5 mei 2012

Maar weer eens een avondje oefenen met de markers!

Vanavond maar weer eens geoefend met het inkleuren met markers, het valt me toch nog steeds niet mee hoor (zal ik dan toch meer van de potloden zijn). Wie weet denk ik er wel te veel bij na en dan gaat het meestal niet de kant op die je wil. Gewoon doen en dan zie je wel wat het eindresultaat is, volgens mij is dat het beste. Maar tja als je perfectionistisch bent, valt dat nog niet mee hahaha. En dan zie je op al die andere blogs zulke mooie ingekleurde stempels, pffff daar kan ik nog alleen maar van dromen. Maar goed het gras is altijd groener aan de andere kant (of hoe zeg je dat?).
Heb vandaag trouwens ook nog een paar magnoliastempels met flinke korting (35% korting, is toch niet niet niks) weten te bemachtigen bij http://www.creacarina.nl/ (zag ik op de blog van Nicole), en dat is altijd een leuk begin van het weekend al zeg ik het zelf.

5 opmerkingen:

 1. Het is prachtig Anita en geloof me je bent niet van de potloden.
  Blijven oefenen en je zal zien dan gaat het steeds beter.
  Ik vind dat je deze prachtig hebt ingekleurd.
  liefs, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt geweldig gekleurd! Ik kan niet eens met markers kleuren, ik ben nog volop aan het oefenen met distress inkt en anders kleur ik met derwents. Ik ben benieuwd naar de kaart wat je hiermee maakt! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is ze lief Anita,vind dat je het prachtig heb ingekleurd.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dat je al goed op weg bent met inkleuren. (Ik ben ook flink aan het oefenen haha) Investeren in goed papier is denk ook handig, want ik zie wel dat je nu nog last hebt van uitgelopen kleuren. Welke je hier het beste voor kunt gebruiken weet ik ook nog niet precies, maar ik denk dat het papier wat je nu gebruikt niet helemaal ideaal is. Succes en veel plezier met oefenen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oefening baart kunst zeg ik altijd maar.
  Hoe vaker je het doet hoe beter het gaat echt.
  En ik moet zeggen de ene keer gaat het beter als de andere keer lijkt wel.
  Maar dat hebben de vergevorderde ook hoor denk ik.haha
  Ziet er zeker niet slecht uit en misschien moet je toch iets makkelijker worden voor jezelf.

  Groetjes esther

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita