7 juni 2013

Strookje hier, strookje daar!

En alweer een week om, de tijd vliegt werkelijk, de weken vliegen aan je voorbij. Soms best beangstigend vind je niet, nou ik wel. Voor je het weet staat de kerstboom alweer, nou oké dat is wel weer ietwat overdreven maar goed er is nu ook alweer een half jaar van 2013 om. Maar gelukkig schijnt het zonnetje inmiddels want je moet er toch niet aan denken dat het het hele jaar somber weer zal zijn, nee hier wordt een mens nou lekker vrolijk van. En dat word ik ook van mijn gemaakte kaartje. Het is vandaag weer tijd voor de herinneringskaartjes voor de lopende challenge van Een Hoop Inspiratie Scrapkaarten Challengeblog (EHI) en moet eerlijk toegeven toen ik de opdracht kreeg eh gebruik strookjes van 1 cm op je kaart ik toch wel eventjes moest denktanken hoor, jeetje hoe ga ik dat eens oplossen maar na een beetje fantasie kom je er wel en heb het op deze manier opgelost, vier vierkantjes op mijn kaart en daar strookjes van 1 cm op geplakt en je weet ik ben helemaal verslaafd aan roze maar turquoise staat ook heel hoog op het lijstje van favoriete kleurtjes, zo een heerlijk vrolijk kleurtje vind ik dat, dus dat deze keer gebruikt. Had nog wat restjes liggen van het papier wat ik voor de strookjes heb gebruikt, dus helemaal toppie ben ik daar ook weer vanaf zonder dat het in de papiercontainer is beland. Dus heb je zin en tijd doe gezellig mee aan de challenge, laat je fantasie maar lekker de vrije loop en ben benieuwd wat voor moois we tegen gaan komen met strookjes van 1 cm, helemaal leuk. Wil je nog meer voorbeelden zien, neem eens een kijkje op het challengeblog om te zien wat mijn teammaatjes voor moois hebben gemaakt. Altijd zo leuk om te zien dat je met één opdracht zoveel verschillende stijlen ziet, ik geniet er telkens weer van. Sorry als ik gisteren tijdens mijn laatste blogrondje misschien iemand heb overgeslagen, absoluut niet de bedoeling maar heb namelijk weer eens een vervelende kaakontsteking, echt joh alsof ik een tennisbal in mijn wangzak/kaak heb gestopt en dat is zo vermoeiend, mijn hele bekkie is stijf. Je schaamt je dood om zo over straat te lopen, zie de mensen bijna denken och wat zielig die vrouw heeft een klap gekregen, merk dat ik maar met mijn koppie naar beneden loop zodat het niet zo opvalt. Maar gaat wel weer over, heb het al eens meer gehad. Hou het maar op een zwak plekkie. Maar weer genoeg geklets, zie hier mijn herinneringskaartje voor de lopende challenge van EHI, je hebt nog de tijd tot vrijdag 14 juni 9.00 uur.


Welkom Aukje op mijn blog, superleuk dat je volger bent geworden, dank je wel. En wat heb ik weer genoten van de superleuke reacties op mijn eerst ingekleurde Bildmalarnastempeltje, het glimlachje was weer goed aanwezig, alleen gisteren iets minder dan want lachen gaat niet zo makkelijk. Wil mijn kaartje mee laten  doen aan de challenges van You, Me and Magnolia waar deze keer alles mag en bij de Dutch Magnolia Chickies waar ze graag rondjes willen zien, nou die zitten erop hoor, zowel waar mijn lieve Tildaatje op zit en in de strookjes zitten ook allemaal rondjes. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

83 opmerkingen:

  1. Dit is wel een sketch voor mensen met een timmermansoog, want voor je het weet zit er een strookje schreef. Leuk kaartje weer.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is een lekker zomers kaartje geworden Anita! Super mooi en een leuke sketch zeg!
    Fijn weekend!

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Anita,

    Wat een vrolijk blauw kaartje heb je ervan gemaakt, iedereen doet toch weer iets anders met de strookjes.Dat is wel leuk om te zien.

    Fijn weekend en lekker genieten van het mooie weer!

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kaart hoor en leuk met al die strookjes.
    Beterschap voor jou met je kaakontsteking, hoop voor je dat het snel weer weg is.

    Groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt er weer een prachtige kaart van gemaakt! Hoe verzin je het ook met die strookjes zo. En heel veel sterkte met je kaak ontsteking hoor!
    Lieve groetjes, Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat heb je weer knap bedacht Anita, je kaartje ziet er super uit!
    Ik hoop dat je kaak snel weer de ontsteking kwijt is, erg vervelend , beterschap meis!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het is weer een dotje hoor ! Met al die strookjes.
    Leuk dat je ook meedoet bij YMAM.

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooi kaartje, Anita...mooi gekleurd...sterkte met je kaak!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo Anita
    Ook dit is een prachtige kaart met veel strookjes, lijkt me een lastige opdracht, maar het is je weer super gelukt hoor.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hey Anita
    super mooi kaartje hoor je moet er maar op komen om die streepjes allemaal zo te doen.
    maar het resultaat mag er zijn.

    liefs jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtig kaartje Aniet, beterschap met je kaakontsteking...

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heel leuk kaartje met die reepjes Anita...en beterschap met je kaakontsteking...vervelend is dat....

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ach je kaart is weer een dotje geworden en beterschap met je kaakontsteking.
    Met mijn tanden is het ook nog niet goed al beter maar zeker nog niet weg dus ik ga nog maar een keer naar de tandarts om het telaten sealen.
    Liefs Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Dit is een hele leuke oplossing voor het 1 cm strookjespapier. Ook erg leuk om eens wat restjes op te gebruiken. Mooi gedaan Anita!! En ik vind het zo knap dat je ook nog al je blogvolgers afgaat om een reactie achter te laten. Meid, waar haal je de energie vandaan! Je hebt meer dan 330 volgers :-0
    Sterkte met je kaak!
    xxx
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hé Aniet, wat vervelend dat je weer geplaagd wordt door die kaakontsteking, hopelijk gaat het snel weer beter!
    Inderdaad is het genieten van dit heerlijke weer, wat doet het een mens goed dat zonnetje!
    Wat een super leuk kaartje is het weer, om de opdracht zo te verwerken, daar zou ik nooit op gekomen zijn. Super leuk kleurtje, dat turqouise!
    Geniet nog van het heerlijke weertje dit weekend!
    Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Anita,
    Je kaartje is weer een schatje hoor, leuk hoe je de reepjes hebt verwerkt en het afdrukje, ook weer mooi ingekleurd..sterkte met je kaakontsteking..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Sterkte met je kaakontsteking Mijn man had het vorige week en heeft een wortelkanaal behandeling gehad paar dagen later er weer heen geweest even een sneetje erin en toen liep alle rotzooi eruit en nu is hij er weer vanaf.nu over tot jou kaartje hij is weer toppie.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Een prachtig, fleurig en vrolijk kaartje Anita! Heel veel beterschap met je kaak, vervelend.

    Fijn weekend!
    Liefs Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  19. heel mooi hoor, en vervelend je kaakontsteking, ik heb het ook regelmatig, en mijn lieve tandarts !! heeft als tip, goed spoelen met HTC, en tandpasta gebruiken van kruidvat voor gevoelige tanden, dat helpt ontstekingen voorkomen, klikt gek, maar bij mij werkt het goed, en bedankt voor het meedoen bij YMAM

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Mooie kaart en bah vervelend een kaakontsteking zeg, beterschap hoor, ja nog even is de 1e helft van 2013 om en begin ik altijd vast aan de kerstkaartjes haha....................groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een leuke vrolijke kaart weer
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Mooi geworden je kaart Anita! hopelijk gaat je dikke pijnlijke wang weer snel over, sterkte!
    Knuf van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat heb je dit creatief gemaakt met die strookjes Aniet.
    Heel mooi.
    Een leuke tip om zo je restjes te verwerken.
    Prachtig kaartje weer.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Je hebt er een leuk kaartje van gemaakt, leuk idee om de stroken zo te gebruiken. Heel veel sterkte met je kaak, en kan me voorstellen dat je dan niet fier rechtop gaat lopen. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Geweldige mooie kaart in super mooie kleur, het spat van het scherm af!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hallo mooie kaart heb je gemaakt.Gr.Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  27. hoi Anita, wat een schatje en wat heb je dat goed en creatief opgelost zo met die strookjes, en wat balen met die kaakontsteking, zeker wel flink pijnlijk? ik hoop dat het snel opknapt want pijn is niet fijn. Geniet lekker van het zonnetje en groetjes weer, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Lekker vrolijk kaartje. De bloemetjes in de hoekjes maken het een tikkie zomers. Leuk opgelost met de strookjes.

    Groetjes Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een mooi kaartje Anita,leuk opgelost met die strookjes.
    Sterkte met je kaak ontsteking.

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi,
    Wat een mooie kaart weer. Ziet er leuk uit met de strookjes. Goed opgelost op deze manier.
    Geniet lekker van de zon.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  31. mooie vrolijke kaart.
    Vind het een hele moeilijke opdracht en sla deze ronde over, vooral omdat ik maandag en dinsdag kunststof kozijnen krijg en alles dan op de kop staat, hierna de grote schoonmaak.
    Ben dus nu al bezig met de kaartjes in voren maken, zoals mij dt-kaartje enz. Soms moet je kiezen. Dinsdagavond begint het poetsen, want er is niets fijners dan een schoon huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. leuk zo dit kaartje
    een goeie oplossing

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Leuk idee, Anita, mooi kaartje geworden!
    Beterschap met je kaakontsteking en een fijn weekend gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hoi hoi
    Ha Ha ja ik moest ook wel even denken hoor .
    Maar volgens mij kan je er wel alle kanten mee uit .
    Jou kaart heb je ook weer erg leuk gedaan .
    En Tilda zit daar ook weer prachtig in het midden ,mooi gekleurd ook weer .
    Fijn weekend
    Groetjes marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Mooie kleuren voor je kaart , het is weer een snoepje. Beterschap met je kaak. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat een schatje he.
    Is echt een schitterend kaartje Anita!
    Veel beterschap met je kaak.
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat een prachtige kaart Anita.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Nou het is weer een beauty hoor Anita!
    Groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Ik ben verliefd op deze kleur, wowww zo mooi, en je hebt er iets
    leuks van gemaakt, met de vierkantjes en strookjes, heel mooi en
    origineel ☼
    Heel veel sterkte met je kaak, enne, jij denkt dat iedereen het
    ziet, maar dat valt altijd wel mee hoor...

    Alvast een gezellig (knutsel)weekend ☺
    Lieve grtjsss Erica xox
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Prachtig kaartje Anita. De kleur is super en je hebt de opdracht prima uitgewerkt.
    Veel beterschap met je "bekkie".

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Anoniem16:46

    Wauw,Anita wat een beauty van een kaart.Helemaal gelukt en je resultaat is super.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Hoi Anita
    wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt
    Fijn weekend
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  43. 1 kaart....een absoluut lief kaartje....waar ik in 1 keer....voor 2 DT's een reactie achter kan laten......kijk, dat is dan weer leuk toch? Dankjewel meis voor je deelname aan de challenges van DMCC en YMAM en......beterschap met je pijnlijke kaak!
    Liefs van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  44. een leuke, opgewekte kaart ! mooi gedaan
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Een hele mooie, vrolijke kaart! Een mooi kleur blauw en een leuk effect met de reepjes. Beterschap met je kak! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Ik vind het een lekker vrolijk kaartje! Mooie kleuren en hopelijk is je kaakontsteking snel weer over. Ik weet er alles van, een paar weken geleden had ik er één :-(
    Groetjes
    Aukje

    BeantwoordenVerwijderen
  47. prachtige kaart Aniet, je bent er goed uitgekomen met je strookje van 1cm, super gedaan.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hallo Anita,
    Moet jij nodig zeggen, dat je van mijn verhaal genoot. Dat is werkelijk wederzijds hoor. Ik geniet altijd van je verhalen. Nu ook weer van die kapper en die siamese tweeling. Was toch niet te geloven. Ik heb gisteren mijn haar al gewassen, kan er ook niets mee, maar ik laat het maar drogen aan de zon. Nu kon dat tenminste haha. Dan zit het zondag een beetje in mijn eigen krul, nou ja krul !!! Dat was eens. Een beetje slag is er nog van over, maar dan moet ik wel 2 dagen wachten. Je kaartjes zijn weer super. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat heb je dit leuk gedaan met de strookjes van 1 cm. Je kaart is hierdoor wel beeldschoon door geworden.
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Prachtig kaartje weer Anita! Schattig met de bloemen in de hoeken. Wat reacties geven betreft...je kunt toch niet altijd overal reageren? Een dag heeft maar 24 uur, hihi.

    Groetjes Annerieke
    ps. Sterkte met je kaak!

    BeantwoordenVerwijderen
  51. O jee, wat vervelend van je kaak, dat is geen pretje en zo wil je ook niet gezien worden. Hopelijk is het snel voorbij.
    Je kaart is weer een schatje, zo leuk met dat kant er omheen, leuk gedaan.
    fijn weekend, liefs Hanny
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Schitterende kaart. Heel leuk bedacht zo met de strookjes. Mooie kleur ook. Sterkte met je kaakontsteking.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Jemig Aniet, wat een mooi kaartje weer. Schitterend.
    Beterschap met je kaak.
    groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Creatieve manier voor het verwerken van de strookjes, leuk gedaan zeg! Ik heb vorig jaar ook onverwacht 3 keer keelontsteking gehad, naar is dat! Eigenlijk moet je dan heel veel rusten hé, als je dat niet doet gaat je lichaam je vanzelf zieker en moe maken zodat je alsnog je rust moet nemen. (Vond ik een interessant weetje, leuk hoe het lichaam werkt) Beterschap!

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Oh jemig, ik lees gewoon verkeerd! Geen keel- maar een kaakontsteking.... ook naar...

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Wat heb je er weer een vrolijk kaartje van gemaakt Anita.

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat een leuk idee met die strookjes papier en die rondjes erbij is helemaal top. De kleur is weer erg mooi gekozen Anita. En dan nog héél veel sterkte met je kaakontsteking.
    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Wat heb je dat leuk gedaan met al die strookjes! Het ziet er weer zooo mooi uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wat een schatje! Heel gaaf, in het blauw en supermooi gemaakt!

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Prachtig Anita en zo mooi ingekleurd,sterkte met je kaak hoor.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Wat een leuk kaartje heb je gemaakt Anita.

    Heel erg leuk en weer een schattig stempeltje.

    Heel veel sterkte met je kaakontsteking, hoop dat het snel weer over is...

    Groetjes,

    Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Ziet er goed uit.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  63. hoihoi,
    wat heb jij toch altijd perfecte strikjes op je kaarten.....
    hoe doe je dat toch????
    (wil je jouw antwoord op mijn blog zetten???)
    beterschap!
    fijn weekend!
    groetjes ayten.

    BeantwoordenVerwijderen
  64. een kloddertje roze hier, en een kloddertje roze daar... dat schoot gelijk door mijn hoofd bij je titel:-). Is de kaart blauw, hahahaha. Maar hij is leuk hoor

    groetjes coby

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Leuke kaart Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Oei Anita klinkt niet goed zeg, een kaakontsteking. Sterkte meid en van harte beterschap. Je kaart is weer prachtig, erg leuk met die strookjes papier. Fijn weekend. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Niet zo lekker een kaakontsteking, jakkie sterkte ermee.
    Je kaart is weer helemaal toppie!

    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  68. hoi Aniet,
    wat een prachtige voorbeeldkaart heb je gemaakt. Ik kwam er even niet toe met de studie nu, die op zijn laatst loopt.
    Balen voor je die kaakontsteking. Beterschap ermee!
    Lieve groet,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Lief stempeltje en zo leuk met die strookjes op de kaart.
    Groetjes en beterschap !
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Hey Anita , mooie stempel en prachtig al die strookjes
    op je kaartje , wat een geduld heb je toch ook !!
    Beterschap met je kaak en tot de volgende kaart ;)

    Fijn weekend van Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Hi my dearest friend,happy Saturday^_^
    What a gorgeous card,beautiful image^_^
    Big hug,
    Sonia

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Turquoise vind ik ook een heel mooie kleur1 Prachtig kaartje, hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Vrolijk kaartje,leuk zo met de strookjes.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Super mooi kaartje, zo vrolijk!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Anoniem23:20

    Wat een leuke kaart weer, met één van mijn favoriete kleuren.
    En bedankt voor je reactie op mijn kaart, wauw, je was wel snel hoor!
    Sterkte met je kaak en nog een fijn weekend.
    Groetjes, Liselot

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Superlief kaartje Anita met deze grappige Tilda. Je zou zo in haar armen willen vliegen. Opdracht met de strookjes is geslaagd hoor en turquoise is ook 1 van mijn lievelingskleuren! Prachtig gedaan.
    Fijne zondag nog,
    Groetjes, Rie

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Heel mooi Anita, de opdracht is je prima gelukt! 'k vind 'm heel vrolijk geworden met dat turquoise en ja soms moeten we die arme hersensjes van ons een beetje laten kraken he om iets te verzinnen, heel herkenbaar hoor!
    sorry dat ik niet op iedere creatie reageer, op de een of andere manier loopt m'n pc vaak vast als ik jouw blog wil openen. ik snap daar helemaal niks van, maar zit nu boven met een notebook en dat schijnt goed te gaan! Jij reageert altijd zo leuk op mijn kaarten en dan vind ik het vervelend als ik niet even iets bij jou achter kan laten, vandaar!
    fijne dag verder en groetjes,
    Janet

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Goed Beeeeeezig Aniet met al die strookjes.....en ook nog keurig recht, een toppertje weer meis leuk gedaan.
    Fijne zondag nog, liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Ik hoop dat het weer wat beter met je gaat als je dit leest, een prachtig kaartje, superleuke kleurtjes.
    gr. Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Schitterend. Leuk het frame idee met het kant en hou van de bling bling bling :)
    Prachtig kaartje!

    Huggsss,Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Prachtige kaart! Leuk dat je weer mee doet bij de DMCC.
    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  82. wat een schattige prachtige kaart
    bedankt voor je deelname aan DMCC
    groetjes miriam

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita