7 maart 2013

Hebben jullie het ook gehoord!

Helaas vandaag geen zonnetje gezien en het was het nog wel mijn niet werkdag, maar ach kon ik vanmiddag weer lekker mijn waterpenseeltje in mijn handje houden en kleuren heen maar weer, je zou me eens moeten zien zitten, heel wijs en maar kleppen met mezelf, gezelligheid ten top hoor. Hebben jullie het trouwens ook gehoord, ik wist niet wat ik hoorde, we krijgen weer sneeuw, denk je er vanaf te zijn komen de weermannetjes- en vrouwtjes met de woorden het wordt weer koud en elke dag kans op sneeuw. Arme mensen die allemaal mooie plantjes hebben gekocht toen het zo lekker was de afgelopen dagen. Ziet je tuintje er lekker fleurig uit komt die gemene vorst en sneeuw het een beetje verknallen, en bedankt hé. Moet ik weer mijn moonbootjes opzoeken voor de zoveelste keer en nu maar hopen dat het ook voor de laatste keer is. Mogen de koeien eindelijk lekker naar buiten omdat het voorjaar is, vond het zo een leuk gezicht gisteren in Hart van Nederland hoe ze allemaal helemaal vrolijk de wei in renden, hebben jullie het ook gezien, moeten die arme beesten weer in de stal blijven straks, of eh kunnen ze gewoon tegen de kou, goh dat weet ik eigenlijk niet, nou lijkt me niet want waarom moeten ze anders in de winter op stal. Jeetje Aniet wat dwaal je weer lekker af, waar gaat dit over, voor de nieuwe quiz "Weet ik veel" hoef ik me geloof ik niet op te geven, nou ja dat was ik toch al niet van plan, dus dat scheelt. Maar nu mijn kaartje, het is weer een lekker vrolijk (tenminste ik word er vrolijk van) lentekaartje geworden, zie de vlindertjes toch eens lekker gaan op mijn kaartje. Mijn lieve Tildaatje met haar roosjes wil ik laten meedoen met de challenges van Scrap Cards Challenge, Marvelous Magnolia, It's a Magnolia Challenge en Just a Note, ja ja wel bij 4 tegelijk, maar ik zie zoveel leuke challenges dat voor elke challenge een apart kaartje maken een onmogelijke taak is,  dus als het ik het dan toch kan combineren waarom niet. Stel je voor zeg dat Aniet in de stress raakt omdat ze met alle challenges wil meedoen, hup hup schiet op, Meijertje kom op je moet aan de slag, nee dat moeten we maar niet hebben toch, laat Aniet maar lekker relaxed haar kaartjes blijven maken, heerlijk ontspannen en genieten daar gaat het om.


Wat heeft Aniet weer genoten van de leuke reacties op mijn vorige kaartje, helemaal genieten weer, het glimlachje was weer goed aanwezig, hij zat er weer hoor van oor tot oor, heerlijk. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

89 opmerkingen:

  1. Ja ik heb het ook gehoord van de sneeuw.!!
    Een woord VERSCHRIKKELIJK.
    We willen LENTE.
    Je kaart is super mooi.!!
    Echt jouw kleurtjes!!
    Liefs Jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Balen he van het weer, maar ja... we doen er niets aan! Kacheltje maar weer aan en heel veel kopjes thee. Enig kaartje weer, gelukkig zorg jij wel voor het lente gevoel. Handig toch, een kaart combineren voor verschillende challenges. Ik vind het knap hoor! Ik volg er bewust niet teveel, anders kan ik niet kiezen aan welke ik mee wil doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterende kaart Anita,mooi ingekleurd ook.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Anita,
    Complimenten over je inkleuren van de afdruk, echt super hoor..mooi papier, leuk kantje...weer helemaal toppie..en och die arme koeien, die moeten denk ik weer terug naar de stal..en we willen GEEN sneeuw meer..Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die sneeuw mag van mij ook wel wegblijven na het heerlijke weer van maandag en dinsdag, iedereen was meteen een stuk vrolijker! Je kaart is zoals gewoonlijk weer toppie!!

    Liefs, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk kaartje, mooi dat kantje aan de onderkant en prachtig gekleurd. Ik heb het wel gehoord dat er weer sneeuw komt, maar kon het me gewoon niet voorstellen. We wachten maar even geduldig af, en hopen dat het van korte duur is.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi naamgenoot je kaart is weer prachtig zie daar een leuk kantje op die heb ik ook nog liggen. moet ik ook nodig eens wat mee doen.
    En sneeuw.........ik wil het niet meer horen laat staan zien brrr .......warmte is wat ik wil.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallo Anita
    Vind het altijd leuk om je verhaal te lezen je maakt er een heel spektakel van al is het maar over het weer heerlijk hoor.
    Je kaart is erg mooi geworden we staan zo gebroedelijk onder elkaar bij it's a Magnolia challenge. hoop op niet te veel sneeuw en dat de zon maar gauw weer mag komen.
    Groetjes Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtig kaartje Anita!!!

    Het moet toch niet gekker gaan worden met het weer, ik had echt al de lente in mijn bol en heb van de week een paar bakjes met viooltjes gekocht, ik dacht dat staat gezellig op de tuintafel, ik zet ze het aankomende weekend maar in de schuur.

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Anita
    Ja ook ik baal weer van de kou die gaat komen maar jou kaart brengt toch wat vrolijk en warmte in mijn leven,dus dank je voor het laten zien van deze lieve kaart
    Groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Aniet,
    wat een lief kaartje! En ik zou de moonboots gewoon in de kast laten hoor. Er komt alleen wat natte sneeuw (toch???)
    En laat je inderdaad niet gek maken door al de challenges. Kan zo maar gebeuren, heb ik een keer gemerkt. Ik dacht: waar ben ik nou toch mee bezig zeg!! Gewoon lekker je ding doen, dan blijven je kaartjes het meest van jou!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ja ja ik had het ook al gehoord dat er weer sneeuw komt jakkes laat die maar weg blijven!!!!Heb zo genoten de laatste dagen van het mooie weer.vind sneeuw fijn maar nu je een paar dagen van het mooie weer heb kunnen genieten hoef de sneeuw echt niet meer.Prachtige kaart heb je weer gemaakt heel mooi papier wat je gebruikt hebt.Fijn dat je het kaartje met verschillende challenges mee kan laten doen.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Moet er niet aan denken, weer sneeuw...bah!! Je hebt wel weer een superleuk kaartje gemaakt. Leuk dat je ook meedoet bij IAMC, heel veel succes.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een plaatje heb je weer gemaakt, Anita...mooi, die pasteltinten!
    XXX Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Anoniem22:36

    Maart roert zijn staart Anita en daar moeten we toch doorheen en dat gaat lukken met de mooie kaartjes die je maakt.Deze is prachtig en geeft het voorjaar.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een lieverdje heb je gemaakt Anita,

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  17. leuk kaartje Anita en ik hoop met jou dat er geen sneeuw komt.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuke kaart Aniet, voor mij hoeft er ook geen sneeuw of kou te komen, maar ja dat hebben we nu eenmaal niet zelf in de hand....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een schatje, een heel mooi kaartje.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Het is weer een héél lief kaartje Anita,schattige kleuren, zo lekker zoet, wat de kou betreft ik ben het ook zat hoor,ik wil ook naar buiten, al is het in de zon zitten voor mij verleden tijd, maar dat geeft niet, ik word zonder zon ook altijd lekker bruin.
    Ik ben benieuwd wat we morgen weer te zien krijgen van je.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Oh dit is echt een schattige kaart geworden zeg, super schattig. Top gedaan, liefs Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Schitterende kaart. Mooi kleuren en Tilda is weer prachtig.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Nee dat hoeft van mij niet meer:winter. Vanmiddag al in de regen naar huis gefietst zo 14 km. Ik dacht eens sportief te zijn.....
    Je kaartje is weer super, laat jou Tilda maar veel bloempjes strooien. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Anita, ja die weermannen en vrouwen weten het allemaal mooi te brengen, hoe vaak hoor je achteraf niet dat het eigenlijk wel mee viel? Maar ik moet ook niet denken aan alweer die kou, ik was juist zo blij met het lekkere zonnetje, net als die koeien in de wei, die beesten waren me een partij blij. Ga jij maar weer lekker aan de kaartjes hoor, want dat kan jij zo goed, dit is ook weer zo'n schatje, word je gewoon helemaal vrolijk van, groetjes weer, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Anoniem05:50

    Hoi Anita wat een prachtig lief kaartje is dit .
    Heel mooi papier heb je gebruikt,en wat heb je Tilda weer geweldig mooi ingekleurd.
    Ik denk dat niemand meer op winter zit te wachten, bbbrrrr weer koud, het was zo lekker hé van de week.
    Groetjes en een fijne dag Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  26. ik had het ook al gehoord dat er weer sneeuw komt jakkes laat die maar weg blijven!!!!Heb zo genoten de laatste dagen van het mooie weer.vind sneeuw fijn maar nu je een paar dagen van het mooie weer heb kunnen genieten hoef de sneeuw echt niet meer.woww en wat prachtige kaartje is dit en hebt heel mooie design papier gebruikt en wat heb je Tilda geweldig mooi ingekleurd.
    liefs manuela

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hallo Anita wat heb je er weer een mooi kaartje van gemaakt.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ja bah, weer sneeuw :-( Maar we zullen het er mee moeten doen.
    Wat heb je weer een schitterend kaartje gemaakt. Lekkere zachte kleurtjes en het stempeltje heb je echt prachtig ingekleurd.
    Gezellig dat je meedoet met de challenge op mijn blog.
    zet je alleen het prijsje nog even (zichtbaar) in je sidebar ;-)

    Liefs, Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Prachtige kaart Anita.
    Hopelijk wordt het hier echt een keer lente! Een nadeel.....hebben we wel weer meer werk buiten in de tuin.....en iets minder voor de hobby....groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ja bah !!! Ik wil ook geen sneeuw en kou meer. Denk dat ik maar in winterslaap ga en er pas uit kom als het zonnetje weer schijnt en het 20 graden is buiten.....
    Een relaxte manier om met challenges mee te doen is : neem 1 of 2 challenges, maak aan de hand hiervan (heel relaxt) een kaartje en kijk daarna bij welke challenges je kaartje óók zou kunnen meedoen. Zo doe ik het meestal en vaak komen er dan tóch nog heel wat challenges tevoorschijn waar mijn kaartje geschikt voor is.

    Alvast een fijn (warm) weekend.
    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ja laat die troep er nou maar blijven het was toch heerlijk de afgelopen dagen.En je kaart is zoals altijd toppie.ik vind die stempel ook zo mooi.
    Leafs tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Ja ik heb het ook gehoord het is een koudegolf
    wat er aan komt maar als het 's-nachts vriest is het overdag weer weg, want de zon heeft al teveel kracht dus laten we daar maar op hopen en met die sneeuw zal het ook wel meevallen. Laten we het maar positief bekijken. Net zo als die lieve TRilda van jou die met heur blaadjes aan het spelen is.Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat kun jij kletsen zeg ;-)!! Ik zie het steeds meer voor me hoe jij aan de tafel aan het knutselen bent en maar kwekken en kwekken....hahahahaha.
    We krijgen inderdaad weer koud weer...Ik ben blij dat ik de verleiding van bloemetjes kopen kon weerstaan!
    Je kaart is weer heerlijk zoet en gezellig!
    Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een lief kaartje, Anita.
    Zó schattig!

    Van mij mag de sneeuw ook wel wegblijven.
    En zeker nu we al een klein beetje van de lente geproefd hebben. Wat was het lekker hè, van de week met het zonnetje.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hoi Anita,

    hé, wat kun jij toch heerlijk beppen hé, hihi.
    Ik heb m'n snowboots ook al opgeruimt en ik vertik het om ze weer uit te halen! Dan maar koude voeten. Maar ik hoop dat de sneeuw wegblijft want die was ik allang zat! Maar goed, je kaartje is weer een toppertje!
    Hele mooie zachte kleurtjes heb je gebruikt.
    Groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Het is weer een toppertje Anita, erg mooi gemaakt, het kant komt prachtig tot zijn recht.
    En die sneeuw sla ik liever even over, hebben we net even het lentegevoel mogen proeven en dan wint de winter weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  37. leuk kaartje !!!!
    en sneeuw hoeft voor mij ook niet meer.......het leven ziet er vrolijker uit met de zon......toch een fijn weekend!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Mooi papier heb je gebruikt en je ingekleurde plaatje past er perfect bij, lief kaartje!!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt Anita, ziet er schitterend uit. Het papier vind ik helemaal geweldig, zulke mooie kleuren ook.
    Wat mij betreft mag die sneeuw ook wegblijven maar ja, we hebben het niet voor het zeggen.
    Fijn weekend, liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Woww dit kaartje is super met dat mooie lint
    aan de onderkant, echt geweldig, en uiteraard
    weer super kleuren.
    Nou die sneeuw bahhhh ik geloof dat niemand
    meer op sneeuw, kou en ijzel aan het wachten is,
    maar helaas, we moeten het doen met wat we
    krijgen.

    Maak er ondanks dit vooruitzicht een goed
    en gezellig weekend van !
    Liefs Erica xox

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat een lekkere romantische kaart!! Helemaal geweldig!! Ja, er komt weer sneeuw, maar vandaag nog niet. Ik woon in het zuiden des lands, en we krijgen vandaag nog 15 graden. Het zonnetje schijnt hier gelukkig nog even.
    Dus ik ga nog ff genieten!
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt!
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Oh gezellig krijgen we weer sneeuw, behh nou dat hoeft voor mij niet meer deze winter. Ik ben toe aan wat warmte, van de week was al een goed begin, alle ramen en deuren open HEERLIJK!!
    Een prachtige kaart is het weer geworden!
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wat een mooi kaartje heb je weer gemaakt, krijg zo echt zin in de lente, maar ja helaas nog even geduld.

    Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Hoi hoi
    Wat een leuke kaart is het weer mooi met die kantjes en lintjes erop .
    Tja en het weer er komt weer sneeuw ????Tja denk dat iedereen het wel heeft gehad .

    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Ik wil echt nu lente hoor, brrr...winter was leuk maar nu weer zon en lekker naar buiten.

    Och Aniet je kaart is geweldig, lieffie hoor.

    Warme lente groetjes hi,hi,
    Anita.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hoi hoi Anita,
    ik zag tot mijn schrik dat ik 3 berichtjes van je hebt gemist!
    Terwijl jij altijd zo trouw mij bezoekt!!!
    Allereerst van harte met je DTschap!
    Wat heb je weer mooie kaartjes gemaakt!
    Deze in de rose tinten zo mooi!!!
    Mooi achtergrondpapier ook!
    lief dat kantje onderaan de kaart!
    Fijn dat je weer een droger hebt!
    Groetjes en tot snel van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Schitterend kaartje Anita en wat leuk dat je meedoet bij JustaNote!

    Liefs Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Watt een mooie. Kaart weer prachtig bewerkt
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Die sneeuw die hoef ik nu ook niet meer, geef mij nu maar voorjaar. Je kaartje is weer een schatje, heel mooi gemaakt.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  51. super mooi kaartje

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Anoniem13:39

    Lekker zoet geheel Anita. Wel heel erg leuk gedaan trouwens. Mooi hoor.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  53. OhOh zo een zacht en lief kaartje Anita , super
    Heel veel succes met de challenges meis
    Liefs Emma xx

    BeantwoordenVerwijderen
  54. mooi lief kaartje.
    Doe mij ook maar het weer van begin van de week.
    Riep gelijk toen ze het over sneeuw hadden: stuur de rommel maar naar Oosterijk, want daar wil men sneeuw en kunnen skieen.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Hahaha die Aniet, weer pracht van verhaal.. EnWeer een super leuke en mooie kaart...!!! Super inkleurd.

    Gr Antoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Ja, ook ik heb het gehoord...niets aan die rotsneeuw...maar we houden het niet tegen dus maar gaan met die banaan! En je kaartje ziet er weer zo snoezig en lief uit Anita, prachtig, helemaal klaar voor het voorjaar! En voor de challenges natuurlijk...succes er mee!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Anoniem14:36

    En of ik het gehoord heb!
    Bleeeeeeh zit er absoluut niet op te wachten!
    Hoop dat het allemaal nog stiekem een beetje overwaait of niet ons deel van NL raakt hihihihi...als je nagaat is het bijna een verschil van 30 graden in 1 maand! Woensdagmiddag was het hier bijna 20 graden en volgende week -10 s'nachts! :-(

    Je kaart word ik gelukkig wel weer warm van!
    Weer een super vrolijke en gezellig uitstraling!
    Mooi papier heb je gebruikt!
    Like the glitters!
    Groetjes Jacomijn ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Wat een lief kaartje in die mooie roze kleuren
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hoi Anita, wat een mooi kaartje heb je weer gemaakt en zo netjes ingekleurd! En wat kun jij een tekst wegschrijven op je blog! prachtig het zijn gewoon Columns van een damesblad. Heel gezellig om te lezen. `k ben meteen volger van je blog geworden en kom gezellig bij je kijken en lezen natuurlijk! fijn weekend groetjes Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Bleh.. sneeuw.. nee voor mij hoeft het ook niet meer hoor. Ik las net dat ze in noord duitsland 20 cm verwachten. Ben bang dat het noorden van nederland daar ook mee te maken gaat krijgen. Al zeg ik altijd, alles wat daar valt, valt hier niet meer hahhaha We wachten het maar gewoon af. Er is niks zo veranderlijk als het weer.
    Je kaartje is weer prachtig! Mooi deze kleuren.

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  61. wat een prachtige kaart Anita en heel mooi dat kant onderaan.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Prachtig met dat kantje! Knap werk Anita!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Heel mooi gedaan! Vergeet je handschoenen en muts niet op te zoeken ;-)
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Wat een super gaaf kaartje heb je weer gemaakt!
    Lieve groetjes en fijn weekend, Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Jaaaa Anietje.....goed geraden, hihihihi!!!!! Vind je toch niet errug hè?? Ik zie het ook allemaal voor me in de bus......hahaha. Als ik mijn verhaal dan wil gaan typen lig ik van te voren al helemaal dubbel!

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hahaha nee natuurlijk niet gekkie, ik lag juist helemaal in een deuk, eerst had ik hem niet door maar dacht opeens oh jeetje Antoinette heeft het over mij, ik zag het ook helemaal voor me, ga jij maar lekker door met schrijven hoor, ik hou ervan.

      Verwijderen
  67. Nee he dat zal toch niet, ben het echt helemaal zat. Kom maar op met die lente!
    Je kaartje is weer geweldig. Mooi papier en en kleurtjes.
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Nou hier word ik ook helemaal vrolijk van Anita!! Enne inderdaad die schaatsen kunnen weer uit het vet, errug hoor!! Fijn weekend. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  69. nee ook liever geen sneeuw meer wij moeten ook nog naar alkmaar zondag dus ook balen

    maar je kaart vind ik weer een topper anita en weer prachtig ingekleurd meid

    chalenge ja daar wil ik ook altijd heel veel aan mee doen maar lukt heel vaak niet nu toevallig wel even weer want blijft leuk en als je kan combineren dan altijd doen .

    fijn weekend en lieve groetjes roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Wat een lief kaartje, Anita, echt super cute!
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Dank je wel voor je leuke berichtje op mijn blog ! Ik was heel hard aan het werk boven, kasten leeg, kasten versjouwen, troep opruimen, alles uit de kast, alles er weer in ... pffff ... tussendoor even mijn mail lezen op mijn telefoon ... heeee, heb ik gewonnen ??? Snel naar beneden, pauze !!! Wat leuk !!! Nu ga ik lekker jouw blog bekijken, zal al hele mooie kaarten staan, leuke verhaaltjes erbij, ik hou er wel van. Bedankt voor het melden en ik wens je een heel prettig weekend, groeten Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Gefeliciteerd met je prijs bij scrap-cardchallenge. Je kaart is ook erg mooi . Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  73. wow zeg wat mooii xx christa

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Die sneeuw moet ik eerst nog zien hoor, voorlopig regent het hier pijpenstelen, geef mij dan maar sneeuw!
    Je kaartje is heel lief, mooi papier heb je gebruikt en wat heb je het stempeltje mooi ingekleurd!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Super mooi Anita,je hebt mooie kleuren en materialen gebruikt en een lief stempel.

    J,bah weer sneeuw :-( en ik ben er helemaal klaar mee eigenlijk,maar daar denken ze hierboven anders over. Kan wel 10 cm vallen hoorde ik vanmorgen :-(.
    Lekker doorfreubelen dus :-) :-).!!
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Wat een schitterende kaart weer Anita!!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Zoals gewoonlijk loop ik een dag achter met een reactie geven:) Wat moet ik nog toevoegen na bijna 80 reactie. Ach gewoon weer een prachtig kaartje ala Aniet:)) Ik hoop toch dat de sneeuw wegblijft...............

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Hey Anita, wat leuk dat je mijn blog gevonden hebt. Ik heb bij jou ook eens rondgekeken en je maakt zelf eveneens prachtige kaarten hoor. Heb me juist aangemeld als volger. Oh ja, je berichtjes zijn echte kortverhalen, heel leuk om te lezen.

    Fijn weekend nog.
    Groetjes, Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Wauw Anita hij is weer schitterend, gave kleuren en toppie details!

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Oh Anita, wat een pracht kaartje, heel mooi en pure lente!!
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Goedemorgen Anita ,
    Prachtige kaart zie ik weer ,maarrr lente is hier ver te zoeken hoor, dik pak sneeuw in friesland bbbrrr koud hé , fijne zondag....
    groetjesss van Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Goedemorgen Aniet ik ga het je weer ff melden hoor GEFELICITEERD meis je bent tweede geworden bij SCC-BLOG met deze schitterende kaart:)

    Liefsssss van Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  83. jawel hoor ! kunnen weer lekker in de sfeer winterkaartjes maken hahahahaha
    ach, ik sta er ook niet om te springen hoor !
    heel erg lief en geslaagd kaartje heb je hier
    nog een fijne zondag
    grtjs,m artina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  84. wat een lief kaartje....mooi hoor al die pastelkleurtjes schitterend ingekleurd.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Hi Anita.... your card is so beautiful, love the soft color you choose. Thanks for joining us at Marvelous Magnolia this week.
    Hugs, Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Wow wat een schitterend kaartje zeg!! Wat is dat papier met die vlinders, muzieknoten etc. prachtig.
    Groetjes van Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  87. dank jewel voor het meedoen iamc mandy

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita