5 mei 2013

Ieder jaar kijk ik er weer van op!

Gisteravond maar weer eens aan de kaart, eventjes lekker ontspannen. En alhoewel ik helemaal niet van het rode ben, kwam ik dit papier nog tegen in mijn papierkist en schoot me te binnen dat ik nog de challenge van  You, me and Magnolia in mijn schriftje had staan en wat willen ze daar zien rood-wit-blauw nou je begrijpt toen was de keuze snel gemaakt na het vinden van dit papier. De schitterende sketch van de Dutch Magnolia Chickies stond ook nog in mijn schriftje te wachten en heb naar aanleiding daarvan onderstaand kaartje gemaakt. En hoe toepasselijk eigenlijk, gisteravond niet eens aan gedacht, alle vlaggetjes hangen uit, nou ja behalve die van mij dan want die is ooit gestolen toen er een voetbalwedstrijd was, want het is vandaag bevrijdingsdag en dan zijn de rood-wit-blauwe kleuren natuurlijk in heel Nederland voltallig aanwezig, helaas geen vlaggetje bij mij die wappert maar dan maar een kaartje, goh als ik goed kijk kan die eigenlijk echt wel door voor een bevrijdingsdagkaartje, kijk er toch eens blij zitten te wezen. Wat zal dat toen toch voor al die mensen in de oorlog een geweldige dag zijn geweest en hoe mooi dat we dat ieder jaar weer vieren, ja toch. En wat me altijd weer verbaast ieder jaar tijdens de dodenherdenking dat Nick zijn mondje houdt om 20.00 uur, niet dat hij het snapt hoor als ik zeg: "Sstttt Nick, nu moet je eventjes stil zijn" want dat werkt alleen maar averechts dan zal meneertje zeker hard gaan schreeuwen. Gek hé alsof hij het onbewust aanvoelt ...... ieder jaar kijk ik er weer van op. Toch wel mooi en bijzonder eigenlijk want dat tettertje gaat eigenlijk de hele dag door normaal gesproken, het is af en toe net een konijntje met duracel batterijen die niet meer te stoppen is, het enige verschil is dat ik die bij Nick er niet uit kan halen. Zie dat ik weer eens aardig aan het afwijken ben, en voor dat het weer een heel lang verhaal wordt, zie hier mijn kaartje. Geniet allemaal van het heerlijke zonnetje, ga ik ook zo eventjes doen, eventjes vitamientjes opdoen, hoe fijn is dat, heerlijk om 's-morgens wakker te worden met het zonnetje door de gordijntjes schijnend en de vogeltjes die je hoort fluiten, daar wordt een mens toch vrolijk van!


Welkom Eveliene op mijn blog, wat superleuk dat je volger bent geworden, helemaal gezellig. Dank jullie wel weer voor de reacties op mijn kaartje dat ik een gat in de lucht sprong, heb er weer helemaal van genoten en het glimlachje ging er niet meer van af, wat een feestje toch telkens weer. Oh ja het plasje van Nick moet weer opnieuw, had het namelijk al in een potje gedaan om 6.30 uur terwijl mijn vader pas om 10.30 uur bij de dokter moest zijn, en eh dat was dus te lang en niet meer betrouwbaar, nou ja mijn vader moet morgen weer naar de dokter en dan zal mijn moeder vlak daarvoor proberen het plasje van Nick in een potje te krijgen .... wordt dus vervolgd. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

91 opmerkingen:

  1. Hoi Aniet je kaartje is weer prachtig en ik heb mijn 2 tieners even voor 8 uur naar binnen gehaald vonden ze niet leuk maar ze hebben toch even stilgestaan bij de dodenherdenking ik doe het elk jaar weer en gekeken op tv naar de krans leggen zo konden ze ook niet de 2 minuten stilte voor andere mensen verpesten buiten ik was een van de weinige wel die er zo over dacht hier in de buurt maar dat kan me niets boeien.
    Het heeft wel met respect te maken vind ik.
    oei nu ben ik ook zo`n lang verhaal aan het afsteken succes morgen met Nick hoop dat de uitslag goed is .En ik wens jullie een zonnige gezellige Zondag
    Lieve groetjes Cinderella

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kleuren heb je voor jou kaartje gebruikt, dat is wel handig om de challenges op te schrijven in een schrift. goede tip, fijne zondag nog.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo'n schriftje moet ik ook eens gaan invoeren, ik vergeet altijd van alles, of ik weet dat ik ergens een leuke challenge ben tegenkomen maar weet niet meer waar. Je kaartje ziet er weer super uit meis, top!
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een prachtig kaartje is het weer geworden Aniet, heb geen schrifje voor de challenges maar heb een agenda op mijn laptop zodat ik zodra er een nieuwe challenge op een blog is deze er in kan zetten.....


    groetjes en geniet van het mooie weer Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anoniem12:37

    Wat een superleuke combi weer!
    Een kaartje vol vrolijkheid!
    Dat gekwebbel is heeeel herkenbaar mijn oudste kan er ook wat van ze praat zelfs in haar slaap! Hihihihi
    Geniet lekker van het zonnetje, het is prachtig weer!
    Groetjess Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Aniet,

    Toffe kaart. Een schriftje heb ik niet, maar ik heb alles ingegeven in mijn agenda op de laptop, dus zodra er een nieuwe challenge begint, krijg ik een melding, handig toch?!?

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtig je kaartje, ook met rood kan het prima,
    ik vind hem weer vrolijk en gezellig ☼
    Succes met Nick verder !

    Fijne en gezellige (knutsel)zondag nog ☺
    Lieve groetjes Erica xox ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hij is weer prachtig Anita.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het is weer een toppertje Anita, mooie kleuren, prachtig papier, mooi gemaakt meisje, ik ga nu naar mijn zoon , daar is het warmer als hier.
    Niet in de zon , maar wel lekker buiten.
    Fijne zondag nog.
    Nick is een kanjer.
    Lieve groetjes, Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dat rood komt zeker mooi uit zo met dat blauw. Mooie kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Anita,
    Lekker vrolijk kaartje heb je gemaakt, mooi ingekleurd en afgewerkt..succes verder met Nick en zijn plasje...Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi,
    Je kaartje is weer prachtig. Mooi gedaan. Zie Nick al helemaal voor me als Duracellkonijntje, hihi. Fijne dag nog verder.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dit kaartje is ook weer prachtig, inderdaad mooi in de de kleuren rood wit blauw Superrrrrrrrr.
    Knap zoals je elke keer weer een heel verhaal op kan schrijven, hihih, dat vind ik het lastigste van het bloggen.tot de volgende keer weer...

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een prachtige vrolijke kaart heb je weer gemaakt Anita, superleuk. Jammer dat het plasje weer opnieuw moet, het kan maar achter de rug zijn. Ja ik vind het ook heel prettig dat we dodenherdenking houden, zoiets mag nooit vergeten worden.
    fijne zondag, geniet er lekker van, liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Mooi kaartje met prachtige kleuren Anita !
    Nog een prettige dag verder.
    gr.
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hallo,

    Het is maar goed dat we er ieder jaar bij stil staan want mijn mening is dat dit echt niet mag worden vergeten! Ik kan persoonlijk niet eens naar de films kijken wat de mensen toen hebben moeten doorstaan, wat moeten die mensen niet voelen die het echt hebben meegemaakt.
    De oudste heeft vanmorgen een hele tijd op zapp zitten te kijken dat ging ook over de oorlog, goed dat hij dit ook wil weten!
    Maar nu over naar je kaartje want nu dwaal ik af!!!
    Het ziet er weer top uit...zo ik ga van het zonnetje genieten.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  17. hoihoi,wat een leuk kaartje......
    en vind het telkens weer leuk om jouw verhaaltjes erbij te lezen........
    geniet van het zonnetje!
    groetjes ayten.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik wordt blij van je vrolijke kaartje. Geniet van de dag!
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Vrolijke en weer prachtig je kaart
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Mooie vrolijke kaart Ook ik vind het belangrijk dat we het nog herdenken mijn zoon zat gister om die tijd in de bus en vertelde mij vandaag dat de bus aan de kant van de weg ging staan.Succes met Nick ik hoop dat het heeft geholpen.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Prachtig gemaakt Aniet.
    'k Vind dit een schitterende kleurncombinatie.
    Heel mooi gedaan.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  22. wat een vrolijk kaartje Anita, leuk dat je meedoet met de uitdaging bij YMAM...

    liefs Annemariee n merit

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een prachtige kaart. Even een snelle blogronde doen, want het weer lonkt :-) Fijn weekend, Anita!
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een ontzettende vrolijke kaart Anita! Prachtige details en prachtig DP. Ook heel erg mooi ingekleurd.
    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  25. wat een schitterend kaartje heb je weer gemaakt
    en succes met het plasje van Nick,
    jammer dat het weer over moet,
    ik hoop dat de kuur heeft geholpen,
    ga ik nu nog even lekker van het zonnetje genieten

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een leuke kaart, Anita, weer helemaal top!
    Hopelijk heeft de kuur goed geholpen bij Nick, de duimen gaan in turbostand!
    Nog een fijne zondag!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een heerlijk "bevrijdend" kaartje heb je weer gemaakt, tja en rood is wel mijn kleur, dus mij hoor je niet klagen hoor. Wat goed van Nick dat hij kennelijk onbewust weet dat hij even niets mag zeggen, die mensen zijn zo gevoelig, knap hoor. Ook succes weer bij de challenges, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Een superleuke kaart Anita. Heel mooi papier.
    Hopelijk is alles weer ok met Nick.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hoi Anita,

    Wat een heerlijk verhaal "-) en ja we mogen blij zijn hier in vrijheid te kunnen leven en daar hebben veel mensen hun leven voor gegeven en dat mogen we idd NOOIT vergeten.
    Hier wappert de vlag ook heerlijk in de voorjaarszon en heb ik genoetn van deze dag. Ook nog een heerlijke wandeling gemaakt en dat is zalig met dit weer .
    Jou kaart is Super leuk geworden en erg toepasselijk!!!

    Fijne avond,

    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Je kaartje is weer een schatje.
    liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi Aniet, het is weer prachtig je kaartje.Mooi papier ook.
    groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Zo, ik ben weer even bijgelezen (had afgelopen week niet veel tijd gehad om te bloggen)...proficiat met je DT schap...welverdiend!
    Wat jammer dat Nick opnieuw moet plassen, hopen dat het nu wel vers genoeg is.
    Wij zijn lekker in Scheveningen wezen wandelen met dit mooie weer.
    O ja, je kaartje is een plaatje (zoals gewoonlijk)...echt bevrijdingsdag!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. De dat is bijna voorbij maar wat was het een heerlijke dag he? En wat een prachtig kaartje heb je gemaakt
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  34. een super mooi kaartje

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Het is weer een prachtige kaart Anita.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat een prachtige kaart in deze kleurtjes!
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Een prachtig kaartje weer Anita !!
    Kan inderdaad heel goed voor bevrijdingsdag-kaartje.

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Prachtig kaartje Anita....ook de kleurtjes zijn helemaal geweldig...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Je kaart is weer prachtig geworden en je hebt heel mooi papier gebruikt.
    Liefs Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een prachtig kaartje………… leuk dat je meedoet met DMCC! Liefs Rachel enne....succes met het "plasje" morgen, dat zal weer een leuk tafereeltje opleveren!

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Anoniem20:13

    Je kaart is prachtig geworden en succes morgen hopelijk kan je moeder wat plas opvangen voor de dokter en is de plas schoon.Groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Leuk kaartje is het weer geworden Anita!
    Groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. wat een vrolijke en leuke kaart is het aniet.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Anita wat een super gaaf kaartje heb je gemaakt naar aanleiding van de sketch, ik vind je kleuren ook helemaal top !!
    Dank voor het meedoen aan onze challenge bij DMCC.
    Lieve groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Anita wat een super gaaf kaartje heb je gemaakt naar aanleiding van de sketch, ik vind je kleuren ook helemaal top !!
    Dank voor het meedoen aan onze challenge bij DMCC.
    Lieve groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Hallo Anita,

    Wat een lief kaartje heb je gemaakt.
    Nog een fijne avond.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ik vind je kaartje weer top Anita!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een mooi kaartje weer Anita!
    Leuk met het rode kleurtje erbij.Mooi plaatje.
    Succes met het plasje van Nick. We horen het wel van je.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Anoniem20:42

    Echt helemaal leuk weer Anita. Echt mooi van kleur ook zo in het rood/blauw. Lekker fris en vrolijk.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wat een schitterende kaart Anita, super mooi
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Heel lief kaartje Anita ik hoop dat je lekker van het zonnetje genoten hebt.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Hallo Anita,

    Wat een schatje heb je wéér gemaakt seg !

    Groetjes, Jaimie

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Hoi Aniet, had ik toch bijna heel belangrijk nieuws gemist. Gelukkig kon ik uit de tekst van vandaag opmaken dat je eerder een gat in de lucht sprong, en nieuwsgierig als ik ben natuurlijk even terug gelezen. Wat gaaaaaaaaf!!! Gefeliciteerd. We zeiden toch al dat je niet aan jezelf moet twijfelen. Je kan het gewoon en iedereen is dol op je. Ik ben vandaag terug gekomen van een heerlijk weekje Mallorca. Kon daar helaas bij niemand een berichtje achterlaten, want de wifi was heeeeeel traag. Ik was blij dat ik mijn man even een berichtje kon sturen elke dag om te vragen hoe het met mijn hondje was. Het arme dier is helemaal van slag. Ze at vanmorgen en gisteravond gewoon haar brokjes niet op, terwijl die normaal binnen een minuut op zijn. Ik ben blij dat ik haar weer lekker kan knuffelen. Ik hoop dat het met de blaasontsteking van Nick snel beter gaat.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Mooi kaartje Anita, zeker de Nederlandse kleuren in deze tijd zijn altijd goed. Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. mooi geworden groetjes Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Prachtige kaart,in mooie kleuren.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat een schatje weer Aniet.

    Groetejes,
    Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Hoi Anita

    Wat een lief kaartje in deze kleuren en nog gefeliciteerd met je DT job, leuk joh en het is je gegund hoor.
    Hopelijk is de blaasontsteking bij Nick helemaal verdwenen.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Die Nick, gevoelige kinderen voelen dingen vaak heel goed aan, lekker jong! Leuk kaartje weer Anita, en deze kleuren gingen je ook goed af

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Leuk kaartje weer.
    Moet ook nodig weer eens kaartjes gaan maken. Voor dat ik het verleer. Je weet het maar nooit.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Wat een vrolijke kaart zeg super leuke kleurtjes en devstempel is een schatje liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Ziet er prachtig uit.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. P.S. Dank je wel voor het meedoen bij DMCC.
      Liefs, Marianne

      Verwijderen
  63. Hoi Anita
    Ziet er lekker fleurig uit! En dank voor het meedoen bij YMAM
    Groetjes
    Corry

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Weer een echt Anita kaartje, één en al vrolijkheid! mooi gedaan en succes met Nick!
    Liefs Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Wat een supermooie kaart.

    Groetjes Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Wat een mooie kaart heb je gemaakt met de sketch van DMCC! Prachtige stempel heb je gekozen met dit papier en vandaag de dag ;-) Echt weer een Aniet, super!!!

    Liefs!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Mooi, vrolijk en lekker kleurig kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Prachtig kaartje Anita en wat je zegt, lekker vrolijk op een dag als gisteren! Het bloggen kwam er de laatste dagen niet zoveel van en daardoor heb ik je kaartje even gemist waarbij je een gat in de lucht sprong! Heel erg leuk voor je dat je gekozen bent! Proficiat en succes, maak er wat van! Je kunt het!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Hoi Anita

    Super leuke vrolijke kaart heb je weer gemaakt .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Ja, dit kaartje is wel een bevrijdingsdagkaartje. Ze steekt de handjes al in de lucht. Hoera!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Schitterende kaart, Anita. Hopen dat het met het plasje van Nick nu wel goed gaat. En ja, het is heerlijk genieten dit weer.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Heel mooie kaart Anita!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Mooi kaartje Anita en leuk in de hollandse kleuren.
    Lekker vrolijk ook. Geniet van het mooie weer.

    Groetjes,
    marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Ha Aniet,
    wat geweldig dat je nu ook DT member bent van NKU!! Echt supergoed van je zeg! EN jij hebt zo'n productie dat gaat helemaal goed komen!
    Je kaart is een plaatje! Grappig dat ik ok net voor de challenge van YMAM een kaart maakte!
    groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Leuke uitwerking van onze sketch Anita.
    Fijn dat je meedoet met DMCC.
    Succes
    Groetjes,
    Magda

    BeantwoordenVerwijderen
  76. hoi Anietje.
    wat een scheetje van een kaart en tilda is echt te gek .
    heel mooi meisje en leuke blogpost.
    liefs An

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Wat een dotje weer. Prachtig papier weer gekozen en wat is ze mooi gekleurd.
    Hoop dat het met Nick snel beter gaat.

    Knufff,Angelique
    EngelDesignsScrap

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Prachtige kaart weer Anita,ik vind de schets ook erg leuk maar moet er nog aan beginnen.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Nou dat piepie van Nick zal onderhand wel geen au meer hebben. Wat een verhaal en ik kan me voorstellen dat het even wat "behoorlijke"problemen gaf. Had ik op mijn werk een keer. Werkte in een kindertehuis voor zwakbegaafde moeilijk opvoedbare kinderen. Ik net 18 en mocht met een van de meisjes naar het ziekenhuis. Met de bus. Ging dat grietjes achterste voren op haar knieën zitten en pakte de ketting van een mevrouw. Zat dus nog om haar nek hé!! Dat mens stikte bijna!! Met veel moeite kreeg ik die sterke vingertjes los. Herken jij misschien ook weleens bij Nick.
    Ja 30 april hebben wij ook erg genoten. Ik vooral van die schitterende japonnen en natuurlijk super dat de sfeer zo goed was. Tjeetje....nou ben ik zo aan het schrijven en vergeten om welk kaartje het nu ging. Even terug kijken.
    Die stempel van 30 april heb je super ingekleurd zeg. Yes, ik weet het alweer, want hij viel me op door de leuke warme kleuren. Geinig die circel erop. Tja Anitje kan er wat van. Gezellige dag meis en succes met je volgende kaartje.
    Doeg Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Wat een geweldige kleuren combi, super leuke kaart weer!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Hoi superleuk kaartje hele mooie kleurtjes

    Groetjes Rebecca

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Hoi hoi Anita,
    weer leuke verhaaltjes die ik nu pas lees, ben een weekje niet in blogland geweest, maar jij was daar wel zo heb ik weer heerlijk genoten van je verhaaltjes!
    En natuurlijk je prachtkaarten!
    Deze is ook weer zo mooi, wat werk je toch altijd netjes!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Wat een heerlijk en vrolijke kaart heb je weer gemaakt Anita!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Wat een lief kaartje heb je gemaakt leuk met die kleurtjes.
    Liefs anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Prachtige kaart, Anita! Het rood erbij is echt leuk.
    Leuk dat je weer mee doet bij de DMCC.
    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  86. wat een schitterende en lieve kaart
    Hele mooie kleuren gebruikt
    Bedankt voor je deelname aan DMCC
    gr miriam

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Wat een schatje Anita, mooie uitwerking van de sketch. Leuk dat je meedoet met de challenge van DMCC. Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Wat een prachtig kaartje Anita!

    Groetjes Ida

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita