30 januari 2013

Wat was het een mooi afscheid!

Wat was het gisteren een mooi afscheid van ome Joop, prachtige muziek, mooie toespraken, schitterende foto's op de wand, heel veel mensen, er vloeiden tranen en er werd gelachen door de anekdotes die opgehaald werden. Ach ja die ome Joop had zich geen mooier afscheid kunnen wensen, weet zeker dat hij van boven op een wolkje super heeft genoten van dit alles, ik zag zijn aanstekelijke lach helemaal voor me. Ja het was echt mooi zo ........
Aniet was weer in een romantische bui hoor, ja ja die valentijnsperiode die eraan komt daar straf je me niet mee, nou ja wat kaartjes maken betreft dan. Wat vind ik dat toch leuk om me op uit te leven, de heerlijke zoetsappige kleurtjes, bloemetjes en plakpareltjes en oh ja vergeet de strikjes niet, en Aniet is weer helemaal in haar nopjes. Echt genieten. Zo grappig trouwens Nick vraagt nu telkens elke avond als ik hem naar bed breng, "mafa kaatje" en als ik dan antwoord ja Nick misschien gaat mama wel een kaartje maken roept die keihard met beide handen in de lucht "Jippie", zo schattig. Nu hoor ik je denken wat vind hij er dan zo grappig aan, nou dat zal ik je vertellen. Als ik mijn kaartje in een berichtje plaats, of als ik op jullie schitterende kaartjes zit te reageren, zit hij vaak bij me en voor hem is het dan een heel leuk spelletje (en nog eens leerzaam ook), want als hij dan ziet welke kaart ik op mijn blog zet, zie je hem zoeken op de computerkast en komt die heel trots aan met de kaart die er op mijn blog geplaatst is en een partij trots dat hij dan is joh als ik hem de hemel in prijs. Kijk daar kan ik net zo van genieten als van mijn kaartjes maken. Zoals ik in mijn vorige bericht schreef dat het wel eens vermoeiend is om altijd maar ogen van voor en van achter te moeten hebben, maken dit soort momenten zoveel goed, hij is zo grappig en lief dat je alle streken die hij uithaalt, en geloof me je houdt je hart echt wel eens vast, nou wel eens, wel eens een beetje boel, snel weer vergeet. Er is geen grotere knuffelkont dan Nick die vol met grapjes zit, een acteurtje in de dop zeg ik altijd. Geen dag is saai, met Nick in huis is er altijd wel wat te beleven en daar kunnen Dani en ik super van genieten. Maar vergeet Dani ook niet dat is net zo een schat, zo'n lieverd voor me. Een echte puber maar wel superlief voor zijn moeder, zorgzaam , heel eerlijk, oprecht en we kunnen heerlijke gesprekken met elkaar hebben. Ja Aniet is heel gelukkig met haar twee kanjertjes ...... Jeetjemeneetje Aniet je wordt  nu wel heel erg sentimenteel dus terug naar mijn kaartje, en zoals ik al schreef weer een heerlijk romantisch kaartje die ik mee wil laten doen bij de challenge van de Dutch Magnolia Lovers waar het deze keer weer bingo is, en waarempel ik heb zelfs twee keer bingo want heb zowel het rijtje tekst/snijmal/parel als lint/snijmal/bloemen gebruikt en ook wil ik hem mee laten doen met de challenge van het Creapaleis want daar moet je een scrapkaartje maken, dus dat zit ook wel goed.


Welkom Heleen op mijn blog, leuk dat je volger bent geworden, helemaal gezellig. Wat heb ik weer met een glimlach op mijn gezicht jullie gave reacties gelezen op mijn vorige bericht, echt weer genieten, bedankt lieve bloggertjes. En eh ik durf het bijna niet te zeggen maar ik heb weer een candy gewonnen en wel bij Pia, dank je wel alvast Pia en zoals ik al bij jou schreef, ik ben er nu al superblij mee. Top.  En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

85 opmerkingen:

  1. Hallo Anita hij is weer mooi hoor,leuke stempel heb je gebruikt.Gefeliciteerd met je prijs hij is je van harte gegund.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Anita,
    Prachtig kaartje heb je gemaakt, mooi kleurtjes, lief hoor en..gefeliciteerd met je candy bij Pia..
    Geeft wel een fijn gevoel als je zo afscheid heb kunnen nemen van iemand die je heel na stond..

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Anita
    Fijn dat je zo afscheid hebt kunnen nemen .
    Wat een prachtige kaart weer die strikjes zien er zo mooi uit op je kaart .(zelfgestrikt.?)
    En wat leuk je maakt er een soort memory spellentje van met je zoon .
    Fijne dag
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hoi anita
    een erg lieve en mooie kaart en zou zeggen geniet lekker van je gewonnen candy!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heee Aniet,

    Fijn dat het een mooi afscheid is geworden...

    Wat heerlijk hè, als je zo kan genieten van je familie!!! Tis altijd wat maar je krijgt er wel onverwachte mooie dingen voor terug!

    Je kaart is weer helemaal top... mooie kleurtjes.

    Gr Antoinette
    http://antoinettecreacards.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooie romantische kaart is het geworden. Prachtige kleuren combi.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schitterend kaartje Anita, lekker romantisch hoor.....
    groetjes Rachel

    BeantwoordenVerwijderen
  8. heel mooi en lief kaartje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Anoniem09:29

    Wat een beauty van een kaart Anita.Mooie kleurencombinatie.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fijn dat afscheid nemen niet alleen verdriet maar toch ook een fijn gevoel achterlaat. Je kaartje is super mooi, leuk papier en schitterende details. De strikjes zijn opvallend prachtig. Leuk heb je het met je 2 kanjers, want kinderen zijn toch de kracht van je bestaan.
    Groetjes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat mooi dat je zo afscheid hebt kunnen nemen..
    je kaartje is echt geweldig om te zien heel mooi de kleuren alles gr janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo Anita,

    Je kijkt dus met gemengde gevoelens terug op dit afscheid, jammer dat je Oom Joop moet missen maar ook wel fijn om met iedereen nog eens herinneringen op te kunnen halen.
    Gefeliciteerd met je prijs, altijd leuk om iets te winnen natuurlijk.
    Je hebt een schitterende kaart gemaakt, zo lief met die strukje en die bloemetjes erop, prachtig ingekleurd, mooi papier en noem maar op, een schitterende kaart hoor. Natuurlijk geniet je ook van Nick en Dani, zoals alle kinderen hebben ze ook hun minder leuke kanten maar dat wil niet zeggen dat je er niet van geniet. En ja, met Nick zul je wel veel meemaken maar als ik dan lees hoe hij er mee omgaat met jou achter de pc en dan de betreffende kaart erbij zoeken, heerlijk. Wat zal dat aandoenlijk zijn als hij zo helemaal in zijn element is en zo enthousiast is. Leuke manier om het zo te doen trouwens, daar steekt hij ook wat van op ook nog.
    liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooi dat het stijfe en strakke van een begrafenis af is er mag nu ook gelachen worden
    En je kaart is weer helemaal toppie.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hallo Anita,

    Fijn dat het afscheid zo goed is verlopen.
    En wat zijn je kinderen lief voor je zelfs je puber ha ha ha(Je hoort wel eens andere verhalen).
    Ik vind je kaart geweldig wat heb je dat weer leuk gedaan mooie strikjes heb je er op verwerkt.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Schitterende kaart weer Anita.... erg mooie kleurtjes!!!
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een onwijs mooi kaartje in schitterende kleurtjes Anita!

    Lieve groetjes Marja.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een mooie kaart weer Anita!!!Leuke stempel en de kleuren zijn schitterend.. Fijn dat je zo goed afscheid van je oom heb kunnen nemen.

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Practige kaart Aniet, in mooie kleuren met leuke stempel....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Mooie kaart Anita, Edwin, is dat geloof ik, is wel op de romantische toe geloof ik. Maar wat wil je ook met twee van zulke lieve kanjers bij je in huis.
    Jou verhaal is op verschillende fronten heel herkenbaar. Het leren op de computer, ik mopper er wel eens op, maar geeft ook heel veel mogelijkheden. En je beleeft altijd wat, ja ik zie dit in de woning van mijn werk ook, er gebeurd altijd wat, haha.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ja hoor ik smelt weer helemaal van je kaartje en verhaaltje Anita!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Een schitterende kaart Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Super schattig kaartje, Anita!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een geweldig mooi kaartje weer Anita!
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. hoi Anita, wat heb je alles weer heerlijk van je af kunnen schrijven en wel zo dat wij bijna alles echt meebeleven, knap is dat, het lijkt wel een "wordt vervolgd" serie. Fijn dat het afscheid van ome Joop zo mooi is geweest, altijd fijn om op terug te kijken en alweer een prijs gewonnen? toemaar het kan niet op, maar het is je van harte gegund. Als ik je zo lees heb je echt 2 heerlijke knullen als zoons, zo lief, ik zie het ook helemaal voor me zoals Nick geniet van de kaartjes, zo schattig en met Dani heb je weer een ander kontakt, maar ieder kind is anders en heeft zijn eigen benadering, geniet er maar lekker van al zal het soms echt zwaar zijn, liefs en groetjes weer, Jeannette
    (pfffff, dit is ook een heel epistel)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Ach wat een mooi verhaal van je twee kanjers, zucht...............Je kaartje is weer een beauty Anita!!

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Gefeliciteerd meis met je Candy maar vooral met je aanleg om het mooie in je kinderen te zien, daar kan menigeen jaloers op zijn! Ik zie Nick door de kamer lopen op zoek naar de juiste kaart...deze is ook weer een schatje geworden

    groetjes coby

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Fijn dat je zo afscheid hebt kunnen nemen, heerlijk hé, kinderen kunnen je zoveel geven!
    Je kaartje is erg mooi geworden, past mooi de strikjes aan de zijkant.
    Gefeliciteerd met je prijs.

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Fijn dat het afscheid van jouw Ome Joop mooi is geweest...altijd belangrijk om het goed af te sluiten. De condoleance van mijn Joop was zaterdag en hij is ook dinsdag gecremeerd.
    Je kaart is weer prachtig gedaan....lieve kleurtjes. Fijn dat je zo kan genieten van je kanjers.
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  29. ha die Aniet, wat fijn dat je weet dat het afscheid van ome Joop mooi was en echt was zoals hij het had geild. Dat geeft weer een extra goed gevoel, bij het verdriet.
    Je kaart is weer helemaal geweldig!
    Superromantisch, dat wel....
    En tuurlijk: genieten van je kanjertjes. Al die dingen die je extra energie kostten, vervagen op den duur toch, dus waarom dan niet gewoon genieten?
    Achteraf moet je er vaak om lachen. Net als met de labeltjes van de kleding....
    Lieve groet,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Gefeliciteerd met je Candy Anita
    Ook dit kaartje is weer een plaatje zeg

    Fijne dag
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Prachtige kaart heb je weer gemaakt, en hele mooi kleuren. Gefeliciteerd met je Candy
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een lief kaartje heb je weer gemaakt.
    En gefeliciteerd met het winnen van je prijs. Laat je ook nog zien wat je gewonnen hebt?
    Liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat fijn dat je zo van je knullen kunt genieten, Anita...je kaartje heeft deze keer een vintage uitstraling...heel mooi!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hoi,
    Wat een prachtige kaart. Heel mooi gedaan, ziet er prachtig uit. Fijn dat hè een mooi afscheid was. Knap van Nick dat hij de kaartjes herkent, net memory.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Afscheid van iemand nemen is nooit leuk, maar 't is misschien wel een troost wanneer het op een mooie manier werd gedaan zoals hij het zelf zou gewild hebben. Nog sterkte voor de toekomende tijd Aniet. Het zal nog wel een tijdje in je hoofd blijven hangen.

    Mooi kaartje heb je gemaakt. Leuke stempel en weer zo mooi ingekleurd. De mal eronder vind ik ook fantastisch. Maak jij de strikjes zelf? Ze zien er altijd zo perfect uit?

    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Oh ja die lieve ome Joop, helemaal vergeten gisteren sorry hoor. Fijn dat het mooi was. Daar kan hij dan toch trots op zijn daar boven. Wat leuk dat Nick op zoek gaat naar het kaartje wat op je blog staat. Je kaartje is weer erg leuk. Mooie strikjes, glitters, parels en roosjes. Alles weer perfect op elkaar afgestemd. Daar hou ik van. En die stempel, ja die is zo leuk!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Hoi Anita, het doet altijd pijn om een dierbaar iemand te verliezen. Een mooi afscheid kan de pijn wat verzachten maar het gemis blijft. Leuk om te lezen dat je zo kunt genieten van je 2 knulletjes. Je kaart is prachtig, op en top romantisch. Mooi gedaan hoor.

    groetjes van Yvonne Rijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Wat een schitterend kaartje weer zeg, een hele lieve stempel.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Fijn dat het een mooi afscheid was, al blijft het niet leuk natuurlijk. Je kaartje is weer een toppertje meis, mooi gedaan en gefeliciteerd met weer een candy prijsje ze zijn je gegund hoor
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Prachtig kaartje Anita, mooi papier heb je gebruikt!
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Prachtige kaart
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Niet mis gezegd hoor Anita....een prachtig super romantisch kaartje heb je gemaakt....
    En fijn dat je mooi afscheid hebt kunnen nemen van je oom....daar kan je altijd met een goed gevoel aan terug denken
    verder genieten van je 2 'boefjes' Anita...voor je het weet zijn ze groot...
    En kleine kinderen kleine zorgen...
    grote kinderen grote zorgen....
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Zoals Rosina het zegt Anita, kleine kinderen ...is maar al te waar! Maar ik kan me voorstellen dat je om Nick wel eens wat meer zorg hebt...ook dat is begrijpelijk. Maar wat fijn dat je dan weer opgeladen wordt met positieve gevoelens door je kanjers...Ook fijn om te lezen dat je zo mooi met alle anderen afscheid hebt kunnen nemen van je oom...

    En dan je kaartje, je kunt het niet romantischer bedenken...liefdespijlen...cupido en de kleuren, supers!!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Anoniem15:00

    Wat kun je genieten van kinderen he......we hebben allemaal onze goede en mindere momenten maar dat hoort erbij!
    Ben blij dat je kan terug kijken op een waardig afscheid van je ome Joop.
    Je kaartje is weer om op te eten...!!!
    Lekker zoet, mooi papier en toppie details!
    Fijne dag!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Hoi naamgenoot,
    Het is fijn dat je een goed gevoel hebt bij zijn afscheid, dat is het allerbelangrijkste.
    Met een lach en een traan zo hoort het ook te zijn.

    Super leuk kaartje heb je gemaakt,
    En bofkont die je bent ook nog een candy gewonnen leuk hoor.

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Prachtige kaart Anita. Mooie kleuren. Gr. anja

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Mooi en subtiel gedaan, dit schattige kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. wat een mooi en lief kaartje weer anita

    heerlijk he zo te genieten van je twee kanjers
    lekker blijven doen

    je bent weer een bofkont met het winnen van een candy maar super leuk toch

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat heb je geweldige kleuren gebruikt, schitterend en inderdaad het is een hele lieve stempel!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wat heb je weer een schitterende kaart gemaakt Aniet.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat heb je weer een prachtige kaart gemaakt!
    gezellig dat je meedoet met onze challenge bij DML.
    Veel succes!
    groetjes
    Neline

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Wowwww prachtige kaart heb je gemaakt Anita, mooie kleuren. groetjes Marga

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Supermooi kaartje Anita!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Ben blij voor je Aniet dat je goed afscheid hebt kunnen nemen,en meestal gepaard met een lach en een traan.Wat zijn het toch een boefies hè die knulllen van jouw,ze houden je lekker actief.
    Wat heb je weer een schitterende kaart gemaakt,heel gaaf.

    liefs Ju@nita

    BeantwoordenVerwijderen
  55. leuke kaart Anita. Mooie mal gebruikt en leuke stempel. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Wauw wat is ie weer schitterend Anita, gave kleuren en toppie details!

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Een super mooie aart Anita! Mooi papier en een lief Tilda. Ook een mooi mal! Een geweldig geheel!! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Wat een beauty! En wat heerlijk dat je zo lekker geniet van je kanjers! Top toch?
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  59. wat is het toch heerlijk hoe jij schrijft over je kanjers ,daar kan ik nou zo van genieten .Het is altijd leuk hoe jij over ze schrijft.ik denk wel eens zou anita nooit eens boos zijn op haar jongens.Ik ga mezelf maar na ,dat was ik toch wel eens hoor .oeps nou vergeet ik je kaartje dat is natuurlijk weer heel mooi hoor.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wat een mooi verhaal weer en niet te vergeten je kaart.Prachtige in die pastelkleuren.

    Leuk weer gewonnen.
    Ik begin een beetje geluk te krijgen in blogland maar ben ook niet zo actief.
    1 magnolia stempel gewonnen en een 3de plek ook mooi.
    Liefs Mia.

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Een schitterend kaart en wat en gave mal is dat he het is een weer echt een compleet plaatje zo toppie.

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Oh wat een prachtige kaart Anita. Super leuke stempel.
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Schitterende kaart mooie kleuren en wat een lief stempeltje is het.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Schitterende kaart. Het geef je toch voldoening hé. Als het een mooie uitvaart is. Een lach en een traan hoort erbij. Ik vind het heerlijk hoe je over je kanjers schrijft. Het zijn toch schatten. En gefeliciteerd met je candy.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Wat een lief kaartje en geniet maar van je twee kanjers.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  66. gefeliciteerd met je prijs!! dit kaartje is ook heel mooi gemaakt, romantisch!!
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Wat een lieverdje Anita en zo zacht van kleur!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  68. erg leuke kaart gemaakt, romantisch!!
    gefeliciteerd met je prijs.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Wat een schatje weer Aniet, heerlijk dat romantische.....ik vind elk jaar de valentijnsuitgave van de magnolia's toch wel de leukste hoor.....met de kerst als een goeie tweede. je kunt je zo lekker uitleven met al die hartjes en cupido-tjes vind je niet. Ik houd er ook van hoor, net als jij. Op naar de volgende meis!
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Hoi Anita,

    Wat een schatje is het weer en blijf jij maar lekker op de romantische toer hoor dan krijgen wij mooie kaartjes te zien kijk al uit naar de volgende.
    Hoe is het met de kip en het ei hahahaha.

    Gr...Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Super leuke kaart Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Wat een prachtige kaart. Mooie van kleur en wat een schattige stempel.

    groetjes, AStrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Ziet er heel mooi uit Anita.
    Groetjes Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  74. wat een schatje heb je weer gemaakt.
    helemaal super, vind deze cupido ook zo leuk
    dikke knuffel voor je kanjers

    liefs |Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Hey Anita, ik heb je gemist bij het KKT. Dus ik dacht ga eens kijken wat er aan de hand is. Mooi dat je oom een afscheid heeft gekregen wat hij verdient. Je kaart is erg mooi. Groetjes, Annelies

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Hoi Anita,
    wat een schitterende kaart is dit zeg!!!
    zo mooi van kleur ook.
    Groetjes van Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Hallo, wat een mooie kaart.
    En die afbeelding, das echt een lievertje.

    Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Wat een prachtige valentijnskaart!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Wat een prachtige romantische kaartje.
    Lief en leuk.
    Groetjes
    Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  80. hoi anita
    bedankt dat je volger bij mij bent geworden
    heel leuk
    zo doende ben ik ook bij jou gaan kijken
    en nou ja dit is het resultaat hahaha
    maar jij maakt ook geweldig leuke kaartjes
    ga je blog binnenkort wel uitspitten
    nu zit ik in de nacht en heb weinig tijd
    maar dat komt wel

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Wat een mooie kaart! Lief stempeltje ook en een mooie kleuren!

    Top hoor!

    Groetjes Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Wat een prachtig kaartje weer, echt TOP !
    Leuk om te lezen dat je twee van zulke kanjers als zoons hebt, heerlijk :)

    Lieve groetjes, Anreda

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Wat een bofkont ben je toch Anita, twee schatten van kinderen hier en daar een prijsje winnen...wat wil een mens nog meer?
    Dit kaartje ziet er in ieder geval ook weer toppie uit!

    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Anoniem22:56

    Wow! wat een mooie kaart anita!!!!

    Supers

    Groetjes Claudia

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita