14 juli 2012

Tja wat zal ik zeggen ....

Hahaha dat kan je natuurlijk ook nog hebben, heb je een heel bepaald idee hoe je een kaartje wil gaan maken, is het eindresultaat totaly anders dan je in gedachten had. Alles leek wel mis te gaan, mijn stansjes wilden niet lukken, dan maar weer een andere oplossing zoeken en dan zie je weer wat anders wat niet naar het zin is, en nu zie ik op de foto ook nog eens dat ik de doily niet goed heb geprikt en mijn rand bovenin is scheef. Maar ach wat maakt het ook eigenlijk uit, heb vanavond weer lekker ontspannen zitten knutselen en daar gaat het om. Aan mijn lens kan het deze keer niet liggen want heb vanmorgen een andere gekregen van de lenzenboer en Aniet ziet alles weer scherp, schijnt een productiefout te zijn, dat kan dus ook al. Nou genoeg geleuter en zie hier het kaartje die ik totaal anders in gedachten had


Dora wat gezellig dat je volger bent geworden. Welkom op mijn blog. En als ik nu naar het meisje kijk, kijkt ze nog eens arrogant ook hahaha, terwijl ik er eerst zo schattig vond. Heb geloof ik niet helemaal mijn avond lijk wel moppersmurf. Bedankt weer voor de leuke berichtjes op mijn vorige kaart en tot de volgende keer maar weer!

27 opmerkingen:

 1. Op een hand made kaart is alles geoorloofd Anita, dat meisje , ik vind haar leuk evenals het kaartje er om heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms wil het niet lukken zoals jij het wil, en ja nu ga ik goed kijken wat heeft ze toch mis gedaan haha. We hebben dat allemaal wel eens, is je kaart klaar, laat je hem aan je dochter zien en dan zegt ze: het rondje zit teveel naar links.
  Misschien kan je het randje nog wat lospeuteren en dan alsnog goed vastplakken.
  Ik hoop dan niet dat je de kaart verknald want dan heb ik verkeerd advies gegeven.
  haha.
  Groetes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind je kaart ook heel leuk geworden. En zit het randje scheef, geef niks. Kan je zien dat je kaart met de hand gemaakt is. Hij is Prachtig.
  Groetjes,Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anders dsn je had gepland maar ik vind haar schattig hoor,prachtige vintagekaart.
  Ik ga lekker mijn bedje opzoeken morgen plaats ik mijn kaartje wel.
  Lieve groetjes Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kaartje is super hoor. Soms zit het mee, soms zit het tegen. Ik vind je kaart heel leuk. Super kleuren. Als je het niet had gezegd, was het waarschijnlijk niet opgevallen :). Liefs, cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik vind het anders een heel mooi kaartje hoor en ach wat zou dat dat het randje scheef zit
  geen kniesoor die daar op let mijn ogen vielen op die mooie roosjes op de kaart heb je die zelf gemaakt.
  groet Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, ik moest stiekem wel lachen om het koppie van het meisje. Het klinkt als een pechavond, ik zie idd dat je randje en pareltje eat scheef zit, maar ach: je zei dat je lekker ontspannen hebt zitten knutselen en ook dát is belangrijk! Of wilde je stiekem snel je kaartje afmaken om hem op je blog te kunnen laten zien ;-) dat is net zo verslavend als knutselen heb ik zelf ook gemerkt haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Anita,

  nou dat heb ik nou ook wel eens. Heb je iets in je hoofs en dan lijkt de kaart niet eens op de kaart die je in gedachten had.
  Maar de grap is dat niemand dat weet, omdat ze niet in jouw hoofd kunnen kijken.
  ik vind je kaart erg leuk! EN ja , dat meisje kijkt eigenlijk best een beetje arrogant of misschien is ze op haar hoede?? Gelooft ze niet wat er tegen haar gezegd wordt?
  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Pietje precies haha dat durf ik wel te zeggen tegen jou het is net wat Cindy zegt wie let daar nu op. Je kaart is weer schattig enne ik ben bezig geweest voor je dus dan weet je het wel
  Ik ga zo mijn mandje eens opzoeken ik heb vandaag weer lekker op de fiets gezeten fijn joh ik ben helemaal blij
  liefs van mij Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog even Anita ,als je een stukje bakpapier tussen je stansjes gebruikt wil dat nog wel eens helpen... doei doei

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ondanks alle tegenslagen heb je toch een supermooie kaart gemaakt, echt super !

  Liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Anita,
  Nou misschien niet wat je in gedachten had, maar het eindresultaat mag er wel zijn. En dat scheve randje, dat zien we gewoon over het hoofd. Mijn scrapvriendin zegt altijd, eigenlijk kun je met scrappen nooit iets fout doen. Je hebt in elk geval een fijne ontspannen avond gehad:) Dat alles wat telt na afloop.
  Fijn weekend,
  HennyB:)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Tja soms kunnen dingen zo gaan, maar je bent er in ieder geval creatief genoeg voor om een oplossing te zoeken, waardoor het toch weer heel leuk word.
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ondanks al je gemopper, blijf ik het een heel mooi kaartje vinden. :-) Leuk plaatje en lieve kleurtjes EN je bent weer een avondje lekker onder de pannen geweest. Heerlijk toch!ijne zondag!
  Liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Anoniem13:44

  Ontdanks dat je zelf zegt dat het niet wou lukken ziet deze kaart erg mooi uit .Mooie kleuren Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lief kaartje hoor!
  groetjes Tiets

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Zo is het maar net Anita, lekker ontspannen knutselen is het allerbelangrijkste. Maar je kaartje is er niet minder om, we zijn soms te kritisch naar onszelf. Het is ontzettend mooi geworden, lekker dromerig. Fijn zondag nog! Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een prachtige kaart Anita,vind dat meisje juist heel lief kijken.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Anoniem18:37

  Hoi Anita ik vind je kaartje super mooi en lief.
  Lekker aan de crea geweest en dat is het voornaamste.

  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heerlijk dat je jezelf niet zo serieus neemt. Vind het leuk om je berichten te lezen, en dat kaartje is toch nog leuk geworden. En de ontvanger ziet er waarschijnlijk toch neits van!
  Liefs Fenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Je hebt ondaks alles toch een lekkere knutselavond gehad, daar kan niets tegen op!
  En het eindresultaat mag er ook wezen.

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik zie ,niks verkeerds hoor aan het kaartje en ik vind dat het meisje er clever uitziet en een afwachtende houding aanneemt, hhaha een zeer mooi kaartje by the way hoor Anita
  grtjs , Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Nou meis ondanks alle tegenslagen toch een hatstikke mooie kaart geworden.
  Liefs Henriette.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik vind het een schat van een kaartje in die lieve zachte kleurtjes. Als jij een fijne knutsle avond hebt gehad dan is het al lang goed hoor.
  Groetjes lenie

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Nou Aniet je kan mopperen wat je wil maar ik blijf hem gaaf vinden ! Wat heb je een geweldige kleuren combi gemaakt !

  Liefs Danny

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Nou Aniet je kan mopperen wat je wil maar ik blijf hem gaaf vinden ! Wat heb je een geweldige kleuren combi gemaakt !

  Liefs Danny

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Nou Aniet je kan mopperen wat je wil maar ik blijf hem gaaf vinden ! Wat heb je een geweldige kleuren combi gemaakt !

  Liefs Danny

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita