14 februari 2014

Soms moet je keuzes maken in je leven!

Zo de week zit er alweer bijna op, vandaag nog werken en dan weer heerlijk weekend. En ja hoor het begint al een beetje te wennen want ben van de week niet meer elke dag als een blok in slaap gevallen in de bus op weg naar huis, en dat vinden de medepassagiers denk ik wel heeeeeeeel fijn want van de week merkte ik toch echt dat toen ik toch in slaap was gevallen dat ik zacht snurkte, nou ja voor mij voelde het als zacht aan en nou maar hopen dat dat voor de anderen ook zo was. Zal wel komen omdat mijn neus lekker dicht zit, beetje verkouden. Oké 's-avonds lig ik een stukje eerder op bed dat dan weer wel maar als ik eenmaal in het ritme zit dan zal het wel allemaal goedkomen denk ik zelf. Heb mijn kistjes van de week nog niet aangeraakt en staan allemaal nog op hun plekkie in het verborgen halletje maar hoop in het weekend toch wel weer wat te gaan doen dus kistjes wees gerust jullie mogen in het weekend weer in de avond in de warme huiskamer staan. Onderstaand kaartje had ik al het vorige weekend gemaakt maar nog niet geplaatst. En dat was weer een verhaal apart, ik had eerst haar oogjes ingekleurd met een ietwat te paarse kleur en oh ja niet te vergeten haar lippen ook, jeetjemeneetje het leek wel een gothic, werd gewoon een beetje bang van haar (niet dat ik bang ben voor gotihics integendeel maar zij was echt heel eng) terwijl ze zo schattig is, ja en daar zit je dan wat nu te doen, dus na eventjes denktanken maar met een witte stift erover heen gegaan, ja je moet toch wat en even op laten drogen en toen ingekleurd met een ietwat zachtere kleur paars, en poehee toen was ze wel weer schattig, tenminste dat vind ik dan. Ik vind haar een lekker eigenwijs wijfie hoe ze daar staat op het kaartje. 


En dan heb ik nog een kaartje gemaakt, nou ja die heb ik al een tijdje geleden gemaakt eerlijk gezegd en dat is de reminderkaart voor de lopende challenge bij het challengeblog Creaine waar ze graag een blauw-geel kaartje willen zien met een borduurwerkje erop. En zie dat heb ik dan ook gedaan en ik vond het weer helemaal leuk om te borduren, wat wil een mens nog meer, een van mijn oh zo geliefde Besties en heerlijk ontspannen borduren, echt ontspannen dus weer. Dit zal trouwens mijn laatste kaartje zijn voor Creaine want heb na goed nadenken besloten om te stappen als designmember bij Creaine en ook bij Cheerful Sketches. Ik geef het toe het werd me allemaal een beetje teveel dat ik er zelfs in de nacht last van had. Ik droomde gewoon dat er 100 mannetjes achter me aan renden dat ik nog kaartjes moest maken. En dat deed hem hem dat woordje moeten dat is niet goed hé, en na er nog eens goed over nagedacht te hebben heb ik gisteren aangegeven dat ik wil stoppen en dat dat het beste voor iedereen zal zijn. Ik gun het designmemberschap liever aan een ander kaartenmaakstertje die het wel allemaal goed kan combineren met haar dagelijkse leven dan dat ik straks allemaal kaartjes ga zitten afraffelen omdat ze af moeten. Ook al vind ik dit soort dingen altijd heel moeilijk, je moet soms keuzes maken in je leven en dat heb ik nu ook gedaan. Zie zie hier mijn laatste bijdrage als designmember bij Creaine.


Wil iedereen weer bedanken voor de gave reacties op mij vorige kaartje, heb er weer super van genoten met het bekende glimlachje van oor tot oor, super. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

86 opmerkingen:

  1. Anoniem09:35

    Schitterende kaarten Anita en prachtige kleuren heb je voor de kaarten gebruikt.Fijn weekend.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze twee kaarten zijn weer schitterend hoor

    Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi,
    Wat een mooie kaarten en wat goed dat je een keuze hebt gemaakt. Heel slim. Ik vroeg me al af hoe je dat allemaal ging doen.
    Bijna weekend. Geniet er van.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem09:51

    Ze zijn beiden weer prachtig hoor Anita. Heel mooi die blauw met gele ter afsluiting van je dt schap. Ook ik vroeg me al af hoe je dat toch allemaal voor elkaar kreeg dus ik snap helemaal dat je ergens mee moet stoppen. Het moet tenslotte wel leuk blijven en geen must en nu kun je je lekker richten op je andere kaarten voor dt's
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat is heel moeilijk om knopen door te hakken Maar het is vast een goede beslissing geweest En je kaarten zijn weer heel mooi. En alvast een goed weekend.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Anita,
    Heel verstamdig om te stoppen met DT werk voor een paar blogs, het moet geen móeten worden.het gaat toch om het plezier van kaarten maken..Ze zijn allebei weer heel erg super mooi, WOW..wens je een fijn weekend, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie kaarten Anita. Prachtig gekleurd hoor en heel mooi geborduurd weer.
    Als het teveel wordt moet je keuzes maken, het is niets voor jou om iets af te raffelen dus heel verstandig.
    Groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige kaarten weer Anita, en in de bus in slaap dommelen is toch helemaal niet zo erg. Als medepasagiers last hebben van een beetje gesnurk zou ik van te voren gewoon wat oordopjes uitdelen, whaahaaha. liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je kaarten zijn weer schitterend, vooral in dat paars, en weer lekker aan het borduren
    geweest. En je keuze begrijp ik wel.

    Alvast een heel fijn weekend met heel
    veel leuke dingen en knutselen.

    Veel liefsss van Erica ☼
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wow, weer twee prachtige kaarten! Je hebt helemaal gelijk hoor dat je keuzes maakt, het moet ook gewoon leuk blijven om te doen he en het moet niet als 'moeten' aan gaan voelen!
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Anita
    Ik snap je beslissing vroeg me al af hoe je dat allemaal deed .
    Wat een prachtige kaart is dit ook weer .
    Fijn weekend alvast.
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Dit was ook een schitterend borduurkaartje Anita, juiste keuze gemaakt hoor want het moet wel leuk blijven....

    groetjes en een fijn weekend Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een poepies Anita en inderdaad om dit soort mooie creaties te maken heb je tijd nodig en er moet nu eenmaal ook nog gewerkt worden....Goed dat je aangeeft dat het teveel werd, het moet inderdaad geen "moetje" worden om iets te maken...lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  14. ja soms moet je echt keuzes maken en je hebt denk ik de juiste gemaakt
    je hebt mooie kaartjes gemaakt hoor

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een schitterende kaarten, Anita ! Gelijk heb je hoor, je moet er niet over gaan dromen :-) Nou ja ... 100 mannetjes achter je aan ... dat is natuurlijk ook wel weer leuk, als ze je dan ook allemaal een valentijnscadeau geven !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtige kaartjes Anita!
    Snap je keuze heel goed meid, als je er van gaat dromen is het niet goed!!
    Fijn weekend, gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Soms moet je keuzes maken ......en ik neem mijn petje voor je af want je doet zoveel en nu nog hoor! en het moet wel leuk blijven!
    Je kaart is een schatje heel leuk gedaan.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  18. WOW Aniet ze zijn beide werkelijk schitterend en die kleuren zowel de lila/paars als je laatste kaartje als DTer wow meis en dat borduren ga je lekker af zie ik wel:). Ik heb in ieder geval hier weer zitten genieten en (een beetje kwijlen hoor):)

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een prachtige kaartjes weer zeg !! En nog een borduursel ook, dat wordt nog eens wat met Anita haha. De paarse is een beauty geworden, nadat ze eerst eng was hihi, zag het weer voor me. Daar krijg je ook nachtmerries (of dagmerries als je in de bus slaapt) van LOL.
    En dat tijdgebrek ken ik ook hoor ! Zou af en toe wel eens een beetje tijd willen kopen, maar helaas...... die winkel heb ik nog niet gevonden.
    Groetjes en alvast een fijn weekend.
    Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Geweldige kaartjes weer Anita, zo mooi dat geborduurd ook, netjes gedaan, dat doe ik je niet na. Wat een verhaal over dat meisje dat eerst een gothic leek hihi, het is gelukkig helemaal goed gekomen. Jammer dat jet moet stoppen als Dter maar als het moeten wordt is het fout. We maken creaties omdat we het leuk vinden en niet omdat het moet en als het zo aan gaat voelen is dat niet prettig dus je hebt een wijze beslissing genomen. Heel fijn weekend, Liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Prachtige kaartjes Anita, voor al die paarse vind ik een absolute beauty. Jammer dat je gaat stoppen met de Design Teams maar ik vond het al heel knap dat je alles gecombineerd kreeg. En als je dan nog meer uren gaat werken, wordt het natuurlijk weer een stuk moeilijker. Alvast een heel fijn weekend!!
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoi Anita. Wat 2 prachtige kaarten heb je gemaakt. TOP. Zo leuk de kleuren combi. Allebeide. De ogen zijn inderdaad erg leuk.! Je hebt netjes geborduurd. Dit is een goed beslissing van je . De kaarten is hobby en als iets moet is het niet meer leuk en je wil de kaarten graag netjes hebben. Dat gaat niet gepaard met snel!. En je zal nu minder tijd hebben voor alles. En je zit nog in de fase van wennen aan je nieuwe ritme. Komt allemaal wel weer op zijn pootjes terecht. De kaartjes blijven er wel. Geniet van je jongens. Ze zijn snel groot........ Het ga je goed. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Je hebt een goede keuze gemaakt hoor, als het moeten gaat worden en je droomt ervan, dat is niet goed. Deze kaarten zijn weer allebei prachtig, gezellige kleuren, fijn weekend, groet Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een mooie kaartjes weer, Anita. Vooral die tweede is een vrolijkerd.
    Goed van je om de keuze te maken om te stoppen, heel belangrijkom eerst aan jezelf te denken.

    Liefs,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Je kan niet alles perfect doen Anita, dus als je er van gaat dromen, dan is het heel erg gesteld, een goed beslissing heb je gemaakt toppie! Je bovenste kaartje is nu heel erg mooi, dat paars is inderdaad wat zachter geworden, en ook de veertjes opzij, zijn hetzelfde als de haren, heel mooi zeg! Ook je onderste kaartje is weer een schatje, ook heel erg mooi gekleurd, mooi kleurencombi gebruikt, een beetje zonnig al. Geniet van het weekend, groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heel verstandig van je Anita, hoe moeilijk ook! Alles waar TE voorstaat is gewoon niet goed, het is een hobby en dat moet het vooral blijven anders is er geen lol meer aan! Maar het zijn weer 2 plaatjes die je laat zien!!

      Fijn weekend, xx Irene

      Verwijderen
  26. Hoi Anita,

    Ja, als het van de moetes is, is de fun er ook af. Verstandige beslissing hé. Het is een hobby en het MOET leuk blijven. Zolang je ons laat genieten van je mooie kaartjes op je blog. Je laat ons weer 2 practhige kaartje zien,hé. Wat zijn die super.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Prachtige kaartjes Anita, vooral die tweede is erg mooi vind ik.
    Je hebt groot gelijk dat je stopt als DT lid, een hobby moet leuk blijven, en niet dat je er nachtmerries van krijgt :)
    groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Het moet zeker leuk blijven en geen moeten en met een drukke baan en kinderen is teveel aan DT soms niet te doen. Groot gelijk dus! Deze kaart is een plaatje, mooi borduurwerk ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hele mooie kaartjes Anita! Je moet idd keuzes maken en met plezier aan je hobby beleven anders is het geen hobby meer hé!
    Liefs Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Nou ik vroeg het me al af hoe je dat allemaal deed, want het is niet alleen het kaartje maken Anita, ook de challenge bloggen bijhouden met reacties...Pfffttt...ik werd al moe als ik daar aan dacht! En de Besties hebben je hart gestolen, dus heb je een goede keuze gedaan, want we doen het niet voor mindere kaartjes hoor!! Want we willen wel van deze hele mooi blijven zien en het is je weer super gelukt!!
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat heb je toch weer mooie kaarten gemaakt!! En wat kan je mooi borduren!

    Groetjes ida

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Verstandige keuze, als het je nachtrust al gaat beheersen doe je iets niet goed, je er toch plezier in blijven houden. Je kaartjes zijn superleuk geworden, het borduurtje op de kaart is prachtig.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een leuke creatie!

    groetjes, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Mooie kaarten Anita.
    En je hebt gelijk hoor om te stoppen ,je kan niet overal mee bezig zijn,je hebt je gezin ook nog,dus rustig aan doen.
    Groetjes ria

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hoi hoi Anita,
    heel goed van je, je hebt goed geluisterd naar jezelf, niet alle keuzes zijn dan altijd leuk maar ja ...
    Je kaartjes zijn weer onwijs mooi!!!
    Groetjes van Daatje... en een fijn weekend met knutselen...

    BeantwoordenVerwijderen
  36. prachtige kaartjes.
    Verstandige keuze om aan te geven dat het dt-gebeuren ook teveel kan zijn als je zoveel plekjes hebt. En dan moet je gewoon die aanhouden die je het leukste vind.
    Het is nml. ook fijn om te kunnen knutselen zonder dat het een moet is en dat je dan heerlijk zelf mee kan doen met een wedstrijd.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. hoi anita
    allereerst veel beterschap met je verkoudheid en gewoon de dingen blijven doen die je vreugde geven want met een stok achter de deur gaat het zeker niet lekker maar je kaarten zijn erg leuk geworden
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Je kaartjes zijn prachtig Anita.
    Soms moet je moeilijke beslissingen nemen hé.
    Fijn dat het goed gaat op je werk.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Je kaartjes zijn super! Die blauw/gele springt er zo heerlijk uit. Daar word je gewoon vrolijk van.
    Lieve groetjes en een fijn weekend!
    Monique
    www.crealoetje.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  40. je hebt weer 2 prachtige kaarten gemaakt Aniet,.
    en super leuk bewerkt.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Nou, haar paarse mondje heb je goed opgelost zo te zien. Handig joh, zo een creatief brein die foutjes zo doet oplossen! Heel mooi gedaan, kleuren met paars lijkt me toch wel een uitdaging. En jammer dat je stopt met DT-en bij die blogs, maar ik snap je keuze helemaal hoor. Zoals ik al vaker zeg in mijn reacties: ik snap niet hoe je het allemaal moet combineren haha. Voor jezelf kiezen, da's goed en knap! Fijn weekend, veel plezier met het hemel-moment als je je kistjes weer tevoorschijn mag halen.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. meid wat heb dit weer mooi opgelost zo met wit over het paarse heen vind het heel mooi zo ook de rest met paars

    heel goed dat je voor je zelf besloten hebt om met sommige Dt te stoppen meid het moet niet zo zijn dat je er tegen moet gaan zitten werken dan is het geen plezier meer vind het ook super knap dat sommigen dit allemaal kunnen mij lukt het niet meer hoor wil aan veel dingen mee doen maar helaas dat kan dus niet

    maar beide kaartjes erg mooi ook die met het prachtige borduurwerk in geel blauw ik vind borduren ook altijd erg leuk er bij

    wens ik je nog een fijn weekend

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  43. het is heel verstandig van je dat je besloten hebt om met wat dingen te stoppen wat jij allemaal deed houd geen mens uit er moet ook nog verdiend worden en je hobby moet ontspanning zijn ga er lekker van genieten en laat ons vooral je mooie kaartjes zien groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Allebei zo mooi.
    Leuke kleurtjes heb je hiervoor gebruikt.
    Heel mooi samengesteld en ook weer zo'n leuk borduursel.
    Mooi gedaan Aniet.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  45. keuzes maken is moeilijk maar wel nodig, leuke kaartjes laat je zien, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Heel verstandig om te kiezen voor jezelf . Het zijn weer moioie creaties. Liefs Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wauw.....ik vind beide kaartjes echt supermooi Anita!! Leuk ook met het borduren. En soms moet je inderdaad keuze's maken. Het moet wel leuk blijven. Heel verstandig ;-).
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wauw wat een toppers laat je zien!!! Geweldig zijn ze, zelf heb ik nog nooit geborduurd, maar ik vind het effect altijd zo gaaf, super!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat een mooi kaartje Aniet! Prachtig geborduurd. Ik snap heel goed dat je stopt met het DT schap hoor. Het is ook leuk om eens gewoon een kaartje te maken naar eigen idee of zelf mee te doen aan een challenge En inderdaad, het woord moeten is niet goed!
    Succes met de kaartjes en een fijn weekend!
    Lieve groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Twee prachtige kaarten, Anita.
    En soms moet je keuzes maken, meis, een mens kan nu eenmaal niet alles. ..hoe leuk het ook allemaal is!
    Fijn weekend, geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  51. je hebt gelijk hoor keuzes moeten er gemaakt worden en je maakt een goede keuze als je je niet in kunt zetten voor 100 % dan moet je het niet doen.
    Je kaartjes zijn weer alle twee mooi.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Je paarse kaart is heel schattig geworden en je andere kaart is ook super mooi.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Noem dit maar geen tijd om te knutselen. Maar liefst 2 prachtige kaarten. Mooi gemaakt, Anita. Ik vind het echt schatjes!

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een schitterende kaartjes weer. De paarfse is prachtig en dat heb je heel mooi opgelost met die te felle kleuren. Het kaartje met het borduurwerk is ook een beauty. Heel goed dat je de beslissing hebt genomen om te stoppen met een aantal dt-memberships , want als je er tegenop gaat zien, dan ga je dat ook merken aan de kaartjes op den duur.
    Lieve grotjes van joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Ik vind je kaartjes helemaal te gek.
    En stoppen met je dt-membership. Soms moet je nu eenmaal voor jezelf kiezen. Als het je zelfs uit je slaap gaat houden dan gaat het niet goed. Je hebt druk zat dus nu weer met plezier aan het kleuren.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Twee schitterende kaarten.Mooie geborduurd op je kaart.Kan goed begrijpen dat je keuzes heb gemaakt.Moet toch wel fijn blijven om een kaartje te maken.geniet van het weekend.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Prachtige kaartjes. Jammer dat we geen DTmaatjes meer zijn, maar soms moet je dit soort lastige keuzes maken. Ik blijf je zo ie zo volgen hoor op je blog en FB.\
    Liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Prachtige kaartje heb je gemaakt Anita.vooral de onderste is heel mooi met het borduurwerk ...ja en af en toe moet je keuzes maken...niet leuk misschien ...maar als "moeten"om de hoek komt kijken gaat de lol eraf....en je bent ook al meer gaan werken...en de jongens moeten ook hun aandacht hebben....Maar je blijf wel kaartjes maken ??....want het zijn telkens toppertjes!!!!....waar ik heel erg van geniet...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Mooie kaarten heb je gemaakt anita

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Je kaarten zijn beiden prachtig
    En je hobby moet hobby blijven dus je hebt goede keuze gemaakt
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Je kaarten zijn prachtig Anita! Dat je aan het borduren hebt gewaagd vind ik helemaal top! Kaarten maken moet wel leuk blijven en geen obsessie! Gelukkig zijn we nog DT-maatjes in andere teams! Fijn weekend, veel liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Hallo Anita
    Prachtige kaarten zijn het, de geborduurde is ook héél mooi.
    Ik begrijp je helemaal, als je een volle werkweek hebt ebn dan al dat andere er nog bij, dan is het soms teveel.
    Hoe Cindy het volhoud is mij een raadsel, ik hoop dat je nog eens een kaartje gaat borduren, dat heb je ook weer onder de knie.
    Lieve groetjes,corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Oh, wat zul je moe en uitgeteld zijn geweest de afgelopen week! Ach, moeten die mensen maar je blog lezen, dan snappen ze het meteen! :-)
    laat kaartjes met je naam en blog achter in de bus. :-)
    Je Besties zijn beiden 'lekkere wijffies' hoor!
    Je borduurwerk is weer prachtig, lekker fris geel met blauw!
    En dat aparte paars is prachtig hoor!
    Groetjes,

    Marjolein

    ps. Moedig dat je knopen kunt doorhakken en dan eerlijk durft te zijn! Ik heb afgelopen weeken gedroomd over typemachines en kaarten maken, ha, ha, ook ernstig!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  64. pps. Als je het met copics of met andere markers hebt gekleurd kun je ook altijd nog de blenderpen gebruiken en kleur 'onttrekken'.
    Wacht totdat het goed droog is en kleur het dan opnieuw in.
    je kunt er ook met wit of andere kleuren potlood overheen gaan.
    Potloden na Copics kan prima.

    BeantwoordenVerwijderen
  65. wat een schatjes weer anita, we zullen je missen bij cheerful sketches, maar idd als het gaat voelen als moeten dan klopt er iets niet.
    Geniet van je weekend.
    Liefs, Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Wat zijn het weer een mooie kaartjes Anita!
    Logisch toch dat je weer in het ritme moet komen.
    Geef het gewoon even wat tijd dan komt het vanzelf weer goed.

    Lieve groetjes Noriko
    norikoskaarten.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Ziet er prima uit.
    Fijn weekend en groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Zeker moet je soms keuze's maken en dat is niet altijd even makkelijk, maar ik vond het al knap hoe je het allemaal voor elkaar kreeg, werken en al je dt-werk!
    Het kaartje wat je ons laat zien ziet er prachtig uit Anita

    Groetjes en een fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Ik zie dat ik het nodige gemist heb.... je kaarten van de afgelopen tijd zijn weer helemaal geweldig Anita; stuk voor stuk juweeltjes!!!
    Kiezen is altijd moeilijk (vind ik).... sterkte en denk aan jezelf!!
    Fijn weekeinde.
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Wat een beauties weer meis. Prachtig.

    Huggsss, Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  71. wauwww wat een schitterend kaartje prachtig die kleuren
    ook je borduurtje is erg mooi

    groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Oooh Aniet wat een super gave kaarten!! Wat heb je dat mooi ingekleurd - jaloers -
    Die paarse vind ik helemaal top! Fijn weekend! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Schitterend! Anita.
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Twee hele schitterende kaarten en supermooi ingekleurd! Tja, het leven bestaat uit keuzes, soms makkelijk soms moeilijker. Maar zolang het maar goed voelt, want moeten is niet goed voor iets wat leuk en gezellig hoort te zijn. Fijn weekend. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Anoniem22:09

    Je kaarten zien er weer heel mooi uit! Fijn dat je al wat begint te wennen aan het nieuwe ritme. Als scrappen moeten wordt en je nachtmerries krijgt, is het beter om keuzes te maken. Het is juist als ontspanning bedoeld. Heel fijn weekend!! Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Hoi Anita, ik schreef het al op FB, je kaarten zijn allebei weer prachtig. En over het DT gebeuren kan ik er heel goed inkomen dat het je bijna boven het hoofd groeit. En je zegt het zelf al, het moet leuk zijn om kaarten te maken en geen moeten. Zelf doe ik maar alleen bij Tilda's Town en dat vind ik soms zelf al een verplichting. Doe rustig aan joh, dan breekt het lijntje niet en ik vind het een verstandige beslissing van je.
    Geniet nog van het restje van de zondag!
    Lieve groetjes,
    Riet

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Beide kaarten zijn erg leuk!!! Ja soms moet je kiezen en dat is nooit makkelijk, maar wel goed van je!!!
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Hoop dat je goed in je ritme gaat zitten als we weer een maandje verder zijn met je super verdiende extra uurtjjes. Je zal best moe zjjn van de reis denk ik...iedere keer. En heeeel goed van je om te besluiten een dt schap te laten vallen...kom jezel ook in rustiger vaarwater. Top hoor...je twee kaarten zijn twee dotjes Anietje...geniet van je weekend en rust maar lekker uit!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Hij is weer helemaal super Aniet, SCHITTEREND!!!!

    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Ze zijn weer prachtig Anita, toppertjes.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Nou ik kan me voorstellen hoor dat je in de bus in slaap valt en ach het snurken moeten ze er dan maar even bij nemen als je neus dicht zit.
    Je hebt weer 2 prachtige kaarten gemaakt TOP!
    Liefs Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Hoi Anita, twee prachtige kaarten. Ik zei laatst geloof ik al tegen je hoe doe je dat allemaal!!! Groot gelijk om te soppen als DT het moet wel leuk blijven toch?
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  83. weer 2 schitterende kaarten, Anita. En zelfs eentje geborduurd. En nog prachtig ook. Toppie., Als ik het in jouw bewoording mag zeggen.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Allereerst; je laatste Dt kaartje is echt weer een plaatje geworden.

    En tja; wat betreft je DT membership; ik ga jou en je kaartjes wel missen. Maar zoals ik al aangaf; het moet echt een hobby blijven he, als zelfs de kaartje je in je dromen al lastig komen vallen.

    Vond het leuk om met jou in het DT van Creaine gezeten te hebben

    Groetjes karin xx

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Je hebt helemaal gelijk hoor, het moet wel ontspanning blijven.
    Schitterende kaartjes weer meis, helemaal top

    Huggsss, Angelique

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita