong bleef gewoon zitten waar hij hoort te zitten, en dit is hem dan geworden


Wil iedereen weer bedanken voor de reacties op mijn vorige kaartje. En Aniet heeft er weer wat bijgeleerd, ja ja ik leer hier toch wel heel wat bij van jullie op mijn blog, wist niet eens dat het bestond een pyramideplaatje, dus heb ik zonder dat ik het wist een pyramidekaartje gemaakt, nou ja niet helemaal goed want ik heb begrepen dat je het met 3d-kit of foam moet plakken, maar dat mag de pret niet drukken. En ik zeg zoals telkens weer lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

41 opmerkingen:

  1. wat een mooi en lief kaartje !leuk papier, heb het me gisteren ook gekocht,moet er nog mee aan de slag.
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt weer een pracht kaart gemaakt Anita,al is het krap je bent toch nog op tijd ,daar gaat het om,hij is weer leuk hoor ,mooi papier,lieve kleurtjes ,volgens mij een winner hoor.Fijne avond
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Anita,
    Mooie kaart heb je weer gemaakt..je bent gewoon niet te stoppen haha..
    Lief plaatje en het papier is ook erg mooi..complimenten..
    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schat van een kaartje en je lijkt wel op mij wil ook graag meedoen aan alle challenges maar ja dat gaat gewoon niet. kom tijd tekort.
    Groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een mooi kaartje, prachtig is dit papier. Je hebt het er maar druk mee om op tijd te plaatsen voor de challenges, mij lukt het niet altijd om op tijd te plaatsen! Ach ja dan heb ik gewoon een kaartje voor op de stapel. Je eerste kaartje van vandaag kom ik vast ook nog tegen, werk nu de lijst van boven naar beneden af:))

    Groetjes, de Molletjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat is ie leuk geworden en het klinkt zo herkenbaar over die challenges haha. Ik doe dat ook hihi, al ben ik nu ook zover dat als ik geen tijd heb, dan is het pech hebben hihi
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je kaartje is weer een plaatje Anita, ik werk ook graag mijn lijstje af en ondanks dat ik best redelijk veel tijd heb moet ik er af en toe toch ook eentje laten schieten.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind het knap dat je gewoon iedere dag wel een kaartje hebt om op je blog te zetten, geweldig! Ik heb daar gewoon geen tijd voor of het is te laat om nog aan iets te beginnen. Je kaartje is weer prachtig geworden!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dit kaartje is ook super leuk.
    Wil ook wel overal aan mee doen, maar het ontbreekt met wel aan tijd.
    De ene keer kan ik ook meer plaatsen dan de volgende.
    soms dagelijks, maar er zijn ook tijden dat er dagen tussen zit.
    Daarom maak ik altijd een lijstje met wedstrijden die lopen en ga kijken of ik kan combineren en of ik de opdracht leuk vind.
    Hou het alleen bij een kaartje (dat scheelt ook al weer een aantal wedstrijden)
    Jammer als ik dan niet mee kan doen, maar mijn gezin gaat boven alles.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat herken ik dat, ook ik ben gek op uitdagingen, zo leuk om te puzzelen hoe je aan de opdracht kunt voldoen. dit kaartje is ook wer erg leuk geworden,

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi,
    Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt. Het ziet er heel mooi uit. Grappig jouw verhaaltjes die je er bij schrijft. Succes met het afstrepen op je lijstje.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hahaha, hoe herkenbaar. Ik zit hier te balen dat ik niet op tijd ben voor Krea2day. En dan denk ik: voor wie is het nu erg??????
    Nee het lukt me vaak niet, alleen in vakanties. Net als de DCL challenge met de dots. Zo'n leuk idee, geen tijd kunnen vinden deze week. Andere dingen waren toch belangrijker..
    Dus ik vind het een goed voornemen van je!
    je kaart is trouwens wel heel leuk geworden!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. jaa leuk is tie weer, ik heb dat ook hoor dan wil je wl aan alles meedoen, maar je moet keuzes maken, en het huishouden en werken, dan komt je echt soms tijd te kort,sommige bloggers doen wel eens met 1 kaart aan wel 10 verschillende challenges mee, dan denk ik jemig mens hoe kan dat hihi xx

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wat een superleuke kaart is dit ook weer geworden. Vind dit plaatje ook superlief (heb het zelf ook nog ergens liggen in de voorraad). Ja die challenges; wil ook graag meedoen, maar kom toch vaak tijd te kort, bewaar de sketches wel vaak, komt altijd weer van pas. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik volg bewust niet al teveel challenge blogs, want dan zou ik ook alles willen maken. Aangezien ik maar twee dagen in de week fanatiek kan knutselen is dat dus geen doen. Maar wel erg leuk als je er aan toe komt, jij gaat als een speer altijd. En winnen doe je ook regelmatig, extra leuk! Mooi kaartje heb je gemaakt met het papier van Eline! Leuk ook dat je nog steeds bij leert. Niet alleen woorden, maar ook praktische dingen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heel herkenbaar je verhaal, voor mij is het meestal ook op het laatste moment, je kaart vind ik super, heel mooi van kleur ook, liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Weer een knap staaltje van je hobbywerk! En niet stressen meid maar ik herken het hoor want ik ben ook dikwijls op het laatste nippertje!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ja Anita zo kan ik het allemaal niet bij houden dat tempo wat jij hebt, ik heb er drie
    "gemist" ze zijn prachtig stuk voor stuk/

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  19. ik vind alle twee je kaartjes mooi en soms is het best vermoeiend met die challenge zeker als je daar nog niet zo in zit maar wel leuk.toch. lieve groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Zo jij bent goed bezig, helemaal niet verslaafd hoor ........ dat lijkt maar zo.
    En met alle challenges meedoen lukt echt niet hoor. Op Feline bijvoorbeeld staan er zo veeeeel als je je verveeld moet je daar maar eens kijken (of wist je dat al?)
    Je kaartje is weer prachtig.
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Je kaartje is weer prachtig Anita.
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoe herkenbaar Anita; ik wil ook altijd mijn lijstje afwerken met challenges en er komen er steeds meer bij hahaha. En ook je plaatje is heel herkenbaar; heb daar nog een stempeltje van. Toevallig hè.
    Maar je hebt het weer voor elkaar en wat voor eentje. Mooi gedaan hoor en heel veel succes!
    xxx
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  23. He zeg Amita wat ben jij bezig zeg. Jaja we maken het ons wel eens moeilijk hè? Lig je nachts nog te puzzelen.... Trouwens over dat piramide plaatjes plakken: doe er maar geen stukje foame op, dan wordt het zo'n berg, haha.
    Wat lijm is heel niet gek, zelf doe ik er stukje plakband tussen die ik dubbel doe, dan plakt het aan beide kanten, heb je toch iets verhoging.
    Maar je kaartjes zijn prachtig geworden hoor. Groetjes,
    Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hallo Anita,

    Sta een paar kaarten achter zie ik, wat zijn ze stuk voor stuk mooi !!

    Groetjes, Jaimie

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Prachtige kaart heb je weer gemaakt Anita.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een leuk kaartje. Echt super gedaan.!
    Gr Jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hallo Anita,
    ik kom vandaag ff langs want gisteren had ik het te druk, mijn man was jarig en dus de hele dag visite,soms gaat het bij mij ook wel eens verkeerd want voor Krea2day had ik ook een mooie kaart maar helaas het verkeerde plaatje. Maar deze kaart ziet er weer prachtig uit hoor ook al is het nog net binnen de tijd....

    groetjes en een fijn weekend Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Lieve Anita, wat heb je toch weer een verhálen deze week! En natuurlijk weer (zoals gewoonlijk) ontzettend mooie en leuke kaarten! Ik had even een ziekenhuisonderbreking maar ben inmiddels weer helemaal 'terug'. Heb al je kaartjes van deze week teruggekeken én het filmpje van Nick gehoord. Zo ontzettend lief! Geweldig dat je dat hebt opgenomen. Het 'puzzelen' bij je vorige kaartje is je trouwens goed afgegaan! Lieve groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hoi Anita,
    Ik kom helaas helemaal niet meer toe om aan een challence mee te doen. Maar ben wel druk met kaarten maken.
    Je laatste twee kaartjes zijn weer prachtig.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat is dit een super mooie.
    Leuke kleurencombinatie ook.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een prachtig kaartje Anita, super leuk plaatje heb je gebruikt
    Fijn weekend
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een prachtige kaart Anita.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat leuk dat je blauw en rood doet ipv groen en rood...want dat laatste doet al iedereen. Mooi resultaat zo.

    Grtjs Patrice

    Die er weer is...

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Prachtige kaart Anita!
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een prachtige kaart!! Ik vind het weer een plaatje! Petje af hoor dat je er aan toekomt om iedere dag een pracht van een kaart te plaatsen, en zelfs dus wel 2!! Gelukkig kan ik er heel wat inspiratie aan op doen......
    Fijn weekend,
    Groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Het is weer een prachtig kaartje geworden hoor Aniet, en ja iedere keer leren we er weer wat bij leuk toch??????
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Een prachtig kerstkaartje Anita, leuk gemaakt!! Ook je berenkaartje hieronder is super!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat een mooi kerstkaartje Anita.
    gr, Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hi Hi ook met een 3 D plaatje anita word het een prachtig kaartje

    ik wil ook altijd aan heel veel mee doen maar dat is toch onmogelijk voor mij zelf kies ik meestal l twee uit per maand

    maar het is super leuk want net als je zegt er is zo veel moois om aan mee te doen

    gr roelie S

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ziet er prachtig uit
    Groetjes Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Anoniem11:15

    physical process minutes, or physical object a geographical area
    for you. For all associate that you win and sometimes it is try-absolve to free rein your front-runner online slots, online
    toothed wheel to big dedication payment is the games; the card
    game suites legal instrument supply players with a no put
    casino. If bonus-online-casino-roulette physical process written account, or find a business for you.
    For each someone that you win and sometimes it is essay-available
    to quantity your favourite online slots, online curve to big love
    payment is the games; the cassino suites decide yield players with a no repository gambling house.
    If
    my page :: online casino slots bonuses

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita