6 maart 2013

Nou Aniet haar beursje is weer wat lichter!

Nou Aniet haar beursje is een stuk lichter geworden gisteren, en nee niet omdat ik nieuwe knutselspulletjes heb gekocht (ook al zou ik dat graag willen ...... alsof ik nog niet genoeg heb) maar heb een nieuwe droger aangeschaft en ze hebben hem in de middag al gebracht. Nou ben benieuwd het is een energiezuinige met label eh dat weet ik eventjes niet meer, het schijnt dat je daar veel geld mee kan uitsparen op de energierekening en dat zal wel heel lekker zijn want je wil niet weten wat ik per maand voor stroom en gas betaal, daar wordt een mens niet bepaald vrolijk van. De verkoper vertelde me dat bij een gewone droger een droogbeurt 1 euro kost, ik schrok me werkelijk een hoedje, want bij mij staat hij gemiddeld 2 x per dag aan, nou ga maar eens rekenen, heb je hem wat dat op jaarbasis kost. Als het goed is kost het me nu 50 eurocentjes per droogbeurt, nog veel geld eigenlijk, maar als dat werkelijk zo is, joehoe wie weet krijg ik dan volgend jaar wel terug bij de jaarrekening in plaats van bijbetalen zoals dit jaar. Er kan lekker 8 kilo in dus dat is wel lekker met dat natte beddengoed iedere keer. En oh ja ik bespaar natuurlijk nu ook nog eens energie omdat Aniet tegenwoordig met haar handjes afwast daar de vaatwasser het begeven heeft. Is trouwens nog gezellig ook hoor, een gedeelte van mijn keuken staat voor het raam dus het is vaak zwaaien naar buiten, hoor ze gewoon denken goh kijk die Aniet toch weer eens lekker ijverig zijn. Ga er maar niet teveel op rekenen maar hoe fijn zal dat zijn zeg. Weet niet hoe het bij jullie is gesteld, maar merk toch echt wel dat het crisis is hoor momenteel, man oh man wat zijn de vaste lasten toch allemaal gestegen. Maar Aniet blijft positief en heb gisteravond weer een kaartje gemaakt in mijn favokleurtjes, geef Aniet roze en blauw en ze is helemaal in haar nopjes, een heerlijk lente/voorjaarskaartje is het geworden. Wat een weertje was het gisteren hé, helaas komt het zonnetje nog niet in de middag in mijn ieniemienie taartpunttuintje maar om het zonnetje alleen al te zien is al genieten eerste klas. Wil mijn kaartje laten meedoen met de challenges van Simply Magnolia waar alles mag en bij Stamp and Create with Magnolia en Kleurenfestijn waar ze graag voorjaar willen zien. En weer ingekleurd met mijn inmiddels zo geliefde waterpenseeltje en de distress markers en twinkling H2O, kijk er toch eens heerlijk twinkelen, wat geeft dat spul toch een heerlijk effect.


Welkom Dorothy, Chantal en Jolanda, wat leuk dat jullie volger zijn geworden, helemaal gezellig. Bedankt lieve bloggertjes voor de leuke reacties op het nieuws dat ik als designlid ben gevraagd bij Een Hoop Inspiratie Challenge Blog, heb er helemaal zin in en oké vind het ook best een beetje spannend. En eh voor degenen die reageerden op mijn kaartje in het vorige bericht alsof het een nieuwe was, eh nee dat was dus mijn allereerste kaartje ooit die ik gemaakt had en wel op 14 april 2012. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

78 opmerkingen:

  1. wat een super lieve kaart Anita mooie zachte kleurtjes.
    heel veel succes met je nieuwe droger doemaar eens elke keer €0.50 in een potje heb je een mooie uitgave voor je hobby.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier begint de vaatwasser kuren te krijgen, en als er 1 ding kapot gaat volgen er meestal meer.

    maar je kaartje is weer prachtig.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Go, wat is ze weer mooi! Kijk ze eens staan met haar blingblingpakje aan. Helemaal weer SUPER!!
    En wat fijn dat je weer een droger hebt!!
    Lieve groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Anita,
    Wat fijn voor je een nieuwe wasdroger, sommige dingen kun je echt niet missen..je kaartje is schattig..mooi ingekleurd en dat twinkling spul is ook mooi..een lieffie is het..liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Anita

    Tja zonder droger zou ik ook niet kunnen ,al heeft mijn was vandaag heerlijk buiten aan de molen gehangen en het was nog droog ook .
    Tja de crisis ........bij ons in de winkel is het vreselijk heb er iedere dag hoofdpijn van want de huur etc gaat allemaal door .
    Maar even wat leuks ja kaartje .Tilda is weer zo mooi ingekleurd ze glanst zo mooi .Een super lief kaartje is het weer .
    En bij EHI komt helemaal goed gezellig hoor .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  6. heel mooi en lief kaartje

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schatje weer Anita, geweldig!!
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een lief kaartje!
    Super.
    Fijn dat je nu een nieuwe droger hebt.
    Hartelijke groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een schattig kaartje in die pastelkleurtjes...kan me voorstellen dat jij niet zonder droger kunt...en afwassen doen wij ook nog steeds met de hand!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooi kaartje! Hopen dat je inderdaad geld terug krijgt aan het eind van het jaar van de energie.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Anita,

    Jammer dat je je geld niet aan nieuwe knutselspullen hebt kunnen uitgeven. Maar van deze uitgave zul je ook wel weer erg veel gemak hebben.
    Je kaartje is weer super !
    Heel mooi ingekleurd met je waterkwastje.

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie kaart Anita en veel geluk met je nieuwe droger.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Een prachtig kaartje Anita in mooie kleurtjes, en leuk die twinkeling!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Anoniem19:21

    Wat een lekker fris kaartje! Gezellig en glitterig!!
    Fijn dat je weer een nieuwe droger hebt!
    Ja als er nu wat kapot gaat in deze tijd is niet leuk, en hoe dat straks verder gaat allemaal weet ik ook niet maar veel beter word het ook niet ben ik bang!
    Maar we gaan stug door, werken hard voor onze centjes toch?!
    Fijne avond!
    Groetjess Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat is ie weer mooi Anita. Heel mooi ingekleurd ook. Veel plezier van de nieuwe droger hoor!

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtige kaart heb je gemaakt! Fijn dat je weer een droger hebt, ik zou hem ook niet kunnen missen hoor.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik heb mijn geld vandaag wél uitgegeven aan nieuwe knutselspullen, de nieuwe baby serie van Eline! Zooo leuk! Ik merk niet heel bewust iets van de crisis, ben wel veel bezig met hoge vaste lasten maar dat is meer omdat ik van een klein huurhuis naar een groot koophuis ben verhuisd. Dus dan wordt alles sowieso duurder en valken er nu allerlei aanslagen in de bus. Maar ik kan nog knutselspullen kopen, dus dan gaat het nog goed denk ik maar zo. Mooi gekleurd én ingekleurd kaartje heb je gemaakt. Veel plezier met je nieuwe zuinige droger!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Nou dat zijn weer zachte handdoeken bij je thuis Anita!! en dat deze droger maar heel lang mee gaat. Gefeliciteerd dat je in het DT zit van EHI, leuk en echt iets voor jou!! Lief kaartje is dit in mooie zachte kleurtjes.

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. je kaartje is weer super mooi geworden, en wat lees ik nu zit je in het DT team proficiat Anita harstikke leuk voor je.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Anita wat fijn voor je dat jeweer een wasdroger hebt dan kun je de over gebleven uurtjes aan knutselen gebruiken.
    Natuurlijk is je kaartje weer heel mooi.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  21. hoi anita
    wat een mooi kaart hoor

    groetjes brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoi Anita,
    Fijn dat je een nieuwe droger hebt.Wist niet dat een droger zo duur was per draaibeurt!Prachtig kaartje heb je weer gemaakt,mooie kleuren.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. wat een lief schattig kaartje weer
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Prachtig kaartje Anita!
    Groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik heb geen droger en dacht vandaag de was lekker buiten te hangen. Nou de boer die dacht daar anders over. Die was aan het mesten en dat stonk me toch!! Pff niet normaal meer. Nu hangt het gewoon op zolder.
    Lief kaartje heb je weer gemaakt. Het lukt je iedere keer weer.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een mooie kaart Anita..Wat heb je prachtig papier gebuikt. Deze kleuren zijn ook weer erg mooi. Fijn dat je zo'n grote droger hebt, dat lijkt me handig als je veel beddedgoed hebt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Geweldig leuk kaartje heb je gemaakt zeg, enne......volgens mij kun jij i.v.m. Nick wel e.e.a. vergoed krijgen toch?
    Groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou Lia dat valt vies tegen hoor, je krijgt echt niet zoveel voor elkaar. Nick is nog niet zindelijk en een paar jaartjes geleden kon ik van de ziektekostenverzekering luiers voor volwassenen vergoed krijgen die je bij de apotheek kan halen, maar die kleine Nick verzoop in die dingen met het gevolg dat het langs zijn benen liep, dus dat schiet niet echt op maar gewone luiers krijg je niet vergoed en de gemeente hier bij ons is nou ook niet bepaald meegaand, heb al geprobeerd om een fiets te krijgen (een soort tandem waar Nick voorop mee kan fietsen, nou nee dat kon niet want ik had geen bergruimte). Krijg wel een stukje PGB maar daar kan je alleen maar hulp van inhuren.

      Verwijderen
  28. Anoniem19:49

    Hoi Anita

    Heerlijk kun je al dat beddengoed weer in de machine stoppen.Ik heb een A label maar gebruik hem alleen voor de heerlijke zachte handdoeken nu. In ons vorige huis duurde het drie dagen voor de was droog was dus vandaar die aanschaf en nu verwend met zachte handdoeken.Scheelt echt in de kosten en dus spul op de lijn hangen merk je echt wel.
    Je kaart is weer een schatje wat niet anders kan met je favoriete kleur. Nog een fijne avond.

    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een mooie kaart weer Anita Ik heb ook een droger maar als het even kan dan hang ik het aan de molen Maar ze verwachten alweer sneeuw Dit weekend dus kunnen we er nog niet zonder.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  30. O Wat fijn dat je je nieuwe droger al hebt anita, die kun jij zeker niet missen met zoveel beddegoed. Het is dan wel weer een flinke aanslag in je budget maar met de kostenbesparing van energie ben je aan het einde van de rit toch weer wat voordeliger uit, dat hopen we in ieder geval dan toch.
    Je kaart is weer een plaatje, wat heb je dat weer mooi gemaakt en dan dat randje bloemetjes erbij, lief!!
    liefs hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een mooie kaart Anita

    groetjes Relinde

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Veel plezier van je nieuwe droger!
    Het kost dan wat maar je heb ook wat!

    Je kaart is schatje.
    Erg lief zo in die zachte kleuren.

    Lieve groetjes Noriko
    norikoskaarten.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Mooi dat twinkelende op je lieve Tilda, Anita! Verder ziet de kaart er ook weer lekker vrolijk uit, lieve kleurtjes en mooie roosjes, weer helemaal top! En ik ben blij voor je dat de nieuwe droger je gaat helpen bij het wegwerken van al je wasgoed en dan geen geld voor hobby materialen...maar wel weer meer tijd om daar aan te besteden...zo heeft ieder nadeel z'n voordeel...

    Lieve groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Ik doe dat ook altijd, 50 eurocent na een was in een pot, je kan er dan later 1 met gouden randen kopen.
    Je hebt weer een prachtig kaartje gemaakt,leuke kleurtjes, mooie details.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een geweldig kaartje Aniet, prachtige kleurtjes!!
    Super dat je weer een droger heb!

    Lieve groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Anoniem20:11

    Prachtige kaart en wat glimt Tilda mooi.Mooie kleuren heb je voor je kaart gebruikt Anita.Veel plezier met je nieuwe droger .Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat een mooi kaartje Anita!! Leuk die zachte kleuren.
    Fijn dat je weer een droger hebt als je het gewend ben valt het niet mee om er geen te hebben vind ik zelf.

    Groetjes Jose

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Schitterende kaart. Hij twinkelt weer zo mooi.
    Ik vind het ook spannend om in het design team te zitten. Maar ook heel leuk.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Ja Anita, iedereen voelt de crisis denk ik want alles is ontzettend duur geworden. Hopelijk daalt je rekening een beetje met je nieuwe energiezuinige droger. Je kaartje is weer een beauty, Tilda ziet er super uit!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hallo Anita, wat een schat van een kaartje is dit, echt een toppertje. Hier kon het wasje vandaag weer lekker in de tuin drogen. Dus ik heb weer 50 ct bespaard.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat een leuk kaartje, en ik herken de bloemetjes, vind ze prachtig om mee te werken.
    Hehe wat luxe , die nieuwe droger. het betere hulpje in het huishouden :-)
    Hier wassen we de vaat ook al een tijdje handmatig af, levert dikwijls leuke gesprekjes op.
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Hoi,
    Mooi gedaan, prachtige kaart.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een lief kaartje, heel mooi gemaakt weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Ja het is weer een plaatje van een kaart, erg mooi gemaakt.
    Fijn dat je de was weer in de droger kan stoppen.

    BeantwoordenVerwijderen
  45. hoi Anita, wat fijn dat je weer een droger hebt, anders blijft het zo lang hangen, zo ongezellig ook, tja en tegenwoordig lijkt het wel of alles dtukken duurder is, echt niet fijn. Je kaartje is weer echt een snoepie hoor, zulke lieve kleurtjes heb je gebruikt en werken met het kwastje gaat je goed af, toppie!
    Ik zal wel weer de hekkensluiter zijn, groetjes weer, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat fijn voor je dat je nu een nieuwe droger
    hebt, dat heb jij zeker met al dat beddengoed
    wel nodig. Op sommigen dingen kan je bezuinigen
    zoals de vaat nu met de hand te wassen maar op
    sommige dingen gaat dat gewoon niet.
    Ik heb beide niet, dus ik mis ook niks, mijn was
    hangt altijd lekker op zolder, heerlijk uit het
    zicht, heb er geen omkijken naar en het is in
    een dag droog. En het voordeel van afwassen is
    dat alles meteen weer in de kast staat.

    Je kaartje vind ik uiteraard in deze kleurtjes
    weer ontzettend lief en leuk en de vele
    bloemetjes, lekker gezellig.

    Wat leuk dat je meedoet bij ons met de
    Challenge van Kleurenfestijn ☺

    Liefsss Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een mooi kaartje Anita, hele lieve kleurtjes.
    Liefs Renate vd S

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Prachtig kaartje Aniet. En wat fijn dat je een nieuwe droger hebt gevonden. Ik heb je kaartje weer zelf opgezocht, want ben hem niet tegengekomen op mijn dashboard. Toch vreemd, soms zie ik ze wel, en soms niet. Maar ik zoek ze wel hoor. Altijd gezellig een verhaaltje van Aniet en een vrolijk kaartje erbij.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Hey Anita... wat een schatje... heel mooi totaal heb je er van gemaakt. En succes met het drogen!
    Groetjes Patrice

    BeantwoordenVerwijderen
  50. wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een snoepie van een kaartje weer
    Fijn dat je weer een droger hebt, misschien handig of heb je het al een goedkope meter dan heb je goedkoop stroom in het weekend
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Fijn dat je weer een droger hebt want als er eenmaal aan gewend bent kun je niet meer zonder.
    Je kaartje ziet er weer super mooi uit.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Hee Aniet,
    was bij ons precies hetzelfde met dat energielabel. De meeste droger hebben label B, behalve de allernieuwste, maar daar betaal je dan ook 1400 euro voor.... Dat vonden we een beetje gortig.
    Ik denk dat zo langzamerhand iedereen de crisis wel gaat merken. De boodschappen zijn sinds vorige week ook alweer zoveel duurder!! Niet normaal!
    Je kaart is weer erg leuk, mooie kleurtjes bij elkaar.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Je kaart is weer schitterend geworden. Met van die lieve kleurtjes. Gelukkig dat je ondanks dat het wat kost toch weer een droger hebt.. Ik moet even graven hoe wij dat ook al weer hadden met die luiers. Ik had dacht ik ook grote, en deed daar een inlegger tussen. Ik weet wel dat je bij je belastingaangifte extra kosten voor wassen ed konden opvoeren. Maar dat is nu niet meer aan dee orde want Uiteindelijk werd hij toch zindelijk nachts. Hij was toen een jaar of dertien. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  55. anita meid wat een prachtig kaartje heb je gemaakt mooie kleurtje en dat h2o glinsterd zo mooi in het pakje ook met distresinkt heb je heel mooi ingekleurd meid

    fijn dat je weer een droger hebt en dat het de hleft gaat schelen in kosten is toch altijd mooi .

    ja meid het leven iets zeker duurder geworden met alles maar ze houden de moed er in toch

    en genieten lekker van wat wel kan

    BeantwoordenVerwijderen
  56. zo, je kan weer aan de was nu ..... ach, dat voordelig, ze draaien het zoals ze willen, je moet nog altijd investeren in zo'n machine... goedkoop blijft het nooit natuurlijk ...
    geniet maar lekker van je nieuwe toestel.
    heel erg leuk kaartje
    grtjs,m artina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Anita, ik hoop dat je heeeeel lang plezier hebt van je droger, want zoveel geld, dat hakt er wel in.
    Gelukkig heeft je creativiteit er niets onder geleden want je kaart is een beauty!!
    xxx Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Heerlijk een nieuwe droger, veel plezier ermee!
    En wat een snoezerig kaartje heb je weer gemaakt, Anita, echt een lieffie!

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Ohh mooi ingekleurd Anita haar pakje,mooi kaartje heb je weer gemaakt.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  60. War een prachtig kaartje Aniet, weer van die mooie zachte kleurtjes, een snoepie van een kaart....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Wat een prachtige kaart. mooi van kleur en wat glimt het mooi, met de H2O.
    Scheelt dan toch weer met je droger.

    Groetjes, AStrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wauw wat een topper Anita, de kleuren, hoe je haar hebt ingekleurd, zo ontzettend mooi!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Wat een prachtige kaart Anita!! Heerlijk al die lente kaartjes op het blog.
    Wij hadden een hele oude diepvries en toen we een andere kochten kregen we dat jaar echt wel wat centjes terug van de energiemaatschappij.
    Maar ik had ook niet door dat een droger zo duur is hoor per droogbeurt.
    Nu heb ik geen keus omdat ik geen plaats heb om het ergens anders te drogen maar zodra het kan hang ik het wel altijd in de lente/zomer buiten.

    Lieve groetjes van Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wat een schatje Anita
    prachtig die kleuren...ze passen helemaal bij je Blog:)

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Helemaal super!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Gefeliciteerd met je droger ;-)!
    Misschien met zulk mooi weer als de afgelopen dagen toch maar buiten hangen> scheelt weer 50 cent en het is zo droog ;-)!
    Snoepig kaartje heb je weer gemaakt!
    Groetjes Joanne
    creatiesvanjoanne.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Kan me voorstellen dat je aan de ene kant niet vrolijk wordt van zo'n rib uit je lijf, maar aan de andere kant, energiezuinig en je kunt weer heerlijk drogen. Het mooie weer komt eraan, dus misschien kan het dan nog zuiniger als je ruimte hebt om je was buiten te hangen, hahah!! Maar je kaart ziet er weer supers uit Anita. Ze straalt letterlijk!! Een heerlijke lentekaart. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Om nog meer kosten te besparen kan ik je een centrifuge aanraden. Daar doe ik altijd mijn was nog even in voordat die de droger in gaat en meestal is de was dan met een half uur tot 3 kwartier al droog. Bij de kringloop staan ze voor weinig geld te koop en je hoeft maar even de was er in te laten draaien en je zult versteld staan hoeveel water er nog uit komt!

    Leuke kaarten heb je de laatste tijd weer gemaakt. Dit is ook weer zo'n schatje in jouw favo kleuren!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  69. heel leuk kaartje

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Een super mooie kaart! Prachtige kleuren, een mooi design en Tilda is geweldig gekleurd!! Wat zal je blij zijn met je droger en dan nog een zuinige ook! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Dit heb je weer super gemaakt Aniet.
    Schattig Magnoliaatje.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  72. hobby spullen heb je nooit genoeg, maar dankzij de nieuwe droger heb je wel weer wat extra tijd voor je hobby, want zonder droger in huis zou ik persoonlijk gek worden, het is luxe maar geen overbodige

    je kaartje is weer erg leuk en lekker in aniets lievelings kleurtjes , morgen nog een dagje werken en dan weer lekker weekend geniet er van al hebben ze het wel weer over vorst en sneeuw..............sterkte

    liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Wat een lieverdje weeral Anita , fijne kleuren en ooo zo zacht , succes met de challenges
    Liefs Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Dank je wel voor je bloemen groet! Beauty van een kaartje doei Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Wat een schitterende kaart Anita, gezellig dat je weer meedoet bij Simply Magnolia.

    Groetjes inge

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Schitterende bloemetjes kaart.
    Mooie zachte kleuren.
    Ja Anita alles is tegenwoordig duur.Het leven is echt duur geworden vind ik sedert de euro's pff.
    Prettig weekend
    Liefs Doris

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita