27 januari 2013

Helluppie we hadden een kippetje in huis!

Nou zaterdagavond wist ik het zeker meneertje Nick gaat gewoon morgen weer naar school.Werkelijk, ik kan mijn kont nog niet keren of hij heeft alweer iets uitgehaald, hij is zeker de schade van van de week aan het inhalen toen hij ziek was. Ging ik heel even Dani zijn bed van nieuwe lakens voorzien want dat had ik lekker gewassen en niets zo lekker dan net schoongewassen beddengoed op je bedje, oh oh oh wat slaapt dat toch fijn, komt Nick naar boven: "Mafa kip ei is stuk en Daji", voor jullie waarschijnlijk geheimtaal maar hij zei mij dus "Mama de kip legt een ei en is nu stuk en Dani". Nou je voelt hem al aan, ik gauw naar beneden rennen want zag al door de hele kamer eierdooiers liggen. Was die schat van Dani het al aan het opruimen met een flinke hoeveelheid zout en keukenpapier, zo lief van hem. Wat had schurkje Nick nou gedaan die was op de pendaalemmer gaan staan en de doos eieren uit de koelkast gehaald en riep constant tok, tok, tok, kip ei, en hield hem onder zijn billen totdat hij zijn evenwicht niet meer kon bewaren en met volle vaart op het eitje was gaan zitten, tja toen moest Dani natuurlijk lachen (ja neem het hem kwalijk wat zou jij doen) en tja daar ging het fout want Nick houdt van aandacht en als er eenmaal gelachen wordt nou dan kan je je lol op want dan weet hij niet meer van ophouden de lolbroek, dus had hij maar eventjes de andere eieren ook gepakt en was er telkens expres op gaan zitten zodat Dani zou gaan lachen. Maar wel heel "lief" van hem want vanmorgen was er nog precies één eitje over voor Aniet dus die heb ik lekker opgesmikkeld. Lekker hoor. Ach ja een ding is zeker het is nooit saai in huize Meijer maar oh oh oh wat is het soms weleens vermoeiend ..... zou eigenlijk oogjes moeten hebben van voren en van achteren, maar die heeft Aniet helaas niet, nou ja die van achteren dan niet hé. Ach je blijft in ieder geval wel scherp op deze manier want je moet hem constant in de gaten houden want gevaar dat ziet Nick niet. Laat geen raam boven openstaan als hij thuis is (heb overal slotjes op) want meneertje klimt er gewoon uit ...... een ander die het ziet krijgt bijna spontaan een harverzakking maar Nick niet hoor die gaat dan ook nog gerust staan zwaaien, zie je het voor je ...... Maar genoeg geklets weer want ik dwaal weer eens af, heb vanavond weer een kaartje gemaakt en tja wat zal ik er van zeggen .... toch volgens mij weer het rood hé wat ik heb gebruikt, is echt niet mijn ding blijkt wel weer, maar goed het is de kleur van de liefde en kijk ze nou toch eens heerlijk verlegen staan, echt 100% lief die twee. Wil deze twee kanjertjes mee laten doen met de challenge van de Nederlandse Kaarten Uitdaging waar er bingo is en heb het rijtje rood/blauw/bling gebruikt en met de challenge van Marvelous Magnolia Challenge Blog waar je zowel Tilda als Edwin op je kaartje moet plaatsen. Ach ja Aniet en rood het zal nooit een match worden, laten we hopen dat het voor dit lieve stelletje anders uit zal pakken.


Hoi Chanelle, welkom op mijn blog, wat leuk dat je volger bent geworden, helemaal gezellig weer. Wat een superleuke reacties heb ik gekregen op mijn romantische kaartje van gisteren, wat heeft Aniet er weer van genoten, het glimlachje zat er weer van oor tot oor, dank jullie wel. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

79 opmerkingen:

 1. Nou Anita, vervelen hoef jij je niet, zo te horen. Met zo'n kanjertje in huis hoef je geen bezigheidstherapie te volgen. De manier waarop jij het neerpent maakt dat wij het helemaal mee beleven zonder dat we vieze eieren moeten vegen natuurlijk. Ik moest ook even glimlachen bij de schone lakens, weet je wat er bovenaan mijn lijst staat moest ik ooit de lotto winnen... Juist ja, alle dagen schone lakens, dat moet heerlijk zijn. Nu je kaart, dat rood is toch helemaal niet erg, het wordt helemaal verzacht door je lievelingskleur. De details zijn leuk en de bloemenzee is prachtig. Volgens mij komt het helemaal goed met dit stelletje.
  Nog lieve groetjes

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh jee, sorry Aniet, maar ik heb even smakelijk zitten te lachen hier, ik zie het helemaal voor me :-)
  Gelukkig is het bij eieren gebleven, LOL ...
  Je kaartje vind ik geweldig, rood is ook een moeilijke kleur, maar je hebt er weer een plaatje van gemaakt !!

  Liefs Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha Anita, wat moest ik lachen,ik zag het al voor me. En Anita ik kan er niets aan doen, in de woning waar ik werk, wonen vier mensen met downsyndroom, we beleven altijd wat.... Vanmiddag was er een jarig, de kamer zit vol viste en ja hoor met z'n allen, zes man op de foto. En soms versta ik er niets van, maar ze verstaan elkaar altijd. Je mag trots op je kanjers zijn beiden hoor, maar hier geniet ik zo van.
  Ik vergeet helemaal een reactie op je kaart te geven, nou die is super, maar ja wel mijn kleuren, ik hou wel van felle kleuren.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt soms van die kleuren die totaal niet in je straatje liggen, dat heb ik meestal met roze en rood is ook niet mijn favo kleur alleen op kerstkaarten hahaha

  heb wel moeten lachen om je kippetjes verhaal, hahaha

  fijn begin van de week
  Liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Anita,mooi is je kaart weer.Ik heb er ook wel om moeten lachen Anita om de eitjes.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem07:31

  Prachtige kaart Anita en heerlijk het verhaal van nick ja die houd je dus wel heerlijk bezig.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi kaartje is dit.
  DAnk je wel voor het meedoen bij NKU.
  Lieve groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige kaart, 100% lief!
  Groetjes Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anita jij hebt er weer een smakelijk verhaal van gemaakt...maar begrijp dat je van de week weer een rustigere week voor de boeg hebt..je grote vriend gaat weer fijn naar school!!!
  Ja meerdere ogen zou wel eens handig zijn dat begrijp ik!!

  Je kaartje is een plaatje..

  liefs annemarie en merit

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een gedoe met je jongens, aniet ! hoe hou jij het vol, er het grappige er nog van inzien, wat ben jij lekker positief ! ik weet dat mijn meiden (toen 2 en 4jaar), om 'goed te doen' de gang hadden gepoetst met waspoeder.... de dag nadien de keuken met sponsjes waarmee ze het water van de verfborstels gebruikt hadden... ik moet zeggen, het huilen stond me nader dan het lachen toen. maar je moet vooruit he ? fijn te horen dat je je draai gevonden hebt om vele (lees : niet alle) 'ongelukjes' te vermijden...
  tenslotte je kaartje, is superlief, lekker verlegen zijn ze, mooi !
  nog een fijne dag,
  grtjs,martina
  x
  en eh... mijn extra paar ogen, die zijn al jaaaaren in bestelling bij sinterklaas... =)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oh die Nick, wat een ondeugd en wat schattig van Dani dat hij al ging opruimen, je hebt twee kanjers, heel vemoeiend maar iets om trots op te zijn! Schattig kaartje en jammer voor jou dat rod en niet roze de kleur van de liefde is

  groetjes coby

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtig kaartje en je vorige kaart is ook schitterend! Heb stiekem ook wel moeten lachen om jouw kippetje maar kan me voorstellen dat het niet zo leuk is als je de kamer vol kapotte eieren ziet liggen :P.

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ha,ha, dat moet wel leuk geweest zijn om te zien, alleen de chaos is minder leuk natuurlijk! Gelukkig is hij weer helemaal beter :-)Je kaartje is erg leuk, zoals jij de rode kleur erbij gebruikt hebt is het nog eens niet zo erg.
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke kaart Anita.
  Gr Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Anita,
  Het is wel grappig om te lezen...maar jij zit toch maar lekker met de rotzooi..en ik denk dat je hem zo nu en dan ook wel eens lekker achter het behang zou willen plakken...
  Je moet ogen in je rug hebben met zo'n ventje...wat gaat daar een boel energie in zitten..En wat heerlijk dat je dan kunt ontspannen met het maken van een kaartje...
  Je kaartje is weer prachtig, mooi ingekleurd en papier en strikjes zijn ook weer leuk..

  Hou je taai meisje, liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat maak jij toch een hoop mee met die knullen van je. Snap dat je hem vandaag gewoon naar school doet. Ff bij tanken. Maar toch moet ik bekennen dat ik er om gelachen heb. Sorry hoor!
  Je kaartje is ook weer leuk geworden.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een schattige kaart Aniet en ik kan me voorstellen dat je hem weer naar school doet.
  Liefs Eve

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat een heerlijk ventje heb je toch ik heb heerlijk zitten lachen.En je kaart is helemaal toppie Edwin lijkt wel wat op nick het is net of hij aan de haren van tilda trekt.
  Leafs Tietje.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hahaha wat een verhaal, je hebt je handen er wel vol aan, maar grappig is het zeker.
  Je kaartje is weer een toppertje
  gr linda

  BeantwoordenVerwijderen
 20. O Anita, dit zijn van die verhalen die iedereen leuk vind behalve als het je overkomt.
  Ik heb 18 jaar een dagboek bijgehouden van mijn 3 kids, nu kan ik er ook hartelijk om lachen maar kan mij toch herinneren dat het soms zo anders voelde.
  Je kaartje vind ik weer super, het rood komt heel mooi uit hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat een verhaal weer, kinderen ze zijn meestal om op te vreten zo lief, maar af toe achter het behang ermee haha, maar zal voor alle moeders wel herkenbaar zijn. Maar door alle drukte is je kaart er niet minder mooi om geworden, een leuke vrolijke kaart.
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoi Anita
  Moest wel lachen om je verhaal en zo te lezen heb je je handen vol aan zo kanjertje ,maar je kaart ziet er wel gaaf uit zo met Edwin en tilda saampjes
  Groetjes van corry

  BeantwoordenVerwijderen
 23. ja,ja, als je de ene dag zo schor bent als een kippetje........dan poep je de dag erna als een kippetje. Dat had je moeten weten, ha,ha, geweldig.

  vandaar dat rood aangelopen kaartje?
  maar hij is leuk hoor.

  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat een verhaal Aniet, wat een ondeugd is die Nick toch, zat het verhaal met een glimlachh te lezen, je kaart is wel weer erg mooi geworden hoor, met deat verliefde stelletje erop...

  groetjes Bea.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik vind je kaart geweldig met Edwin en Tilda
  groetjes Janie

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Sorry, Anita. ik heb wel helachen om je verhaal. Wat een fantasie heeft die kanjer van jouw. Maar ja eieren opruimen is niet echt leuk werk. Al die glibber zooi. Bah.
  Je kaart is schitterend. Echt 100% lief.
  Gr. Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Heerlijk Anita, ook ik zie het voor me en moet er om lachen...Het kippetje Nick wat eitjes legt...super toch, hoe bedenkt hij het...
  En dan de brut weer opruimen, mooi dat je daarna toch nog inspiratie had voor je lieve kaart! Die ziet er weer supergaaf uit, ik vind het rode best wel mooi passen, niets mis mee!

  Groetjes Richtje

  BeantwoordenVerwijderen
 28. prachtig kaartje, rood is ook absoluut mijn kleur niet en vandaar als het mogelijk is, ik uitwijk naar donkerrose. Soms kun je er niet onderuit, maar dan vind ik mijn eigen kaartje dus niet mooi. Dit heb ik ook met geel/oranje en af en toe bruin

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Telkens weer zo'n leuk verhaal, we genieten er mee van Anita.
  Je kaartje ziet er ook weer super uit.
  Een mooie kleurencombinatie heb je ervoor gebruikt, tof !
  Groetjes,
  Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik zag het al helemaal voor me.... ja dan is het moeilijk om je lach te houden.
  Leuke kaart en rood ! Ja, nog even en dan krijgen we alleen nog maar rode kaarten van je. Ik vind het prima, want hou wel van rood!
  Liefs,
  Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Een heel romantisch kaartje Anita, prachtig!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat een boefje!
  Mooie kaart heb je weergemaakt!
  Groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ach die boefjes....maar ze brengen welleven in de brouwerij hé Anita...
  leuk je verhaaltjes lees ze telkens met veel plezier.
  Je kaartje is ook weer top, mooi ingekleurd ook..
  Ook de kleurencombi is leuk...
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Wat een verhaal, zo beleef je nog eens wat! Mooi kaartje heb je gemaakt! lekker zoetige kleurtjes.
  groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Nou jij verveelt je zeker niet met die mannen van je. Wat een mooi kaartje heb je gemaakt.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 36. hoi Anita, weet je dat ik door jouw verhaaltjes gewoon altijd afgeleid ben en dan niks meer van het kaartje weet? ik weer scrollen om toch nog te weten hoe het kaartje er ook al weer uit zag. Het lijken Sjors en Sjimmie wel van vroeger, van de rebellenclub, daar moest ik gelijk aan denken toen ik het las, nou moe, petje af voor het in het gareel houden van deze gastjes en dan laat ik je ook nog even weten dat ik je kaartje, ondanks het rood wat niet echt je kleur is, toch een schatje vind, maar misschien komt het doordat er toch wat blauw bij zit?????, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Je kaart is weer een plaatje!!!

  En ik herken je verhalen , werk in de zorg met verstandelijk gehandicapten en ja je ogen moeten ook in je achter hoofd zitten...

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hoi Anita

  Het is natuurlijk niet niks maar ik zag het hele tafereel weer voor me en heb smakelijk moeten lachen.Moet je het maar niet zo geweldig beelden beschrijven want jou verhalen horen er echt bij.Ondanks dat het rood niet jou ding is is je kaart wel 100% lief en....we staan naast elkaar bij de magnolia challenge. Succes meid.

  Liefs Mia

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Je kunt wel een boek gaan schrijven Anita!!!!! We zitten hier allemaal wel met een grijns maar ook vol bewondering hoe je hier mee om gaat want makkelijk is dus echt anders om over de zooi maar te zwijgen!
  Je kaartje is lief, Edwin staat er maar een beetje schutterig bij dus het is te hopen dat ie succes heeft lol!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Schitterend kaartje Anita

  Al kan ik Nick niet ik zag het hele verhaal voor mijn ogen afspelen, ja probeer dan maar is niet te lachen.

  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 41. haha wat een verhaal weer Anita! wat is het toch een heerlijke deugniet:0)
  Je kaart is in ieder geval mooi geworden en gezellig dat je van de partij bent bij de NKU!
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Ze houden je wel lekker bezig je kanjers Wat heb jij het altijd druk.
  De vakantie of weekend vRij heb jij echt wel verdiend hoor
  En je kaart is weer prachtig hoor
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Hoi Anita

  Tjee dacht even dat er een kip in je huis rond liep ha ha .

  Leuk kaartje is het weer en dat rood is toch mooi zo .
  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Nou, zo te lezen heb jij je eigen kippetje. Moest wel lachen om het verhaal. Lief kaartje heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hoi Anita,
  Wat een boefje is die Nick toch volgens mij is hij inderdaad weer beter.Ik moest wel lachen met het verhaaltje ,maar kan goed begrijpen dat jij er even niet mee kon lachen.Leuk is je kaartje weer wat zijn ze toch verlegen die twee.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ik had geen idee wat i kvan de koptekst moest denken, kippetje in huis.......?
  Ik ging dus lezen en moest eerst ook lachen toen ik het las van dat ei waarop hij viel, naderhand verging de pret toch wel en jij hebt er je handen maar vol mee. Als moeder ken je je kind als geen ander natuurlijk maar met Nick heb je wel je handen vol en ja, je komt ogen te kort. Ik kan me dan ook indenken dat je het dan heerlijk vind om af en toe een kaartje te maken zodat je lekker kunt ontspannen want dit vreet natuurlijk wel energie. Je kaartje is inieder geval weer prachtig. Gaat alles weer goed met je vader?
  liefs Hanny♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief dat je naar mijn vader vraagt Hanny, ja de medicijnen doen goed zijn werk gelukkig, in februari krijgt hij een MRI-scan en dan hopen we meer te weten.

   Verwijderen
 47. Wat een lieve kaart. Heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Wat kunnen een kinderen toch zorgen met zich mee brengen.....
  je kaartje is wel weer super leuk geworden, schitterend hoe je die twee daar hebt neergezet!!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Oooh Anita wat een verhaal. Volgens mij verveel jij je nooit met de kids. En het is een mooi kaartje hoor met de rode accenten. Lief stelletjes.

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 50. jij maakt wat mee ,is altijd wat te beleven denk ik bij jullie .jij hoeft je niet te vervelen.Je kaartje is weer mooi al houd je niet van rood.toch is je kleuren combinatie echt goed.
  liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 51. leuke kaart Anita. Een prachtige kleurstelling.Leuke stempel. Heel erg mooi gemaakt. Groeten Trijntje.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Rood-wit-blauw, prima combinatie toch?! Oh hahaha, jemig wat een verhaal. Doet me denken aan een kindje van mijn werk, die was ook zo ondeugend. Af en toe haalde hij dan rottigheid uit, terwijl het stiekem toch wel grappig is. En dan je lach maar in houden... Haha. Maar ik weet ook hoeveel energie het kost om constant ogen in je achterhoofd te moeten hebben, pfff.... gelukkig kan je even bijtanken met kaartjes maken. Als je niet stiekem gestoord wordt natuurlijk! Alhoewel ik de kids júist verdenk van ondeugende praktijken als ze géén geluid maken. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je een punt Miranda als het stil is, dan moet je zeker op je hoede zijn. En eh Aniet maakt alleen maar in de avond kaartjes want met meneertje erbij dat is geen doen hahaha.

   Verwijderen
 53. Nou Aniet die Nick had ze wel bruin gebakken om er maar eens een woordspeling tegen aan te gooien, maar wel lief van Dani dat hij al aan het opruimen was na de lol. En wat je kaartje betreft: in combinatie met het roze en het blauw valt het rood toch nog wel mee? Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 54. hihihi ooo meis ik kan me voorstellen dat er altijd wat te beleven is bij jullie en ja ook dat je er soms moe van wordt, maar ik zie het wel helemaal voor me hoor zit nu ook met een big smile dit te tikken en dan hebben we het nog niet eens over je kaartje gehad nou 1 woord nodig SUPER zoals altijd .

  Liefs jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Wat een prachtige kaart Anita.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Ow Anita.. sorry maar ik heb me rot zitten lachen om jou Nick. Wat een schurk is dat zeg hahaha En rauw ei is zoooo vies om op te ruimen..bleh
  Je kaartje is weer een plaatje zeg. Leuk hoor.

  groetjes, Wil

  BeantwoordenVerwijderen
 57. ha, ha wat een verhaal weer Anita. Wat een boef je zult idd een paar ogen tekort komen zo nu en dan.
  Je kaartje ziet er weer erg leuk uit, om in je eigen worden te spreken een echt toppertje!

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Hihihiihihi wat een leuk verhaal en ik zie het al helemal voor mij LOL.
  Wat een mooie kaart heb je gemaakt Karin en schitterende kleuren!

  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Hahaha!! Wat een fantasie, geweldig toch!
  Je kaartje is prachtig Anita!
  Gr. Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Die jongen van jou is duidelijk weer aan de beterende hand. Hi, hi, zie het hele verhaal voor me....kostelijk!
  Maar je kaartje is weer super, Anita, mooie kleurtjes zo bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Ha Aniet,
  oh meid, wat een verhaal. Ja, saai is het nooit, maar soms kun je er wel moe van worden. Gelukkig is het achteraf wel om te lachen. Zo knipt Guus nu elke keer de labels uit zijn shirts, trouwen en vesten met gaten tot gevolg......en dan niet netjes in de naad, natuurlijk.
  Je kaart is helemaal geweldig! Wat e heerlijk verlegen stelletje!
  Dat gaat vast wat worden...en gefeliciteerd met je candy bij Pia, of is dat aan andere Anita?

  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Als ik Dani was geweest, zou ik de slappe lach hebben gekregen...wat een verhaal zeg...maar ik kan me wel voorstellen dat het voor jou reuze vermoeiend is...zeker met je werk erbij.
  Je kaartje is een plaatje geworden, al vind ik het rood er wel erg uitspringen...maar ja, dat mag met Valentijn!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Wat een deugniet is die Nick van jou, volgens mij is hij wel weer beter.
  Je kaartje ziet er weer toppie uit, gefeliciteerd met winnen van de candy bij Pia.

  Groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Gohhhh jeetje wat jij al niet meemaakt!! hihihi

  Super mooie kaart en prachtige kleuren, Toppie hoor!

  Gr Antoinette
  http://antoinettecreacards.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Ik vind het een leuke kaart helemaal vrolijk.
  Als ik datbzo lees hoef jij je ook niet te vervelen thuis
  Groetjes Josje

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Hoi Anita, leuk dat je weer meedoet met onze uitdaging /bingo met dit waanzinnige kaartje, groetjes Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Lieve Anita,

  Wat een verhaal haha...je kunt mooi vertellen
  meis..ik wordt er helemaal vrolijk van..
  Maar ook nog even over je kaart, wat een toffe kleuren
  heb je gebruikt...het is weer een beeldschoon kaartje geworden.

  Lieve groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Hahaha Anita, het is niet leuk dat je de troep moest opruimen maar ik vind het wel een ontzettend grappig verhaal! Je kaartje is ook heel erg leuk, het rood kleurt er ontzettend mooi bij. Ook al is rood niet helemaal je ding, je hebt er wel iets moois van gemaakt!
  Lieve groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Hey Anita,

  Wat heb jij weer een hele serie mooie, lieve kaarten gemaakt!!
  Super vind ik ze!!

  Liefs,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Wat een prachtige kaartjes Anita, dit is een van mijn favoriete kleurencombinaties: lichtblauw, roze en rood! Ik heb het papier ook liggen maar nog niets mee gedaan,
  (en daar gaat gauw verandering in komen!)
  groetjes
  Heleen

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Haha, eigen schuld, je noemde Nick een schor kippetje. Dat had hij vast gehoord, dat hij een kip ging nadoen. Heb weer met een lach op mijn gezicht je verhaaltje gelezen. Heerlijk.
  liefs Fenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Oooohhh wat zal dat een kledderboel zijn geweest. Maar gelukkig is je zoontje weer helemaal opgeknapt zonder gekke dingen erbij! En toch nog een eitje voor jou over, dus dat wil je nog meer, hahaha!! Je kaart ziet er heel mooi uit ook al is rood niet jouw kleur!! Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Hoi Anita,

  Jahoor ik bedoel jou met degene die mijn candy heeft gewonnen ik denk dat ik hem zaterdag op de bus doe.
  Nogmaals proficiat en veel plezier ermee!
  Wat heb je weer een schitterende kaart gemaakt.
  Groetjes,
  Pia

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Gelukkig, ik heb toch nog een kaartje en een leuk verhaaltje van je gevonden. Ik weet niet hoe het kan, maar deze had ik van de week even gemist. Ik ben ook niet zo dol op rood, maar als ik het dan zo zie op je kaartje is het eigenlijk wel heel sprekend. Ach iedereen heeft zo zijn voorkeur voor bepaalde kleuren. Wat een boef die Nick, ik zie hem in gedachte al voor me. Ik kan me goed voorstellen dat Dani moest lachen, wie kan er op zo'n moment nou serieus blijven? Wel fijn dat ze nog een ei voor je hadden bewaard! En wat lief dat Dani het ging opruimen. Wees maar trots op die kanjes, al is het soms vermoeiend, er is wel leven in de brouwerij toch?
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 75. al is rood niet je kleur vind het erg mooi met dit blauw staan

  het is weer een plaatje anita ook leuk zo die circel

  wat een boef he die nick en lief van dani dat hij het opruimde

  gr roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 76. whahahaha ow Aniet wat een klein draakje is het toch he :-) ik lig hier in een deuk om jouw mannen !
  Jouw kaartje is ook geweldig helemaal gaaf met dat rood !
  liefs Danny

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Wat een geweldig verhaal van jouw kip met zijn eieren, ik heb er toch wel erg om moeten lachen, al zal het wel een geweldige bende gegeven hebben. Je kaart is prachtig, ik vind die verlegen Edwin altijd zo'n aandoenlijk mannetje.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita