4 december 2013

Zat nog net niet te glimmen!

En hoe is mijn gesprek gegaan afgelopen maandag, heb het nu over mijn functioneringsgesprek dus, nou dat zal ik je vertellen. Joehoe het was een supergoed gesprek, zat nog net niet te glimmen. Wat een verademing na dat gesprek van vorig jaar toen die ene man zo een rare input over mij had gegeven, moet trouwens wel zeggen dat het heel goed gaat tussen die collega en mij momenteel, weet je ga er maar gewoon vanuit dat die verleden jaar niet zo goed in zijn velletje zat en dat wil je nog weleens op een ander projecteren. Was echt een superfijn gesprek. Heb aangekaart of ik misschien meer uren kan gaan werken en zij zou niets liever willen ondanks de bezuinigingen. Maar of dat ook echt de waarheid gaat worden is nog niet zeker, ben nu al 3 dagen van huis van 6.30 tot 18.30 uur en zoals je weet zet mijn vader Nick 's-morgens op het busje en vangt mijn moeder hem 's-middags uit school op maar zij zien het niet zitten om nog meer op te passen wat ik ook heel goed kan begrijpen want het is niet niets. Er is nog een andere mogelijkheid dat ik 2 x 4 uur extra ga werken alleen is het zo zonde dat ik bijna 4 uur per dag aan het reizen ben en dan ben je nog 2 hele dagen kwijt. Maar eens goed over nadenken. Je vraagt je nu misschien af maar waarom wil je dit dan, nou daar wil ik best eerlijk over zijn, financieel wordt het steeds zwaarder, ze kunnen wel zeggen de crisis is voorbij, nou sorry maar ik merk het niet in mijn portemonnee en als je ex-man dan ook nog het laatste jaar wel eens wil verzuimen om de alimentatie voor onze kanjers te betalen, dan is het einde van de maand echt geen pretje kan ik je zeggen. En dan is 3 dagen werken eigenlijk gewoon niet genoeg om nog een beetje lekker te kunnen leven, ben absoluut niet veeleisend maar je wil je kinderen toch wel einde van de maand nog eten kunnen geven, en maak je geen zorgen want dat lukt nog steeds gelukkig, maar oh oh oh wat ben ik toch telkens blij als het de 23ste is en ik het weer heb gered. Dan zullen die 8 uurtjes extra toch wel wat meer lucht geven, niet dat wurgslanggevoel meer om je nekkie voelen. Oh nu lijk ik wel weer klaagsmurf maar dat is niet zo hoor want ik weet ook dat het veel erger kan zijn, ik heb gelukkig nog een baan. Maar ik wijk weer eens goed af, heb weer een sketch gemaakt voor de wekelijkse rubriek op maandag bij de NKU Kaartje n.a.v. een sketch. Had het hier nog niet laten zien maar nu dus wel. Zie hieronder maar.


en dit is de door mij gemaakte sketch


En sorry wordt weer een lang bericht, maar het is vandaag Duo-dag bij de NKU en Elise en mijn persoontje zijn uitgedaagd om naar aanleiding van een sketch een Sinterklaaskaart te maken. Nu heb ik helaas de sketch niet opgeslagen maar die kan je dus op de blog van de NKU zien en dan kan je ook meteen Elise haar kaartje zien. Vond het maar een moeilijke opdracht hoor, zeker omdat je niet zoveel met de sketch kon doen. En hahaha ik vind mijn kaartje dan ook 3 x niks maar heb in ieder geval wel mijn best gedaan. Zie maar hoe hij is geworden en dan moet je de sketch zo voor je zien dat er 9 vierkantjes op staan en in het midden een groter vierkant voor de afbeelding, maar die kun je dus zien op de NKU. Morgen gaan wij weer kadootjes uitpakken want Nick gelooft nog heilig. Zit weleens te denken zal hij dat ook nog doen als hij volwassen is ....... we zullen het zien.


Zo nu ben ik bijna klaar hoor maar wil jullie nog even bedanken voor de supergave reacties op mijn kaartjes van afgelopen maandag, wat heb ik er weer van genoten met het bekende glimlachje van oor tot oor. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

63 opmerkingen:

  1. Nou Aniet ben blij dat het gesprek zo goed gegaan is voor je en wat betreft je kaartje(s) het is en zijn toppertjes en ja we hebben allemaal wel eens een kaartje dat we iets minder vinden, maar toch vind ik hem mooi en misschien wel omdat we zo,n kaartje eigenlijk niet vaak maken. Tilda staat in ieder geval weer te stralen net als jij.

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn dat het gesprek lekker positief is verlopen voor je, geeft je gewoon een heerlijk gevoel. Hopelijk lukt het allemaal met het iets meer gaan werken, kan me voorstellen dat je meer "ruimte" wilt overhouden.
    Je kaarten zijn weer super, zowel je kaart met die lieve Tilda als die met de Goedheiligman.
    Groetjes en een hele fijne dag verder,
    Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Anita,

    Fijn dat je gesprek goed ging en je misschien meer uren mag draaien dat zou wel fijn zijn.
    En je kaart opdracht is goed geslaagd.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn dat je een goed gesprek hebt gehad, toch een opluchting na vorig jaar! Ja even wat extra centjes zou fijn zijn als het elke maand toch puzzelen is qua financien. Ik hoop dat je één extra dag kunt gaan werken, die losse uren en je reistijd klinkt niet ideaal. Maar ja, je moet wat als dat de enige optie is. Succes ermee! En je kaartjes zijn beide leuk hoor, de tweede ook - ondank dat hij niet helemaal a la Anita is. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat fijn dat je nu een goed gesprek hebt gehad Anita, wat extra centjes is nooit weg(daarom werk ik ook soms als oproepkracht), mooie kaarten zijn het geworden, ook van de duodag die je samen met Elise gedaan hebt.....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ben weer eens even op je blog wezen neuzen en wat ik weer wat gemist zeg. Had ze al wel op FB gezien, maar nog niet hier. Je kaartjes zijn weer super.
    Wat fijn dat je gesprek zo goed is verlopen.
    Liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Anita, Wat een supermooie kaart. Heel erg mooli gemaakt. Prachtige schets. Ja het is altijd moeilijk, werken, moeder, geld. En als je dan alles alleen moet doen. En dan pech hebben dat je een zoontje hebt die extra aandacht nodig heeft. Eigenlijk wil je wel meer werken voor het geld, maar voor de thuissituatie is dat eigenlijk best moeilijk. Jammer dat je ex zo gemakkelijk is. IK kan me best voorstellen dat je bl;ij bent dat je de maand weer door bent. Alles is ook erg duur tegenwoordig. Ik wens je het allerbeste met alles. Geniet maar van de kleine dingen. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat fijn dat je functioneringsgesprek goed ging. Dan valt er een pak van je hart en wat de financien betreft, dat begrijp ik heel goed. Alles wordt maar duurder en duurder. Maar je kaartjes zijn prachtig Anita. Het zijn weer toppertjes. Ook die Sinterklaaskaart!! Lieve groetjes,
    Mariann

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel fijn dat je goed gesprek heb gehad met je leidinggevende Anita....dat geeft toch weer een goed gevoel. Alleen jammer dat het financiele plaatje wat minder is......Begrijpelijk dat je wat extra centjes wil verdienen.....hopelijk komt daar ook een oplossing voor.....
    Je kaartjes zijn weer prachtig, Ik ga dadelijk even naar het NKU blog een kijkje nemen

    Groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Toch vind ik het een erg leuke kaart geworden, Anita. Idd weer heel anders dan normaal, maar wel erg leuk. Ik ben ook aan een sinterklaaskaart begonnen. En ook ik heb er moeite mee.......je bent dus niet de enige! Maar een leuke afwisseling op het normale assortiment.
    Hopelijk kun je meer uren gaan werken, het leven is duur genoeg! Succes ermee.

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik vind hem leuk, de herhaling erin maakt het heel evenwichtig! Je kaart erboven is ook weer prachtig. Heel fijn dat je gesprek zo goed verliep en ik kan me voorstellen dan meer werken financieel meer lucht zou geven.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. hoi anita
    fijn om te horen dat je gesprek positief is afgelopen en ja kan heel goed begrijpen dat je wat meer uren wilt draaien om het plaatje rond te krijgen,ja die crisis is echt shit!! wij oudjes merken het ook heel duidelijk in de knip:-))
    groetjes,corry

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Anita, niet zo bescheiden hoor !! Je kaartjes zijn superleuk ! En ja, je hebt er af en toe wel eens eentje bij zitten waarvan je denkt....pfff... dat is niks. Maar anderen zien het vaak toch anders haha.
    Super dat je zo'n goed beoordeling hebt gekregen. Tis in deze tijd toch maar weer mooi meegenomen. En ik snap het hoor, dat je aan het eind van de maand je rekening ziet leeglopen. Dan zou een beetje meer 'lucht' wel fijn zijn.

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  14. super anita dat je gesprek zo goed is verlopen en ik hoop voor je dat je wat meer uurtjes er bij kan krijgen want een beetje meer lucht is toch wel fijn

    je kaart is weer een hele mooie met deze tilda er bij en je sketch ook erg leuk

    zelf ben ik een beetje uitgeblust met alles wil steeds iets gaan doen maar komt niks uit mijn handen maar probeer dit weekend wel weer iets neer te zetten maar jij gaat als een speer meid ik vond het ook moeilijk met sinterklaas opdracht van noor blog maar heb er ook iets van gemaakt en jij ook is best super leuk geworden

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat fijn dat het zo goed is gegaan!! Je kaartjes zijn weer mooie!! Vind je sint-kaartje ook echt heel erg leuk!!
    Lieve groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wat een energie heb jij steeds die mooie kaartjes en leuke berichtjes ik vind jou een kei wat fijn ook dat je gesprek zo goed was ik hoop voor je dat het allemaal wat ruimer wordt steeds moeten beknibbelen valt niet mee sucses groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Gelukkig voor je dat het gesprek goed ging dit jaar, zo zie je maar dat het altijd toch weer anders kan lopen als je eerst dacht, je sinterklaas kaart is best grappig hoor, je andere kaart is prachtig lekker veel bloemen, veel liefs en sterkte met je beslissing, GROETJES ADA

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Zo'n gesprek is altijd iets waar je tegen aan zit te hikken. Gelukkig valt het achteraf heel erg mee. Vind op moment ook hoe meer ze zeggen dat de crises voorbij is hoe meer mensen in de problemen komen. Wij moeten op moment ook ieder dubbeltje omkeren. Weet het wel ik kan een baan gaan zoeken. Maar wie zit nu op een vrouw van 50 te wachten die er 17 jaar uit is geweest. Maar nu moet ik niet tegen jou gaan klagen. Hahaha.... Je kaartje is weer super. En die met Sinterklaas. Ach met Sinterklaas moet toch altijd alles over de top.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hele mooie kaart Anita. En succes met je job! Fijn dat het goed gaat op je werk. En veel plezier met sinterklaas!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Anoniem12:52

    Een prachtige kaart en een hele leuke sketch.Fijn dat je gesprek zo goed ging,ze weten je te waarderen heel erg fijn voor je.Een fijne Sinterklaas en groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Fijn dat het gesprek zo goed is verlopen Anita.
    Je kaartje ziet er weer geweldig uit.
    En de duo-opdracht die heb je ook fantastisch gemaakt.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ohhhh wat is het weer een plaatje geworden, een toppertje. Fijn dat je gesprek zo goed gegaan is. Inderdaad wel lastig als je zolang moet reizen, dat ga ik vanaf januari ook merken. Nu doe ik er met de auto 11 minuten over (of 25 op het scootertje), maar vanaf 1 januari word mijn werk verplaatst naar Woerden (vanuit Alkmaar), dus dan zit ben ik opeens 2.15 uur aan het reizen en ook weer 2.15 uur terug naar huis......pffff waar zijn we soms mee bezig denk ik dan wel. Nou ja ik neem me haakwerk maar mee in de trein of me huiswerk, dan hoeft dat thuis niet meer haha.
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat super Anita dat je zo'n fijn gesprek hebt gehad, dikke pluim en een heerlijke opsteker in deze barre tijden! Je zit in een spagaat tussen meer willen werken en de zorgen om Nick, hoop dat er iets op gevonden kan worden!
    Je kaarten zijn weer enig!!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat fijn dat het gesprek nu een stuk beter ging als vorig jaar.
    En ja, een huishouden kost wat, en dan die verslavende hobby nog erbij, haha.
    Maar je hebt gelijk, het kan zoveel slechter.
    Je kaartje ziet er weer tip top uit, en al die vorige kaartjes die ik gemist heb ook weer hoor. Tsjonge wat heb ik er een hoop gemist, maar ik heb ze allemaal weer bekeken.

    Liefs,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat zijn je kaartjes leuk geworden, echt heel mooi. Ik vind de sinterklaas kaart heel erg leuk, net het grote boek wat er bovenop ligt. En wat fijn dat het gesprek goed ging, en ik hoop voor jou dat je toch een oplossing kan vinden om meer te werken, dan heb je wat meer lucht. Wie weet wat het nieuwe jaar je brengt, groet Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een leuke kaarten weer, en de sinterklaas kaart is wel helemaal super de super.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Mooie kaarten Aniet en ik kan me goed voorstellen dat je altijd minstens een week aan de krappe kant zit wij werken met zijn tweeen en merken dat nog voor velen is de crisis echt niet voorbij wat ze ook zeggen en schrijven in de kranten maar ik heb gelukkig nog niks te klagen maar vraag me wel af waar anderen het van doen een aantal keren op vakantie nieuwe auto enz..
    Liefs Cinderella

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Je kaarten zijn weer schitterend hoor, prachtig gedaan weer !
    Is er geen mogelijkheid om voor een paar uurtjes bij jou in de buurt iets te vinden,
    en dan onder schooltijd, dan heb je ook niemand nodig voor de oppas.
    Ja ik ken het hoor, het is moeilijk en je wilt je kids het beste geven...
    Meis, heel veel sterkte in je keuze ! Fijn trouwens dat je gesprek zo goed ging.
    Gezellige week ☺
    Liefs Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Je kunt je, naast je zorgen, heerlijk uitleven met je kaarten en dat lukt je in ieder geval supergoed!! Ik ken meer mensen in mijn omgeving met hetzelfde probleem maar
    volhouden en genieten van elk moment!!
    Lia xx

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Super dat je een fijn gesprek hebt gehad, dat doet je persoontje toch goed!. Ik begrijp helemaal dat je graag wat meer uurtjes wilt gaan werken, maar idd je kindjes goed onderbrengen is vaak ook een heel geregel. Hopelijk komt er een kans voor je!

    Je kaartjes zijn zoals altijd weer toppie!!
    Liefs, Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hopelijk gaat er nog een goede kans voor je komen om meer te werken. En hopelijk krijg je het allemaal goed geregeld Anita, dat zou heel fijn zijn. Fijn dat de verstandhouding met de collega ook wat beter is, ja het is wat als ze niet goed in hun vel zitten en dit af reageren op anderen. pfff. Je kaartje is weer een toppertje Anita, groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hoi Anita,
    je kaartjes zijn weer toppertjes hoor!
    Liefs Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hoi Anita
    Mooie kaarten heb je weer gemaakt.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een mooie kaarten, Anita. Ze zijn allebei weer heel goed gelukt!
    Fijn dat het gesprek dit jaar zo goed ging en hopelijk lukt het om er nog een paar uurtjes bij te sprokkelen. Alle kleine beetjes helpen nietwaar?
    En voor morgen een fijne pakjesavond gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hoi Anita, wat heb je weer lekker zitten typen, en wat schrik ik van je verhaal. Maar ik begrijp je goed! Ik hoop dat je een fijne en leuke oplossing vindt, wat voor jou en je kinderen fijn is.

    Nu naar je kaartje, hij is weer erg mooi geworden, en een leuke sketch!

    Groetjes Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Anita, ik denk dat iedereen wel door de crisis getroffen wordt, maar ik snap dat het voor jou helemaal lastig wordt. Alles wordt maar duurder....kinderen kosten veel geld...Die van mij zijn uitgevlogen...de laatste krijgt over 14 dagen de sleutel van zijn nieuwe huis! Dus hebben wij lucht genoeg, maar ik hoor het ook van mensen om me heen hoor met schoolgaande kinderen etc. Maar ik vind je een top moeder hoor!
    en snap dat je niet wilt klagen, maar ook dat het af en toe niet mee zal vallen.
    Gelukkig kun je om de zinnen te verzetten mooie kaartjes maken....en ze worden steeds maar mooier!! Fijn dat je functionerings-gesprek zo goed is gegaan, daar monterd een mens weer van op! Ik wens je een leuke Sinterklaas met je kinders!
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hoi Anita
    Wat een leuke kaartjes
    Groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  38. heel mooi kaartje, leifs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  39. hoi Anita, wat een opluchting he dat je gesprek zo goed is gegaan, dan kan die collega wel niet goed in zijn vel hebben gezeten maar daar zit jij mooi een jaar tegenaan te hikken. Waardeloos toch dat het zo moeizaam gaat met de financiën, het zou inderdaad wel wat meer lucht geven voor je, hopelijk komt er een oplossing kan je die ex niet eens op zijn verantwoordelijkheden wijzen? En dan niet te vergeten je kaartjes, ze zijn weer plaatjes meis met die mooie bloementoef en die sinterklaaskaart is ook erg leuk, groetjes en houd je taai hoor, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ha Aniet, dat doet een mens goed om positieve feedback te krijgen! Daar groei je dan weer van.
    En dat je extra wil werken kan ik me wel voorstellen hoor. Natuurlijk wil je je kinderen geven wat ze nodig hebben. Ook ik kan me voorstellen dat je moeder het best veel zou vinden als ze nog meer zou moeten oppassen. Lastig hoor.
    Je kaarten zijn weer helemaal super gemaakt! EN die Sint....enig. Ja hier wordt het ook gevierd hoor. En hoewel iedereen het geheim kent slaat de twijfel bij onze jongste nog wel eens toe....hihihi. echt leuk!
    Veel plezier morgen en geniet ervan!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  41. 2 hele mooie, leuke kaarten en in sketchen maken ben je ook goed Aniet.
    Allemaal weer zo prachtig.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ach lieve schat ja ik snap het heel goed, wat moeilijk! Ik ben het met je eens. alles wordt idd steeds duurder en je kinderen gun je toch ook de extraatjes. Wat heerlijk dat jij je kaartjes hebt waar je wat positieve energie van krijgt! Veel wijsheid!

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Fijn dat het gesprek zo goed gegaan is!
    Hele mooie kaart weer laat je hier zien! Die van de Sint is ook geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Fijn om te horen dat je gesprek goed gegaan is. Lastig dilemma hoor, wel of niet meer werken. Natuurlijk fijn om wat financële ruimte te hebben, maar het moet niet ten koste gaan van jezelf of je kinderen. Maar ja, ik heb makkelijk praten natuurlijk, want ik zit niet in dat schuitje.
    Je kaarten zijn weer prachtig geworden, wat dat betreft doe je het ook hartstikke goed!

    groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Lieverd,
    Je kaart is prachtig, En ja wat een keuzes moeten me als ouders maken he meis, dat wurgslang gevoel kennen wij ook wel een beetje hoor, dus schaam je niet en ik vind het geen klaagzang. Wij hebben er nog 1 thuis die wilt naar Goes of Utrecht naar een dansopleiding is nog geen 18 dus niks ov-financiering door duo. Kost ons 4100 euro per jaar alleen reizen. Pff en ja wat doe je dan. Heel veel nadenken.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Hoi Anita,
    Wat fijn dat het gesprek zo goed verlopen is, heel fijn.. Ik hoop voor jou dat het mogelijk is om wat extra uren te draaien..lekker als je steeds zo op het nippertje rond komt..
    Je kaarten zijn weer super zoals altijd, wens je een fijne Sinterklaasavond, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hi aniet,
    Fijn dat het gesprek goed ging.
    Ja het is soms alles uit de kast halen om rond tekomen je bent inderdaad niet de enigste.
    Maar ik hoop dat alles goed komt.
    Je hebt in ieder geval weer een prachtig kaartje gemaakt.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Prachtige kaartjes allebei, een goed gesprek doet wonderen zeggen ze toch?
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Prachtig kaartje Anita! Fijn dat je gesprek zo goed gegaan is.
    En veel plezier morgen met uitpakken, geniet er van met je jongens!
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Goed dat het gesprek goed verlopen is is altijd heerlijk om te weten dat je werk hebt .
    Wat je uren betreft zou ik je zo willen helpen ik heb tijd zat .maar helaas ik woon te ver weg ,hopelijk vind je een oplossing.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een prachtige kaarten heb je weer gemaakt, ook de kaart die jij niet zo mooi vindt, vind ik wel erg leuk gemaakt hoor, leuke creaties. Wat zal je dat goed gedaan hebben dat je zulke goede beoordeling hebt gekregen, fijn voor je maar ik geloof graag dat jij ook erg je best doet. Je bent met kaarten maken ook erg ijverig en zo zul je in je werk ook wel zijn. Ik hoop dat er een oplossing komt voor je werk en uiteindelijk je inkomen. Heel veel succes gewenst,

    BeantwoordenVerwijderen
  52. wat fijn dat je gesprek zo goed is gegaan, en je kaarten zijn weer erg mooi.
    groeten LEnie

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Ohw, wauwie, wat is ie weer leuk geworden zeg. De indeling en het designpapier in combinatie met de kleur op je kaartje geeft een gezellig sfeertje aan je creatie! Super dat je gesprek lekker ging en een heeeelle gezellige sinterklaasavond!

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Fijn, dat je gesprek goed is verlopen. Is toch ook altijd weer een blijk van waardering. Je hebt weer een paar super creaties gemaakt. Top!

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. zoals jij het altijd zegt het zijn weer toppertje stuk voor stuk maar jij maakt altijd wel hele mooie kaarten ik kijk me ogen uit als ik bij jouw op het blog komt..

    gr jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  56. prachtige kaart.
    Wat fijn dat je gesprek goed is verlopen.
    Kan me goed indenken dat je graag wat uren erbij wil, maar ook dat je ouders liever niet meer oppassen.
    Weet dat je je handen vol hebt met Nick en dat zulke kindjes heel veel energie kosten. Mijn man moet het ook alleen verdienen en met 4 kinderen is het geen vetpot. (gelukkig heb ik mijn ouders die in geval van nood bijspringen, maar eigenlijk wil je je zelf kunnen redden) En dan hebben wij nog eens zo'n dure hobby.
    Moet toegeven dat ik rustig dingen bij de action, boekenvoordeel en met een speciale actie bij de kruidvat/trekpleister weg haal).

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Mooie kaart Anita en fijn dat je functioneringsgesprek goed verlopen is.
    Jammer dat sommige mensen hun verplichtingen niet na komen. Succes met alles.
    groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Schitterende kaarten en een hele leuke sketch. Heel mooi gemaakt.
    Groetjes, Anja (3D)

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hoi Anita,
    Wat een mooie kaart heb je weer gemaakt. Fijn dat je gesprek zo goed verlopen is. Ik kan me voorstellen dat wat extra uurtjes werken heel erg welkom zijn. Hopelijk vind je een goede manier om alles zo goed mogelijk te combineren. Werken en het opvoeden van kinderen is al een klus op zich.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  60. supermooie kaart Anita!
    Mooie kleurtjes ook

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Hoi Anita Mooie kaartjes heb je weer gemaakt.Leuke schets is het.Fijn dat je gesprek zo goed s gegaan.Hoop dat je een uitweg kan vinden voor wat meer uren te gaan werken.Is zeker geen pretje om eind van de maand te moeten zien rond te komen.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Hoi Anita,

    Ben blij voor je dat je gesprek een stuk beter is gegaan dan vorig jaar, hoop dat het lukt om meer te kunnen werken kan me voorstellen dat het niet altijd meevalt, die crisis is echt shit we gaan het allemaal merken, en net wat je zegt je ouders worden er ook niet jonger op het is best wel zwaar voor ze denk ik want Nick vraagt en vergt veel aandacht hoop dat je een goede oplossing/beslissing kan nemen, want het valt niet mee kinderen opvoeden en werken.
    Nu je kaarten die zijn geweldig zeg je hebt gelukkig een hobby waar je afleiding in kan vinden al is het soms een dure hobby.

    Lieve gr...Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Schitterend. Geweldige sketch en wat een mooi papier.

    Huggsss, Angelique

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita