3 januari 2013

Gaat lekker, Aniet nu al de mist in gegaan!

Zo we zitten hier in huize Meijer weer lekker een beetje in het ritme, nou ja zo goed als dan. Op nieuwjaarsdag alle kerstspulletjes opgeruimd, dus het was weer trappie op trappie af, maar wat geeft dat toch weer een opgeruimd gevoel achteraf, ik heb eigenlijk best wel een ienemieniehuisje maar dan lijkt het wel een paleisje. Oké Aniet overdrijft maar zo voelt het wel. Heerlijk hoor. Ik vind het supergezellig als de kerstspulletjes op hun plekkie staan maar als dan eenmaal de feestdagen voorbij zijn krijgt Aniet haar jaarlijkse "Helluppie het komt helemaal op me af, weg met die troep", nou ja niet in de vuilnisbak maar naar boven met de hele hups. Nick heeft lekker geholpen door de kerstballen in de kerstballentas te gooien, ja ja wees gerust Aniet heeft geen breekbare ballen, dus die genoot ook van top tot teen want ja wanneer mag je nou met kerstballen gooien, dus die vond het wel een feestje. Gisteren ook weer aan de arbeid geweest en Aniet had zo geen zin, maar goed als je er dan eenmaal weer bent is het ook wel weer lekker. En tja er moeten natuurlijk wel centjes verdiend worden in huize Meijer. Gisteravond weer eventjes lekker aan de knutsel geweest en heb een kaartje gemaakt voor de challenge van Stamptacular Sunday challenges waar je deze keer minstens 1 doilie moet gebruiken, nou die zit erop dus klusje geklaard. Heb ik trouwens volgens mij nog helemaal vergeten te melden maar eh mijn embosskaartje weet je nog toen ik mijn hele plaat en rubberen matje naar de hatsiemiedee hielp had trouwens gewonnen, oké volgens mij wel met de random runner en niet omdat ze mijn kaartje zo mooi vonden dat hij een plekje in de top 3 kreeg, maar wat maakt het uit toch een leuk begin van het jaar niet waar. En is het hele drama rondom de embossingsfolder in ieder geval niet voor niets geweest. Pffff zie me nog zitten op de grond en maar trekken om alles weer los te krijgen. Dat moeten we maar niet meer hebben. Valt verder eigenlijk weinig te vertellen over het mooie meisie op mijn kaartje, ja ze is een schatje en ik vind het papier helemaal geweldig en Aniet is weer aan het schuiven gegaan net zolang totdat Aniet dacht eh ja zo is die wel goed eigenlijk met dit als eindresultaat. Zag bij GerJanne dat ze het voornemen heeft om geen papier meer te kopen in het nieuwe jaar, en Aniet dacht op dat moment ja wijfie dat zou jij je eigenlijk ook eens moeten voornemen maar helaas pindakaas voor Aniet, ben alweer in de fout gegaan, heb wat papier van magnolia aangeschaft, kon het echt niet weerstaan (zwak hé), kijk en dat is dan ook de reden dat ik meestal geen goede voornemens heb .... ja ja ik ken mezelf en zie het is nu al de mist in gelopen. Nee geen goede combinatie dus Aniet en goede voornemens, ben bang dat dat niet gaat werken!


Wat leuk Tineke en Lydia dat jullie volger zijn geworden, ik volg jullie al een tijdje en vind het dan ook superleuk dat jullie ook volger bij mij zijn geworden, helemaal gezellig weer. Lieve bloggertjes Aniet heeft trouwens weer genoten hoor van de superrreacties die jullie hebben geplaatst bij mijn vorige nieuwjaarskaartje. Het glimlachje zat er weer hoor van oor tot oor, het was weer genieten eerste klas. Top. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

65 opmerkingen:

  1. Wat een leuk kaartje. Mooie kleuren.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel herkenbaar Anita...Ook bij mij gaan alle kerstspullen op 1 Januari de kamer uit, het geeft idd zo'n heerlijk opgeruimd gevoel.

    Ik vind je kaart prachtig wat een lief stempeltje is dat en geweldig mooi Design papier heb je gebruikt.

    Fijne dag
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een juweeltje helemaal weer in jouw kleuren
    en dat bloemenpapier prachtig vind ik dat.
    Nog gefeliciteerd met je plek in de top 3 want zeg nou zelf het is toch een plaatje.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt weer een schitterende kaart gemaakt Anita !!
    Heerlijk hè ... alle spulletjes weer aan de kant :)

    liefs Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Anoniem11:52

    Wat een beauty van een kaart en het papier wauw wat mooi Anita.Lekker he alle spulletjes weer aan de kant heel leuk vind ik de kerstdagen maar na nieuwjaar gaat ook bij ons ook de kerstboom eruit .Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is weer een super mooi kaartje geworden.
    Fijne dag nog vandaag en het is alweer bijna weekend.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een schatje weer, kleuren zijn helemaal mijn ding dus toppie kaartje

    dat gevoel met de kerstboom erin en eruit herken ik wel hoor, leuk om hem te zetten, maar ook weer fijn om hem voor een jaartje weer op te bergen.

    liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  8. prachtig kaartje in mooie zachte tinten Aniet....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat is het weer een mooi kaartje Anita, super!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Joh van papier kan je nooit genoeg hebben. Leuk he als je een prijs wint, maakt je hele dag goed.
    Liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Haha, heerlijk jou verhaal. Dus een klein beetje "schadevergoeding" voor de kapotte plaat. Je kaart is weer super.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heerlijk romantisch kaartje!! Wat een mooi papier en natuurlijk is het plaatje weer superleuk!
    Ik heb ook geen echte goede voornemens gemaakt alleen dat ik probeer om wat meer leuke dingen te doen. hahaha.
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je kaart is prachtig en voor wat betreft het niet meer kopen van papier, ik begrijp je helemaal. Ik wil dit jaar ook wat minderen hoor! Ik vind je kaart in ieder geval helemaal geweldig! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mooie kaart Anita en een leuk stempeltje.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Een hele mooie kaart!!En komt me bekend voor.. Dat was mijn goede voornemen van vorig jaar.. Het is me heel aardig gelukt :-)
    Lieve groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Je kaartje is weer prachtig en heb weer genoten van je verhaal. Ik heb ook alles weer opgeruimd, ken het gevoel dat het op je af komt, ons huis is ook niet zo groot.
    Gefeliciteerd met je Candy, toch ergens goed voor.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hallo Anita,wat is ie weer mooi jij bent wel heeeeel creatief.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  18. hoi anita
    je kaart is weer een bijzonder leuk geworden kaart en ja met die voornemens ben ik ook klaar want het lukt mij ook niet wat ik ook probeer en morgen ga ik de kerstspullen opruimen en alles weer extra schoonmaken!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ja, hier zijn de kerstspullen ook alweer opgeruimd. Moet toch altijd weer even wennen aan die lege plekken in huis.
    Wat een leuk kaartje heb je weer gemaakt, Anita!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een schattig kaartje is het geworden, erg mooi! Bij mij moeten de kerstspullen nog worden opgeruimd, kan er gewoon niet toe komen.
    Gelukkig is manlief morgen vrij en kan hij even helpen met de boom naar de tuin te krijgen.
    groetjes
    Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Aniet heerlijk gevoel als alles weer opgeruimd is. En vrijdag gaan de dagen weer lengen heerlijk vind ik dat. En je kaart is weer een plaatje zo mooi
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Lekker hè alles van de kerst weer in de dozen, weg met de zooi, we gaan gewoon weer lekker met de gewone dagelijkse dingen aan de slag.
    Je kaart is weer een schatje meis, mooie kleuren prachtig papier, dat is een hobby zeggen ik koop niets meer en dan toch weer een zwak momentje, geeft toch niet???
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  23. prachtig kaartje.
    Ik heb geen goede voornemens gedaan, want alles is eigenlijk zo verleidelijk

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Anita!
    nog geen half uur geleden zijn de laatste kerstspullen naar zolder gegaan en net als bij jou heb ik het gevoel: heerlijk! Opgeruimd staat netjes. Maar het was wel weer erg gezellig hoor tijdens de feestdagen.
    Nu weer lekker hobbyen en genieten van alle blogs, zoals die van jou.
    Mooie kaart en een heerlijk verhaal!
    xxx Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een schattig kaartje heb je weer gemaakt. haha je bent niet de enige hoor die dat kopen niet kan weerstaan, ik zou ook voorlopig niks meer kopen, beloofd is beloofd. Komt me moeder net vragen of ik morgen mee ga naar Drachten een dagje uit en om eens bij Jacobi te kijken en ik mag wat voor me verjaardag uitzoeken daar, wij bestellen daar altijd in de webwinkel. Nou ja dan weet ik nu al dat ik wel weer wat te veel kopen ga hè haha.
    gr Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  26. He Aniet schitterend kaartje zoals gewoonlijk hoe kan het ook anders en wat leuk dat je kaartje met embossing op deze manier toch nog wat oplevert.

    En ja meid heerlijk he als die kerstboom voor een jaar weer onder het bed ligt(bij mij althans dan hihi)het geeft idd weer zo,n ruimte in huis heerlijk.

    Nou meis tot de volgen kaart maar weer.

    Liefssssssss Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  27. hoi Anita, heerlijk opgeruimd gevoel he? al die kerstspullen weer opgeruimd, nu krijgen we zo langzamerhand weer beeld in huis hihi. Je kaartje is ook weer een plaatje, heerlijke kleuren, echt super en wat dat papier betreft, dat kan nog wat worden als je het nu al niet meer kan weerstaan, ik praat ook tegen beter weten in hoor, want als ik mooi papier zie ga ik echt voor gaas, geniet weer lekker van de dingen van alledag en van de ankere kant af, lieve groetjes van Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Mooie kaart weer Anita Ook een mooie stempel En gefeliciteerd met je plek in de top drie.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ha,ha dan is die gebroken plaat toch nog ergens goed voor geweest.
    Leuk kaartje geworden en wat dat papier betreft ik heb al weer een bestelling lopen, hi,hi ook al heb ik genoeg maar het is allemaal ook zo mooi.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  30. wat een prachtig kaartje heb je gemaakt, lief van kleur ook.
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een beeldschone kaart Anita, die kleuren zijn ook zo mooi.
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  32. het is weer etoppertje meid en zeker een heel lief meisje

    had het lezen dat je had gewonnen gefeleciteerd er mee

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Prachtig gedaan Anita.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hoi Anita,

    Wat een schatje heb je weer gemaakt..dat afdrukje is echt super en..je papier ook prachtig..dat Magnolia papier..wat is dat mooi..ik heb er ook wat van gekocht...

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hoi Anita

    Wat heerlijk fris zomers kaartje ha ha
    wordt er in ieder geval lekker vrolijk van .

    En dat papier tja voorlopig koop ik "echt "niks hmmmmm denk ik .

    Fijne avond
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Schitterende kaart weer Anita.....
    Hele mooie kleurtjes!!!
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Happy New Year, Anita! I wish you all the best for 2013! Your card is beautiful! Love the cute image and the pretty flowers! Hugs

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat een schat van een kaart heb je weer gemaakt Anita!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Schitterende kaart, Anita. Mooi papier en een leuke stempel en je missie is geslaagd. Gefeliciteerd met je top 3 plaats.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Ook voor jou nog een gelukkig nieuw jaar Anita! En je bent er op tijd bij, maar opgeruimd staat inderdaad netjes. Dat is ook mijn motto nu met de verhuizing haha. Geniet lekker van je nieuwe papier. Je had het vast niet nodig, maar ach... ooit komt het op. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Je hebt weer een mooie kaart gemaakt Anita, ik
    vind dat lichtblauw heel erg mooi, en je meissie
    heb je weer mooi gekleurd ook :)

    Lieve grtjsss Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Anoniem19:30

    Wat een mooie kaart Anita! In mijn lievelingskleuren....mooi papier gebruikt zeg!
    En ja ook van dat papier ken ik heel goed....en heb ook al echt al een jaar geen papier meer gekocht....en nog slinkt de voorraad niet echt :-( hihihihihi
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Ik vind dit zo'n mooie stempel en wat heb je er een pachtig kaartje mee gemaakt!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Ik was die kerstboom van ons ook helemaal zat, dus die is vanmiddag ook opgeruimd, door moi, mijzelf....ik heb namelijk wel breekbare ballen in de boom hi hi. Dus geen gegooi ermee haha.
    Je kaart is trouwens weer prachtig. Mooi papier een stempel, weer een toppertje ! Gefeliciteerd met je prijs, ik ben gekozen in de top3 aldaar.
    Fijne avond,
    Lieve groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Prachtige kaart mooie kleuren.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Prachtig kaartje weer!
    hahaha nu al papier gaan halen??, Anita, het is nog maar 3 januari, had je het nu echt geen week kunnen volhouden? lol
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Erg lief kaartje Anita. Enne wat herkenbaar om eerst het oude papier op te willen maken, teminste dat voornemen neem ik altijd en dan vervolgens toch .......mooie papiertjes te kopen.................hihi.

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Nou Anita dat zeg ik ook altijd tegen mezelf dat ik niets meer koop maar kan het ook niet laten .Ik denk dat bij vele van ons is er is ook zoveel moois.neem nou je kaartje het is weer een plaatje en weer zo mooi op elkaar afgestemd.
    groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Gefeliciteerd met je prijs, is je plaat niet voor niks kapot gegaan! Heerlijk dat alles weer opgeruimd is! Ik begon midden in de nacht al op te ruimen na het vuurwerk op 1 januari, mijn man werd er helemaal gek van, dus de volgende dag maar verder gegaan! Als ik op kan ruimen en alles is weer netjes ben ik ook altijd heel blij hoor! Je kaartje is echt super, ik ben gek op die stempel!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  50. hoi Anita,
    is de rook inmiddels weg:0) moest wel een beetje lachen om je berichtje vanmiddag...tsja kan gebeuren , maar niet echt handig haha
    je kaart is helemaal te schattig!
    Ook nog de beste wensen voor 2013!!
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Ha Aniet,
    ja ik las het ook bij Jolanda. Je beschreef het inderdaad wel komisch.
    Morgen gaat bij ons de kerstboom en de spullen weg. Ook wel weer lekker, alles opgeruimd.
    En ja mijn voornemen: het is er maar 1, dus dat moet toch ergens wel lukken. Hoewel een jaar lang is...Ik vind het meer een uitdaging dan een voornemen. Dus wie weet...
    Je kaart is erg mooi. Dat afdrukje heb je super ingekleurd! Zo lief dat meisje!
    Werk ze en alvast een goed weekend!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Mooi kaartje hoor!
    Tja ook ik veel te veel papier, maar ach het is ook zo mooi allemaal. Kan de verleiding ook nooit weerstaan!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  53. wat een prachtig kaartje heb je hier weer gemaakt en ook alle kaartjes hieronder zijn weer echte beauties. Ik heb weer even door je verhalen heen gelezen, vind het altijd heel gezellig om te doen. Had helaas de afgelopen weken wat minder tijd om dagelijks langs te komen, maar vanaf nu maken we dat weer goed. Nog de beste wensen voor een gezellig, gezond en creatief 2013. Tot blogs, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  54. De kerstboom is gisteren ook bij ons naar de kelder gegaan.Ik heb dat eigenlijk ook hoor, bij mij staat hij al voor Halloween, want dan kan ik niet wachten tot na sinterklaas. Maar van mij mag ie dan eigenlijk 27 december al weer weg, maar dat5 vind mijn dan weer niet goed, want die laat hem het liefst staan tot 7 januari, de dag na Driekoningen. Je kaartje is trouwens weer een schatje, ze zou zo weggelopen kunnen zijn uit de zestiger jaren met al die bloemen. Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Schitterend kaartje heb je weer gemaakt.
    Ik heb nog niet alles opgeruimd en heb nog wat kerstspulletjes staan. Staat nog zo gezellig al die lichtjes. Een kerstboom heb ik niet dus dat is toch anders.
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Ja hoor...Aniet gaat weer iemand blij maken!!!
    Wat een heerlijk leuk kaartje en wat een mooie kleur dat blauw....
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Mooi kaartje en inderdaad mooi papier.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  58. De beste wensen en een gelukkig, gezond en creatief 2013 gewenst.

    Wat een lief en schattig kaartje heb je gemaakt. Mooi deze kleuren.

    Groetjes AStrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Mooie kaart met prachtig papier.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Hallo Anita,

    we zullen deze keer maar eens beginnen bij het kaartje, dat ziet er weer prachtig uit allemaal!
    en wat dat papier betreft ik denk dat het bij ons allemaal gaat kriebelen als we een mooi papiertje zien>

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Hallo Aniet,

    Wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt. Het verhaal van het papier herken ik wel, hoe vaak ik niet denk nee niet doen pfff.....maar ja, het nieuwe papier is dan toch weer net iets mooier hihi. Och, we hebben een heerlijke hobby toch en die kost nu eenmaal geld.
    liefs Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Your card is so beautiful. I love the pretty blue flowers and your coloring just made this card amazing.

    Thank you so very much for playing with us in the Doilies Galore! Challenge at Stamptacular Sunday! So happy that you could join us this week.
    :) Pam

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Wat een prachtige kaart. Weer een kunstwerkje!
    Eenvoudig, mooi en helemaal mijn kleur.. ;-D
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  64. haha...je verhaal is weer leuk getypt.
    gefeliciteerd met je gewonnen kaart.
    al is het met random gekozen...dat kaartje is prachtig. dus terecht om te laten zien als een gewonnen kaart.
    dit kaartje is ook weer schitterend!!!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita