28 december 2012

Poehee het zweet brak me eventjes uit!

Embossen doen jullie dat eigenlijk veel, ik eigenlijk niet zo vaak nu ik het me zo bedenk, terwijl ik toch wel een aantal leuke embossingsfolders in mijn kistje heb liggen, eigenlijk toch zonde om die dan ook niet te gebruiken nietwaar. Nu zag ik bij de challenge van Stamptacular Sunday Challenge (ja ja Aniet gaat een keer over de grens) dat je een kaart/creatie moet maken met als onderwerp "Emboss me". Nou als dat er zo bijna smekend staat  "please emboss me, emboss me" is Aniet de beroerdste niet en was dit dan ook de uitgelezen kans om ze dan maar eens een keer uit mijn kistje te halen en te gebruiken, nou ja oké de embossingsfolder met de rondjes heb ik weleens gebruikt maar die bloemenrand eigenlijk nog nooit en wat doet tutje hola ik zet mijn embossingsfolder even tussen mijn 2 platen en dan ook nog even mijn rubberen matje met daarbovenop het zwarte plankje (ja sorry maar ik weet niet hoe je dat allemaal noemt eigenlijk), en ja hoor voel je hem al aan komen, ik zat zo vast als wat kon niet meer voor of achteruit, hoe dom kan je zijn, toen maar met grof geweld getrokken met het gevolg dat mijn hele rubberen matje gescheurd is en mijn plaat naar de hatsiemiedee. Ja dat krijg je er ook van als je het zo weinig doet dat embossen, was denk ik een beetje in de bonen gisteravond, maar goed kan beuren. Had gelukkig nog wel een plaat in voorraad, en kreeg ik opeens ook weer het heldere idee hoe het ook alweer wel moest en uiteindelijk stond mijn bloemenrand op papier, poehee het zweet brak me werkelijk eventjes uit ..... dacht  bij mezelf oh jeetje daar gaat mijn zo geliefde bigshot maar gelukkig de schade bleef beperkt. En dit is dan het resultaat geworden. Met mijn keelpijn gaat het trouwens gelukkig alweer wat beterder, hoest wel veel maar dat schuurpapiergevoel is gelukkig weg en mijn stem heb ik ook weer terug dus er kan vanavond weer genoeg gekletst worden tegen mezelf tijdens het knutselen want het was wel heel erg stil de afgelopen 2 dagen, helemaal niets aan en zo ongezellig.


Wat leuk Irene dat je ook volger bij mij bent geworden, welkom. Helemaal gezellig weer. Wat een leuke reacties hebben jullie weer achtergelaten op mijn kaartje van gisteren, het was weer op en top genieten hoor hier in huizeMeijer, ze zijn weer gelezen met een glimlach van oor tot oor. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

54 opmerkingen:

  1. Wow wat een mooie kaart! Beeldige kleurtjes. Wel jammer dat het je een matje en een plaat heeft gekost. Ik ken he probleem wel hoor, gebruik de embossingfolders ook veel te weinig en moet ook altijd even nadenken hoe het ook alweer moet.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Anita,
    Nou, neem maar van mij aan, jij bent echt niet de enige die haar matje heeft gemold met embossen, ik dus ook..ooit..hihi..
    Maar..je kaartje is weer super hoor...mooie kleurtje, lief stemeplafdrukje en je randje staat ook heel leuk op de kaart..

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Anita,

    Wat een dot van een kaart heb je weer gemaakt en je stempel en rand zijn super, en ja dat probleem hebben we allemaal al eens gehad heel vervelend maar gelukkig had je nog een plaat in voorraad.

    Liefs Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je kaart is weer schitterend, Anita. Het embossen is goed gelukt. Ik gebruik wel embossingdfolders, maar de goudkleurige embossingplaatjes. Die je vroeger met de hand deed en een lichtbak. gebruik ik ook nooit meer.
    Jammer dat je plaat en matje kapoot zijn gegaan.
    Gr. ANja

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Schitterend kaartje Aniet, als ik het embossen een poosje niet gebruikt heb moet ik ook altijd denken hoe gaat het ook al weer...maar het is je uiteindelijk toch gelukt.....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schatje zeg, het is allemaal toch nog goed gekomen..... Nou ja op kapotte platen dan.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hé Aniet, ziet er prachtig uit hoor en je hebt gelijk, we doen het embossen veel te weinig terwijl het zo'n mooie techniek is! En dat het zweet je uitbrak...ook dat kan ik me voorstellen, jammer dat het je nog platen gekost heeft! Maar het resultaat mag er zijn!!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. je hebt weer een super mooi kaartje ervan gemaakr

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Anoniem18:02

    Het is een prachtige kaart geworden Anita en ja even nieuwe platen kopen ik heb ze al op voorraad liggen.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Anita,
    Zelf heb ik ook een aantal embossing mallen maar gebruik ze ook niet veel. Pas nog wel een aantal leuke/schattige van Woezel en Pip gekocht, deze pas dus ook uitgeprobeerd. Dus binnenkort een leuke Woezel en Pip kaart maken MET embossing mal hihi.

    Je kaart is echt weer super, heel mooi. Ook erg mooie/lieve kleurtjes gebruikt.

    Fijne avond,
    Liefs Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Yeah, weer een paarse! MIjn lievelingskleur hahaha. En leuk hoor dat embossen!! Jammer van je matje en je plaat. Dat zal je nu wel nooit meer gebeuren :-)
    Maar het resultaat is fantastisch!
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo Anita

    Ondanks alle ellende die je gehad hebt is je kaart wel prachtig geworden. Ik denk zo vaak als ik een kaart met embossing zie, dat moet ik ook eens doen, zo mooi. Om de een of andere reden komt het er bijna niet van, heel vreemd want embossingfolders heb ik genoeg.
    Misschien toch weer eens voor de dag halen want nu ik dit weer zie vind ik het wel erg mooi.
    fijne avond, liefs Hanny

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik heb meerdere embossingfolders, maar ik gebruik ze ook veel te weinig. Terwijl het resultaat vaak erg leuk is! Oh wat een stress als alles vast zit in je apparaat... helemaal als het er ook nog eens kapot uit komt. Gelukkig is het matje en de platen te vervangen.. pfiewh! De ge-embosde bloemen doen het erg leuk op je kaart, dus: vaker gebruiken in 2013. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een lief kaartje is dit, ik heb ook altijd reserve platen in huis voor mijn Big-Shot, je weet maar nooit toch?
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  15. hoi Aniet zoiets dergelijks heb ik met de dubble do gehad.Ik kon slingeren aan de slinger maar hij deed niks meer. Naar de fabriek gebeld en die hebben een tandwieltje opgestuurd en een beschrijving hoe het vervangen moest worden. Maar ik kan natuurlijk niet zonder dus heeft mijn zoon een ander voor me gekocht. En mijn handige man heeft de oude gerepareerd, dus nu heb ik er twee.
    En ik heb hem aangeschaft omdat ik het met de Cuttlebug niet of nauwelijks voor mekaar krijg om te embossen.
    Maar het is jou zo te zien wel gelukt, want je kaart is weer een plaatje.Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Anoniem18:48

    Prachtig joh die geemboste bloemenrand erop. Waarom gebruiken we ze eigenlijk zo weinig het staat zo leuk? Echt een super leuke kaart heb je gemaakt trouwens. Mooi hoor in dit lila/paars.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Nou, Aniet, dat was schrikken zeg.
    Maar je hebt toch maar weer een heel mooi kaartje gefabriceerd. Mooie bloemenrand trouwens.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. hoi anita
    ondanks je pech met het embossen is je kaart prachtig geworden,ja zelf doe ik ook weinig met embossen maar ik draai ook nog wel eens een plaat aan gort met de stansen,dus we kunnen elkaar de hand schudden,haha
    vast een hele fijne jaarwisseling en tot volgend jaar(wat klinkt dat raar he?)
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een plaatje van een kaart het kost wat maar daar krijg je ook heel wat moois voor terug errrrrrrg leuk gedaan.
    Liefs ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Het is in elk geval een prachtige kaart geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik vind het een beeldschone kaart. En die kleur zo mooi.
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Tja herkenbaar hoor.
    Je kaartje is weer prachtig
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Na wat spullen verpest te hebben toch een schitterend eind resultaat. Je kaart is heel leuk geworden Anit.
    Moet je vaker doen en dan wel de goede platen en matjes gebruiken hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Haha, het mag dan wat moeite hebben gekost, maar je kaart is er wel prachtig mooi geembost uitgekomen ;-) Erg leuk zo met paars!
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  25. je kaart is prachtig gemaakt.
    wat goed van je dat je nog een plaat had.
    kon je gelukkig je kaart afmaken.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Ondanks je foutje is het embossen toch nog gelukt en je randje staat erg leuk op de mooie kaart...klets er vanavond maar weer lekker op los!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Je hebt toch maar weer een mooie kaart gemaakt.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Een prachtig kaartje Anita, erg leuk met die embossing. Ik gebruik dat zelf ook veel te weinig (vergeet altijd dat ik die nog liggen heb) en het geeft toch zo'n mooi resultaat!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Ha Aniet,
    wat een superleuke kaart! En dat embossen, ja, daar kun je je lelijk in vergissen! Gelukkig dat je Big Shot het nog doet! Dat zou toch wel een rampje betekenen!
    En je ziet het: mijn wensen komen soms uit! Je keelpijn is over!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Prachtig kaartje met die embossing! Ik heb zelf een aantal embosfolder maar doe het eigenlijk nooit terwijl het er toch heel sjiek uitziet.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  31. mooooi anita,prachtig gemaakt.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Anoniem22:01

    Wat een prachtige kaartjes heb je weer gemaakt!
    Erg leuk met de emboss rand! De bloemen zijn ook echt een eyecatcher! Gebruik de embossingfolders ook veel te weinig! Wat fijn dat het weer beter gaat met je keel! Misschien een beetje zangzaad gebruiken ;-)
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een schatje van een kaart Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hallo Anita,

    Ik moet altijd zo lachen als ik op jou blog kijk jij heb altijd van die leuke verhalen daar word een mens vrolijk van ik zie het al helemaal voor mij maar ik moet zeggen je kaart mag er wezen het is een prachtige kaart geworden.
    En gelukkig dat het weer beter met je gaat.
    Anita ik wil jou en je gezin nog een fijne jaar wisseling toe wensen en een gezond en creatief nieuw jaar.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hoi Aniet,

    Dat dit nog allemaal moet gebeuren hè in 2012.Gelukkig heeft je bigshot het overleefd.Heb ook tig embossmallen,doe er ook veel te weinig mee.
    Maar je kaart is weer schitterend geworden helemaal toppie.

    lieve groetjes Nit@

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Prachtige kaart Anita!! Ik ben normaal niet van paars, maar deze is heel mooi!
    Lieve groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Jij zit wel aan de andere kant met die glimlach van oor tot oor maar ik lig hier af en toe in een deuk om die verhalen van jou, whahahahahahaha. Wat kan je toch lekker schrijven zo op je blog, geweldig. Je kaart is, ondanks alle tegenslag, helemaal geweldig geworden hoor Aniet, superleuk, heeeeeeeel lief!!!!!
    Heel fijn weekend meis en een dikke knuf van mij!!!!!Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Prachtig is je kaart Anita, dat komt omdat dit toch wel mijn favo kleuren zijn hoor.
    Ik sluit me helemaal bij Plony aan, scheelt een hoop typen, hahaha.
    Ik hoor je hier tegen jezelf praten, kan je nagaan.Ik voel mee, dat doe ik ook altijd, ja je moet toch wat hè.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  39. De gene die deze kaart ontvangt moet er wel super zuinig op zijn deze kaart heeft Bloed, Zweet en bijna een Bigshot gekost....Hij is super Anita het geemboste randje doet het erg mooi

    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Prachtig, werkelijk erg mooi.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Anoniem07:49

    Wat een mooie kaart heb je gemaakt! Fijn dat het iets beter gaat met je keel. Moet eerlijk zeggen dat ik ook bijna nooit mijn embossingfolders gebruik, je brengt me wel op een idee nu :)
    Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  42. mooie rand is het geworden en nee ik embos ook veel te weinig, laat ik zeggen eigenlijk nooit. Zal het toch wat vaker gaan doen:-)

    groetjes coby

    BeantwoordenVerwijderen
  43. tja, als ie er echt niet door wil / kan, zal ie er ook niet door gaan natuurlijk hahahaha ! het is wel even schrikken denk ik. mijn B plaat van de cuttlebug heb ik ondertussen al 3 à 4 jaar en staat helemaal krom, heb me voor de veiligheid ook al een setje nieuwe aangekocht, maar nog niet nodig gehad. =)
    maar kijk, wat een mooi kaartje heb je daar in elkaar geknutseld, mooi gedaan !
    veel succes met je challenge,
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wat een prachtkaart.
    Die embossing bloemenrand is ook geweldig mooi, 'k zou aanraden om hem wat meer te gebruiken.
    't Is weer een heel knap geheel geworden.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Neen, ik emboss lang niet genoeg want heb best hele mooie folders liggen maar denk er vaak niet eens aan......je kaart is enig dus een goede reminder Anita!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Prachtig kaartje zo met die kleuren combi...

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hoi anita, meis wat kan jij leuke verhalen schrijven, moet altijd wel lachen hierom hoor.!!Je kaart is schitterend mooi gemaakt. Fijne jaarwisseling,groetjes Marga.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een prachtige paarse kaart Anita.Heel mooi gemaakt.Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  49. en dan te bedenken dat erop de basisplaat van de Big Shot duidelijk staat hoe je moet embossen met een embossingfolder. Maar ach hebben we allemaal wel eens, je kaart is in elk geval prachtig geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  50. hoi naamgenoot, balen van je plaat gelukkig had je een reserve, leuk kaartje heb je toch nog gemaakt ondanks al dat gedoe en tegenslag.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een geluk dat je een plaat op reserve had!
    Nou je kaar is in ieder geval weer leuk geworden!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Ben net terug van vakantie en ben wel even bezig geweest voor ik hier helemaal bijgelezen was. Wat een schitterende creaties zijn het allemaal weer Anita.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Dat is balen van je plaat, wat een geluk dat je er eentje op voorraad had. Je kaart vind ik superleuk. Ben zelf gek op paars en de uitwerking is ook mooi.

    groet van Yvonne Rijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Prachtige kaart!!!!jammer van het matje.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita