12 maart 2013

Kippevel van mijn kruintje tot aan mijn teentjes!

Vandaag eventjes geen kaartje maar iets heel anders. Een lied. Een lied zal je nu denken hallo Aniet we zitten hier niet op een liedjesblog maar op een kaartenblog. Ja, ja dat weet ik maar vanmiddag kwam ik per toeval op een liedje terecht en ik druk op het driehoekje en ja hoor kippevel van mijn kruintje tot aan mijn teentjes. Dit raakte mij wel zo diep in het hart, precies het gevoel wat ik altijd zo graag probeer onder woorden te brengen hoe het is om een kind met downsyndroom, een downtje zoals Aniet het altijd noemt, te hebben. Ik zeg weleens tegen mensen dat Nick mijn leven zo heeft verrijkt en dan zie je ze me aankijken eh verrijkt, hoe kan dat nou, nou bij jou dan misschien maar ik moet er niet aan denken dat zal mijn leven alleen maar verwoesten, ja ja dat soort dingen krijg je soms te horen (en begrijpelijk hoor want dat is het onbekende). En tuurlijk voordat Nick werd geboren heb ik ook weleens geroepen oh jeetje als het maar geen kindje met het downsyndroom is, dat kan ik echt niet aan. En weet je toen ik zwanger was van Nick kwam er dagelijks een meisje met downsyndroom van een jaar of 30 naast me zitten in de bus naar Amsterdam en dan had ze hele verhalen tegen me, op een gegeven moment noemde ze me zelfs haar busvriendin, zo lief en puur was ze, een echte schat. Dat was ook het moment dat ik dacht ach mocht het kindje in mijn buik het downsyndroom hebben dan is dat eigenlijk helemaal niet zo erg en dat kwam allemaal door mijn busvriendin. Een voorgevoel misschien ...... wie zal het zeggen. Nick is met de keizersnee geboren daar hij in een stuit lag en het moment dat meneertje al krijsend voor me werd gehangen door de gynacoloog, toen wist ik het meteen, dus toch ..... met zijn scheefstaande oogjes en goudblonde haartjes keek hij mij aan en het eerste wat er toen door mij heen ging was oh kereltje jij hoort bij mij, het voelde meteen zo goed. Weet het gewoon zeker Nick is niet voor niets in mijn leventje gekomen, hij heeft mij zoveel sterker gemaakt en ook al is het niet altijd even makkelijk en heb je veel zorg aan hem, is de pure liefde die je van hem krijgt het allermooiste wat er is, zoals ik al zei mijn Nick heeft mijn leventje echt verrijkt, wat kunnen we nog veel van hun leren .... en wat ik dus nooit zo goed en duidelijk onder woorden weet te brengen hoe het is om Nick te hebben, vond ik dus vanmiddag per toeval in het onderstaande lied ...... het had zowaar door mij geschreven kunnen zijn, sorry lieve bloggertjes maar ik moest dit liedje even met jullie delen hoor, morgen weer een kaartje ...


Dit zijn de mannetjes waar ik voor leef, het zijn mijn allessies, ook al is het een collage uit de oude doos, deze foto koester ik ..... ach ja mijn kanjertjes waar ik zoveel van hou.


Lieve bloggertjes bedankt voor de leuke reacties op mijn dansende wijfie, ze zijn weer gelezen met een glimlach van oor tot oor. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

67 opmerkingen:

 1. Wow wat is dit schitterend om te horen, dat is prachtig onder woorden gebracht...God maakt geen fouten ja het zou zo jouw verhaal lied kunnen zijn daar heb je gelijk in Anita....En jouw jongens zien er fantastisch uit kan begrijpen dat dit je lievelingsfoto is. S C H I T T E R E N D
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ach Anita, ik begrijp wat je mee maakt al heb ik er zelf geen, bij ons in de straat is ook een meisje en dat komt in het weekend altijd even langs om gedag te zeggen en ze is zo lief en puur een heel bijzonder iemand .dus ik denk als zoiets van jezelf is nou dan hou je daar nog meer van.Dus laat ze maar praten allemaal.
  Liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem15:59

  Wat een PRACHTIG liedje!! En zo waar...Mooie collage van je jongens!Groetjes Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem16:13

  Met kippevel naar het lied geluisterd en zo waar.Geniet heerlijk van je zoons en je collage van je kinderen is prachtig.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Anita

  Ach wat een prachtig liedje en prachtige foto,s van je zoontjes .
  En wat een geweldig verhaal weer van je busvriendin .

  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook hier kippenvel van de kleine teen tot mijn kruin...ik ben er stil van Anita... Wat puur en lief dat je dit gevoel aan ons door wilt geven. Eigenlijk hoor je het ook nooit anders... kindjes met Down zijn zo oprecht met hun liefde... Prachtig om te lezen dat het jouw lied kon zijn, een ontroerend moment...

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Aniet,

  Woorden schieten me tekort,wat is dit mooi en PUUR.Kan me er heel wat bijvoorstellen,als je dit liedje hoort en filmpje ziet.Alleen jij kan daar over oordelen als moeder van Nick,en niemand anders.Daar ben ik nu zelf inmiddels ook achter gekomen met de situatie met mijn zoon nu. Jij en ik kunnen alleen maar voelen wat er in je hart om gaat en geen ander.

  Wat een boefjes op je collage,super!!!!

  Ben heel blij dat je dit met ons wilt delen,had dit voor geen goud willen missen,

  liefs en een dikke kus Nit@

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Supermooi lied Aniet, wees maar trots op je zonen want niemand kan beter oordelen over Nick dan jij zelf en volgens mij doe je het heel erg goed, trouwens een leuk verhaal van dat busvriendinnetje en wat een lieve collage van je 2 zonen....

  liefs en groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik kan geen engels, maar begrijp heel erg goed wat je bedoeld.
  Ieder kind is een rijkdom.
  Gezond of ongezond je houd van je kind zoals hij of zij is.
  Je kunt geen enkel kind missen en vooral de zorg voor een gehandicapt kindje is heel erg zwaar en brengt veel zorgen met zich mee, maar je krijgt er ook heel veel liefde voor terug.
  Meestal vind men iemand met een gehandicapt kindje zielig (en soms ook erg raar) Maar iedereen heeft recht op liefde en aandacht.
  Ben niet gelovig, maar weet wel dat de zorg van een gehandicapt kindje ook een rijkdom is.
  Heb ook altijd gedacht dat ik een gehandicapt
  kindje niets kon bieden en dat mijn wereld zou instorten.
  Maar ben er nu achter dat je er veel sterker door wordt en dat je juist kunt genieten van de kleine dingen in het leven.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja Aniet,

  Wat heb je een leuke boefjes. Het is vaak raar hoe dingen in het leven verlopen. Maar ik ben er wel uit dat alles wat je meemaakt een leerproces is om er uiteindelijk een beter mens van te worden. Meid ik heb bewondering voor je, alleenstaande moeder twee geweldige kinderen, werken en dan ook nog mooie creaties maken.

  Liefs,
  Peet

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een verhaal om stil van te worden. En je denkt wat gaat er komen? Is het een verdrietig liedje?
  Maar je wordt er echt vrolijk van, tenminste ik wel als ik goed luister!Kan me voorstellen dat dit jouw favoriete foto is. Bedankt dat je dit met ons wilde delen. Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb er geen woorden voor........kippenvel Anita! Geniet van je twee kanjers, wat een prachtige en lieve fotcollage!

  Liefs, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Bedankt voor het delen Anita, ik krijg al "chickenskin" alleen al van jouw verhaal, geniet van je kanjers, liefs Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooi verhaal Aniet en dan dat liedje het is echt prachtig, ik kan me voorstellen dat het voor jou heeeel veel betekend. Ik heb veel respect voor je hoor hoe je het toch allemaal maar regelt zo alleen en dan met je werk en je kindjes, petje af hoor.
  gr linda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Anoniem16:48

  Bedankt dat je dit deelt.
  Geweldig beschreven en je voelt de puurheid en liefde in het lied.

  Vroeger had ik ook zo,n soort vriendinnetje,alleen niet in de bus en tja ik kan er alleen maar van houden ,als moeder is het natuurlijk topzwaar.Nou ja wat valt er te vertellen? Jij weet als geen ander hoe bijzonder kinderen zijn,met of zonder Down.

  Mooie fotocollage je ziet dat ze echt happy zijn. Je bent een topper op alle fronten.

  Liefs Mia.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ook hier kwam jou kippenvel momentje helemaal binnen, prachtig lied en prachtig om jou woorden te lezen Anita, wij leren hier zo veel van jou..........bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Amai, dat lied... Ik krijg het er helemaal koud van. Zo mooi.
  En jouw foto's, zo mooi!
  Fijn dat je het met ons gedeeld hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super verhaal Anita! Je hebt twee heerlijke kerels!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Mooi hoor Anita, en je hebt helemaal gelijk,
  alles heeft een reden en niets is voor niets,
  dat zeg ik ook altijd.
  Soms kunnen mensen die er buiten staan het
  minder goed begrijpen, dat maakt het soms wel
  eens moeilijker. Ik spreek ook uit ervaring, ik
  heb er ook zo veel mee te maken. Mijn kind heeft
  dan een andere diagnose, maar ook een waar je
  24 /7 mee bezig bent, en niet meer weg gaat.
  Anita, je doet het super, en je bent een
  geweldige mamma, dat mag eens gezegd worden !!

  Dikke knuf en lieffssssss Erica xox

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een mooi verhaal Anita, het is ook wel goed dat je dit wilt delen met ons. Ja het liedje daar ben ik stil van , eigenlijk wordt ik er verdrietig van zo komt het bij mij binnen.
  Prachtige foto's van je 2 kinderen. Ik denk ik dat jij een top moeder bent voor je kinderen en blijf lekker van je kinders genieten
  Liefs Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw Anita... zit hier met kippenvel.. Moet er nog meer gezegd worden hierover? Jij hebt het heel goed en mooi gezegd. Geniet van je kinderen zoals ze zijn. Je houdt echt niet minder van ze. Jij bent echt een kanjer voor je kidzz. Super! Wat zijn die foto's ook leuk zeg. Het geluk straalt eraf!

  groetjes,Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Prachtig, mooi dat je dit deelt met ons.
  Worden we stil van.
  Groetjes Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoi Topper, je weet het goed te verwoorden.
  Ik heb jaren in de Z gewerkt mijn doelgroep was toch de EMG groep, en de liefde die je krijgt is puur en oprecht.
  Jij doet het goed je mag trots op jezelf zijn.

  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hoi Anita
  Een erg mooi lied en wees maar blij met wat je hebt gekregen en ook al denken andere mensen daar anders over en het pluspunt van deze lieverd is dat ze altijd vrolijk zijn en niet de zorgen van alledag meekrijgen,dus zou zeggen geniet lekker van jou kanjer!!
  Groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Lieve Anita, nu even geen hoi maar Lieve, ik krijg kippenvel van jou verslag, ik heb dat vaker gehoord en wat ik ook heb gehoord is de kinderen met een down syndroom zo lief en aanhankelijk zijn, en jij onderstreept dit nog eens, helaas kan ik het liedje of wat het is niet openen, zal het later nog eens proberen, koester je geluk meisen de foto's spreken voor zich, heerlijke mannetjes, lieve groet, Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Kan me helemaal voorstellen dat jij vol zat met kippevel, Aniet...dit zou idd voor en door jou geschreven (gezongen ook???) kunnen zijn...wat een prachtige tekst en leuke foto's...vind de collage van jouw jongens trouwens ook erg leuk...fijn dat jij zo van jouw Nick kan genieten!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Anoniem17:57

  Ik lees dat iedereen kippevel krijgt van dit prachtige liefdevolle verhaal....nou ik ook hoor! Van m'n kruin tot aan mijn tenen hihihihihi, prachtig hoe jij de liefde van je kind(eren) beschrijft! En dat mag af en toe zeker wel even gezegd worden hoor ipv een kaartje! Dit is ook weer een dag uit jou leven wat je bezig houd toch? Hartstikke mooi!
  Geniet lekker van je kids, ze zijn zo groot.....en cliché maar zo waar!
  Fijne avond!
  Groetjes Jacomijn
  ps. dat liedje heeft ook een heeeeel hoog kippenvel gehalte zeg... MOOOOOOIIII!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oh Anita,ik krijg er ook kippenvel van.
  Geniet maar lekker van je kanjers hoor.
  Gr Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Zo mooi hoe je dat kan verwoorden Anita. Heel toepasselijk dat liedje. Jij hebt in elk geval prachtige jongens hoor. Je mag er trots op zijn.

  Groetjes,
  Nans

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Prachtige kindjes Anita en ook al ziet ie er misschien wat anders uit, hij is en blijft je grote schat, gelijk wat anderen ervan zeggen! Ik heb maar 1 zus en zij is licht mentaal gehandicapt, ze heeft 2jaar bij ons ingewoond. Ik weet maar al te goed hoe hard de buitenwereld kan zijn!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Het is een schitterend lied Anita, je hebt gelijk, deze mensen bekijken het leven zo veel anders dan wij (veel positiever en blijer) daar kunnen we allemaal wat van leren.
  Geniet maar van je kerels meid voor je het weet zijn ze het huis uit.

  Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Prachtig liedje ,fijn dat je dat met ons gedeeld hebt.En geniet van je twee kanjers.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Wat heb je dit schitterend verwoord, Anita. zo lief en zo. Het liedje is prachtig.
  Geniet van je kanjers.
  Gr. Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hoi Anita,
  Wat mooi en ontroerend is dit..ik snap wel hoe dat voelt en mensen hebben zó snel hun oordeel klaar..geniet jij maar lekker van je mannetjes..heel lief om dit met ons te delen..
  Je bent een kanjer Anita, liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 35. oh wat mooi, zit hier met tranende ogen te typen. Pracht van een lied! En andere mensen zijn altijd bang van het onbekende, maar inderdaad zo'n gastjes maken je leven rijker.
  grts
  frouwke

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ha die Aniet, ik kreeg kippenvel, luisterend naar het lied en al lezend jouw verhaal. Wat puur en mooi tegelijk. Ik snap wat jouw Nick met je doet. Ze zijn zo uniek en prachtig tegelijk. Hoe ze je kunnen knuffelen en zo heerlijk strak vast kunnen houden. Ik had een patiëntje die altijd bij mij in de stoel wilde, aan het einde kreeg ik altijd 3 heerlijke knuffels. Zo puur liefde, loslaten wilde ze niet. Geweldig mooi altijd als ze kwam. Nu heeft ze mooie tandjes en zie ik haar helaas niet meer. Maar altijd in mijn gedachten. Prachtige foto's zie ik! Morgen maar weer een kaartje! fijne avond!
  xoxo Annette

  BeantwoordenVerwijderen
 37. inderdaad een kippenvel momentje. het liedje is mooi, maar de manier waarop je over je zoontje praat geef traantjes in mijn ogen hoor. ik denk ook echt dat een kindje met down je leven kan verrijken, maar dat het ook een hele opgave is. maar het is je kind en je baby en in het begin zal het moeilijk en zwaar zijn, maar voor je kind doe je alles en van kinderen en ook de volwassene trouwens met down krijg je zoveel liefde, onvoorwaardelijke liefde zelfs voor compleet vreemde, daar kunnen al die vechtende volwassene die het allemaal zo goed weten nog iets van leren

  -xx- Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ik denk dat we allemaal zo gelukkig als jouw Nick zouden willen zijn...maar ja, wij worden "groot" en hij blijft het heerlijke kind!!!!
  Liefs en een dikke knuffel Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Kippevel, en je hebt prachtige mannen waar je trots op mag zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ik werk met verstandelijk gehandicapten en de Tranen lopen over mijn wangen...
  Bedankt voor het delen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hai Aniet jouw kinderen mogen ook heel trots op jouw als mama zijn.
  De liefde die je krijgt van je kinderen doet je natuurlijk super goed. ik herken het filmpje in me eigen zus die nu 43 jaar is.
  Altijd heel veel liefde ontvangen van haar en nog. Volwassen mensen kunnen heel veel leren van deze kinderen Ik zou zegen geniet ervan maar tevens is het een levenslange zorg. Heb echt respect voor je hoor werken en de zorg knap hoor Aniet
  Liefs van Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Wat een prachtig lied! Ik neem ook mijn petje voor je af hoe jij alles combineert, je kids, je baan, je huishouden en dan ook nog bijna iedere dag een kaartje op je blog! Wat een prachtige collage van de 2 kanjers! Bij ons Yorga in de klas zit er ook een kindje met het downsyndroom en het is een genot om te zien hoe veel plezier dat jongetje heeft!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Hoi,
  Ik heb je verhaal weer gelezen en wat geweldig hoe open je je verhaal hebt verteld. Natuurlijk hou je van allebei je kinderen en maakt het niet uit dat je jongste Down heeft, het lastigste lijkt me dat je extra zorgen om ze hebt, omdat ze vaak medisch iets mankeren, dat lijkt me moeilijk.
  Ik vind het mooi en bijzonder zoals je over je kleine man praat en leuk dat wij hem door jouw verhalen ook leren kennen.
  Lief Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Anita, niet alleen jij had een kippenvelmoment maar je hebt er ons ook een bezorgd. Wat heb je je liefde voor je zonen mooi beschreven en dat lied is prachtig. En wat fijn dat jouw zonen in jouw warme nestje zijn beland.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hoi Aniet,
  heel waardevol om zoiets te vinden dat je net zo voelt...
  Prachtig!
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Hallo Anita,

  Jeetje wat een vehaal ik krijg er kippenvel van het liedje is prachtig Anita ik heb respect voor jou hoe jij het doet met je kinderen petje af hoor.
  De foto is heel leuk en begrijp dat je deze leuk vind.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Wat een geweldig mooi liedje, echt kippenvel krijg je ervan, ook van jouw verhaal.
  Geniet lekker van je kanjers.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Wat een mooi verhaal heeft me diep geraakt. Die kinderen zijn zo lief en aanhankelijk. Heb in mijn vrienden kring een stel met twee kinderen met een down syndroom het lied spreekt voor zich.
  Anita je hebt kanjers van kinderen geniet er maar van

  Groetjes jose

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Ben net terug van mijn werk, daar wordt je alleen maar heel stil van. Liefs, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Zoooo mooi Anita , jaa daar wordt je hartje peperkoek van he en inderdaad God doesn't make mistakes its just how we make the best of life its a challenge and glad whe hava soo much love for any child and person whe can give to
  With much love Emma xxx bless you and yours

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Wat mooi verteld Anita.
  En dat liedje.... echt kippevel..... zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Wat een prachtig lied zeg zo mooi, ben er ontroerd van hoor.
  Werk met mensen met verstandelijke handicaps en ook met Down syndroom en dit lied zegt alles. En ja de Here God maakt geen misverstanden ieder mens is bijzonder en uniek.
  Geniet van je kinderen en bedankt voor het lied.
  groeten Lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Woww wat een prachtig lied tranen van ontroering Geniet van jou mooie kinderen Lief dat je dit met ons wil delen kunnen we wat van leren
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Zooooo mooi !!

  Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Mooi en ontroerend...
  Zo Prachtig de woorden van dit lied!
  Van zo'n glimlach gaat inderdaad ieder hart smelten!
  Mooi hoe je over je kanjers vertelt!

  Vr. gr. Welmoed

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Ik kan geen engels, maar hier en daar snap ik wel wat er gezongen wordt. En met de beelden erbij, wat een liefde krijgt dit meisje, ook van brusjes.
  En ik weet zeker dat dat bij jou Nick ook zo is.
  Wij hebben zelf geen "downtje" , maar je houd van al je kinderen, maar ik denk dat zo'n kindje een speciaal plekje in je hart heeft.

  Fijn dat je dit met ons wilt delen, het is toch ook een deel van jou leven waar je dagelijks mee geconfronteerd wordt.
  Sterkte in de opvoeding van je kanjers!

  Wat een mooie foto's van je jongens zeg.

  Groetjes,
  Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Kippevel!!!! Ja ook maar zat potver... ff te snikken prikkie prikkie achter oogjes... prachtig hoor!

  Gr Antoinette
  http://antoinettecreacards.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Inderdaad kippevel!!! Maar dat niet alleen, ik zit hier zelfs met tranen die over mijn wangen rollen. Prachtig verhaal van het liedje maar ook van jou Anita!! Je bent een mooi mens met twee prachtige zonen!! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Kan me voorstellen dat je erdoor geraakt werd, heel mooi lied. Jouw verhaal vind ik eigenlijk nog ontroerender. Je bent een kanjer en je hebt twee superleuke kinderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Hoi hoi Anita,
  wooow.. zoals jij je verwoord!
  ik kreeg gewoon traantjes van je verhaal, van je
  zwangerschap en dat meiske wat bij je zat...
  ik vind je een geweldig lieve vrouw en moeder!
  ( ook al ken ik je alleen maar via dit blog) dit wilde ik even kwijt!!!!
  liefs en groetjes van Daatje

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Tja, soms zeggen woorden alles.
  (ik ga me even opwarmen aan de verwarming...)

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Anoniem14:15

  Wat een geweldig lied zeg, ik ben heel dankbaar dat ik het mogen luisteren. De woorden zeggen genoeg dat ook "anderen" heel welkom zijn op de wereld net als jouw kereltje. Heel veel geluk met je beide boys!!!

  Dikke knuffel Yvonne t.B.

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Jeetje Anita je hebt 2 schatten van kinderen en ik kan me voorstellen dat je door dit lied ontroerd raakt.

  Liefs Pia

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Lieve Anita,
  Dit lied heeft zelfs mij ontroerd, net als je verhaal. Maar het is idd zo dat mensen denken het onbekende niet aan te kunnen. Zelf heb ik geen kind met downsyndroom, maar er heeft wel een jongetje met down bij mijn dochter in de klas gezeten vroeger. Hmm vroeger, wat klinkt dat al weer ver weg, maar het is toch alweer zo'n 12 jaar geleden. En ohh wat was dat toch een schat. Hij heeft de hele basis school helaas niet af kunnen maken maar heeft het gered tot het einde van groep 7. Omdat ik best veel doe voor die school kende hij mij natuurlijk ook en ik behandelde hem ook nooit anders dan een ander kind maar hij moest me altijd even een knuffel geven en dat was toch altijd zo lief! Toen hij weg ging van school kreeg ik ook nog een laatste knuffel van hem en echt met een brok in m'n keel zag ik hem toen weg lopen met z'n moeder...
  Een jaar geleden kwam ik hem een keer tegen en wat denk je? Hij herkende me! De schat!!! Ik zei nog aan het einde van ons gesprek, ik krijg nu zeker geen knuffel meer, haha. Nee daar was hij nu te groot voor zei hij met volle overgave. Nou ik kan me echt voorstellen wat jij bij dit liedje voelt Anita! Wat een prachtig nummer
  Lieve groetjes, heleen

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Lieve Anita,

  Ontroerend hoe je dit hebt beschreven en tot slot zo'n prachtig lied voor al deze prachtige mensenkinderen.

  Liefs Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Pfff wow Aniet ja hier wordt ik even stil van..............maar het raakt me wel en ja je hebt twee hele kostbare schatten die moet je wel koesteren. Aniet ik heb genoten van het lied je zegt wel eens het raakt me of ik wordt er stil van wel nu heb je mij geroerd en ben ik er stil van.

  Liefs en kusknuf van Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita