20 juni 2014

Alweer een jaar geleden, wat vliegt de tijd!

Pfff en alweer een week om, wat gaat het toch snel. Nog 2 weekjes en dan hebben mijn kanjertjes alweer zomervakantie, kan me nog als de dag van gisteren herinneren dat Nick op het dak van het huis was geklommen maar niet te geloven toch dat is alweer een jaar geleden. Regelmatig krijg ik nog de rillingen als ik op zolder ben maar het is gelukkig goed afgelopen en het raam is dichtgespijkerd dus dat kan niet meer gebeuren. De rest van het huis was allemaal al beveiligd dus je begrijpt het is net een "gevangenis" in huize Meijer, alles op slot als Nick thuis is maar alles went en dat ook. Ook al moet ik toegeven dat ik een aantal keer per jaar weleens een benauwd gevoel krijg ... nou ja denk dat je wel begrijpt wat ik bedoel. Het is nu eenmaal een mannetje waar je ogen van voor en achter moet hebben want je weet maar nooit, ook al zit alles op slot en liggen alle gevaarlijke dingen zoals scharen, messen e.d. opgeborgen. Had van de week een 10-minutengesprek op school van Nick en dan krijg je van te voren een IOP-verslag (individueel ontwikkelingsplan) en stom hé maar als ik dan lees dat daar staat dat hij op ernstig verstandelijk beperkt niveau functioneert en dat de sociale redzaamheid van Nick zwak is vergeleken met andere ernstig en matig verstandelijk beperkte leerlingen van zijn leeftijd dan moet ik toch altijd eventjes slikken. Want Nick is Nick voor mij en zelf heb je dat helemaal niet zo door, komt natuurlijk ook omdat het je eigen is en ik hem meestal wel begrijp en tuurlijk weet ook heus wel dat anderen soms geen snars begrijpen wat hij bedoelt. Ach ja mijn mannetje, maar laat hem maar schuiven want hij pakt iedereen in en is een acteurtje in de dop. Maar wijk weer eens af, het zal eens niet, op naar mijn kaartje. Oh nee nog even iets, zo leuk Dani mocht woensdag bij mijn broer in de kroeg die is omgetoverd tot oranjecafé (zie foto onder mijn kaart voor de liefhebbers) glazen ophalen en leuk dat hij het vond, hij gaat maandag weer. Leuk toch om zo een centje te verdienen, denk dat er slechtere "baantjes" zijn om zo geld te verdienen. Zelf stond ik op die leeftijd stekjes te snijden bij een Gerberakweker, dat was me toch een beul joh, pauze kreeg je niet en je moest gewoon blijven staan als de sproeiers aangingen, nou één ding is zeker mijn broer is gelukkig geen beul dus Dani zit goed. Ben benieuwd hoever we komen dit WK. Spannend. Nu mijn kaartje, nou ja wat moet ik erover zeggen, heb hem het afgelopen weekend al gemaakt en voor de verandering eens een heel klein kaartje. Ik vind deze Tilda zo schattig met haar hondje dus die moest gewoon gekleurd worden en op een kaartje geplaatst worden en dat heb ik dan ook gedaan. Zo vandaag weer centjes verdienen en dan lekker weekend en oepsiepoepsie dan nog 3 dagen werken en dan is de grote dag daar ........ zo benieuwd


Wil jullie lieve bloggertjes weer bedanken voor de superleuke reacties op mijn vorige kaartje, wat heb ik er weer van genoten met het bekende glimlachje van oor tot oor, super. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

En hier voor de oranjeliefhebbers een foto van de kroeg van mijn broer (en eh normaal gesproken zijn de stenen wit)


80 opmerkingen:

 1. Een dot van een klein kaartje en Dani heeft het goed bekeken, daar zou ik ook heerlijk gaan helpen en ongetwijfeld tijdens het harde werken dikke pret hebben!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een super lief en prachtig kaartje Aniet en mooi bewerkt.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een schatje van een kaart is dit Anita, heel mooi ook van kleur, en ja, de tijd vliegt zeker .
  een fijn weekend en liefs van An

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitterend kaartje naamgenoot en ja ik kan mij voorstellen dat het altijd even slikken is als het ontwikkelings plan met je besproken word maar het is zoals je schrijft jij ziet hem als Nick met al zijn mogelijkheden en dat is het aller belangrijkste Anita.
  Fijne dag!
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Anita. Ik kan me je verhaal nog goed herinneren, en hoe blij je was, dat je Vader kon inspringen. En Anita, alles went, ook zo'n kleine boef. En dat alles verandert is toch maar goed ook. Verstand komt met de jaren, ook bij die kleine boef. En dat je Dani die zelfstandigheid gunt, vind ik klasse van je. Die foto met de duik van van Persie, v ind ik supergaaf. Moet je op facebook zetten!!. Hij is net zo gaaf als je kaartje. Op naa de maandag, maar eerst weekend he? En dan .......
  gr leny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een prachtig kaartje weer en alvast een heel fijn weekend, liefs, Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Anita,

  Wat een prachtige kaart. En Nick, die is gewoon zichzelf :) en elk kind is anders. Jij weet wat Nick kan en dat is het belangrijkste, toch? Leuk dat Dani een centje kan bijverdienen.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jeetje, inderdaad Anita is dat alweer een jaar geleden van dat raamincident? En ik kan me voorstellen dat je af en toe best moet slikken als je hoort wat anderen van Nick "vinden". Het is en blijft toch jouw mannetje en jij kent hem door en door. En wat leuk voor Dani dat hij leuk mee kan helpen, gezellig en nog leuk om zo een zakcentje te verdienen. Je kaartje is ook weer een snoepie, erg leuk, ik denk dat ik mijn kleurtjes ook maar weer eens tevoorschijn ga halen, misschien komt er dan ook weer eens iets uit mijn handen, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem10:30

  Wat een lief kaartje!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk kaaertje en wat een supermooie kleuren heb je gebruikt. Lief hoor.
  Live groetjes van Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Op jouw blog is het net of ik een column in de libelle zit te lezen. Zo leuk, Je kaart is ook weer prachtig. Mooie mal heb je ook gebruikt.
  Groetjes marja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtig paarse kaart heel leuk om dit eens te zien! Alweer 1 jaar geleden pffft tijd vliegt . Super leuk dat hij mocht helpen in de kroeg en wat een leuke foto.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige kaart Anita. En ja de tijd vliegt inderdaad.
  Liefs Pia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtig kaartje Anita ! Ja die schooljaren vliegen voorbij. Van zodra het Pasen is geweest kan je weer aftellen ;)
  groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een schitterende kaart zeg! Oei...die kroeg is wel errug oranje! Krijg dat maar weer wit ;-). groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een gezellig kaartje en en ook nog een oergezellige kroeg helemaal versierd, leuk hoor,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik heb niks met voetbal, ook al kijk ik toch stiekem mee, hihi, maar je kaart is weer superleuk! Leuke kroeg!
  Liefs Pouwla.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Schattig paars kaartje Anita...gezellig ziet die kroeg er uit!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh, Anita wat een schattig kaartje heb jeweer gemaakt, alles past zo mooi bij elkaar een bjoetie!! Blijf jij je maar lekker om Nick bekommeren en Leuk dat Dani bij je broer mocht helpen...gaaf toch!! En heel veel Sterkte met de grote dag!!!
  Lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Geweldig leuke kaart, Anita. Zo lief met die schattige Tilda!
  En wat de kroeg van je broer er gezellig uit! Dan krijg je toch meteen zin om daar maandag gezellig aan te schuiven om naar het voetballen te kijken. Denk dat Dani het inderdaad getroffen heeft met z'n bijbaantje.
  Werk ze en alvast een fijn weekend gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Een prachtige kaart en dat grijs met paars staat schitterend bij elkaar.
  Heel mooi samengesteld. Top gedaan Aniet.
  Leuke foto en super cool dat oranje cafeetje op de achtergrond.
  Jullie Nederlanders leven echt heel erg mee met dat voetbalwereldje, super gezellig om te zien dat alles zo in oranje is.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Prachtige kaart, wat komt dat helder paars mooi uit tegen de lichtere kleuren.

  Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoi Anita
  Ja dat schooljaar is zeker weer voorbij gevlogen .

  Wat een super leuke vrolijke kaart heb je weer gemaakt .
  en wat een leuke foto van het café

  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een heel mooi kaartje Anita,
  ben er helemaal weg van
  super mooi !!
  heel fijn weekend
  lieve groetjes martine

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ja een jaar is niks, de tijd vliegt voorbij..............................Je kaartje is een snoepie, echt een schatje. Wat fijn dat Dani een centje bij kan verdien in het café van je broer. Het café ziet er gezellig uit, leuke foto!

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Your card and colours are just gorgeous....I have not been to visit for a while, a few issues,
  My blog Memories to keep has closed due to a hacker into my google account
  I have joined as a new follower of your blog and invite you to join mine and my candy. I have three lovely artists sponsoring me...aNNie ♥


  The Journey is the Start

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hoi Anita,
  lief kaartje heb je gemaakt,
  groetjes Aniet

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat een prachtige kaart Anita!! En wat heb ik veel gemist... Allemaal even mooi! Lijkt me super gezellig in het oranje café van je broer, jammer dat het zo ver weg is :-)
  Lieve groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Mooie kaart Anta.
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Anoniem15:55

  Jeetje...is het al een jaar geleden dat Nick uit het raam klom? Ik kan mij nog goed herinneren dat ik kippenvel kreeg toen ik het las. Je kaart is erg lief!
  Het oranjecafé ziet er gaaf uit!!! Nu hopen dat Oranje gaat winnen :) Heel fijn weekend! Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een moooitje van ene kaart! Dat café ziet er gezellig uit, helemaal in oranjesfeer en erg leuk dat Dani mag komen helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Snap best dat het even slikken is als het om je mannetje gaat Anita, zelf zien we het vaak door een andere bril ik denk dat dat voor ieder ouder geldt. Je kaartje is weer een toppertje en wat Dani betreft handen uit de mouwen steken is voor niemand slecht...

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Niet te geloven dat het alweer een jaar geleden is dat je vader Nick van het dak heeft gehaald! Gelukkig is het goed afgelopen, maar ik snap dat je af en toe de rillingen krijgt.
  Leuke baan heeft Dani!
  Je kaart ziet er tiptop uit! Alles past heel mooi bij elkaar en de stempel is superleuk!

  Liefs, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Prachtige kaartje mooi zo in het paars.Ziet er gezellig uit de kroeg van je broer.Hopelijk zitten ze er lang in.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Prachtige kaart in deze mooie kleuren Anita, de kroeg ziet er gezellig uit, hoop dat het nog even zo blijven kan......

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Wat een superschattige kaart!

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 37. hoi anita ik heb weer genoten van je verhaal hoe je het zo mooi kan vertellen het is wel een hele zorg voor je je kaartje is weer super mooi groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 38. wat een schattig klein kaartje en wat heb je broer dat gezellig ingepakt dat is dus voor dani dubbel genieten en in een leuke omgeving en nog centjes verdienen
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 39. hoi Anita,
  Wat een leuke foto van het café en van Persie, leuk dat Dani daar kan helpen..je kaartje is weer een plaatje, mooie paarse tinten en..dan wordt het dus eindelijk...26 juni..ben zeer benieuwd en jij natuurlijk ook, fijn weekend, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Anoniem19:17

  Leuk gedaan joh en wat bijzonder weer deze kleuren combinatie. Echt heel leuk.
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hallo Anita,

  Wat een lief kaartje heerlijke kleurtjes weer en wat leuk voor Dani dat hij zo bij je broer een centje bij kan verdienen de kroeg ziet er leuk uit in het oranje!!

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Schattig kaartje Anita. Hele mooie kleurencombinatie.
  Groetjes Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Petje af voor jou hoor Anita, zoals jij je verhaal kan schrijven ....en heel knap ook hoe je met Nick omgaat ...toch een zorg die blijft ....maar je zal wel veel liefde terugkrijgen van hem...en fijn voor Dani dat hij zo een centje kan bijverdienen....ik wil best geloven dat het leuk werk is voor hem....
  Je kaartje is een toppertje een heel mooi ingekleurde Tilda en de kleurtjes zijn ook schitterend....

  groetjes en een fijn weekend
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Mooie kaart, prachtig gekleurd. En ook bij jullie al die oranjegekte. Ik geef normaal niet om voetbal maar nu ga ik het toch ook spannend vinden en ik roep gezellig mee oooohhhhh en aahhhhh!!!hihihi.
  liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Achmeis, wat herken ik dat, je raakt zo gewend aan wat eigen is dat je soms niet in de gaten hebt dat het echt erg is. Maar goed ook, als jij je dat elke dag zou realiseren zou ook niet goed zijn. Ik vind het ontroerend hoe ji over je kerels schrijft! Je kaartje is ook weer top!

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Wat gaat de tijd snel, net of ik het verhaal van het dak pas gelezen heb.
  Maar goed dat jij het anders ziet als dat ze het op school doen, kan hij lekker zichzelf zijn. Geniet maar lekker van je kereltjes hoor en laat anderen maar analyses maken.
  Je kaart is weer super, lief die Tilda met het hondje en weer prachtig afgewerkt.

  Groetjes en een fijn weekend,
  Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Weer een heel mooi kaartje Anita! Tja voor mijn gevoel vliegen de jaren sinds ik 40 ben geweest, inmiddels dus al 50 wahaaaa! Prachtige foto met Van Persie boven het water voor het cafe. En wat fijn dat Dani een baantje heeft in de kroeg, kleine kindertjes worden groot. Succes de komende week met je nieuwe bekje ;-)

  Fijn weekend!
  Liefs Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Aniet wat een pracht van een kaartje en wat een kleurtjes heb je uitgekozen. Superrrrr en goh meid al weer een jaar geleden dat je zo in de stresss zat om Nick ja de tijd vliegt. Het cafe van je broer ziet er super uit ik geef er niks om maar ga wel met de flo mee. Maandag op het werk sta ook ik in het oranje hihi moet tot zes uur werken, maar trap wel even flink op het gaspedaal moet lukken.
  En ja dan voor jou die moeilijke dag bbrrr moet er niet aan denken, maar doe het wel voor jou;) sterkte meid.

  Liefs Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Leuk kaartje heb je weer gemaakt, mooie kleuren ook gebruikt.
  En ja wat gaat de tijd hard, ik herinner mij je verhaal ook nog van Nick, dat dat alweer een jaar geleden is zeg.
  Misschien kom ik donderdag wel even om het hoekje zwaaien om te kijken hoe het met je gaat ;-)
  Liefs Fenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Een schitterende kaart Anita, leuke details heb je gebruikt, het ziet er super uit, groetjes Frosien

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Weer een geweldig mooie kaart Anita.
  Ik zal er niet veel zij komende week,wij hebben al vakantie,dus heel veel sterkte.Valt vast mee en je weet waarvoor.

  Liefs Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Gelukkig is het met een flinke schrik afgelopen meis; dat is zeker geen pretje om op terug te kijken. Zeker niet te vaak doen. Ik ken het gevoel wel als het gaat om een "negatieve" reactie over je kind. Onze dochter heeft het erg moeilijk op school en als je dan met zoveel hulp van school, instanties en zeker als ouder inzet en de resulaten blijven achter.... dan wordt je wel eens moedeloos. Maar in ieder oogappeltje schuilt een sterke eigenschap die zich een weg naar buiten baant. Die eigenschap prijzen wij en moedigen wij aan. De rest... dat zien we later wel. Ik zou bijna je mooie kaart vergeten! Ze is prachtig en wat heeft ze een mooi buikje ;p Tot de volgende keer meis! En ook super bedankt weer voor jouw bezoekje!

  Liefs, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Wat een schat van een kaartje. Leuk dat je zoon een baantje heeft bij je broer. Het ziet er goed uit zo in oranje. Voor heel voetbalminnend nederland is het te hopen dat het nog lang zo mag blijven.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Je kaartje is maar weer eens prachtig Anita! Zo leuk met al dat paars. Het café van je broer is wel 'n echte "eye-catcher"! Liefs,
  http://littlecreass.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 55. prachtige kaart.
  Denk dat ik weet hoe je je voelt na het verslag. Maar ieder kind is gewoon uniek en funcioneert niet volgens een boekje

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Je kaart is net zoals al je andere creaties, prachtig!!
  Kleine kaartjes zijn ook leuk, dat blijkt wel weer!

  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Schitterende kaart heb je gemaakt! Leuk dat je zoon een baantje heeft bij je broer.En met zo n lieve mam zal het met Nick ook wel goed komen.

  Fijne dag verder
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Wat een lief kaartje. Supermooi hoor!! Ik ben ook van de paarse kleurtjes en vind hondjes op een kaart ook erg leuk. Leuk dat café helemaal in oranje. Ben zelf niet zo'n voetbalfanaat, maar hoop dat het ned. elftal toch heel ver gaat komen.
  xxx Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Hallo,

  Mooie kaart, schattige stempel.
  Leuk dat je zoon wat kan bijwerken bij je broer en je andere manneke is gelijk je zegt, je manneke, jij ziet hem hoe hij echt is, zonder beperkingen en dat is mooi vind ik.
  Leuk café zo in het oranje nu , wie weet laat je broer het, na het WK, wel zo :-)

  Groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Ik vind je kaart prachtig , Anita !!
  En ik wens je een hele gezellige voetbal-avond.
  XX Christa.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Hoi Anita een super leuk kaartje heb je weer gemaakt. dat er alweer bijna een schooljaar voorbij is. Waar blijft de tijd.
  Groetjes Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Hoi Aniet,

  Ja de tijd vliegt zo zie je maar weer alweer een jaar om.
  Moeilijk is dat hè als je op school dingen over je kinderen hoort die er wel zijn maar als ouder zie je het altijd heel anders.En jij bent degene die Nick het beste kent toch?Leuk dat Dani er op die manier lekker een centje bijverdiend,was in onze tijd wel heel anders.

  En oh wat een lekkere paarse kaart laat je ons zien met een geweldige Tilda met hond erbij.Heel leuk lekker fleurig geheel.

  En die kroeg van je broer ziet er toppie uit zeg,leuk zo met van Persie op de voorgrond.

  lieve groetjes Nit@

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Hoi Anita. Wat eenleuke kaart heb je gemaakt met de leuke paarse kleuren en weer mooie mallen heb je gebruikt. Ja het blijft een zorg je zoon Nick. Leuk dat je andere zoon een bijbaantje heeft in die mooie oranje kroeg. We zien nu net het tweede doelpunt van nl. Het ga je goed veel sterkte voor de grote dag . Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Oooohhhh wat een bjoetie Anita. Heerlijk zo in die paarse kleur. Hou ik van!
  Waaaahhhhhh die kroeg van je broer.....geweldig!!!
  liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Wat een prachtig kaartje!! Heel mooi dat paars en zo lieflijk!!
  Leuk café heeft jouw broer, mag wel oranje zijn he. Jullie voetbalploeg doet het zo goed :-)
  Liefs, Deborah

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Wat een lief klein kaartje Anita, mooi in die paars/lila tinten met dat schattige afdrukje. Wat ziet dat cafe er gezellig uit en wat stoer dat Dani daar mag helpen...ja de kleintjes worden groot....lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Schitterende kaart heb je gemaakt.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Prachtig kaartje, hele mooie kleurencombi.
  Groetjes Grietje

  BeantwoordenVerwijderen
 69. je kaart is super mooi meid in paars e ja dit is zeker een schatje tida met hondje ik heb hem ook al een paar keer gebruikt leuk dat dani wat bij verdient bij zijn oom is prima zo ja en net wat e zegt nick is nick voor jou en blijft dit ook

  lieve gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Prachtige kaart zo in dit paars Anita!

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Ik heb je danig in de steek gelaten de laatste tijd, dus vandaag ben ik er weer eens voor gaan zitten om je berichtjes en kaarten te bekijken. Ook al heb je dan een kleine inspiratiedip, je weet er toch elke keer weer een leuke kaart uit te krijgen. Mij lukt dat dan niet hoor!
  Jij bent helemaal de goede moeder voor Nick! Natuurlijk moet zijn school naar zijn ontwikkeling kijken, maar laat je er niet door van de wijs brengen. Je doet het hartstikke goed.
  Haha, leuke foto!

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Leuke mooie kaart.Lief met je tilda en heel mooi van kleur.
  Lieve groeten
  Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Wat een leuk mooi kaartje .Mooi van kleur.
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Anoniem15:46

  Mooie kaarten heb je gemaakt , ben je maar gaan volgen zodat ik niks mis.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Prachtige kaart heb je gemaakt Anita!! Gelukkig is het weer opgelost met de leeslijst, dacht dat ik weer op een verkeerd knopje geduwd had..........
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Wat gaaf dat je de heldere kleuren van het paars zo goed hebt weten over te brengen in je kleurwerk. Mooi gedaan! Groetjes, Miranda PS. Omdat Blogger zo vaak kuren heeft, met elke keer weer wat anders, volg ik je vanaf nu via Bloglovin'. Dat deed ik al, maar dan weet je het dat ik geen weggelopen volger ben omdat ik je niet meer via Google Friend Connect volg maar nog wel via Bloglovin' dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Mooie kaart Anita. Hele sprekende kleur heb je gebruikt.
  Groetjes, Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Prachtige kaart, Anita.
  Heel veel sterkte morgen.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Oh, was ik nog niet bij je blog langs gegaan! En je kaartje vind ik nog wel zo ontzettend mooi! Wat een schatje is Tilda ook.
  En ach, elke moeder zou het liefst alleen maar positieve dingen over haar eigen kinderen horen, maar ach, elk kind heeft wel eens buien of is gewoon 'anders'. Geeft niets, je houdt er niet minder van, toch?
  Trek het je niet teveel aan. je doet je best en Nick is nu eenmaal zoals Nick is bedoeld!
  En wat een oranje feest heeft je broer ervan gemaakt zeg! leuk dat je zoon daar een vakantiebaantje heeft gevonden, krijgen ze niets van hoor! En leuk dat het bij zijn oom is!
  Groetjes,

  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Hoi Anita,
  Is vandaag de grote dag? Heel veel sterkte en succes!
  Vind je kaart super schattig, heel mooi gedaan!!!
  Leuk die foto van het cafe, oranje house! Hihi.
  Lieve groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita