17 november 2012

En daar is die weer ...!

Vanavond heb ik weer mijn wekelijkse kerstkaartje gemaakt voor de Christmas Challenges with sketches. Maar jeetjemeneetje Aniet moest aan de stiksteek, nou een naaimachine staat hier niet in huis, met de hand stikken weet eigenlijk niet eens of dat door papier heen kan maar opeens schoot er door mijn koppie heen oh ja ik moet nog ergens van die vellen liggen met van die steekjes die je erop moet strijken (ja met een stokje dan). Dus maar weer in de kisten gedoken en waarempel ik vond het ook nog eens. Oké het is niet zo netjes misschien als met de naaimachine (vraag ik me nu eigenlijk af zie bij veel kaartjes van die schitterende strakke stiksteekjes, gaan jullie dan gewoon met het papier onder de naald, ja sorry maar heb er totaal geen verstand van, heb ooit eens op school een broek moeten maken, nou daar had je niet in willen lopen hoor het zag er niet uit, nee Aniet is daar niet voor in de wieg gelegd ben ik bang) maar goed het stiksteekje zit erop wat deze keer moest. Het was vanavond weer een gezellige boel hoor, weer lekker gekletst met mezelf alleen je moet de troep nu niet zien hier in huis, zoals ik al had gezegd heb ik mijn kisten doorgespit vandaag, nou heb alles geprobeerd te ordenen, want lijkt me toch wel handig als je kraaltjes in de kraaltjeskist laat en ga zo maar door, nou geloof me Aniet vond in alle kisten van alles door elkaar en wat heb ik weer veel gezien waarvan ik echt niet meer wist dat ik had, heb mezelf nu ook eventjes streng toegesproken dat ik nu echt voorlopig niets meer mag kopen ook al is verleiding nog zo groot, ik kan nog heeeeeeeeeeeel lang door met de spulletjes die ik nu heb. Oké ik geef het toe heb vandaag nog wel wat cardstock (schrijf je dat zo eigenlijk?) aangeschaft hier in de hobbywinkel, en wat voor tekst stond er op de tas die ik kreeg om het erin te doen: I love shopping (hahaha moest er stiekem wel eventjes om lachen want ja het is toch wel de waarheid Aniet houdt van shopping maar dan vooral van het scoren van mooie scrapspulletjes). Nou genoeg geklets weer en hier is dan mijn wekelijkse kerstkaartje


Welkom Wil en Cornelie op mijn blog, wat leuk dat jullie volger zijn geworden. Helemaal gezellig. Bedankt voor jullie lieve reacties van gisteren, het gaat nu wel weer met me ook al spookt dat beeld nog steeds door me koppie en lag ik vanacht gewoon te hyperventileren in mijn bed. De komende tijd zal het gewoon wel heel erg heftig zijn op het werk daar ben ik nu ook op voorbereid. Bah, bah, bah. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

62 opmerkingen:

  1. Je kaart is weer prachtig, Anita. Ik heb ook zoveel spullen. Soms ben ik ook zo aan het zoeken. Ik weet dat ik het heb maar waar heb ik het in gedaan. Toch koop ik ook steeds weer bij. Je ziet ook zoveel leuke spullen.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterend kaartje weer Anita.
    Groetjes Diana.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Anita,
    Wat slim om die stiksteekjes zo te maken...
    je kaartje is weer heel lief..mooie kleuren,prachtig papier en alles past weer zo mooi bij elkaar..mijn complimenten...

    Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De werksfeer zal onder deze vervelende omstandigheden verschrikkelijk zijn,het moet je ook maar overkomen...
    Je kaartje is prachtig,erg leuke kleuren en mooie stempel.Het stikwerk doe ik altijd met de hand.En shoppen vind ik ook geen straf :-).

    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben net thuis Anita , je gelooft het misschien niet ,maar Cindy en ik hebben maar 2 en een halve kaart gemaakt,zoveel tijd zit erin,maar dat hoef ik jouw niet te vertellen toch,Je kaart is weer een beauty hoor, zulke mooie kleuren en een gave stempel,ja wat moet ik er nog meer over zeggen,je kaart is prachtig.
    Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mijn moeder is net weg, haha, lees het hierboven, en ga toch nog even mijn blog af. Je kaart is prachtig, supermooie kleuren! Ik vind hem top! Fijne zondag, groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nou Anita dat heb je maar mooi weer gedaan toch en jezelf overwonnen. Het is een prachtkaart geworden wat een mooie kleuren.
    Ik doe ook stiksteekjes met de hand, mijn laatste kaart heb ik zo gemaakt. Maar ik doe het ook wel met de naaimachine. Volgens mij is de kaart die jij van mij hebt gehad, met de naaimachine gedaan.
    Fijne zondag!En sterkte op je werk.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. je kerstkaart is weer super. Ik doe het soms gewoon met de hand. gaatjes erin prikken en een borduurdraadje er doorheen. maar dan zijn ze niet zo heeeel erg mooi recht hoor. met de naaimachine gaat dat veel beter. maar daar kan ik ook totaal niet mee overweg. Gelukkig had je nog een rub-on in je verzamel kist. Het resultaat is in ieder geval geweldig en degene die dit kaartje met de kerst krijgt is er vast helemaal content mee

    liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  9. wat een superrrrrrr kaarten
    gr linda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooi Anita,en die stiksteekjes zijn prima hoor ik wil ook nog aan de slag voor die challenge.Groetjes joke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een mooie kaart weer ik vind de kleuren ook heel mooi en ook mooi gestikt ik heb wel een naaimachine maar ik heb geen zin om hem op de tafel te zetten Ik vind de challenge wel heel mooi ik ga hem denk ik wel maken maar dan zonder stiksels.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heel leuk kaartje en als je met de hand de stiksteekjes wil doen,moet je eens aan de liniaal van Tim Holtz gaan denken.
    Dat is een liniaal meet gaatjes.
    Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Anita, wat is dit weer een mooie kaart. Schitterende kleuren en papier.
    groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Prachtig Anita.... vind vooral je kleurenkeuze helemaal geweldig!!!
    grt Angela

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Een schitterende kerstkaart Anita! Wat een mooi papier in een mooie kleuren combi! Je hebt je 'stik' probleem goed opgelost! Ik heb ook geen naaimachine en ik doe al mijn stiksels met de hand. Eerst wel met een prikpen gaatjes prikken. het is wel wat werk maar ik vind het leuk om te doen.
    groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heel mooi! En ik vind die steekjes heel geslaagd, ik zou het zeker niet beter kunnen!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Schitterend,lief dat meisje,mooi ingekleurd.
    Geweldig papier gebruikt.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een supermooie kaart heb je weer gemaakt.

    Groetjes Ilonka

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Je hebt weer een prachtige kerstkaart te voorschijn getoverd Aniet, ik ken dat gevoel, weten dat je het hebt en niet kunt vinden.....

    groetjes en een fijn knutselweekend Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik vind het weer een prachtige kaart Anita, mooie kleurtjes heb je weer gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hallo Anita

    Het is weer een hele mooie kaart geworden.

    Groetjes Cynthia.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Anoniem11:04

    Je kaart is goed gelukt Anita,mooie kleuren heb je gebruikt.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een prachtige paarse kaart he je gemaakt Anita. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  24. hallo antia
    wat een super mooi kaartjs is dat gewoord anita
    en de kleuren zyn zo mooi super mooiiiiiiii
    mooiiii


    groetjes brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een super mooi kaartje Anita. Die kleuren zijn helemaal mijn smaak hahaha En je ziet helemaal niet dat je niet met de naaimachine gewerkt hebt. Die stik (lees strijk haha) steekjes zijn net echt!

    groetjes, Wil

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hoi Anita, wat een super leuke kaart is het weer geworden. Ik heb helaas ook geen ervaring met het stikken op kaarten. Ik denk dat een prikpen en dan naald en draaf de beste optie is. Wel heel veel werk! Leuk dat je nog zoveel leuke spulletjes hebt gevonden in jouw eigen voorraad. Nu weet je weer waar alles ligt, dus dat werkt een stuk prettiger. Bij mij is alles helemaal soort bij soort in bakjes, maar ik heb vast nog lang niet zoveel spullen als jij. Fijne zondag!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat ziet dit kaartje er ook weer super leuk uit, Anita. Heel mooi geworden, joh!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat heb je dat mooi ingekleurd:) Ziet er heel leuk uit het geheel:) Liefs Willemijn

    BeantwoordenVerwijderen
  29. hoi Anita ik vraag me ook af of ze allemaal met hen kaarten onder de naaimachine gaan ,ik vind het nogal een gedoe .wat jij gedaan hebt is een goede oplossing ,ik wist niet eens dat dat er was .maar je kaartje is er niet mindermooi onder hoor .
    groetjes Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi Anita,
    Wat ziet dit kaartje er weer super uit en wat heb je het mooi ingekleurd.
    Liefs Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  31. super mooi kaartje.
    Heb zelf ook geen naaimachine en heb stiksteekjes getekend

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Anoniem12:43

    Leuk Anita! Bijzondere kleurencombinatie! Leuke details en accenten!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een heerlijk verhaaltje heb je er weer bij geschreven. Ik kan me een huis zonder naaimachine niet voorstellen. Hier staat hij bijna standaard op tafel. Hahaha...
    Kaartje is helemaal leuk geworden.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  34. MOOI ! Wat een mooie kleuren heb je weer gecombineerd en je stiksteekjes zien er prachtig uit. Volgens mij mag je ze ook met een pen zetten, tenminste bij de meeste challenges, want niet iedereen heeft een naaimachine bij de hand.
    Nog een hele fijn zondag en tot de volgende keer!!
    Liefs,
    Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Heel mooi kaartje en mooie kleurtjes!! Word helemaal vrolijk van je kaartje!! En je kaartjes hieronder zijn ook leuk!!
    Lieve groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Super leuk kaartje Anita
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Mooie kaart Anita en je stempel vind ik ook heel leuk geworden met het glitter.
    Gr Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Prachtig kaartje, je vorige is ook al zo'n lieffie. Ik heb ook geen naaimachine hoor maar vind het altijd wel wat hebben op een kaart, met de hand vind ik het tijdrovend, 1 x maar nooit weer :P.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Heel erg mooi je kaart en prachtig bewerkt
    En Aniet veel knutselen is lekker ontspannend Jij kan niet al zorgen tot je nemen Denk aan je zelf
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hoi Anita,

    Wat een super leuke kaart zeg en zulke leuke details.

    Liefs Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat is die leuk geworden Anita, en voor jou doen best wel een gewaagde kleur...
    Ziet er supwer uit, en ja je kan zo met het papier onder de naaimachine geen probleem hoor!
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Oh Anita wat is ie weer prachtig geworden. Moest wel even lachen met je verhaal, je schrijft daar dat je even niks mag kopen want je komt nog lang toe, en twee zinnen later heb je weer cardstock aangeschaft haha, hoe herkenbaar!
    grts
    frouwke

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Hoi Anita,wat een mooi kaartje weer.
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Ik heb niet alle reacties gelezen maar ja je kunt gewoon een kaart onder de naaimachine doorgooien, Ik doe het ook weleens maar ik moet altijd de naaimachine pakken en dan ligt mijn hele tafel al vol, nou ja dan laat ik het achterwege, Je kunt ze ook zelf tekenen met een fineliner of zo, maar je kaartje is er wel mooi mee geworden

    groetjes Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Hoi Anita

    Wat een super idee deze stiksteekjes ziet er top uit hoor .vind je hele kaartje weer erg mooi.
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Wat een schat van een kaart! Heel mooi!

    Groetjes Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Hele mooie kaart Anita zier er toch wel mooi uit jou stiksteekjes .zelf doe ik het altijd met de hand en met borduurgaren dan zien de steekjes wat dikker uit met de naaimachine heb ik het ook al geprobeerd maar vind de steekjes dan de dun.ik maak de gaatjes altijd met de liniaal van Tim Holtz.en anders met een witte stift die zal ook wel ergens in je kist liggen ha ha .groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Wat een mooi kaartje Anita, leuk je 'stiksteekjes'. Zelf naai ik die altijd met de hand (eerst gaatjes prikken), vind ik wel ontspannend. Heb wel een naaimachine maar ben daar helemaal niet handig mee, tegen dat die klaar staat is mijn kaart al af ;)
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Prachtig kaartje met hele origineel stiksteekjes!! Soms maak ik stiksteken met de naaimachine maar ik leg niet de hele kaart eronder want dat trekt de naaimachine niet. Dus alleen het stukje designpapier waar ik het op wil hebben en daarna plak ik dat op de kaart. Vaak maak ik ze gewoon met een fine-liner en een liniaal. Sterkte de komende tijd op je werk.................

    Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Hoi Anita

    Je kaartje is super met je stiksteekjes in deze mooie kleur.
    Ik prik ze altijd langs een liniaal om de halve cm en naai ze dan met de hand, heerlijk ontspannend om te doen.......dat vind ik dan hé, misschien denken anderen er anders over.
    Veel sterkte op je werk, er zal wel een hele gespannen sfeer hangen, moeilijk hoor.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  51. De naaimachine gebruikt ik ook niet voor de kaartjes. Wat ik weleens doe is met een glitterpen streepjes zetten. Werkt ook wel goed.
    Je kaartje is weer prachtig.
    liefs Anke

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Wat heb je weer een schitterende kaart gefreubeld! Ik gebruik af en toe de naaimachine en tegenwoordig heb ik ook een SewEasy in huis, waar ik mee borduur, de lijntje worden dan iets minder strak en mooi speels....ik ga dus gewoon met een naald door mn mooie papier heen...Alleen door het DP, wat ik dan weer op cardstock plak. Maar je kaart is super hoor!!
    Groetjes Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Een prachtige kaart in hele mooie kleuren.
    Dit heb je weer super gemaakt Anita.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Wat een schitterende kaart.
    groetjes Babette

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Hai Aniet wat ben je toch een lekker eerlijk mens ik geniet van jouw blog verhalen en helemaal van jouw mooie kaarten meid ga vooral door met kopen en maken want dat kan nooit teveel zijn

    liefs Danny

    BeantwoordenVerwijderen
  56. ha Aniet,

    deze is weer erg leuk! Mooie uitgewerkt en je papier is erg mooi! Ik weet niet of je mijn probeersel een aantal weken hebt gezien van de naaimachine op papier? Een regelrechte ramp!
    Als ik nu iets moet naaien doe ik dat met de hand !
    En ja, ik kan me voorstellen dat je het nog voor je ziet! Bah!
    Sterkte dan maar weer morgen!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Hoi Aniet, wat een prachtig kaartje is het weer en je stikwerk ziet er netjes uit hoor. Ik heb het wel eens met de naaimachine gedaan en ook met de hand, maar dit is wel een goede en snelle oplossing (behalve je kisten weer opruimen). Sterkte morgen en de komende tijd op het werk. Groetjes, Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Wat een geweldig mooie kaart zeg en je 'stikwerk' zit er prachtig op!
    Jeetje wat een ellende op je werk, is jouw baan wel veilig?
    Heel veel sterkte de komende tijd, de sfeer zal wel om te snijden zijn.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Wat een prachtige kaart en je stiksel zijn mooi hoor.
    groeten LEnie

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt ;o)
    Leuk dat je deze week meedoet bij CCWS.

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Wat een mooie kaart.
    Gezellig dat je mee doet met de Challenge van CCWS.

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita