24 januari 2013

Ach ja die lieve ome Joop!

En hoe gaat het met mijn tomaatje, nou met tomaatje gaat het nog niet helemaal lekker maar we gaan de goede kant op gelukkig. Het hele felle rode is gelukkig ietwat verdwenen maar de uitslag zit er nog wel. Hij is inmiddels een schor kippetje geworden en hoest de longetjes uit zijn lijf, dus je snapt wel hoe de nachten zijn in huize Meijer, heel kort dus pfff. Maar ben allang blij dat dat hele vurige weg is, zo zielig joh. Drinken doet meneertje gelukkig goed, eten daar moet meneertje niet aan denken maar dat komt wel weer. Sorry lieve bloggertjes maar moet het volgende eventjes van me afschrijven hoor. Kom ik gisteren van mijn werk krijg ik de mededeling van mijn moeder Aniet ome Joop is overleden, ook al wist ik dat het er aan zat te komen schrok ik me toch helemaal een hoedje, lieve ome Joop die ik al mijn hele leven ken is er niet meer. Nou ja hij is eigenlijk helemaal geen oom van me, maar de beste vriend van mijn ouders en ik ken hem en zijn vrouw tante Jopie al mijn hele leven vandaar dat ik ze ook oom en tante noem. En hoe toevallig is dat mijn ouders heten ook Joop en Jopie. Snap je hem Joop en Jopie en hun beste vrienden Joop en Jopie. Aan de ene kant blij dat de man eindelijk uit zijn lijden is verlost want hij lag al maanden in bed op "zijn dood te wachten", als je dat zo mag en kan zeggen, hij had al een aantal jaar asbestkanker en zijn longen werkten bijna niet meer, hij kreeg al zuurstof en ze moesten heel vaak vocht weghalen. Praten kon hij ook al niet meer de laatste weken, en dan moet je weten wat een vitale man het altijd was, hij reed nog vrachtwagen tot dik na zijn pensioen, nou geloof me daar was helemaal niets meer van over de arme ziel. Hij kon werkelijk niets meer. Wat moet dat een strijd zijn geweest voor hem. Maar aan de andere kant voor de familie en vrienden een heel groot verlies, wat zullen we hem missen die lieve ome Joop altijd vol met grapjes en behulpzaamheid. Verleden week hebben mijn ouders al de beste vriend van vroeger van mijn vader naar zijn laatste rustplaats moeten brengen en nog geen week later lieve ome Joop, weet dat het bij het leven hoort maar je kan je leukere dingen voorstellen. Ach ja die lieve ome Joop ........!
En dan nu even over naar mijn kaartje die ik gisteravond heb zitten maken, Aniet moest eventjes ontspannen en dat lukte gelukkig aardig. Heb een uitwerking gemaakt van de leuke sketch bij de Creatieve Zebra, ja valt eigenlijk weinig over te zeggen, heb weer een lief Tildaatje gebruikt en kijk er toch eens lekker zitten, ik vind het weer een schatje deze Tilda. En zie je het, Aniet heeft weer groen gebruikt maar deze kleur groen met roze vind ik zelf dan wel weer een mooie combi. Tevens wil ik mijn kaartje mee laten doen met de challenge van Totally Tilda Challenge Blog waar je Tilda met een broek aan moet gebruiken, nou ik zie geen blote beentjes en een rokje, dus wat die broek betreft zit het wel goed.


Welkom Daatje op mijn blog, wat leuk dat je volger bent geworden, helemaal gezellig weer. Wat heb ik toch weer supergave reacties gekregen op mijn winterse kaartje van jullie, helemaal toppie weer, wat heb ik er weer van genoten. Het glimlachje was weer goed zichtbaar op Aniet haar koppie. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

89 opmerkingen:

  1. Wat heb je weer veel moois gemaakt Anita!! Deze is ook weer zo schattig! Bedankt voor je lieve reacties steeds op mijn blog! Sorry dat ik niet zo vaak een reactie achter laat...
    Lieve groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hehe, weer gelukt om de eerste te zijn. Hoi Anita, wat een rot bericht he? van je ome Joop, ja meis, al weet je dat het komt, het is toch altijd onverwacht en zolang ze er zijn zijn is het goed al heb je ziels met ze te doen als het zo'n lijdensweg is, want astbestkanker is echt erg, mwaarmee ik niet zeg dat andere vormen minder erg zijn, maar benauwdheid, pffff, moet je toch niet aan denken! sterkte ermee hoor,afscheid nemen went nooit! En je hebt je gelukkig lekker uit kunnen leven op je lieve kaartje, want het is echt weer een liefie geworden, succes ook weer bij deze challenge en natuurlijk ook nog beterschap voor je zoontje, hopelijk gaat die nu snel opknappen, als die maar genoeg drinkt hoor! groetjes weer, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. komt natuurlijk door mijn lange epistel dat ik niet de eerste was hihi

      Verwijderen
  3. Wat een prachtige kaart heerlijk weer in het roze, en Aniet gecondoleerd met ome Joop.
    En meis beterschap voor je kleine kereltje Nick
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anieta gecondoleerd met Ome Joop Idd het hoort bij het leven en fijn dat het iets beter met Nick gaat.en je kaart is weer helemaal toppie.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Anita

    Dat is goed nieuws van Nick,nu de vervelende hoest nog weg zien te krijgen en van Ome Joop triest voor de nabestaanden als ik het zo mag zeggen.Mijn oprechte deelneming.
    Je kaart is weer op op te eten,zal het maar netjes zeggen hi,hi.

    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goed te horen dat het de goede kant op gaat wat betreft je zoontje, er is niets minder dan je kinderen ziek! Gecondoleerd met je oom, altijd een dubbel gevoel he, sterkte!!
    Je laat wel weer een dot van een kaartje zien en die broek die klopt volgens mij wel:)!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Anita

    Hè bah wat een naar bericht van ome Joop .is nooit leuk zo iets .
    Fijn dat het met je zoontje iets beter gaat altijd zo zielig als je kindje ziek is .

    Je kaart is weer erg leuk gemaakt .en de magnolia erop is ook weer zo,n schatje mooi ingekleurd ook weer .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Veel sterkte Anita. Met je zoontje en het verlies van je "oom". Afscheid nemen is moeilijk en niet leuk. Je wil niemand missen. Je hebt gelukkig je kaarten en blog even iets anders. Het is weer goed gelukt, een MOOIE KAART. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het hoort er idd bij en als iemand zo moet lijden is het bijna een opluchting maar ja, we willen iedereen die ons lief is gewoon altijd bij ons houden/hebben, kon het maar!!! Fijn dat Nick weer een beetje opknapt en ja hoor, helemaal goed Tilda heeft de broek aan vandaag en nog een leuke ook!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hallo Anita,
    Heel veel sterkte meid, je bent wel aan de beurt hé. Gelukkig gaat het nu iets beter zo te horen met je zoontje.
    Wat heb je er weer een mooie kaart van gemaakt.
    Bedankt voor je lieve reacties op mijn blog, daar geniet ik van.
    Hartelijke groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lieve Anita, het valt niet mee om afscheid te nemen van mensen die een bijzondere plaats in je leven innemen zoals je ome Joop een plek in dat van jou had...sterkte! Wel weer fijn om te lezen dat je kanjertje langzamerhand weer wat op knapt! En alles van je afschrijven helpt dan juist heel goed denk ik...plus natuurlijk het creatief bezig zijn en dat is je goed gelukt moet ik zeggen, je kaart ziet er weer prachtig uit! Een topper hoor!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een treurig verhaal. Bij ons zijn de ooms en tantes allemaal ver in de zeventig en tachtig sommige zelfs negentig. Iedere keer als mijn moeder belt en ze klinkt wat zielig denk ik altijd meteen ohhh wie is er nu weer overleden?
    Sterkte en ook met je kleine man, die rot griep ook.
    Je kaartje is weer erg leuk geworden. Fijn om een hobby te hebben om even alles ter vergeten.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gecondoleerd Anita en heel veel sterkte toegewenst. Fijn dat het met Nick weer wat beter gaat

    je kaartje is weer een toppertje hoor, ik vind hem prachtig

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. gecondoleerd, naar bericht altijd.En dan nog weinig slaap... het kaartje is er niet minder om geworden.

    groetjes coby

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gecondoleerd en heel veel sterkte.
    Fijn dat het met tomaatje beter gaat.
    Je kaartje is heel mooi.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Gecondoleerd met je oom, altijd een dubbel gevoel zoiets, sterkte!!Beterschap voor je zoon
    Je kaart is weer prachtig hoor
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi hoi
    Gecondoleerd met het verlies van Ome Joop.
    Blijft toch altijd een klap heb het laatst zelf ervaren.
    Gelukkig dat het weer iets beter gaat met de je zoontje.
    En je kaartje ziet er weer toppie uit
    Sterkte
    Liefs Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Gecondoleerd met het verlies van ome Joop. mijn schoonouders waren ook zo'n stel Piet en Bets en hun vrienden heten ook Piet en Bets. Grappig hoor.
    Je kaartje is weer een echt Anita kaartje, leuk hoor
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ach, meis.... gecondoleerd met ome Joop. En heel veel sterkte ook voor je ouders. Gelukkig dat het met je kanjer al weer iets beter gaat en dat je even afleiding hebt als je lekker kunt knutselen.
    Weer een hele leuke magnolia kaart!! Succes met de challenges. Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Gecondeleerd met het overlijden van ome Joop..... ook al weet je dat het er aan zit te komen, als je het bericht krijgt is het toch altijd schrikken.... sterkte gewenst...
    Je hebt alle zorgen lekker van je af kunnen freubelen zeg.... wat een beauty van een kaart heb je in elkaar gefreubeld; tien met een griffel!!!
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Leuke kaart Anita,ook een mooie kleuren combinatie.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  22. hoi anita
    ja dit zijn vreselijke nieuwtjes die je te horen krijgt en zeker met zo lijdensweg! en ja naarmate je ouder word vallen er zo links en rechts veel mensen weg,dus dan is het maar goed dat we onze hobby hebben:-)0 je kaart is in ieder geval een schatje geworden!
    veel sterkte en groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Anoniem15:18

    Gecondoleerd Anita en succes met alles komende tijd!
    Fijn dat je je dan op je hobby kan storten om te ontspannen!
    Je kaartje is weer erg leuk geworden!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een dot van een kaartje is dit weer Anita, veel sterkte met het overlijden van ome Joop!

    BeantwoordenVerwijderen
  25. veel sterkte!! en je kaartje is weer heel lief geworden gr janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ach meis, wat een triest bericht, sterkte met het verwerken ervan. Wel fijn dat je wat afleiding kunt vinden in het freubelen, je kaartje is dan ook weer super.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Veel sterkte Anita.met dit trieste bericht.Je kaart is mooi geworden.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  28. O wat een naar bericht, ook al is het geen "echte"oom het voelde natuurlijk wel zo. En ja, ook al zie je het aankomen dan komt het nog onverwacht. De enige troost is dat hij uit zijn lijden is verlost maar daar schiet je weinig mee op. Heel veel sterkte in ieder geval.
    Gelukkig gaat het met je "tomaatje" de goede kant op en drinkt hij goed, dat eten dat komt wel weer.
    Je kaart is weer een schatje hoor, mooie kleuren ook en een heel lief plaatje,zo lief met die bloemtjes.
    liefs Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Hoi Anita,
    Gecondoleerd met het verlies van je oom.Sterkte!
    Wat een schattig kaartje heb je gemaakt!
    Sterkte met de kleine jongen. Hopelijk knapt hij snel helemaal op, voor hemzelf en voor jou (nacht)rust.
    Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Sterkte Anita bij het overlijden van je goede vriend, ome Joop.
    Het kaartje dat je gemaakt hebt ziet er leuk uit.
    Geweldig mooi gedaan.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Sterkte met het verlies van zo een dierbaar iemand, zeker zal je hem missen. Maar zoals je zelf al zei, eindelijk hoeft hij niet meer te lijden. Ik weet hoe erg die lijdensweg is , want mijn moeder is van hetzelfde overleden.
    Wel fijn dat het met nick al wat beter is, want zieke kids is maar niks.
    Je hebt je lekker ontspannen met die mooie kaart, leuke kleuren heb je gebruikt en een prachtige stempel,
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hoi Anita Gecondoleerd met je Oom veel sterkte ermee en ook voor je ouders sterkte.gelukkig gaat het met je zoontje weer wat beter.Mooie kaart heb je weer gemaakt,Ik zie ook geen blote beentjes ha ha ha .groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hai Aniet alsnog gecondoleerd en ja het is misschien beter, want wachten op de dood wens je niemand toe.
    Je kaartje is weer helemaal schitterend en vind hem zo lieffff en dat geldt voor al je kaartjes waar ik even niet geweest ben. Trouwens ik hoop dat je kleine mannetje gauw opknapt, want weinig slaap is voor niemand goed.

    Groetjes en liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Fijn dat het met "tomaatje" weer de goede kant uit gaat, wat triest van Ome Joop wat kan een leven toch raar lopen hé, maar voor hem is het beter zo als ik jou verhaal zo lees, wat een lijdensweg zeg :-(
    Je kaartje is zo schattig, nee ik zie geen rokje hoor dus je zit helemaal goed hihi.
    Heerlijk hé onze hobby zo lekker om op deze manier even te kunnen ontspannen.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Anoniem16:22

    Anita gecondoleerd met je oom en je kaartje is erg mooi.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hoi Anita,
    Gecondoleerd met het overlijden van je Ome Joop,zo is het leven.. en misschien was het voor je oom wel beter..alleen de mensen die achterblijven...die kunnen hem niet missen...
    Je kaartje is weer lief, mooie kleurtjes, liev Tilda...weer helemaal AF...

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Aniet sterkte de komende dagen, je kaartje mag er weer zijn...

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hallo Anita,

    Gecondoleerd met ome Joop heel veel sterkte ook voor je ouders is dit een naare tijd.
    Ik vind het wel leuk om te lezen dat het met je kleine jongen weer iets beter gaat.
    En je kaart ziet er super leuk uit.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Gecondoleerd met ome Joop Anita, voor Je ouders een zware tijd , fijn dat het met je kleine jongen weer wat beter gaat, sterkte met alles !
    Je kaartje vind ik ontzettend mooi geworden !!

    Liefs Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Gecondoleerd met je oom ...veel sterkte. Gelukkig gaat het al wat beter met je zoon.
    Je kaart is weer mooi geworden de kleuren zijn peachtig!!!

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Gecondoleerd met het verlies van jouw ome Joop. Ook sterkte voor je ouders. Het is wel erg toevallig...ik moet ook naar een condoleancebezoek zaterdag...de overledene heet ook Joop. Sterkte met je kleine mannetje. Je kaart is prachtig geworden.
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Gecondoleerd met je ome Joop. Ja dat komt toch altijd plotseling. Gelukkig knapt je zoontje weer op. . Maar je kaart is weer prachtig geworden.
    groetjes Janie en sterkte

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Heel veel sterkte met het verlies van je ome Joop. Tuurlijk hoort het bij het leven maar verdriet hebben om een dierbare mag natuurlijk ook, en daar weet ik op dit moment alles van, dat weet je.
    Gelukkig dat je zoon nu niet meer zo erg rood is en hoop dat hij snel weer helemaal opknapt.
    Nu je kaart, ja wat moet ik daar nou van zeggen... hij is weer helemaal geweldig! Prachtige kleuren combi heb je gebruikt.
    Nogmaals Anita, heel veel sterkte
    Lieve groetjes, Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Gecondoleerd Anita met je "Ome Joop" zijn overklijden, soms zijn ze dan inderdaad het beste af maar is de klap niet minder groot.
    Je kaartje is weer prachtig hoor, en fijn dat het wat beter gaat met de zieke.
    gr. Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Anoniem18:57

    Prachtig kaartje is dit weer geworden Anita. Echt heel leuk met deze sketch.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Prachtig kaartje Anita!
    Gecondoleerd met je oom ,ja dat komt altijd hard aan .
    Veel beterschap voor je zoontje.
    Groetjes
    Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een naar bericht lieve meid..
    Ik wil je sterkte wensen hoor.

    En ja je kaartje is weer prachtig,
    leuk die combinatie van roze en grijs..

    Liefs,
    Marijke
    www.marijkevanooijen.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Gecondoleerd met dit grote verlies Anita.
    Prachtige kaart heb je gemaakt Anita, sterkte groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat een triest bericht, Anita, heel veel sterkte gewenst!
    Fijn dat het met Nick weer langzaam de goede kant op gaat.
    En wat een mooi kaartje heb je toch weer gemaakt, een echte 'Anita'!

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Gecondoleerd met je oom, voor hemzelf wel het beste maar de nabestaanden moeten dit verlies wel verwerken, heel veel sterkte daarmee! Je kaartje is helemaal top! Veel beterschap voor Nick.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  51. gecondoleerd met het verlies van je ome Joop,
    het is wel fijn dat je dan iets om handen hebt wat je ontspanning geeft.

    sterkte Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Oh Anita wat een verhaal! Iemand verliezen die je zo goed kende is altijd intriest. Familie of niet, jij wist wat je eraan had en dat telt. Ik hoop dat je zoontje je een betere nachtrust gunt en dat hij er snel bovenop is. Je kaartje is heel geslaagd, mooi gedaan!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Gecondoleerd met het verlies van je ome Joop. Wat afschuwelijk om iemand die je al zo lang kent te verliezen.
    Hopelijk knapt Nick snel wat op,gelukkig zijn de vlekjes al wat minder...arme vent.

    Je kaart is een beauty!! Prachtige kleurencombi dat roze met grijs, een heel mooi plaatje!

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Snap het dat je dat even van je af wilde schrijven, gecondoleerd met het verlies van ome Joop! Ik hoop dat Nick weer snel opknapt. En je kaartje is wwer heel mooi!!

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Gecondoleerd met het verlies van je ome Joop, sterkte in de komende tijd.

    Ook hoop ik dat je zoon snel opknapt!

    Je kaart is trouwens erg mooi, supergave kleuren heb je gebruikt.
    Bedankt voor je deelname aan de challenge bij De creatieve Zebra,

    Groetjes van Dieke.

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Gecondoleerd met het verlies van je ome Joop Anita
    En fijn dat Nick weer wat opknapt.

    Je kaartje ziet er erg mooi uit ,fijne hobby hebben wij toch als je met zo,n kaartje bezig bent kun je alees even van je afzetten.

    Gr Dinie

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Gecondoleerd met het verlies van je ome Joop, Anita en al was hij niet echt familie dat doet er helemaal niet toe. Het verdriet zal er niet minder om zijn, tenslotte zijn vrienden de familie die je zelf mag kiezen.
    Mooi dat we een uitlaatklep hebben in onze hobby, zo kunnen (al is het maar even) ons hoofd leeg maken. Volgens mij heb je alle liefde voor je oom in deze kaart gestoken want het is een super, lief kaartje. Nog veel beterschap voor die kanjer van je en veel sterkte voor jou.
    Lieve groetjes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  58. gelukkig gaat het een beetje beter met nick. gecondoleerd met je oom is nooit leuk maar wel het beste.
    je kaartje is weer als van ouds hartstikke mooi .
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Ben blij dat het toch al iets beter is met Nick!
    Gecondoleerd met je oom X
    Hele mooie kaart.

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Heel veel sterkte met het verlies van je oom ...

    Jouw kaart is zo onwijs gaaf ! Prachtige kleuren echt toppie !

    Liefs Danny

    BeantwoordenVerwijderen
  61. sterkte Anita met het verlies van je oom, dat zal vast pijn doen als je zo vertrouwd met iemand geweest bent.
    Ook nog beterschap met je zoon.
    en je kaartje is ook weer een toppertje, knap gedaan..
    bedankt ook voor de lieve reacties op mijn blog....ik vind het altijd heel fijn om ze te lezen
    Groetjes Rosins

    BeantwoordenVerwijderen
  62. gecondoleerd met je oom meid ook al is het voor hem beter missen zal je hem zeker

    sterkte er mee

    fijn dat nick de goede kant weer op gaat

    en je kaart is weer een plaatje ook een hele leuke lay out


    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  63. prachtig kaartje, Vond de sketch toen ik hem zag eerst wat minder, maar toen ik er mee aan het stoeien was vond ik hem super.
    Fijn dat Nick z'n uitslag minder wordt, maar kan me indenken hoe kort jouw nachten zijn met een zeehondje in huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Hee Aniet, gecondoleerd met het overlijden van je ome Joop. Voor je ouders ook een slag!
    Als vrienden gaan overlijden dan komt het dichtbij...
    Je kaart si trouwens weer heel erg mooi! Op mijn laptop lijkt het eerder grijs dan groen. Maar dat verandert niets aan de schoonheid van de kaart.
    En je tomaatje, ach, geef hem even een aai over het bolletje!
    Lieve groet,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Hoi Anita

    Gecondoleerd met het overlijden van je Ome Joop, heel veel sterkte ook voor je ouders.
    Je kaartje ziet er super uit met die lieve Tilda in haar lange broek.
    Het klopt inderdaad dat hij 28jan. word geopereerd, dank je voor je steun lieve Anita. Bij hem zullen de zenuwen er vanaf zondag ook wel zijn maar hij is wel superblij dat er eindelijk iets gedaan word.
    Sterkte ook nog met je lieve tomaatje.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Bij deze gecondoleerd met Ome Joop...maarrrr mooi plaatje en prachtige kaart met superrr kleurtjes!

    Gr Antoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Anita, gecondoleerd met je ome Joop, sterkte ook voor je ouders.
    Fijn dat het met het "tomaatje" iets beter gaat.
    Je kaartje is weer super mooi met dit schattige Tildaatje.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Hallo,

    Fijn dat het al wat beter gaat met je Kanjer.
    Tja de dood hoort bij het leven, maar wennen doen we er nooit aan!
    Je hebt wel een prachtig kaartje gemaakt met de sketch van de creatieve zebra.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Fijn om te horen dat het wat beter gaat Met Nick.
    Schitterende kaart heb je gemaakt. Leuke sketch.
    Gecondoleerd met ome joop. In je achterhoofd heb je er vrede mee dat hij rustig is ingeslapen. Omdat je zag dat de man doodziek was en helemaal op was. ipv De levendige ome joop. en dat is juist de man die je niet wil verliezen. En je weet ook dat je tante en andere familieleden verdriet hebben. Daarom blijft het ook zo moeilijk. Heel veel sterkte.
    Ook voor je ouders.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Wat kun je door zo N bericht van slag zijn, heel begrijpelijk. Sterkte ermee.
    Ik hoop dat Nick ook snel weer opknapt. Mooie kaart heb je gemaakt, gelukkig dat dit afleiding geeft.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Hoi,
    Gecondoleerd, sterkte voor jou en de familie.

    Je kaart ziet er weer mooi uit. Prachtig gedaan.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Nou Aniet, wat heftig! Gecondoleerd met ome Joop! Mijn moeder zegt altijd jij krijgt geboortekaartjes en wij krijgen rouwkaarten. Dat hoort bij de leedtijd, maar het blijft altijd heel naar. Vooral omdat het zo'n goede criend van je ouders was. Ook sneu voor Jopie die nu alleen verder moet, maar hij is wel uit zijn leiden verlost. Sterkte met het verlies!
    Fijn dat Nick ondertussen een beetje is opgeknapt. Je zal wel moe zijn na al die gebroken nachten.
    Nu over je kaartje, het is weer een schatje. Heel mooi geheel en de kleuren.......tja, dat weet je nu wel hoe geweldig ik roze vind!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Anoniem11:14

    Gecondoleerd met ome Joop en fijn dat het wat beter gaat met Nick. Het is weer een lief kaartje. Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Gecondoleerd met ome Joop. En fijn te horen dat het weer wat beter gaat met je tomaatje.
    Je kaartje is weer prachtig zoals altijd!
    Liefs Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Veel sterkte met het verlies van Ome Joop !!
    Wat is je laatste kaartje weer mooi geworden , toppie! Plezier met alles wat je gaat doen.

    Groetjes van Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Gecondoleerd met het overlijden van je Ome Joop, Anita, veel sterkte!
    Je kaartje is weer super, mooie kleurencombi!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Gecondoleerd!
    Je kaart is weer mooi!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Lovely card, fab colours, thanks for sharing with us at Totally Tilda, hugs Liz xx

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Heel veel sterkte met het verlies van Ome Joop.
    Je kaart is erg mooi.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  80. gecondoleerd met het verlies van je lieve ome joop. ook al was het niet een echte oom toch voelde het zo......en ook al zag je het aankomen, afscheid nemem is nooit leuk en doet pijn. heel veel sterkte de aankomende tijd

    fijn dat het met je tomaatje al wat beter gaat. zieke kindjes in huis is nooit leuk, je zou het het liefste zelf hebben, maar helaas gaat dat niet,

    Je kaartje is weer erg lief, bedankt dat je weer mee doet aan de challenge van DCZ

    liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Beautiful card Anita, so many lovely details to look at and so pretty.
    Thanks for joining us at Totally Tilda
    hugs Mandy xx

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Gecondoleerd met het overlijden van je lieve oom. Fijn dat het wat beter gaat met "het tomaatje".
    Je kaart is weer prachtig, leuk stempeltje en mooie kleuren gebruikt.
    lieve groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  83. So pretty. Love these colours. Thank you so much for sharing with us at Totally Tilda. Jen xx

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Gecondoleerd met het verlies van'je oom Joop'. Gelukkig ook een goed bericht dat het met Nick ietwat beter gaat. Nu nog de rust kunnen vinden snachts.. Je kaart is weer erg mooi. Heel mooi dat roze en bruin bij elkaar.

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  85. gecondoleerd met het overlijden van je lieve oom joop,
    ook al zag je het aankomen, als het dan eenmaal zover is komt het toch keihard aan,
    heel veel sterkte de komende tijd,
    en goed om te horen dat het al wat beter gaat met je "tomaatje"

    en dan je kaartje, die ziet er weer suuuuuuuuper uit, zoals gewoonlijk,
    je maakt echt steeds schitterende creaties,
    lekker is het om een hobby te hebben waar je even in kunt ontvluchten en alle stress van je af kunt laten vallen.

    groetjes anneke

    d

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Gecondoleerd met het verlies van ome Joop!! Wat verdrietig!! Zo ellendig dat dood nu eenmaal ook bij het leven hoort. hoe krom zeg ik dat?? maar afijn, je weet wat ik bedoel!
    Het is je bijna niet voor te stellen dat je je lieve naaste op een gegeven ogenblik voor altijd moet gaan missen! maar als het moment daar is, dan moet je wel! het zal altijd moeilijk blijven en dat is maar goed ook, want dat is een teken dat we veel van ze hielden! ome Joop heeft nu zijn welverdiende rust gekregen! na zo'n lijdensweg!! verschrikkelijk gewoon!! heel veel sterkte!!

    En dan even terug naar je kaartje!! mooie kleur groen!! het combineerd prachtig met het roze! knap bij elkaar gezocht!! Het is weer een beauty!

    Liefs Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Gecondoleerd met het verlies van Ome Joop.
    Je kaart is er alweer een uit de categorie Prachtig, mooi hoe je steeds weer zo'n prachtige kleurencombinatie weet te vinden.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita