17 juli 2013

Hahaha wat een bevalling!

Heb ik me hier gisteravond toch gewoon in mijn eentje de slappe lach gekregen, wat een bevalling zeg. Zag de challenge bij het Amerikaanse My-Besties-challengeblog waar je zwart, wit en nog 1 andere kleur moet gebruiken. Had het helemaal in mijn koppie zitten maar zoals zo vaak kun je dat maar beter niet hebben, want wat er ook maar fout kon gaan ging ook fout, en ik had het al zo warm. Tja dan moet je eigenlijk gewoon alles opzij liggen en dan de volgende keer verder gaan maar nee eigenwijzie ging gewoon door. En waarom had ik nou zo de slappe lach, had mijn Bestie helemaal ingekleurd op de wangetjes na, zat te twijfelen of ik die net als de kleur van haar ogen zou doen, en tja daar ging het dus fout, werkelijk alsof ze in elkaar was geslagen hahaha, ze leek wel bont en blauw (nou ja dat moet je ruim zien, pimpelpaars dan). Dacht toen toch eventjes slim te zijn en pakte mijn correctiestift maar weet ik veel daarna pakt hij de markers niet meer (weer wat geleerd), maar gaf nog niet op en dacht weet je wat dan maak ik er gewoon een glitterwangetje van dat moet toch lukken. Bedacht me dat ik ooit eens bij de Action 5 tubetjes paarse tinten glitterlijm had gekocht, dus zo gezegd zo gedaan en ik knijp in het flesje, voel je hem al aan, en werkelijk de hele inhoud zat op haar gezicht, vind je het gek dat het zo goedkoop was. Nog geprobeerd het er af te vegen maar nee een complete mislukking, ik had me toch een schik, zat er zo verdwaasd naar te kijken dat ik werkelijk de slappe lach kreeg. Toen maar weer een keer uitgeprint en ja hoor daar viel mijn koffie overheen, pffff gelukkig nog niet ingekleurd, dacht doe nog één poging en als het dan weer misgaat is het helaas pindakaas en opruimen heen en de volgende keer maar weer verder gaan. Maar deze keer ging het goed nou ja goed hij is ingekleurd maar zwarte haren dat is toch wel een verhaal apart zeg, had eigenlijk weer een lieve mevrouw van Youtube moeten opzoeken, maar goed heb mijn best er weer op gedaan met dit als eindresultaat. Maar of ik nog eens zwarte haren kleur ehhh dat weet ik niet hoor. Wat is dat moeilijk zeg.


Welkom Marion op mijn blog, leuk dat je ook volger bij mij bent geworden, gezellig. En wat een supergave reacties zijn er gisteren op de voorbeeldkaartjes voor de eerste challenge van My-Besties Dutch Girls Blog gegeven, echt genieten noem je dat. Oh ja we hebben de 150 volgers inmiddels gehaald, 153 zelfs, en de uitslag van de candy staat er op. Heb je ze nog niet gezien dan moet je maar eventjes gaan kijken op het blog, mijn teammaatjes hebben zulke mooie kaarten gemaakt. Zag ik gisteren toch dat ik met twee Besties-kaartjes in de prijzen ben gevallen, hoe gaaf is dat, bij het Amerikaanse My-Besties challengeblog zat ik bij de runners up en mocht ik 3 digi's uitzoeken, hoe leuk is dat en werkelijk ik had nog niet gemaild en vlak daarna had ik ze al binnen, helemaal super en bij de Scrapbook Stamp Society Challengeblog stond ik in de designer top 3. Je begrijpt mijn dag kon niet meer stuk en dat op mijn eerste vakantiedag. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

68 opmerkingen:

  1. Ohhhhh Aniet ik leef helemaal met je mee .... wat een donderwolken moeten er daar gevloeid hebben!! Ik zou ook helemaal Gek worden... en dan met dit weer...pfffft je zweet je skelet uit werkelijk dan als je intensief bezig bent en het lukt niet!! Hoop dat je nu een beetj bij bent gekomen... rustig opbouwen naar het volgende kaartje!.... Ennnn hoe gaat het met het nekkie???

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is mooi geworden Anita ondanks de zware bevalling hihi.

    Liefs van Bianca

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Aniet,
    sjonge, wat een toestand!! Scheelt vast dat je vakantie hebt! Uiteindelijk is de kaart helemaal mooi geworden hoor!
    Ik vind hem prachtig van kleur.
    Binnenkort ga ik er mee aan de slag, met de Bestie...
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kaart!! En de kleuren zijn top..

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ja haha echt belachelijk wat er allemaal mis kan gaan he? maar ik vind je kaart toch mooi geworden hoor. maar ik vind de digi's van betsie erg mooi maar heb al 2 keer geprobeerd wat te bestellen maar het lukt niet de eerst keer kwam mijn betaling er niet door en de tweede keer wel . Heb wel betaald 12 dollar maar ze hebben waarschijnlijk geen bestelling binnen gekregen. Heb er een mail achter aan gestuurd met mijn ordenr maar geen reactie. beetje jammer . Maar gelukkig heb ik er wel 2 digi's een via Noor en een via Tiets. gr Gea B

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is vreemd Gea, mijn ervaring is juist dat het heel snel afgehandeld wordt Heb je bij Etsy besteld? Misschien het tijdsverschil ... ik hoop voor je dat het toch nog goed komt. Succes!

      Verwijderen
  6. Hoi hoi
    alles komt weer goed zo zie je maar
    deze is prachtig gekleurd en een super leuke kaart ook weer .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een verhaal weer zeg en wat kan er eigenlijk allemaal toch mis gaan bij het kleuren van een digi/stempel.
    Maar je heb met de goed-gelukte een prachtige kaart gemaakt!
    Gefeliciteerd het het in de prijzen vallen, verdiend hoor want je maakt altijd prachtige kaarten.

    Liefs Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ondanks alle tegenslagen is het toch een heel mooi kaartje geworden, Anita.

    Liefs,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ondanks de moeilijke bevalling, toch een heel erg mooi en geslaagd kaartje hoor ! top gedaan
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuk kaartje. Nou dat is echt de moeite waard hoor.
    Groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Anita,

    Wat kun je toch heerlijk "kletsen", zo leuk om telkens je "voorwoord" van een kaart te lezen. Alsof ik bij je aan de keukentafel zit...

    Wat ben je toch goed in het kleuren van stempel, helaas gaat mij dat nog niet zo goed af. Echt mijn complimenten voor je gweldige kaartjes....SUPERRRR !

    Ik kan helaas niet zo vaak reageren op je berichten als dat ik zou willen :(
    Daarom heb ik een candy uitgeschreven, om alle trouwe reageerders te bedanken.
    Doe je mee ? Lijkt me leuk...(http://www.anreda.blogspot.nl/2013/07/blogcandy-en-moeders-mooiste.html)

    Groetjes, Anreda

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een toestand in huize Meyer hahaha, maar gelukkig is het uiteindelijk nog gelukt. En Hoe!! Weer een supermooi kaartje. Ik begrijp wel dat je steeds in de prijzen valt en hoe leuk is het dan als je ook nog Besties kan bestellen. Heel veel plezier ermee; jij kunt ze in ieder geval heel goed gebruiken.
    Lieve groetjes,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oooh Anita, ik zie het helemaal voor me, je wilt niet opgeven, toch maar weer proberen en dan gaat er weer van alles fout, tja en dan zit er niets anders op dan overnieuw beginnen. Het lijkt me wel een moeilijke maar weer o zo leuk, en jij gaat zo maar internationaal met je Besties. Je kaartje mag er weer zijn hoor, helemaal top! Groetjes, kleur ze en geniet lekker van je vrije tijd, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat fijn dat je in de prijzen bent gevallen Anita, top.
    Deze creatie heb je ook weer heel mooi gemaakt.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Nou die zwarte haren zijn goed gelukt hoor! Wat een gedoe is dat geweest en ook wel een beetje herkenbaar hihi, soms zit gewoon alles even tegen. Gelukkig is het je toch gelukt om een mooie kaart te maken, hij ziet er prachtig uit en zo mooi met die randen.
    Geniet van je vacantie,
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Nou, zie het maar als een paar leermomentjes en je hebt nog gelachen ook, dus helemaal goed. Deze is schattig! Leuk koppie en mooie kaart in deze kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Zo leer je iedere dag weer! Hij is gelukt en ziet er mooi uit.
    Prachtig met die vlinder rand!
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ha ha je hebt weer een mooi verhaaltje er van gemaakt, ik zie het al helemaal voor me?! Soms heb je van die dagen dat het wat je in je hoofd hebt helemaal mislukt, en dan daarna ook nog de pech met de koffie, nou ja drie maal recht is...........het kaartje is in ieder geval heel goed gelukt, een toppertje! Fijne dag, groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Anita,
    Het is toch helemaal goed gekomen met je kaartje, gelukkig..en met dit warme weer, krijg je het alleen maar warmer, als iets niet lukt..gefeliciteerd met je prijsjes..deze kaart is ook weer TOP..
    ps. als ik op de link klik, werkt ie niet, liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Ans, heb inmiddels de link aangepast, als het goed is moet hij het nu wel doen.

      Verwijderen
  20. Hoi Anita,
    idd een zware bevalling! Hihi. Maar de volhouder wint hé!
    Ik vind dat je dan toch wel een engelengeduld hebt.
    Maar ik vind je kaartje een toppertje hoor! Heel mooi geworden.
    Lieve groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Anoniem11:05

    Oh Anita wat een getop, ik vind het knap dat je dan gewoon doorgaat ik gooi dan alles zover mogelijk in de kast. Gelukkig heb jij dit niet gedaan want wat is hij mooi geworden zeg. Prachtig en heel bijzonder in deze kleurtjes. De aanhouder wint in deze.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Oh oh, wat een gedoe. Ik had het bijltje er al lang bij neergegooid hoor ! Knap dat je het zelfs een derde keer weer probeerde. En zo zie je maar, de aanhouder wint !
    Het is een prachtig kaartje geworden. Ik vind zwart haar ook erg lastig. Misschien gewoon vaker oefenen ??
    Gefeliciteerd met je prijzen, altijd leuk om wat te winnen of in een top 3 te belanden toch ?

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  23. het is een mooi kaartje geworden Aniet.

    groetjes karin

    BeantwoordenVerwijderen
  24. tjee...wat een moeite voor deze kaart...haha...leuk om te lezen op de wijze hoe je dit hebt getypt. hihi...je laat wel zien dat je een doorzetter bent.
    je kaart ziet er schitterend uit. ik vind het wel mooi ingekleurd!
    de haren blijven altijd zo moeilijk.
    en gefeliciteerd met het winnen van je kaarten. zo leuk dat je digi's mag uitzoeken en vooral zo snel binnen.
    fijne dag verder.

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Mooie kaart Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  26. wat een schatje Anita
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Ja, je hebt van die dagen: soms zit het mee en soms zit het tegen :o)
    Kaartje is uiteindelijk super leuk geworden, Anita, mooi dat paars in combinatie met zwart/wit!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. hoi Anita, Ik heb weer erg gelachen om je bevalling! maar het is zoals altijd weer goed gekomen, en moeilijk is dat om zwarte haren te maken hè! Maar you tube kan je vast wel tips geven! Je kaartje is een poepie ( je bent zelf begonnen met poep, hihi.) En knap zoals jij doorzet! En lekker in de prijzen gevallen, jou vakantie begint goed!
    Geniet van alles en liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat leuk voor je Anita dat je hebt gewonnen, en dan nog wel met twee kaartjes!
    Kan al eens gebeuren dat er heel wat tegenvalt. Dat had ik gisteren ook toen ik aan mijn eerste Bestie begon, was haar gezichtje aant kleuren en zonder dat ik het door had zat ik al in het oog (ondanks dat ze zo groot zijn, haha). Dus ook maar weer een keertje uitgeprint.
    Het is een mooi kaartje geworden hoor! Durf ook nooit goed zwart haar te doen dus ik ga steeds weer voor blond/bruin. Je kleurencombi is ook super leuk. Jawel Anita, het klopt naar mijn gevoel weer helemaal!
    Geniet nog van je vakantie!
    Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Whahahah och wat heb je een pech gehad en wat siert jou humor je dan enorm zeg, geweldig leuk verhaal en een mooie kaart hoor.

    Warme groetjes,
    Anita ;o)))))

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Anoniem14:15

    Prachtige kaart en zo mooi ingekleurd.Het haar zo mooi.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  32. ja als het mis gaat dan gaat het vaak goed mis
    en dan kun je doen wat je wilt maar vaak gaat dan echt alles mis
    maar uiteindelijk is alles goed gekomen en heb je toch een schitterende kaart met een hele mooie Bestie gekleurd
    ja echt een suuuuuper mooi kaartje en geniet nog maar lekker van je vakantie

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een toestand je bent wel een volhouder hoor. En dat met het warme weer.
    Gefeliciteerd met je prijzen . En je maart is toch helemaal,top geworden hoor.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een pracht van een kaartje! Oh, dat is echt balen he als het allemaal niet wil lukken. Heb er ook al 2 dagen over gedaan om toch maar iets te kleuren die een beetje deftig is. Mijn kleuren van het gezicht wilden om de 1 of andere reden niet meer deftig blenden. Na 7 pogingen toch maar een nieuwe copic marker genomen, en ja hoor! Bleek dat er te weinig inkt inzat om nog deftig te kunnen blenden.
    Dus ik weet hoe je je voelde ;-)
    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Mooie kaart hoor Anita je hebt het erg mooi ingekleurd.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Haha ...wat een hilariteit:-) .

    Maar het eindresultaat mag er zijn.

    Grt. Tonny

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Leuk kaartje en gelukkig is het nu wel goed en mooi.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Ondanks de tegen slag is de kaart erg mooie geworden, en wat is de vlindermal mooie he, deze heb ik gelukkig ook, GROETJES ADA

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Hi hi anita zie het helmaal voor mij meid maar deze is toch erg goed gelukt hoor ook het zwarte haar volgens mij moet je dan grijstinten gebruiken in de N kleur maar heb het nog niet gedaan hoor want doe meestal blond of bruin maar vind het zo best mooi geworden

    je hele kaart is een plaatje met zwart wit en één kleur prachtig hoor

    leuk dat je met twee kaartjes van bestie gewonnen hebt

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  40. En bij Scrapcards heb je ook al gewonnen!
    Je kaartje is ondanks alle tegenslag heel leuk geworden!
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ik ben blij dat ik volger geworden ben, dankzij jou :). Ook dit is weer een supergaaf kaartje, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Schitterende kaart. Ik moet zeggen toen ik je verhaal las. Zat het je inderdaad niet mee. Maar deze Bestie is prachtig en super goed gelukt.Leuk dat je ook nog 3 digi van bestie gewonnen heb. Ik las in een van je vorige berichten helemaal in de ban bent van haar.
    Je vorige 2 kaarten zijn ook schitterend
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Nou Anita, bij jou komt het gezegde drie keer is scheepsrecht goed van pas, goed dat je het niet hebt opgegeven, het eind resultaat mag er zijn hoor, een plaatje van een kaart.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Hartstikke leuk geworden hoor,
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat heb ik weer om je gelachen,velen van ons zouden om een hoekje bij je mee willen kijken.Het is elke keer weer een feestje als ik jouw bloggie kom bezoeken,alleen de titel al!!!!

    Ten 1e jij ook gefeliciteerd bij het Amerikaanse Bestieblog met het winnen van 3 digis van Besties.Heb de mijne inmiddels ook uitgezocht op het UKBestieblog.Moeilijk hè er zijn zoveel leuke,maar het is me gelukt.En dan bij Scrapbook Stamp Society blog de top 3 behaald,je moet ook maar je verhaaltjes in het engels op je blog plaatsen,zullen de engelsen best leuk vinden,whawhawha.

    Zo zie je maar weer,het wordt allemaal steeds leuker.En nu effe over je kaart,vind de kleuren schitterend,goede combinatie Aniet.En haar inkleuren vind ik ook zo moeilijk,pak er ook vaak een internet voorbeeld bij.Ik vind hem helemaal super top.

    He meid geniet lekker van je vakantie,aan het weer zal het zeer zeker niet liggen.Ze zeggen toch je krijgt wat je toekomt,nou meid het is je van harte gegund.

    lieve groetjes Nit@

    BeantwoordenVerwijderen
  46. super leuk hoor
    beste bevalling

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Aan je kaartje is absoluut niet te zien dat er zoveel mis is gegaan! Deze is uiteindelijk weer een toppertje geworden. En ook het zwarte haar vind ik helemaal niet verkeerd hoor!
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat lekker dat je nu vakantie hebt, het is mooi weer dus geniet er lekker van.
    Je kaart vind ik beeldschoon en dat zwarte haar hoort er gewoon bij
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  49. OOOOOOOH NEEEEEEEEEE en 't was niet eens de 13e whahhaaaaa, wat een pech Anita maar de aanhoudster wint en nu ziet ze er stralend uit!! Zwart haar.....ik krijg het NIET voor elkaar, al zo vaak geprobeerd maar uiteindelijk toch weer naar de bruintinten. Gaaf papier heb je ook gebruikt en proficiat met je prijsjes........geniet van de vakantie!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Anoniem22:12

    En uiteindelijk ziet ze er prachtig uit!! Helemaal herkenbaar je verhaal en ik ben dan ook altijd zo eigenwijs om gewoon door te gaan. Heerlijk genieten van je vakantie! Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een ontzettend leuk kaartje Anita, mooie kleurencombinatie dat zwart/paars.
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  52. De aanhouder wint Anita,leuk hoor,geniet van alles,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  53. 3X is scheepsrecht. Zo zie je maar weer. Wel heel herkenbaar, als er bij mij een aantal dingen 'fout' gaan, dan moet ik het gewoon weg leggen, en de volgende dag weer verder gaan. Maar de aanhouder wint. De besties hebben al van die ogen om in te verzuipen, en zo in close-up ga je helemaal kopje onder.

    Groetjes Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Je hebt wel eens van die dagen hè....gelukkig kwam het goed want je kaartje is een schatje hoor. Ik ga me binnenkort ook aan de zwarte haren wagen....ben heel benieuwd maar....wij gaan geen uitdaging uit de weg toch?
    Liefs van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Na al die mislukte pogingen ziet je kaartje er toch superleuk Aniet, gefeliciteert met je prijsjes....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  56. misschien best mooi zo'n koffie kleurtje eroverheen? hihi
    Het resultaat mag er wezen Anita!
    Liefs Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Prachtig is ie weer Anita.groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Wat een pech allemaal, Anita. Maar ik ben blij dat je hebt doorgezet, nu kunnen we van je prachtige kaartje genieten. Want het is een plaatje geworden!

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Prachtig kaartje Anita. Mooie kleurencombi heb je gebruikt.
    Fijne dag!
    Groetjes, Ethel

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Maar mooi dat je niet zomaar opgeeft Anita, wat een pech...maar het resultaat is toch weer geweldig hoor, veel werk wordt dan ook wel weer beloond! Geweldig mooi gedaan!!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Wat een schatje is dit!!

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  62. HIHI ja meis wat jij in je kop heb zitten heb je zeker niet in je kont zitten hihi, maar ondanks dat heb je engelen geduld, want je kaartje is weer een plaatje hoor.

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Ohhh zo herkenbaar en ja stug doorgaan en niet naar dat stemmetje luisteren hihi maar het doorzetten heeft wel een prachtig resultaat hoor !!
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Vet lachen met jou hoor hihihihihi, zie het al helemaal voor mij.
    Maarre deze is super gelukt hoor!

    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  65. What a beauty
    Thanks for joining our Besties challenge.
    Please come back and join us again real soon!!
    Hugs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita