4 januari 2015

Ja ja, we hebben de krant gehaald!

Als eerste voor iedereen een super 2015 toegewenst vol met geluk, liefde en niet te vergeten goede gezondheid. Hoop dat jullie de feestdagen goed zijn doorgekomen. Wij in ieder geval wel. En hoe gaat het hier ....... de laatste bloeduitslagen van Nick zagen er wat Nick betreft mooi uit volgens de dokters en blijft het zo te zien stabiel en gaan de waardes niet nog meer achteruit, hoe fijn is dat om te horen zo vlak voor de feestdagen. Het ziet er dus naar uit dat het doorsnijden van de kringspier helpt en dat zijn urine constant afgevoerd wordt zonder weer de kans te krijgen om terug te stromen naar zijn nieren. Oh laten we toch hopen dat het dialyseren op deze manier nog wat uitgesteld kan worden en dat 2015 een wat rustiger jaar mag worden. Want 2014 was nou niet bepaald een jaar waar ik met plezier aan terug denk. Wat was (en is) het toch allemaal zwaar. Het verzorgen van de PEG-sonde gaat me ook gelukkig goed af want oh oh oh wat vond ik dat toch een eng idee om dagelijks dat slangetje bij Nick in zijn buik te duwen en draaien om er voor te zorgen dat het niet vast groeit, maar daar komt die weer men lijdt het meest door het lijden wat men vreest, als je er eenmaal aan gewend bent gaat dat bijna vanzelf en Nick die laat het gelukkig toe dat ik het doe. Sterker nog 2 x is de thuiszorg geweest om het te doen, nou vergeet het maar, meneertje moest daar niets van weten en na ruim 1 uur proberen was het eindresultaat dat ik het zelf zat te doen, 1 keer onder de tafel en 1 x in de wc als zij maar uit de buurt waren, wat is het toch een apart ventje hahaha. Voordeel hiervan was natuurlijk wel dat ik het meteen onder de knie had. Probeer nog steeds wat balans te vinden in mijn koppie maar dat valt nog niet mee. Daarom ben ik (ook op advies) zoals je weet aan het kleuren geslagen in de schaarse vrije momentjes die ik heb om zo even de gedachten te verzetten en ook al heb ik daar niet veel tijd voor het helpt echt, helemaal verdiept in je kleurplaat en gaan met die banaan. Het maakt me echt rustiger en geeft ontspanning in mijn hoofd. Dit kan ik als Nick eindelijk slaapt om een uur of 10 's-avonds nog eventjes oppakken, ook al is het dan maar een half uurtje zonder dat ik al mijn kistjes tevoorschijn moet toveren voordat ik kan beginnen zoals bij mijn kaartjes maken. Je pakt je plaat en kleurtjes en je kan aan de slag. Even voor het slapen gaan je hoofd proberen leeg te maken. Hier een paar van mijn ingekleurde werkjes .........


 
En hoe leuk is dat, ik kreeg via mijn collega Janneke onderstaande foto opgestuurd, want ja ja Nick en ik hebben als bruidspaar de krant gehaald (het Noord Hollands Dagblad). Dat is toch te grappig voor woorden, die dag was echt het hoogtepunt van het jaar, wat denk ik daar toch met veel plezier aan terug, Stichting De Opkikker ik hoop dat jullie nog veel meer gezinnen zo'n onvergetelijke dag mogen bezorgen!
 

89 opmerkingen:

 1. Hoi Aniet ,
  Wat fijn om te lezen dat het de goede kant op gaat en super dat jullie de krant
  hebben gehaald helemaal geweldig .
  En je nieuwe hobby wauw dat ziet er schitterend uit .
  Ik wens jullie nog heel veel geluk gezondheid en gezelligheid samen in 2015
  Dikke knuffel
  Cinderella
  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoop dat 2015 voor jullie een goed jaar mag worden! 2014 is inderdaad wel heel heftig geweest voor jullie.
  Je kleurplaten vind ik prachtig. Het lijken net echte foto's!
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om te lezen dat het de goede kant op gaat.Ik wens jullie ook een heel fijn 2015.in goede gezondheid dat het een rustiger jaar mag worden.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. allereerst ook voor jou en je gezin de allerbeste wensen voor 2015. Ik hoop idd ook voor je dat het komende jaar rustiger en zonder al die akelige complicaties voor Nick mag verlopen. En hoe te gek dat je met foto en al, in de krant kwam. Dat vind Nick waarschijnlijk ook wel supersss. En dan je kleurplaten............hoe prachtig. Geweldig hoor zo mooi, en dat het therapeutisch werkt is toch maar mooi meegenomen. Heerlijk wat rust in je hoofd te krijgen!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Anita. IK wil jullie daar het allerbeste wensen . Hopelijk gaat het wat rustiger worden met Nick. Want dat is toch wel een grote zorg..... Fijn dat jij je weer wat kunt ontspannen met het kleuren. Dat ziet er zeer goed uit! Net een foto Het ga jullie goed Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Anita, voor jou en je gezinnetje ook de beste wensen voor 2015. Dat je inderdaad maar een mooi en gezond jaar mag hebben, maarre petje af voor jou hoor. Wat een leuke foto heeft er in de krant gestaan en zo groot...wauw, jullie zijn beroemd ;p
  Fijn dat je iets gevonden hebt om je hoofd leeg te maken. Ik vind die platen met kinderen erop zo mooi, het ziet er helemaal niet ingekleurd uit, het lijken wel foto's...prachtig.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig nieuws dat het de goede kant op gaat met dat vechtertje van je. Ik wens jou, en je familie een heel voorspoedig. Je kleurwerk ziet er werkelijk prachtig uit. De foto uit de krant is er eentje om in te lijsten, wat een mooi moment.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat fijn te horen dat het stabiel is met Nick. Laten we hopen dat het zo blijft, we gaan van het positieven uit! Wat geweldig om de krant te halen met dit geweldig leuks!!
  Groot gelijk om wat ontspanning te zoeken in het kleuren, echt gaaf geworden!!!!
  Ik wens jouw en je gezin ook het allerbeste dit jaar!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem14:34

  O wat fijn te horen dat het nu wat beter gaat met Nick.
  zo te zien heb je er een leuke hobby bij, ziet er goed uit hoor.
  Hopelijk dat 2015 beter gaat worden voor jullie
  Liefs Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 10. kippenvel hoe gaaf is dit? gewoon super gr Gea B

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Anita

  wat een mooi nieuws ben blij voor jullie dat het wat beter gaat met Nick
  wat zijn ze mooi de tekeningen als je het helpt om een beetje tot rust te komen dan moet je het gewoon doen.

  Groetjes Esmeralda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een goede berichten Anita, een heel fijn begin van 2015 en nu maar open dat het voor heel lang goed blijft gaan. Je kleurwerk is gewoon schitterend, heerlijk dat je daarmee toch even een moment voor jezelf hebt.
  Voor jou en je 2 mannen de allerbeste wensen!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat fijn om te lezen dat het langzaamaan allemaal weer wat rustiger wordt bij jullie. Hopelijk wordt 2015 een beter jaar, Anita. En zo leuk dat krantenartikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Voor jullie een heel goed en voorspoedig 2015 gewenst, jullie hebben het wel dik verdiend een jaar zonder zorgen! Wat prachtig ingekleurd allemaal, een hele leuke hobby erbij toch.
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hallo Anita
  Ik wens jou en je gezinnetje een heel goed en voorspoedig nieuwjaar toe en dat 2015 een mooi jaar voor jullie mag worden....wat een prachtige kleurwerkjes Anita, het zijn ware kunstwerkjes.

  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wat super anita dat het zo goed gaat en hopen dat 2015 dat doorzet.
  super mooi gekleurd en een prachtige trouwfoto in de krant.
  Gr Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Anita ik wens jouw voor de komende jaar heel veel goeds en ook voor de kinderen natuurlijk.Ik heb weer met bewondering zitten kijken naar het inkleuren klasse hoor.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 18. hallo anita wat fijn dat het weer wat beter gaat en dat je zo,n plezier hebt in het kleuren het zijn wel echt plaatjes ik wens je voor 2015 heel veel goeds groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 19. De allerbeste wensen voor jou en je 2 zoons, Anita...ik hoop van ganser harte voor je dat het zo goed blijft gaan.
  Om met Cruijf te spreken: ieder voordeel heb z'n nadeel (bij jou dan andersom): want wat kun jij schitterend kleuren....het lijken wel foto's!
  En over foto's gesproken...wat gaaf dat jullie in de krant staan!!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat fijn te horen Anita, dat het wat beter gaat met Nick. Helemaal super zijn je ingekleurde platen. Knap gedaan hoor en uit ervaring weet ik dat het ook heel ontspannend kan zijn. Een heel gelukkig nieuw jaar en natuurlijk de allerbeste wensen voor jou en je gezinnetje!

  BeantwoordenVerwijderen

 21. Zo fijn om die positieve berichten te lezen, heerlijk dat jullie zo de feestdagen door
  zijn gekomen. En de krant, nou wowww dat is toch wel een hoogtepunt, echt geweldig !
  En je kleurwerk is echt schitterend, ik doe het je niet na, fijn dat je hier je rust in vindt.

  Liefsss van Erica
  {Heidebloempjuh}
  {DT De Egel}

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Het is heel fijn dat je de feestdagen goed door zijn gekomen Het is leuk dat je met je
  zoontje getrouwd bent ik wens je heel goed 2015
  Gr Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 23. De beste wensen voor 2105 en hoop dat het allemaal voorspoedig mag gaan voot jou en je 2 jongens.
  Prachtige kleurplaten heb je gemaakt en kan best begrijpen dat dat heerlijke ontspanning is.

  Groetjes Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Fijn dat het nu wat beter gaat.
  voor jullie ook de beste wensen voor het komende jaar met veel goede gezondheid!!!!
  Dat is toch een zeer voornaam iets je staat er niet bij stil als iedereen gezond is.
  erg mooi ingekleurd

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Fijn dat het de goede kant op lijkt te gaan met Nick, Ik wens jou en je beide mannen ook een gelukkig maar vooral gezond 2015.
  En je kleurwerk is schitterend!
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Gelukkig Nieuwjaar!!! Ik wens jullie alles goeds voor dit nieuwe jaar!! Fijn dat het wat rustiger is geworden en het beter gaat met Nick. Houden zo!!
  Je kleursels zijn prachtig Anita!!
  Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ik wens jou en en je gezin ook een heel goed 2015 met bovenal veel gezondheid. Fijn dat het met Nick wat stabieler wordt en hopelijk blijft het zo zodat je wat rust vind. Geweldig dat jullie de voorpagina van de krant hebben gehaald!!! Ook op gebied van je creativiteit heb je weer laten zien wat je kunt.

  Liefs Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 28. hoi Anita,
  wens jou en je mannen een gezond en gelukkig nieuwjaar en veel creativiteit voor jou..
  Dat zal wel lukken zo te zien, je kleurt echt prachtig en wat geweldig leuk, jullie foto in de krant..
  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry Anita....wat foutjes in het vorige berichtje...

   het is fijn voor jullie dat het allemaal een 'beetje' rustiger wordt....en heel knap van je dat je al die medische handelingen zelf kan doen bij Nick....het geeft jou zelfvertrouwen en zeker ook voor Nick een veiliger gevoel, Hopelijk wordt 2015 een beter jaar... zodat alles in rustiger vaarwater komt....heel knap van je dat prachtige kleurwerk....het zijn schitterende plaatjes geworden....
   En wat knap dat je samen in de krant gekomen bent....lekker genieten meid

   Een hele dikke knuffel
   van Rosina

   Verwijderen
 30. Hoi Anita,

  Allereerst de allerbeste wensen voor 2015! Hopelijk wordt 2015 een beter jaar.
  Ik heb stuk in de krant gelezen, ik woon namelijk in Zaandam en zag het voorbij komen en herkende jullie natuurlijk meteen. Wat leuk joh dat Stichting Opkikker dit mogelijk heeft gemaakt voor jullie.

  Wat zijn je kleurplaten prachtig! Ben er helemaal stil van zo mooi. Fijn dat je toch nog ergens je ontspanning in kan vinden. Want dat is o zo belangrijk!

  Lieve groetjes,

  Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Gelukkig toch ook een paar lichtpuntjes Anita mooi om 2015 mee in te gaan.
  Blijf lekker kleuren om de momenten dat het effe kan, het resultaat is geweldig

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 32. wat fijn dat het de goede kant opgaat. prachtig gekleurd! en de tijd komt vanzelf om te kunnen knutselen zoals je daarvoor deed. geef de tijd. wel leuk om te lezen dat je in ieder geval even kan kleuren.
  wat gaaf zo in de krant te staan. super!!
  mooie moment is dit.
  veel succes en alle goeds voor in het nieuwe jaar.
  ( even op internet bij mijn schoonouders)
  groetjes Dora

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar, dat het een wat rustiger jaar mag worden en Nick qua gezondheid stabieler wordt. Wat schitterend gekleurd zeg. Prachtig! En wat een mooi foto moment, leuk om op deze manier de krant te halen.
  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat heb je weer toppie gekleurd Aniet! Fijn dat het je zoveel ontspanning geeft! Geniet daar maar lekker van!
  Liefs en sterkte en voor 2015 gezondheid voor jullie drietjes!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hoi Anita,voor jullie ook de beste wensen hopelijk word 2015 een super jaar voor jullie.Je kleurwerk is schitterend het lijken wel foto's echt prachtig gekleurd.Leuk dat jullie in de krant hebben gestaan.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Jij en je boys ook de beste wensen! Wat fijn dat je een stukje ontspanning vind in het kleuren en hoe! Ze zijn prachtig ingekleurd. Liefs Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Heel mooi ingekleurd hoor . En voor jou ook de beste wensen voor 2015

  Malika

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hoi Anita, wat leuk dat het nu wat beter gaat en dat je er wat handigheid in hebt gekregen met dat slangetje. Heel mooi dat je nu door middel van een kleurboek toch nog een beetje kunt ontspannen, want dat is best wel belangrijk, het ziet er prachtig uit. Hoop zeker voor jullie dat dit jaar een stuk beter zal worden dan het vorige jaar.
  Lieve groetjes van Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Prachtige creaties mooi ingekleurd!

  Wat mooi dat het nu stabiel is en dat je ook goed nieuws krijg.

  Groetjes Ida

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Wat goed dat kleuren helpt en je doet het zo mooi! geweldig....

  BeantwoordenVerwijderen
 41. wat goed om tehoren dat het weer wat beter gaat bij jullie en leuk dat je ook nog in de krant bent gekomen
  en je ontspanning kan vinden in het kleuren en je doet het prachtig

  lieve gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Als eerst de alle beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het idd een rustiger jaar mag worden dan vorige jaar. Fijn dat alles nu goed gaat en wat leuk dat jullie de krant hebben gehaald. Prachtig gekleurd.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Wat ziet dit er toch geweldig uit die platen alles wat jij in je handen krijgt wordt nog net niet goud zullen we maar zeggen, maar dat kleuren gaat je heel goed af je doet het geweldig en fijn om te horen dat het een beetje beter gaat en ook ik hoop dat 2015 voor jou/jullie een heel mooi jaar mag gaan worden.

  Groetjes en liefs van Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Hoi Anita
  Allereerst de allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar voor jou en je mannen. Wat fijn dat het een beetje beter gaat, hopelijk gaat het alleen maar vooruit en word dit een jaar met positieve gebeurtenissen. Je inkleurwerk is schitterend, vooral die kinderen.
  Geniet van je mannetjes.
  Lieve groetjes, Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hallo Anita, fijn dat het weer wat beter gaat.
  Wat een prachtig kleurwerk heb je gedaan en wat leuk dat jullie de krant hebben gehaald.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Voor jullie ook een heel goed en rustiger 2015 gewenst!! Wat fijn te lezen dat je nu in een beetje rustiger vaarwater bent gekomen hoor. We blijven duimen dat dit zo blijft. Wat heerlijk he dat je je hoofd een beetje kunt leeg laten stromen met inkleuren. Vind ik zelf ook altijd heerlijk. Nou Anita hou je haaks en ik kijk uit naar je volgende update van jullie gezinnetje. Dikke knuffel Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Op de eerste plaats voor jullie een beter en rustiger 2015. Het afgelopen jaar was moeilijk en zwaar, ik heb veel respect voor de manier waarop jij je erdoor heen slaat!!Je bent een KANJER!!!!
  Je kleurplaten zijn zóóóóó verschrikkelijk mooi gekleurd, ook dit gaat je fantastisch af!!!
  Héél veel lieve gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Een zoon die trouwt met zijn moeder, ja dat mag toch ook echt wel in de krant.
  Leuk hoor.
  En wat een prachtige kleurplaten heb je ingekleurd.
  Ze zijn stuk voor stuk het inlijsten waard.
  Zelf neem ik altijd een mandala kleurboek mee op vakantie.
  Heerlijk om daar af en toe een poosje mee bezig te zijn.

  Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Geweldig zeg dat het langzaam aan de goede kant op gaat !!
  Wens jullie het allerbeste toe in 2015 !!
  Leuke tekeningen heb je gemaakt , vooral de mandala is gaaf !!
  Mooi dat stukje in de krant , om in te lijsten , veel sterkte hoor .

  Groetjess Epie

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Hoi Anita,
  Ik heb ook even een winterstop gehouden, vandaar dat ik wat later een reactie geef, maar beter laat dan nooit toch! En wat heb ik met plezier je blogbericht gelezen! En ik wens je zeker een rustiger jaar in 2015. En dat jullie genieten van de goede momenten staat als een paal boven water! En de trouw foto in de krant!!!! dan ben je toch zo trots als een pauw! En wat een prachtige kleurplaten om in te kleuren en ook zo mooi gekleurd....heerlijk als je zo je hoofd leeg kan maken!
  Lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 51. wat een succes die kleurenplaten , zo mooi ingekleurd, goed dat je op die manier ook nog jou zinnen kan verzetten, en idd een rustiger 2015 wens ook ik jullie toe, wat leuk en mooi die foto met jou kanjer als bruidspaar, ja die herinnering is uiteraard blijvend he iets om in te kaderen en te koesteren
  lieve groetjes
  Emma xx

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Mooi die foto in de krant, leuke herinnering! Ook je tekeningen zijn stuk voor stuk prachtig ingekleurd! Hopelijk word 2015 inderdaad een leuker en vooral gezonder jaar voor jou en je gezin.
  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Jouw blogberichten kwamen niet op mijn leeslijst. Ik heb je opgezocht en ben blij te lezen dat het beter gaat met je lieverd. Geweldig, dat krantenbericht!

  BeantwoordenVerwijderen
 54. wat superleuk zeg dat jullie zelfs de krant hebben gehaald!!
  En wat heb je schitterend ingekleurd zeg! Echt top gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Wow, wat mooi gekleurd! En jullie zijn een prachtig 'paar'! Leuk om te zien. Het allerbeste toegewenst voor dit pas begonnen jaar!
  Groetjes, Lien

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Prachtig kleurwerk ook dat ligt je goed, jammer dat het onder deze omstandigheden moet omdat te ontdekken. Wat leuk dat jullie in de krant staan, ze hadden er ook z n prachtige dag van gemaakt.En wat fijn om te lezen dat alles zo goed gaat met Nick....kan je andere zoon het nog een beetje bolwerken, tenslotte gaat er heel veel tijd naar zijn broer Nick hij heeft er niet om gevraagt maar je andere zoon ook niet.
  Ik wens jullie heel veel sterkte met alles ♥♥♥Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Wat een kleurwerk! Dat is pure kunst! Fantastisch!
  En oooh wat een lieve foto, leuk dat jullie de krant haalden!

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Hoe gaat het nu met jullie, al zo lang niets meer gehoord!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 59. hier gebeurt niets meer, ga me afmelden

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Hoe gaat het bij jullie?

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Hoi Anita,
  Het is ruim een jaar geleden dat je iets hebt gepost op je blog. Hoe gaat het met jullie?

  Lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Nice post.Keep sharing. Thanks for sharing.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. كثيراً ما يضيّع الإنسان الكثير من وقته في قراءة كتاب غير مفيد، أو قراءة كتاب صعب بينما هناك الأسهل، أو كتاب سطحي بينما هناك الأعمق.
  مدافن للبيع
  مقابر للبيع
  تحميل واتساب الذهبي
  مقابر للبيع
  خبير سيو
  خبير سيو

  BeantwoordenVerwijderen

 64. افضل مدونة تسلموا علي المقال ممتاز هذا
  فيب
  مدافن للبيع
  مقابر للبيع
  واتساب الذهبي

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Hoe je kunt voorkomen dat je man gaat scheiden of scheiden en ervoor zorgt dat hij meer van je gaat houden dan ooit tevoren, ik en mijn man waren lange tijd gescheiden, hij verliet me voor een andere vrouw, maar ik hou van hem met heel mijn hart, ik had ongeveer Dr. Sacre hoe hij de relatie kan herstellen en geliefden bij elkaar kan brengen, ik neem contact met hem op en leg hem alles uit wat er gebeurt, hij vertelde me dat mijn man na zijn gebeden terug zal komen. Ik heb het materiaal dat nodig is voor de gebeden, binnen 24 uur mijn man was terug naar mij, we zijn gelukkig samen heeft één grote gelukkige familie mijn 2 kinderen zijn blij dat hun vader terug is, informatie over hoe je contact kunt opnemen met Dr Sacre staat hieronder
  Neem contact op met Dr Sacre
  WhatsApp-nummer: +2349076034359
  E-mailadres: Sacretempleofpower@gmail.com

  mevrouw Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Anoniem07:07

  Thank you so much for this great article!
  If anyone wants to read more then I think this is the right place for you!
  Fishing Shooting


  BeantwoordenVerwijderen
 67. افضل عمال و عاملات في الامارات نقدم لكم افضل الاسعار و افضل الادوات و الاجهزة المستخدمة في التنظيف في هذا المجال، فالمواد والوسائل التي تستخدمها شركات تنظيف المنازل في ابوظبي والإمارات شركتنا الاولي والرائدة

  شركة تنظيف منازل في ابوظبي

  تنظيف منازل في الامارات

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Congratulations on your article, it was very helpful and successful. db3553189e4b09189d71ff4240e3e571
  website kurma
  website kurma
  sms onay

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Thank you for your explanation, very good content. bd60ceb126cd0fc86b4e6ee1b43e5094
  altın dedektörü

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita