5 april 2014

Heb er gewoon spierpijn van!

Vandaag begint er weer een nieuwe challenge bij de NKU. Deze keer heb ik de sketch gemaakt en we willen graag stippen en strepen zien. Nou stippen genoeg op mijn kaartje als ik het zo bekijk, ga je ook even kijken wat mijn teammaatjes hebben gemaakt, de kaartjes zijn weer stuk voor stuk prachtig. Er zijn weer superleuke prijzen te winnen en je hebt de tijd tot 17 april 2014 19.00 uur. Ben benieuwd wat voor moois we allemaal gaan zien, telkens weer genieten. Heb je tijd en zin doe je dan gezellig mee?


En dit is de sketch


Nou ben donderdagochtend met Nick bij de poep-plas-poli (kwam er trouwens achter dat ze het ook Popla-poli noemen, klinkt toch iets leuker niet) geweest hoor, een hele onderneming weer al zeg ik het zelf. Pfff heb er gewoon spierpijn van. De hele ochtend geweest maar hebben ze het doel bereikt wat ze wilden bereiken, eh nee helaas niet. Het was dus de bedoeling dat Nick als hij moest plassen op een speciale postoel ging zitten en dan werd zijn plas opgevangen in een soort trechter. Als hij aan het plassen was kon de dokter op de computer kijken hoeveel en hoe hij plaste. En na iedere plas moest een echo van zijn buik (blaas) gemaakt worden. Klinkt allemaal super interessant maar dan moet het wel werken en helaas dat deed het niet. Nick moest zijn luier gewoon aanhouden, tja wat doe je dan, dan laat je het toch lekker lopen in je luier en oké hij ging wel af en toe naar de interessante postoel maar om nou te zeggen dat meneertje heerlijk zat te plassen nou nee dat nou weer niet, een paar druppeltjes en dan hield het op. En als hij daarmee klaar was liep hij naar de dokter en zei tegen haar: "Zo klaar, nu huis". Ja slimkeesje dacht als ik er maar op ga zitten dan kunnen we eindelijk naar huis, maar dat feest ging telkens niet door. Op een gegeven moment was hij het zo zat dat hij mams weer aardig op de proef ging stellen en vloog er telkens vandoor, je had me moeten zien rennen door de gangen van het ziekenhuis achter hem aan, normaal is meneertje al moe als hij naar het einde van de straat moet lopen, maar als hij het op het rennen zet nou berg je maar dan moet je goed je best doen hoor om hem bij te houden. Hield mijn hart vast, hij liep bijna oude mensen met stokken omver, ging behandelkamers in .... het zweet liep over mijn rug. Heb er nu nog spierpijn van, ook omdat ik hem een stuk getild heb, nou dat kan ik beter maar niet meer doen want hij is me toch loodzwaar hoe klein hij ook is, ja niet dat hij tonnetje rond is hoor maar hij geeft nou niet bepaald mee. Op een gegeven moment gesproken met de dokter en zij zei ook dat dit zo moeilijk is om te meten dat er toch iets anders gevonden moet worden zodat ze het wel kunnen meten, maar daar krijg ik nog een afspraak voor, moet nu allemaal meegekregen lijsten gaan bijhouden voor zowel overdag als de nacht .... wordt dus vervolgd. Wat heb ik weer genoten van de supergave reacties op mijn vorige kaartje, helemaal leuk. Dank jullie wel. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer! 

58 opmerkingen:

  1. Hoi Anita
    Wat heb je weer een beeldschone creatie gemaakt ik vind hem super
    Lieve groetjes Tonnie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik geloof direct dat je er spierpijn aan over hebt gehouden
    maar ik snap ook wel dat hij het toch iets te lang vond duren en gewoon naar huis wilde.
    Je kaartje is prachtig geworden mooie sketch heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig weer ,lekker vrolijk, mooi papier en met die bloemen is het echt super, lief afdrukje mooi ingekleurd, prachtig geheel. Hihihihih, wat een dag heb je achter de rug zeg... pfoeheee kan me voorstellen dat je er spierpijn van hebt om je mannejte aan het plassen te krijgen.. hoop dat het de voglende keer wel lukt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke kaart, vrolijke kleurtjes en mooi papier!!

    Fijn weekend en groetjes,
    Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een ontzettend schattig kaartje, misschien ga ik meedoen, haha ik zo het ook niet leuk vind op zo'n popla poli,
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow helemaal geweldig Anita, leuk ontwerp....en wat Nick betreft hoef jij niet naar de sportschool, daar zorg je kleine mannetje wel voor.
    Fijn weekend liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een vrolijk kaartje!
    Liefs, Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie kaart Anita, ik hoop dat Nick's probleem snel opgelost word.
    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dit is ook weer een mooie kaart Anita, leuk ontwerp....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gave sketch, Anita.
    En wat een ontzettend mooie kaart heb je er toch weer mee gemaakt!
    Fijn weekend, hopelijk kom je dan weer een beetje bij na zo'n vermoeiende Popla dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Anoniem10:42

    Jeetje, dat klinkt heftig zo'n dagje....jammer dat het zonder gewenst resultaat is maar gelukkig gaan ze verder kijken en veel succes met alles er omheen!
    je hebt weer een prachtige uitwerking van de schets gemaakt, samen met de stipjes en streepjes een prachtig voorbeeld inspiratie!
    Liefs Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Poeh, dat van de spierpijn kan ik me voorstellen. Wat een dag, zeg! Hopleijk gaat het verder kijken wat makkelijker. Je kaart is prachtig, mooie kleurtjes, mooi kleurwerk en door de stippeltjes ook heel schattig.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een onderneming Anita en zo niet leuk als hij er zo plots vandoor gaat. Gelukkig kon je met al je spierpijn nog een prachtig kaartjes maken. Fijn weekend!!
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Een schitterende kaart Anita. Leuke sketch ook!
    kan me voorstellen dat het zweet je over de rug liep. Wel errug vervelend dat je niets verder bent gekomen na zo'n vermoeiende dag!! Hopelijk is er een andere oplossing die beter gaat werken.
    Fijn weekend. Rust maar lekker uit. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  15. mooie uitwerking van de schets, succes met je zoontje, dat ze snel een oplossing mogen vinden voor hem, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Anita,
    Wat een gave sketch heb je gemaakt en je kaartje is prachtig geworden, weer super ingekleurd..wat een drama met Nick..ik hoop dat het de volgende keer beter zal gaan..
    Fijn weekend, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat hartelijke een vermoeide dag zal dat geweest zijn dat je dan toch nog zo,n mooi kaartje gemaakt hebt mijn petje af daarvoor ik hoop dat er gauw een andere oplossing komt voor Nick hartelijke groetjes Maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Dat je nog zo lang bent gebleven in het ziekenhuis? Nee natuurlijk gaat dit niet werken!!!
    Ze hebben toch ervaring met kinderen zoals Nick...dat je nog zo lang bent gebleven...Pffft wat een toestand! Maar je kaart is weer prachtig Anita...stipjes genoeg en alles weer heel mooi op elkaar afgestemd!
    Fijn weekend en lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een schoontje.
    Heel mooi ingekleurd met leuke kleurtjes en alles zit weer in zo'n prachtige sketch van jou.
    Erg leuk gedaan Aniet.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Popla klinkt zoooooooooo leuk maar helaas, niet ff "popla" gepiept dus, arme Anita en Nick!!! Ben heel benieuwd of er een modus gevonden gaat worden waarop het toch gecontroleerd kan worden en er een eind aan al dat gedoe gaat komen. Heb jij al eens bij een bepaald forum met Down-kindjes geinformeerd of er iemand is met goede ervaringen????
    Kaart en sketch zijn leuk Anita en ik moet een kaartje amken dit weeknd dus..ga proberen mee te doen hoewel ik er niet zo goed in ben volgens de regeltjes te werken!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Anita. Je kaart is prachtig gemaakt volgens de schets. Lekker vrolijk! Dat was je van de week vast niet. Wat een gedoe, maatr je moet toch wat proberen. Het is jammer dat zulke dingen even duren en dat kinderen geen geduld hebben en bij jouw meneertje zal dat nog lastiger zijn. IK hoop dat de artsen er wat uit kunnen halen en dat het lukt dat hij tzt zindelijk is een geen luier meer aan hoeft. Veel sterkte voor de volgende keer We zullen het wel horen. Geniet van het weekend Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  22. hoi anita
    nou ik zou zeggen petje-af voor jou hoor want je bent wel extra in de weer met jou kleine kereltje en dan ben je later opgebrand, maar dat is niet te zien aan je mooie vrolijke kaart
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ja, je maakt wat mee in het ziekenhuis!
    Je kaartje is super!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Zo Anita je heb heel wat meegemaakt. Je kaartje is super mooi fijn dat je nog tijd heb om te knutselen.
    Groetjes Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat is het weer een schattig kaartje geworden. Ga zo meteen met de sketch aan de slag. Gelukkig kon je na de lange dag in het ziekenhuis weer aan de knutsel.
    Groetjes Ismel

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Je kaart is weer prachtig hoor en je vorige is ook gaaf
    Wauw wat een verhaal weer met Nick
    Wens je sterke met het vervolg

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hele mooie kaart.
    Hoop voor je dat er een beter vervolg komt voor Nick, maar weet dat er velen zijn die niet zindelijk worden en als je alles hebt geprobeert, houd het gewoon op.
    Hoe vervelend het dan ook is.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. wat een schattig kaartje Anita
    prachtige kleuren heb je gebruikt
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  29. een hele mooie lieve kaart Aniet.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Geweldig Anita, wat een super mooi en vrolijk kaartje.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi Anita,prachtige kaart heel fleurig.Hopelijk gaat het de volgende keer beter met Nick.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  32. hoi Anita, je verhaal toch wel met een lach gelezen, hoewel het voor jou vast geen pretje geweest moet zijn, ik neem mijn petje voor je af en sterkte met het vervolg.
    Je kaartje is ook weer een schatje en wat je zegt..., stippels genoeg, groetjes en een fijn weekend, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een mooi kaartje Anita, lekkere vrolijke kleurtjes heb je gebruikt.
    Jemig wat een gedoe bij de plas-poep balie. Ik hoop dat ze een goede oplossing voor Nick gaan vinden.
    Fijne avond, gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een vrolijk kaartje, ik ben dol op stippen en strepen.
    Het is toch wat met die Nick van jou! Ik zie je al rennen door die gangen. Valt allemaal niet mee voor jou, maar als je het zo leest is het erg grappig. Ik heb wel met je te doen hoor. En dan te bedenken dat hij alleen maar groter wordt ( en zwaarder)
    Maar Aniet heeft overal een oplossing voor!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Superkaartje! Hou van stippen en strepen ! ( en bloemen en frutsels enz. ha, ha)
    Jammer dat het niet zo goed ging want nu duurt het alleen maar nog langer voor jullie.
    Ook wel een beetje komisch zoals je het nu aan ons vertelt, ik zie je al rennen door de gangen! Ik weet het, op zo'n moment is het helemaal niet grappig, maar er zijn altijd ergere dingen, toch?
    Groetjes en heel veel sterkte met alles,

    Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Schitterende kaart, Anita. Mooi dp en besties ziet er heel mooi uit en de kleuren past heel mooi bij het dp en details. Ik ga zekere mee doen. Het valt niet mee zo'n ochtend in het ziekenhuis. En dan ook nog geen resultaat. Succes met de verdere onderzoekn.
    Ook je vorige kaart is schitterend.
    Fijn weekend
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Heel leuk kaartje Anita met een prachtige sketch en ook het stempeltje weer prachtig ingekleurd....
    En het is een heel gedoe geweest met Nick op ´popla´ afdeling... een hele onderneming om hem telkens onder controle te houden....Sterkte alvast voor een volgende keer ....

    Groetjes en een fijne zondag morgen
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Ha Aniet,
    wat een toestand weer in het ziekenhuis. Hopelijk lukt het op een of andere manier toch om te onderzoeken..
    Je kaart is weer een plaatje, een echte AnitaM-kaart, herkenbaar aan de strikjes...En de sketch is ook mooi!
    Fijne zondag.
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  39. pfff wat een verhaal weer met je mannetje, dondersteen! Wat heb je een leuke opdracht bedacht en een top voorbeeld! Knap hoor onm zelf een sketch te maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Pff Anita je kereltje stelt je geduld aardig op de proef, en net als je het eigenlijk allemaal niet kan gebruiken dan gaan ze van alles uit halen. Pfff niet gemakkelijk. En als het uiteindelijk dan nog geen resultaat heeft dan is het toch een klein beetje balen. Ik hoop dat ze iets kunnen vinden, wat voor Nick niet te lang duurt, en wat wel goed meetbaar is. Want ik kan me voorstellen dat hij het op een gegeven ogenblik genoeg vindt. Succes met je kanjer! Je kaartje is erg leuk en ook de schets vind ik super Anita, en stipjes en streepjes daar maak je me altijd blij mee, dus wie weet ga ik mee doen. Fijne zondag, groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Een leuke uitwerking van de sketch Anita en inderdaad...stipjes genoeg!
    Wat een verhaal over de Popla-poli, 'k kan me goed voorstellen dat het zweet over je rug liep en ik hoop voor jullie dat er een oplossing wordt bedacht die voor Nick te behappen is, dit was niet te doen!
    groetjes van Janet

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Anoniem10:45

    hallo anita
    heb met veel plezier weer je verhaal gelezen
    ja weet het in t echt is alles niet zo leuk maar je beschrijft het met zoveel humor
    dan moet ik lachen of ik wil of niet
    maar ik hoop dat wel alles goed komt
    want hij wordt natuurlijk groter en zwaarder
    ff over je kaartje echt schitterend weer
    ga proberen om m na te maken
    verder sterkte met alles en een heel fijn weekend
    knuf voor jou dani en nick
    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hoi Anita,

    WAt een lief en vrolijk kaartje heb je weer gemaakt!!
    Je verhaal schrijf je weer zodat je het bijna voor je ziet, maar ach wat zul je het warm hebben gehad!!
    Veel liefs Annemarie en Merit

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Hoi Anita,

    Wat een ramp zo'n bezoek. Ik snap best dat je daar wel tegenop ziet.
    Gelukkig kan je dan weer je ontspanning vinden in het maken van zo'n geweldig kaartje als deze.
    Wat een plaatje is het weer geworden en de sketch is ook erg leuk.
    Liefs, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat een prachtig kaartje.
    Jammer dat het in het ziekenhuis niet ging zoals gehoopt.
    Liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat een vrolijke kaart is het geworden anita, superleuk gemaakt en de sketch is ook geweldig.
    Jeetje zeg, ik kan me indenken dat je het er benauwd van kreeg, wat een gedoe is dat geweest zeg en helaas nog niet echt iets bereikt. Ik hoop toch zo dat het allemaal gaat lukken want hoe fijn zou het toch zijn als hij geen luier meer aan hoeft, zowel voor jou als voor hem natuurlijk. Heel veel sterkte met het vervolg.
    fijne zondag, liefs Hanny♥,
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Mooie kaart en schets Anita.
    Ik hoop toch nog steeds in een goede afloop met het zindelijk worden van Nick.
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Oh, oh, oh, wat is het toch een pienter mannetje. Hopelijk gaat het wel een beetje lukken om hem zindelijk te krijgen.
    Je kaartje is weer een prachtexemplaar geworden. Ik ben er hard over aan het denken om dadelijk met de sketch aan de slag te gaan.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Hoi hoi Anita,
    mooi gestippeld kaartje, wat een verhaal weer met Nick je zoon,
    ik moest er wel een beetje om lachen ( niet om je uit te lachen natuurlijk),
    je schreef het zo beeldend dat ik het geheel voor me zag,
    jij rennend door die gangen en binnengaan bij behandelend artsen, leek wel een film..
    veel succes verder met het vervolg!
    groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Anoniem17:18

    Een leuke schets met mooie uitwerking! Hoop dat het volgende bezoek aan de popla poli (inderdaad een betere naam) beter gaat. Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Mooie schets en kaart heb je gemaakt.En succes met je boefje ik geef hem groot gelijk wegwezen wij komen er liever ook niet maar het zal wel goed komen met hem
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Jeetje wat zal jij bekaf geweest zijn na zo'n dag, maar hoop dat het binnenkort toch
    voor jullie in orde gaat komen en dat ze met een goede oplossing komen.
    De sketch is weer gaaf en je kaart net zo, mooi hoor ☺
    Een leuke en gezellige (knutsel) zondag nog ☼
    Liefs van Erica
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  53. weer een mooi kaatje anita toch wel leuk de stippen en strepen er in bestie ook weer mooi gekleurd

    wat een toestand met nick dat kost je ook veel engergie he maar misschien na een tijdje wel wat beter gaat en kunnen ze daar op de poli niet wat bedenken voor hem op een spelende wijs misschien heeft die ook een knuffel die mee kan dat kan ook helpen zo maar even wat tips hoor

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een mooie kaart en sketch heb je gemaakt. Heb zelf ook al met plezier aan deze sketch gewerkt. Je kwam helemaal op het goede moment hiermee, want ik zat helemaal vast met een kaart en hiermee kon ik weer verder.
    Wat een expeditie was dat voor je in het ziekenhuis. En inderdaad kinderen kunne heel sterk zijn als ze niet meewerken. Ik hoop dat er snel een goede oplossing gevonden wordt.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  55. wat een schat van een kaart.
    Wat een dag zeg, wat zul je moe zijn geweest en hoop dat er snel een oplossing komt.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  56. wat een mooi kaartje is het weer geworden
    groetjes ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Jij hebt weer aardig wat beleefd vorige week zeg, wat een toestand. Ben benieuwd hoe ze het hierna aan gaan pakken. Hopelijk zo dat het ook iets opleverd.
    Je kaart ziet er weer prachtig uit, zoals altijd.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Prachtige kaart en lekkere frisse kleuren.

    Huggsss, Angelique

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita