21 mei 2013

Wat vliegt de tijd!

Zo alle boodschapjes in huis, feesttaart is besteld, de traktatie voor de kinderen op school is klaar, vanavond de slingers en ballonnen ophangen, dus Nick kan morgen jarig zijn. Jeetje hij wordt alweer 12 jaar mijn smurfje, wat gaat de tijd toch snel. Het is een klein onderdeurtje maar laat meneertje maar schuiven, die weet de wereld wel te pleasen. Zie hem nog boven me gehangen worden toen hij net uit mijn buik kwam, Nick is geboren met een keizersnee omdat meneertje lekker met zijn koppie bovenin lag, en wat schreeuwde hij. Wat was ik blij dat ik hem hoorde huilen want de geboorte van Dani was een groot drama, het hele verhaal zal ik je besparen maar die kwam spierwit op de wereld, en ja dan niet zijn haar, maar zijn lichaam dan en gaf geen krimp, zie nog steeds de verloskundige met hem tegen zich aan staan en maar nee schudden, het had werkelijk geen 5 minuten langer moeten duren of mijn mannetje was dood ter wereld gekomen. En dat alleen maar omdat de gynacoloog weigerde te komen want die stond op Schiphol om iemand op te halen, maar gelukkig is het allemaal goed gekomen met Dani en is het nu een heerlijke vent van 14 jaar. Maar ik wijk weer eens af we hadden het over Nick dat ik zo superblij was dat ik hem hoorde schreeuwen toen hij geboren werd met zijn goudblonde haartjes. Ik wist niet van te voren dat Nick een downtje was maar toen er na een uur een kinderarts naast mijn bed stond en me heel bot vertelde mevrouw ik ben bang dat u een mongool hebt gekregen, ja echt letterlijk zo hé, en je mag gerust weten dat mijn wereldje op dat moment eventjes in elkaar stortte maar dat was snel voorbij toen ik hem voor het eerst mocht vasthouden op de couveuse-afdeling, zo een heerlijk superklein ventje waar je meteen van ging smelten. En nu zijn we alweer 12 jaar verder .... jeetje ben wel erg sentimenteel zeg maar op zulke dagen komen die beelden altijd weer omhoog en wat hebben we veel meegemaakt in al die jaren, nou ja moest het eventjes kwijt laten we het daar maar op houden. Morgen is het dus feest in huize Meijer. Heb weer eens een kaartje gemaakt in mijn favoriete kleurtjes en heb de sketch gebruikt van de challenge van Hobbyhome-hobbyartikelen. Tevens wil ik hem laten meedoen aan de challenge van Addicted to Stamps want daar willen ze graag roze, grijs, creme zien en alhoewel je helaas niet zo goed op de foto kan zien dat ik creme gebruik heb, geloof me wat nu wit lijkt is dus in het echie creme. Ben blij dat ik weer een kaartje heb kunnen maken, want weet niet hoe dat bij jullie is, maar voor mijn gevoel gaat de tijd zo snel dat mijn kop overloopt met alles en nog wat wat ik eigenlijk wil doen, maar voordat ik er bij wijze van spreken aan wil beginnen is de dag alweer om .....


En hoe gaaf is dat zag ik gisteren toch bij Marrie dat ik de candy heb gewonnen omdat ik mee heb gedaan met My Besties Bloghop, ik ben er helemaal super de superblij mee. Nogmaals heel veel dank Marrie. Wat een leuke reacties heb ik gekregen op mijn bonte kaartje, het was weer genieten van oor tot oor met het bekende glimlachje. Jullie zijn topertjes. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

104 opmerkingen:

  1. Hoi Anita,
    Ik wens jullie een hele leuke en gezellige verjaardag
    Lieve groetjes Cinderella

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat wordt vast een hele gezellige dag morgen als jouw kleine grote deugniet jarig is....geef hem maar een dikke knuf van me....en geniet maar heerlijk van zijn blijdschap ....
    Je kaartje is echt weer een toppertje ....weer een a la Anita kleurtjes.....

    groetjes en fijne dag morgen...
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk, groot feest morgen, Nick is jarig...wat zal hij genieten,zie het al helemaal voor me...Dankjewel dat je de achtergrond wat lichter hebt gemaakt..dan zie ik het weer goed...
    Ik heb ook bezig met de sketch van HobbyHome, weet niet of het me gaat lukken..Jouw kaartje is weer een plaatje,heel mooi ingekleurd en afgewerkt..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooi kaartje is het weer geworden Anita...en voor morgen een hele gezellige dag toegewenst. Nog gefeliciteerd met je candy ik had het geluk ook aan mijn zijde deze keer ik heb gewonnen bij Hanny.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lief kaartje Anita en alvast een prettige verjaardag voor je zoon !
    Veel plezier morgen !
    gr.
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Woww weer een heel mooi kaartje. En voor morgen hartelijk gefeliciteerd met kleine grote nick ik hoop dat hij een hele mooie dag heeft met veel cadeautjes.en lekkere taart
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi kaartje heb je weer gemaakt Anita! En ik krijg even kippenvel van je verhaaltje, wat een taktiek hebben sommige mensen toch om iets verschrikkelijks mede te delen, ik denk dat je dan geen gevoel ebt en je niet kan verplaatsen in wat het voor mensen betekent om een Down kindje te krijgen, je hebt het niet gemakkelijk, maar gelukkig ben je positief ingesteld, en weet je het verhaaltje weer een goede draai te geven, geef je Nick een dikke knuf van mij morgen, en geniet van je mannetje hé?! Fijne dag morgen, lieve groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie kaart Anita en alvast gefeliciteerd met Nick zijn verjaardag.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een verhaal zeg, die dokter mag dan wel een goede dokter zijn maar wat betreft met mensen omgaan moet hij nog veel leren. Met een naderende verjaardag komen die gebeurtenissen weer naar boven, het is ook nog al emotioneel als ik dat zo, beide bevallingen zelfs pfff. Gelukkig weet jij er een positieve draai aan te geven ook al zal dat niet altijd meevallen.
    Morgen wordt Nick dus 12 jaar, wat een leeftijd alweer he? Ik hoop dat jullie een heerlijke dag hebben en hoop ook dat Nick vannacht kan slapen hihi, het is toch spannend he?
    Dan je kaartje, wat een schatje weer, heerlijke kleuren en lief plaatje, leuk gedaan met die sketch. Ik wil ook mee gaan doen, heb nog niet eerder via een sketch gewerkt en meegedaan dus een keer moet de eerste keer zijn hihi.Hopelijk voldoe ik aan de eisen, ik wil er nogal eens wat teveel op plakken en misschien mag dat niet, we zien wel.
    Lieve Anita,ik wens jou, Nick,Dani en je familie morgen een hele fijne dag toe, hopelijk wordt het heel gezellig maar dat zal vast wel. Geniet ervan, liefs hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Alvast gefeliciteerd met Nick en een hele fijne dag toegewenst morgen. Geniet er van!
    Je kaart is weer super geworden!

    Liefs Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Anoniem15:51

    Dit is weer een echte Anita kaart hoor. lekker roze en met een prachtige sketch. Ik zag hem ook al staan en hij is denk ik echt goed bruikbaar. Heel mooi geworden dus.
    Alvast van harte gefeliciteerd met je zoon en maak er morgen een hele mooie dag van.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een mooie kaart Anita, alvast een hele gezellige dag morgen en felicitaties van deze kant....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je kaart is weer schitterend. Ik wil je wel alvast feliciteren met je zoon, want waarschijnlijk heb jij morgen geen tijd voor je blog.
    Maak er een leuke dag van
    liefs Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi hoi
    Gefeliciteerd alvast met je zoon en morgen een hele fijne dag .
    Wat een prachtige kaart heb je met de sketch gemaakt .
    Gezellig dat je mee doet met de Challenge bij het HobbyHome blog .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Van harte gefeliciteerd voor morgen en ik hoop dat jullie een hele fijne dag hebben en Nick lekker verwend mag worden.
    groetjes Dorothy

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Anoniem16:30

    Schitterende kaart Anita en gefeliciteerd met je zoon en een fijne dag morgen.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een mooie kaart is het geworden! En een leuke sketch lijkt me.
    Hopelijk hebben jullie morgen een fijne dag, je kleinste mag natuurlijk het meeste lol hebben op zijn dagje!
    Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Anita wat een super mooi kaartje en natuurlijk wens ik jullie morgen een geweldige dag als je jongste 12 word, proficiat alvast !!
    Lieve groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Gelukkige verjaardag voor Nick!
    En wat heb je weer een mooie kaart gemaakt. Heerlijk zachte roze kleurtjes, mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. een hele mooie kaart
    en alvast gefeliciteerd met je mannetje
    maak er wat leuks van

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een leuke kaart en verhaal om te lezen, met verjaardagen komen zulke herinneringen altijd boven. Een fijne dag toegewenst !!!

    Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ik wens jullie morgen een top dag toe en wat is je kaartje weer mooi Anita!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een mooie kaart Anita.
    Een hele fijne dag morgen en gefeliciteerd!
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een mooie kaart weer zeg !!
    En alvast gefeliciteerd met je ventje.

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Prachtig kaartje is het weer geworden Anita.
    Wat een lompe gynaecoloog zeg...want ik kan me voorstellen dat je in 1e instantie best wel schrikt. In ieder geval alvast gefeliciteerd met Nick en ik hoop dat hij een geweldige dag krijgt!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hoi Aniet,

    Alvast een dikke proficiat aan de jarige.

    Je kaartje is beeldig. Heel mooi.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat heb je weer een schattig kaartje gemaakt, Anita.
    Helemaal super!
    Succes vanavond met slingers hangen.
    En dat de dag alweer om is voor je aan een kaartje begonnen ben, dat herken ik wel ja, haha.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Gefeliciteerd met je zoon. Twaalf jaar alweer. Vorige week werd mijn jongste 12 jaar. En vandaag is mijn mannetje jarig. Wat een feestmaand is de maand mei toch.
    Leuk kaartje heb je weer gemaakt.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Schitterende kaart weer Anita,leuke stempel,zo mooi ingekleurd.
    Heel mooi papier.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een verhaal wat dat betreft ben je echt aan specialisten overgeleverd, daar vertrouw je helemaal op dan. Maar je bent al weer 12 prachtige jaren verder. Alvast van harte gefeliciteerd met de jonge man, en een hele fijne dag. Mooi kaartje weer!
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Schitterend kaartje weer Anita. Leuke stempel en een toffe sketch.
    Geniet van de verjaardag van je mannetje.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hoi Anita, Het is weer een echte "Anita" geworden, een beauty! Veel plezier met Nick zijn verjaardag! Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Schitterende kaart heb je gemaakt. Echt jouw kleuren. Leuk dat je de candy gewonnen heb, gefeliciteerd. En natuurlijk ook alvast gefeliciteerd met je mannetje Nick.
    Een hele fijne dag morgen.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Jij en je mannen een hele fijne dag morgen, geniet ervan, ze zijn idd. zo groot en uit huis (lol), heb last van het empty-nest-syndroom. Je kaartje is weer prachtig.
    Liefs Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen

  35. Wat een mooie kaart, Anita. Die kleurencombi spreekt mij enorm aan. Ik vind roze met grijs erg mooi en nog een vleugje creme. Super. Mooi gedaan hoor. Wat betreft je mannetjes: geniet ervan voor je het weet zijn ze groot. Alvast gefeliciteerd en maak er een leuke dag van morgen. Ik begrijp het helemaal dat je terugdenkt aan de dag dat ze geboren worden. Dat heb ik ook altijd op de verjaardag van mijn jongens.
    Hartelijke groet van Yvonne Rijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Prachtig kaartje weer Anita...ik heb weer genoten van je verhaal. Ik wens je ee hele leuke dag met je kids en vast van harte gefeliciteerd.
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Mooie kaart! En verjaardagen zijn een goed moment om al je herinneringen op te halen.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat een mooie kaart! En wat gaaf dat je zoon morgen jarig is. Alvast gefeliciteerd en een gezellige dag toegewenst. Ik geloof dat het morgen droger wordt......

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hey wat leuk....Nick en ik zijn dezelfde dag jarig:)
    Gefeliciteerd en een hele gezellige dag morgen.

    je kaartje is super, leuk dat je weer meedoet met de Hobbyhome Challenge.

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een mooi en zoet kaartje Anita, erg schattig!
    Alvast gefeliciteerd met Nick zijn verjaardag en veel plezier morgen!

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat een lief kaartje, Anita.
    En alvast gefeliciteerd met de verjaardag van Nick. Een hele fijne dag gewenst morgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Alvast van harte gefeliciteerd voor jou en je mannen een hele fijne dag morgen, geniet ervan, ze zijn echt zo snel groot. Ik begin al aan de periode leeg nest syndroom.Je kaartje is weer prachtig met dat grijs en roze.
    Liefs anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Alvast gefeliciteerd met je kleine mannetje en ik wens jullie een mooie dag toe. Mooi kaartje ook trouwens
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  44. De tijd vliegt! Ik ben vandaag terug gekomen van 8 dagen Turkije, dat ging natuurlijk ook weer veel te snel. Wat een leuke kaart heb je gemaakt, hele leuke (invulling van de) sketch! Alvast van harte met je kleine grote vent, hopelijk wordt het een leuke feestelijke dag. (Wat een botte arts had je zeg, alhoewel de termen voor kinderen met een beperking tegenwoordig wel wat vriendelijker worden, zou je zeggen dat 'mongool' 12 jaar terug ook al niet echt meer netjes was..) Gefeliciteerd met je prijsje ook, dat blijven leuke verrassingen.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Dat had ik moeten weten dan had ik een kaartje voor hem gemaakt en op de post gedaan, maar nu moet het dus zo alvast van harte gefeliciteerd met Nick en ja niet alleen kleine meisjes worden groot ook kleine jongens worden groot:)hihi, maar je kaartje is weer een toppertje, schitterend met die kleuren zo.

    Liefs van Jolanda

    ps veel plezier morgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat een lieve kaart weer Anita en alvast van harte gefeliciteerd met je kanjer,ik wens jullie een hele fijne dag met taart en kadootjes,geniet er van in "huize Meijer",lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een heerlijk roze kaartje weer. Goh, je mannetje morgen alweer 12 jaar!!!! Da tijd gaat echt heel snel! Geniet er maar lekker van, heel veel plezier!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Alvast gefeliciteerd met je kanjer en een hele fijne dag morgen.
    Je kaart is weer prachtig
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wow, wat een leuk kaartje weer. Die kleuren met dat grijs, fantastisch.
    Lieve gropejes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Ja de tijd vliegt voorbij! Alvast gefeliciteerd met Nick en een hele fijne dag morgen. geniet ervan. Je kaart is een schatje Anita, wat een mooie bloemen erbij.

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Hoi Anita
    Wens jou en je kanjertjes een verschrikkelijk leuk verjaardagsfeest en alvast van harte gefeliciteerd en een gezellige dag
    Groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  52. wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt
    en natuurlijk alvast gefeliciteerd met Nick zijn verjaardag
    maak er een mooie dag van en geniet maar lekker
    en wat gaaf dat je de bloghop hebt gewonnen, gefeliciteerd hoor.

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Vast van harte proficiat Anita en een superrrrrrr verjaardag gewenst voor de stoere Nick!!En als is ze nu 29, elke verjaardag komt de geboortedag terug hoor.........ach die moeders *lol*!!!
    Lief kaartje heb je weer gemaakt!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Ja, ja anita, waar blijft de tijd. Je ziet dat het erg snel gaat het eerst aan je kinderen. Je wet nog goed als de dag van gisteren dat ze geboren werden en lekker in je armen lagen maar dan zijn ze ineens groot. Gefeliciteerd met je kleine mannetje en een gezellige dag morgen. Je kaartje is mooi en leuk gedaan. Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Weer een prachtige kaart!! En alvast proficiat met Nick!! Ja de tijd is snel, benut hem wel! (Al een eeuwenoud gezegde, dus die wisten dat vroeger ook al LOL) Heel veel plezier morgen!
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Alvast heel hartelijk gefeliciteerd met die kanjer van een Nick van je! Een hele gezellig verjaardag gewenst!
    Je kaartje is weer heel erg leuk geworden, leuk die rechthoekige stukjes papier met een plakparel erop!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Anoniem21:31

    Alvast gefeliciteerd met de verjaardag van Nick.
    je kaartje is super,helemaal jij.

    Gr. Annemaria

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Hallo anita,wat heb je weer een mooi verhaal op je blog altijd leuk om telezen.Je kaart is ook weer super geworden.groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Ik weet wat je doormaakte ook ik heb een te vroeg geboren zoon en die wilde ook niets doen wat was ik blij toen hij ging bewegen hij woog 1750 gr. Niet zo veel he. En als je hem nu ziet dan kijk je er niet omheen hoor. Maar jij proficiat met Nick en je kaartje is natuurlijk mooi.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Alvast gefeliciteerd met Nick zijn verjaardag morgen.
    Wat schrijf je toch altijd leuke verhalen net of ik even bij je om de koffie kom ;-)
    Je kaartje is ook weer een lust om naar te kijken.

    Liefs,
    Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Hoi Anita, Gefeliciteerd Met de verjaardag van je zoon Nick. Maak er een mooie dag van. Veel plezier. Je kaart is weer erg mooi geworden. leuke afdruk. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Hoi, hoi alvast Gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon Nick. En de jaren vliegen voorbij, dus geniet er van morgen.
    En je kaartje is weer top!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Hallo Anita,

    Alvast gefeliciteerd met de verjaardag van Nick maak er een leuke dag van morgen.
    Ik ken dat ik heb dat ook altijd als 1 van mijn kinderen kleinkinderen jarig zijn dan denk ik waar blijft de tijd en het is niet erg dat zij ouder worden maar dan word ik het ook en dat is minder leuk ha ha.
    Je kaart vind ik schitterend zo mooi gemaakt en ja die kleurtjes zijn weer geweldig ik kan er ook niet genoeg van krijgen vind roze zo lief kleurtje.
    Het pakje is onder weg.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Hoi,
    Allereerst je kaartje is weer prachtig. Mooi gedaan. Tja ook hier de dagen overvol en te weinig tijd.
    Dat je vandaag even wilde delen hoe het 12 jaar geleden ging vind ik mooi. Ik herken het herbeleven. Wat heftig om nog geen uur na de keizersnede een arts naast je te hebben staan met het nieuws zoals hij het bracht. Gelukkig kon je wel direct van hem houden en is hij een van de 2 zonnetjes in je leven, maar toch ook een grote zorg. Ik vind dat je het super doet. Echt petje af.
    Ik hoop dat jullie morgen een superdag hebben. Veel plezier, geniet er van.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  65. He tut,

    Wil je alvast feliciteren met de verjaardag van Nick.Wel weer aangrijpend hoor je verhaal,maar ben het nu al een beetje gewend van je.En de manier waarop je het ook schrijft,daar krijg ik nooit genoeg van.
    Wens jij en je gezinnetje een hele schitterende dag toe,en als het goed is wordt het morgen een veel betere en drogere dag als de vorige dagen.Maar jij hebt het zonnetje niet nodig,je hebt er al 2 in je huis rond lopen.

    Gaaf dat je bij Mar gewonnen hebt,gefeliciteerd,ben benieuwd wat je er allemaal van gaat maken.

    Je kaartje ,ja een echte Aniet,zoals gewoonlijk weer een toppertje!!!!

    liefs Nit@

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Wauuuuw morgen dus feest in Huize Meijer!!!!Proficiat met zijn verjaardag en een dikke knuffel voor Nick.Prachtige aart heb je weer gemaakt.Proficiat met je gewonnen prijs.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Aller eerst morgen een hele fijne verjaardag.
    Je hebt er weer een hele mooie kaart van gemaakt
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Hallo Anita, allereerst natuurlijk alvast van harte gefeliciteerd met je kanjer. Zo'n verjaardag is altijd een terugdenk momentje, dat herken ik wel en i derdaad wat vliegt de tijd.
    Je kaart is echt weer een Anita toppertje. Heerlijke kleurtjes.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Alvast gefeliciteerd met Nick, maak er een hele gezellige dag van.
    Je kaartje is weer een toppertje, super mooi gemaakt.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Ha Aniet,
    alvast van harte met je kleine man! Bij ons gaat het precies zo: elke verjaardag denken we automatisch terug aan de geboortedag.
    Ik wens je een fijne dag met Nick en Dani.
    Je kaart is weer super geworden!
    Lieve groet,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Hoi Anita.
    Oh wat is ze leuk geworden!! Super mooie kleurtjes!!
    En... hee die sketch heb ik ook toegepast gister haha leuk om te zien (heel goed te herkennen dus haha, goed de opdracht uitgeoverd ;)) Liefs, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Anoniem23:16

    Gaaf kaartje Anita! Mooie uitwerking en afwerking hóór! Toppie!
    Geniet morgen lekker van je kleine mannetje....en alvast van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag!
    Groetjess Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Wat een schitterende kaart, echt een bjoetie! En heel veel plezier met je kleine mannetje en gefelicteerd hoor!Hoop dat je de boel in toom kan houden....hihihihi

    Gr Antoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Hallo Aniet,
    Wat een mooi verhaal heb je geschreven. Wat ook heel herken baar is: je hoofd vol en dan is de dag alweer om zonder dat er iets gemaakt is, tenminste bij mij! Heb het ook soms best druk. Netals vandaag, slecht weer, leek wel een taxi; scool, ortho, Kim de jongste 12 jaar een prik tegn baarmoederhals kanker, brigadieren op school. Tja strijken, etc. 'S avonds moe op de bank helaas geen kaart uit mijn handen gekomen. Morgen nieuwe poging. Heb al wel het een en ander ervoor klaar gelegd. Dus....zeer herkenbaar. Pff
    Maar goed je hebt een prachtige kaart gemaakt. Mooie kleuren. Heb de challenge ook gezien, zal eens kijken of het me lukt.
    Gefeliciteerd met je prijs, SUPER.
    En natuurlijk gefeliciteerd met je zoon. Hebben we nog een overeen komst behalve onze naam. Ik heb een zoon van 14 jaar en een dochter van 12 jaar.grappig.
    Een hele fijne verjaardag morgen!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Je hebt het maar druk met alles Anita, Nick word toch wel jarig, die is in zijn knollentuintje,,,,,,Of heeft hij daar geen besef van, sorry dat ik dit zo vraag, maar ik weet ook niet goed hoe het kereltje alles beleefd, ik wens je een hele leuke verjaardag.
    Je hebt weer een super kaart gemaakt, deze lay out vind ik toch wel leuker hoor!!!
    Lieve groetjes, corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Heel leuk kaartje meis en tussen al die drukte in , super , geef jou mannetje maar 12 dikke kussen vanwege Emma , als ie da hebben wil natuurlijk hihi , een hele fijne verjaardagsfeestje liefje en hoop dat je evenveel genieten zal als de rest van jou gezinnetje xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Meid, van ♥-e gefeliciteeeeeeerd met Nick, oh wat een leuke dagen
    zijn dit toch altijd, heerlijk van genieten dus vandaag !
    Veel plezier en ik hoop voor jullie op wat zonnestraaltjes ☼
    Je kaartje is ook weer een plaatje en ik vind hem heel erg leuk
    geworden ☺
    Gefeliciteerd ook dat je de bloghop gewonnen hebt !

    Liefs Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Hij is keigaaf, mooi gedaan.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Wat een lief kaartje...prachtig!
    Van harte gefeliciteerd met je zoon....ik wens jullie veel plezier vandaag!!!
    Rachel xx

    BeantwoordenVerwijderen
  80. heel mooi en lief kaartje.
    Van harte gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Lieve Aniet, Een supergaaf kaartje n a v die sketch. Ik wens jullie een heel fijne verjaardag-dag met Nick. Ik zie het allemaal zo voor me. Dat je hoofd dan omloopt is te begrijpen, maar ga er ook nog van genieten net zo als van die 80 reakties. Dik verdiend meis.
    Knuffel leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  82. gefeleciteerd met je zoon nick

    ja dat was zeker erg bot van arts maar je hebt een mooi kereltje en geniet er van 12 jaar al weer waar blijft de tijd indertijd hier kom ik heel wienig aan het knutslen wil ook van alles doen maar komt wel weer fije dag nog

    dan je kaartje is een plaatje antia ook heel mooi zo die circels er op super lief tildaatje en mooie detai,s

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Van harte gefeliciteerd met die kanjer van je Anita, ik ben een beetje laat dus schuif weer onderaan bij in de rij. Ja met verjaardagen komen ook de herinneringen he? wat een .... van een dokter om je zo te vertellen dat Nick "anders" was, geen greintje inlevingsgevoel lijkt het wel. Maarja, zo lopen er helaas meer rond. Je kaartje is weer een schatje hoor en wat leuk dat je de candy bij Marrie hebt gewonnen, het blijft leuk dat winnen, geniet lekker van de feestdag voor Nick, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Hoi Anita wat een verhaal zeg. Maar meis ik heb met Down kinderen gewerkt. Ze zijn zo lief, aanhankelijk, en wat houden ze van contact hebben. Het zijn zulke knuffel kontjes. Whahahha LOL ik wordt altijd blij van ze. En wat kunnen artsen toch erg zijn. Maar je kaartje is weer helemaal te gek hoor. Suprmooi !!


    XXX Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  86. een super mooi kaartje met een lief afdrukje

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Wat een mooi kaartje heb je weer gemaakt.
    Proficiat met de verjaardag van Nick.
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Eerst even je bloglayout...weer anders maar ziet er goed uit, hahaha! En dan je kaartje, ook al weer prachtig en roze!! En dan natuurlijk dat 12 jaar oude jongetje! Gefeliciteerd meis met je kanjer van een Nick! Geniet van de dag en maak er een gezellig feestje van!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Van Harte Gefeliciteerd met je mannetje
    En je kaart is weer een schatje.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Aniet mijn felicitaties voor je zoon(tje) zijn verjaardag.
    Ook nog gefeliciteerd met je gewonnen bloghop candy.
    Allemaal zo leuk.
    En je kaartje ziet er zoals altijd ook weer super uit.
    Mooie kleurtjes, passen perfect bij je nieuwe bloglayout.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Hoi Anita,
    Wat leuk dat je volger van mijn blog bent geworden, welkom.
    Ik heb even bij je rondgesnuffeld, je creaties zien er prachtig uit. Dit kaartje is ook al zo leuk. Om niks van al dit moois te hoeven missen ben ik volger bij je geworden.
    Tot blogs!
    Groetjes, Ethel

    BeantwoordenVerwijderen
  92. wat kun je toch altijd heerlijk schrijven, en ook heerlijk van je kaart afwijken als je op de praatstoel zit, ik lees je berichtjes altijd met heel veel plezier

    Gefeliciteerd met Nick, wat vliegt de tijd voorbij hé. zo zijn het kleine wezentjes die je in je armpjes vertroelt en nu zijn het hun armen die jou knuffelen heerlijk toch.

    Je kaart is ook weer super, echt een aniet creatie en een candy gewonnen toe maar weer jou dag kan niet meer stuk.

    Liefs Debby ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  93. hallo Anita, allereerst van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Nick. Vervolgens van harte gefeliciteerd met de candy prijs voor een prachtige kaart. Ook het kaartje van vandaag is weer goed gelukt hoor. Je hebt al een echte eigen stijl ontwikkeld, mooi om jouw vorderingen zo te zien. Een hele fijne dag, lieve groeten, HennyB:)
    PS: bedankt voor al jouw reacties op mijn blog. Dat doe je dan toch maar even bij alle drukte. Ik weet het zeer te waarderen:)

    BeantwoordenVerwijderen
  94. een mooie kaart gemaakt.
    en alsnog van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Nick. ik hoop dat een gezellige dag hebt gehad en dat je zoon heerlijk is 'verwend'.

    BeantwoordenVerwijderen
  95. ooow wat een schat van een kaart Anita!!

    BeantwoordenVerwijderen
  96. De tijd vliegt zeker!! Wat heb ik weer een hoop gemist!! Wat een mooie kaartjes heb je weer gemaakt!! Bedankt voor je altijd lieve reacties!!
    Lieve groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Alsnog gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon. Heb je alle drukte weer overleefd?
    Je kaartje is erg lief! Mooi met al die kleuren roze.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Wat een prachtige kaart en mooi van kleur. Gefeliciteerd met je prijs.

    groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  99. Hij is geweldig mooi Anita, en nog gefeliciteerd met Nick!

    Groetjes Ida

    BeantwoordenVerwijderen
  100. Hoi hoi Anita,
    van harte gefeliciteerd met je zoon Nick,
    hopelijk heb je een fijne dag gehad zo met elkaar!
    Je kaartje vind ik weer helemaal mooi... zo roze....
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  101. A gorgeous card Anita!
    Thanks for joining in our colour challenge at ATSC!
    Hugs Kjersti:)

    BeantwoordenVerwijderen
  102. Erg mooie combi het plaatje met je papier keuze. En de plak pareltjes erbij geven dan ook noet een mooi bling effect. Prachtige kaart weer meis!

    Huggsss,Angelique
    EngelDesignsScrap

    BeantwoordenVerwijderen
  103. Wat een ontzettend mooi kaartje is het geworden.
    Gezellig dat je mee doet met de Challenge bij het HobbyHome blog .

    Liefs,
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  104. Fabulous card Anita, Thanks for entering our Rose, Cream & Grey Challenge at Addicted to Stamps with your gorgeous card. Hugs Teresa xx

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita