31 december 2013

Tja ben gewoon een bange poeperd ....!

Nog één dag en dan is 2013 alweer voorbij, wat is het jaar toch omgevlogen hè, niet normaal. Het was een jaar met een lach en een traan en hoe fijn is het toch in dit heerlijke blogkaartenwereldje als je dat met elkaar kan delen. Buiten het genieten van de schitterende kaartjes die je voorbij ziet komen is het ook zo mooi om te zien hoe iedereen met elkaar meeleeft in goede en slechte tijden. Daar kan ik zo van genieten. Bedankt lieve bloggertjes dat ik daar ook deel van uit mag maken. Zoals ik verleden week al schreef  zou mijn leventje er echt een stuk saaier uitzien zonder jullie. Wil iedereen met onderstaand kaartje een hele fijne jaarwisseling toewensen en voor iedereen een supermooi, gelukkig, gezond, liefdevol en creatief 2014. Vanavond ben ik lekker alleen thuis met Nick en Dani is buiten te vinden om zijn zo geliefde vuurwerk af te steken, pfff ieder jaar ben ik weer superblij als hij weer binnen is want ik moet daar helemaal niets van hebben, ik vind het supereng en eh Nick vindt die knallen ook maar niets, hahaha als ik dit zo lees weet ik niet of we het saampies wel zo gezellig hebben vanavond. Om 00.00 uur ga ik wel heel eventjes naar buiten toe om naar het vuurwerk te kijken, maar mijn hartje gaat dan als een gek tekeer, ben echt een bange poeperd wat dat betreft, nee Dani heeft het niet van mij dat hij zo gek van vuurwerk is. Doe jullie ook voorzichtig als jullie vuurwerk gaan afsteken. 


Bedankt voor de reacties op mijn vorige geborduurde kaartje, heb er weer van genoten met het bekende glimlachje van oor tot oor. Super van jullie. En zoals keer op keer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

50 opmerkingen:

  1. Wat een mooi winters kaartje laat je weer zien. Ik heb gelukkig een dochter die niets heeft met vuurwerk, van het afsteken moet ik niets hebben. Ik geloof best dat je blij bent dat je oudste vanavond weer heelhuids binnen is. Een fijne jaarwisseling Anita, en alle goed wensen voor 2014 met veel blogplezier, en creativiteit. Groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Anita,
    Je kaartje is weer prachtig!
    En wat vuurwerk betreft ik blijf binnen en kijk lekker achter het glas naar de vuurpijlen die de lucht ingaan. mij niet buiten gezien brr doodsbang ben ik er voor.
    zou het dan toch in de naam zitten ha,ha.
    Fijne jaarwisseling.
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. schitterend kaartje.
    Heb ook een hekel aan vuurwerk en ga vast niet na buiten.
    Denk dat ik het oud en nieuw ga uitslapen, want ben met mijn gezondheid weer terug bij af. Ben 24 en 27 december beide bij de huisarts geweest en met deze 3 soorten medicijnen en bijwerkingen kan ik wel slapen.
    Ben tussentijds wel aan het knutselen om op andere gedachten te komen.
    Plaats vandaag nog een kaartje.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kaart !!
    Ik wens jullie een gezellige jaarwisseling !
    XX Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Een super mooi kaartje om 2013 af te sluiten Anita....Ik heb heel erg genoten van al je verhalen en geniet daar dan ook volop van.
    Bij moeilijkere tijden is gedeelde smart halve smart...maar ook breng jij dikwijls heel vrolijk nieuws....dus gewoon doorgaan in het nieuwe jaar..
    Ook bedankt voor de lieve reacties op mijn kaartenblog...super leuk vind ik dat
    Ik wens jullie een hele goede jaarwisseling en een super goed, gezellig, gezond en toch vooral een creatief 2014 toe...
    liefs Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige kaart weer Anita, een super afsluiter voor 2013.
    Wij houden ook niet van vuurwerk hoor, hebben helemaal niets in huis (ja 3 sterretjes die op een kaart verwerkt waren :-D ). Gewoon lekker de tv aanzetten met leuke dingen, hoor je maar weinig van het vuurwerk. Kan me voorstellen dat je het griezelig vindt dat Dani wel van vuurwerk houdt en daar ook mee rondloopt.
    Een hele fijne jaarwisseling toegewenst.

    Liefs Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een superkaartje met die gave afbeelding! Je bent niet de enige die een bange poeperd is hoor! Desondanks wens ik je een gezellige en veilige jaarwisseling en een goed begin!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Een hele mooie kaart En wat het vuurwerk aangaat dat gaat vanzelf weer over onze jongens hadden ook ladingen vuurwerk toen ze 14 15 waren maar ze moeten er nu niks meer van hebben het is even een fase waar ze door heen moeten.Ik wens je een gezellig uiteinde en een creatief nieuwjaar en vooral zo doorgaan.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtig kaartje en bij deze ook een hele goede jaarwisseling en de beste wensen voor het nieuwe jaar. Mij zien ze vanavond ook niet buiten en de rest van mijn gezin ook niet. Zal blij zijn als het over is morgen, dus je bent niet alleen :-))
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie kaart heb je gemaakt. En wat vuurwerk betreft sluit ik me bij jou aan hoor, ik vind het ook eng. Mijn man koopt altijd hele grote vuurpijlen en vorig jaar viel de buis om waar hij de vuurpijl in had gezet. Toen knalde de vuurpijl dus niet in de lucht maar pal voor ons huis waar wij op de veranda stonden en geen kant op konden. Levensgevaarlijk, maar het liep gelukkig goed af. Dit jaar doen we het anders. We gaan vanmiddag de hond naar mijn schoonmoeder brengen en dan met zijn vieren naar Scheveningen waar we een hotel hebben geboekt. Dan hoeven we zelf niks aan te steken en kunnen we op een veilige afstand lekker naar al het mooie vuurwerk kijken.
    Fijne jaarwisseling!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  11. heel mooi kaartje, ik wens je een fijne jaarwisseling en het allerbeste voor 2014, liefs, marion

    BeantwoordenVerwijderen
  12. hij is weer mooi anita dit kaartje met de leuke bestie er op

    en ik ben ook niet echt een held met vuurwerk vind wel mooi om te zien achter het raam hi hi manlief gaat meestal wel naar buiten toe

    hier ook gezellig met schoonma samen oud en nieuw thuis vieren

    wens jou en de boys ook een fijne jaarwisseling toe en een gezond en creatief 2014 toe

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wat een schatje heb je er weer van gemaakt Anita, ja en dat vuurwerk dat weet wat, wij zijn altijd blij als het na 12 uur gaat plenzen zodat die gasten de andere dag geen brokken kunnen maken met de restanten. Je gaat nu zeker ook de nieuwe uitdaging aan bij Corrie en Cindy, er komen wel wat patroontjes jouw kant op, groetjes en ondanks het geknal, toch een fijne jaarwisseling, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ook ik kom beslist niet buiten Anita, zelfs vandaag de hele dag niet want het dreunt en knalt al weer de hele morgen...waardeloos!! Uit de grond van mijn hart hoop ik dat er echt een verbod komt maar ik vrees dat dit "wishfull thinking" is en blijft als je nu weer leest voor wat een kapitaal er is gekocht........onverbeterlijk!!!!!
    Blogland is een warm land waar we met en van elkaar genieten dus we gaan in 2014 weer heerlijk verder, fijne jaarwisseling !!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Anita wat een mooie kaart, wens jou en je kinderen een goede jaarwisseling en een gezond maar zeker ook een fijn en creatief 2014 toe...

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Anita,
    Je sluit het jaar af met een prachtige kaart!!
    Wens ook jou een Voorspoedig,gezond en creatief 2014!!!
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Prachtige kaart Anita! Voor jou en je gezinnetje een super nieuwjaar gewenst met veel gezondheid, liefde en geluk! Hou je Dani vanavond wel in de gaten want ik vind dat vuurwerk ook maar niks!
    Liefs Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Anoniem12:27

    Een plaatje van een kaart,super mooi en een hele fijne jaarwisseling en je bent echt niet de enige bange poeperd durf al de hele dag niet naar buiten en ga ook niet naar buiten een keer een rotje tegen mijn been gehad.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Een schitterende kaart Anita.

    Een fijne jaarwisseling en een gezond en liefdevol 2014.
    Blijf maar lekker binnen,veel veiliger,ben zelf ook zo bang.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Super mooie kaart. En zoals jij zelf al zegt is het heel fijn dat je een en ander met elkaar kunt delen, en dan ook nog hele lieve meelevende respons krijgt. Ook van jou heb ik dit afgelopen jaar als heel prettig ervaren. gedeelde vreugd is dubbele vreugd, en gedeelde smart is halve smart. En verder zou ik je mooie bloggie komend jaar niet willen missen met al die mooie kaarten en prachtige verhalen erbij, hihi. Ook voor jou een hele fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2014. liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi hoi Anita,
    Mooi kaartje!!!
    Nou ik heb dat ook hoor, kom niet graag buiten met dat vuurwerk,
    ook ons hondje Saartje zit te bibberen, ben heel blij dat Richard thuis is,
    vanavond, ik mag gaan werken, dus is ze niet alleen!
    Toch een fijne jaarwisseling toegewenst!
    warme groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hey Anita,

    Wat een super leuke kaart maakte je hier voor nieuwjaar... Ik wil je bedanken voor de trouwe bezoekjes aan mijn blog en ook omdat we hier mee in jouw leventje mogen piepen... Je kan het altijd allemaal zo mooi neerpennen... Het lijkt wel of we elkaar kennen...
    Voor vanavond een heel fijn jaareinde. Geniet maar met Nick en blijf gezellig binnen... Verder een mooie start voor een gezond en creatief 2014!

    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Anoniem13:22

    Schitterend Anita! Vind die kleuren prachtig!!!
    Ik blijf lekker achter het raam met m'n kindjes wij vinden het ook wel mooi om te kijken maar achter glas! hahahahahaha
    Geniet ervan!
    Fijn uiteinde en een heel goed begin samen!
    Liefs Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Mooie kaart Anita.
    Jij en de kids ook een fijne jaarwisseling.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Gaaf die kaart Anita, en hij is niet eens recht, dat vind ik mooi zo. Jij gaat ze steeds mooier maken zeg! Fijne jaarwisseling en fijn en creatief 2014 . Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Heel mooi kaartje weer !
    Fijne jaarwisseling
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Van de ene bange poeperd tot de andere bange poeperd wens ook ik jou een heel mooi uiteinde toe samen met je kids en een heel mooi en fijn 2014 wens ik je toe. Je kaartje is zoals altijd een poepie zullen we dan maar zeggen. :)

    Groetjes en liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hier ook en held bwhaaaaaaaaaaaaaa nee moet er niets van hebben Anita
    wat is dit ook weer een mooie sherri ben der gek op!
    Aniet voor jouw en kinderen een fijne toch rustige jaarwisseling en een goed 2014
    Lieve groetjes Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat een heerlijk winters kaartje anita, TOp.

    Fijne jaarwisseling

    Groetjes hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi Anita,
    Wij zijn ook niet zo blij met vuurwerk en onze beestjes al helemaal niet, zal blij zijn als het weer voorbij is..Je laatste kaartje van dit jaar is prachtig, weer zó mooi ingekleurd en afgewerkt,fijne jaarwisseling en wens jou en je mannen alle goeds voor 2014,liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  31. het is een prachtige kaart Aniet.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Mooie kaart weer!
    Ik wens jou en je twee kanjers een fantastisch 2014!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Prachtige winterse kaart.Voor jullie ook een hele fijne jaarwisseling en een creatief en gezond 2014.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Het was een heel mooi en leuk blog jaar, ik zou het niet meer willen en
    kunnen missen hoor, we gaan in 2014 gewoon verder !
    Je kaart is weer een plaatje Anita !

    Hele fijne gezellige dagen nog gewenst,
    lekker genieten en knutselen.
    Een prachtig, geweldig en goed uiteinde
    en de allerbeste wensen voor 2014 ☺

    Veel liefsss van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Oh Aniet, wat een heerlijke post weer vandaag. Wat maak je me gelukkig. Ik denk altijd dat ik de enige ben, maar ik krijg de bibberatie van vuurwerk. Jij gaat om 12 uur naar buiten. Ik niet eens. Ik sta al ruim 40 jaar achter de ramen te kijken. Vind het best mooi, maar uit de verte. 40 jaar geleden had Wim voor t eerst en t laatste vuurwerk gekocht. De jongste zeurde zijn hoofd gek. Ze waren 2 minuten buiten gooide er iemand van de galerij een rotje naar beneden, plofte uiteen in Rons gezicht. bril zelfs gesmolten. Om 15 over 12 zaten ze in het ziekenhuis. Alles met een sisser afgelopen, als je het eeuwigdurende suizen in zijn oren niet meerekent. Neen mij krijg je niet naar buiten. En als er een verbod komt, steek ik voorwerk af. hihihi gr leny w Fijne avond

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Mooie uitgebreide kaart heb je gemaakt. Enne... ik ga de deur niet uit hoor, ik vind al dat vuurwerk ook maar niets. Succes... ;-) en veel plezier uiteraard. Fijne jaarwisseling!

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Wat een fantastisch kaartje heb je gemaakt! Een gelukkig, gezond en creatief 2014 voor jou en je mannen!!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Een super kaart, Anita. En dat gevoel van het vuurwerk ken ik wel. En ik ben altijd weer zo blij als rond een uur of 1 iedereen weer binnen is met nog 10 vingers, en ogen en oren die het nog doen!
    Een heel goed nieuw jaar toegewenst!

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Een prachtige kaart om het jaar mee af te sluiten, Anita!
    Ik vind dat geknal ook maar niets. Bleef lekker achter glas kijken naar al het moois dat in het dorp de lucht werd in geschoten!

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Een hele mooie kaart Anita!! En Dani weer veilig thuis?
    Een heel goed en creatief nieuwjaar gewenst!!!
    Groetjes,
    Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Mooi kaartje weer Aniet!
    Jij ook een heel fijn en gezond 2014 gewenst met je jongens.
    Het knalt hier nog de heel tijd weer, nadat het donker werd.
    Veel knutselplezier en natuurlijk vooral ook blog plezier gewenst, want dat verhoogt de feestvreugde...
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Jij ook de beste wensen voor 2014. Ik ben ook helemaal niet blij met dat vuurwerk, buiten dat ik het gevaarlijk vind, vind ik het ook nog doodzonde van het geld. Zoveel geld de lucht in, in deze tijd van crisis.
    Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt, echt heel mooi winters.
    Groet Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hoi Anita. Een prachtige kaart. Mooi voor het nieuwe jaar. Ik hou ook niet van vuurwerk. Wel mooi om te zien achter het raam. Maar niet van die knallers eng.... dus...... Alle goeds voor 2014. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Prachtig is je kaartje, ik geniet er weer van. Zoveel moois op te bewonderen. Ik ben zelf ook geen held met al dat vuurwerk, kijk wel achter het raam hihi. Wens jou en je twee kanjers een heel goed en creatief 2014 toe!!

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Schitterende kaart, Anita. Prachtige kleuren en leuke details. Wat een gave digi van Besties.
    Ik ga ook nooit naar buiten. Kan niet zo goed tegen de kruiddampen.

    De beste wensen voor 2104, met veel geluk, gezondheid, liefde en knutsel plezier.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Prachtig. Erg mooi all die lagen en je bloemen zijn ook weer schitterend.
    Gelukkig Nieuw Jaar.

    Huggsss, Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  47. wat heb je een mooie kaart gemaakt, leuk
    de beste wensen trouwens nog voor jou en je jongens

    liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Ha bange poeperd, hahaha!! Ik was ook niet buiten te vinden, ik moest bij ons bange hondje blijven. Je kaart is weer supermooi, meid!!
    Ik wens jou alle goeds voor 2014 met veel creativiteit. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Dag Anita! Eerst nog de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!
    Je kaartje ziet er weer heel leuk uit, mooi papier, leuk ingekleurd, super dus! Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Een heel MOOI laatste kaartje voor 2013. En dan is het nu 2014.
    Ik wil jou en al degene die je lief zijn het ALLER BESTE toewensen voor dit nieuwe jaar.
    Ook nog bedankt voor je kerst-"nieuwjaars"-kaartje ☺☺☺
    Liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita