17 december 2014

Hoe gaaf, ben gisteren getrouwd met mijn zoon!

Oh, oh, oh ik loop hier weer aardig achter besef ik me. Hoe is het hier, de operatie is achter de rug en goed gegaan gelukkig, Nick heeft zijn grote helden Ernst en Bobbie ontmoet in het AMC, weet je nog zijn meet and greet, en als uitsmijter zijn we ook nog eens getrouwd gisteren, hoe gaaf is dat, Nick zijn wens is in vervulling gegaan, na elke dag op zijn knietjes gaan om mij ten huwelijk te vragen is het gisteren dan eindelijk uitgekomen, wat was het een geweldige ervaring, hij (en ik ook) heeft er zo van genoten. Hij glunderde van oor tot oor, zo lief. Kijk maar hieronder, daar smelt je toch van.

16 december 2014
 
 Het was zo ontzettend leuk om mee te maken. Dankzij de Stichting De Opkikker is Nick zijn wens uitgekomen, namelijk trouwen met zijn mama. En werkelijk wat hadden ze dat geweldig goed tot in de puntjes georganiseerd. Het ontbrak aan helemaal niets. De hele dag was zo goed geregeld. Sharon en Marja, de vrijwilligers die onze dag georganiseerd hebben, wat zijn dat twee toppertjes. Zonder hun had dit nooit plaatsgevonden, een dag om nooit meer te vergeten. Zelfs de trouwringen, trouwboekje, ambtenaar van de burgerlijke stand, fotograaf van de krant, rode loper, zangeres en keybordspeler, champagne, bruidstaart en gasten ontbraken niet. En hoe gaaf we zijn in een limousine naar de trouwlocatie gebracht, de Zaanse Schans. Als ik nog aan gisteren denk, verschijnt er vanzelf een glimlach op mijn koppie. Wat ik ook niet wist is dat ze hadden geregeld dat mijn ouders de hele dag met ons mee mochten, zo gezellig, mams en ik werden bij een kapper afgezet die onze haren heeft gestyled, daarna lekker lunchen en toen naar een professionele fotostudio waar er foto's van ons zijn gemaakt. En Nick wat heeft die staan poseren hahaha, hij vond het geweldig en toen kwam de vraag Nick hoe zal je het vinden om vandaag met mama te trouwen, wou dat je erbij was om het antwoord van Nick te kunnen hebben gezien, dat is niet uit te leggen op papier maar dat koppie was onbetaalbaar. Hij begon te glunderen en die lach is niet meer van zijn koppie gegaan totdat het afgelopen was, alleen dat al was geweldig. Zie hieronder een aantal foto's
  
En Dani die heeft het nog tegoed, ze hadden geregeld dat hij mocht zeevissen, maar daar gisteren nogal ruig weer werd voorspeld kon dat helaas niet doorgaan maar gelukkig mag hij dit nu op een andere dag doen samen met een vriend. Want tja er is maar 1 ding wat Dani graag doet en dat is vissen, geef hem een hengel en hij is het gelukkigste kind ter wereld.
 
 
5 december 2014
 
En hoe was het gisteren, in één woord GEWELDIG, wat heeft Nick ervan genoten, het was echt zijn moment. Van het begin tot het eind heeft hij genoten met die pretoogjes van hem. En wat zijn ze leuk die Ernst en Bobbie. Nick heeft ze gezoend en nog eens gezoend, grapjes met ze gemaakt en ga zo maar door. Hahaha het leek wel een voorstelling, de verpleging en diverse dokters stonden voor het raam te kijken en genoten net zo hard, daar kwam ik achter toen er een verpleger naar me... toe kwam om te zeggen dat hij dit zo ontzettend geweldig vond voor Nick en dat hij zo genoot van dat koppie na hem alleen maar normaal gesproken te zien met angstige oogjes vol paniek dat hij er tranen van in zijn ogen kreeg en niet alleen hij volgens hem, hij ging met een grote lach naar huis zei hij, lief toch. En je gelooft het niet de dokters besloten dat Nick gisteravond al naar huis mocht omdat hij zich daar toch het veiligst voelt en hij na zijn moment met Ernst en Bobbie het zo lekker deed, hoe fijn is dat. Of zal het komen omdat hij na het bezoek van Ernst en Bobbie zo hieperdepiep was en hij in een onbewaakt ogenblik het brandalarm heeft aangezet ..... oeps ...... nee echt het was een superdag gisteren en nu lekker thuis aansterken3 december 2014

Pfff de operatie is achter de rug en goed gegaan. Werkelijk hulde voor het AMC. Werkelijk iedereen was op de hoogte hoe ontzettend bang Nick is. Wat deden ze dat goed. Overal hielden ze rekening mee. Echt toppertjes. Op de uitslaapkamer stond ik in mijn apepakkie, lees operatiepak met muts, te kijken naar mijn mannetje toen hij wakker werd. Oh oh oh wat een tranen had hij. Hij kan het allemaal nog niet plaatsen en inmiddels ligt hij op een kamer. Hij valt nog regelmatig in slaap en het eerste als hij wakker wordt is roepen dat hij naar huis wil en zijn oh zo geliefde poffertjes. Hij heeft nog veel pijn maar gelukkig is het achter de rug en nu maar hopen dat het goed blijft gaan. Dank voor al jullie medeleven. Dat doet ons zo goed. Echt superlief!

 
Zoals je ziet de maand december was een maand met een lach en een traan. Laten we hopen dat 2015 voor ons een ietwat rustiger jaar wordt. Maar de mooie dingen die gebeurd zijn, nemen ze ons niet meer af. Wat hebben we ervan genoten!

41 opmerkingen:

 1. Had die geweldige foto's ook al op FB voorbij zien komen Anita...wat fijn om jullie zo te zien glunderen....wat hebben jullie het verdiend om zo in het zonnetje gezet te worden....en helemaal super dat Dani niet vergeten wordt.
  Ik hoop dat 2015 alleen maar goeds voor jullie in petto heeft!
  xxx Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat jullie zo'n heerlijke verwendag hebben gekregen, super leuk om de mooie vrolijke foto's te zien.
  En ik wens jou en je gezin een fantastisch 2015!
  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf verhaal Anita. En wat heerlijk dat ook je Pa en Ma zijn betrokken geweest in je hertrouwdag met Nick. Dat Dani mag gaan zeevissen zal wel een feest voor hem worden.
  Maar wat leuk dat dat allemaal zo maar geregeld is geworden. Een feest dat je verdiende !!!!!!!!!!
  groetjes leny w

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik had de foto's natuurlijk op facebook al voorbij zien komen, maar zelfs ik ga stralen als ik de foto's zie en je verhaal lees, helemaal TOP en dubbel en dik verdiend.
  Ik hoop zo dat jullie in 2015 in rustiger vaarwater komen!

  Groetjes Hermien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OH Anita ik zit hier met een lach en een traan, wat is deze post een emotionele rollercoaster!!! GEWELDIGE trouwdag hebben jullie gehad en zoooooooooooo poepie-chique allebei in het wit en wat heerlijk dat ook Opa en Oma konden meegenieten. Nu Dani nog zeevissen met zijn vriend en de kleine dappere Nick gauw aansterken en dan kunnen jullie hopelijk uitpuffen bij de kerstboom.
  Heel fijne dagen en een heel goed 2015!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem21:08

  En ik heb genoten van je verslag, zo leuk!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige foto's Anita!! En wat een mooie dag voor jullie, super!
  Lieve groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige foto's, Anita, en wat een mooi bruidspaar waren jullie. Schitterend. Kan me voorstellen dat jullie genoten hebben. Een dag met een gouden randje om nooit meer te vergeten!
  En dan ook nog eens zo'n feestje met Ernst & Bobbie, geweldig zeg!
  Hoop dat Dani binnenkort ook zo'n geweldige dag heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Anita,wat een super leuke dag hebben jullie gehad.En aan de foto's te zien hebben jullie super genoten.Dit hadden jullie toch ook wel verdiend.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh wat geweldig, dit hebben jullie ook heel dik dik verdiend, een heerlijk onbezorgd dagje. En de grootste wens van de kleine man uitgekomen, heerlijk toch en wat een geweldige foto's zijn er gemaakt. Het bruidspaar ziet er geweldig uit!
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een heerlijk verhaal. Je kan wel zien dat Nick behoorlijk geniet. Op de trouw dag en bij Ernst en Bobby. Gelukkig is de operatie goed gegaan. Ook ji zag er prachtig uit in de trouwjurk.
  Groetjes, Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Anoniem23:10

  Wat fijn nu goede berichten te lezen na al die narigheid die jullie de laatste tijd hebben meegemaakt. Helemaal verdiend! Ik duim mee dat 2015 een stuk rustiger wordt. Fijne kerstdagen en de allerbeste wensen voor volgend jaar.
  Groetjes, Liselot

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb gisteren nog van alles afgezocht of ik je kon vinden op facebook om te kijken hoe het met Nick's operatie was afgelopen en ziehier.... allemaal leuke foto's en een lachend gezicht van Nick....een pak van mijn hart. Hopelijk blijft die lach op jullie gezicht en ik wens jullie vast hele fijne feestdagen en een supergoed 2015....

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat heb jij Nick gelukkig gemaakt Anita....prachtig die foto's van je stralend manneke
  hopelijk blijft hij zo stralen voor een lange tijd....en gaat het nu de goede kant op....Geniet van zulke momenten...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gelukkig weer wat zonneschijn in Huize Meijer, nu met zijn allen duimen dat het steeds beter gaat, heerlijk om jullie zo te zien genieten.
  Dat doet ons allen goed.
  Lieve groetjes,Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Zooo mooi om dit te lezen en ik doe een schietgebedje dat 2015 alle goeds mag brengen voor jouw en je gezinnetje
  Dikke knuffel ook voor de jongens en alvast fijne feestdagen
  Liefs Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een heerlijk verhaal en schitterende foto's, Anita! Blij dat het weer wat beter gaat, en dat volgend jaar een fantastisch jaar mag worden voor jou en je twee kanjers!
  Groetjes, Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 18. super gaaf Anita en zo'n mooie foto's.
  Van Harte Gefeliciteerd.

  gr karin

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat geweldig om te lezen allemaal. Hier kun je weer even je energie uithalen om door te gaan.. Hou vol en mocht het weer eens even een mindere dag zijn dan kijk je gewoon lekker naar deze foto's. Hou vol en geniet van je lekkere ventje. Groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een geweldige foto's en wat zien jullie er prachtig uit!! ! Fijn dat de operatie goed is verlopen! Hopelijk gaan jullie met z'n drietjes een gezond en gelukkig 2105 tegemoet, dat hebben jullie dubbel en dwars verdiend!!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 21. TOP! Geen woorden voor..... Hoop dat 2015 meer gelukt brengt.
  Liefs Hilda

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Super leuk dat jullie mochten trouwen. Wat heerlijk voor Nick om weer even alle ellende te kunnen vergeten. Jullie zijn een prachtig stel zo samen in het wit!
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat leuk voor jullie om een paar gelukkige dagen mee te maken. Ik wens jou en heel je familie Prettige Feestdagen en hopelijks voor 2015 meer geluk en vooral gezondheid als dit jaar. Lieve groetjes,
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ah, wat een prachtige foto's van wel hele bijzondere momenten!
  Fijn dat Nick weer thuis is.
  Ik wens jou en je kinderen hele fijne en gezellige kerstdagen toe en laat het nieuwe jaar je veel mooie en gezegende momenten brengen!
  Liefs,

  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hoi Anita

  wat een heel lief en mooi verhaal.
  hopen dat 2015 beter voor jullie gaat.
  ik wens jullie alvast prettige feestdagen en een voorspoedig 2015

  Groetjes Esmeralda

  BeantwoordenVerwijderen
 26. wat geweldig leuk jou trouwdag met je mannetje wat zijn dit mooie foto,s je ziet hem genieten ook bij bobbyen ernst ik hoop dat het voor 2015 zo doorgaat en dat jullie weer van elkaar kunnen genieten groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Fijn dat Nick weer thuis is, en wat zagen jullie er geweldig uit op jullie "trouwdag".
  Ik wens jou met je kinderen hele fijne kerstdagen en alle goeds voor 2015.

  Liefs, Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wat gaaf allemaal Anita. Nick staat helemaal te glunderen op de foto's. Wat fijn dat jullie ervan genoten hebben.
  Groetjes Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Woww Anita, jullie maken vervelende dingen, maar ook hele leuke dingen mee. En wie kan nou zeggen dat ze getrouwd is met haar zoon. Alleen maar jij tocg. Gwewldig!!!
  Alvast hele fijn feestdagen en voor2015een veel rustiger en gezonder jaar toegewenst voor jullie 3 tjes!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Anoniem11:12

  hoi anita

  er is maar een woord voor GEWELDIG
  wat mooi dat een stichting /vrijwiligers dit kunnen en willen regelen super super
  verder wens ik jullie fijne kerstdagen en een goed nieuwjaar
  groetjes anneke uit hengelo

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik geniet van de leuke foto's die je op het blog heb gezet. Jullie hebben het verdient hoor. Wat een fantastische dag en fijn dat de operatie achter de rug is. Ik hoop zo voor jullie dat 2015 jullie rust brengt.

  Hartelijke groet van Yvonne Rijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik zag het op FB al. Zo ontzettend gaaf! Oww wat heeft dat toppertje van jou genoten zeg! Mag ook wel na al die ellende!! Ook voor jouw is dat natuurlijk prachtig om te zien.
  Geniet ervan.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 33. en zois dat meid de mooie dingen van deze maand pakt jullie niemand meer af wat een prachtige foto,s van het huwlijk en ernst en bobbie super hoor jullie hebben het verdient net al danny nog lekker gaat vissen straks want ook hij heeft het niet makkelijk gehad afgelopen tijd 2015 hoop ik dat het een super jaar voor jullie gaat worden met veel rust lieve groetjes en knuffels roelie

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Géwéldig dat jullie dit mee hebben mogen maken Anita, wat een ervaring..Op zich is de aanleiding natuurlijk niet leuk maar als ik zie hoe jullie zitten te stralen..ik krijg er kippenvel van. En nu lekker nagenieten van de herinnering en de mooie foto's...fijne dagen.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat een leuke foto's Anita enne Proficiat aan het bruidspaar!!!!!!
  Wens je goede feestdagen en hopelijk een goed en wat rustiger 2015!!!
  Lieve gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 36. In één woord GEWELDIG!! Toi, toi, toi.....

  groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Wow wat een leuk idee om met je zoon te mogen trouwen, en wat een werk hebben ze er allemaal van gemaakt....wat leuk voor Nick leuke foto s.
  Ik hoop dat alles nu naar wens blijft gaan en wens jou Danny en Nick fijne feestdagen en een knallend 2015 toe,
  Liefs ♥♥♥ Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hallo Anita,
  ik heb genoten van alle mooie foto's
  heel fijn dat de operatie goed is verlopen en dat alles nu verder goed mag gaan
  fijne kerst en geniet van alle mooie momenten samen liefs martine

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Oooo wat zie ik nou, ben je zowaar getrouwd en dat heb ik helemaal gemist!! *lol* Wat leuk dat dat voor jullie zo is geregeld en wat een geweldige dag zal dat inderdaad zijn geweest, ik zie jullie stralen! Zo heerlijk om dit soort vrolijke berichten te lezen na alle ellende, dit geeft vast weer nieuwe energie.
  Ik wens jullie gezellige kerstdagen en het allerbeste voor het komende jaar!!

  liefs van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Oooow Anita, hoe gaaf is dit.
  Wat zullen jullie genoten hebben
  Proficiat hè;)
  En hopelijk word 2015 ook voor jullie een heel goed en bovenal gezond jaar!!

  BeantwoordenVerwijderen
 41. ทีเด็ดบ้านผลบอล ทีเด็ดบอลชุด วิเคราะห์บอลชุด วิเคราะห์บอลวันนี้ คู่ไหนน่าแทงที่สุด


  เว็บไวต์แห่งการเดิมพันฟุตบอลออนไลน์ที่แจกทีเด็ดบอลออนไลน์มากที่สุด มีทีเด็ดบอลชุดใหม่ๆตอบโจทย์นักพนันออนไลน์ทุกคนไม่ว่าจะเป็นบทความวิเคราะห์บอลล่วงหน้าก่อนแข่ง สอนวิเคราะห์บอลออนไลน์ บอลสด ว่าคู่นี้พบคู่นี้ต้องวิเคราะห์อย่างไรจุดไหนสำคัญไม่สำคัญ จากนั้นก็เดิมพันกับเว็บไซต์ของเราได้เลย เป็นเว็บไซต์ที่ตอบโจทย์นักพนันมากที่สุดในตอนนี้เลยกับโปรโมชั่นใหม่ๆมากมายที่สุด เว็บเดียวในไทย บาคาร่า  สนใจติดต่อสอบถามข้อมูลเพิ่มเติมได้ที่ไลน์ฉอด ID: @ufa98v2

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita