24 mei 2013

Och jeetje, ze is een beetje triest!

Het is alweer een week geleden dat er weer een nieuwe challenge begon bij Een Hoop Inspiratie Scrapkaarten Challengeblog (EHI), dus het is weer tijd om een herinneringskaartje te laten zien. Deze keer is de opdracht maak een kaartje naar aanleiding van een sketch. De sketch staat onder mijn gemaakte kaartje. Als je zin en tijd hebt, doe gezellig mee, helemaal leuk. Je hebt nog tot vrijdag 31 mei de tijd. Heb deze keer een beetje triest lief meisje op mijn kaartje geplaatst, ze baalt volgens mij net zoals zovelen van ons van het vreselijke weer, je zou toch bijna spontaan een reis naar de zon boeken. Echt niet normaal zo koud het is, zag zelfs weer mensen met handschoenen aan en een sjaal om, het is bijna eind mei, weet nog heel goed dat het verleden jaar rond dit tijdstip superwarm was, kon toen de verjaardag van Nick heerlijk buiten vieren en had hij een korte broek aan met een t-shirt. Nou de foto's van gisteren gaven een heel ander beeld, spijkerbroek met lekkere sweater en binnen de verjaardag gevierd met de verwarming aan. Maar het was supergezellig, eerst zijn verjaardag 's morgens op school gevierd, en dan is het niet alleen maar uitdelen, nee joh een compleet feestje heeft ie dan, was zo leuk weer. Alle kinderen geven dan ook een kadootje en dat doen ze altijd zo leuk, hij zat helemaal te genieten dat ventje van me. Misschien vraag je je nu wel af eh waarom geven alle kinderen een kadootje, nou dat zit namelijk zo, daar de kinderen overal verspreid vandaan komen en ze eigenlijk nooit een verjaardagspartijtje hebben, doen ze het op deze manier en hebben ze hun verjaardagsfeestje op school, super toch, ik vind het ieder jaar weer geweldig. Echt genieten noem ik dat, al die vrolijke snoetjes, heerlijk. De een kan wel praten, de ander weer helemaal niet, en toch begrijpen ze elkaar helemaal want alles wordt met behulp van gebarentaal gedaan. En die van mij die deed net zo hard mee, geinig om te zien hoor. Zelfs de liedjes worden met ondersteuning van gebarentaal gezongen. Nu ken ik wel de meest gebruikte gebaren en soms gebruiken we die thuis ook maar zoals het op school gaat, er gaat een wereld voor je open. Hij was natuurlijk woensdagmiddag vrij dus daar ging het feestje weer heerlijk verder, hij is super verwend en we kunnen wel zeggen het was een topverjaardag. Wil jullie bij deze ook nog bedanken voor alle felicitaties zowel hier als op FB, helemaal super. Maar op weer naar mijn kaartje want ik wijk weer eens aardig af, hieronder mijn herinneringskaartje voor de challenge van EHI, nou lief meisje ik hoop dat er eerdaags weer een lachje op je gezichtje tevoorschijn komt omdat het zonnetje schijnt, maar helaas pindakaas lief meisje op mijn kaart we hebben het niet voor het zeggen.


en dit is de sketch


Welkom webwinkel Hip Hoi van Bommel (de webwinkel van Antoinette), Ethel, Jolanda en Riet op mijn blog, wat leuk dat jullie volger zijn geworden, ik vind het weer helemaal gezellig. Kreeg gisteren trouwens mijn candy thuis bezorgd die ik bij Marrie had gewonnen, echt een superpakket, ik ben er dan ook helemaal blij mee, Marrie ik heb je al bedankt maar bij deze bedank ik je nog een keer. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

89 opmerkingen:

  1. Hee ik mag als eerste een reactie plaatsen.
    Ik vind haar helemaal niet zielig kijken Ik vind de kaart weer heel mooi en het papier is ook heel mooi. En wat fijn dat Nick een topverjaardag heeft gehad.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kaart is weer prachtig Anita. Het blijven supermooie digi's, Het weer is echt verschrikkelijk. Het komt hier met bakken uit de hemel! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je kaartje is prachtig Anita....zo mooi gekleurd!
    Fijn dat Nick zo'n leuke verjaardag heeft gehad en ach ...... een kind let gelukkig niet op het weer!
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je kaartje is wel erg leuk geworden volgens de sketch. Mooie kleuren en papier. IK vind het meisje ook niet echt triest Anita. Dus..... Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dr sketch is vrij simpel, maar jij hebt er een mooie kaart mee gemaakt. Wat kleurt alles weer mooi bij elkaar! Wat leuk hoe de verjaardag van Nick op school wordt gevierd, fijn dat zijn verjaardag thuis - ondanks het weer - ook geslaagd was. En je bent niet in de bonen hoor, ik heb inderdaad een nieuwe profielfoto. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Schitterende kaart en dat mooie koppie heb je super ingekleurd Anita!! Enig dat Nick zo'n top verjaardag heeft gehad en geweldig zoals dat op zijn school gedaan wordt!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  7. mooi kaartje.
    Wat een leuk papier heb je hiervoor gebruikt.
    Volgens mij is bijna bij elke school van speciaal onderwijs de kinderfeestjes er bijna niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super kaartje en zo lief afdrukje!! Echt nostalgisch. Gaaf dat ze de verjaardagen zo vieren op school.

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nog van harte gefeliciteerd met je manneke en wat leuk dat ze het op school zo aanpakken, geweldig: een school met een hart! En dat hebben onze special kinderen heel hard nodig! Wat heb jij je draai gevonden in de wereld van de kaartenmakers, leuk om te zien. Je kaartje is weer erg leuk ondanks de trieste blik, maar ja Thats live!

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuk verhaal over de school van je kleine grote mannetje. Wat een leuk idee om ook een echt feestje met kadootjes op school te hebben zeg! Kan me voorstellen dat je daar van geniet.
    Hier komt een waterig zonnetje zo af en toe door de wolken heen maar het is echt wel koud. brrrrr.
    Je kaart is een beauty en ik snap eigenlijk niet dat dat sombere gezichtje niet gelijk een stralende lach tevoorschijn tovert hoor, want om op zo'n mooie kaart te mogen staan is toch ook een feestje.

    groetjes en fijn weekend,
    Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat leuk dat je mannetje een leuke verjaardag heb gehad
    en jij hebt weer een super mooi kaartje gemaakt en triest nee hoor valt toch wel mee

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Anita, Wat een prachtig kaartje, en jij kunt zo goed die sketches doen.
    Ook fijn dat Nick en ook jij zo'n geweldige verjaardag hebben gehad, en wat een tof idee dat de kinderen elkaar met verjaardagen verwennen met kadootjes. En het weer bbrrrrr..... laten we het daar maar niet over hebben!
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat leuk dat Nick zijn verjaardag zo gezellig, en leuk heeft door gebracht. En je kaartje is heel lief, mooi papier heb je ook gebruikt. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Anoniem09:54

    Fijn dat Nick zo'n fijne verjaardag heeft gehad en ook op school lekker verveend is.Je kaart is prachtig en mooi ingekleurd.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Aniet,

    Leuk dan Nick een fijne verjaardag heeft gehad. Wat een prachtige kaart. De afbeelding vind ik super.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een geweldig mooi kaartje.
    En wat heeft Nick een leuke verjaardag gehad.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Anita,
    Zag op FB al de mooie foto van Nick, wat zal hij genoten hebben..
    Schattig is je kartje, heel mooi ingekleurd en afgewerkt..Liefs van Ans en..je Blog is weer anders ..!!leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Geweldig mooi vind ik je kaartje Anita en wat leuk om te lezen dat Nick zo genoten heeft !

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Nog gefeliciteerd met de verjaardag van Nick.
    Wat leuk dat ze er op school zoveel aandacht aan besteden.

    Je kaartje is ook weer heel mooi, Anita.

    Liefs,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Nog van harte gefeliciteerd met je zoon. Wat leuk dat hij zo heeft genoten en geweldig dat ze op school het feestjesprobleem zo oplossen. Je hebt een prachtig kaartje gemaakt en de schets is heel goed te zien! groetjes Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat is het een prachtige kaart geworden Aniet! En ze kijkt inderdaad wat triest, maar ik denk velen onder ons! Vorig jaar was het nu al een heerlijk weertje!
    Mooie kleurtjes ook.
    Maar jullie hebben de verjaardag van Nick, ondanks dit miezerige weer, goed gevierd lees ik!
    Prettig weekend!
    http://littlecreass.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Fijn dat je een leuk feestje hebt gehad voor Nick. Ja en wat het weer betreft...ik ben er ook helemaal klaar mee bah!
    Je kaart is prachtig gemaakt meis...heel mooi ingekleurd. Deze digi gebruik je vaker en is zooo lief...waar heb je die vandaan?
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hi Anita,
    Wat een schattige kaart. En op gisteren na, is het weer weer een tranendal. Letterlijk dan Er hebben heel wat engeltjes een huilbui de laatste tijd. En wij zitten er maar mee. Maar je kan lekker knutselen he?
    gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Prachtig kaartje heb je weer gemaakt Anita,en het is echt triest met het weer maar als we nu 3 maanden een hittegolf krijgen klagen we niet hoor.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Een prachtig kaartje is dit weer geworden Aniet, nog proficiat met de verjaardag van je zoon, zo te lezen heeft hij een schitterendedag gehad....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ach die Sugar Nellietjes zijn zo mooi.
    Daar mag je mee doen wat je wil, je bekomt altijd een mooie kaart.
    In combinatie met het mooie scrappapier ziet het er wat romantisch uit. Ik vind hem weer super Aniet.
    Fijn weekend.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Schitterende kaart heb je gemaakt en wat een lief plaatje.
    Als ik zo jouw verhaal leest over Nick zijn zijn verjaardag. Kan ik me helemaal voorstellen hoe jij en je mannetje genoten hebben. En wat zal jij trots zijn op je mannetje met zijn gebarentaal. Heerlijk.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hoi Hoi

    Ja ik snap dat ze triest kijkt je wordt toch helemaal naar van dat weer .
    Maar je kaart heb je wel weer super gedaan met de sketch,ik vond het best een lastige sketch .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat fijn om te lezen dat Nick zijn verjaardag zo geslaagd was, dat
    doet je dan toch wel weer veel deugd !
    Jouw uitwerking van de sketch vind ik ook erg mooi geworden, en idd
    maar hopen dat het weer snel gaat veranderen en dat het meisje weer
    vrolijk kan gaan lachen ☼

    Alvast een gezellig (knutsel)weekend ☺
    Lieve grtjsss Erica xox
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat een bjoetie!! Je kaartjes worden steeds mooier (als dat nog mogelijk was hahaha) maar deze vind ik echt helemaal fantastisch!!
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi Anita,

    wat heerlijk dat Nick (en jij) zo genoten heeft, als je kind gelukkig is ben je het zelf als moeder ook!
    Je kaartje is weer een schatje, die stempel is zo lief en je hebt prachtige kleuren gebruikt. Over het weer zullen we het maar niet hebben, we houden goede zin hihi.
    Fijn weekend, geniet lekker, liefs hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen

  32. Hoi meis,
    Fijn dat je een leuk feestje hebt gehad voor Nick. Wat het weer betreft...ik ben er ook helemaal naar van. Vanmorgen al drie keer plensnat geregend.
    Je kaart is prachtig gemaakt meis...heel goedingekleurd.
    Liefs, anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hallo Anita, wat een schatje, dat ze triest is,,,,, zijn we dat allemaal niet een beetje?
    Leuk dat Nick zijn feest leuk was, daar doe je het toch allemaal voor.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Mooie kaart!
    Dus afgelopen woensdag feest, ook in huize van der veen (vader was jarig) en ook ik kan herinneren dat we vorig jaar heerlijk buiten konden zitten. Wat een verschil in weer.
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Nog proficiat met de verjaardag van Nick..... alweer een jaartje er bij...
    Je kaart is weer helemaal toppie: een verrijking voor het EHI blog!!!
    Fijn weekeinde gewenst...
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Leuke kaart Anita ik heb hem net klaar en ga het zo online zetten, fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Leuke kaart en mooie kleuren, nog gefeliciteerd met je zoon, fijn weekend GROETJES ADA

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Alsnog van harte!!
    En ja ze kijkt een beetje triest maar verder is het een schatje

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Mooie kaart Anita en ik vind het zo,n schattige stempel al kijkt ze een beetje triest.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  40. fijn dat alls gezellig was met nick zijn verjaardag al was het dan binnen ik vrees die van mij ook dit jaar zondag word ook niet veel goeds voorspeld

    je kaart is een toppertje anita wat mooi weer ingekleurd leuke sketch ook

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Je kaart is prachtig hoor en je digi blijft leuk
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Heerlijk dat die kids zo van elkaar kunnen genieten en elkaar begrijpen. Fijn dat hij een leuke dag heeft gehad, en wat een goede oplossing om elkaar dan maar een cadeau te geven als ze niet bij elkaar op de verjaardag kunnen komen.

    Je kaartje ziet er weer top uit hoor!

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Prachtig kaartje Anita.
    Fijn dat de verjaardag zo leuk wordt gevierd op school.
    Heel fijn weekend, groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Prachtig kaartje, al is dit meisje nooit mijn favorietje geweest....je hebt wel prachtig papier gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat fijn dat jullie gisteren een leuke dag hebben gehad en dat het zo uitgebreid op school gevierd wordt.
    Je kaart is weer prachtig
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Fijn dat jullie zo'n leuke dag hebben gehad.
    Je kaartje ziet er weer super uit Anita. Heel mooi papier en de digi blijft toch mooi hé.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat fijn dat Nick zo'n fijne verjaardag heeft gehad en dat ze er op school ook veel aan doen.

    Ik vind je kaart zo mooi! Echt een prachtig afdrukje ook en je hebt haar ook zo mooi ingekleurd, top!

    Fijn weekend!

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Een heel lief kaartje Anita
    mooi papier heb je gebruikt

    liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  49. hoi Anietje.
    je hebt weer goed je best gedaan en laat ons weer mee genieten van een echt super mooi kaartje en leuk blogpost.
    de stempel is prachtig meisje en mooie kleurtjes.
    fijn weekend en liefs vanuit flipperstad.
    An

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Schitterende kaart Anita,lief afdrukje,zo mooi ingekleurd.
    Geweldig papier.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een prachtige kaart! Zo mooi van kleur en met een heel leuk afdrukje!

    Liefs, Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Nou ja, het weer is ook om triest van te worden! Hier in Friesland is het al niets beter, koud, stromende regen op dit moment, echt balen als je een weekje vakantie hebt! Wie weet wordt het volgende week beter Anita. Leuk om te lezen dat jullie een top verjaardag van Nick hebben gehad, kun je weer koesteren! En je kaartje is heel mooi, prachtige kleuren zo bij elkaar gekozen en op naar de glimlach...

    Groetjes en een fijn weekend!
    Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Al kijkt ze een beetje sip (kijk ik ook met dit weer, ha ha), ik vind het een dotje!

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een schattig kaartje, Anita, super!
    Hier viel het weer vandaag gelukkig reuze mee....manlief en ik heb vanmiddag zelfs een terrasje gepakt en samen heerlijk van het zonnetje genoten!
    Goed weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Leuk dat je zo genoten hebt ,en voor die kinderen is dat zeker het geval.
    Je kaartje en de sketch is heel mooi.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Anoniem19:21

    Wat een liefie!!!
    Mooi papier heb je gebruikt! Als je hier geen inspiratie van krijgt ;-)
    Fijn dat jullie zo'n mooie dag hebben gehad gisteren!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Hoi Anita,
    prachtig kaartje! En wat een mooi papier heb je gebruikt!
    Fijn hopelijk zonnig weekend!
    Groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Wat leuk te lezen dat Nick zijn verjaardag één groot feest is geweest ...wat heeft hij wel genoten en z'n mama ook waarschijnlijk....
    Je kaartje is weer heel mooi geworden,

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hallo Anita,

    Wat fijn dat Nick zo'n leuke verjaardag heb gehad.
    En wat doen ze dat leuk op zijn school.
    Je kaartje is weer leuk hoor en ik kijk ook een beetje triest met dit weer maar dat komt zeker goed als het zonnetje gaat schijnen.
    Veel plezier met je spulletjes ik hoop dat je er iets mee kan.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wat een leuk kaartje Anita!
    Nog proficiat met Nick, fijn dat hij het zo leuk heeft gehad.
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Hij is weer zeer geslaagd Anita!!
    Oef, wat een moeilijke naam heb jij, typ hem tot 3 keer toe verkeerd ( of ligt dat misschien aan mij). hahaha.

    Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Supermooi gedaan Anita! Dat snoetje blijft prachtig!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Hoi Anita, nog een gelukkige verjaardag voor Nick! Prachtige stempel, supermooi papier, kortom een geweldig mooie kaart!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Mooie kaart Anita, super ingekleurd dat snoetje en de bloemen en het papier passen perfect bij elkaar!
    Ik kwam je al heel vaak tegen op andere blogs en nu zijn we ook volger bij elkaar geworden. Vink ik echt wel heel erg leuk. Ook leuk dat we allebei een candy hebben gewonnen bij de Bestie bloghop. Geluksvogels zijn we ;) Heel fijn weekend nog en lieve groetjes,

    Riet

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Mooi kaartje weer Anita. Ja het meisje kijkt inderdaad wat triestr, maar met dit weer is dat niet zo verwonderlijk. Hopelijk gaat de zon snel schijnen.
    groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Ha Aniet,
    wat leuk dat ze dat bij Nick op school doen. Dan ben je echt helemaal jarig..
    Je kaart is weer mooi. Ik hou niet zo van deze plaatjes, vind ze een beetje zielig...
    De sketch is goed uitgewerkt en ik blijf me verbazen over de verschillende kaarten met deze sketch!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Hallo Anita

    Wat heb je weer een leuke reacties ontvangen.
    Leuk om in blog land weer hele verschillende kaartjes te zien met deze sketch. Jou kaartje is natuurlijk ook weer een plaatje geworden ook al kijkt ze wat triest.

    Heel fijn weekend groetjes Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Wat super dat Nick het zo fijn heeft gehad.En je kaart is ook weer zo super,wat passen de kleuren van je kaart en stempel mooi bij elkaar.

    Enne over het weer hebben we het maar niet. Je kan niet ergens komen of het gaat over het weer.

    En natuurlijk je nieuwe blog-layout,was het laatst vergeten te melden. Deze is zeker mooier als je vorige,die was zo heel donker. Deze is helemaal super Aniet.

    Liefs Nit@

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Prachtige kaart Anita.
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  70. een mooi en een geslaagd kaartje weer ! top hoor
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Ach meid, wat heb ik je gezellige babbel gemist. Nu ik het hier allemaal lees besef ik pas hoe erg. De laatste keer dat ik er tussenuit lag heb ik nog steeds de moeite gedaan om jou blog te lezen maar dat is er deze keer ook bij ingeschoten. Eerst nog gefeliciteerd met die kanjer van je, je liefde voor dit ventje is voelbaar door het scherm heen. Maar nu dwaal ik ook af want het gaat over kaarten. Deze triste jonge dame is toch wel heel mooi omkaderd moet ik zeggen, het ziet er helemaal top uit. Ik ben helemaal onder de indruk van je kaart met oranje en blauw en ...(sorry ben de derde kleur vergeten) maar die kaart die springt gewoon uit het scherm. Zo prachtig en kleurrijk. Je trouwkaart is ook super, ik had ook die afbeelding gekozen maar mijn kaart ziet er helemaal anders uit. Ik heb niks gehoord van Ghea dus ik denk
    dat er iets is misgelopen met de levering maar dat doet er nu niet meer toe na de ellende die zij moet doorstaan nu.

    Ik wil je nog een fijn weekend wensen

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Hoi Anita,Leuk om te horen dat het feestje super was.Prachtig papier heb je voor het kaartje gebruikt.Ook al kijkt het meisje niet vrolijk het kaartje is heel vrolijk.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Hoi Anita

    Nog gefeliciteerd met je kanjer Nick, fijn dat het een mooi feest voor hem is geweest, daar geniet jezelf ook zo van. Als je kind op speciaal onderwijs zit dan missen ze inderdaad hun vriendjes om mee af te spreken, dat gebeurt niet snel. Deacon heeft dat best gemist want hij zag bij zijn broer wel vriendjes komen maar die wonen natuurlijk in de buurt, gelukkig is er extra aandacht voor op school en is Nick lekker verwend.
    Je kaartje is erg mooi met dit lieve meisje.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Ziet er perfect uit.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Nog van harte met Nick!! En wat super dat hij zo'n gaaf verjaardagsfeest heeft gehad op school. Je kaart is weer helemaal top!! Ik wens je een heel fijn weekend. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Nog gefeliciteerd meis met nick en je kaart is schitterend mooi gemaakt anita. Fijn weekend en groetjes van Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Hoi Anita,

    Ik zag dat je me bent gaan volgen,leuk! En ook bedankt voor je reactie. Jij maakt trouwens ook prachtige kaarten hoor, leuk om naar te kijken. Tot de volgende keer!

    Groetjes Annerieke

    ps. nog van harte met je zoon!

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Ik denk dat het meisje op je kaart vandaag iets meer zal glimlachen want het is hier vandaag redelijk weer. Ik vind je kaart heel erg mooi met prachtig papier! (van de Action of toevallig ook duur papier dat er op lijkt?) De schets staat ook nog op mijn to-do lijstje maar die wordt op het moment alleen maar langer ipv korter....
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Nou, je hebt het sippe meisje aardig op weten te fleuren met je mooie kaart. Maar balen van dat weer he?! Je hebt helemaal gelijk. Nathaly

    BeantwoordenVerwijderen
  80. wat een mooie kaart Anita, en ook zooooo mooi ingekleurd...echt een beauty!!
    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Just gorgeous card my dearest friend:)
    Adorable image and beautiful embellishments:))
    Happy Saturday and big hug,
    Sonia

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Hay Anita,

    Wat een lief kaartje heb je gemaakt zeg!
    En je materialen zijn zo schattig, die je hebt
    gebruikt...

    En inderdaad, de liefde voor jouw
    jongetje voel zowat door het schermpje heen,
    dat is zo geweldig.

    Ik wil je een fijn week-end wensen,

    Liefs,

    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Hoi Anita, nog gefeliciteerd met dat lekkere manneke van je. Als ik het zo lees heeft hij een geweldige dag gehad. Super school is dat zeg. Lief van iedereen een kadootje! Ik vind je kaartje super leuk weer! Wens je nog een fijne zondag!
    XoxoAnnette

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Wat een lief kaartje Anit.
    Ja die stempels blijven leuk en ik vind ze niet zo moeilijk om in te kleuren. Altijd als ik bij jou langs kom, dan denk ik....morgen even op mijn gemak lezen. Je blog veranderd. Ja hé? Ik zie iets leuk vreemd! Gezellige zondag met de kids.
    Lieve groetjes Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Fijn dat jullie een gezellige verjaardag hebben gehad.
    Ik vind je kaart weer super mooi geworden.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Wat een lief plaatje en zo mooi ingekleurd. Schitterend.

    Huggsss,Angelique
    EngelDesignsScrap

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Wat een leuke kaarten heb je afgelopen week gemaakt, en nog gefeliciteerd met Nick zijn verjaardag.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Nog gefeliciteerd met Nick en je hebt weer een prachtige kaart gemaakt.
    Liefs Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Een prachtig kaartje Anita!

    Groetjes Ida

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita