26 april 2013

Vandaag is jouw dag!

Ja ja de oranje en rood/wit/blauwe kaartjes vliegen je momenteel om je oren, en oranje dat is nou niet bepaald de kleur die als eerste in mijn koppie opkomt als ik een kaartje ga maken. De lopende challenge bij Een Hoop Inspiratie Scrapkaarten Challengblog (EHI) luidt deze keer maak een Koninginnedagkaartje dus moest ik als designmember toch op zoek naar oranje in mijn kistjes want het is vandaag weer tijd voor de herinneringskaartjes gemaakt door team 2. En ook al liep ik al een tijdje te malen wat ik nou toch zou gaan maken voor de challenge, ik ging zitten met de uitgezochte spulletjes en niet te geloven het ging bijna helemaal vanzelf, het leek wel of ik opeens vleugeltjes kreeg, zo grappig. En zal ik je eens vertellen hoe dat nu kwam, nou door mijn lieve mams, zij is zo ontzettend koningsgezind en zit zich al weken, wat zeg ik maanden te verheugen op aanstaande dinsdag, ze heeft nu al voorpret, oranje kleertjes zijn al uitgezocht, de vlag met Willem Alexander en Maxima is al gekocht en je begrijpt dan kan een kaartje om haar heel veel plezier te wensen dinsdag niet achterblijven, dus heb ik met alle liefde dit kaartje voor haar gemaakt, ben heel benieuwd hoe ze hem vindt, hij is inmiddels op de brievenbus gegaan. Vandaar de tekst Vandaag is jouw dag. Ach ja die mams van mij en het koningshuis ....... wat zal ze dinsdag genieten. Ik hoop dat ik je wat inspiratie heb kunnen geven met mijn kaartje en heb je zin en tijd doe gezellig mee met de challenge, helemaal leuk. Kijk voor nog meer inspiratie eens bij de kaartjes van mijn teammaatjes op EHI. Wil mijn kaartje mee laten doen aan de challenges van de Creatieve Zebra, Scrap Kaart en Kreja Teja want daar willen ze ook een koninginnedagkaartje zien. Niet te geloven eigenlijk, wie had dat ooit gedacht Aniet die een kaartje zou maken met onze Bea erop, zie je haar koppie er nog net bovenuit steken, Willem en Maxima heb ik ook verwerkt aan de binnenkant dus mams kan genieten, want eerlijk gezegd weet ik nu al dat ze de binnenkant leuker vindt dan de voorkant. Jammer eigenlijk dat ik haar koppie niet kan zien als ze de envelop openmaakt maar dat ze er blij mee zal zijn dat weet ik wel zeker!


Welkom Janet op mijn blog, leuk dat je volger bij me bent geworden, helemaal gezellig weer. Wat een supergave reacties hebben jullie gegeven op mijn vintagekaartje, wat heb ik er weer van genoten, heerlijk. Het glimlachje deed weer goed zijn werk. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

100 opmerkingen:

  1. Wat een koninklijke kaart Anita.
    Hij is erg mooi.
    Weet zeker dat je mam er erg blij mee is.
    Mijn koninklijke kaart heb ik van de week ook op de post gedaan.
    Ik heb hem verstuurd naar mijn zus, licht autistisch en ook erg koningsgezind is. Kreeg meteen een mailtje van haar. Ze is er helemaal klaar voor.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk om je moeder een kaartje te sturen en wat voor een !!! Die is grandioos Anita. Jammer dat ik maar een klein stukje zag van de binnenkant maar ik zag Bea net boven het hoekje gluren :-)
    Heel fijn weekend!!
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super mooie kaart anita! Echt koningsgezind ben ik niet, maar vind het toch ook stiekem wel leuk hoor dat we dinsdag een koning gaan krijgen en denk ook dat best wel even ga kijken op tv.
    Leuk dat je weer meedoet aan onze leuke challenge bij DCZ.
    Lieve groetjes, Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi hoi

    geweldig leuk je kaartje anders dan anders maar ook weer super .
    Groetjes marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi, wat een leuke kaart, ondanks dat oranje niet jou ding is. Hij is geslaagd hoor. En je mams zal daardoor nog een mooiere dag hebben.... Fijn weekend, Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oranje niet jou kleur maar je kaart is super leuk, Wat zal je moeder blij zijn met de kaart. Zelf houd ik wel erg van oranje dus ik geniet er ook lekker van hoor.
    groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Anita,
    Wat heb je dat mooi gedaan, lekker oranje hihi..ik weet wat het is om daar mee te werken, lief afdrukje en..de binnenkant ook helemaal mooi..super..je mams is daar vast heel blij mee..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Anita wat heb je een mooi koninklijke kaart voor je moeder gemaakt. Echt een geslaagd kaartje, vrolijk ook en ik zie Bea er nog net bovenuit komen aan de binnenkant.

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nou voor zo'n gelegenheid is het leuk om een koninginnedag kaart te sturen. En dat heb jij gedaan. . Leuk geworden. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een super leuk kaartje. Oranje is ook mijn ding niet. Maar langzaam aan komt er toch heel wat oranjes in huis. Jongste dochter zorgt daar wel voor. Kreeg t-shirt en mok van school (nou ja de regering denk ik). Mijn side-table wordt al aardig vol. Heb toen zelf ook maar een koninklijk kaartje gemaakt. Zal zo kijken waar jij zoal je kaartje laat mee doen. Misschien kan die van mij nog concureren met die van jou. Denk het niet, want als er iemand is die altijd alles wint. hahahahahhaaha....
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat lief van je om je moeder een oranje kaart te maken en te sturen. ik vind dat dit een pracht van een kaart. mooi papier!!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Geweldig deze kaart, super leuk, maar ik moet nog het meeste lachen om het feit dat je moeder de binnenkant mooier zal vinden dan de buitenkant:)!!! Doe mij de buitenkant maar!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Anita, knap om weer een oranje kaartje te maken en je moeder is er vast heel blij mee! Het is aan mij echt niet besteed oranje, rood en blauw, wit zal nog wel gaan, hihi. Maar je hebt het weer heel crea bea gedaan!
    groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Je Koninginnedag is prachtig goed gelukt moet ik zeggen Anita, dus je ziet maar, alles komt een keer op je pad, ook deze kleuren combinatie, ik begrijp dat je moeder gek op Bea is, nou wie niet toch?
    Fijne dag nog.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een schat van een kaartje zeg !!
    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Zo'n kaartje brengt je helemaal in sfeer voor Koninginnedag Anita :)
    Mooi !
    gr.
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Heel mooi gedaan Anita, daar zal je moeder zeker blij mee zijn!

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Superleuk gedaan Anita, hier zal je moeder van genieten! Ik ga ook lekker voor de tv zitten dinsdag, want ja ik ben ook best wel koningsgezind en wil het graag zien. In 1980 was ik pas 16, wahaaaa! En dan ga je de hort op.

    Fijn weekend!
    Liefs Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  19. je hebt het toch heel erg leuk gedaan
    voor je mams

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi,

    Wat een toffe kaart. Je wordt vrolijk van die leuke kleurtjes.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een geweldig mooie en vrolijke koninginnedagkaart, wat leuk dat je hem naar je moeder stuurt, daar is ze vast heel blij mee.

    Gr. Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Een schitterende kaart vind ik het Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat lief van je om voor je moeder te maken, dat gaat ze zeker waarderen
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat heb je een mooie en vrolijke kaart gemaakt Anita. Bij je mams zal er ook wel een glimlachje verschijnen als ze deze kaart ziet.
    Fijn weekend.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  25. hoi anita
    zeker weten dat je moeder hier vrolijk en blij van word en daar doen we het toch allemaal voor met kaarten maken. een ander blij maken!
    groetjes
    corry

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat zal je moeder genieten Anita als ze haar post openmaakt en jij hebt er nu natuurlijk al voorpret van,wat kaartjes al niet doen. Het is een hele vrolijke kaart geworden,ben benieuwd of Maxima ook zo rond gaat lopen LOL,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Anoniem15:58

    Wat een plezier geef je aan je aan je moeder,prachtige kaart en prachtig ingekleurd.Fijn weekend en groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik heb nou ook echt niks met oranje, maar ik vind jouw kaartje wel echt heel erg leuk geworden. Wat zal je moeder daar blij mee zijn. Mijn moeder is er ook wel druk mee hoor, dat zal de leeftijd wel zijn. Ik ga het niet meemaken, want ik ga zondag met mijn zus en de kinderen een weekje naar Mallorca. ( manlief blijft thuis, hij moet werken. Er moet toch iemand wat verdienen nietwaar?)
    Best vreemd om er dan juist dit jaar op koninginnedag niet te zijn, maar ik hoor wel van iedereen hoe het was. Waarschijnlijk zie je alles nog wel honderd keer voorbijkomen op tv.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Het zijn normaal ook niet mijn kleurtjes, maar als ik jouw kaart zo zie, staat het toch ook nog niet zo gek.
    Het is een mooie kaart geworden.

    Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Dit ziet er weer helemaal leuk uit Anita.
    Mooie hollandse kleuren, ja die horen er natuurlijk bij.
    Super geslaagd hoor je kaart.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een leuk kaartje voor je moeder Anita!! Lekker vrolijk.

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wow Anita, je hebt jezelf wel uitgedaagd maar doordat je in het team zit kon je er niet onderuit om met deze kleuren aan de slag te gaan. Ik vind hem superleuk geworden. Normaal gesproken zou ik deze kleuren ook niet zo snel pakken maar ik heb ook getwijfeld om er mee aan de slag te gaan voor verschillende challenges waar ze deze kleuren willen zien. Bij mij is het er niet van gekomen. Maar ik geniet wel bij iedereen wat ze er met deze kleuren van maken en wat heb ik al mooie dingen voorbij zien komen. Daar hoort jou kaart zeker bij. Wat zal je moeder er blij mee zijn. Met liefde gemaakt door jou. Super. Fijn weekend en groetjes van Yvonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Daarom ging het freubelen ook zo goed Anita, je had je moeder in gedachten en dan lukt het zo veel beter als "in het wilde weg" ondanks dat het helemaal je kleurtjes niet zijn! Wat zal ze een topdag hebben dinsdag en jouw kaart vergroot die vreugde nog meer!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een leuk kaartje.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  35. mooi vrolijk kaartje.
    Ik ga geen kaartje meer in deze kleuren maken, heb zelf niet zoveel met koninginnedag en vandaar dat ik de rood-wit-blauw kaartjes ook geprobeert heb neutraal te houden zodat ze ook nog voor een verjaardag kunnen.
    2 van mijn kinderen hadden vandaag de koningsspelen en kwamen met een oranje shirt en een mok thuis.
    De jongste had gisteren al een mok gekregen, want die was vandaag al vrij.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Goh anita, wat een lastige opdracht als dit je kleur niet is. Dan is het extra moeilijk om er iets leuks van de maken maar (waarschijnlijk met je moeder in gedachten) het is je goed gelukt! Het ziet er heel vrolijk uit, kijk ze toch eens feestelijk rondspringen, wat zal je moeder hier blij mee zijn.
    Alles weer goed met Nick inmiddels?
    fijn weekend, liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Leuk kaartje heb je gemaakt Anita! Ik ben zelf ook niet zo van het koningshuis, en ik ben op 30 april ook gewoon aan het werk, maar als ik al die kaartjes voorbij zoe komen doet het toch wel wat, en ik weet dat de oudere generatie er helemaal weg van is, dat is toch geweldig! Jammer dat jevhet snoetje van je moeder niet kunt zien bij heten maken vanv

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik bedoel bij het open maken van de envelope. Je hebt haar heel blij gemaakt dat weet ik zeker. Liefs Ingrid

      Verwijderen
  38. Wat is tie leuk geworden, Anita! Zit ook een beetje tegen al die 'Koninginne'-uitdagingen aan te hikken, maar deze is echt super gaaf geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Ik vind hem helemaal geweldig Aniet en echt super dat je hem voor je moeder hebt gemaakt, want die gaat er echt van genieten, zo te lezen...en voor jou was het ook prima om eens uit je comfort zone te treden (toch??...haha)

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Knap gedaan Anita. Van mij zul je niks zien,ik heb echt niks met die kleuren.

    Vindt het prachtig allemaal maar begin er niet meer aan.

    Groetjes Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Hoi hoi Anita, wat zal je moeder er blij mee zijn zeg, wat een prachtkaartje is dit zeg!!!
    Groetjes en geniet.. van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Je kaart ziet er supergezellig uit Anita....je moeder zal hier echt blij mee zijn. Mooie details erop...helemaal top!
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Je moeder zal hier heel trots op zijn, is ook erg mooi geworden.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Toppertje anita, wat een mooie kaart. Fijn weekend, groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Prachtige oranje kaart, je moeder zal hem prachtig vinden.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat een schitterende kaart, Anita!! Hier zal je moeder inderdaad heel blij mee zijn!!

    Groetjes, Nellie

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Al zijn het niet jouw kleuren, ik vind je kaart fantastisch! Heel mooi gemaakt, zelfs met binnenkant!

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  48. mooie kaart hoor Aniet, die zal je moeder zeker leuk vinden. Ja bij jullie zal het allemaal wel rood/wit/blauw en Oranje zijn wat de klok slaat.
    Want ja Willem Alexander wordt koning hé.
    wij praten er in BeLGIË wel over,maar daar stopt het ook.

    Groetjes Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Denk dat je moeder het wel een leuk kaartje vind Aniet, het ziet er in ieder geval mooi uit....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Je hebt een geweldig kaartje gemaakt ook al zijn het niet je kleuren ,ik moet zeggen dat het ook de mijne niet zijn .
    Ik denk wel dat je moeder er blij mee zal zijn als ze zo koningsgezind is .
    prettig weekend
    groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Hele leuke kaart Anita!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  52. wat een super leuke en vrolijke kaart Aniet.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Wat een prachtige kaart Anita.... lekker vrolijk!!!
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wowww wat een vrolijk kaartje.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Nou het is weer een prachtig kaartje geworden Anita, sorry ben wat kort want moet even met 1 hand typen,
    grts Frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Heel vrolijk koninginnenkaartje Anita...leuke accentjes erop gemaakt....
    Daar zal je ma vast blij mee zijn....

    groetjes en een fijn weekend
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat is het een feestelijke kaart geworden Anita! Echt erg leuk!
    Lieve groet,
    http://littlecreass.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Anoniem20:23

    Hoi Anita wat een prachtig kaartje heb je voor je mams gemaakt.
    Hier zal ze wel heel blij mee zijn.
    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wat een schitterende oranje kaart, super mooi.
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  60. wow geweldig heel mooi gedaan weer gr janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Door zo'n vrolijk kaartje wordt ik ook nog konings gezind!

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wat een leuke vrolijke kaart Anita,
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Het is je goed afgegaan met je kaartje.echt een prachtig kaartje!!!! ben zelf al 3 dagen bezig met een oranje koningskaartje maar die wil niet lukken.ben zelf ook niet zo koningsgezind en weet ook niet waar ik het kaartje dan heen moet sturen.dus zal ook wel niet afkomen.fijn weekend.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Hallo Anita,

    Wat een geweldige kaart heb je gemaakt en het lijkt net of Maxima wil zeggen jippie het is zo ver ik ben koningin ha ha leuk gedaan hoor Anita je moeder zal hier heel blij mee zijn ik hoop dat ze een leuke dag heb dinsdag.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Nou, dan is dit kaartje zeer zeker geslaagd, het oranje straalt ervanaf! Die zal zeker genieten a.s. dinsdag!
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Een geweldige kaart Anita, super.

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Leuk kaartje, lekker vrolijk en helemaal in de sefer van de aanstaande kroning.
    groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  68. wat een leuk kaartje is het geworden, dat is nou het leuke van dit soort dingen: je moet ier=ts maken waar je niets mee hebt en het lukt geweldig!

    groetjes coby

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Hoi Anita,

    Wat een leuke kaart zo in die kleuren helemaal top.

    Gr...Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  70. wat een geweldig leuke kaart heb je er van gemaakt
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Anoniem22:03

    Dit is geweldig. Helemaal toppie. Had je dat papier nu echt in je kistje zitten of heb je dat er speciaal voor gekocht
    Passender kan niet toch zeker. Je moeder is helemaal in d'r sas met deze kaart dat kan niet anders.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Anoniem22:07

    Ik weet zeker dat jouw mams hier blij mee gaat zijn...wat een gave kaart!! Wij doen dit jaar ook wel iets meer met Koninginnedag, het is toch een bijzondere dag dit jaar. Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Wat een prachtig kaartje Anita....wat zal je mam hier blij mee zijn!
    Fijn weekend, liefs Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  75. leuk kaartje!!!
    vraagje....hoe kom je aan bea???
    en een foto van de binnenkant???
    ben nl heel nieuwsgierig naar maxima en willem- alexander.
    groetjes ayten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Ayten, was laatst een keer bij de plaatselijke hobbywinkel en zegt de eigenaresse tegen me Aniet moet je nu eens kijken, is eigenlijk te erg voor woorden maar kijk nou en ze liet me een knipvel met Beatrix bedankt en Willem en Maxima zien en ja toen ging er al door me heen dat moet ik hebben voor mijn moeder, dus je kunt het gewoon in een hobbywinkel kopen. Helaas heb ik geen foto van de binnenkant gemaakt (lekker dom van me) maar kan je wel zeggen dat Willem en Maxima ook heel goed lijken en kan ook geen foto meer maken want het kaartje is al onderweg naar mijn moeder

      Verwijderen
  76. Schitterende kaart. Mooi kleuren combinatie. Wat leuk dat je deze kaart ook voor je moeder heb gemaakt. Inderdaad jammer dat je geen foto van de binnenkant heb gemaakt. Volgens mij ziet dat er ook schitterend. want ik zie een klein stukje van Bea.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Hoi Anita, Wat een prachtige kaart heb je gemaakt. Lekker Hollands, super voor Koninginnedag. Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Anoniem23:27

    Hoi Anita

    Wat vrolijk en apart met de binnenkant zover als je het kunt zien.
    Zal je mams blij mee zijn.

    Gr. AnneMaria

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Wat een geweldige oranje kaart Anita! Super :D!

    En nu als DT'er ;-): Leuk dat je mee doet bij de Creatieve Zebra :D!

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Wowie, das weer een prachtig kaartje. Schitterend gekleurd en ook de binnenkant gedaan. Toppie hoor.

    Knufff,Angelique
    EngelDesignsScrap

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Wat een leuk kaartje heb je gemaakt. Prachtig hoor, ik zou vaker die oranje kleuren tevoorschijn halen.

    Ik denk dat je je moeder er erg blij mee zult maken! Wat is dat toch leuk, je oefent je hobby uit en vervolgens maak je er mensen blij mee!

    Nou een heel fijn weekend.

    Liefs,

    Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Wat een prachtig kaartje Anita, gezellige kleurtjes. Ik weet zeker dat je moeder helemaal gelukkig is met dit kaartje!
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Hoi Anita,ik wist niet meer of ik al had gereageerd op jouw kaart dus ben ik even gaan kijken bij jouw reacties maar wat krijg jij veel reacties zeg leuk hoor.maar je kaart is ook weer heel leuk geworden daar zal je moeder wel heel blij mee zijn.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  84. What a fabulous card my dearest friend^_^
    Adorable image and wonderful papers as always^_^
    Have a sweet weekend^_^
    Sonia

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Wat een geweldig mooie en vrolijke koninginnedagkaart, wat leuk dat je hem naar je moeder stuurt, daar is ze vast heel blij mee.

    Gr Antoientte

    BeantwoordenVerwijderen
  86. wat een super leuk kaartje is dit joh!! Geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Nou Anita, het is je gelukt om met deze moeilijke kleuren een prachtkaart te maken! Ik vind hem zo mooi geworden. Kom al helemaal in de stemming..haha..

    Fijn weekend en bedankt voor je lieve reacties altijd op mijn blog!

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  88. hoi Anita, ik vind het knap hoor, als je eigenlijk helemaal niks hebt met oranje om dan toch zo'n prachtig werkstukje af te leveren, wat zal je moeder hiervan geniet, ik wed dat die een ereplaatsje krijgt, groetjes weer en alvast een fijn weekend, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  89. Jeetje wat een schitterende kaart heb je gemaakt voor je moeder die zal vast een ere plaatsje krijgen denk ik.
    Groetjes,
    Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  90. Wat een mooi, vrolijk en feestelijk kaartje Anita
    Fijn weekend
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  91. Daar heb je een prachtkaart mee gemaakt, met deze toch best lastige kleuren. Als ik het zo lees zal je moeder het kaartje absoluut een ereplekje geven!

    BeantwoordenVerwijderen
  92. Hoi Anita,
    Ik weet zeker dat je moeder dinsdag een top dag zal hebben met zo'n mooie kaart, die haar dochter speciaal voor haar gemaakt heeft. Wat lief dat je daar aan denkt. Ik vind je kaartje super hoor. Wat een leuke afbeelding op de voorkant, is dat een magnolia? Volgens mij ken ik die nog niet maar ik vind haar wel erg leuk!
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  93. Wat een prachtig kaartje, Anita.
    Je moeder zal helemaal in haar nopjes zijn met zo'n prachtige kaart. Speciaal voor haar gemaakt.
    Ze zal zeker genieten een dinsdag.
    Jammer dat je geen foto van de binnenkant heb.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  94. Heel leuk kaartje Anita, prachtig. Bedankt voor je deelname aan de challenge van Krea TeJa.
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  95. Wat een leuke vrolijke kaart is dit geworden zeg! Die gaat je moeder heel leuk vinden!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  96. Wat een schattig rood wit blauw oranje kaartje is het geworden.Super!!

    BeantwoordenVerwijderen
  97. Hij is heel erg leuk! Leuk dat je meedoet met de Krea Teja challenge :)
    Groetjes Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  98. Wat een mooie kaart Anita! Bedankt voor het mee doen aan de challenge van Krea Teja!
    Groetjes Mieke

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita