1 mei 2012

Weer een poging met mijn stiften

Vanavond weer een kaartje gemaakt na vandaag genoten te hebben van het fantastische weer. Wat hebben we het getroffen. Morgen nog een dagje vrij (op dinsdags werk ik niet), heb dus een heerlijk lang weekend. Mijn kanjers hebben van de week vakantie en ik hoop dan ook dat het mooie weer nog even aanblijft. Ben vanavond weer met mijn spectrum noirs aan het stoeien geweest, moet me er toch maar eens meer in gaan verdiepen op youtube bijvoorbeeld, of een keer een workshop gaan volgen, want dat met die schaduwen lukt me niet erg, zeker niet in het haar. Maar komt ooit goed, daar ben ik van overtuigd! Hier dan het resultaat.

Welk papier gebruiken jullie trouwens voor de stempels om met stiften in te kleuren, want zie nu dat het soms over de lijntjes heen vloeit, en toch gebruik ik papier voor markers e.d. Of zal het aan de stiften liggen. Hoor graag van jullie. Alvast bedankt.

4 opmerkingen:

 1. Anoniem05:47

  OOh wat een mooi kaartje heb je gemaakt.
  Lief stempeltje en ik vind dat het al prima gaat hoor met het inkleuren.
  Helaas kan ik je geen raad geven in de keuze van het papier maar ongetwijfeld de andere dames wel hoor.

  Groetjes en een fijne dag Jannie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is beeldschoon je kaartje.
  Ziet er prima uit.
  liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Anita,uit ervaring weet ik dat inkleuren best moeilijk is,ben zelf ook nog aan het stuntelen,toch gaat het je best goed af alleen leggen we voor onszelf de lat gewoon hoog denk ik.Ik ben wel volger bij je geworden want je hebt een hele leuke manier van bloggen.Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Anita,
  Ik was aan het googelen op Spectrum Noir Markers, en nu kwam ik bij jouw terecht. Ten eerste wat een leuk blog heb je, hele leuk dingen heb je al gemaakt. Ik heb sinds vorige week ook de markers, ik ben er ook mee aan het oefenen. Maar heb jij sommige kleuren ook dat de vloeistof er uit druipt. Bij sommige kleuren blijft het netjes binnen de lijntjes, maar enkele kleuren heb je gelijk al een grote vlek. Ik blijf dan met een doekje de marker droog maken. Ik weet ook nog niet welk papier ik moet gebruiken, ze zeiden corespondentiekaartjes van de hema, dat ik vind ik ook nog niet geweldig.
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita