3 december 2012

Oepsiepoepsie dat wordt nog flink oefenen!

Zo vandaag weer gewerkt, en nu de grap van de dag, Aniet dacht vanmorgen voor haar klerenkast nou laat ik dan maar eens uitpakken en een nette wijde boek (ja hoe noem je zo'n broek maar in ieder geval een  chique met wijde pijpen), mooi jurkje en jasje erop, wou nog mijn hoge hakken laarzen aantrekken maar leek me niet verstandig met de weersvoorspelling vanmorgen, zag me al helemaal languit gaan in de stad, en daar ging Aniet naar het werk, eens kijken of ze wat zouden zeggen, nou helemaal niets dus ...... dus wat denk je dat ik woensdag weer aantrek juist ja mijn "gewone" kleren waar Aniet zich fijn in voelt. Ja dit was niet de grap hoor, moet je horen, kom ik thuis zegt Dani opeens "Mam jeetjemina wat heb jij nou voor hippiebroek aan, die heb je toch niet de hele dag aan gehad, ik schaam me dood .....trek alsjeblieft je andere kleren aan", en tja ze zeggen altijd kinderen en dronken mensen spreken de waarheid, toen Nick ook nog eens heel raar naar mijn benen stond te kijken en aan mijn broek ging hangen, wist ik genoeg dit doet Aniet dus niet meer aan hahaha. En oh ja voor degenen die ernaar vroegen, nee wij hebben geen kledingprotocol op het werk zolang je maar niet in je korte broek, bikini e.d. komt is het goed. Maar goed over naar mijn kaartje, gisteravond mijn wekelijkse kaartje voor de Christmas Challenges with sketches gemaakt en oepsiepoepsie ik dacht laat ik eens mijn gouden pearlmaker gebruiken, nou nou dat wordt toch nog flink oefenen hoor, had ik ze eindelijk een beetje redelijk op papier, pakt Aniet haar kaart op en ja hoor lekker haar vinger in de bovenste met het gevolg een heerlijke vlek op het papier, ik gebruik het woord oepsiepoepsie nou dat kan in dit geval bijna wel letterlijk genomen worden het leek wel een vlek poep op het papier, heb er maar gauw een klokje overheen geplakt, stel je voor dat je hem naar iemand stuurt en die denkt jakkiebakkie wat is dat nou ..... nee dat moeten we maar niet hebben. Voor Aniet voortaan toch maar de plakpareltjes ......  of flink oefenen dus!


Welkom Herma (buuf) op mijn blog, wat gezellig dat je volger bent geworden, helemaal leuk. Wat een leuke gave reacties heb jullie toch weer geschreven op mijn kaartje voor Demi gisteren, wat zijn jullie toch toppertjes, heb er weer super van genoten en geniet er keer op keer van met een grote glimlach op mijn gezicht. Super. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

68 opmerkingen:

  1. Zo herkenbaar om te grijpen in een pareltje wat nog niet doog is. Maar ach, aldoende leert men! Prachtige kleurencombinatie heb je gemaakt. Wat zul jij een verschillende kleuren stiften hebben. groetjes Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, wat een heerlijk verhaal heb je weer.
    En met die pearlmaker, mij wil het ook niet echt lukken. Maar mooi kaartje heb je weer gemaakt hoor.
    liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een schattig kaartje Anita, mooi papier heb je gebruikt!
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Blijf wie je bent Anita.Ook dit is weer een hele mooie kaart.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schitterend kaartje Aniet.
    Meis blijf je eigen,dan voel je zelf het fijnst.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja dat spul heeft echt wel even tijd nodig om te drogen, daar ben ik ook als eens achter gekomen! Maar je kaart is er niet minder mooi om hoor.

    Liefs Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een mooie kaart Anita,lekker veel blingbling!
    En laat die mensen alsjeblieft praten,gewoon dicht bij jezelf en je eigen gevoel blijven anders voelt dat niet goed. lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hij is heel mooi geworden Anita.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Weer een prachtig kaartje Aniet, met een perlenpen blijft het oefenen, ook ik vergeet wel eens dat die pareltjes moeten drogen..hihihi..

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Anoniem20:42

    Hoi Anita wat een geweldig mooi kaartje heb je gemaakt.
    Prachtig papier is dit en ja die parels voor mij hoef het niet meer hoor.
    Ik heb ook wel eens gehad dat de hele tube open spetterde,nou dan kan je je kaartje ook wel weggooien.(lol)
    En over je kleding,ik zou zeggen doe wat gewild gekletst wordt er toch.(deze tekst hangt bij mijn moeder aan de muur).
    Liefs Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo Anita, ik zit hier breed te grijnzen achter de laptop om jouw oepsiepoepsie en moest uitleg geven aan de rest van het gezin. Maar o wat herkenbaar. Ik probeer ook weleens die perlenpen en als ik meerdere dotjes wil maken lukt de eerste perfect en daarna van die grote vlekken. Maar goed dat wij altijd weer iets hebben om op de kaart te plakken. Je eindresultaat is dan ook prachtig.
    groeten, Aartje
    p.s. gewoon lekker jezelf blijven he!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. prachtig kaartje.
    Leuk dat je uitgeprobeert hebt in een andere stijl kleding te komen, maar mijn idee is gewoon draag kleding waar je je goed in voelt

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Anita,

    Je kaartje is weer super...lief afdrukje en mooi papier van BoBunny...weer helemaal schattig en..die perlenpennen zijn bij mij ook géén succes...effe voelen of het al droog is eh.. nee dus en heb je een platte parel...grrrrr

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Anita

    Oepsipoepsi jij kwam aangevlogen.Dank je wel voor je leuke reactie.
    Hi,hi leer ook nieuwe woorden bij jou en sorry maar meestal lig ik in een deuk.Jij schrijft zo beeldend ik zie je op sjiek en dan wel met de hoge hakkenlaarzen al gaan.

    Daarna je perlenpen ha ha wat kunnen we allemaal goed foutjes wegwerken.Huppakkee een bloemetje ,parel,of vlinder net waar het moet.

    Je kaart is weer oladiehee mooi. Krijg je ook een woord terug ha,ha.Prachtige kleuren en dat papier wow de combinatie en het totaal is dus Oladiehee!!

    Blijf a.u.b. zoals we je kennen ,dat is
    helemaal prima.

    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Nou ja gelukkig zijn wij meesters in het verdoezelen van kleine foutjes. Gebeurd mij ook heel vaak hoor, nou ja dan plak je gauw een bloem of strik eroverheen en dan is het weer opgelost. Je kaartje is weer een toppertje hoor
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een beeldig kaartje is dit Anita, prachtige kleuren en zo'n lief afdrukje!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Anita je had dus een "ik dacht dat ik door de grond ging" moment met je zoon.
    Mooi hè, maar gewoon jezelf blijven.
    Je kaart is ook weer uitstekend gelukt.
    Groetjes
    Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Mooi kaartje, prachtig is dit papier en wat een leuk afdrukje. En oooo wat herkenbaar de pareltjes gemaakt met de perlen pen en dan er net in vastpakken als het nog niet droog is. Of wil je een klein pareltje maken komt er een hele klats uit grrrrrr. gelukkig ka je het meestal wel wegwerken met wat anders erop te plakken.

    En wat een mop je verhaal over je kleren, tja kinderen zeggen meestal de waarheid. gewoon lekker je kleren aandoen die je normaal ook draagt.

    Fijne avond verder,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Anita, wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt, haha en maar goed dat de klokje nog over je vlek heen kon. Bedankt maar weer voor je deelname bij CCWS!

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wauwww Anita
    wat eem prachtig kaartje, ik ben een groot fan van dit papier en die stempel wat is die mooi zeg
    super opgelost zo met het klokje

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Mooie kaart Anita.
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Anita, zie je nu wel, je moet gewoon jezelf blijven! En je hebt gelijk, kinderen en dronkaards...dus voortaan maar weer zoals je bent!

    En och...die perlenpennen...Maar aan je kaartje is het niet te zien! Het is weer een schitterende kaart, hele mooie kleuren en zo prachtig al die glittertjes zo subtiel op je plaatje! Echt een topper!

    Lieve groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hallo Anita,wat een mooi kaartje heb je weer gemaakt met een hele leuke stempel en al 191 volgers!!!Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een gaaf kaartje zeg :)
    En zo lekker herkenbaar om net met je vingers aan iets nats te komen....pfff....dan komt onze creativiteit pas echt boven...toch ?!

    Liefs, Anreda

    BeantwoordenVerwijderen
  25. hahaha, die parelpennen toch, ik heb ooit helemaal volgehangen met zilver, omdat ik zo hard drukte, er kwam niks uit, dat het dopje eraf kwam, en alles hing vol, ik dus ook.
    Maar het is toch een heel mooie kaart geworden.
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een geweldig mooie kaart heb je weer gemaakt!!! Mooi papier en kleuren!! En dat dametje staat er ook weer mooi bij!
    Groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Zo zie je maar weer Anita blijf altijd jezelf!!! Het is belangrijker dat je kinderen je er leuk uit vinden zien dan je collega's toch? Je kaartje is weer prachtig. En dat gedoe met die liquid Pearls heb ik dus ook al een paar keer gehad. Ik heb geen geduld om het te laten drogen!! Dan maar plakparels toch???
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Prachtige kaart, dat papier verveelt nooit!
    Gewoon de kleren aandoen waar jij je prettig in voelt, als ik bijvoorbeeld een mantelpakje aan moest zou ik me doodongelukkig voelen!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Schitterend verhaal en een al even schitterende kaart!!! Hele mooie kleurcombinatie...
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  30. De juiste kleuren uitzoeken,dat blijft wat lastig:-)
    Och,de pearl pen dat blijf ik een moeilijk avontuur vinden...,maar je kaartje is erg mooi geworden,erg mooie kleuren!

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een mooi kaartje heb je weer gemaakt, Anita.
    Mooi papier heb je gebruikt.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een leuk kaartje is dit Anita, prachtig dat blauw met warme goud tinten.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hoi Aniet,
    wat een gezellig verhaal had je weer geschreven op mijn blog! Zo leuk als je thuis komt en het leest. Ik mocht eerder naar huis, dus gelukkig nog even tijd wat blogs te bezoeken.
    Ik moest wel lachen om je klodder poep! En ik moest meteen denken aan een kaart die ik eens gestuurd heb aan een vriend met wie ik altijd flauwe grappen maakte. Zelf hadden we er dan de grootste lol om. En we zochten altijd verjaardagskaarten uit die lekker gek waren. toen hij 40 werd heb ik een kaart voor hem gemaakt. Een rode cirkel geknipt en geplakt op een witte kaart. Daarin een wattenstaafje en dan de tekst eronder:
    Waaaaaaaaaaaat? Ik kan mijn oren niet geloven? Word jij al 40?
    Maar het pikante deel is dat ik natuurlijk beide kanten van het wattenstaafje even door de mosterd heb gehaald en heb laten opdragen voor ik het opplakte! Zie je het voor je?? Lachen he?
    Jouw kaart is trouwens heel erg leuk geworden. Ik vind de samenstelling en de kleuren heel erg mooi en het afdrukje is super ingekleurd bij het papier!
    Lieve groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  34. leuk he hoe kinderen reageren ik lag in een deuk toen ik het las ik heb ook eens zo iets gehad dus zag het helemaal voor me .je kaartje is prachtig .groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hallo Aniet, Je kaart is prachtig geworden hoor, zie je niets van van die klodder poep bedoel ik dan. Leuk verhaal en lekker kleren aan trekken die je zelf prettig vind, een ander heeft toch altijd een andere mening dan jezelf. Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. prachtige kaart, Anita.
    Mooie kleuren en lekker veel glitter. Echt kerst.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Is weer lachen met jouw Anita, en dan die reactie van jou kanjers, is toch geweldig.
    Meis blijf lekker jezelf, je zag er top uit op de foto.
    Je kaart is ondanks dat vlekkie, die je mooi heb weggewerkt, een beauty geworden, wat een prachtige kleurcombinatie.

    Liefs Henriette.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Het is een prachtexemplaar, die kaart van u. Maar heeft nog niemand u gezegd dat jouw manier van schrijven meer dan goed genoeg is om eventueel geld mee te verdienen? Ik lees in tijdschriften colums van mensen die een veel saaiere woordenschat gebruiken dan jij? Hier heeft men zeker meer dan één reden om je blog in het oog te houden.

    Groetjes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Tjonge jonge Anita dat je kids het nu zeggen ,dus er is een hippie in de house?
    Leuk verhaal, ja die parelpennen weten wat, ik vind het ook ondingen hoor, je hebt het goed opgelost zo je kaart is weer een super kaart.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Je kaart is prachtig! Supergaaf papier heb je gebruikt, en die parelpennen, daar moeten we het maar niet over hebben.... Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  41. wat een prachtige kleuren! En ja doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg, blijf dragen waar jij je goed bij voelt.

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Schitterende kaart, Anita.
    Ja, die parelpennen zijn ondingen mij lukt het ook niet om mooie bolletjes te krijgen dan te dik en dan weer te dun.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hahahaha, ik moet. Even lachen om kleding verhaal. Nou weet je wat je moet doen, en .... Niet moet doen.
    Nou gelukkig ben je zo creatief om er wat overheen te plakken. Niemand die het nu nog ziet . Tot morgen, groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Je kaartje is weer toppie hoor En de pearlpen vind ik best fijn maar oefenen oefenen oefenen. Het ga jouw zeker lukken hoor
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Ik heb even genoten van je heerlijke verhalen wat je kleding betreft, hihihi en ik begrijp niet wat er mis mee is maar ok....smaken verschillen hè! En dan wat je kaarten betreft....ook daarin verschillen smaken maar wie dit NIET mooi vindt........mag ik het zeggen......die spoort niet. Oeps....sorry!
    Geweldig gedaan en wat een prachtig papier is dit toch ook! Je vorige kaartjes zijn ook helemaal top, je bent een kanjer!
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat een fantastische kaart en erg leuk afdrukje.
    Groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Anoniem06:59

    Een schitterende kaart in mooie kleuren.Heerlijk die zoons van je en wat je zelf zegt kinderen en dronken mensen zeggen de waarheid.Lekker je zelf blijven Anita.Lieve groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een prachtige kaart en mooi afdrukje.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Hoi Meis, wat een verhaal en wat een gedoe met de parelpen,heb ik ook wel eens. Je heb een schitterend mooie kaart gemaakt.Het blijf heel mooi scrappapier wat je op je kaart heb gebruikt. Fijne dag, groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wat een mooi kaartje.
    Je hebt 't geprobeerd met andere kleding. Het is niet eens opgevallen, dus gewoon weer lekker je eigen stijl hoor.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Hoi Anita
    Super mooie kaart heb je weer gemaakt van de klodder is niets te zien mooi hoe het papier en het plaatje over een komen.en de perlenpen ik zelf maak altijd mijn bolletjes op een boterhamzakje en laat dan drogen en vervolgens plak ik er dubbelzijdige tape eronder heb je zelfgemaakte parels is maar een tip.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Leuke kaart Anita, Hele mooie kleuren en stempel. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Wat kun je het toch altijd heerlijk vertellen, Anita. Zit hier met een grote grijns achter m'n putertje!
    Maar je kaartje is weer super, mooie kleurtjes (en niks geen oepsiepoepsie te zien, hoor :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Ik zit hier met een glimlach van oor tot oor.. Wat een leuk verhaal! En je kaartje is mooi!! En toch goed gelukt hoor!
    Lieve groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Prachtige kaart heb je gemaakt, leuke stempel ook en heel mooi papier.
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Jeetje Anita, wat een prachtig kaartje. Ik vind hem echt helemaal supermooi!!!
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Super mooi gemaakt Anita.
    Hele mooie kleurtjes ook die je hiervoor hebt gebruikt.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Ik vind het een prachtig kaartje weer, Anita. Heel chique in dat goud met blauw. Leuk dat je weer meedoet met de challenge van CCWS. Veel succes en tot een volgende keer weer, toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  59. de kaart is weer zo mooi Anita en ik geniet altijd van jou posten.
    de stempel op deze kaart vind ik zo leuk.
    lieve groetjes van an

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Prachtige kaart is dit weer Anita!!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Je weet ons telkens weer te verassen Anit.
    Volgens mij kan jij weg komen met alle stijlen van kaartjes maken.
    Deze is ook weer heel apart door de kleuren. Maar ...... wat doet die grote klok erop!?? Grinnik..... Draag waar jezelf het lekkerste in voelt. Gezellige groetjes LIda

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wat een mooie kaart je weet van geen ophouden!!
    En ik zeg zomaar je kleden waar je zelf het lekkers bij voelt en niet storen wat andere van je zeggen!!!

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Ik wilde dat ik jouw tempo had, ik kom hooguit to twee a drie kaartjes per week :)
    Mooi hoor, moets wel lachen om je oepsiepoepie... doet me meteen denken aan de babypoep van mijn kleindochterje ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Hij is weer erg mooi geworden.
    groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  65. prachtig kaartje anita

    hi hi ja met de perl pen is wel even oefenen en iets weer verbergen dat doe ik dan ook door er iets op te plakken staat altijd weer leuk en nieumand weet er van die hem krijgt

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Mooie kleuren heeft deze kaart, een toppertje !

    Lieve grtjsss Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Wat een prachtige kaart is dit zeg.
    Gr Dinie

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Hoi Anita, ik ben even aan het terugkijken wat ik allemaal voor moois gemist heb, nou en dat is me een berg, ik vind dit kaartje schitterend, ik ben toevallig zelf ook net met deze stempel in de weer maar dat gaat er totaal anders uitzien, krijg je niet bij elk kaartje een reactie maar hier wel een hele lange (lol)
    groetjes Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita