4 mei 2012

Mhmmm op groen moet ik nog even oefenen ...

Nog even snel een kaartje plaatsen voordat ik met bedje in duik. Hoop dat ik nu echt morgen me andere bestelling van de Spectrum Noirs krijg, want deze drie groenen kleuren sluiten nou niet echt helemaal op elkaar aan. Nou is groen toch mijn kleur niet (zal het daar aan liggen) maar dit was nou niet helemaal de bedoeling haha, en ik was zo trots op de bovenkant, het haar, de haarband en haar oogjes en mondje, maar goed morgen weer nieuwe kansen.
Oh en nu zie ik ook nog dat ik wat vergeten ben, zien jullie het ook. Nee, kijk maar goed, twee stukjes zelfklevend plakband zitten er nog hahaha. Dus toch tijd voor mijn bedje. Tot de volgende keer maar weer.

3 opmerkingen:

 1. Anoniem06:36

  Wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt Anita, prachtige kleuren, schitterende details!!En wat heb je het stempeltje super mooi ingekleurd.

  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je kaartje prachtig en mooi ingekleurd.
  liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig lief kaartje Anita.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita