15 november 2012

Oh oh oh Aniet weet niet eens meer wat ze heeft!

Was vanmiddag wel weer eens toe aan iets zachts, zeker na gisteren mijn rood, wit, blauwe kaart. Begrijp me niet verkeerd want die kaart vind ik prachtig omdat mijn mannetjes erop staan en de kleuren helemaal toppie passen bij hun kleren, maar ja als ik het zelf mag uit kiezen dan weet Aniet het wel, dan worden het toch weer de zachte kleurtjes. Het is toch eigenlijk erg, was papier aan het uitzoeken zag ik dat ik nog een blokje papier had van Maja Design die nog niet eens open was gemaakt, en die heb ik al een heel tijdje volgens mij want hij lag onderin. Nou het papier was er nog niet af en Aniet smolt helemaal, oh oh oh wat is dat mooi papier. En dat lag maar onaangebroken in mijn kistje te wachten tot het eindelijk eens gebruikt zou worden, sorry mooi papier maar ik wist echt niet meer dat ik je had. Shame on me. En dan nog maar roepen ik heb niet genoeg ....... nou ik weet wat ik het weekend ga doen, eerst eens al mijn kisten uitspitten, weet jij veel wat ik allemaal nog meer tegenkom. Ik heb er nu al zin in. Dat wordt gewoon shoppen in mijn eigen knutselkisten, hoe leuk is dat en nog mooier het kost me ook nog eens helemaal niets. Ehum nog even iets anders. Ben bang dat jullie bijna zullen gaan denken eh Aniet betaal jij die dames van de Creatieve Zebra of zo of heb je soms aandelen bij hun, en nee dat heb ik niet, maar heb gelezen in een berichtje dat ik met mijn rode kerstkaartje de eerste prijs heb gewonnen, 7 digi's nog wel, oké met de random runner weliswaar maar weer wat gewonnen. Kan me voorstellen dat jullie bijna gaan denken bij het zien van mijn naam, nee hé niet weer die Anita Meijer, hoe krijgt ze het voor elkaar ..... eh ik weet het niet, zie het dan maar zo ik heb dan misschien momenteel een beetje veel geluk in het spel (alhoewel de Staatsloterij laat me helaas toch een beetje in de steek) en jullie zijn misschien wel heel erg gelukkig in de liefde, ja ik roep ook maar wat, maar ik kan er ook niets aan doen ..... Oh jeetje zal ik nog bijna vergeten te zeggen dat ik dit kaartje mee wil laten doen aan de challenge van de Dutch Magnolia Lovers waar deze keer alles mag zolang er maar een knoop op zit (en niet vergeten er moet een Magnolia op zitten die in ieder geval ouder dan een jaar is). Nou Aniet heeft zelfs 4 draadjes door knoopjes zitten rijgen, dus volgens mij is de opdracht geslaagd.


Welkom Ilonka op mijn blog, wat leuk dat je volger bij me bent geworden, helemaal gezellig. Ik kom straks ook even bij jou een kijkje nemen. Dank jullie wel voor de superreacties op mijn kaartje met mijn kanjers van gisteren, wat was mijn glimlach weer heerlijk aanwezig. Top. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

61 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd Aniet, zoek maar leuke digi's uit, heb ik ook al eens mogen doen, je kaart ziet er trouwens weer prachtig uit....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk kaartje Anita! En proficat met je prijs. Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zag idd jouw naam weer staan pronken bij die Zebra...maar het is je gegund hoor...was zelf ook gekozen in een Top 3 en heb een candy gewonnen...dus mag ook niet klagen!
    Maar wat je kaartje betreft: wat is het een schatje en wat een mooi papier....lol...ben benieuwd wat je nog meer tegenkomt!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd met je prijsje meis. Dit is ook al weer zo'n lieffie.Papier is indd prachtig, het ligt hier ook al een eewigheid ongebruikt in de kast terwijl ik toch een enorme fan van Maja papier ben, vind het bijna jammer om in te snijden
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je gaat bijna je excuses aanbieden omdat je hebt gewonnen! Ben je gek! Geniet jij lekker van het geluk. Dat je regelmatig wint zegt alleen maar dat je mooie kaartjes maakt én dat je lekker fanatiek meedoet bij veel challenges. Prima toch, zij blij met jou als deelnemer en jij hebt een kans op een mooi prijsje. Veel plezier met je gratis shopsessie, we hebben idd vaak meer dan we bewust van zijn. En dit papier moet je niet meer wegstoppen hoor, veel te mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. gefeliciteerd dan maar weer het word bijna een gewoonte maar het is je gegund hoor je kaartjes zijn dan ook prachtig.
    groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo bofbips! Ik dacht vanmiddag idd even oh die Anita toch! Weer gewonnen, hoe doet ze dat haha! Maar ik gun het je van harte hoor, je maakt prachtige creaties! Dit is ook weer een prachtkaart en idd heel mooi papier!
    Lieve groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een plaatje heb je der weer van gemaakt, en ja zo heeft iedereen ergens anders geluk in.
    Gefeliciteerd dus met het winnende kerstkaartje bij de Zebra TOPPIE!!!!! toch.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gefeliciteerd met je prijs. Wat een bofkont ben jij! Hartstikke leuk voor je. Deze kaart is ook weer super! Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een super mooi kaartje laat je vanavond weer zien, en ik denk dat je met die mooie kaarten ook gewoon recht hebt op prijsjes en een beetje geluk, wie wil dat nou niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat een lieve kaart heb je gemaakt Aniet! van harte met je prijs:0)
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Weer een prachtige kaart en lekker paars; is wel een van mijn favoriete kleurtjes. Nou ja, welke nou niet ? Oh ja groen. Ben niet zo van de groene, maar soms kun je niet zonder. Weer heel veel succes met de challenge en proficiat met de prijs bij de creatieve zebra.Ik had daar vorige maand een paperpad gewonnen, maar moet hem nog krijgen :-( maar dat zal wel aan de sponsor liggen. Bugaboostamps is heel erg snel!
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Anita,

    Alweer prijs !!! Gefeliciteerd hoor.... Schattig kaartje heb je weer gemaakt...inderdaad mooi papier en je afdrukje is weer toppie ingekleurd..

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  14. je word al vrolijk bij het lezen van je verhaal haha ik heb t ook al eens gehad hoor een mooie martha steward pons gekocht en toen zag ik dat ik hem al had ik nakijken in het archief want die bestel ik altijd bij scrapbookdepot en dat was gewoon een maand ervoor hé het ergste was ik wist het gewoon niet!!succes op je kamertje en je kaartje is weer prachtig!! gr janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gefeliciteerd met je prijs en weer een superlief kaartje Anita met prachtige kleuren!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hahaha nou het is je gegund meissie, gefeliciteerd dat je gewonnen hebt. Ik had deze week ook weer een prijs gewonnen, een top 3 en een top 5 plek, dan schaam ik me ook wel een beetje hihi. Maarja leuk is het wel hè
    mooie kaart trouwens.
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Gefeliciteerd met je prijs.
    Dat papier van Maja is bij mij ook favoriet. Ben zelf ook druk met het opmaken van restjes. Blijf maar kopen, terwijl er pakken met papier ongebruikt liggen.
    Groetjes Marguerite
    Oh vergeet helemaal te zeggen dat ik je kaartje heel leuk vind.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Gefeliciteerd met je prijs! Ik kijk er gewoon niet meer van op dat ik jouw naam weer voorbij zie komen, hahaha, maar zoals in mijn vorige zeg ik gewoon weer: het is je van harte gegund!!
    Je kaartje is weer een bjoetie.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Gefeliciteerd met je prijs. Geniet ervan! Je kaartje is weer prachtig. groetjes Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een geluksvogel ben je zeg!
    Mooi kaartje, lieve kleuren!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Anoniem21:34

    Hoi Anita
    Gefeliciteerd met je prijs hartstikke leuk toch.Je kaart is schitterend mooi in schitterende kleuren.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Proficiat met je prijs het is je gegund!!!Je kaartje is weer een juweeltje,ben benieuwd wat je van het weekend allemaal in je kistje vind.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. hallo anita
    wat super mooi gedaan anita
    wat is dit super mooiiiiiiiiiiiiiii
    groetjes brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een lief kaartje Anita,de kleuren die je gebruikt hebt vind ik ook heel mooi.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi Anita,
    Wat een schitterende kaart!!Super die kleuren bij elkaar!! en wat leuk die prijs het is je gegund hoor met al die mooie kaarten van je...

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Nogmaals gefeliciteerd erg leuk voor je.
    En je kaart is weer prachtig hoor mooi zo de kleuren
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een schattig kaartyje Anita. En inderdaad het is heel erg mooi papier van Maja. Dit is een heel erg mooi blok. Je hebt het op deze kaart leuk gecombineerd. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Nee, toch niet alweer prijs Anita...
    grapje het is je gegund hoor, ik heb niet zoveel geluk als jij...maar er kan er maar een de gelukkige winnaar zijn. O, ja ik zou het bijna vergeten je kaartje is weer helemaal toppie

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een prachtige kaart, echt een topper.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat zit ze daar lief. Heel mooi
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Meis geweldig toch dat je gewonnen heb, ze springen er ook uit, zo mooi. Zoals deze ook weer. Prachtig geheel! En wat het papier betreft, jij vergeet ze en ik verzamel ze, stom toch, vind het zo jammer om het te verknippen.
    liefs Henriette.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hij is weer very nice ,ja ik spreek ook al een aardig woordje over de grens Anita,de kleuren zijn helemaal mijn kleur,zo leuk met die 4 knopen,ja meisje het geluk lacht je een beetje toe, maar dat mag ook weleens,je hebt het soms zwaar genoeg toch?
    Ik ben benieuwd wat ik morgen te zien krijg.Slaap lekker.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Mooi kaartje Anita, en gefeliciteerd met je eerste prijs bij de Creatieve Zebra, het is je gegund.

    Liefs Renate vd S

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Mooi gemaakt Anita,het papier is heel mooi net zo als de stempel.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Proficiat met je prijs, dik verdiend hoor. Zoek maar iets leuks uit. Dit kaartje is ook weer een beauty geworden. Ik ontdek ook steeds weer spulletjes die nog niet gebruikt zijn, of stempels die nog niet beinkt zijn. Ben nu ook bezig met een grote opruiming zodat het wat overzichtelijker wordt. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hij is beeldschoon Anita.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Leuk kaartje heb je gemaakt voor DML. Hele mooie kleuren. Ik ben momenteel even heel druk met het maken van mijn ainterklaassurprise, dus even geen kaartjes. Vandaag heel hard doorwerken zodat ik straks weer kaartjes kan maken, wat leuk dat je tussen je eigen spullen dingen kan vinden waar je het bestaan niet van wist. Ik ben benieuwd wat je dit weekend allemaal voor leuks tegen komt.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Schattig kaartje Anita, dat papier van maja is zoooo mooi.
    Het is je van harte gegund hoor dat je in de prijzen valt..gefeliciteerd,
    Succes vandaag met het "shoppen "in je eigen papierkisten...

    liefs annemarie en merit

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wow Anita, wat een lieve kleuren, hier smelt ik helemaal bij weg.
    Wie weet kom je nog zoiets moois in je kisten tegen.:):)
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een prachtig kaartje, mooi papier! Doe ik regelmatig......shoppen in mijn eigen kast, heerlijk! Gefeliciteerd met je prijs!
    liefs Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat een droppie, Anita!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Een prachtig kaartje met hele mooie kleurtjes.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Mooie zachte kleuren samen en een prachtige kaartje, Anita!

    BeantwoordenVerwijderen
  44. O WAUW Aniet wat een mooi kaartje en helemaal mijn kleurtjes.

    Fijn weekend en liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Prachtig Anita, de kleuren vind ik zo leuk! Ook de kaart met je kinderen vind ik super!!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Supermooi kaartje, Anita.
    Prachtig papier.
    Ben benieuwd wat je nog meer voor mooie spullen vindt. O ja, en gefeliciteerd met je prijsje.
    Fijn weekend.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Anita wat heb je toch weer een prachtige kaart gemaakt. Heerlijk in deze kleurtjes, ik hou daar ook wel van. Grappig dat je zo af en toe dingen tegen komt die je 'vergeten' was. Kun je weer lekker aan de slag. En meid, van harte gefeliciteerd met je prijs. Het is je van harte gegund. Ik gun je alle geluk van de wereld, zowel in de liefde als in het spel.
    Groetjes en een fijn weekend!
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Dat is toch super dat gewonnen heb, geniet er maar lekker van! Wat een schattig kaartje is dit, leuk de knoopjes! En veel plezier met het opruimen van je hobbykisten, ben benieuwd wat voor moois je nog tegenkomt.
    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Anoniem14:46

    Schattig zeg, en wat super zoet papier! Het is ook heerlijk om af en toe eens even door je spulletjes te snuffelen....deed ik laatst ook in een la....en kwam daar ook nog vanalles tegen waarvan ik dacht......hihihihi
    Je hebt zeker mazzel met het winnen Anita, je verdient het en geniet er maar van....
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  50. heel mooi en lief kaartje

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een prachtige kaart, Anita. Ook je kaart met je twee kanjers erop. Leuk toch lekker winnen. Je verdient het.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  52. gefeliciteerd met je digi's fijn hoor en wat een schattig kaartje weer,

    groetjes coby

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Al hoppende door blogland kwam ik bij je blog terecht...... prachtige kaarten maak je; kom zeker vaker langs hoppen *lol*....
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Ik doe dat meestal in de kerstvakantie. Van alles uit de kast vissen en daar dan kaarten mee maken. Hele oude, vergeten dingen. Heel erg leuk en je hebt weer eens een ander kaartje.
    Veel plezier met shoppen in je eigen kast!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wat een prachtige kaart is dit Anita!!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Hoi Anita

    Ik vind hem weer prachtig ,mooi ook in deze kleurtjes .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat een lief kaartje.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Een prachtig kaartje Anita!!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wat een super gaaf kaartje, erg leuk die knoopjes.
    En ik zie dat we met de DML challenge niet meer mee hoeven te doen, die zal jij wel weer winnen ;)
    Nee hoor, het is je gegund met die mooie kaarten die je maakt.
    groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wat een leuk kaartje Anita!
    Mooie kleuren en de sketch-indeling vind ik ook erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita