11 juni 2013

Pfff dat wordt gelukkig geen opsporing verzocht!

Het is weer dinsdag en zo heerlijk op die dag werk ik niet, heb Nick vandaag een dagje thuis en niet omdat hij ziek is of dat het een studiedag is maar omdat de gemeente Uithoorn in het kader van bezuinigingen ieder kind die met een busje naar school gaat wil laten onderzoeken of dat echt wel nodig is. Dus kwam er vanmorgen een arts thuis om te constateren of Nick op eigen gelegenheid of met het busje in het vervolg naar school moet. Nou ja dat noemen ze dan bezuinigen, wat denk je wat dat kost om naar ieder kind een arts te sturen, maar goed wie ben ik, en ach die vrouw doet ook maar haar werk. Ze heeft een heel vragenvuur op me afgeschoten en ze heeft Nick geobserveerd, en ze had ook wel snel door dat Nick alleen in het openbaar vervoer nou niet bepaald een optie is zelfs niet met begeleiding, poehee gelukkig maar, zie hem al gaan naar de bus, nee laten we dat maar niet doen dat zal dan elke dag opsporing verzocht worden ben ik bang. Gelukkig krijg ik waarschijnlijk voor een paar jaar deze indicatie en hoeft die niet ieder jaar weer gezien worden, kijk moet het dan moet het maar alsof hij volgend jaar opeens geen downtje meer zal zijn. Ach ja al die bezuinigingen het kent wat. Zo leuk joh ben sinds kort aan het sketches maken geslagen, ja gewoon in Word hoor, niets professioneels of zo, een kind kan de was doen, maar wat is dat geinig om te doen zeg. Vormpje hier, vormpje daar, even draaien, rondje erop, daar nog een rondje wat je maar wil, en klaar is je sketch. Nu nog eens kijken hoe ik een bloemetje en strikje kan toevoegen en dan is het helemaal af. Weet niet hoe met jullie zit, maar werk zelf graag met een sketch en als ik er eentje zie, zie ik mijn kaartje al bijna in mijn koppie geboren worden, nou ja bij wijze van spreken dan. Heb hem onder mijn kaartje gezet en mocht je net als ik wel van een sketch zo nu en dan houden en je vindt hem wel grappig, be my guest en neem hem maar mee. Voor diegenen veel plezier ermee. Wil mijn kaartje trouwens mee laten doen aan de challenges van Fashionista en You, Me and Magnolia.


en dit is dan de sketch die ik heb gemaakt 


Welkom Willie en Mariska op mijn blog, wat supergezellig dat jullie volger zijn geworden, dank jullie wel. Wauwie wat heb ik genoten van al die superleuke reacties op mijn We gaan naar Zandvoort ... kaartje, wat was en is het glimlachje weer goed aanwezig. Dank jullie wel toppertjes. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

109 opmerkingen:

  1. Leuk kaartje !!!
    Bezuinigen doen ze altijd op de verkeerde dingen.
    Geniet lekker van je vrije dag en zoon !!!

    Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt zeg !
    En leuk dat je meedoet bij YMAM (mijn andere DT haha)
    Die sketch heb je super in elkaar gezet hoor. Zelfs nog de afmetingen er bij. Zo ver ben ik nog niet haha. Maar waarschijnlijk ook meer omdat ik geen zin/tijd heb (wil maken) om me er in te verdiepen.

    Geniet van je vrije dagje !

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ja dat is tegenwoordig nederland bezuinigen op dit en weer op dat.

    je kaart is weer prachtig en je sketch is gelukt hoor .

    Liefs jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw wat weer een schitterende kaart Anita, gave kleuren en superleuke details!

    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt weer een super leuk kaartje gemaakt. Leuke sketch ook.
    Tja, en het is me toch wat met al die bezuinigingen.

    Groetjes Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is wat met die bezuinigingen zeg.
    Wat een mooi kaartje. Leuke sketch heb je verzonnen.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke kaart is het geworden Aniet! Draagt weer helemaal jouw stempel!
    Ik ga de sketch zeker meenemen om een keertje te maken. De paar keer dat ik het heb gedaan vond ik leuk om te doen! Ben zelf ook aan't tekenen geweest maar dan gewoon in een schrift ;) Dan komt er ook opeens vanalles in je hoofd van materiaal dat je had en dat je gebruiken kan, niet?
    Ik wens jou en Nick nog een gezellige dag toe!
    Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ja aan de ene kant bezuinigenen aan de andere kant met bakken vol over de balk Maar je kaart is weer toppie en knapvan je hoor om zelf schetsen te maken.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. En ja hoor! Dit is weer typisch Nederland! Belachelijk gewoon! Laten ze de echte zakkenvullers maar eens aanpakken. Word zo moe van dit kabinet.

    Maar goed over op je kaartje ha,ha. Hele leuke roze kaart is het geworden, en ik zelf vind sketch kaarten lastiger om te maken.
    Mooie blokken heeft de action weer hé.

    fijne dag nog,
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  10. lieve kaart, bedankt voor het meedoen bij YMAM

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Echt... als ik er bij stil sta zakt mijn broek van m'n but af. Wat kost dat een arts om alle kinderen te bezoeken en de ouders die verplicht thuis moeten blijven? Kunnen ze zoiets dan niet op school observeren? Dan zien ze dat ook snel genoeg lijkt mij... Ach die bezuinigingen... dat doen ze altijd op het verkeerde!

    Meis, Je kaartje is prachtig en zo leuk dat je je eigen sketches aan het maken bent! makkelijk als je het even niet meer weet :D
    Freubel ze hoor!!

    Liefs, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Anita, wat een schattige kaart. Een heel erg mooi schets en leuke kleuren, mooi papier gecombineerd. Groeten trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Johhh klinkt zo herkenbaar.
    Marinko heeft een hersenbeschadiging en heeft epilepsie ieder jaar stromen de aanvragen hier binnen.
    Van speciaal vervoer tot speciaal onderwijs tot logeerhuis verblijf.
    Als of wij hier om vragen.
    Maarja zal wel aan mij liggen.
    Nu is het weer de periode dat alles voor het nieuwe school jaar moet gebeuren dus ben een beetje leeg.
    Je sketch komt dus super goed uit.
    Al werk ik zelf bijna nooit met een sketch maar ga me er toch aan wagen.
    Met jou kaartje er boven als voorbeeld moet toch lukken zou je zeggen.
    Ik ga er voor.

    Lieve groetjes Noriko
    norikoskaarten.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Je broek zakt er toch gewoon vanaf, overal willen ze op bezuinigen maar aan de meest belachelijke dingen gaat het met scheppen de deur uit........ laat ze in Den Haag nu eindelijk maar eens doen wat wij allemaal hadden verwacht toen we naar de stembus gingen!!!!
    Gaaf dat je dat nu ook al doet Anita, hij is hartstikke leuk en de kaart die je er mee gemaakt hebt ook, mooie papiertjes!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke kaart weer, leuk hoor zelf je schetsen maken. Pffff weer typisch nederlands beleid dit, het moet gewoon onnodig geld kosten allemaal
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wat een beeldschoon kaartje Anita, en wat is dit papier super leuk he, en de prijs is helemaal om je rot te lachen dubbelzijdig papier voor een enkelzijdig prijsje haha.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een mooi kaartje Anita. Leuk die sketch knap hoor. En ja....bezuinigingen....ik hou mijn mond er maar over...pfffff
    Liefs Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Zeer mooi gemaakt Aniet.
    Leuke kleurtjes heb je ervoor gebruikt.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hééééél mooi gedaan Anita, prachtige kleuren heb je gebruikt en ik vind het heel mooi gedaan!
    En ja ik snap dit soort dingen in jou geval van Nick absoluut niet! anders doe je toch geen aanvraag voor dit soort voorzieningen! Er is al heel veel over gezegd, maar Den Haag luistert weer eens niet. Gelukkig veranderd er voor jou niets, maar het is een super overbodig onderzoek geweest!
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Jaja het is wat met die bezuinigingen,het is net als Gerie al zegt Den Haag luister niet, dit was overbodig en voor niets geld uitgeven omdat toch eigenlijk alvast staat dat Nick niet alleen reizen kan, maar nu naar je kaartje Aniet en je eigen gemaakte schets, toppie gedaan hoor....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. je hebt weer een super mooi kaartje gemaakt

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ja je staat steeds voor verrassingen waar ze op willen bezuinigen. Maar het moet wel leuk blijven, want dit vind ik echt te gek voor woorden.
    Je kaart is beeldschoon en pracht volgens de schets gemaakt. Super
    Groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hoi Anita

    Zo wat goed anita ook al aan de sketch goed hoor .
    En het kaartje heb je ook weer prachtig gedaan lieve kleurtjes zijn het weer .
    en erg mooi papier heb je ook weer gebruikt .
    Groetjes Marcella
    ps had je mijn mailtje nog gehad over dat foto programma????

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat gaaf dat je die sketch zelf bedacht hebt, hij is echt mooi. Je kaart is ook weer een schatje, erg lieve kleurtjes weer, zo leuk om te zien ook.
    Tja, wat die bezuinigingen betreft, als je er met mensen over praat zijn er genoeg bezuinigingen te bedenken maar nee, het moet weer op de zorg of andere dingen die we juist zo hard nodig hebben. Gelukkig hoef je je voor eventjes hier niet meer druk over te maken en mag Nick gewoon met het busje mee. Je hebt al zorgen genoeg laat staan dat je ook nog eens over het vervoer moet piekeren. Fijn dat dit in ieder geval weer geregeld is,
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Goh leuk, Anita, zelf een schets maken. Dat heb ik ook nog nooit gedaan! Maar de jouwe is erg leuk geworden. Ik vind het ook altijd makkelijk, beginnen met een schets. Het is je goed gelukt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat leuk dat jezelf nu sketch kan maken. Je kaartje na de sketch is ook super de super geworden, weer heerlijk roze mooi mooi.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Oh, trouwens, lijkt wel een reality soap bij jou...nooit saai!!

    Succes ermee.

    Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  28. wat een prachtig kaartje Anita
    en een hele leuke sketch

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een leuke sketch heb je gemaakt, Anita, kaartje is ook super lief geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Helemaal goed hoor ,die sketch van jou!!
    Brengt ook bij mij weer inspiratie en ik denk ook bij heel veel andere mensen. :-)
    Bedankt voor je berichtje op mijn blog, gezellig om die te lezen!
    Blij voor je dat je zoon die indicatie weer heeft gekregen!
    Toch voor een jaar weer een zorg minder, of niet dan.
    Groetjes en geniet van het mooie weer en freubelen!

    Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Erg lief en schattig kaartje heb je gemaakt!
    Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ja waar gaat dat naar toe met al die bezuinigingen, en vooral de zwakkere in de maatschappij zijn daar de dupe van. Ik heb zelf 2 jongens op speicaal onderwijs zitten gaan ook allebei met het busje naar school, zou er ook niet aan moeten denken als dat ineens weg zou vallen.
    Maar gelukkig behouden jullie het vervoer voor Nick!!
    Je kaartje is weer mooi Anita en je sketch is super!!!, ik heb hem meegenomen en ga er zeker mee aan de slag, bedankt!!

    Gr San

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hoi Anita, wat leuk dat je sketches maakt. Ik werk zelf ook graag met een sketch en wie weet gebruik ik die van jou daar binnenkort wel voor. Hij is leuk en je kaart die je er mee gemaakt hebt ook. Wat betreft die bezuinigingen daar wordt je niet vrolijk van. Fijn dat het voor de komende jaren voor jullie geregeld is want dat is toch weer een kopzorg minder. Voor diegene die de indicatie krijgt dat zijn kind met het openbaar vervoer moet niet echt leuk maar ik zie het in de thuiszorg ook. Mijn moeder van 84 kan het huishouden ook niet meer doen. Daar gaat helaas ook vanalles veranderen. Ik heb begrepen dat er per 1 januari 2014 superveel ontslagen vallen in de thuiszorg. Waardeloos hoor. Maar ja wat doen we er aan. Geen zorgen voor morgen zei mijn moeder altijd maar nu ze zou oud is maakt ze zich er toch wel druk om. We wachten het maar af.
    Anita superveel groetjes uit Zeeland van Yvonne Rijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Anoniem16:07

    Schitterende kaart Anita en wat vervelend dat Nick gekeurd moest worden of hij wel of niet met openbaar vervoer moet gaan en dat dan een arts thuis komt kijken hoe het met Nick is.Zou toch ook anders kunnen zou je denken maar helaas soms denken ze in Den Haag erg krom.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hoi Hoi, Ja wat moet dat toch worden in Nederland?! Al die bezuinigingen bah. Gelukkig is het voor jou goed afgelopen. En een lekker vrije dag! Met dat warme weer best lekker toch. Geniet er nog van. Bedankt ook voor het meedoen aan YMAM. Prachtig kaartje!
    xoxo Annette

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Leuk kaartje Anita.....en je sketch is ook erg leuk! Zoals jij dat doet met word doe ik dat gewoon met papier, gaat bij mij sneller dan met de computer! En ik ga geen woord meer verspillen aan alle bezuinigingen....(ook daar wordt je grijs van.....haha!)

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Je word er nog een kei in Anita, leuk hoor al die schetsen, je kaart springt weer van mijn beeldscherm, mooie kleuren, prachtige kaart.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Blijkbaar bezuinigen ze overal op het verkeerde... Gelukkig moest er voor jullie niets veranderd worden.
    Wat een mooie kaart en knap dat je de schets zelf in elkaar gepuzzeld hebt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hoi Anita,ik werk ook graag met een sketch maar nog nooit een gemaakt. Die van jou is super leuk!! Mooie uitwerking ook supergaaf!!!

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hoi Aniet,

    Wat een prachtig kaartje. Schitterend.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Prachtig kaartje en wat een verhaal weer. Inderdaad een belachelijke regeling.... geven ze hier iemand die een blauwe maandag bij de zuidzorg heeft gewerkt 170.000 euro mee en mensen die afhankelijk zijn van een busje om hun kind naar school te kunnen laten gaan moeten worden onderzocht of ze daar niet wat af kunnen knibbelen. Wat een bananenland. Het wordt steeds gekker en die grote heren maar graaien en zakken vullen. Bah.
    Maar ik neem je schets mee, Anita.... misschien wel heel erg makkelijk om eens een kaartje mee te maken. Bedankt weer en geniet nog ff van het lekkere weer!

    xxxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Anoniem16:47

    Tjeempie! Knap hóór dat je dat kunt die schetsen maken en wat een heerlijk kaartje heb je er weer meegemaakt! Lekker roze!
    Wat een gedoe of niet met die instanties...maar ja dan is het voor hun duidelijk en ben je er voorlopig af!
    Geniet nog even van je vrije dag!
    Groetjess Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hoi Anita,
    Wat leuk dat je ook al sketches maakt, niet aan mij besteed zoals je weet, ik hou niet van sketches..ik vind je kaartje prachtig, zo lekker in 't rose.. en dat bezuinigen...tja..wat denk je dat het mislukken van die dure treinen de Fyra volgens mij, gaat kosten, heel veel geld..Laat iedereen nou eens slim gaan stemmen de volgende keer..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Hele leuke sketch Anita. En je kaartje ziet er ook super uit.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Gek zijn ze met al die bezuinigingen, gelukkig dat Nick gewoon met het busje mag, pfffff!

    Leuk dat je zelf aan het ontwerpen bent:-)

    groetjes coby

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt! En dan heb je de sketch ook nog zelf gemaakt, leuk hoor!!
    Groetjes
    Aukje

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Schattig kaartje en een hele leuke sketch heb je gemaakt!!!! Ik heb het een tijdje geleden ook gemaakt in word en vond het zeker leuk om te doen. Het bloemetje en een strik kon ik niet vinden dus voor het bloemetje heb ik de sterbloem maar gebruikt...de dames snappen best wat je bedoelt hoor ;-)) De strik ga ik nog een keer zoeken....
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Pff die bezuinigingen hé! Daar krijg je het heen en weer van! Je kaartje is weer heel leuk, het papiertje ook !! Ook leuk dat je zelf een schets hebt gemaakt, ik werk veel met schetsen, dus met deze ga ik ook eens aan de slag. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Prachtig kaartje en een gave schets Anita!
    Wat een geldweggooierij zeg...en dan maar de mond vol hebben over bezuinigen...maar gelukkig hoef jij voorlopig geen opsporingsberichten eruit te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Meid, wat een profi-sketch! Very handy!
    En dat gedoe allemaal, veeg het maar op de hoop "vooruitgang". Niet dat het helpt, maar dat is een positiever idee dan de hoop "ellende".
    Je kaartje is super.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Hoi Anita, Gaaf joh, die sketch. Je bent er al superhandig in. Ik vind hem schitterend hoor! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Hoi,
    Wat een mooie sketch heb je gemaakt, ziet er heel leuk uit. Je kaart erbij is weer een prachtig Anitakaartje. Lekker roze. Mooi gedaan.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  53. wat gaaf zeg dat je zelf je schetsen maakt
    ja dat kan echt niet iedereen hoor
    ik in elk geval niet dus ik neem hem mee
    bedankt daarvoor
    en je kaartje is echt schitterend
    ja echt een suuuuuuper mooi kaartje

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Schitterende kaart,lief die stempel,zo mooi ingekleurd.
    Heel mooi papier gebruikt.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Heel mooi kaartje Anita en leuke sketch!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Wat een verhaal weer Anita, zit er eigenlijk van te smullen. Je zou bijna denken dat ze begeleiding nodig hebben bij het uitdenken van sommige regels haha. Fijn dat je een positieve indicatie gaat krijgen hoor, hoop zorgen minder voorlopig.
    Je kaart is weer super en wat knap dat je ook sketches maakt zeg!

    Liefs Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Ik krijg er wat van dat ze met de mensen zo aan het bespelen zijn en ze onnodig ongerust maken natuurlijk kan jou kind niet alleen naar school eigenlijk zou degene die dit alles beslist zelf eens wat moeten hebben! maar goed je kaart is helemaal fantastisch geworden kun je ook trots op zijn net zoals je op je kind kunt zijn groetjes van Joke Mulder

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Wat een leuk en vrolijk kaartje Anita, leuk dat jemeedoet met de challenge bij YMAM..
    Liefs Annemariee n Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wat knap van je om zelf een schets te maken. Heel bruikbaar. Nu de tijd nog..........;-0 Prachtig kaartje heb je gemaakt. groetjes Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Anoniem19:27

    Hoi Anita

    Gelukkig mag Nick gewoon zijn vervoer houden.Ze gooien zoveel geld weg ,en denken dan te besparen.Maar goed je schets is leuk (terwijl ik niet van de schetsen ben zoals je weet) en je kaart is weer een echte Anita,heel lief.

    Gr. MIa

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Hoi Aniet,
    sjonge, dat zal toch wel per gemeente verschillend zijn. Ik heb er hier nog niets van gehoord...
    Wat leuk die sketch, dat je dat zo snel kan uitvogelen zeg! Super! Ik vind je kaart ook helemaal top! Lekker roze!!
    Ben benieuwd of we nog eens een sketch zien van je....
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wat een leuk meisjes kaartje heb je gemaakt. Echt een schatje!
    Anit zoveel kaarten en toch elke keer weer wat anders.
    Soms is het goed dat er meer toezicht is op wat nodig is in een gezin. Wees blij dat je daar een paar jaar van af bent en de indicatie gekregen hebt. Je hoort soms gevallen....te triest voor worden. Nick heeft een down syndroom en komt daar niet meer van af. Als het maar een lieverd is en zo uit jouw verhalen is hij dat.
    Lieve gezellige groetjes Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  63. alle moppen Anita, wat heb jij toch altijd veel reaktie's, niet dat ik het erg voor je vind hoor, integendeel, maar ik moet altijd zolang wachten tot ik aan de beurt ben met mijn reactie, zul je wel zeggen moet je maar eerder kijken, maar dat lukt mij toch weer niet, dan maar weer aansluiten in de rij, val je tenminste nog eens op haha. Je kaartje is weer een snoepie, zo lief en wat leuk dat je met sketches in de weer bent, het gaat je goed af hoor, erg leuk, ik werk er wel eens en ook wel eens niet mee, ligt er een beetje aan hoe mijn pet staat, gelukkig mag Nick gewoon met de bus blijven gaan, stel je voor zeg, ze zijn gewoon van de pot gerukt. groetjes weer, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Nog effe anita en je bent van alle markten thuis...je kaartje is weer een plaatje. En fijn dat voor Nick alles bij het oude blijft.

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Tja dat is Nederland met zijn regeltjes, maar gelukkig mag Nick weer wat jaartjes met de schoolbus mee. Je kaart is een lieffie en wat knap je zelfgemaakte schets.

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Ja, al die regeltjes hë. Je kaartje is weer prachtig roze en een superleuke sketch heb je gemaakt!
    Groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Anita daar kan ik mij zo boos over maken he, dat je elke keer nog moet bewijzen dat je kind gehandicapt is. Dat hij de volgende dag dat in 1 keer niet meer is. Ik heb al wel eens een boze brief gestuurd hierom, ze reageren niet eens. Moest even van mijn hart. De kaart is super en dat je sketches maakt, we kunnen veel meer dan we denken.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Wat een mooie sketch heb je ontworpen, Anita.
    En het kaartje wat je gemaakt hebt is ook weer een bjoetie.

    Liefs,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Anoniem21:11

    Je kaart is weer mooi!! Ik ga van de week proberen je sketch te maken,hij staat al in mijn mapje. Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  70. ja meid die bezuinigingen je krijgt er wat van

    je sketch vind ik super mooi anita en ga hem ook gebruiken dank je daar voor

    je kaart is een plaatje geworden mooie kleurtjes weer lieve tilda er bij leuke detai,s dus een toppertje


    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Hoi hoi Anita,
    een opluchting voor je met dat vervoer!
    Fijn!
    Je kaartje is mooi en je sketch is knap gemaakt!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Fijn voor jou en zeker ook voor nick dat het vervoer voorlopig goed geregeld blijft...je kaartje is weer prachtig Anita...en ook de sketch is heel erg leuk...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Nou dat is wat!
    Maar gelukkig geeft het je nu wat rust...
    Wat een leuke kaart, prachtige kleuren!!

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Schitterende kaart en wat een leuke sketch. Dat doe ik je niet na.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  75. En natuurlijk ga ik deze sketch een keer maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Mooie kaart en leuk de sketch.
    Even maak ik nu geen kaarten ben op vac. Maar durf het niet op me blog te zetten.
    Zal dus soms wel even reageren hoor.
    Want het is verslavend . Neem wel me kleurwerk mee.
    Wat naar die bezuinigingen. Maar ja we moeten het er mee doen. Fijn dat die gewoon
    Met de bus mag.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Fijn dat het vervoer voor Nick voorlopig goed geregeld is.
    Je kaartje vind ik erg mooi geworden, een prachtige uitwerking van je zelf gemaakte sketch.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  78. fijn dat het voor Nick weer geregeld is...inderdaad dit is waardeloos, dat iemand speciaal voor moet laat komen om dat te beoordelen. maar ja je hebt er maar mee te doen.
    al die bezuinigingen waar dat allemaal heen leidt??? school, in de zorg. wordt je niet vrolijk van.
    ik word wel vrolijk van je kaartje. mooi gemaakt met je eigen sketch.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Even achter aan sluiten he Aniet,

    Hoe genoten ik heb wil ik toch even met je delen, waanzinnig wat je allemaal maakt hoor mijn complimentjes !!!!

    Warme groetjes,
    Anita.

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Prachtige kaart weer Anita en nog wel
    lekker roze van kleur , vrolijke ding ;)
    Vreselijk al die regelinge de laatste
    tijd , veel sterkte ermee .

    Liefs Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Prachtige kaart,leuke sketch.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  82. HIhiii... ik zag de titel en dacht nee he, wat heeft ze nu weer meegemaakt!! fijn dat die indicatie gebleven is...maar wat een gedoe zeg , je houdt je hart vast als ze ineens wat anders beslissen...je kaart is super ontworpen.... daar ben je ook al creabea in ...! Top joh..

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Hallo Leuke kaart zo geworden met deze schets.Gr.Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Je hebt een mooie sketch gemaakt Anita,en je kaart is ook heel mooi geworden.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Heel mooi gedaan deze kaart.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Een hele mooie, vrolijke kaart! Je hebt ook een mooie sketch gemaakt! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Wat een mooie sketch! Leuk hoor! Als ik er aan toe ben om een kaart te maken die niet al half klaar ligt (liggen er 3 half klaar), dan ga ik eens een sketch van je proberen!
    groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Schitterend kaartje en mooie sketch.

    XXX Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Wat een mooie sketch heb je bedacht Anita. Leuk ook dat je ze met ons deelt!. Je uitwerking is helemaal Toppie!! Prachtige kaart in mooi roze....!! Fijn dat Nick gewoon nog met het busje naar school mag! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  90. wat een leuke sketch is dit.
    Je hebt er een leuke kaart van gemaakt.

    Groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Mooie kaart Anite en bedankt voor de mooie schets.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  92. In één woord...GEWELDIG!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  93. tja bezuinigen doen ze vaak op verkeerde dingen he ? Sommige dingen 'verdwijnen' echt niet vanzelf....
    Een heel erg mooi kaartje, heb me vorig weekend ook het mooie blokje aangeschaft, nog niet veel mee gedaan, komt nog wel =)
    en blijf maar lekker schetjes maken, lukt aardig
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Wat een prachtige kaart! Prachtige kleuren en de stempel is ook weer super! Heel mooie sketch is dat hoor, heb hem opgeslagen, zal hem dan ook eens maken ;-)
    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Een hele mooie kaart, en wat is dat super leuk papier he!

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Wat fijn dat Nick gewoon met het busje naar school kan blijven gaan:-) (weer een grote zorg minder)
    Je kaartje is superleuk geworden en de sketch vind ik helemaal geweldig,ga hem gauw opslaan.
    Fijne avond!
    Groetjes, Ethel

    BeantwoordenVerwijderen
  97. super mooi kaartje.
    Voor het DT hebben ze mij ook gevraagd om een sketch te maken, maar ben zeer onhandig met de computer en weet eigenlijk niet zo heel goed hoe ik dit moet aanpakken, maar misschien dat ik mijn man maar even lief moet aankijken. Je sketch is erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Wat een gave sketch en wat een mooie uitwerking prachtig

    liefs van Bianca

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Hallo ,

    Leuke kaart en je eigen sketch gemaakt, super ség.

    Gelukkig mag je zoon gewoon lekker verder met het busje naar school en zit je zelf toch ook gerust zo hé !

    Groetjes, Jaimie

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Hoi Anita

    Mooie sketch heb je gemaakt en je kaartje ermee ziet er super uit. Mooi is dit papier hé.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  101. wat een prachtig kaartje en je sketch heb ik meegenomen hoor; die komt vast een keer van pas. Bedankt en groetjes Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  102. wat een prachtige kaart. Wat een mooie sketch heb je gemaakt zeg, knap hoor.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Hay meisie,

    Gelukkig dat jouw mannetje lekker
    met het busje naar school kan blijven gaan..

    Het zou je toch slapeloze nachten geven, als
    Nick zelf met de bus naar school zou moeten gaan!

    En je kaart is geweldig hoor!

    Liefs,
    Marijke
    www.marijkevanooijen.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Wat een leuk kaartje heb je weer gemaakt, echt super!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  105. Hela zo doe jij dat voor jou sketches, je moet er maar aan denken he, jammer genoeg is mijn word op vorige pc'tje stuk en wil em hier niet nemen he , hihi heel erg leuk is je kaartje geworden meis, succes met de challenge ;-
    Liefs, Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  106. Very pretty card. Love your pastel colours and your Tilda colouring is really beautiful!!.
    Thanks for playing along with us at Fashionista Challenge theme "Magnolia Creations". Good luck in the draw and we hope to see you again next challenge too. Elena F.

    BeantwoordenVerwijderen
  107. een mooi kaartje Aniet.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  108. Wat apart zeg, Anita aan de sketch maken, maar meid petje af, wat
    doe je dat mooi zeg, echt heel professioneel, en je hebt er een
    super kaart mee gemaakt, heel erg mooi ☼
    Gefeliciteerd dat je weer opnieuw je indicatie hebt gekregen, zou ook
    wat zijn anders zeg, moet je niet aan denken. Ik heb zelf ook weer
    opnieuw mijn indicatie gekregen, en zelfs meer dan ik gevraagd heb
    dus ik zat echt met mijn mond open van verbazing want ik kreeg van
    een hulpinstantie al te horen dat ze zo moeten bezuinigen dat ik
    waarschijnlijk wel minder zou krijgen. Nou ik kan nu ook gaan
    puzzelen hoe ik de PGB het best kan besteden, helemaal happy !

    Lieve groetjessss Erica xox

    BeantwoordenVerwijderen
  109. Sorry Aniet, deze had ik even gemist. Ik ben afgelopen week heel druk geweest met workshop voorbereiden en een zieke man thuis en naar de dierenarts met de hond omdat haar pootje ontstoken is. Nu 3 keer per dag pootje in de biotex en zalfje erop. Wat raar dat ze een arts langs gaan sturen voor Nick. Ze snappen toch zelf ook wel dat je hem niet met het openbaar vervoer laat gaan?? Gelukkig is het allemaal weer goed gekomen. Je kaartje is prachtig. Leuk dat je zelf de sketch hebt gemaakt. Knap gedaan hoor.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita