20 juli 2012

Jippie eindelijk vakantie ...

Wat is er toch aan de hand met blogger of ligt dat aan mij, gisteren ook al zo, probeer je een foto te plaatsen en blijft die hangen, maar goed hier nog een poging.
Zo ontzettend lekker, heb eindelijk vakantie en wat ben ik daar aan toe zeg, en heb je het gezien vandaag buiten, de zon scheen, oh maak me blij en laat hem volgende week ook nog eventjes schijnen voor me, zodat ik overdag lekker in de tuin kan zitten. Nu eventjes lekker bijtanken en dat 3 weken lang, echt een jippie-gevoel. Vanavond maar weer een van die schitterende digi's van Sugar Nellie gebruikt, ik vind ze zo mooi. En dit is dan mijn kaartje van vanavond geworden


En je wilt het niet geloven, zit ik vanmorgen op mijn werk, en wat denk je komt mijn lieve collega Silvia van Personeelszaken naar me toe met alweer een schitterende bos bloemen (vorige week ook al zoals ik schreef maar toen van mijn lieve collega Janneke), een hele toespraak erbij dat het me toekomt, dat ik het verdien en dat ik fris en fruitig mijn vakantie in moet gaan, en je voelt hem al aan ik was er weer stil van ......... dat is toch ontzettend lief! Kijk eens wat een fleurig bloemetje


Nou ga nu nog even een rondje maken, de troep van mijn hobbykisten opruimen en ik zeg zoals telkens weer tot de volgende keer! En oh ja iedereen weer bedankt voor de reacties op mijn vorige kaart.

21 opmerkingen:

  1. Het is weer een schitterend kaartje geworden Anita en wat een mooie bos bloemen!
    Geniet van je vakantie de zon gaat letterlijk voor jou schijnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je kaart is weer super. Leuk he die adorables. Hele fijne vakantie toegewenst, rust lekker uit! Liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je bent niet de enigste hoor Anita ik zit ook al zo te tobben zit je een bericht te typen dan word je eraf gegooid wil je een bericht verzenden doet hij het niet,maar niet mopperen je hebt lekker vakantie en het word mooi weer hoor .Je hebt je vakantie goed in geluid met een prachtige kaart,de kleuren zijn ook super.Tot slot een prachtig boeket bloemen bofkont het begint goed voor je meisje.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je ukje kaartje is weer leuk geworden, jij bent ook goed op dreef zeg.
    Ik wens je een hele fijne vakantie lekker genieten en straks uitgerust weer aan de slag.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat geniet ik toch altijd van jou verhaaltjes...echt gezellig hoor. Je kaart is prachtig hoor en die schattige stempel is heel mooi ingekleurd.
    Wat heerlijk voor je dat je vakantie hebt...ik zou zeggen "geniet ervan en rust lekker uit".

    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Anita, wat heb je een lieve collega's zeg. En gelijk hebben ze: je verdient het! Heerlijk dat je nu lekker een paar weekjes vakantie hebt. Je hebt een schitterende kaart met dit prachtige meisje gemaakt! Ik heb trouwens ook met de regelmaat van de klok problemen met blogger. Dus ik zou zeggen dat het niet aan jou ligt! Ga je nog iets leukers doen deze zomer? Lieve groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het is weer een heerlijk kaartje geworden hoor, superleuk gedaan. Ik ben gek op die sugar Nellie-plaatjes, ze zijn zo cute.
    Fijn die bos bloemen meis, dat doet goed en als je er alleen maar stil van geworden bent dan bof je want ik moet altijd zo snotteren bij zoiets......50+.....dan krijg je dat, hihihihi.
    Fijn weekend en de zon komt eraan dus duik morgen maar snel de tuin in.
    Lieve groetjes, Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hallop anita,
    Allereerst van harte met deze tweede bos bloemen. Jouw collega's dragen jou in elk geval een warm hart toe.
    Je hebt ook met het kaartjes maken al een mooie eigen stijl ontwikkeld. Daar kan ik stiekem wel jaloers op worden, want dat lukt mij nog steeds niet:)
    Ik wens je een hele fijne ontspannen vakantie. enne oh ja..... mooi kaartje heb je weer gemaakt:)
    Lieve groeten en fijn weekend, HennyB:)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Aniet nou dat bloemetje is zeker verdiend dan ,want dat zie je toch niet zoveel meer hoor bij werkgevers, maarrrrrrr ik vind je kaartje ook weer een TOPPERTJE enne bedankt voor je felicitaties ik heb er nog een :) van.

    Fijne vakantie en lekker genieten liefs jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Anoniem08:17

    Je kaartje is mooi geworden!
    Nog een fijne vakantie.

    Groetjes van Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  11. een prachtig kaartje Anita!
    Liefs Tiets

    BeantwoordenVerwijderen
  12. prachtige kaart met mooie digi

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Anita, wat een mooie kaart heb je gemaakt.De stempel prachtig ingekleurd. Lief van je collega dat ze jouw z'on mooie bos bloemen geef. De komende paar dagen krijg je prachtig weer. Geniet ervan.
    Fijne vakantie.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke kaart heb je weer gemaakt. Wat lief hé zo een mooie bos bloemen, en met de zonnebloemen erin super. Een hele fijne vakantie en geniet ervan.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een prachtige kaart Anita.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Je kaartje ziet er weer mooi uit. Geniet lekker van je vakantie samen met de jongens. Hopelijk met veel mooi weer.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Oh ik loop weer eens achter met bloggen, maar ik kom er wel haha. Zie je mooie Sugar Nellie kaart voorbij komen en heb je verhaaltje zitten lezen. Het is altijd erg gezellig om op je blog te komen. Volgens mij ben je een heel hartelijk mens en ik ben volgens mij niet de enige die dat ziet. Je collegaatjes dragen je ook op handen, lees ik en je hebt zoveel lieve reakties op je kaartjes! En terecht! Je kaartje is weer een beauty en ik hoop dat de zon voor je gaat schijnen volgende week.... dan hebben wij daar ook nog wat aan hahah.
    Fijne vakantie!!
    Lieve groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik had gister ook last met blogger hoor. Mijn foto's gingen spontaan steeds 90 graden draaien, snapte er niets van. Maar de aanhouder wint en de foto kwam goed op mijn blog te staan.
    liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. hoi, wat een mooie kaart gemaakt. die digi's zijn inderdaad erg leuk.
    prachtig ingekleurd!!!
    lees ik in je bericht dat je moeite had om een berichtje/foto te plaatsen.....dat had ik ook met het plaatsen van mijn kaart"ploegen" het wilde niet opslaan en bericht plaatsen, later bleek dat het wel was geplaatst maar bij mij gaf bleef een melding dat het niet was geplaatst en nog op concept stond. zo raar, ik dacht dat het aan onze verbinding lag.
    gelukkig is het bij jouw uiteindelijk ook gelukt.
    prachtig kaartje.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  20. en.....heel erg leuk van die bos bloemen. dat zijn wel hele leuke collega's die je zo waarderen en je respecteren. mooi om op deze manier te laten blijken.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat lief van je collega. daar wordt je roch gelijk blij van! je kaartje is weer prachtig gemaakt. je gaat echt als een speer. Wat blogger betreft wij doen dat met google chrome en dan gaat het een stuk beter. luefs Tessa en Anke

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita