6 december 2012

Oh oh oh wat waren ze blij!

Het was me toch een partij leuk joh gisteravond, nou sinterklaas en piet zijn ons niet vergeten hoor, zijn denk ik toch wel heeeeeel lief geweest het afgelopen jaar, wat zijn we verwend. En dat die koppies van mijn mannetjes, ik kan daar zo van genieten, zelfs Dani van 14 zit nog helemaal gespannen op de bank en over de rode koontjes van de mannen maar niet te spreken. Heerlijk. Weet je nog dat ik het van de week had over de sinterklaas die voorbij liep en dat Nick met zijn plaatje van de dvd van Samson en Gert heel hard naar het raam liep (hahaha normaal is die niet zo snel nou toen wel hoor hij leek wel speedy gonzales), had het al een beetje gerekt maar toen zat meneertje met het pakje op zijn schoot, hij scheurde het papier ervan af, zijn oogjes werden zo groot als schoteltjes en hij had het eventjes niet meer, hij schreeuwde in zijn taaltje oh ja, oh ja, oh ja, ikke hebbe gewonne en kuste de dvd alsof het de liefde van zijn leven was. En wat zei meneertje daarna zo nu ik bed. Hahaha, voor hem was het al helemaal goed want hij had zijn zo geliefde dvd binnen. Je kon me werkelijk wegdragen met Dani erbij. Weet je trouwens wel hoe moeilijk het is om een paar dingetjes te kopen voor een 14-jarige puber, nou ja sinterklaas dan, nou heel moeilijk dus. Gelukkig wist hij wel een aantal dingen waaronder een kluis, ja ja ga nu niet denken dat we hier kapitalen in huis hebben hoor, maar hij zag het helemaal zitten een kluis met cijfercode, loodzwaar zo'n ding, en zijn uitspraak van de dag, zo nu hoef ik niet bang te zijn dat mijn geld gestolen wordt want geen dief die zo gek is om zo'n zware kluis op zijn rug mee te nemen. Dat zijn toch van die geweldige momenten die je koestert en die je ook nooit meer vergeet. Ach ja mijn mannetjes ....... heerlijke ventjes zijn het. Echt mijn allessies. Maar nu over naar mijn kaart van vandaag want anders blijft Aniet maar doorschrijven en het gaat toch om de kaarten nietwaar. En goh hoe verrassend het is weer eens een kerstkaart geworden die ik mee wil laten doen met de challenge van Elke Kaart een Feestje waar je kerstbellen moest gebruiken op je kaart, nou ja oké het is er maar eentje, maar er staat een kerstbel op. Ook mag mijn lieve bungelende elfje meedoen met de challenge van de Creatieve Zebra waar je een kerstkaart moet maken. Vanmiddag weer even heerlijk uit mijn dak gegaan met de liquid apllique en het lieve elfje heeft het zalig warm met zijn bontrandjes. Kleden jullie je ook goed aan de komende dagen want het schijnt een stuk kouder te worden en heeeeeeeeel wit, nu vind Aniet dat schitterend voor het plaatje maar om er doorheen te moeten eh nee dat vindt Aniet helemaal niets ... maar goed eerst zien en dan geloven ...... mijn moonbootsies staan al klaar!


Wat een superreacties heb ik toch weer gekregen van jullie toppertjes op mijn easelkaartje van gisteren, zag die hertjes/elandjes bij het Kruidvat en zag het al helemaal voor me. Ben niet meer in slaap gevallen hoor achter de computer, mijn oogjes bleven keurig open. Het glimlachje was weer ruimschoots aanwezig. Super. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

63 opmerkingen:

  1. Wat een leuke kaart Anita. Lekker zoals dat elfje op die kerstbal slingerd. Oh wat is het toch fijn om je kinderen zo te zien genieten he?! De mijne zijn al 20 en 23, maar de jaren dat ze eerst stijf op de bank zaten omdat er hard op het raam werd geklopt, de verbazing op de snoetjes als die zak met kadootjes uit de gang gehaald werd en daarna de kadootjes niet snel genoeg uitgepakt konden worden, die vergeet je nooit!

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi anita
    heerlijk om te lezen dat je zelf ook mee kan genieten van jou kanjers! ja dat doe ik ook alleen wij vieren het altijd eerder omdat mijn kleinzoon gister jarig was,maar zo als je zegt ook ik geniet van het feest met mijn kleinkinderen want dat is het waar het leven om draait veel liefde geven en genieten!
    je kaart ziet er bijzonder leuk uit met dat elfje en die mooie kerststerrenrand!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Anita,wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben van de st-Nicolaasavond,het doet me terugverlangen naar toen mijn dochters nog klein waren. Je kaart is weer een snoepje,daar verwen je ons maar weer mooi mee,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Anita leuk te lezen dat het een geslaagde sinterklaas avond is geweest.Je kaartje is weer een plaatje leuk effect de liquid apllique maar heb je daar ook nog glitters of iets door heen gedaan want het ziet er heel mooi glimmend uit?groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het weer een schattig kaartje en fijn dat jullie het zo leuk gehad hebben
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat is het toch een leuk feest.
    Je kaartje is mooi!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat is het heerlijk als je zo kan genieten van je kinderen. Vooral zoals een van jouw boys het downsyndroom heeft. Bij Paul de Leeuw was een meisje die super blij was met haar gekregen jurk van K3.
    Je vorige kaartje vind ik zo leuk. Jij blijft bezig hé. Waar haal je de tijd vandaan?
    Gezellige groetjes LIda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke kaart Anita,
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Zo te lezen hebben jullie een gezellige avondje gehad gisteren. Je kaart is zoals altijd een topper.!! wat mooi gemaakt. Leuk zo de stempel met de slinger. Fijne avond, groetjes Marga..

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat zijn die verhalen van jou toch altijd heerlijk om te lezen.!! Een boek heb ik niet meer nodig.
    Je kaartje is geweldig.
    Liefs Jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke verhalen heb jij altijd Aniet, prachtig om te lezen en wat fijn dat jullie zo'n gezellige sinterklaasavond hebben gehad, je hebt weer een mooi kaartje tevoorschijn getoverd....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Aniet je kaartje is gewoon super en ja wat leuk dat jullie het zo gezellig hadden met sinterklaas nog ff en pakjesavond wordt omgezet in suprise(s)avond, maar het blijft leuk dus blijf lekker genieten ervan.

    Fijn weekend en liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  13. ach wat hebben jullie het gezellig gehad! Hier waren het slaande deuren en tranen, dus niet echt klaas gevoel. Nu ja die van mij krijgen niks meer van de sint. Wat een prachtige kerstkaart heb je weer geknutseld, een plaatje!
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Klinkt als een geslaagde pakjesavond!
    Je kerstkaart is zeer geslaagd, leuk!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Anoniem19:58

    Hoi Anita
    Wat fijn dat het zo gezellig gisteren is geweest daar kan je weer een hele tijd op terug kijken.Je kaartje is ook weer helemaal geweldig.Groetjes en fijne avond Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. wat fijn dat jullie zo;n leuke sinterklaas avond hebben gehad...Je kaart is ook weer geweldig!

    liefsv annemarie en merit

    BeantwoordenVerwijderen
  17. prachtig kaartje.
    fijn als de kinderen blij zijn met hun cadeautjes, daar doe je het immers voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Een leuk kaartje heb je gemaakt, gezellig hoor !

    Lieve grtjsss Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat fijn dat je mannetjes zo'n leuke Sinterklaas hebben gehad!
    Je kaartje is weer een plaatje...leuk bontrandje!!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik heb weer genoten van je verhaal, je kaartje is ook weer helemaal top Anita.
    Ik was op vakantie vandaar de stilte op mijn blog, het leek me niet zo slim om dat openbaar te melden,
    maar niets aan het handje dus, knuf

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Anita,
    Wat fijn dat je samen met de boys een leuke sinterklaas hebt gehad. Je kaartje is prachtig, mooi het elfje op de kerstbal. Leuk ook de rand met bloemen. En ik vind de witte wereld ook heel mooi als ik binnen kan blijven en er niet doorheen hoef. Bedankt voor het meedoen bij EKEF.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat fijn om te lezen dat jullie zo'n leuke sint avond hebben gevierd.
    En je kaart is weer schitterend hoor.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Je kaart is weer prachtig Anita. Wat superleuk dat je kids zo blij waren met hun CD en kluis. Wat kun je daar toch van genieten hè?
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een geweldig kaartje weer Anita!!
    Super dat jullie een leuke sinterklaas hebben gehad!

    Lieve groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. wat fijn dat je kinderen blij waren met de cadeautjes en mama was ook blij ,wat heerlijk toch. Je kaartje is natuurlijk weer heel mooi .
    groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een schitterend kaartje Anita
    Ik ben van de week ook in de weer geweest met deze super leuke stempel.

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Leukkkkkkkkk.......heel leuk!!!!! Gaaf in die kleurencombi en die stempel vind ik nog steeds te gek!!!!!
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hoi Anita,

    Wat een prachtig kaartje is dit..super is het stempeltje en ...weer heel mooi aangekleed...

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een vrolijk kertstkaartje heb je er van gemaakt Anita, erg leuk! Mooie kleuren en een hele leuke stempel! En mooi dat je zo'n gave pakjesavond hebt gehad!Nu maar afwachten wat de sneeuw en wind vannacht gaan doen, ook ik moet morgenochtend naar mijn werk...Het belooft niet zoveel goeds, maar toch heeft het ook wel wat...

    Winterse groetjes van Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ha Aniet,
    wat een schatje weer! Enig die bontrand!
    Mooi, je verhaal! En zo zie je maar: een kinderhand is echt gauw gevuld!
    Wat een verrijking, he?

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een super gaaf afdrukje heb je weer gebruikt.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Prachtig hè....2 jongens. Die van mij zijn 12 en 15, geweldige leeftijd! Het ene moment plak je ze het liefst achter het behang en het andere moment
    genieten ze van de kleinste cadeautjes met sinterklaas! (pubers)
    Ach ja zoals GerJanne al zegt, een kinderhand is gauw gevuld.....en een moederhart ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Weer een leuk verhaal, Anita! Supermooi kaartje en die bontrandjes zijn prachtig!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een pracht van een kaartje is het toch weer geworden, Anita. Heel mooi gedaan zo!
    Fijn dat jullie zo'n gezellige Sinterklaasavond gehad hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Geweldig dat het zo,n super sintavond was.
    Dar geld ook voor je kaarten die er weer staan.
    Dit afdrukje blijf je waarschijnlijk nog jaren gebruiken,ik val er elk jaar weer voor. Zo leuk om te zien hoe ieder er een heel ander iets van maakt.
    Hier vallen langzaam de oogjes toe dus tot de volgende keer .
    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hoi Anita,

    Wat een geweldig leuke Sinterklaas avond heb jij gehad met je jongens en als het dan nog naar hun zin is dan is het helemaal goed.
    Je kaart ziet er zoals gewoonlijk weer prachtig uit super.

    Liefs Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat leuk Aniet, dat jullie het zo gezellig hebben gehad gisteravond!! Mooie momenten om nooit te vergeten!! Leuk kaartje heb je gemaakt weer!!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat fijn dat jullie zo'n leuke sint avond hebben gevierd.
    En je kaart is weer prachtig Anita.
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Het blijft natruulijk altijd leuk, als er nog iemand in Sinterklaas geloofd. Dan geloven ook de grotere er soms nog in!!!!!
    Wat een prachtige kaart heb je met deze lieve digi gemaakt.

    Groetjes Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Prachtige kaart, zo gaaf, en wat geweldig zo'n Sinterklaasviering. Kan me voorstellen dat je dan smelt! Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Prachtig kaartje weer
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat een schattige kaart, dit afdrukje is ook erg schattig.

    groetjes, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  43. mooi die rode bloemen op dat licht blauw en fijn dat jouw mannekes het zo leuk hadden gisteren, heerlijk!

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Jeetje Anita je volgers zitten je wel op je hielen zeg, ik ben nr 43 en zolang staat je kaart er nog niet op,
    Fijn dat Sinterklaas zo leuk is geweest daar doe je het toch voor, wij doen het met de Kerst.
    Je hebt een prachtige kerstkaart gemaakt met een héél lief afdrukje. mooie bloemen, kortom een TOPPERTJE.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  45. heerlijk toch als je je mannen zo kan verwennen.
    Het kaartje is ook weer top.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat fijn dat "je mannen" zo blij waren met hun kado's. Wij vieren het zaterdag en zondag. En wat zo leuk is, ik ging met mijn zoon kado s kopen. Hij zag een bal en een sneeuwhopen erin staan en zei: die is voor mijn neefje, en even later zag hij vierkante kopjes en schoteltjes. Die wilde hij kopen als we koffie gingen drinken! Leuk he? Stttt niet verklappen hoor.... Haha. Je kaart is weer super geworden, je leeft er weer lekker op uit. heb jij ook halfafgemaakte kaarten liggen?
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Heel leuk kaartje weer Anita.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Een swingende kerstkaart, wordt je vrolijk van:-)
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Ohhh wat een leuke kaart heb je weer gemaakt en zo mooi ingekleurd.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Prachtig kaartje!!! Ik heb de digi ook. Lief is ie, hè! En je kanjers ook, zo te horen. Fijn dat jullie een gezellige Sinterklaasavond hebben gehad samen!
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een leuk kaartje Anita!
    Wat kan je genieten he van je mannen, heerlijk! Ik doe hetzelfde bij onze meiden!! Liefs Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Anoniem16:46

    Top! Leuke combi!
    Succes met de challenges!
    En geniet lekker na van zo'n leuke dag!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Blij dat je zo kan genieten van je kinderen, het zijn toch de lichtjes in ons bestaan. Je kaart is super, met weerom veel oog voor detail.

    Groetjes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Dat is een Sinterklaas geweest om nooit meer te vergeten Anita.
    Maar je kaart ook niet die is weer heel erg mooi geworden.

    Liefs Henriette.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Ik vind je kaartje weer een bjoetie geworden, en wat een heerlijke kereltjes heb je toch vooral de jongste met zijn dvd SUPERrrrrrr
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Schitterend kaartje. leuk dat bontkraagje.
    Fijn om te horen dat de jongens zo lekker genoten hebben, van sinterklaas
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  57. wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt. Fijn dat jullie zo genoten hebben van Sinterklaas avond. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Hoi Anita

    Je kaartje is weer prachtig en zo ook je vorige kaartjes en je verhalen zijn al net zo prachtig.
    Fijn dat jullie zo'n heerlijke sinterklaasavond hebben gehad, het is altijd genieten als je je kids ziet genieten. Jij vind het al moeilijk om iets voor een 14 jarige knul te vinden, die van mij word woensdag 22 en hoe ouder ze worden hoe moeilijker ik het vind. Gelukkig wist hij wat hij wilde deze keer en hebben we bijgelegd voor een horloge maar nu zoek ik ook nog iets voor kerst. Uiteindelijk komt het altijd goed.
    Fijn weekend.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Fijn dat je zo'n leuke avond hebt gehad Anita.
    Je kaartje ziet er weer super uit.
    Groetjes Diana

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Weer een schitterend kaartje.
    Leuke stempel en prachtige kleuren.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Prachtige kaart.

    Leuk dat je met onze uitdaging van de "schets en kerstballen" meedoet van Elke Kaart Een Feestje.

    Groetjes Aletta

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Hai Aniet ,

    Wat heerlijk he zoals kinderen blij kunnen zijn...dat is voor ons als ouders toch het mooiste kado :-)
    Wat heb je trouwens een geweldige kaart gemaakt !
    groetjes Danny

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Wat een leuke kerstkaart!!
    Bedankt voor het meedoen met deze uitdaging van Elke Kaart een Feestje!!
    groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita