16 december 2013

Heb er een schrijfknobbel van!

Vandaag gaat de laatste challenge van dit jaar van start bij My Besties Dutch Girls en deze keer mag alles, dus hoe makkelijk wil je het hebben, nou ja alles er moet dan wel een digi of stempel van Sherri Baldy op staan. Heb mijn kaartje weer met veel plezier gemaakt en zelf heb ik dit schatje gebruikt, kijk nou naar die cowboylaarsjes, te snoezig voor woorden toch, en je kan haar hier vinden. Ga je ook even kijken bij het hele team want er zijn me toch weer schitterende kaarten gemaakt, echt supermooi. Je hebt de tijd tot 5 januari 2014 en ik ben zeer benieuwd wat voor moois we weer gaan zien. Want wat blijft het toch genieten telkens weer om al die prachtige kaarten voorbij te zien komen. Er zijn deze keer natuurlijk weer net als altijd prachtige digi's van Sherri Baldy te winnen en er zal weer een gastdesigner gekozen worden. Lijkt me toch een leuke reden om me te doen, of niet dan. En doe je gezellig mee?


Wil je ook die schattige Besties kopen, dat kan hier


En hier is de link naar het blog van My Besties Dutch Girls


Wil mijn nieuwe volger welkom heten alleen weet ik niet wie het is, want ik zie het niet, maar helemaal leuk dat je volger bent geworden. Heb bijna al mijn kerstkaarten geschreven, heb er gewoon een schrijfknobbel van, nog een aantal en dan kunnen ze richting postkantoor. Weet niet hoe iedereen het doet maar helaas pindakaas het is mij niet gelukt om voor iedereen een zelfgemaakte kaart te maken, misschien niet leuk, maar ben al blij als ik 2 à 3 kaartjes per week kan maken in de avonduurtjes en als ik daarnaast ook nog al mijn kerstkaartjes zelf moet maken dan moet ik 's nachts door ben ik bang en heb nu al wallen onder mijn ogen maar dan zouden ze zeker op mijn knieen hangen, lijkt me nou niet bepaald een charmant gezicht. Volgend jaar misschien toch maar meteen in januari gaan beginnen, alleen weet ik uit ervaring dat ik dan geen kerstboompje meer kan zien, ach we zullen het wel zien. En een mooie gekochte kaart is toch ook leuk om te ontvangen nietwaar. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

72 opmerkingen:

  1. Het is toch ook geen verplichting een zelfgemaakte kaart, als werkende moeder met een special care zoon heb jij je handen vol en geniet vooral van het kaartjes maken zonder druk van oh ik moet er nog.....zoveel. Dit kaartje is ook weer een schatje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is prachtig Anita, ik vind die Besties zo leuk! Leuk trouwens dat je in de DT zit !! Ik heb dit jaar 4 kerstkaarten gemaakt, dus voor mij worden het ook gewone kaarten hoor, de 4 zelfgemaakte gaan naar bijzondere mensen.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is wer een beauty, Anita....mooi gekleurd en mooie details!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een schatje is dit, zo met die lieve kleurtjes! Toch is het mij heel goed bevallen om het hele jaar door kerstkaarten te maken. Ik heb geen stress gehad en heb er zelfs een paar over! Maar niet iedereen vind dat natuurlijk leuk. Fijne dag!
    Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je kaart is weer schitterend Anita.
    Knap hoor dat jij alle kerstkaarten al geschreven hebt, moet ik nog doen. Ook ik heb niet genoeg zelfgemaakte kaarten en grijp dus naar kant en klare hoor. Enne, heel verstandig dat je niet in de nacht doorgaat, een facelift is erg prijzig hihi.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Anita,

    Je kaart is weer prachtig geworden. Mooi met al de strikjes en bloemen echt een Anita kaart.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig kaartje, en inderdaad nu even alle kerst aan de kant en dan ergens in Januari pak ik het weer op, probeer ik er weer 1 per week te maken, groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Anita

    Wat een prachtige kaart is het toch weer, de afbeelding is een schatje en wat heb je er toch weer wat bijzonders van gemaakt, prachtig. Ik heb mijn kerstkaarten ook vorige week al allemaal geschreven en echt, ik had nadien pijn in nek en schouders, wat een werk en dat was alleen nog maar het schrijven. Van mij krijgt ook niet iedereen een zelfgemaakte hoor, alleen maatjes en mensen die het weten te waarderen en dan nog als ik het red, dan maar een gekochte kaart, het gaat toch om het gebaar dat je iemand iets goed toewenst uiteindelijk.
    Nou dacht ik ze allemaal verstuurd te hebben, kom ik vanochtend een tasje tegen met daarin nog een aantal kaarten om verstuurd te worden. Wat blijkt, hier hebben ze overal de brievenbussen versmald zodat er geen dikkere kaarten tussen kkunnen ivm eventueel vuurwerk! Mijn man was zo lief om ze voor mij te posten maar een aantal gingen er dus niet in. Hij heeft het nog gezegd dat die naar het postkantoor moesten en dat was ik helemaal vergeten pfffff. Maar......ze zijn al wel klaar haha.
    Hele fijne dag, liefs Hanny
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een heel mooi en lief kaartje Anita
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Die kaart is echt weer een toppertje, anita

    Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Anita het is weer en toppertje!
    Groetjes Anja
    snap niet dat er me plaatje niet te zien is

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Anita,
    Hier hetzelfde verhaal, ook ik heb maar de helft van de kaarten zelf gemaakt en de rest is gekocht, het is helaas niet anders en..het hele jaar door, ik weet niet, ik was dit jaar ook vroeg begonnen en die ik toen gemaakt hebt, vind ik nou toch minder mooi..maar enfin ze zijn allemaal op de post, met in elke kaart een tag, ik ben 3 dagen bezig geweest om ze verzendklaar te krijgen..en oh ja..je kaartje is weer super, erg mooi ingekleurd en afgewerkt..liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  14. een hele lieve en mooi kaart Aniet.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Anoniem13:15

    Dat heb je weer super leuk gedaan! Een stoere,lieve digie! Leuk om haar dan zo met kleuren aan te kleden he?!
    Ik moet de kerstkaarten ook nog schrijven hoor! hahahaha
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat is ie weer leuk geworden
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  17. hoi anita je kaart is erg lief en leuk en wat kaarten betreft zelf maak ik ze het hele jaar door nu dus 100 gemaakt en weggestuurd en nog kom ik tekort,haha dus bij mij voor volgend jaar het gas erop!!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Je kaartje is weer supersnoezig!! Die Besties komen bij jou altijd goed uit de verf en je kunt zien dat je er ook plezier aan beleeft.
    Lieve groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Mooie kaart, Anita. Ik vond het super dat ik deze keer gast designer mocht zijn bij my besties dutch girls. En het is mij ook niet gelukt om voor iedereen een zelfgemaakte kaart te maken. Daarom heb ik ze gestuurd aan de mensen waarvan ik weer dat die het waarderen dat je zo'n kaart stuurt.

    Liefs, Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Pracht kaart weer!!!
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat is deze afbeelding gaaf!!! Als we toch wat meer tijd zouden hebben:) Het is weer een beauty Anita!!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  22. superleuik in een mooi kleurtje, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Schitterende kaart Anita, iedereen doet het op zijn manier en het is immers leuk om een kerstkaart te ontvangen of die nu zelfgemaakt of gekocht is............

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Een prachtige kaart, Anita!
    En hier ook een mix van zelfgemaakte en zelfgekochte kaarten. Bevalt me prima :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. hoi Anita, ja heel herkenbaar hoor, die schrijfknobbel en dan soms ook nog de kramp in je vingers, maar je kaartje mag er weer helemaal zijn. Laat ik nu denken dat jij barst van de kaartjes maar dat zijn vast de -niet kerstkaartjes-, ik probeer wel zoveel mogelijk zelf te maken, maar op is op hoor, ik heb ook altijd nog gekochte liggen. En niet iedereen weet het te waarderen dus dat is jammer van al het werk dat je erin stopt. groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een mooie, zachte kleurtjes, net als je kaart hieronder! Super weer Anita!!
    Lieve groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Je kaartje is weer erg mooi!

    Groetjes Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hoi Hoi
    Een super mooie kaart is het weer .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Het is weer een plaatje.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Een schattig kaartje met lieve hartjes erop langs alle kanten :)
    groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Schitterend kaartje de vlinders op zij zien er ook zo prachtig uit.
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een geweldig mooie kaart heb je gemaakt en prachtige materialen heb je gebruikt

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een prachtige kaart weer Anita, leuk die hartjesrand. Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  34. super mooi kaartje heb je weer gemaakt

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Ik heb ook niet allemaal eigen gemaakte kaarten verstuurd, dat is mij ook teveel, alleen de mensen waar ik van weet die het geweldig vinden zo'n kaart.
    Je hebt weer een schitterende kaart gemaakt, echt heel mooi. Doet me weer aan het voorjaar denken, groet Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hoi Anita. Wat een prachtige kaart. Mooi gemaakt en afgewerkt. leuke kleuren. Ja het schrijven van de kaarten kost ook veel tijd. IK denk zelf ook om volgend jaar iedere week 1 kerstkaart te maken bij Yvonne! een idee! r

    BeantwoordenVerwijderen
  37. wat een schatje is dit weer groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Ja je kaart is echt weer schitterend, mooi met al die hartjes !
    En ook ik red het echt niet hoor met zelfgemaakte kaarten,
    volgend jaar nieuwe kans haha.
    Een fijne nieuwe week ☺
    Grtjs en liefs Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hallo Anita,

    Wat is deze weer prachtig en zo lief digi stempeltje heb je gebruikt!

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Je kaart is prachtig mooie kleuren. En Aniet ik vind het zo knap dat je nog zoveel kaarten kan maken dus dat je niet genoeg kerstkaarten heb gemaakt maakt toch niet uit. Het moet wel hobby blijven voor je. En je hebt ook nog een druk gezin pffff vind het knap hoor
    Liefs Marian

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Hi Aniet. Al weer zo'n mooie kaart. Echt genieten en zo met die cowboylaarzen is het net zo'n stoere meid als jij bent. Is de domper weerweggewerkt en heb je er vrede mee? gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ik begrijp je helemaal Anita. Ik durf het bijna niet zeggen maar ik heb 3 pakken kaartjes gekocht. Ik steek ook altijd veel werk in mijn kaarten en kan niet genieten om raprap wat kaartjes in elkaar te steken. Ik heb er wel een aantal gemaakt hoor, een stuk of twintig denk ik en de rest krijgt een gekochte kaart.
    Jouw Bestie kaartje ziet er weer geweldig uit hoor. Heel mooi.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hoi Anita, wat heb je weer een lieverd van een kaart gemaakt, mooi in die zachte tintjes. Ik heb ook niet voor iedereen een zelfgemaakte kaart hoor, sommigen krijgen een mooie zelfgekochte,hihi, lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Hele prachtige lieve kaart, en idd heel erg leuk met die cowboylaarsjes. liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Mooi hoor Anita!
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat een mooi kaartje weer Aniet! Prachtig gekleurd.
    En ja, in januari gewoon beginnen (neem ik me dan ook voor en dan heb ik er eerst ook helemaal geen zin in.....) dan heb je eind van het jaar genoeg kaartjes.
    Ik ga ze straks schrijven, nog even een kaart voor mijn ouders bedenken, die zijn binnenkort 52 jaar getrouwd!
    Groetjes maar weer!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een mooi kaartje heb je weer gemaakt Anita...en ik verstuur alleen zelf gemaakte kaartjes naar mensen die het ook echt waarderen.

    groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Hoi Aniet alweer zo'n prachtige creatie en mooi die zachte kleurtjes. Zal ik je ook een geheimpje vertellen! Ook bij mij krijgt niet iedereen een eigen gemaakte kaart maar ook een hele mooie gekochte
    Groetjes
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Anoniem21:12

    Een schitterende kaart Anita .Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Hoi Anita, ik denk dat iedereen wel dat probleem heeft bij mij wel tenminste .
    Je kaartje is weer heel mooi.
    Liefs Rianne.

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Hoi Anita,
    Je kaartje is weer supersssss.Mooi afdrukje is het.En ja de kerstkaarten hier zijn ze al allemaal verstuurd een deel gemaakt en een deel gekocht ik kijk altijd die een zelf gemaakte kaart waardeert die krijgt een gemaakte en ik weet bij verschillende mensen verdwijnt de kaart naar kerstmis bij het oud papier en ja die mensen stuur ik altijd een gekochte kaart.Maar de gekochte kaarten zijn even goed met liefde verstuurd.Nou ik ga eindigen anders blijf ik aan het babelen.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Hoi Anita, wat een lieffie, ik vind hem gaaf! Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Schitterend hoe alles weer bij elkaar past , leuk hoe je dit plaatje als uitgangspunt hebt genomen! En de kleurtjes...ik vind het gaaf bedacht en gemaakt! Ben ook nog druk met schrijven.. Hihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  55. mooi anita dit sweety bestie kaartje

    ook ik heb dit jaar niet genoeg kerst kaarten meid heb er best veel gemaakt maar moeten ook gekochte bij helaas niks aan te doen hoor

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Prachtig Anita,
    En ja die Bestie is echt een cuttie.
    Fijne week nog,lfs van Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  57. wat een schat van een kaartje.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  58. wat is dat mooi hoor
    groetjes brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Een super lief Bestie-meisje is het .... en prachtig gekleurd. Ik ga proberen mee te doen met de challenge .... Groetjes , Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Hoi Anita,

    Prachtig kaartje! Ik red het ook niet hoor allemaal eigengemaakte kaarten.... 4 dagen werken... Daarnaast nog het gezinsleven.... Heen en weer naar de sportverenigingen, je bent soms blij als je zit.... hihi.... ik ervaar dat de mensen om je heen het ook niet van je verwachten hoor maar dat we dit van onszelf eisen!

    Fijne avond,

    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Anita, we kunnen niet meer doen dan ons best meid en er zitten maar 24 uur in een dag waarvan er gemiddeld toch zo'n 1/3 van geslapen moet worden om de dag door te komen. Maar de mensen zullen het heus wel begrijpen hoor, en anders........vette pech.....LOL! Je kaart is er weer een om door een ringetje te halen. Een bjoetie! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Schitterende kaart. Leuke digi en details heb je gebruikt. Heel gaaf. Mij leuk het ook maar om 2 a 3 kaarten per week te maken. En dan wil ook nog bij iedereen op hun blog kijken en een reactie geven. Want ik vind het ook leuk als ze bij mij een reactie geven. Pfff kom ook tijd te kort.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Je kaartje is weer een toppertje Anita...heel leuk voor de inspiratieloze onder ons...
    Ook ik heb het druk gehad afgelopen weekend....mijn kerstkaartjes (70) postklaar gemaakt pfffft....... ik ben blij dat ze op de bus gegaan zijn gisteren....

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Een hele mooie kaart in prachtige kleuren en met mooie details! Super mooi gemaakt. Ik ben al blij als ik een kaart per week af krijg dus iedereen een zelfgemaakte kaart te sturen wordt moeilijk maar gekochte zijn ook heeel mooi toch!. groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Hoi hoi Anita,
    mooie kaart weer,
    dit jaar heb ik besloten geen kerstkaarten te versturen,
    het gaf me te veel druk en ik kan dat absoluut niet meer hebben sinds mijn ziekzijn,
    dus de knoop maar doorgehakt en tot dit besluit gekomen,
    ergens vind ik het wel jammer maar mijn gezondheid gaat voor!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Wat een prachtige kaart Anita !!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  67. super mooie kaart Anita en wat ben je toch een kei met inkleuren.
    liefs An

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Wat een lief kaartje Anita. Prachtig met al die bloemen en vlinders.

    Huggsss, Angelique

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita