17 februari 2014

Een ietwat luie kaartenmaakstertje!

En er zijn alweer 2 weken om en dat betekent weer een nieuwe challenge bij My Besties Dutch Girls, waar we deze keer graag een doily op je kaart willen zien en niet te vergeten natuurlijk een ingekleurde Bestie. Heb me weer heerlijk kunnen uitleven op mijn kaartje, het was weer puur genieten kan ik je zeggen. Eventjes niets maar dan ook helemaal niets alleen maar mijn in maak zijnde kaartje en ik, heerlijk hoor, nou ja dan moet ik niet liegen want helemaal niets gaat niet helemaal op want Nick roept me nog weleens in de avond als hij op bed ligt dus ja wat doe je dan dan ren je maar weer even de trap op, ach is ook goed voor de bloedsomloop zal ik maar zeggen. Heb al eens een kaartje gemaakt met dit schitterende wijfie maar ik vind haar zo ontzettend leuk dat ik er nog eens een kaartje mee heb gemaakt, je kan haar trouwens hier vinden. Je hebt weer 2 weken de tijd om mee te doen en ga je ook eventjes bij mijn teammaatjes kijken want ze zijn weer schitterend allemaal al zeg ik het zelf. Ben benieuwd wat voor moois we nu weer allemaal te zien gaan krijgen, want het blijft telkens genieten om al het moois voorbij te zien komen. En doe je als je tijd en zin hebt gezellig mee? Wil deze kaart mee laten doen aan het Franse Bestie Challengeblog waar deze keer alles mag en ook aan Just a note waar er een stempeltje moet ingekleurd worden.


En dat die 2 weken alweer om zijn geldt ook voor Scrapbook Stamp Society want daar begint vandaag ook weer een nieuwe challenge. Je mag weer alle stempels gebruiken die je maar wil en deze keer hebben we als optie gebruik zelfgemaakte bloemen op je kaart. Het team heeft weer digi's van Sherri Baldy gebruikt en die van mij kan je hier vinden. Zijn nou niet echt geweldig mooie bloemen die ik heb gemaakt maar heb eigenlijk niet zoveel mallen om zelf bloemen te maken en ik vind ze altijd schitterend als ik ze voorbij zie komen maar heb me daar nog niet echt in verdiept, lijkt me ook zoveel werk, ja ja ik geef het toe ben een ietwat luie kaartenmaakstertje, moet geen uren bezig zijn met bloemen maken zodat ik die op mijn kaart kan gebruiken, daar ben ik veels te ongeduldig voor. Het liefst maak ik mijn kaartje op dezelfde avond af als ik er aan begin, en dat gaat niet hé als je ook nog zelf bloemen moet gaan maken. Komt denk ik ook wel omdat ik het niet kan laten liggen omdat ik in de woonkamer mijn kaartjes maak en met Nick om me heen kan ik geen spulletjes laten liggen want dan blijf ik achter hem aan rennen als hij weer iets te pakken heeft, nee dat lijkt me nou niet echt een goed plan. Maar hulde aan iedereen die zelf bloemen maakt, want ik vind ze altijd supermooi en het voordeel is je kan ze helemaal aanpassen aan je kaart wat de kleur betreft. Ga je ook even hier kijken wat mijn teammaatjes hebben gemaakt, die zijn ook weer helemaal super. Je hebt hier ook weer 2 weken de tijd om mee te doen dus heb je tijd en zin doe je dan hier ook gezellig mee?


Wat heb ik weer genoten van de superleuke reacties op mijn vorige kaartjes, dank jullie wel en het glimlachje zat er weer hoor van oor tot oor en dat dankzij jullie, super. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

87 opmerkingen:

  1. Hoi Anita,

    Schitterende kaarten. Heel mooi. En zo mooi ingekleurd.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Als je in 1 weekend 2 zo mooie kaarten kunt maken ben je voor mij geen lui kaartenmaakstertje hoor! Ik heb talloze bloemenstansen en vind het ook prachtig wat sommige dames er van maken maar grijp veel liever in mijn voorraad "kant en klaar" dan dat ik zelf ga zitten frutten dus......echt lui *lol*!!
    Fijne week Anita!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het zijn alle twee hele mooie kaarten.
    Leafs Tietje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem09:28

    hallo Anita

    wat een schitterende kaarten weer
    echt super
    En wat een leuk verhaal had je weer
    ik zie t zo voor me Nick die lachend wat heeft gepakt en jij er maar achter aan rennen
    schitterend

    groetjes en liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Beide kaartjes zijn weer heel leuk geworden. Je moet maar zo denken, iedereen heeft wel een voorkeur om iets te maken. Jij bent een kei met inkleuren, en als de bloemetjes dan wat minder zijn voor jouw gevoel, so what! De bloemetjes zijn wel liefies hoor.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ze zijn alle twee weer super leuk geworden!
    En maar weer een fijne werkweek gewenst.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je hebt weer 2 superleuke kaartjes gemaakt. En het belangrijkste is dat je moet doen waar je goed in bent en wat je graag doet.
    groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Schitterende kaarten Anita...ik kijk mijn ogen uit naar wat je weer hebt neergezet. Prachtig ingekleurd ook...ik vind ze helemaal top!
    Het is trouwens wel heel leuk werk hoor om zelf bloemen te maken.
    Liefs Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Anita,
    Dat herken ik van dat bloemen maken, ik had voor mijn laatste kaart 3 bloemen gemaakt.veel werk en..toch niet gebruikt..geef mij maar roosjes etc. Je kaartjes zijn weer super, de 1ste heel mooi van kleur en de 2de, superlief in de pasteltinten, mooi werk, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  10. In de tijd dat ik afwezig was is er in blogland niet zo veel verandert zie ik wel....je maakt ze nog altijd supermooi Anita!! Dit is ook weer puur genieten, zo mooi! Je kleuren, de afwerking, het klopt allemaal! Heel gaaf gedaan Anita!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. 2 supermooie kaarten Anita. Ze zijn schitterend.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ze zijn beide supermooi!!!! Anita.
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een mooie kaartje, Anita, ik vind ze allebei prachtig! De eerste heeft zo'n mooi design! Zelf bloemen maken is best leuk, maar kost ook tijd en daar moet je maar zin in hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Prachtige kaartjes. Wat kun je toch die kaarten mooi inkleuren. Groetjes mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Prachtige kaarten, en schitterend weer ingekleurd. Mooie mallen gebruikt.
    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ze zijn allebei prachtig Aniet. En die bliemen kunnen er prima mee door hoor. Ik wil ook geen uren bloemen maken, hoewel ik met mijn haaknaald in een handomdraai prachtige bloemen tover. Die kunnen ook prima op een kaartje. Wie weet ook wel iets voor jou om te haken? Heb je nu ook lekker vakantie? Ik hoop het voor je.
    Luefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ze zijn weer super mooi !!!

    Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  18. je hebt weer 2 prachtige kaartjes gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Prachtige kaarten anita, zelf bloemen maken is ook best lastig en als je alles steeds op moet ruimen werkt dat ook niet echt handig. Je kaarten zijn weer schatje, lieve kleuren en mooie digi's, het inkleuren gaat je goed af hoor.
    liefs Hanny♥,
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Twee prachtige kaartjes, Anita...bij jouw kaartjes mis ik nooit zelfgemaakte bloemen hoor...jij bent meer een strikjesmens!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik heb weer genoten van je kaarten, wat zijn ze weer mooi Anita, toppie ☺

    Een hele fijne nieuwe week met heel
    veel leuke dingen en knutselen.

    Veel liefsss van Erica ☼
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  22. WAUW!!! weer twee prachtige kaarten! Super die frisse en lieve kleuren! groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Zijn weer 2 supermooie kaartjes Anita, wat een leuke en mooie kleurtjes....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. hoi anita het zijn weer twee prachtige kaarten heel mooie stempels en zoooo mooi ingekleurd ik vind het geweldig groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Anoniem12:30

    Hoppa weer 2 tegelijk! Doe je goed Anita! Heerlijk genieten dan he als je in alle rust kunt knutselen! Heerlijk!!
    Ze zijn echt prachtig geworden! Prachtige stansen heb je gebruikt zeg! Mooi!
    Liefs Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  26. mooie kaarten Anita.
    De kleuren vind ik ook heel mooi.
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Twee prachtige kaarten. Kan niet kiezen welke de mooiste is, dus super gedaan!!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  28. wat twee mooie kaartjes anita de eerste bestie is ook een schatje en ik kan het weten hi hi prachtig ingekleurd en doilly zit er zeker wel op

    je tweede kaartje is ook mooi weer in zachte kleurtjes rose blauw en jou bloemen mooi hoor gewoon samen met je mallen mee stansen en als laast de bloem maken

    iik maak ze heel veel zelf en soms eens gekochte bloemen met stansen en ponsjes

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wow wat een schattige kaartjes heb je gemaakt, ik vind ze allebei even leuk.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Je bent er maar weer druk mee geweest, Anita. Twee prachtige kaarten, erg mooi gedaan!
    Nog een fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi Anita
    Twee super leuke kaarten weer
    en ook weer zo mooi ingekleurd .
    super hoor .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat weer een productie zeg!!! Doe het je niet na, ze zijn weer ontzettend gaaf, al heeft de bovenste mijn voorkeur, ik vind dat papier en die kleurencombi helemaal te gek!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  33. 2 schitterende kaarten Anita. Je bent goed bezig, heel mooi.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Prachtige kaarten.Mooie kleuren.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een superkaarten, Anita. Dat heb je maar mooi gefixt. Helemaal niet erg om sommige stempels nog eens te gebruiken, hoor. Echt schitterend.

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  36. hele mooie kaartjes

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  37. wow 2 prachtige kaarten Aniet.
    mooi die zachte kleuren en weer mooi bewerkt.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  38. nou jij hebt niet stilgezeten en lui ben je evenmin, ik doe soms een week over mijn kaartje.Ze zijn weer super.
    Liefs, Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Leuke kaartjes met leuke sketches Anita.
    groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Anoniem16:39

    Super mooie kaarten heb je gemaakt Anita .Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  41. wat een ontzettend mooie kaartjes heb je weer gemaakt.
    Groetjes Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Je hebt weer twee prachtige kaartjes gemaakt!
    Helemaal super!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Anita dit zijn weer 2 prachtige kaarten.
    De kleuren zijn zo mooi passend bij elkaar.
    Ook alles mooi samengesteld.
    Schitterend gedaan.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Schitterende kaarten, echt heel mooi. Die kleuren, ik kleur geen Besties in, kan helemaal niet kleuren, niet mijn ding, dus kan ook niet gezellig meedoen, ik hou het maar bij vintage, en gezellig jouw verhalen lezen, gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Ziet er weer geweldig leuk uit, ik pak ook liever kant en klare hoor, hoewel het wel leuk is om zelf te maken,
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Jij en ietwat lui?????,dat gaat niet samen hoor!!!! Ze hebben de kant en klaar materialen niet voor niets uitgevonden,toch??
    Je beide kaarten zijn weer super mooi!!!!
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Een luie kaartenmaakster?! Jij?! Mooi niet, jouw kaarten zijn altijd heel uitgebreid en in kleuren gaat ook best wat tijd zitten. Dat doe ik om die reden dan juist weinig, dus ik ben eerder lui haha. En dat borduren dan... dat is pas een geduldig werkje. Dus ehh... niets van waar hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Twee prachtige kaarten Anita, mooie kleurtjes hoor. Joh en die zelfgemaakte bloemen....... ik denk echt niet dat je de enige bent die daar het geduld niet voor op kan brengen. Ik vind het ook niet zo'n succes hoor, pak wel een kant en klare bloem
    groetjes Herma

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Je kaarten zien er weer geweldig uit Aniet.
    Liefs, Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Het zijn weer 2 prachtige kaarten! En zelf bloemen maken begin ik ook niet zo vaak aan hoor! Ieder z'n eigen ding zullen we maar zeggen.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Het zijn weer super mooie kaartjes
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Schitterende kaartjes weer Anita, mooie kleurtjes en details!!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Hoi Anita. Je kaarten zijn beide.weer top! heel leuk gemaakt en ingekleurd. Wat weer prachtige kleuren combi's. Heel mooi! Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Tjee je hebt het er maar druk mee Anita... alweer 2 kaarten... en wat voor kaarten! Ze zijn weer geweldig!!! Wat een gave kleuren weer bij elkaar. Helemaal leuk.
    Lieve groetjes, Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Prachtige kaartjes Anita!
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  56. HOi Anita,
    Wat een mooie blog lo heb je nu. Super! Viel me direct op. Je kaartjes zien er ook weer geweldig uit. Wat heb je de Betsies mooi ingekleurd, dat doe ik je echt niet na.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Geeft niets hoor! Je bloemen passen heel goed bij je kaart en bij de schattige Bestie stempel! lekker vrolijk en een beetje voorjaarsachtig!
    Je eerste kaart is ook weer een plaatje geworden, wat een schitterende mallen heb je daar ook op verwerkt! En ja ik hou van veertjes, dat vind ik ook zo leuk staan op je kaart!!
    Groetjes,

    Marjolein

    ps. moest wel even lachen om je verhaal en dat achter je zoon aanrennen als hij spullen van je tafel zou pakken, ha, ha, dat vond ik wel grappig. Ik kon het me levendig voorstellen, niet alleen goed voor de bloedsomloop, maar ook voor je lachspieren!!! Krijg je vanzelf een sixpack van ( tenminste volgens mijn tienerdochter, die stug blijft volhouden dat zij er ook eentje in de maak heeft, ha, ha)

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Ha Aniet,
    wat een gave kaartjes. Ze zijn weer helemaal mooi. Ik vind het knap dat je zoveel kaartjes maakt en dat je alles moet opruimen voor Nick en dan toch alles op tijd af hebt. Ik zou je beslist niet lui noemen!!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Het zijn 2 juweeltjes van kaarten geworden. Je hoeft ook niet altijd heel veel tijd in een kaartje te stoppen om toch een mooi resultaat te krijgen.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Heel mooi zijn deze kaartjes weer Anita...heel lief die zachte pasteltintjes....
    GEWELDIG gedaan!!!

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  61. 2 Schitterende kaarten Anita. En ja ik vind de besties stempels ook heel leuk.
    Lekker vrolijk vind ik ze altijd.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Twee super leuke kaartjes, prachtig!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Wat een prachtige kaarten weer Anita.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Hele mooie kaartjes heb je gemaakt!!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Wat een plaatjes zijn het , weer helemaal top! en leuke uitdagingen ...met de doily!

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Het zijn 2 hele mooie Bestie-kaartjes !!
    FIJNE DAG.
    XX Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Hallo Anita,

    Wat zijn je kaarten mooi die je hebt gemaakt en het valt mij op dat jij zo mooi kan in kleuren super hoor Anita ik geniet van jou mooie kaarten er is weer zo veel op te zien en daar word ik helemaal vrolijk van.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Wat zijn het toch een plaatjes.
    Liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Hoi hoi Anita,
    prachtig deze twee kaartjes, kan me heel goed voorstellen dat je niet zoveel tijd kan maken voor de bloempjes, maar ik vind ze echt mooi!
    Ik zit in een positie dat ik een projectje dagen kan laten op mijn werktafeltje, dus ik maak nooit in 1 keer mijn creatie af...
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Wat een schitterende kaarten zijn dit weer zeg, alle twee verschillend van kleur maar super mooi, liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Ze zijn erg leuk die betsie's, je kaarten zijn super mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Superleuke kaarten hier van
    je gezien , besties , v plezier .

    Liefs Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Ze zijn geweldig, vind je kleurwerk van de eerste helemaal super! En die bloemen, dat is super easy, zelfs Juud kan het! Nou dat wil toch wat zeggen.... Al kan ik het niet met Noor! maar wel met Marianne Design, nouja, een roos is een roos nietwaar?! X

    BeantwoordenVerwijderen
  74. schitterende kaart Anita

    leafs Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Wat een prachtige kaarten allebei en ze zijn ook zo schattig de digi's.
    Jammer dat je moet stoppen bij Creaine, maar ik snap je helemaal hoor. Je moet daar niet 's nachts van dromen of van wakker liggen.
    Lief van je, je reactie op mijn blog, dat ik je plekkie inneem bij Creaine.

    Liefs, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  76. wow en wowwwwww.
    wat een bjoeties allebei.
    super mooi gedaan en prachtig weer afgwerkt.
    liefs van An

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Prachtige kaarten Anita!!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Supers gemaakt weer Aniet, schitterend enne leuke challenge ;-)

    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Hoi Anita, super mooi kaartje. Ik zit hier met mijn vriendin Monique van Crealoetje.blogspot.nl samen naar jou mooie creaties te kijken. Zij heeft me even uitgelegd hoe ik mee kan doen met challenges. En nu even lekker rondneuzen op alle bloggen. Fijne avond en een heel fijn en creatief weekend gewenst.
    Lieve groetjes van Monique en Annet.

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Gezellige kaartjes Anita, super gedaan!
    groetjes van Janet

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Prachtige kaarten Anita!

    Ik maak ook altijd mijn kaartjes in de woonkamer! Moet ook altijd lachen om jou verhaal met de kistjes!

    Moet ook altijd alles weer opruimen. Maar daardoor blijft het wel altijd opgeruimd! :)

    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Hoi Anita,
    wat een mooie randjes zitten erop je kaart.
    super gedaan hoor.
    Liefs lilian

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Wat prachtig, het klopt ook weer allemaal bij elkaar!

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Ha die Anita, Je al die tijd al gevolgd op facebook en nu op je blog even een kijkje genomen. Je kaarten zijn pronkwerkjes en leuke kleuren en samenstelling. Heb alleen een vraag. Tegenwoordig zit er zoveel bij die kaartjes wat uitsteekt. Hoe verstuur je dat per post dat het niet gekreukeld aankomt. Is dan zo zonde. Gezellig weekend en de groetjes van Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Wat is dit weer mooi Anita.... Leuk dat je meedoet met de challenge bij Just a Note.

    Liefs, Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Ze zijn beiden weer schitterend. Prachtige kleuren en lo's

    Huggsss, Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Love this! There is so many détails to look at! Very pretty!! Thanks for playing with us at the My Besties French blog!

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita