13 juli 2013

Zo zielig ze heeft vogelpoep op haar hoofd!

Deze keer geen Bestie die me momenteel in haar ban heeft, want oh oh oh wat zijn ze toch superleuk maar een kaartje met het schattige bruidspaartje Edwin en Tilda die ik al een tijdje geleden gemaakt heb. Had het nog niet geplaatst want vond het zo zielig voor Tilda en waarom dan wel. Nou dat zal ik je vertellen, dan loopt ze op de mooiste dag van haar leven naast haar grote liefde en dan komt er zo een stomme vogel en die poept zo op haar hoofd, dat is toch om te huilen niet. Het zal je maar gebeuren. Maar ach toch maar op mijn blog gezet want iedereen wil toch zijn trouwfoto laten zien ook al heb je vogelpoep op je hoofd. En het gaat om de liefde toch en die zit wel snor tussen die twee, kijk ze toch eens pronken. Stampendous Frantage het is geweldig spul maar oh oh oh soms zo moeilijk op de goede plekken te krijgen en soms met het gevolg dat het nou niet bepaald op de charmanste manier naar voren komt. Jeetje wat ik zit ik weer af te wijken met die vogelpoep, lijk Hilbert van der Duim wel en laat ik er maar over stoppen want anders blijft dit mij ook nog jaren achtervolgen Aniet en haar vogelpoep. Oeps zeg ik het weer ....... Wil mijn kaartje mee laten doen aan de challenge van Marvelous Magnolia waar deze keer alles mag. En zie net tot mijn grote vreugde dat ik tweede ben geworden met mijn ijsjeskaartje bij Scrap Cards Challenge en dat ze daar deze keer een kaartje willen zien wat met trouwen te maken heeft, dus daar wil ik hem ook aan mee laten doen. En joepie mijn vakantie is begonnen, zowaar met een zonnetje buiten hoe fijn is dat. Een beter begin kan je niet hebben. Heb er zo een zin in om eventjes 3 weekjes niet te stressen, lekker bijkomen van de drukke tijd. Heerlijk!


En hoe gaat het met mijn nek en arm, nou het lijkt ietwat beter te gaan, zal die Tramadol dan toch zijn werk doen, slik er trouwens nog maar eentje op een dag in plaats van twee want soms was ik net zo een onhandige kluns die overal haar koppie stootte, een raar gevoel, kan het niet omschrijven. Heb trouwens inmiddels ook een arbo-mevrouw op mijn werk langs gehad en die heeft ervoor gezorgd dat ik een nieuwe stoel heb gekregen en zo lachen ik weet dat ik niet de grootste vrouw op de wereld ben maar dat ik zo een smurfje ben dat had ik nou ook weer niet verwacht. Mijn stoel moest zo een stuk naar beneden met het gevolg dat als ik nu ga zitten gewoon naar beneden plof, zelfs mijn ladeblok past niet meer onder mijn bureau omdat die zover gezakt is. Maar goed baadt het niet dan schaadt het niet.

Welkom Marianne en Abbie op mijn blog, superleuk dat jullie volger zijn geworden, helemaal gezellig. Bedankt voor de superleuke reacties op mijn beterschapskaartje met Bestie met haar schattige pantoffeltjes, het glimlachje was weer goedschiks aanwezig. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

Maandag is het dan eindelijk zover dan gaat de eerste challenge van start op de My-Besties Dutch Girls Blog, zo spannend maar ook zo superleuk, ben zo benieuwd, nog geen volger neem eens een kijkje op het blog, je maakt nu ook kans op een leuke candy. Hoop dat velen van jullie mee gaan doen aan de challenge, het team heeft er in ieder geval superveel zin in.

68 opmerkingen:

  1. Wauw! Ook al een plaatje! Xx linda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige kaart Anita, Leuk paartje. Mooi gemaakt. Lieve kleuren. Fijn te lezen dat het beter met je gaat. Fijn weekend. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw wat een geweldige kaart weer Anita! Ik moest eerst even goed kijken naar die vogelpoep van je maar idd het is net zo'n vogelpoepje geworden hahaha.
    Fijne vakantie en lieve groetjes, Heleen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een plaatje en de vogelpoep nmen we voor lief..... dat zie je op de foto niet, dat je zo klein bent. Heeft nick dat niet van een vreemde, groetjes. Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha,vogelpoep op je hoofd brengt geluk zeggen ze toch? Leuke kaart én verhaal weer Anita,fijn dat het weer wat beter met je arm gaat,er komt een hele mooe zomerweek aan dus je vakantie begint goed en misschien herstel je dan nog sneller...geniet ze,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kaart Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  7. mooi kaartje en het poepje misstaat niet hoor

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een mooi kaartje Anita en wat ben ik blij te horen dat het ietsje beter gaat met je. Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wauw...SUPER mooi kaartje Anita!
    Fijn dat het wat beter met je gaat. Fijn weekend en vakantie.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Anita,
    Heerlijk vakantie, lekker genieten..wij hebben er al een week opzitten, je kaartje met bruisdspaar is erg schattig en weer mooi ingekleurd..heel veel succes met de 1ste challenge op het Besties Blog..fijne vakantie, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooie kaart Anita Fijn dat het weer wat beter met je gaat.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hi Hi anita ik had het laast ook hoor met de frantage en op mijn bloem bleef het helemaal niet zitten

    maar je kaart is weer erg mooi met het bruidspaardje en ach magnolia blijft ook nog gaaf vind ik inplaatst van bestie

    heb wel de digi gekocht van het mesije met de sloffen van je beterschaps kaart vond haar zo lief kon haar niet weerstaan

    geniet van je vakantie en fijn dat je al iets minder last hebt

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Fijne vakantie geniet er maar van!!Schitterende kaart weer Anita leuke stempel met dat bruidspaar.

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik zie geen vogelpoep hoor, is maar net hoe je er naar kijkt ;) De kaart is heel mooi en glinstert ook zo leuk.
    Geniet van je vakantie en doe het maar kalm aan, ook met de Tramadol, is rotzooi hoor. Mijn moeder werd er heel vergeetachtig van.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Zo meid lekker eindelijk vakantie en nog wel 3 weken,geniet er maar lekker van doe ik nu ook nog 2 daagjes.Maar ben om 14.00 uur vrij,neem al genoegen met een uurtje zon om me kleurtje bij te houden whawhawha!!!!

    Wat heb je een lekke shabby chic gemaakt joh,echt weer een toppertje.Met of zonder "vogelpoep" op haar hoofd ze zijn altijd gaaf jouw creaties,we kijken niet zo nauw.

    Ik heb weer in een piskreuk gelegen om je tramadolletje en je bureaustoel jij moet echt een Brigiite Kaandorp auditie doen,die komt ook altid zo lekker uit de hoekzetten.Gaaf hoor,houd van humor.Ik zie je al helemaal onder je bureau zitten met die nieuwe stoel.Maar even serieus is toch goed dat zo'n arbo-arts komt kijken.Wordt je toch zere neus,whaaaa,genomen.

    Niet,geniet lekker van je vakantie en rust lekker uit,heb ik ook gedaan,en dat helpt echt.Maandag is me batterij weer helemaal opgeladen en gaat het feest weer voor me beginnen.

    Ik spreek je gauw weer tot laters,
    liefs Nit@

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heb precies heel wat mooie kaartjes gemist tijdens mijn vakantie. Dit is ook weer een beauty. Echt heel mooi.
    Geniet van je vakantie want hij vliegt voorbij. Ik kan dinsdag alweer aan de slag.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Prachtig wat een leuk kaartje heb je gemaakt, en vooral je leuke verhaal erbij je krijgt iedereen weer aan het lachen...hihi.

    Een fijn weekend !!!

    Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Leuk kaartje. Toffe kleuren.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Anita, ze zeggen dat het geluk brengt hoor, zo'n vogelpoep, dus laten we het daar maar op houden, zou jou trouwens wel eens willen zien op je aangepaste werkplek, hopelijk helpt dat ook een beetje., gelukkig maar dat je wat minder last hebt nu, doe je het wel een beetje rustig aan, je kan nu in je vakantie een beetje tot rust komen, ook niet verkeerd, succes met je mooie kaartje bij de challenges en een fijn weekend, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Anoniem17:09

    Schitterende kaart Anita met mooie details.wat leuk dat je in de top drie staat en gefeliciteerd.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Prachtig kaartje Aniet, leuke freubeltjes erop verwerkt....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ja mooi rechtop en beide voetjes op de grond dan zit je prima.
    Ik weet er alles van ,ik ben ook eens gewaarschuwd.dus ik let daar maar op .
    Succes met de challenge uitdaging ben benieuwd of je veel bloggers krijgt.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Whahaha, vogelpoep of niet...het is een prachtig kaartje, Anita. Helemaal leuk. Gefeliciteerd met je top 3 notering! En nu maar genieten van een welverdiende, zonnige vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een mooie kaart weer Anita, ondanks die (wat jij noemt) vogelpoep. Als je het niet had gezegd had ik het zeker niet zo gezien hihi.
    Succes met de 1e Bestieschallenge, geniet er van.

    Liefs Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi Anita,
    Gefeliciteerd meis met je tweede plek, dik verdiend! En dit kwam heel goed uit hè die trouwkaart! geweldig dat je hem nu meteen heb geplaatst en thank voor het meedoen bij de challenges van Scr@p-Cards en ik wens je weer succes. En top dat ze je een lekkere stoel gaan geven, is je buro te hoog, zagen ze er maar een stuk vanaf, hihi.
    Nu je kaart....Schitterend vind ik hem weer! ook al zit er vogelpoep in haar haar! En joepie de poepie (zeg ik het ook al....) vakantie!!!!! Geniet Aniet en doe lekker waar je zin in hebt, en onwijs veel plezier met de eerste Dutch Bestie challenge.
    Fijn weekend en liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  26. hahaha, vogelpoep, hoe krijg je het verzonnen!
    Fijn om te horen dat het wat beter met je gaat. fijne vakantie!
    Liefs Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  27. mooie trouwkaart gemaakt.
    fijn dat de medicatie wat aanslaat.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Hallo Anita , leuk dat je in de topdrie staat ,
    vogelpoep of niet je kaart is er prachtig door geworden ;)
    Heerlijk vakantie wens je fijne dagen hoor .

    Liefs Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  29. wat een mooie trouwkaartje heb je gemaakt Aniet.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Prachtig kaartje Anita.groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Mooie trouwkaart.
    Het is inderdaad een erg leuke afbeelding.

    Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Prachtig kaartje Anita!
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Zelfs met een vogel poepje is het een heel leuk kaartje haha
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Prachtig trouwkaartje Anita, en dat ondanks de vogelpoep....
    gefeliciteerd met 2e plaatjes met je ijsjeskaartje ....dat was ook een toppertje en dus echt verdient....
    Geniet maar heerlijk van je vakantie....

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een mooi kaartje.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Hoi
    Prachtige kaart weer ondanks de volgelpoep ha ha .
    Gefeliciteerd met je winnende kaart .
    En ook een hele fijne vakantie .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  37. super mooie kaart en gefeliciteerd met je tweede plaats.
    groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hoi hoi wat een mooie kaart en fijne vakantie.gr.Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wat een mooi kaartje Aniet, ik zie wel iets zitten boven de bruidssluier maar vindt het niet lijken op vogelpoep. Hij is supermooi geworden hoor. Gefeliciteerd met je tweede plaats.
    groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een sprankelende kaart en ik denk dat bruidje Tilda het je wel vergeven heeft hoor van die vogelpoep ;)
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Anoniem21:55

    Mooie kaart hoor Anita en die vogelpoep valt niet op hoor. Het is dat jij het zegt maar anders....
    Mooie glanzende kaart.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Volgens mij brengt het geluk dus deze mooie Tilda vindt het vast niet erg *lol*!!!
    Proficiat met je 2e plaatsje, een super fijne vakantie (het gaat weer prachtig weer worden en je krijgt wat je verdient zegt mijn man altijd!!) en heel veel succes met het Besties-blog!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wauw. Wat een pracht, en praal. En dat vogelpoepje zal wel van de witte duifjes zijn die ze net los hebben gelaten ;-)
    Fijne vakantie.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Helemaal lief Anita groetjes van Joke Mulder

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat een gave kaart en wat een schitterend plaatje
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Hoi hoi Anita,
    wat weer een schattig kaartje en wat weer een lachen verhaal!
    Mooie kaartjes zie ik ook hieronder, prachtig gemaakt Anita!
    Fijn dat het wat beter gaat met je!
    Ik wil je een hele fijne vakantie toewensen en geniet van alles!!!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat fijn, vakantie, hopelijk zonder vogelpoepje op je hoofd:-). Geniet er van en je kaartje is weer een toppertje!

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hoi Anita,
    gefeliciteerd met je tweede plaats. Leuk hoor!
    Fijn te horen dat het ietwat beter gaat met je.
    En ook deze kaart is prachtig hoor met haar vogelpoepje, haha.
    ik wens je een hele fijne vakantie, heerlijk uit rusten hoor!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Nou ik merk wel dat ik weer een heleboel heb gemist tijdens mijn vakantie. Wat een leuke kaart geworden met de vogelpoep( haha, brengt toch geluk joh) Ik vind het ook moeilijk spul hoor maar het effect is erg leuk. Leuk van die Dutch Besties blog, ik heb me direct aangemeld als volger, ben gek op die digi''s, ga er ook eens een paar bestellen. Veel beterschap en geniet van je vakantie. Groetjes Marijke.

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Hoi Aniet, je verhalen zijn schitterend om te lezen voor het slapen gaan, ach wat kan jou het schelen dat er vogels voorbij kwamen, het gaat om je kaart en die is super.
    Leuk je tweede plaatsje bij Scrap Card challenge, je hebt het maar druk met je hobby.
    Heerlijk van je vakantie genieten, gelukkig geen wekker die afgaat om half zes.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Ik had je kaartje vanochtend ook al voorbij zien komen via de facebook van Noor-design. Zo grappig...ik dacht, dat lijkt op een Anita-kaartje en toen ik beter keek stond jouw naam er gewoon bij!
    Je hebt het weer erg leuk gedaan. En je verhaal er bij was weer erg leuk om te lezen!
    Geniet van je vakantie. Ik hoop dat je tijd hebt om heel veel mooie kaarten te maken.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Mooi huwelijkskaartje hoor. Prachtig

    groetjes Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Wat ziet dit er weer gaaf uit! Prachtige gekleurde afbeelding en mooie versiersels! En ben je er al uit met je frantage.... zodat nu eens een keer niet je hele huis vol ligt??? hahahaha

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Anoniem09:44

    Hoi Anita ,wat een mooie kaartje heb je de laatste tijd gemaakt.
    Ik had ff geen tijd om te bloggen maar nu ben ik er weer hoor!
    Wat een mooi lief kaartje is dit weer, echt een scheetje (lol).
    Fijne dag en ik wens je ook een hele fijne vakantie groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Heel mooi, ondanks de poep :) Arm kind... wat een pech.
    Geniet maar lekker van je vakantie!

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Schitterend kaartje Aniet heel mooi gedaan en fijn om te horen dat het al iets beter met je gaat en nu dan ook eindelijk vakantie en.....het gaat echt zomer worden dus je ziet je krijgt wat je verdiend he. Lekker genieten meis.

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Hahaha, sorry!!! Ik kan er niets aan doen, ik vind het erg grappig! Anders wel een hele mooie kaart!!!
    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Nou, je hebt weer een prachtige en romantische kaart gemaakt!
    Groetjes,

    Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  59. What a gorgeous card. Your colouring is fantastic and I love all the details. Thanks so much for sharing your creation with us at Marvelous Magnolia and hope to see you soon.
    Hugs, Brita

    BeantwoordenVerwijderen
  60. tja, je kan niet altijd het geluk aan je zijde hebben en ja die vogels laten het ook zomaar naar beneden vallen. En dat nog wel op een van de mooiste dagen van je leven!!!!!!Het zal je maar gebeuren.
    Nu wijk ik eens van mijn verhaal af(ha,ha)
    Het ziet weer prachtig uit hoor Anita.
    En de besties zijn enig maar ook leuk om weer eens wat anders te zien.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Vergeet ik nog iets....

    Ik wens je een fijne zonnige vakantie toe

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Prachtig kaartje hoor en ja die vogelpoep is niet altijd te ontwijken :-) Ik wens je een fijne vakantie toe. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  63. je hebt geen lol aan trammedol, ha,ha,
    maar fijn dat het wat beter met je gaat en wat heb je weer een super mooie kaart gemaakt en een echte binnenkomer meisje.
    ik vind de kleuren ook weer perfect uitgezocht.
    liefs van An

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Haha on danks het vogelpoepje vind ik het een schitterende kaart Anita, heel mooi geheel..!!
    gefeliciteerd met je tweede plaats het is wel verdient.
    Leuk dat je ook deze keer weer aan onze challenge meedoet bij het Scrap cards Challenge blog.
    Een hele fijne vakantie gewenst geniet ervan.


    lieve groetjes Suze

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Jaaaa jij denkt vogelpoep , hier op mijn schermpje dacht ik aan confetti en glitters hihi , nee hoor heel mooie kaart hoor meis xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Hi Anita, this is wonderful, so elegant and love the super details.
    Hugs Sue W.

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita