24 maart 2014

Pffff dat lucht op zeg!

Zo hé hé hier ben ik dan weer met een kaartje. Was verleden week helemaal mijn inspiratie kwijt, hoe erg is dat. Had totaal geen zin om mijn kistjes tevoorschijn te halen, laat staan om een kaartje te maken. Raakte er gewoon een beetje van slag van ...... maar gelukkig dit weekend al mijn kistjes weer gepakt en heerlijk zitten kleuren en een kaartje gemaakt. Pffff dat lucht op zeg, moet er niet aan denken dat ik die ontspanning kwijt raak maar is gelukkig weer helemaal goed gekomen. Dit kaartje staat ook op het challengeblog van de NKU want het is weer maandag en dat betekent dat het tijd is voor de rubriek Kaart naar aanleiding van een sketch en deze week is mijn persoontje aan de beurt. De door mij gemaakte sketch kan je onder mijn kaartje vinden. Mocht je hem hem de moeite vinden, je weet sla hem met een gerust hart op op je computer en wie weet komt hij ooit van pas. Oh ja nog even over Nick zijn ziekenhuisbezoek vorige week, nou niet te geloven maar dat ging me toch een partij goed eigenlijk. Oké we liepen in het ziekenhuis en toen hij een brancard met iemand erop zag, zette hij het op het rennen maar bij de dokter ging het redelijk goed. Ben wel toen hij onderzocht moest worden de gang op gegaan, want dan kan hij mij beter niet zien (daar ben ik inmiddels wel achtergekomen na al die dramatische ziekenhuisbezoeken) en hij moet nu naar de poep/plas-poli, ja ik heb die naam niet verzonnen hoor want dat heet dus echt zo, op 3 april en de dokter heeft mij verzekerd dat hij hem zindelijk gaat krijgen, hoe fijn zou dat zijn. Ook wordt hij weer "door de wasstraat gehaald" bij de downpoli, wordt hij weer van top tot teen onderzocht om te kijken of er afwijkingen zijn die hij eerder niet had. Waar ik alleen wel van schrok was dat de dokter zei dat hij een beetje bang is dat Nick coeliaki (oftwel glutenallergie) heeft omdat zijn groei zo achter blijft, hij is maar 1.30 meter en al bijna 13 jaar. Please laten we dat maar niet hopen, want meneertje lust nu al bijna niets en alles wat hij wel lust bestaat uit gluten ..... maar goed eerst maar eventjes afwachten want men lijdt het meest door het lijden wat men vreest ....


en dit is de sketch


Dank jullie wel voor de superlieve reacties op het filmpje die ik in mijn vorige bericht had geplaatst, dat doet me goed, jullie zijn toppertjes. En ook lief dat sommigen van jullie ook Dani noemden, want het lijkt misschien dat ik het altijd over Nick heb, maar Dani is mij even lief en mijn grote superkanjer, zo leuk om te zien hoe die van jongen naar man aan het veranderen is, wordt al een hele vent waar ik superveel steun aan heb, heb het echt getroffen mijn mijn twee mannen. Vandaag weer werken en maar eens zien of ik op tijd op mijn werk ben in verband met al die regeringleiders in Nederland, mijn bus gaat langs het Rijksmuseum, dus een omleiding zal ik zeker wel hebben in verband met het bezoek van Obama daar.... we zullen het zien. Wil mijn kaartje mee laten doen aan de challenges van Dutch Stamp Chickies, Stempeltraume, Duymelot, Hobbyvision, Knutsel en Kadootjes en My Besties Norge. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer.

89 opmerkingen:

  1. Je kaartje is prachtig, lieve digi heb je gebruikt! Fijn dat het allemaal goed ging in het ziekenhuis, ik zal voor jullie duimen dat het geen allergie is!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lief kaartje weer Anita. Ik vind het nog steeds zo knap van je dat je die kan maken.
    Fijn dat het zo goed ging in het ziekenhuis. Misschien krijgt hij zijn groeispurt wel heel laat, zou best kunnen hoor. Hopen maar dat het geen glutenintolerantie is.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  3. heel mooi kaartje weer En fijn dat de inspiratie er weer is.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik denk dat je vandaag wel iets langer tijd nodig hebt om op je werk te komen met al dat hoog bezoek in ons land.
    Je kaart is weer een schatje om te zien het is een hele leuke digi.
    Fijne dag!
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een lief kaartje zeg,en fijn dat je inspiratie weer terug is maar dat is aan je kaart te zien.
    Hopelijk valt het mee met de omleiding van en naar het werk.
    Rustige dag.
    Groetjes Kitty

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Anita,

    Je kaartje ziet er super uit. Hopelijk heeft je Nick geen glutenallergie. Hopen op het beste hé.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie kaart en een mooie schets heb je gemaakt Anita.
    Ik hoop dat Nick zindelijk woord en dat hij geen gluten allergie heeft
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je kaart ziet er super uit.
    Hopelijk heeft nick geen gluten allergie en wordt hij gauw zindelijk.

    Liefs jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een supergave kaart Anita....mooie schets ook trouwens...wat zou dat fijn zijn als ze Nick zindelijk kunnen krijgen...idd hopen dat ie geen coeliakie heeft....en ik snap best dat je het meer over Nick dan over Dani hebt hoor....wees maar blij dat je over Dani niet zo veel te melden hebt!!!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Anita,
    fijn dat het goed ging in het ziekenhuis, we duimen mee.
    Gelukkig heb je weer zin en inspiratie. Dit is echt prachtig hoor!!
    Ja inderdaad we moeten Dani niet vergeten....had ik even niet aan gedacht.
    Daar gaat het goed mee...dus minder over te vertellen. logisch wel...maar hem moeten we niet vergeten! Kanjers heb je.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Fijn toch wel al die nieuwe onderzoeken, en ik hoop echt dat je verder komt ermee met
    je kleine mannetje, heel veel sterkte de komende tijden.
    Je kaart is ook weer een toppertje, ik vind hem heel erg mooi ☺

    Gezellige en fijne nieuwe week ☼
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prachtig kaartje Anita,ben ook helemaal weg van de Besties durfde het nooit hard op te zeggen maar ben nooit zo'n fan geweest van de Magnolias en dat je even geen inspiratie had dat herken ik helemaal hoor.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. BEELDSCHOON Anita!!! Fijn dat het ziekenhuis bezoek goed ging en gelukkig kwam je inspiratie ook weer tevoorschijn!! Je kleurwerk is super!!!
    fijne dag en lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hoi anita
    een erg mooie en lieve kaart en gelukkig dat het verder in het ziekenhuis redelijk ging, zo kan nick weer tot rust komen maar jezelf ook:-))
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Fijn dat het meeviel! Hopelijk komt er er geen coeliakie uit. je kaart is weer een plaatje, mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Super kaart, mooie kleuren

    Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Nou je inspiratie is weer terug hoor Anita.
    Ik vind hem super schattig!!

    Lieve groetjes Noriko
    norikoskaarten.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Er is helemaal niks meer van te merken dat je de inspiratie kwijt was, want deze is weer beeldschoon gemaakt Aniet.
    Mooie kleurtjes en je sketch is echt prachtig.
    Ik sla hem op, want die ga ik vast ook nog wel gebruiken.
    Bedankt.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Niets te merken van je inspiratie verlies, het is een prachtige kaart geworden, lief kleurtje.
    Succes bij de poep/plas poli, ik hoop voor jullie dat het de arts gaat lukken hem droog te krijgen, gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een leuk, vrolijk kaartje Anita!~
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  21. sterkte met je manneke, ik hoop dat ze een oplossing vinden voor zijn probleem, je kaartje is iig weer schitterend, liefs, marion

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Die inspiratiedip overkomt ons allemaal weleens Anita, maar gelukkig is het nooit van erg lange duur. Heel mooi kaartje heb je weer gemaakt met die zachte kleurtjes. En wat fijn om te horen dat het ziekenhuisbezoek is meegevallen.
    Lieve groetjes, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  23. het kaartje ziet er als altijd weer helemaal toppie uit ! heel erg geslaagd ! tja, M. Inspiratie kan niet overal langskomen he ? =)
    toch blij dat je de smaak terug te pakken hebt... gewoonlijk ga ik zitten bloggen / pinteresten en inkleuren en lukt het vaak ook beter.. (inkleuren bedoel ik dan vaak, de neutrale dingen zoals haar en gezicht, dan kan je de rest altijd inkleuren naar de gepaste papiertjes... misschien een tip ? nog veel moed met uw 'manneke' het vraagt van een mens toch wel serieus wat energie als je het mij vraagt ! top hoor dat je dat blijft volhouden !
    veel liefs, martina
    x.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Gelukkig heb je er weer zin om een kaartje te maken, en natuurlijk hou je net zoveel van Dani als van Nick, ze zijn allebei heel speciaal en ieder op hun eigen unieke wijze toch!!! liefs Wilma
    p.s. je kaartje is overigens prachtig hoor!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Nah is het toch weer goed gekomen met de inspiratie, gewoon een lekkere rustpauze toch, niets ergs mee. Je begint gelijk weer als een speer, weer een superleuk kaartje.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  26. het kaartje is weer ontzettend top.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. gelukkig dat je weer inspiratie hebt wat moeten wij zonder je mooie kaarten deze ziet er ook weer prachtig uit mooie kleur wat fijn dat het zo goed ging in het ziekenhuis en maar hopen dat de rest ook meevalt sterkte ermee groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat fijn dat je weer hebt zitten knutselen het is weer een hele mooie geworden
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hoi Anita,
    Echt een ontroerend filmpje, ik heb het ook gezien, fijn dat je zoveel steun hebt aan Dani, de grote broer en ook ik hoop dat het geen glutenallergie is, ik moest nl. meteen aan de pannenkoeken denken, die hij zo lekker vindt..Je kaartje is weer een plaatje, mooie kleuren, leuke sketch heb je gemaakt, toppie...liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  30. En toch weer een pracht van een kaart, Anita.
    Heel mooi gedaan.
    Succes bij de P&P poli volgende week!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi Anita
    Een geweldig leuk kaartje weer .
    lief weer in deze pasteltinten .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  32. hihi, Dani vind het vast niete fijn als je teveel over hem schrijft....
    Fijn dat het ziekenhuisbezoek mee viel.
    Je kaart is geweldig, niet te zien dat je daarvoor nog inspiratie-loos was.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Schitterende kaart en wat een leuke sketch. Hele mooi gemaakt.
    Gelukkig viel het mee in het zh. Toch heb je nog een aantal bezoeken te gaan succes.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  34. wat een lieve kaart Anita ziet er mooi uit.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Leuk kaartje Anita. En sterkte met je zoontje. Ik hoop dat het geen coeliakie is, want dat heb je voor je leven.
    groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hoi Anita. Nou, altijd fijn als het achteraf meevalt, zo een bezoekje aan de arts. Toch spannend! Ja, de naam van die poli is wel grappig... dat ze daar nou geen 'nette' naam voor hebben. Tegenwoordig hebben ze voor alles een mooie naam en ben je als schoonmaakster zelfs 'interieur verzorger'. ;-) Maar coeliakie zou niet fijn zijn nee, een vriendin van mij heeft dat. Zij heeft echt heel veel pijn en last als ze iets eet met gluten! Je filmpje moet ik nog even kijken hoor, ik zag hem ook al langskomen bij anderen op Facebook, maar nog geen tijd genomen hem even te kijken. Leuke sketch, mooie kaart en prachtig kleurwerk!

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hoi Anita
    Wat een liefje heb je weer gemaakt met een mooie schets.
    Ik heb op latere leeft tijd pas ontdekt dat ik geen gluten en noten verdraag en ben er langzaam maar zeker aan gewend geraakt.Gelukkig is er nu heel veel glutenvrij te koop wat best lekker smaakt.het is alleen peperduur dus ik bak mijn brood en gebak nu zelf.
    hoop dus dat het bij Nick niet zo is.
    groetjes en bedankt voor je lieve reactie,s op mijn blogje.
    Liefs mia

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Ik zal voor jouw en Nick duimen dat het meevalt met de allergie en het zou inderdaad mooi zijn als de dokter Nick zindelijk krijgt!!
    Je kaartje heeft weer een heel hoog WAUW gehalte, hij is prachtig!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Net nog even je filmpje van gisteren bekeken. Ontroerend......net als jouw woorden er bij.
    Ik hoop dat de komende bezoeken aan het ziekenhuis ook gaan meevallen.
    Je kaartje is weer een schatje geworden. Ik vind dat inkleuren zo mooi op jullie kaartjes. Staat op mijn wensenlijstje om dat ook te leren.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hoi Anita, je kaart is heel erg mooi gemaakt volgens de schets. Leuke papiertjes heb je gebruikt. Prachtige kleurencombinatie . Ja hopelijk gaat het lukken je zoon zindelijk te krijgen want dat is natuurlijk niet fijn dat het nog niet zo is. Ik hoop voor jullie dat het geen coeliakie is. Sterkte. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Inderdaad meiske, even afwachten en je nu nog geen zorgen beginnen maken, want ook hier in Belgenlandje lijkt men op Glutenjacht te zijn. Nu al energie erin steken heeft totaal geen zin...maak nog maar wat mooie kaartjes zoals dat van vandaag!
    Groetjes Patrice

    BeantwoordenVerwijderen
  42. He Aniet prachtig kaartje weer en skechts en wat een mooi designpapier is dat toch he moet er gauw maar wat mee gaan doen hihi alleen hebben is ook niks toch?;) En nu maar hopen voor je dat het allemaal mee gaat vallen met Nick en dat de poep/plas poli hem zindelijk krijg en dat het geen coeliakie is, want dan ga je het moeilijk krijgen. Ik ga positief zijn en dat het goed ga komen voor je.

    liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hallo Anita,
    Prachtige kaart heb je met de schets gemaakt!
    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Prachtige kaart Anita.Mooie schets had je gemaakt.Gelukkig is het in het ziekenhuis goed gegaan.Hopelijk is het geen allergie.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Prachtige sketch en een hele mooie kaart Anita.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  46. super leuke kaart en fijn dat het ziekenhuisbezoek geen drama was.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hallo Anita,

    Ik vind je kaart geweldig wat heb je dat weer mooi gemaakt en een hele mooi sketch heb je verzonnen.
    Ik heb ook nog effe het filmpje bekeken zo ontroerend !!

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hoi Anita, mooie kaart, heerlijk met roze en bloemen. Helemaal mijn ding. De schets is ook leuk. Fijn dat het ziekenhuis bezoek meeviel. Kan me voorstellen dat je er wel een beetje tegenop zag. En gelukkig is je inspiratie terug. Die van mij is ver te zoeken. Ik heb nog even naar het filmpje in het vorige berichtje gekeken. Zo mooi. Geniet maar lekker van je knulletjes voor je het weet zijn ze groot. Mijn knullen worden begin april al weer 25 en 22. Als ik er op terug kijk is het toch snel gegaan hoor dat opgroeien.
    Groetjes van Yvonne Rijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt! En wat is dat filmpje zo vertederend! Hopelijk lost die poli het probleem op :-)
    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Schattig kaartje Anita en ik duim voor je zoontje dat ie geen allergie zou hebben. Want ocharme zo'n dieet zal dan ook wel geen lachertje zijn. Maar nog niet zwart kijken he!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Gelukkig ben je je dipje weer te boven. Volgens mij heeft iedereen hier wel eens last van.
    Je hebt een geweldig mooi kaartje gemaakt. De sketch heb ik op geslagen. :o)

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Hoihoi Aniet,

    Wat fijn dat het deze keer wat mee viel voor jou en Nick, geen drama's deze keer.
    Je kaartje ziet er weer bjusterbaarlik moai uit, hopelijk kun je ondertussen een beetje fries hahahaha en anders vertaal ik het wel;)

    Ik gebruik zelden tot nooit een sketch vind deze wel erg mooi

    Leafs fan Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  53. wat een lief kaartje Anita!!

    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een dot van een kaart weer Anita.... gelukkig was je dipje maar van korte duur; je moet er toch niet aan denken dat deze 'uitlaatklep' wegvalt...
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Hoi hoi Anita,
    wat een mooi kaartje heb je weer gemaakt!
    fijn dat het bezoek aan het ziekenhuis meeviel,
    en het is te hopen dat hij zindelijk kan worden!
    en te hopen dat hij niet die allergie heeft!!!!
    Fijn dat je weer inspiratie hebt!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Wat een super sketch en ohhhhh zo heerlijk in het roze.
    Hoop met je mee dat Nick geen glutenallergie heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat een leuk kaartje en een mooie sketch. Fijn dat het zo goed ging met Nick.
    groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Hoi Aniet,
    dat is zo gek als je elkaar op FB hebt. Ik denk: ik heb dat al gelezen van Nick en de coeliakie...maar dat was niet hier. Ik ben wel benieuwd.
    Je kart is weer een toppertje. Dank je wel voor het meedoen bij Knustels en Kadootjes.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wat een schattig kaartje en ook een écht Anita-kaartje. Ik herken de jouwe altijd direkt....als je naam er niet bij zou staan dan nog zou ik jouw stijl eruit halen. heel lief! Fijn dat je meedoet bij DSCC en succes. groetjes van Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  60. wat een mooie en lieve kaart.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Wat een prachtige kaart! Lekker roze!!! groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Een schitterend kaartje.
    Liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Wat een ontzettend mooi kaartje is dit !!
    Prachtig die pastel-tinten.
    Het is een hele moeilijke sketch , maar jij hebt hem goed gebruikt.
    FIJNE DAG !
    XX Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wat een schat van een kaart. En wat een ongelovelijke meevaller met Nick in het ziekhuis dat ie goed naar de dokter luisterde .. hoop voor de rest dat de glutenallergie achterwege blijft, want pffft wat ee ngedoe zal dat wel niet worden??

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Hey Anita,

    Allereerst fijn dat het bezoek meeviel in het ziekenhuis. Het blijft lastig zowel voor kind als ook voor mama's. Ik hoop dat er gauw duidelijkheid komt en dat de uitslag positief is en hij geen glutenallergie heeft.
    Hopelijk kan je een beetje energie halen uit het freubelen. Al valt dat soms ook niet mee als je zorgen aan je hoofd hebt.
    Maar dit kaartje is wel gigaleuk gelukt. Die mesties zijn toch zekers leuk. Je bent echt een kleurtalentje hoor. Ziet er keileuk uit.

    Sterkte nog effies en groetjes,
    Neltine

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Hoi Anita ben ik weer ,zag net pas dat je meedoet bij stempeltraeume,ontzettend leuk!
    veel succes met je mooie inzending.

    groetjes Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Gelukkig maar dat je weer inspiratie kreeg! Je kaartje is weer supers geworden! Lief met die grote groene ogen! En wat een leuke vlinderpons/mal heb je gebruikt!
    Gelukkig dat het ziekenhuisbezoek mee viel, is ook fijn toch?
    Enne... we zullen duimen voor jullie dat het mee mag vallen wat betreft die glutenallergie! Volhouden hoor! Wij in blogland denken aan jullie! Sterkte met alles
    Groetjes,

    Marjolein

    ps. Als je Obama nog ziet, zwaai dan even voor me!

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Anoniem15:47

    Wat een mooie kaart weer Anita! Prachtige uitwerking van je schets! Super!
    Lekker frisse kleurtjes en je afbeelding weer heel mooi ingekleurd!
    Wat fijn dat het goed gegaan is in het ziekenhuis, en nou hopen dat ze er wat aan kunnen doen!
    Liefs Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Hoi Aniet,
    Wat een mooie zin men lijdt het meest door het lijden wat men vreest .... Zo herkenbaar. Het zou fantastisch zijn als Nick zindelijk zou worden, goed nieuws meis. Je kaart is weer prachtig en fijn te lezen dat de zin in het maken van kaarten weer terug is.
    Liefs,
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Hoi anita, je inspiratie is zeker terug! Wat heb je weer een leuk kaartje gemaakt!

    Groetjes ida

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Hoi Anita,
    Leuke kaart en leuke sketch! Fijn dat het zo goed ging met Nick in het ziekenhuis!
    groetjes, Aniet

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Hallo Anita, wat een beauty heb je weer gemaakt, je inspiratie is weer helemaal terug. Fijn dat het ziekenhuisbezoek zo goed ging en maar hopen dat hij geen glutenallergie heeft.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Wat heb je de sketch leuk uitgewerkt Anita! Weer in de bekende Aniet-kleurtjes, super! Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  74. nou je hebt het weer helemaal terug je inspiratie mooi kaartje met bestie en haar prachtige bos haar leuke sketch en mooie details er bij

    nu maar hopen dat nick straks zindelijk is en alles verder goed is

    lievve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Hele lieve kaart, leuk dat je meedoet aan de challenge bij DSCC!!
    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  76. zo herkenbaar, af en toe hebben we dat allemaal en dan de schrik, o help ik kan het niet meer. Gelukkig is het terug en heb je weer een prachtig kaartje gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Gelukkig is de zin en inspiratie weer terug gekomen. Wat een super schattig kaartje heb je weer gemaakt, Anita.
    Zulke lieve kleurtjes.
    Hopelijk valt het bij Nick allemaal nog mee, en kan hij gewoon blijven eten wat hij lekker vindt.

    Liefs,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Vrolijk kaartje Anita, leuke kleurtjes. enne... achter de wolken schijnt altijd de zon ook voor Nick en Dani

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Fijn dat je je inspiratie weer terug hebt. Je kaartje is prachtig! Leuk dat je meedoet aan de challenge van DSCC.
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Gelukkig heb je je inspiratie weer terug, je hebt weer een schattig kaartje gemaakt.
    Ik hoop voor je dat Nick nu snel zinnelijk is en dat hij geen glutenallergie heeft.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Wat een beauty meis. Leuke sketch en prachtig papier.

    Huggsss, Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Supercute card! - And your coloring is great!

    Thanx for joining us at My Besties Norge
    We wish you the best of luck, and hope to see you back next time!

    Hugs
    Eva Gro
    DT member at My Besties Norge

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Goedzo dat het ziekenhuisbezoek zo is meegevallen en laten we hopen dat de uitslag v.w.b. de glutenallergie ook meevalt.

    Je kaartje is beeldschoon. Ik moet eerlijk bekennen dat ik de poppetjes met die grote ogen niet zo leuk vind maar deze kaart vind ik zeer geslaagd!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Wat een super mooie kaart heb je weer gemaakt zeg, en wat die inspiratie betreft, niks van te zien hoor. Wat fijn dat het ziekenhuis bezoek goed ging he, ik had je bericht al op FB gelezen, maar volgens mij niet gereageerd, super als het allemaal gaat lukken liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Mooie kaart en de sketch is ook erg leuk!
    Bedankt voor je deelname bij DSCC.
    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  86. ooooooooo zo herkenbaar, heb ook al een tijdje een crea dipje. maar dat komt altijd wel weer goed. Ga voor je duimen dat ze op de poep en plas polie (grappige maar duidelijke naam) je zoontje zinnelijk kunnen krijgen. en ik duim ook mee voor je andere zoon dat hij geen gluten allergie heeft.

    nu naar je kaartje, ik vind hem erg leuk geworden
    lieve groetjes
    Debby -xx-

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Hoi, hoi, ik heb gewoon geen zin :-( Dat is me ook nog nooit gebeurt. Misschien het mooie weer? Of gewoon te druk...Maar komt vast terug :-)
    Je kaart is prachtig....ik sla je sketches altijd op. Wie weet zie je vanzelf weer voorbij komen. En je hebt 2 geweldige mannen hoor! En heel herkenbaar dat je het vaker over de een dan de ander hebt. Maar je houdt van allebei evenveel.. Same here!
    Dank je voor het mee doen bij Knutsels en Kadootjes. Geniet van de zon dit weekend!
    Liefs, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Gelukkig dat het ziekenhuisbezoek van Nick redelijk goed is gegaan. Ik hoop dat hij niet positief reageert op de coeliakie test, je kan er wel mee leven, maar makkelijk is dat zeker niet. Ik zou denk ik een beetje in paniek raken als ik geen zin meer had in kaartjes maken, want het is toch je uitlaatklepje he?? Maar gelukkig bij jouw is het ook weer goed gekomen, en je kaartje is een superkaartje geworden ,echt een voorjaarstoppertje. Zo krijg je toch energie en zin in de lente. BEdankt voor het mee doen met de challenge van Knutsels&Kadootjes. Liefs Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Just wanted to stop by and say i saw your card on My Besties Norway challenge and wow your card is pretty and look at all of your comments..how nice!

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita