14 april 2014

Met pijn in mijn hart ....

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik heb gisteren met pijn in mijn hart besloten om te stoppen met al mijn designmemberschappen (My Besties Dutch Girls, Scrapbook Stamp Society en de NKU). Dat heeft absoluut niets te maken met de challengeblogs, oh nee integendeel want wat heb ik het altijd met superveel plezier gedaan, maar meer met de achtbaan die momenteel door mijn koppie raast. Drukte op mijn werk, drukte thuis, mijn ex-man die weer erg moeilijk doet de laatste tijd, de spanning hoe het straks allemaal gaat met mijn nieuwe bekkie .... Steeds meer kwam het woord "moet" in mijn hoofd en daar bedoel ik mee dat ik een DT-kaartje moest maken terwijl ik er vaak 's avonds te moe voor was of geen inspiratie had of geen tijd maar het toch moest gaan doen en dat is niet oké toch. Blijf zeker kaartjes maken hoor want dat wil ik absoluut niet missen maar dan wel zonder de woorden "Anita kom op je moet nog een kaartje maken" zodat het weer meer als ontspannen voelt want dat heb ik oh zo nodig. Nu op naar de laatste 2 DT-kaartjes die ik heb gemaakt voor My Besties Dutch Girls en Scrapbook Stamp Society

Wat vliegt de tijd, het is alweer maandag en vandaag begint er een nieuwe challenge bij My Besties Dutch Girls. Deze keer heeft Miranda het thema bedacht en dat is TEATIME. Laat je fantasie maar de loop want daar kan je alle kanten mee op toch, ook al vond ik het best lastig hoor maar kwam een patroontje tegen van een theepot op internet en dacht oh ja die kan ik wel gebruiken op een kaartje. Ben benieuwd naar al het moois wat we gaan zien, spannend weer elke keer. Je hebt weer 2 weken de tijd en er zijn weer leuke digi's van de schattige Besties te winnen. Ga je ook even kijken wat het team heeft gemaakt, ze zijn weer schitterend stuk voor stuk. En heb je zin en tijd, doe je dan weer gezellig mee?


En ook begint er vandaag weer een nieuwe challenge bij Scrapbook Stamp Society waar je zoals altijd weer iedere stempel mag gebruiken die je maar wil, dus blijf het zeggen hoe makkelijk wil je het hebben. Er is ook nog een thema die je kan gebruiken en dat is gebruik geel op je kaart. Wij als team hebben weer allemaal een superleuke digi van Sherri Baldy gebruikt en ik deze keer een jochie, wat blijft het toch moeilijk om jongens- en mannenkaarten te maken maar ik heb mijn best weer gedaan. Ga je ook even kijken wat het team heeft gemaakt, ook alweer allemaal schitterende kaarten. En heb je tijd en zin doe je dan weer gezellig mee?


Welkom Grietje op mijn blog, superleuk dat je volger bent geworden. Bedankt voor de superleuke reacties op mijn vorige bericht, ik heb er weer van genoten met het bekende glimlachje van oor tot oor. Ja ja ik blijf ook gewoon nog lachen hoor ondanks alle spanningen, pfff gelukkig wel, stel je voor. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

96 opmerkingen:

 1. Soms moet je voor je zelf opkomen hoor!!
  En het kaarten maken moet wel een hobby blijven. Snap je keuze helemaal.
  Als je zin hebt in een avondje niks moet dat gewoon kunnen. Je leven is al druk genoeg.
  Geniet van het mooie weer als dat er is en kaartjes maken zit in je genen dus dat blijf je best wel doen. Doe je gewoon weer mee met wedstrijden kan je weer eens wat winnen. Is ook leuk.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer hoor Anita dat je al dit leuke op moet geven omdat het te druk is en er zoveel gebeurd in jouw leven, maar ik denk dat je er goed aan doet naar jezelf te luisteren. Beter met plezier kaarten maken dan omdat het moet. En je moet maar zo denken, er komen altijd wel weer plekjes vrij in DT's en als het weer wat rustiger is kan je altijd nog weer ergens bij gaan.
  Je kaarten zijn weer super geworden, zoals altijd ;-).

  Liefs en een fijne dag vandaag,
  Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer Anita dat je er mee moet stoppen, maar het is een goed keuze, vooral zoals je zegt het woord moet eraan te pas komt, dan is het niet goed meer, het is nog altijd een leuke hobby en geen moeten. Pff sterkte met alles Anita, wat vervelend dat je ex een beetje vervelend gaat doen. Je kaartjes zijn weer erg leuk geworden Anita, lekker vrolijk. Leuke papiertjes. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. soms moet je keuzes maken in het leven.....
  en nu is dit voor jou de beste keuze en het is een hobby dus moet inderdaad wel ontspannend zijn!!!
  heel veel succes!!!
  groetjes ayten
  p.s leuke kaartjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Anoniem09:32

  groot gelijk anita
  je moet gewoon eerst aan jezelf en aan je jongens denken
  ben wel blij dat je kaartjes blijft maken en dat je je blog aan houd
  geniet er elke keer weer van
  lieve groetjes anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem09:39

  Laten we maar beginnen om te zeggen dat je kaartjes weer schitterend zijn. Super gedaan weer. Verstandig denk ik dat je stot met de verschillende dt-schaps. Nu kun je lekker kaarten maken als je er zelf zin in hebt en er aan toe bent. Een hobby moet niet een moeten zijn want danis het denk ik geen hobby meer. Goede tijd toegewenst en sterkte met alles.groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik denk dat je een goede beslissing hebt genomen om voor je zelf en je gezin te kiezen.
  Je werkt ook nog 4 dgn in de week en dan alle dagelijkse beslommeringen er nog om heen het moet wel leuk blijven toch?
  succes en werkze vandaag en je 2 kaarten zijn weer prachtig geworden.
  groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie kaarten!
  Jammer natuurlijk van je beslissing, maar het is zeker de juiste. Als je met zoveel zaken aan je hoofd zit, moet je knopen doorhakken. Knuffel x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Om te beginnen zij je kaartjes weer prachtig meis! Denk dat je een juiste beslissing hebt genomen ook al doet die pijn. Zodra je hobby moeten wordt is het niet leuk meer, en dat kan de bedoeling niet zijn. Gewoon weer lekker kaartjes maken hoe, wat en wanneer jij wil, zonder al die druk erachter.
  Liefs, Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is precies wat de anderen ook al zeggen Anita, alles met TE en MOET is gewoon niet goed dus je hebt de juiste beslissing genomen, hoe moeilijk die ook was! Aan je kaarten is het nooit te zien dat het MOETEN was, ook deze laatste 2 zijn weer meer dan leuk! Ik vond het altijd al verbazingwekkend hoe je het allemaal kon bolwerken en vergeet dan ook het eindeloze bloggen niet, alles vreet gewoon tijd en die heb je al zo weinig dus deze rust in je hoofd zal je goed doen!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Anita ik vind je kaartjes weer prachtig, en denk dat je een goede keuze hebt gemaakt voor jezelf, als straks alles weer op de rails is kun je altijd nog kijken wat je doet maar vind eerst de rust voor jezelf.
  Liefs Tonnie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. prachtige kaartjes.
  Denk dat je en hele goede keuze hebt gemaakt om eerst aan jezelf en je gezinnetje te denken. Dit is nml. al pittig genoeg. Ik heb me echt verbaasd hoe je al je dt-plekjes deed.
  Zelf heb ik dus altijd zoiets gehad dat 1 of 2 plekjes genoeg zijn omdat je hobby een ontspanning moet blijven en geen spanning mag zijn.
  We doen het immers toch allemaal voor het plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat heb je een prachtige kaart gemaakt Anita!!
  Ik denk dat je een goede beslissing hebt genomen om voor je zelf en je gezin te kiezen.
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Anita, wat een prachtige kaartjes heb je weer gemaakt. Ik denk dat je de juiste beslissing hebt genomen, want als het moeten wordt is het niet leuk meer. Heel veel succes/sterkte met alle beslommeringen. Groetjes, Helen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtige kaarten, Anita. Jammer dat je afscheid neemt van je dt werk, maar soms is het nodig om ff aan jezelf te denken. En idd "moeten" is niet fijn..wie weet in de toekomst weer. Zorg goed voor jezelf.
  Dikke knuffel desiree

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Nou Anita, ik heb je al eens eerder gezegd hè! hoe hou je het allemaal vol!!!
  Je hebt de juiste keuze gemaakt om zelf ook nog eens te kunnen ontspannen, er moet al zoveel! Ze zullen je absoluut missen want je kaartjes zijn altijd geweldig, maar ga nu maar eens om jezelf denken en een mooi kaartje maken als het uitkomt en je er zin in hebt!!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik begrijp het dat je stopt, DT schap is niet altijd even makkelijk. Je kaartjes zijn heel mooi en fijn dat je zonder moeten toch nog kaartjes blijft maken, liefs, Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi Anita,
  Je hebt een verstandig besluit genomen als het moeten wordt is het niet meer leuk en als je nog zoveel meer aan je hoofd hebt..dan is het gewoon te veel..wel jammer, maar helaas..Je kaartjes zijn weer super zoals altijd..mooi ingekleurd en super afgewerkt..neem je rust ..liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je hebt groot gelijk hoor Anita als ik las hoeveel uur je werkt dan dacht ik waar haalt ze de tijd en zin van daan om dat allemaal tedoen.nu kun je gewoon zelf bepalen wat je gaat maken.J ekaarten zijn weer heel mooi gemaakt.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik vond het al ontzettend knap dat het je lukte om alles in die 24 uur van een etmaal te proppen en inderdaad moet het ontspanning blijven en geen moetje. Ik vind het een verstandige beslissing en als het straks weer eens wat rustiger is, kun je altijd nog eens ergens bij aansluiten, want je kaartjes zijn altijd even mooi. Ik vind je mannenkaartje ook super, maar begrijp wat je bedoelt.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dat zal een behoorlijke aderlating zijn voor de DTs waar jij deel van uitmaakt(e).... maar ik begrijp je helemaal. Als het kaarten maken 'moeten' wordt, wordt de druk te groot en is de lol er af.... en is vaak de inspiratie ver te zoeken. Heel verstandig dat je deze stap gezet hebt. Als je leven straks weer in rustiger vaarwater is (voor zover mogelijk) komt de inspiratie vanzelf terug en kunnen we weer genieten van je schitterende kaarten. Hou je haaks!
  lfs Angela

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha en dan vergeet ik te vermelden dat je je DTs afsluit met 2 klappers!!!
   Schitterende kaarten Anita!!!

   Verwijderen
 22. Je hebt groot gelijk Dan is kaarten maken niet meer leuk En je eigen huishoudingkje gaat voor alles. en je kaarten zijn weer helemaal toppie
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Och meisje toch...wat een moeilijke beslissing....maar wel een hele dappere én verstandige. Top dat je nu aan jezelf gaat denken, daar ben ik blij om. Ik kon al moeilijk begrijpen hoe je 'alle balletjes in de lucht' kon houden. Ik hoop dat je nu een beetje rust en ontspanning kunt vinden, neem maar eens even goed de tijd voor jezelf. We zien wel af en toe een kaartje verschijnen....als het jou uitkomt!
  De kaartjes die je vandaag laat zien zijn wederom weer prachtig gemaakt, dat zul je nooit kwijtraken meis.
  Ik wens je veel sterkte met alles....een dikke knuf, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 24. moedig van je om tijdig een beslissing te nemen... niet makkelijk denk ik dan! hopelijk krijg je alles weer onder controle en krijg je weer plezier in het kaarten maken. Ik ken dat ook dat 'moet' gevoel en dan komt vaak Mister Inspiration niet even langs en wordt het een 'opgave'; Zo is de lol er snel van af natuurlijk !
  veel moed met alles, toch een mooie kaart heb je daar nog !
  grtjs,artina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Goedemorgen Anita,

  Ik snap dat het een moeilijke keus is, maar het moet wel een hobby blijven. Als je zonder dat je inspiratie of eigenlijk geen zin of tijd heb een kaart moet maken is de lol er snel af. We blijven toch wel genieten van je blog met daar de kaartjes die je maakt als het jou uit komt. Vind het een moedig besluit maar is denk beter voor jezelf.
  Groetjes ismel

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Lieve Anita, wat kan ik je goed begrijpen....het zijn moeilijke keuze's maar zoals je zelf al schrijft het "moet" allemaal zo en dat breekt je vroeg of laat op! De dagelijkse leuke en minder leuke dingen blijven gewoon doorgaan en hoe je het ook went of keert die schuif je niet weg. Bij jou heb ik ook even terug gekeken en gelezen en gossie wat gebeurt er ook altijd veel in jou leven!! Het is een cliché, maar je weet dat er maar één is die in kan grijpen en dat ben jezelf! Of je nou dagelijks blogt of één keer in de zoveel tijd de echte blogvriendinnen begrijpen het echt wel hoor! Ga lekker terug naar wat jij fijn vind en aan kunt!! Je kaarten zien er weer supergaaf uit! Lekker vrolijk en bijzonder mooi gemaakt!!

  Liefs Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 27. 2 schitterende kaarten Aniet.
  ik denk dat we het allemaal begrijpen ik wens je veel succes en een hele grote dank je wel.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Heel begrijpelijk dat je stopt, het moet zeker geen moeten worden. En kaartjes maken blijf je vast doen! Deze twee zijn weer heel mooi, ik vind die onderste met het kadootjes randje gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Super mooie kaarten! Jammer dat je moet stoppen met alles. groetjes Joanne

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hallo Anita, allereerst wat heb je weer 2 prachtige kaarten gemaakt, ze zijn weer toppie, jammer dat je met alle DT werken gaat stoppen maar als ik zo je verhaal lees kan ik dat goed begrijpen, iedereen denk ik wel. Wens je voor de toekomst veel sterkte en wie weet komen we je wel weer tegen in blogland bij 1 van de challenges....

  veel liefs Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. heel veel sterkte meisie en kom maar eerst eens tot rust. Ik dacht om me aan te m elden voor my betsies dt er maar ik doe het niet. Ook hier staat alles om de haverklap op zijn kop. Heb sinds woensdag onze dochter en mijn kleinzoon hier weer wonen. Maar jij als alleen staande moeder met pubers En ook nog een baan Tja . Ik vind het normaal dat het allemaal niet zo lukt . Succes XXX Gea b

  BeantwoordenVerwijderen
 32. wat een beslissingen allemaal. even wat blogposten gemist.
  soms is inderdaad een stapje terug doen het beste..... maar wie weet kom je weer over aantal maanden in een rustige periode terecht en dan komt er vast wel weer iets nieuws op je pad. sterkte en veel succes.
  maar ja..het is en blijft jammer dat je zulke beslissingen moet maken. ook omdat je er veel plezier aan hebt gehad.
  deze kaarten heb je heel mooi gemaakt. prachtig zien ze eruit.
  groetjes Dora

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Je kaartjes zijn weer super Aniet!
  Maar dan even je verhaal over de kaakchirurg en je eigen bijdrage. Wat een toestand zeg! Ik snap ook niet waar je elke maand voor betaald hoor. Logisch dat je stopt met je designerschap, je moet keuzes maken in het leven en vooral doen wat goed voelt. Je kan nou eenmaal niet alles tegelijk. En onze hobby is geen MOETEN. Gewoon wanneer je er behoefte aan hebt en wanneer je er tijd voor vrij kan maken.
  Ik hoop dat je voor nezelf tot een goed besluit komt wat betreft de narcose enzo. Kan de arts niet zeggen dat je een narcose MOET, zodat hij toch onder de vergoeding valt ofzo. ( ik zeg ook maar wat hoor, maar wie weet werkt het)
  Nou meid sterkte!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Twee schitterende kaarten als afsluiter Anita!! Ja, als het moeten wordt is het nooit goed en wie weet als je straks weer in rustiger vaarwater zit, wat er dan allemaal weer op je pad komt. Geniet van je rust!
  Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hoi Anita, zoals je bij iedereen hier boven al kunt lezen, alle begrip en respect voor je keuze. Hobbies zijn allereerst bedoeld om te ontspannen en tot rust te komen,verder sluit ik me bij Nicole aan, wie weet wat er later weer op je pad komt, dikke knuffel en hou je haaks, lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Sterkte de komende tijd. En inderdaad het "moet" leuk blijven.
  Deze 2 zijn wel weer schitterend!!!
  XX Ine

  BeantwoordenVerwijderen
 37. wauwww wat een schitterende kaart Anita
  en ja soms moet je keuzes maken je hebt helemaal gelijk.
  Hobby moet hobby blijven en geen moeten worden

  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Mooie kaarten Anita.
  Goed van je dat je gestopt bent,want als je MOET dan gaat het niet goed met je.
  Je hebt het druk genoeg met je werk,je kinderen ,dus maak je kaarten voor de ontspanning en niet omdat het MOET.
  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Design member of niet......ik blijf gewoon van je kaartjes genieten. En als je zelf een goed gevoel hebt bij je besluit dan is het een goed besluit!
  Sterkte met alles de komende tijd en af en toe gewoon lekker voor de ontspanning een kaartje maken.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 40. hoi meissie je moet maar denken jij en de jongens gaan voor alles en dacht al vaak hoe hou je dit vol?, wens je veel plezier op een rustige hobbytijd!
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 41. twee heel mooie kaarten ik bewonder je doorzettings vermogen ik vind dat je een goede beslissing hebt genomen doe het wat rustiger aan ook met bloggen en ga van je hobby genieten waneer je zin hebt en niet omdat het moet lieve groetjes Maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Prachtige kaartjes Anita, en wat een goede beslissing heb je genomen. Het kaartjes maken moet leuk blijven en het moet geen 'moet' worden.
  Fijne week, liefs Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ha Aniet,
  je kaart is weer heel erg leuk! Mooie kleuren en de hand van de meester(es) is herkenbaar! Eerlijk gezegd heb ik wel eens gedacht: hoe houdt ze het vol in al die DT's? Niet omdat het niet leuk is, maar omdat je dan zo vaak een kaart moet maken volgens een idee, kleur, sketch en zo weinig tijd over houdt om je eigen ideeën uit te voeren. Ben benieuwd wat voor mooie kaarten we te zien krijgen in de toekomst.
  Sterkte met alle drukte in je hoofd!!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Het moet geen moeten worden, want dan is het niet leuk meer. Je hebt de juiste beslissing genomen door aan jezelf te denken. Heel veel sterkte met alles.
  En wat een mooie kaartjes heb je weer gemaakt, echt schitterend, gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Goed dat je voor jezelf kiest, kaarten maken is leuk maar niet als het "moet"! Je kaarten zien echt weer plaatjes, vooral de 2de vind ik errug leuk!!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Vanuit Portugal een berichtje. Wat maak je toch een schitterende kaarten. Iedere keer weer ben ik verbaast hoe mooi ze telkens zijn! SUPER!! Verstandig dat je voor jezelf kiest. Het is niet niks om in je eentje twee kinderen en een huishouden draaide te houden. Het moet ontspanning geven en geen stress. Hatelijke groetjes Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Dit is te begrijpen Aniet, het kan allemaal wat teveel worden en zoals je zegt van "ik MOET nog een kaartje maken", dat is echt niet goed. Het moet altijd ontspanning blijven en zeker geen verplichting waar je dan de tijd niet voor hebt.
  Een beetje afremmen en de dingen doen die je zonder stress aankan.
  Je kaartjes zijn altijd een streling voor het oog en ook deze twee heb je weer heel leuk gemaakt.
  Prachtig gemaakt.
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Je kaarten zijn echt weer prachtig!
  Helaas moet je soms van die beslissingen nemen, sterkte met alles

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 49. hoi Anita,

  Spijtig dat je met je DT schap stopt. Maar ik begrijp het hoor. Als het is van "moet" is dikwijls de zin en motivatie om een kaartje te maken ver zoek.

  Je hebt wel 2 schitterende kaartjes gemaakt.

  grtjs
  Claudia

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Hoi Anita
  Vroeg me al af hoe je dat allemaal deed .
  Dus ik snap je beslissing helemaal .
  sterkte met alles
  je laat weer twee hele leuke kaarten zien .
  vooral die jongenskaart vind ik heel erg leuk .
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Anita, je bent een creatieve duizendpoot maar nu even niet...
  Ik snap het heel goed dat je het wat rustiger aan wilt doen.
  Je hebt het nodige op je 'to do' lijstje staan en wat het belangrijkst is: je moet het ook als ontspanning zien.
  Doe maar rustig aan meid!
  Je kaarten zijn trouwens weer helemaal top!
  Lia xx

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Bah wat naar allemaal, en alles bij elkaar elkaar vergt het veel energie. Goed besluit om naar jezelf te luisteren en te stoppen als DT'er, als iets moet is snel de lol eraf.
  Mooie kaartjes heb je gemaakt. Nu proberen rust in het koppie te krijgen, en op naar ontspannen hobby'en.
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Helaas, moeten en lol gaan niet samen. En als het als "moeten" voelt, is het inderdaad te veel. Jammer, maar je eigen rust gaat voor. Je kaartjes zijn weer leuk geworden!
  Sterkte!
  groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Hoi Anita wat vervelend allemaal en heel erg jammer voor jou. Je kaarten zijn weer prachtig maar nu moet je eerst aan je zelf denken.Wens je veel sterkte toe.
  Groetjes Ina

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Wat jammer dat het teveel is geworden, knappe keuze hoor om dan gewoon voor jezelf te kiezen. En terecht. Als het 'moeten' wordt, wordt het tijd om te stoppen inderdaad. Knap dat je het al die tijd hebt volgehouden en voor elke challengeblog zoveel mooie kaarten hebt gemaakt in de tussentijd. Nu hopelijk wat meer rust en lekker ontspannen voor jezelf knutselen. Succes met alle stress-taferelen... hopelijk wordt dat ook minder en is het op alle vlakken weer lekker ontspannen! Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Wat een schitterende kaarten Anita.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Ik snap je beslissing wel en ik hoop dat je nu even wat meer rustiger aan kan doen
  zonder de 'verplichtingen' en gewoon weer kan genieten en ontspannen als je een
  kaartje gaat maken. Ik wens je veel sterkte de komende tijd met alles !
  Je kaartjes zijn wel weer super, kijk er met veel plezier naar, top gemaakt ☺
  Gezellige en fijne nieuwe week ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Lieve Anita, alleen maar respect voor jouw besluit. Want je had er veel! AL jouw dt-schappen leidde haast tot een fulltime job! En het is en blijft hobby hoor.
  Maar je hebt verschrikkelijk veel moois laten zien en er volgt ongetwijfeld nog veel meer moois!
  Denk aan jezelf enne geniet! X

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Begrijpelijk hoor dat je deze beslissing hebt genomen. Heel moedig van je.
  Natuurlijk blijf ik wel je blog volgen en regelmatig kijken!
  Altijd gezellig bij en zoveel te zien. :-)
  Heel veel sterkte met alles!!!
  Groetjes,

  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 60. ps. Vergeet ik nog je complimenten te maken voor je laatste 3 DT kaarten!!! Ze zijn weer supers geworden!! Erg leuk en lekker vrolijk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 61. pps . ha, ha, ik schreef 3 kaarten, moet niet gekker worden, ik bedoelde natuurlijk 2!!!
  Sorry, bij mij is het ook een beetje 'druk' in mijn hoofd en ik word ook al wat vergeetachtiger, sorry! :-) Was gewoon te snel met typen!

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Nou ik snap het helemaal dat je deze beslissing hebt genomen. Ik vroeg het mij wel eens af of het nog wel zo leuk was en dan het moeten, dat idee had ik al. Nou ik blijf genieten van je kaarten hoor.
  Liefs,
  Petra succes en sterkte met alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Ik kan me goed voorstellen dat je die beslissing hebt genomen Anita. Het moet leuk blijven en als je geen rust kan vinden en je niet kan concentreren dan komt er niets uit je handen. Maar deze kaartjes zijn weer supermooi !
  groetjes en het allerbeste !
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 64. hoi Anita
  zo,n beslissing is altijd heel moeilijk meisje, maar in dit geval de juiste, want je komt zelf altijd op de 1e plaats en het is en blijft een hobby en het moet geen productie werk worden , nog stress geven.
  ga lekker kaartjes maken wanneer het jou uitkomt want je moet in je hobby wel de rust en het plezier vinden.
  en ik geniet altijd van je prachtige kaartjes .
  liefs An

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Dat zal best pijn in je hart hebben gedaan, Anita. Maar je hebt gelijk, als het moét, is het niet leuk meer. Wie weet, zie je het over een tijdje weer zitten. En blijf maar lekker kaartjes maken, ik zie ze graag! Deze zijn ook weer toppie.

  Groetjes, Renate

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Hoi,
  Je kaartjes zijn weer prachtig. Ik kon me al niet voorstellen hoe je het allemaal deed. Groot gelijk voor nu even stoppen. Je kunt altijd weer zien wat er op je pad komt. Eerst de rest eens op orde. Hebben verhaal over de kaakchirurg en alle kosten gelezen. Wat ontzettend vervelend zeg. Heel veel sterkte met alles. Nu lekker gaan genieten van t knutselen, wanneer je tijd en energie hebt.
  Liefs Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Wat een prachtige kaarten heb je weer gemaakt Anita.

  Kan me voorstellen dat je met pijn in je hart uit de DT stapt, maar soms moet je even naar je eigen lichaam luisteren. En dat is nu even op de plaats rust.

  Het knutselen moet natuurlijk wel een ontspanning blijven....

  Heel veel sterkte met alles, heb bewondering voor je hoe je alles toch altijd weer rond krijgt. En uiteindelijk komt alles weer goed.Sterkte.

  Dikke knuffel,

  Natasja

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Hoi Anita,ja soms moet je beslissingen nemen die niet makkelijk zijn.Maar het moet wel een hobby blijven en niet een moet.En misschien als het straks weer wat rustiger is kan je weer voor een dt gaan.Je hebt wel twee schitterende kaarten gemaakt.Mooie fleurige kleuren.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Moeten is een heel naar woord. Ik vind het sowieso heel knap hoe je alles reilt en zeilt. Soms ben je genoodzaakt knopen door te hakken, hoe moeilijk die beslissing ook is. Hopelijk kom je snel weer in rustiger vaarwater.
  Je hebt 2 onwijs leuke kaartjes gemaakt. Gelukkig mogen we hier voorlopig nog wel van genieten.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Ik snap je wel hoor Anita als het een moet wordt is de lol er vaak vanaf, maar goed dat je aan jezelf denkt want dat is toch heel belangrijk.
  Je kaartjes zijn zoals altijd helemaal toppie!

  groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Ik ga je missen in de teams Anita! Je kaarten zijn weer prachtig! We komen elkaar vast nog wel tegen. Liefs, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Je hebt prachtige kaarten gemaakt Anita, voor jou gaat straks ook het zonnetje weer schijnen, even door deze nare tijd heen, het komt goed.
  Ik zeg altijd niets moet, alles mag, dat geldt ook zeer zeker voor jou, ik blijf je volgen hoor.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Heel mooi gedaan deze kaarten.
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Ja, het zijn altijd moeilijke beslissingen, maar zodra een hobby 'moeten' wordt, dan is het toch echt tijd om knopen door te gaan hakken. Hopelijk vind je nu weer meer rust én meer ontspanning in je hobby!
  Je kaartjes zijn weer prachtig. Twee plaatjes om te zien!
  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Super van je om deze knoop doogehakt te hebben en wie weet denk je over een aantal maanden kom laat ik eens weer inschrijven voor een dtschap! Eerst rust in de tent Anita... je kaartje is super mooi en je thee smaakt naar meer... hiihihi

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Wat een knappe beslissing, ja het moet onze hobby blijven en ik merkte al dat je minder tijd had. Oh nee, de kaartjes die je maakt zijn altijd even mooi maar minder in aantal. Heel dikke knuffel van mij, een schop onder de kont van je ex en geniet nu enkel nog van de momenten dat je tijd hebt om je kistjes te pakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Hoi hoi Anita
  dat heb je heel goed gedaan!
  Wat een gedurfde beslissing!
  blijf vooral genieten van alles wat je doet!
  Je hebt er zomaar een probleem bij!
  Je kaartjes zijn helemaal super!!!
  probeer alles positief te blijven bekijken ook tegenover een ex...
  (ik spreek uit ervaring...)
  Groetjes en liefs van Daatje

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Wat naar voor je dat alles zo´n beetje tegenzit op het moment.
  Knap van je om positief te blijven, ondanks alles.
  Heel moedig van je om te stoppen met de DT´s, maar natuurlijk moet je eerst aan jezelf denken.
  En het is zeker waar dat het kaartjes maken heel ontspannend is als de "moet" maar weg is.
  Je hebt weer hele mooie kaartjes gemaakt, en de jongenskaart is ook weer super, ondanks dat dat niet de makkelijkste zijn.
  Ik wens je heel veel sterkte!

  Liefs,
  Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Je kaartjes zien er weer prachtig. Goed van je dat je zo positief blijft.
  Jij komt op de eerste plaats als het met jouw lekker gaat komt de rest vanzelf wel weer!!!!
  En blijf inderdaad kaartjes maken voor je ontspanning want anders ga ik de bjoeties nog missen .

  Liefs Ginyxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Anoniem16:37

  Zooooo een heel eind naar beneden gescrolld al die lieve reacties heb ik nog weinig aan toe te voegen....je moet doen wat goed voelt en als dit de juiste keuze is is dat toch goed! Het moet idd leuk blijven en zeker een hobby ipv een moetje!
  Heel veel succes sterkte en wijsheid gewenst maar dat komt vast goed, zo'n sterke vrouw als jij!
  Je kaarten zijn allebei weer super gelukt! Tof!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Hele mooie kaartjes Anita!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Heel begrijpelijk dat je stopt met de DT schappen, het moet geen moeten worden. Het is een hobby en die moet leuk blijven toch. Deze twee kaartjes zijn weer schitterend Anita, ik geniet ervan. En ik hoop dat ik nog vaak van je kaartjes mag genieten, die niet meer moeten maar mogen!!

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Anoniem20:37

  Je zult zien als de druk wegvalt je vanzelf weer ontspanning vind in deze geweldige hobby!!! Veel sterkte toegewenst hoor met al je sores!
  Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Hele leuke kaartjes Anita! We mogen maar hopen dat we nog moois van je te zien krijgen. Maar zoals je zelf aanhaalt moet het wel leuk blijven!
  Ik hoop dat je waters snel kalmer worden, dan komt het vanzelf weer terug dat je hobby ontspannend is! Liefs,
  http://littlecreass.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Prachtige kaartjes Anita!! Vind het ook erg leuk dat je mijn Blog volgt!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Het kan misschien niet zo leuk zijn om als designer te gaan stoppen maar soms moet je keuzes maken ....en komt gaat het gezinnetje toch op de eerste plaats....maar we blijven zeker genieten van je prachtige kaartjes ook deze is weer een toppertje.....Schitterend!!!

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Wow, wat een supercreaties zijn dit toch weer, wat heb je dit weer prachtig gemaakt Anita. Ja, het kan soms pijn doen als je bepaalde beslissingen moet nemen en het zal je zeker zwaar vallen. Ik verbaasde me er toch al over dat jij zoveel deed terwijl je ook nog moeder bent, een huishouden moet runnen en nog werkt ook! Ik vroeg me vaak af waar je de energie vandaan haalde. Als dan ook je ex nog eens wat minder leuk gaat doen kan het allemaal een beetje teveel worden en dingen als "moeten" gaan voelen en dat is zeker niet goed voor een mens. Ik denk dat je er goed aan doet om naar jezelf te luisteren en even een pas op de plaats te maken. Als je er weer klaar voor bent ligt er vast wel iets nieuws op je pad te wachten, sterkte.
  Fijne week, liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Twee super mooie kaarten Anita. Allebei kunstwerkjes in mooie, vrolijke kleuren. het is idd soms jammer om te stoppen met Dt werk maar als het kaarten maken "moeten" wordt dan is het niet leuk meer, het moet een hobby blijven en voor ontspanning zorgen en niet voor nog meer stress. Succes verder met alles. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 89. Hoi lieverd,

  wat een schitterende creaties, ik ken jouw gevoel van rollercoaster maar al te goed. Bij tijd is het voor mij ook 'moeten' door de weinige tijd en dat is inderdaad niet leuk meer. Vandaar ook dat ik zo weinig op bezoek kan komen. Hoe graag ik het ook doe, 't is altijd tussendoor dat het moet gebeuren.
  Ik geniet enorm van jouw bezoekjes op mijn blog en ik wens jou een stressloze periode toe waarin je ten volle van je hobby en je gezin kan genieten zonder de moetjes ;)

  Liefs,

  Lins x

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Hallo Anita, wat een moeilijk besluit moet dat zijn geweest, maar waarschijnlijk wel heel verstandi. Want een hobby moet leuk zijn en geen moeten. Je sluit je DT-s in ieder geval af met 2 hele mooie kaarten. Ik wist biet dat er ook jongens Besties waren.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Hee Anita ik las nu net pas je bericht over het stoppen met jouw DT `s jammer maar oh zo begrijpelijk .
  Ik blijf je zo ook wel volgen hoor
  Liefs Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Anoniem08:26

  Een moeilijke keuze om te maken, maar je moet ook aan jezelf denken. Het moet leuk en ontspannend zijn om kaarten te maken en niet met dwang van het moeten. Je kaarten zien weer erg leuk. Vooral de jongenskaart is gaaf! Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Schitterende kaarten anita. Ik kan me heel goed voorstellen dat je stopt. Het kost heel veel tijd. We zullen je wel missen. Maar op je eigen blog zullen we vast en zeker genoeg moois zien.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Hi Anita je hebt weer schitterende kaartjes gemaakt, en wat je keuze betreft daar sta ik helemaal achter, je moet voor jezelf opkomen, Waarom had je het niet gewoon bij 1 DT team gehouden dan was het wel vol te houden toch? Maar ik.t kan het wel begrijpen dat je bij meerdere zat. Rustig aan meis, ik wens jou Danny en Nick fijne Paasdagen Liefs Ghea ♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Prachtige kaarten en wat heb je weer leuke dies gebruikt.

  Huggsss, Angelique

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita