26 januari 2013

Aniet op de romantische toer!

Nou lieve bloggertjes met tomaatje gaat het weer goed hoor, meneertje zit weer vol met grapjes en neemt momenteel flink de boel in de maling dus dat zit wel goed. Hij eet ook weer lekker, alleen praat hij nog als een heel schor kippetje maar dat komt ook wel weer goed, alhoewel dat mogen we hopen dan, ach het klinkt in ieder geval wel heel grappig. Heeft het bij jullie ook weer zo gesneeuwd nou hier wel, van mij mag het morgen wel warm water gaan regenen zonder veel problemen op de weg want aan ijzel moeten we nu maar niet denken, zo eng dat. Ik heb het helemaal gehad met die sneeuw. Maar goed de boodschapjes zijn weer binnen en Aniet komt de deur niet meer uit dit weekend. Zo leuk toch weer, heb ik bij de Creatieve Zebra een banner verdiend omdat ik de blog van de week heb. Moest zo lachen hoe Jacomijn het stukje beschreven had... De blog van de week is van Anita Meijer, wie kent haar niet ......, alsof heel blogkaartenland mij kent, nou dat zal wel heel knap zijn, heb het stukje met een grote grijns op mijn koppie gelezen, zo lief en leuk. Dank je wel. Helemaal super. En tot mijn grote verrassing zag ik gisteren bij Esmee dat ik de candy had gewonnen, nou meis ik heb het vandaag al binnen gekregen en wat is het mooi papier, helemaal mijn kleuren, super. Dank je wel. Ga ook eens kijken bij Esmee, ze is net 11 jaar geworden en maakt prachtige kaarten. En oh jeetje ik hoor sommigen van jullie al denken jeetje mina alweer prijs, sorry, sorry, sorry maar daar kan Aniet ook niets aan doen, ik heb geen aandelen of zo hoor en nee ik betaal ze ook niet, maar heb denk weer een periode dat het geluk met me is wat candy's en random runners betreft maar dat kan ook weer zo over zijn hoor. Gisteravond maar weer eens op de romantische toer gegaan, ja ja Aniet houdt ervan, heerlijk zoet, hartje hier, hartje daar, valentijnskaartjes ja dat is wel aan Aniet besteed, helemaal leuk om te maken. Het is dan net bij Aniet een kloddertje roze verf hier, een kloddertje roze verf daar (kennen jullie haar nog juffrouw Til van de familie knots), genieten noemen ze dat. Je zou me eens moeten zien zitten tussen al mijn kisten en maar lekker kletsen met mezelf. Heerlijk. Wil mijn valentijnskaartje mee laten doen bij de challenge van You, me and magnolia waar je deze keer bloemen en swirls op je kaartje moet gebruiken, nou zoals je ziet die zitten er hoor en aan de challenge van Midweek Magnolias waar deze keer alles mag. Kijk er toch eens lekker liggen op het grote hart.


Welkom Esmee, Marjan, Urska en Joke op mijn blog. Wat super dat jullie volger zijn geworden, helemaal gezellig weer. Leuk. Wat heb ik toch weer genoten van de lieve reacties op het verlies van mijn ome Joop, jullie zijn toppertjes, dank jullie wel. Heel erg fijn om te lezen allemaal. Het was weer op en top genieten hier in huize Meijer. Ome Joop wordt trouwens dinsdag gecremeerd dus dat wordt een zware dag. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van beeldscherm tot de volgende keer!

86 opmerkingen:

  1. Hoi Anita

    Fijn dat het met Nick beter gaat.
    Het is gewoon geluk als je wint meid en dat is je gegund.

    Je laart is weer een toopertje.
    Fijn weekend en zoals je zegt lekker binnen blijven.

    Liefs Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kaart Anita.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Aniet, Wat een topper van een kaart weer. Van harte gefeliciteerd met de candy en het uitroepen tot blog van de week.
    Je kunt wel wat leuk nieuws gebruiken toch?
    liefs Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Anita,

    Gefeliciteerd met je prijzen het is je van harte gegund hoor, en fijn dat het een stuk beter gaat met Nick.
    Je kaart is weer een beauty wat een lieve kleurtjes. Gelijk heb je om binnen te blijven al die gladheid is maar niks.

    Liefs Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke romantische kaart. Een enig stempelafdrukje. Mooi rose. Ik zag dat je blog van de weekbentgeworden bij decreatieve Zebra.Gefeliciteerd. Gelukkig dat je zoon weer opknapt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Anita,gefeliciteerd met de candy en tot blog van de week het is je van harte gegund!!! Je kaart is als gewoonlijk weer super mooi, wat fijn dat het weer beter gaat met je zoon..

    Groetjes José

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Anita
    Gefeliciteerd met je prijzen .super toch ..
    Dit kaartje is ook weer zo prachtig heerlijk weer dat roze .
    Tja hier ligt ook weer een aardig pakje sneeuw .
    Morgen gaat het dooien gelukkig heb het helemaal gehad met die bende .
    Fijn weekend
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Anoniem15:49

    Fijn hoor dat het met zoonlief weer de goede kant uitgaat. Vandaar ook zeker dat jij helemaal op een roze wolk zit (hi hi). Het is weer helemaal zuurstok roze en inderdaad net als bij tante Til. Ik zie het programma en dat stemmetje nog zo weer voor me. En een kloddertje roze verf hiiiieeer en een kloddertje roze verf daaaaaar. Echt lol hè.
    Groetjes Joke
    P.s. Ik zag inderdaad jou naam overal voorkomen bij verschillende blog en ik dacht nog.....die heeft zeker aandelen hier en daar.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hoi anita
    ook hier is er weer veel uit de lucht komen vallen:-(( dus niet blij! maar word wel blij van je leuke kaart en dank voor het meedoen bij YMAM
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Fijn dat het met je kereltje weer wat beter gaat. Je hebt weer een lekker zoet kaartje gemaakt en nog gefeliciteerd met je candy. groetjes Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  11. We kunnen jou ook wle bofbips gaan noemen Anita, super leuk meis en geniet er maar lekker van!! Rozer kon je het zeker niet maken vandaag, superleuk en weer iets anders dan tomaatjesrood toch????????

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wow wat een prachtige kaart Anita! Helemaal jou haha
    Gefeliciteerd met het blog van de week. Enne.. iedereen kent jou toch? Kijk maar naar die berg volgers :)

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Anoniem16:20

    Hoi Anita
    Wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt,prachtige kleur ook .Ook gefeliciteerd met de blog van de week en ja zag het al gisteren bij de creatieve zebra.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. gefeliciteerd met al je prijsjes Anita, het is je van harte gegund, 't mag ook wel eens meezitten he? gelukkig krijgt je zoon weer praatjes dus dat gaat ook de goede kant op en tja, wat moet ik nou nog over je prachtige kaartje zeggen? nou gewoon prachtig dus, en jouw blog als blog van de week hihi, ik las het daar en en moest ook lachen om dat "wie kent haar niet" zie je wel, dus toch een BN-er.
    groetjes en geniet ervan, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Anoniem16:22

    Hoi Anita wat fijn dat het weer goed gaat met jouw mannetje.
    En wat een prachtig lief kaartje heb je gemaakt.
    Echt heel mooi.
    Gefeliciteerd met al je prijzen en je weet het,het is je van harte gegund.
    Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een lief kaartje heb je weer gemaakt, Anita.
    Schattig papier gebruikt. Gefeliciteerd met je prijsjes. Hier ook weer aardig wat sneeuw gevallen. niks aan hoor, van mij mag het voorjaar beginnen.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een lief kaartje Anita! Fijn dat het met Nick weer goed gaat!
    Geniet van je weekend, liefs Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een romantisch ;-) kaartje! Leuk! Groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat leuk dat je Blob Blog van de week is geworden, super toch? Ik denk dat jet het onderschat hoor, ik weet wel zeker dat heel veel mensen je blog kennen. Je hebt toch een aparte manier van schrijven, zo'n gezellig verhaal er omheen altijd. En fijn dat je weer een prijs gewonnen hebt, heerlijk hoor, geniet er maar lekker van, zo win je een paar dingen achter elkaar en dan weer tijden niets.
    Je kaart is weer helemaal geweldig, mooi papier, lief plaatje mooi ingekleurd en zo mooi met die swirls en bloemtjes, topkaartje weer.
    Fijn weekend geniet ervan, liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Sorry Aniet een beetje laat maar wil je toch nog condoleren met je Ome Joop.Ja meid leven is niet eerlijk,me schoonzus moest van de week ook haar zus wegbrengen nr 5 met die vreselijke ziekte.Elk jaar sterft er wel eentje van haar familie aan die vreselijke ziekte, of ze nu jong of oud zijn.

    Wat ben je vlug zeg met reacties achter laten,was mijn berichtje nog aan het plaatsen toen kreeg ik al reactie van je .Bedankt hiervoor lieverd.Wat heb je weer gave kaarten gemaakt,sorry was niet in staat om op alle te reageren.Je weet wel wat ik bedoel.Hoop dat er gauw aan alle ellende komt,en dat ik en mijn hubbie eens met rust worden gelaten.Jammer genoeg wordt die pas volgend jaar februari 21 ,dan ben ik echt voorgoed van hem verlost.Een andere ouder zou trots zijn als je kind 21 wordt,nou Aniet ik hang de vlag uit,en ben blij dat we dan niet meer verantwoordelijk zijn voor meneertje,geeft al 5 jaar lang problemen,die niet in je koude kleren gaat zitten.
    Meid wens je van de week bij ome Joop heel veel sterkte toe,dikke kus Nit@

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Gefeliciteerd met je prijzen het zij je gegund En natuurlijk kent heel kaartenmaak blogland jou.En jou kaart is hartstikke mooi.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoi Anita,
    Het is weer een zoete droom geworden je kaartje,lekker in al die rose tintjes, lief afdrukje en aankleding..toppie..
    En..wie Kent Anita niet ?? echt wel..

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Soms zit het tegen en soms zit het mee.... bij jou zit het op dit moment qua prijzen mee; nou mag het!!! Je rugzakje is inmiddels behoorlijk gevuld, daar mag wel wat geluk tegenover staan; het is je méér dan gegund Anita!!!
    Je kaart is weer helemaal toppie.... zulke lieve kleurtjes!!!
    Fijn weekeinde.....
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wat een lief en romantisch kaartje, Anita. En wat een heerlijk verhaal weer op je blog, altijd gezellig om hier even te komen lezen!
    Gefeliciteerd met je prijzen en ja, de familie Knots....wat was dat altijd leuk. Een kloddertje roze hier, een kloddertje roze daar :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een prachtige kaart Anita....dat stempeltje heb ik ook net gebruikt, het is een schatje. Mooie kleurtjes weer "Anitakleurtjes" haha.
    Liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Heeerlijk kaartje Aniet......zo zoet en lief, super gedaan weer!
    Fijne avond en liefs van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Leuke en romantisch kaartje!! Ik las het berichtje ook bij de creatieve zebra en ja.... volgens mij kent iedereen Anita M. wel. Elke dag krijg je volgers bij en je bent ontzettend populair bij alle bloggers. Dus verdiend hoor!!
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een mooi rose geheel heb je ervan gemaakt anita, fijn om te horen dat het met mr.tomaat ook weer de goede kant op gaat.

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Fijn dat je tomaatje weer aan het opknappen is!
    Je kaartje is schattig en heerlijk romantisch!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Mooie kaart heb je weer gemaakt lekker roze.fijn dat Nick weer de betere kant op gaat.Proficiat met je prijzen het is je gegund.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ik dacht even ze is wezen daten.............maar ik snap nu hoe je die romantische toer bedoeld:) Wat een juweeltje, super kaart!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een heerlijk kaartje weer. Leuke srikjes heb je gebruikt en ook een leuke tekststempel. En natuurlijk weer in mijn favoriete kleur!! Wat fijn dat Nick weer zo goed als de oude is. ( op zijn stemmetje na dan) Tja en dinsdag zal zeker een zware dag worden, ik wens je nu alvast heel veel sterkte!!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Prachtig Anita weer zo mooi ingekleurd.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Heeeeejjjjjjj,
    Als ik dit bericht zo lees, kom ik erachter dat ik wat blogjes van je gemist hebt. Zoals ome Joop en tomaatje! Dus ik ga zo even teruglezen!!

    Wat gaaf dat je een candy gewonnen hebt! Hartstikke leuk toch!! het is je van harte gegund! Soms heb je van die dagen dat het geluk je even toelacht. Ik zeg: geniet er lekker van!

    je heerlijke zoete kaartje is weer toppie geworden! Jij bent ook helemaal verslaafd aan roze he! Dat hebben we echt gemeen haha! het is een schatje om te zien!!

    En van mij mag het idd ook warm water gaan regenen!! Je kunt jezelf bijna zien in de tsraat zo glimt hij van gladheid. Doodeng! ik ben lekker een weekendje bij mijn ouders! En ga zo heerlijk in m'n warme bedje tv kijken! Alleen er tussendoor even uit om djino uit te laten!

    Fijne avond

    Liefs Emmy

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Gefeliciteerd weer met je gewonnen candy, het is je gegund hoor Anita, en ook leuk dat je blog van de week bent, je schrijft ook zo leuk, jouw posten lees ik altijd helemaal en dat doe ik echt niet overal hoor, je kaartje is weer super mooi.
    gr. Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Jaa volgens mij kennen wel veel mensen in blogland de gezellige verhaaltjes van Aniet:)) En het is je geund hoor het winnen van de candy's. Van mij mag het ook warm water regenen, heb het helemaal gehad met de gladheid. Je kaart is een schatje, lekker roze!! Een echte Anita kaart.

    Fijne weekend,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Leuk om te lezen dat jij niet wist dat je zo heerlijk populair bent onder de bloggers...bescheidenheid siert de mens...ik denk dat het komt omdat je blijft zoals je bent...en een hele gewone oprechte manier van schrijven hebt waarmee je ons zo'n beetje iedere dag van het wel en wee van jezelf en je kanjertjes op de hoogte houd. Blijf vooral doorgaan met jezelf te zijn, dan kunnen wij met elkaar blijven genieten van onze blog "ster" Anita!! Proficiat!! En geniet gezellig van alles wat daarbij aan de andere kant van je beedscherm langskomt!

    Je kaartje is weer helemaal top! Roze, zoet, lief, schitterend gemaakt!

    Bedankt voor de glimlach die jij op mijn gezicht tovert...

    Lieve groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Fijn te horen dat Nick weer in orde is, dat is toch het belangrijkste, de gezondheid van je kids.
    En alweer een candy, mocht je geen plaats meer hebben om alles te stockeren, je mag het altijd doorsturen :-)
    Blog van de week .... ja wie kent anita niet :lol
    Prachtig je zeem zoete valentijns kaart, geweldig!
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Wow hey Anita , alweer zo'n schattige kaart , leuk zo die roosjes erop , ik scan ze altijd en dan kan dit niet het moet plat ,heb geen goede camera. Maar wat leuk dat tomaatje weer aan het beteren is ennn gefeliciteerd met het winnen van een cady , lekker genieten meis , ik zeg een fijn weekend engroetjes v. Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Fijn dat je tomaat weer aan de beterende hand is! Er is niets zo erg dan een ziek kind, vind ik dan. En je kaartje is weer een plaatje hoor!
    Geniet van je weekend!
    Groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. heel mooi kaartje Anita, bedankt voor het meedoen bij YMAM

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Hoi Anita, wat heb je weer een mooi kaartje gemaakt. Heerlijk hoor dat roze. Ik houd er ook van. Je zou bijna jaloers worden op Tilda zoals ze op de hartjes zweeft. Beterschap met je zoontje en hoop dat de rest van je gezin het niet krijgt. Bedankt voor je leuke reacties hoor.

    groetjes van Yvonne Rijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Fijn dat Nick weer een opknapt.
    Je kaartje ziet er weer super mooi uit!
    Veel plezier met je gewonnen prijsje. (hoop dat je er wat mee kunt), zei gisteren nog tegen Esmee er moet wel wat roze bij in, want dit hoort bij anita. Als ik het adres op de envelop zet, breng jij het gelijk nog even naar de brievenbus.
    Leuk dat je blog van de week bent, las de tekst ook en moest ook gelijk lachen.
    Maar ja je bent gewoon een trouwe volger en schrijft gewoon een heel verhaal bij je kaart, het is je allemaal van harte gegund.

    Sterkte dinsdag


    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wat een lief kaartje Anita
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Ja Anita, wij kregen hier ook weer een pakje sneeuw vandaag! Je kaartje ziet er weer zo goed uit, lekker zoet zo in het roze!
    Liefs
    Christine

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Hoi Anita ,ook ik baal van die sneeuw en verlang naar de zomer.Je kaartje is weer prachtig en nog proficiat met je prijsjes .
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Anoniem19:27

    Je hebt jezelf weer overtroffen hoor Anita!
    Wat een heerlijk zoet kaartje! Stiekem hou ik dr best wel van....
    Je blog van de week heeft wel weer voor veel enthousiasme gezorgd bij de creatieve zebra hoor zo leuk om te zien! Geniet van deze positiviteit! En je weekend natuurlijk met je mannetjes fijn dat ie weer opgeknapt is!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hoi Anita, wat leuk voor je zoveel aandacht deze week. Blog van de week en prijzen winnen, maar als iemand dit verdient ben jij het wel. Goed dat die kanjer van jou weer bijna de oude is. Nu je kaart, die is helemaal jij. Ik hoor ze tot hier "ANIET" roepen, zo rozer dan roze zonder dat het stoort. Ik vind ze weer super mooi. Ook het papier is prachtig.
    Geniet nog van het weekend.
    Groetjes

    Patricia

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Prachtige kaart, lekker romantisch!
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Met zo'n kaartje vlieg je toch meteen naar je roze wolk, super is dit weer Anita en gefeliciteerd met je prijsjes, ze zijn je gegund!

    BeantwoordenVerwijderen
  51. wat een lekker zoet roze kaartje heb je weer gemaakt,
    je bent echt in de romantische stemming,
    en gefeliciteerd met je gewonnen prijsjes, het is je van harte gegund
    en voor aankomende dinsdag heeeeel veel sterkte, is toch best wel even een zware dag.

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Fijn Aniet dat Nick weer beter is. Gefeliciteerd met je Candy en je blog van de week.
    Het is inderdaad zo dat hier reikhalzend wordt uitgekeken naar het stukje van Anita, dus wat ons betreft, dik verdiend!
    Je kaartje is ook weer een beauty. Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Hallo Anita,

    Wat fijn voor je zoon dat hij is opgeknapt.En wat leuk dat je blog van de week is.
    Ik vind je kaart super mooi ik zie dat je mijn lievelings Magnolia papier heb gebruikt toppie hoor Anita.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Ik ben blij voor je dat je zoon weer beter is. Ik belde vanochtend mijn dochter zij ligt nu met griep in bed..
    Maar je kaart is weer schitterend Anita
    groetjes Janie

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Prachtig!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Schitterend gedaan, fijn dat het met Nick al weer wat beter gaat.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat een prachtig kaartje! Sorry dat ik van allesgemist heb! Had het thuis ook even druk! Ik ga nog even terug lezen! Nog een fijn weekend! En tot volgende keer!
    XoxoAnnette

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Weer heerlijk roze. Hahahah..... En wat een prachtige swirls heb je weer gebruikt.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Supermooi, romantisch kaartje in die leuke roze kleurtjes, prachtige details ook !
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Fijn dat het weer beter gaat met je kereltje. En tsja, gezien jouw fanatieke reacties en de reacties die je krijgt vermoed ik dat toch echt veel bloggers jou inmiddels wel "kennen" hoor Anita! En heus niet alleen omdat je overal wint haha. Gefeliciteerd, geniet van je prijsjes. Leuk hoor, dit moet een beetje voorkomen dat je zelf nog meer spullen gaat kopen. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Wat een mooie kaart! En weer lekker roze, daar hou ik van :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wat fijn dat het beter gaat met je mannetje.
    Gefeliciteerd met je prijs, bofk........
    Je kaartje is super. Lekker roze
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Wat een lekker rose kaartje Anita....suoer romantisch....
    en nog gefeliciterd met je gewonnen candy bij Esmee....
    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wat een superzoet kaartje Aniet, proficiat met je prijs...

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Mooie kaart en mooi roze En gefeliciteerd met je prijs . En fijn dat het beterde gaat met je zoon
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  66. je hebt weer een mooie kaart gemaakt lieve kleurtjes gebruikt
    Fijn dat het met je zoontje weer beter gaat
    Groetjes Josje

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Supermooi, romantisch kaartje in die leuke roze kleurtjes, prachtige details ook ennn... ook fijn te horen dat Nick weer in orde is!!Van harte gefeliciteerd met de candy en het uitroepen tot blog van de week.

    Gr Antoinette

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Oh dat is echt helemaal romantisch zeg!! Wauw.... iedereen kent jou! Natuurlijk!! ik moest ook lachen toen ik het zag bij de creatieve zebra. Echt leuk geschreven.
    En ja, soms overkomt je dat en ik kan wel zeggen: Aniet: iedereen gunt jou de prijzen en de candy's, maar ik heb makkelijk praten, ik win de laatste 2 maanden ook het een en ander! Mar ja, als je veel blogt zie je veel waar je n mee kan doen, dus eigenlijk kun je er ook weinig aan doen....
    zo moet je het maar bekijken!
    Fijne zondag!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Hoi,
    Je kaart is weer prachtig, hier regent t momenteel warm water, hoop bij jou ook. Sterkte dinsdag.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Anoniem09:36

    Fijn dat het met je tomaatje weer beter gaat! Gefeliciteerd met je prijs, Esmee maakt leuke kaarten. Hier is de sneeuw langzaam aan het verdwijnen. Je kaartje is weer heel mooi. Fijne zondag!!

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Wat weer een gaaf verhaal Anita je vergeet bijna om naar je kaartje te kijken LOL.
    Maar ook die is weer schitterend!

    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Een heerlijk zoete kaart! En je wensen zijn verhoord: het regent hier en de sneeuw verdwijnt lekker snel! Tja, zo'n winperiode kun je idd hebben, dat had ik vorig jaar ook een tijdje :-)
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Mooi en lief roze kaartje. Fijn dat je kind weer wat beter gaat!

    BeantwoordenVerwijderen
  74. hoi aniet !
    het gaat je goed, hoor ik ! dat is fijn ! een mooi kaartje erbij, helemaal klaar denk ik dan. hoewel je regenvoorkeur, daar ben ik niet helemaal mee hoor, we waaien helemaal uit ons sokken en het giet, niet leuk dus. kids zijn naar de scouts in korte broek, ik denk dat ze toch wel de sneeuw prefereren hoor ! =)
    wens je nog een fijne, regenachtige, creatieve zondag toe,
    grtjs, martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Wauw Aniet die is echt prachtig geworden.
    Leuke kleurtjes heb je ervoor gebruikt.
    Schitterend gemaakt.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Fijn dat het met Nick weer beter gaat, scheelt heel wat zorgen! Gefeliciteerd met je het winnen van je prijs. Dit is ook weer een erg mooi kaartje geworden.

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Hai Anita, lees net je berichtje van je ome Joop, nog gecondoleerd meid, sterkte hoor!
    Ondanks je verlies heb je toch prachtige kaartjes gemaakt, wat een beauties weer.
    groetjes
    Frieda

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Wat een mooie kaart weer Anieta. Zo mooi van kleur. Prachtig.
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  79. hij is echt romantisch en super leuk gemaakt.
    groetjes en liefs An

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Just beautiful and love your design! Thanks for joining us over at Midweek Magnolia this week Love Chanelle xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  81. mooie kaart gemaakt. en gefeliciteerd met je nominatie en het winnen met een candy.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Wat een lieve en schattige kaart heb je gemaakt. Zo mooi van kleur ook.
    Gefeliciteerd met het behalen van je banner bij De Creative Zebra.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Wat een prachtig kaartje en lekker romantisch ook.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  84. wauw anita wat een super mooi kaartje met dit prachtige hart in het midden de bloemen en swirls er omheen dus jij mag door op de romatishe toer hoor

    de tilda past perfect er weer bij

    gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Schitterende kaart Anita.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  86. Wat een super mooie romantische kaart, gefeliciteerd met je blog van de week.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita