1 april 2013

Dit zegt me zoveel, super!

Oh jeetje wat een supergave reacties op mijn vorige bericht, dat doet mij 10000 x meer dan 1 botte kwetsende reactie. Wat zijn jullie toch toppertjes. Tuurlijk kan wel heel stoer zeggen ach het doet me niets als iemand zo een bericht achterlaat, maar diep in mijn hart heeft het me toch echt wel wat gedaan, gevoelig typje hé, en dan vooral omdat diegene mij niet eens kent, maar goed laten we vanaf nu maar ophouden over die ene Ingrid want ze is het absoluut niet waard om zo lang over haar door te blijven bloggen. Maar wat ik wel heel erg vind is dat ze ook nog de brutaliteit had om ook nog even iemand van mijn bloggertjes af te zeiken daar diegene een reactie had geplaatst, de brutaliteit, dan heb je toch totaal geen normen en waarden maar goed we zijn niet allemaal hetzelfde. Ben trouwens ook helemaal geen volger kwijt dus ook die Ingrid niet en eh wie weet is/was ze wel helemaal geen volger bij me maar gewoon iemand die graag reacties uitlokt in het blogkaartenwereldje, wie zal het zeggen, nou ja ik hou er nu echt over op ...... want krijg ik anders van mijn printer geen puntkoppie dan zal ik het hier wel van krijgen. En dat willen we toch niet, tenminste Aniet niet want dat staat zo stom. Einde hoofdstuk Ingrid. Voel me gelukkig iedere dag weer een stapje vooruit gaan, en ook al ben ik er nog niet Aniet heeft gisteravond toch nog eventjes kans gezien om een kaartje te maken, zag bij De Nederlandse Kaarten Uitdagingen een leuke sketch gemaakt door Elise en ben daar mee aan de slag gegaan, oh ja met als optie lente en als ik aan lente denk dan zie ik vrolijke kleurtjes voor me. Papier gebruikt uit het mooie blokje die ik van mijn kanjertjes heb gekregen met valentijnsdag en het was weer gaan met die banaan. Weer heerlijk gekleurd met mijn zo geliefde waterpenseeltje met af en toe een stopmomentje als er weer zo een heerlijke hoestbui aankwam, mijn hemel alsof je erin blijft hangen, het komt werkelijk vanuit je tenen, nou ja zo voelt het dan ...... en daarna weer rustig verder gaan tot de volgende hoestaanval. Ben normaal gesproken nooit zo van de felle kleurtjes maar als je aan lente denkt dan kom je er toch bijna toch niet onderuit, wat zal het vandaag weer lekker druk zijn in de tuincentra, iedereen aan de plantjes, heerlijk al die fleurige tuintjes, en als ik nu naar buiten kijk dan word ik spontaan vrolijk wat een heerlijkheid toch dat zonnetje, oh eventjes wachten hoor Nick komt me een knuffeltje geven want die staat nu met zijn armpjes om me heen de schat, hier ben ik weer, nu de temperatuur nog wat omhoog en jippie we kunnen weer heerlijk buiten gaan zitten, hoe fijn zal dat zijn ...


Welkom Sjakkie, Linda en Monique op mijn blog, leuk dat julie volger zijn geworden, ik vind het weer helemaal gezellig. En nogmaals bedankt voor de supergave reacties op mijn vorige bericht, ze zijn weer gelezen met de welbekende glimlachje op mijn gezicht, helemaal topperdetop van jullie. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

88 opmerkingen:

  1. Je kaart is weer beeldschoon, en erg mooi be werkt.
    groetjes janie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goed gezegd, hoofdstuk afgesloten en doorgaan met je trouwe volgers! :-)
    Wat een prachtige kaart heb je weeral gemaakt zeg, zo'n mooi papier, de stempel is fantastisch ingekleurd en whaaw, die bloemen! Ik vind je kaart weer helemaal geweldig! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed gezegd Anita. Lekker laten gaan. Ik heb ook een tijdje van die stomme anonieme reakties gehad op mijn blog. Maar heb nu anonieme reakties uitgeschakeld. Veel beter voor je gemoedsrust haha.
    Je kaartje is weer super. Zo lekker vrolijk.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ...En zo is het maar net!!!
    Dit is weer een liefje hoor Aniet en dat zeg ik als DT lid van NKU en collega van EHI.
    Tja ik heb erg veel petten op tegenwoordig, als ik het allemaal maar waar kan maken. Ik duik weer gauw mijn knutselhoek in.
    Liefs hen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ach....wat mooi!
    Schitterend.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hij is weer schitterend Anita, en goed dat je het achter je laat, bedankt weer voor het meedoen bij de NKU. grts. Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Anita,
    Goed zo meid, over en afsluiten, het is niet waard om er over te praten...
    Leuke kaart is dit weer, lief afdrukje,prachtige bloemen, heel knap werk weer..
    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel goed dat je het laat voor wat het is, het kost alleen maar energie en die kan je beter steken in het maken van je prachtige kaarten, zoals deze!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Supergaaf kaartje Anita! Leuk gedaan en sterkte met de hoestbuien...mijn man heeft er dik twee weken last van gehad dus ik weet een beetje hoe het dan bij je gaat...heel vervelend!! Beterschap en een heel verstandig besluit!!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ah dit is weer een super mooi kaartje, nu nog even beter worden.
    wat een reacties op dat linda berichtje, dat is toch overtuigend genoeg, je bent een graag geziene blogster !

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Anita,wat een lief voorjaarskaartje heb je geplaatst,fijn dat je je weer wat beter voelt en als bij jou de zon vandaag ook zo lekker schijnt misschien een lekkere frisse neus halen? lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een vervelend reactie van ene Ingrid???, wacht even denk dat ik iets gemist heb. Even terug kijken en lezen op je blog................ ja gevonden!! tjonge wat een reactie van die ene Ingrid. Lekker laten gaan. Wij vinden je verhaaltjes gezellig en als je die niet wilt lezen sla je ze gewoon over toch! Wat je wel uit kan zetten op je blogrecaties is het reageren van Anoniem, dus dan kan een anomiem iemand geen reactie achterlaten. Echt stoer is ze niet om anoniem te reageren...................

    Je kaartje is weer een schatje Aniet. Hopelijk gaan je hoestbuien weer snel over. Enne blijft aub schrijven, ik geniet wel van je verhaaltjes.

    Groetjes,
    marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Anita,

    Wat een lief kaartje heb je weer in elkaar gezet ondanks dat je niet kip lekker bent.
    Veel beterschap.

    Lieve gr...Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  14. En dan toch nog knutselen! Maar daar ga je je ook vaak beter van voelen, h? Lief kaartje, hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk kaartje weer Anita, snel opknappen en die knuf van Nick is natuurlijk de beste medicijn!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Aniet, he vervelend die hoest! Je wordt er altijd zo moe van als je flink verkouden bent, maar ik zeg altijd maar er zijn ergere dingen. Wat heb je weer lekkerje best gedaan op dit kaartje ondanks dat je ziekjes bent, maar Nick is er weer en die knuffelt je de dag wel door. En wat zielig als je inderdaad anonieme reacties achterlaat, blijft dan weg. Dus gewoon ff uitschakelen.
    Ik lees wel graag je verhaaltjes hoor, gewoon doorgaan.

    Liefs Thea
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Prachtige fleurige kaart.Geniet van de knuffels ben je gauw weer opgeknapt.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Nou dit is echt lente! Heerlijk vrolijk!
    Ik moet zeggen dat de zon vandaag ook echt zijn best heeft gedaan. Als je beschut in de zon stond was het al best wel lekker. We komen vanzelf uit die winter.
    Doe rustigaan!!
    Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Anita, zo nu zit ik denk ik ergens aan het begin van het midden en ben geen hekkensluiter!
    Jij hebt echt de lente in je hoofd hoor, ik zit hier nog te blauwbekken, maar je kaart is heerlijk zonnig en vrolijk. Gewoon lekker doorgaan, af en toe een knuffel van je zoon(s) en het komt allemaal goed, hopelijk gaat je hoest nu ook een beetje slijten, kom je daar ook weer mooi vanaf. Enne....., maak je geen zorgen om ene "mevrouw" je hebt er weer volgers bij en die komen echt niet zomaar, geniet ervan, lieve groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Anita
    Wat een heerlijk kaartje heb je weer gemaakt.
    Past bij de tijd van het jaar en ja de zon schijnt. Nu nog warmer zodat de winterjassen weg kunnen.

    Beterschap met je hoestbuien.

    Gr, Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Anoniem16:51

    Top kaartje weer Anita!
    Hij doet haast zomers aan met al die leuke kleurtjes! Ziet er gezellig uit!
    Ga zo door !
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Zo willen we het horen,lekker van je afbijten,kon je toch wel niet dan?

    Wat heb je weer een lekkere vrolijkerd gemaakt,ondanks dat je zo grieperig bent,bij mij heeft het gelukkig niet doorgezet,was nl. voor de 2e keer.

    Zijn we ook echt aan toe hè aan vrolijke kleurtjes,ben die winter ook echt zat,weg met die dikke truien en winterjas op naar al die fleurige mode kleurtjes en die zijn net zo fleurig als jouw kaart.Hey meis,,geniet lekker van je jongens,laat ze je maar lekker verwennen,en knuffels doen een mens altijd heel goed.

    liefs en een dikke knuf,
    Nit@

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Lekkere vrolijke kaart is dit Anita. Het gestreepte papier vind ik erg leuk. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Anita, Wat een vrolijk kaartje heb je gemaakt. En misschien ben je wel zo verkouden geworden omdat je altijd met je jas open loop!!
    Ook al schijnt het zonnetje, het is zo koud brr.
    Groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ik zou je kapsel wel eens willen zien in een punt-hoofd-model!
    Lekkere vrolijke kleurtjes, lekker uitbundig. Mag ook wel nu eindelijk de zon schijnt!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Heerlijk, vrolijk kaartje Aniet...en zo mooi gekleurd!

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Van deze frisse lente kleurtjes worden we weer helemaal vrolijk van.
    Je kaart ziet er geweldig uit Aniet.
    Zeer mooi gemaakt.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Schitterende bloem erop verwerkt, het geheel is weer bijzonder mooi Anita!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  29. O super!!! Echt een lief kaartje!
    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat kun jij goed inkleuren. Zo kun je ook al je designpapier gebruiken. Eigenlijk heel handig. groetjes Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wast vervelend dat je nog niet helemaal fit bent, het wordt echt tijd dat het beter weer wordt, voor iedereen eigenlijk wel want we zijn er aan toe. Gelukkig scheen vandaag wel de zon ondanks dat de temperatuur te laag was.
    Je kaart heeft wel een heel vrolijk tintje, leuk gemaakt en lekker in mooie en frisse kleuren. Succes met de challenge, liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  32. een schitterend kaartje met een mooie bloem

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een lieverdje weer! Ook je narciskaart spreekt me erg aan, erg leuk gedaan! En wat een vervelend mens zeg, dat ze zo moet gaan beledigen, dat is toch nergens voor nodig? Als jouw blog haar niet aanstaat, leest ze het toch niet?
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Schitterende kaart. Met heerlijke vrolijke kleuren. En een prachtige Tilda. Inderdaad nu de temperatuur nog. Fijn dat het weer beter gaat.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Good for you Anita!! En deze kaart is ook weer een toppertje!! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  36. hallo Aniet, had even tijd en heb je verhaal zitten lezen.
    dus ook even het verhaal waar het omging zitten lezen.
    Het is verschrikkelijk, als je niet graag naar een blog gaat of de kaarten niet mooi vind ga je er niet heen en ook geen reactie geven.
    natuurlijk een eerlijke mening mag altijd op een nette manier.
    We hebben tenslote niet allemaal dezelfde smaak en dat is maar goed ook, zo kunnen we mooi ideeën uit wisselen.


    Je kaartje is weer super lief en mooi gemaakt.


    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat een leuke weeral Anita
    Groetjes Emma

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hoi hoi
    Wat een lekkere vrolijke kaart heb je weer gemaakt .
    Grote bloem erop is ook erg mooi .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hey Anietje,

    Laat dat Ingrid mens nu maar met rust. Zulke mensen zijn het niet waard om over te spreken. Tja en die griep/verkoudheid, dat is een andere zaak. Ik heb hem ook gehad. dik 2 weken in mijn bed en mijn longen uit mijn lijf gehoest alles deed zeer. Doe vooral rustig aan en ziek goed uit, want anders krijg je het nog een keer. Je zult de eerste niet zijn. Je hebt nu wel de tijd om lekker te knutselen en dat zie ook aan je kaartje, want dat is een plaatje en mooi roze. Knap gauw op.
    groetjes Dorothy

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een schatje weer Anita, leuke vrolijke kleurtjes ook!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Hoi,
    Wt een mooie kaart. Fijn dat e boefje weer thuis is. Hopelijk knap je snel verder op. Wat betreft anonieme reacties, mensen die je waarderen zijn er volgens mij in overvloed. Geniet er van en laat anderen.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Wat weer een geweldige kaart Anita, schitterend!

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hier schijnt vandaag een zonnetje en ik denk dat het door jouw kaartje komt!!
    Maak er aub nog een paar :-)
    Lieve groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Een gaaf kaartje zo, Aniet, met die lekkere felle kleuren.
    Inderdaad, de zomertijd is alweer ingegaan, het zonnetje is er en nu de hogere temperaturen.
    Leve de lente!
    Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Alweer zo'n mooie kaart echt schitterend met die grote bloem!! Heel fijn dat het weer wat beter met je gaat...

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Dit is weer tip top in orde Anita...

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ach wat lief dat Nick je eventjes komt steunen. Hij zal het ook niet leuk vinden als zijn mama zo een vreselijke hoestbui heeft.
    Maar ondanks dat heb je daar toch weer een pracht kaartje bijmekaar gefreubeld! Wat een zonnige kleurtjes, en knap geschilderd,
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Niets waar je zo van opknapt als een dikke knuffel. Die Nick van jou die snapt het! En dan nog eens al die knuffels via je blog, meis wat zul jij snel beter zijn nu :o)
    En je kaart is weer een droppie, hopelijk helpt het en wordt het snel wat warmer!

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Van zulke hoestbuien wordt je doodmoe, lief van Nick om je zo te steunen. Die weet wat je toekomt. Je kaartje is een schatje, lekkere frisse kleuren!

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wat heb je, ondanks je hoestbuien, toch weer een toppertje in elkaar gestoken Anita. Mooi papier en vrolijke kleuren.
    Het doet goed hé, af en toe zo'n knuffel van je kinderen.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Anoniem20:32

    Hallo Anita
    Wat heb je een mooi vrolijk kaartje gemaakt.
    Echt schitterend.
    Beterschap en een knuffel van je kinderen is het beste medicijn hé.

    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Het is weer een toppertje Aniet (enne o,ja goed gesproken)je kaart ondanks dat je nog zo last van die hoestbuien heb ben al blij dat ze niet door de pc heen komen hihi, maar zo,n knuffel door de pc zou wel mogen hoor, want daar kan iedereen wel van genieten.:)

    Liefs van Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Wat een schatje Anita, ik word helemaal blij van die vrolijke kleurtjes.
    Liefs Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Prima kaartje toch? Laten we hopen dat het weer nu echt goed gaat worden, aan je kaart zal het niet liggen. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Vrouwtje, jij bent zoals jij bent en anders niet!! ik lees graag je berichten en bewonder je creaties en als de persoon in kwestie daar moeite mee heeft zal ze gewoon jaloers zijn! Zand erover en je hebt genoeg Bloginnnen die je waarderen zoals je bent!!
    liefs!!

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Een super fleurig kaartje, heel mooi!
    Groetjes van Sjakkie

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Hoi Aniet, wat een superleuk kaartje weer, echt lente. Ook je verhaal weer met plezier gelezen en ach ja, er zijn van die mensen. Trek het je maar niet teveel aan.
    Lieve groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Een heel mooi kaartje Anita, al is het niet in je zachte kleurtjes zoals gewoonlijk. Maar deze is ook zeker een toppertje.....

    en morgen jas dicht buiten hé....anders kom je nooit van die hoestbuien af...hahaha
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Heel mooi kaartje ,al is het anders dan anders. Oke maar toch goed
    Liefs Rianne.

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Hee Aniet,
    wat een schatje weer. Is het trouwens zo dat jij van symmetrie houdt? Dat maakt je kaarten ook heel leuk om naar te kijken vind ik. Er zit altijd wel iets op dat ook aan de andere kant zit.... snap je wat ik bedoel??
    Lieve groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Wat een pracht van een kaart weer Anita.
    Zo mooi ingekleurd en die lieve kleine pareltjes.. om te zoenen.

    Huggsss,Angelique
    EngelDesignsScrap

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Hoi
    Mooie kaart heb je gemaakt en wat een leuk papiertje erachter.
    Gr Jackelien

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Leuke kleurtjes voor dit prachtige kaartje Anita! Op naar de lente!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Mooie kaart!
    Niets van die vervelende reacties aantrekken.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Fijn dat jij het ook even van je af hebt kunnen schrijven en dat er verder alleen maar fijne reacties komen! Jij bent wel echt een hele fanatieke kaartenmaker, dat je tussen alle lichamelijke narigheid nog door kunt haha. Beterschap hoor, lief dat je kids je ff komen opfleuren met een knuffel. Ik ben weer helemaal dol op het kleurwerk van het gezicht en de haren!

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Leuke kaart Aniet, prachtig bewerkt, hopelijk knap je gauw weer op.....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Hoi Anita,
    Wat een mooie kaart weer. Ik vind die felle kleurtjes ook wel bij de lente horen. Geniet van alle leuke reacties maar ik begrijp dat zo'n reactie wel erg ingrijpend kan zijn. Gelukkig heb je vele gezellige volgers, die jouw kaartjes erg mooi vinden en ook graag jouw verhalen lezen. Ik ben er in ieder geval eentje van en volg je met veel plezier.
    Beterschap, ik hoop dat je snel weer de oude bent.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  68. hoi hoi anita wat een leuk kaartje heb je weer gemaakt
    en wat een berg volgers reakties heb jij zeg
    poeh poeh als je dat allemaal antwoord ben je dagen bezig

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Heerlijk die frisse kleuren Aniet! Lekker als het zonnetje zich laat zien hè? Nu nog een wat hogere temperatuur en dan komt het helemaal goed! Waardeloos die hoestbuien, maar ook dat gaat weer over gelukkig. Doe nog even rustig aan, niet te veel hooi op je vork. Ik vind het knap dat je toch nog zo'n mooi kaartje hebt kunnen maken.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  70. anita kom toch even bij je kijken en antwoorden

    met een kort berichtje

    weer een mooi kaartje prachtig engekleurd

    zit nu even op de labetop wil iets beter

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Heerlijk voorjaar je kaart geeft het al aan mooi hoor
    Rustig aan doen hoor
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Groot gelijk, afsluiten die handel, geen letter meer aan besteden. Nu nog even snel beter worden en onze geliefde Anita is helemaal terug. Je kaartje is een schatje met mooie kleuren. Ik vind daar meer lente in terug als in de afgelopen tijd buiten. Alleen vandaag was vanachter het glas iets lente-achtig te zien.
    Groetjes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Hoi Anita,
    Je kaart is weer superleuk! Ik hoop dat je snel weer opknapt. Het is zo vervelend om je niet lekker te voelen. Beterschap meis. Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Wat een gaaf afdrukjes en je hebt er weer een super leuke kaart van gemaakt.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Lieve Anita, ik heb er eerst overheen gelezen dus net nog even nagelzen waar het over ging. Weet je wat ik zo fijn vind? Dat iedereen zichzelf mag zijn op zijn/ haar eigen blog en dat jij dat ook bent, gewoon jezelf. lll oe te wel lekker laten l.....Te triest. Maar goed je hebt weer een lekker kaartje gemaakt en heerlijk van je af geschreven in een post, gezellie hoor!

    knuffel Coby!

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Wat een super kaart, en die paarse bloemen, woww
    ze zijn geweldig, lekker fleurig hoor je kaartje
    en idd het was lekker genieten vandaag van het
    zonnetje, nu nog een hogere temperatuur erbij en
    we zijn weer dik tevreden.

    Lieve groetjes Erica xox ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Hallo TOPPER Anita, jij laat je gelukkig niet uit het veld slaan, heb je de film vanavond op SBS gezien, dat was ook knokken en uiteindelijk was hij ook de winnaar, net als jij.
    Je hebt een prachtige kaart gemaakt, nu nog een zonnetje, maar dat ben jij al toch.
    Ga lekker door met je kaarten,jij aan de andere kant van mijn beeldscherm, ik ben dol op je.
    lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Anita, trek het je niet aan en ga lekker door zoals we van je gewend zijn: heerlijk spontaan en we genieten van je UITGEBREIDE verhalen. Ik kan niet altijd een reactie achter laten maar vind je blog en 'schrijfwerk' echt super. En je kaarten natuurlijk ook, zoals deze weer.
    Geniet van het zonnetje vandaag!
    Lia xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Anoniem08:31

    Prachtige kaart Anita,heerlijk het voorjaar kwam door jouw kaart ons huis binnen.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Ik kom momenteel niet zoveel aan bloggen toe dus heb het gebeuren volledig gemist. Na het lezen van dit verhaal en de reacties wil ik niet eens weten wat er gebeurt is.
    Je hebt weer een hele leuke kaart afgeleverd meis, super!
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Fijn dat jij het ook even van je af hebt kunnen schrijven! Nu lekker laten gaan en lekker verder freubelen. Beterschap hoor! Je kaartje is weer super leuk met die kleurjtes en je afdrukje ook!

    Gr antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Prachtige kaart Anita!!
    Heb het niet allemaal meegekregen, maar uit nieuwsgierigheid wel even terug gelezen haha. En 't moet me van 't hart hoor, rare snuiters heb je er af en toe tussen zitten hè;)

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Jee ik had dit nog niet meegekregen (liep weer eens wat achter met bloggen..). Wat een laf gedoe zeg, ik ben blij dat je je er niets meer van aantrekt. Lekker makkelijk om anoniem op iemand af te geven bah. Blijf lekker jezelf want ik vind je verhaaltjes altijd super leuk en spontaan.

    Je kaart is trouwens een plaatje hoor, heerlijk voorjaarsachtig.

    Liefs,
    Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Een prachtige kaart Anita.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  85. mooie kaart......en loop heel wat kaarten achter en je verhalen...stuk voor stuk zijn je kaarten mooi gemaakt.
    hopelijk ben je al opgeknapt van de griep.
    en van dat gedoe.....wat erg.....maar inderdaad blijf je focussen op de positieve andere reacties.
    daar houd je langer bij vol!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Hoi hoi Anita,
    fijn dat je zoveel lieve reactie hebt gekregen!
    Meid, het is je van harte gegund!
    Je kaartje is weer een toppertje!
    Mooie bloemen, heb je die zelf gemaakt?
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Schitterend mooie kaart Anita, Groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita