9 juni 2014

Jakkiebakkie!

Jakkiebakkie, nog steeds geen knutselspulletjes aangeraakt, ik word er helemaal onrustig van. Overdag denk ik oh heerlijk vanavond als Nick op bed is ga ik eventjes mijn kistjes pakken en lekker aan de fröbel, en dan is het avond en dan pfffff helemaal niets, hoe erg toch weer, ik heb heel erg veel papier maar momenteel, shame on me, vind ik helemaal niets leuk, wat een tutje hola ben ik toch af en toe. Heb je dat gevoel ook weleens, dat je eventjes helemaal leeg bent wat knutselen betreft. Nou weet niet hoe jij dat dan ervaart, maar ik word er helemaal onrustig van want ik wil oh zo graag maar er komt niets uit mijn handjes ....... please laten we hopen dat het gauw weer terugkomt. Ben je niet onrustig van die rusteloze benen, nou ja die heb ik eigenlijk ook momenteel weer heel erg in de avonduurtjes, dan word je het hier wel van. Zo moppersmurfin heeft weer gesproken. Gelukkig had ik nog een kaartje liggen die ik een tijdje geleden heb gemaakt maar dat is dan ook de allerlaatste die ik momenteel kan laten zien want ze zijn nu echt opperdepop, ja genoeg in voorraad hoor, heb twee kaartenrekken vol staan hier in huis maar die heb ik allemaal al laten zien. Oh ja de deur zit er weer in en de smurrie van de milkshake op de trap is gelukkig helemaal weg, poehee geen plekken meer te zien en ruikt gelukkig ook niet zuur, nou ja had er wel wat parfum op gespoten voor het geval dat. Lijkt me nou niet bepaald een fijn idee als je naar boven loopt en het ruikt naar zure melk, brrrr. Ook weer opgelost. Ga zo maar weer eventjes proberen een blogrondje te maken, gisteravond wou ik beginnen maar helaas pindakaas het was weer een keer raak want wat ik ook probeerde mijn leeslijst kwam niet tevoorschijn. Wat is het lange weekend weer omgevlogen en morgen is het weer centjesverdiendag. Nog een paar weekjes eventjes flink doorbuffelen want het is toppie druk en weet totaal niet hoe ik me ga voelen na de bewuste dag, wel al geregeld dat ik ook thuis kan werken als ik mijn nieuwe tandjes heb, want heb dan als het goed is een aansluiting op mijn computer dat ik alles kan doen wat ik ook op mijn werk doe. Ja voor hetzelfde geld ben ik die maandag daarna weer op het werk maar als ik niet kan praten, veel pijn heb, niet kan eten of weet ik veel wat dan lijkt me het niet zo fijn om dan naar het werk te gaan. Ach ja we zullen het gaan beleven ..... Wil mijn kaartje mee laten doen aan de challenge van Creative Cutting Challenges waar ze een meisjeskaart willen zien en eh volgens mij is dit dat wel


Welkom Annette op mijn blog, leuk dat je volger bent geworden, gezellig. Bedankt lieve bloggertjes voor de reacties op mijn vorige kaartje, wat heb ik er weer van genoten, heerlijk, het glimlachje was weer goed aanwezig van oor tot oor. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer! 

71 opmerkingen:

  1. Je kaartje is prachtig.
    Heb dat ook wel eens dat niets lukt hoor. Dan ga ik wat anders doen en gelukkig komt het daarna meestal wel weer terug. Of ik ga eens op Pinterst neuzen en dan komt er vaak ook wel weer een idee.
    Liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Anita,
    wat een prachtig kaartje
    vind het super mooi
    Je bent zeker niet alleen hoor Anita
    ik heb ook van die dagen dat ik geen inspiratie heb ener niets uit mijn handen komt
    Maar het komt terug weet ik zeker
    hele fijne dag
    lieve groetjes Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Aniet tja da gevoel ken ik ook zoveel voornemens en dan komt er niets van
    Maar ach dat komt wel weer en soms moet je gewoon iets maken omdat je het nodig hebt hihih
    Liefs Cinderella

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Anita,
    heel erg herkenbaar hoor. Het wil hier ook even niet vlotten.
    Ik ga dadelijk toch even proberen...
    Komt misschien ook door het weer dat er nets uit je handen komt 's avonds.
    Deze kaart vind ik prachtig! Mooie kleuren.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het is herkenbaar Anita, dat je even geen inspiratie hebt, alles wat je hebt vindt je even niet meer leuk, en kan je niet aan dat ene kaartje helpen. Dat komt zeker weer terug, misschien ook omdat je met je gedachten toch bij dat moment van je tandjes bent, maar uiteindelijk komt ook dat weer goed. Heel veel succes meid. Groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Anita,
    Dat tanden trekken en nieuw gebit, gaat volgens mijn vast meevallen, mijn ondertanden zijn ook in één keer getrokken en meteen een tijdelijk gebit er op..een nachtje pijn en daarna weinig last gehad..maar..het is bij iedereen anders..
    Je laatste kaart is weer super, hoop dat je weer inspiratie mag krijgen..liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Iedereen heeft nu wel wat last van die zwoele warmte.
    't Komt wel weer goed.
    Een mooi kaartje in de Nederlandse kleuren.
    Prachtig gemaakt Aniet.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi moppersmurfin, daar hebben we allemaal wel eens last van hoor! Ik ook nu maar dat zal denk ik wel van de warmte zijn. Maar je kaartje is heel leuk met vrolijke kleurtjes!
    Liefs Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Een echte meidenkaart hoor, Anita. helemaal leuk geworden.
    Nog een fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Anita, eindelijk ben ik er weer eens, ik kan er over meepraten hoor, een giga kaartendip, maar och, die zal vasr wel weer overwaaien, jouw kaartyjes is in ieder geval een schatje en geen paniek hoor, wij wachten geduldig af, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo Anita, komt me bekend voor wat je allemaal beschrijft, met dit mooie weer kom ik ook bijna niet aan freubelen toe, zit nu momenteel buiten met mijn laptop en loop de leeslijst langs om hier en daar even te reageren, straks weer naar binnen want er schijnt onweer op komst te zijn, dus misschien dat ik dan nog wat kan freubelen, ach we zien wel, werkse komende week....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Aniet, allereerst je kaartje, wat is dat weer mooi geworden. Leuke kleurtjes ook. Op dit moment heb ik ook even zo'n dip, heb wel een aantal sketchs met stempelafdruk liggen maar moet ze nog afmaken. Was vanmorgen begonnen aan zo'n sketch met afdrukje, ben aan het inkleuren, oeps zo maar ineens 2 kleurtjes gewoon op, kan ik weer niet verder. Succes met je nieuwe gebit, hoop dat het snel goed voelt.
    groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. lief kaartje.
    Ook kan ik de laatste tijd moeilijk in de leeslijst komen + dat normaal gesproken elke reactie ook naar de mailbox gaat, maar op dit moment dus niet

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Allemaal heel bekend Anita en behalve geen inspiratie soms gewoon ook helemaaaaaaaal geen zin en dan denk ik zelfs "ik ga er helemaal mee stoppen"!! De afgelopen weken ging ik als een trein maar nu is alle zin/puf opgebruikt lijkt het wel en ik geef er ook heerlijk aan toe en zit er voor geen meter mee..komt vanzelf weer goed schatje hihihi!!!
    Dit kaartje is in ieder geval onwijs leuk in heerlijke kleuren!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  15. ik denk niet dat je de eenige bent met dit probleem het ligt aan het weer dit is wel weer een heel mooi kaartje geniet nog even van je vrije dag groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Anita prachtig kaart heb je weer gemaakt.
    Groetjes Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  17. prachtig heel gezellig kaartje, ikga altijd op interner of pinterest rond kijjken om een idee op te doen....misschien ook wat voor jou.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  18. ja meid dat hebben we allemaal wel eens soms heb je ook gewoon veel te veel spullen en weet je ook neit waar het eerste mee te beginnen gewoon even laten en komt vanzelf weer terug of ga lekker in bladen izitten snuffelen voor ideetjes wil ook wel helpen.

    maar deze kaart is een mooie meisjes kaart lieve tilda met prachtige bloemen er bij lekker kleuren gebruikt

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Een hele leuke meidenkaart.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Dit is zeker een meisjeskaart! mooi hoor!Vervelend dat het kaarten maken even niet wil, erg herkenbaar...meestal rommel ik dan een beetje met mijn spulletjes en verder laat ik het dan maar tot ik er weer zin in heb! Sterkte met je dip! groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  21. wat een lief kaartje Anita en mooi versiert , ziet er goed uit.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hallo Anita,
    Wat een mooie kaart heb je gemaakt!
    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hoi Aniet, schattig kaartje. Ik las net ook oas je vorige berichtje over Nick en zijn milkshake. Wat zal je de balen ervan gehad hebben zeg. Ik zie het helemaal voor me.
    Mijn moeder heeft vroeger ooit een bekertje slagroom in haar kofferbak laten vallen, de zure lucht is er helaas noiit meer uit gegaan.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Anita, wat een lief meisjeskaartje in die mooie kleurtjes. Ik vind het een schatje. Ik herken het wel hoor dat de inspiratie af en toe weg is/ gewoon niet weten wat ik wil freubelen/last van deze plakwarmte...noem het maar op maar de zin/inspiratie/etc is tot nog toe altijd weer teruggekomen hoor, hihi. Gewoon even de boel, de boel laten, lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Komt helemaal goed met je inspiratie Anita je zit gewoon even in een knutseldip!\
    Dit kaartje ziet er in ieder geval weer helemaal leuk uit

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Wat een lief kaartje Aniet! Ik kan me wel voorstellen dat je onrustig wordt van geen kaartjes kunnen maken. Heb ik ook wel eens. En dan heb k tijd en heb ik geen inspiratie.
    Nou ja, het komt altijd weer terug...
    Groetjes
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Een heel lief en schattig kaart in mooie vrolijke kleuren. Even niet knutselen helpt bij mij meestal wel als ik in een dip zit. Succes.
    groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Anoniem21:03

    Geweldig mooi kaartje in lieve kleuren!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Mooie kaart Anita.
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Nou die inspiratie komt vanzelf wel weer hoor dat hebben we allemaal wel eens niet getreurd.Die zomer he is altijd moeilijk. Maar gelukkig had je nog een mooi kaartje.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi Aniet,

    Wat een geweldige leuke kaart.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Nou mopper maar lekker van je af! Hebben we allemaal weleens toch!

    Dit kaartje is superleuk en gezellig!

    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hai Anita,

    Wat een herkenbaar verhaal en ja helaas ook ik heb wat problemen met blogger, kan moeilijk volger worden en de tekst die ik type word spontaan vertaald of worden hoofd letters. Gek werd ik er gisteren van, normaal tik je zo een berichtje weg en nu.....grrrrr.

    Had wel effe een smile van oor tot oor toen ik je berichtje van Nick en zijn milk shake las. Kan me voor stellen dat je denkt oei...........straks een heerlijk luchtje maar niet heus. vergeet ik bijna te zeggen dat je kaartjes weer schitterend zijn.Voor nu een fijne avond/dag en tot laterssssssssssss

    leafs fan Ina uit eennog droog grou

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Hoi Anita,Heel bekent geen inspiratie.Ik doe dan meestal een blogrondje en klik dan van verschillende blogs weer naar andere blogs en daar zie je dan elke keer van o ja dat is ook leuk en zo doe ik alle o ja vind ik ook leuk bij elkaar en dan heb ik weer wat ideetjes in mijn hoofd en dan komen er ook weer wat kaartjes.Maar je hebt nu ook de tandarts aan je hoofd en onbewust maak je je daar toch wel meer druk over dan je misschien zelf denkt. dussssssss stap voor stap en alles komt weer goed.Voor morgen een fijne centjes verdien dag.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hoi Anita
    Je hebt een prachtige kaart gemaakt voor de uitdaging van CCC. Leuk dat je meedoet.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Heel leuk kaartje Anita, ik zit ook weleens in mijn kamertje met 1001 ideeën, maar dan zit mijn hoofd te vol en gebeurd er niets haha, dus herkenbaar, meestal pak ik dan een sketch en plaatje en dan komt het wel weer.
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Lag ook even je vorige blogbericht.... nou jij maakt ook heel wat mee zeg, om er een boek over te schrijven zeg, je maakt ook altijd van die dingen mee: ik zie ze voor mij. Maar dat je wel eens moet slikken en heel erg moet slikken kan ik mij helemaal voorstellen. Je kaarten zijn leuk, en ik hoop dat je weer gauw tijd hebt om weer wat te maken. groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Gelukkig maar dat je de milkshaketroep van je trap af hebt gekregen en dat de deur er weer in zit. En ja, ik heb het ook wel eens hoor dat er niets uit mijn handen komt. volgens mij iedereen wel.
    Je kaart is wel weer erg moo.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Tja dat gevoel ken ik ideeën genoeg maar er wil niets uitkomen en heb ik wat dan is het toch soms niet helemaal naar m'n zin. Maar je kaartje is heel mooi en ik hoop voor je dat je weer je freubelzin krijgt dan kunnen we nog meer genieten van je mooie kaartjes.
    Groetjes Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Erg mooie kaart Anita. Schattig en lief.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ja hoor, dat heb ik ook wel eens. Maar gelukkig komt het wel weer terug. Aan je kaart is het in ieder geval niet te zien, die is mooi! Vind je kleurkeus ook erg gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. ik heb het al een paar weken, komt vanzelf wel weer, kijk wel op blogs, maar kaarten maken ho maar. Geeft niets toch, komt wel weer. Misschien heb je het momenteel een beetje druk, geen schuldgevoel krijgen hoor, het moet geen moeten worden, heerlijk kleurig kaartje heb je gemaakt echt lekker vrolijk, gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  43. wat een schitterend mooi kaartje

    groetjes anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  44. heel leuk kaartje weer, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Een heel lief kaartje Anita ! Ik stuur wat verkoeling je kant op, het is hier volle bak aan het regenen ;)
    groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Anoniem17:02

    Jeetje Anita, wat maak je toch veel mee. Als de inspiratie voor het kaarten maken wegblijft (maar dat denk ik niet), kun je wel een boek gaan schrijven over alles wat jullie meemaken.
    Er staan weer prachtige kaarten en gezellig je als deelnemer bij CCC te zien.
    Groetjes, Liselot

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een leuke kaart heb je weer gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hoi Anita. Je kaart is weer heel erg mooi. Leuke kleuren. Jij hebt nu geen rust! je hebt teveel andere dingen die je bezig houden. En daarom komt je de hobby niet uit handen. Daar moet je inwendig wel rustig voor zijn Maar maak je niet druk het komt wel weer. Laat maar even gaan. Eerst je tanden maar. Dan komt de rest later wel weer. Veel sterkte met alles. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Je hebt weer een hele leuke kaart gemaakt.
    Groetjes,
    Pia

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Schitterende kaart, Anita. Ook al heb je hem al een tijdje geleden gemaakt. Ik heb het ook hoor weinig zin om iet s te maken. Nou heb ik nog een paar opdrachten en moet ik wel. Maar nu staan we een weekje op de camping en heb geen knutselspullen mee genomen. Alleen mijn laptop. En vandaag kwam ik er weer eens aan toe om iets op je blog te schrijven.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Het is een prachtige kaart geworden! Hopelijk vind je snel je Mojo weer helemaal terug ;)
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Hij is schitterend Aniet een echte meisjeskaart hoor.en ja ook ik heb wel eens van die dagen dat er echt niets uitkomt, maarrrr...................het komt goed hoor.

    Liefs van Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Prachtige kaart Anita, mooie vrolijke frisse kleuren. En iedereen heeft wel een s periode geen inspiratie of zin om ergens aan te beginnen. Komt wel weer hoor!!
    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Beeldig kaartje en je flow komt wel weer goed hoord

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Hallo moppersmurfin,
    Hoe kom je nou in vredesnaam aan die naam? Of liever gezegd.....vanaf ☺☺☺!!!
    Als ik geen inspiratie heb, ga ik toch "gewoon" ergens aan beginnen en meestal werkt dat wel, want alleen maar naar iets kijken heeft geen zin.....dan komt er niets uit de handjes. Toch hoop ik voor je dat het snel weer beter gaat meis.
    Je laat een ALLERMOOIST "laatste" kaartje zien.
    Liefs Wilma ☺☺☺

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Het is een prachtige kaart Anita. En die inspiratie komt wel weer hoor.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Hallo Anita,

    Ach meis zo'n dag hebben we allemaal wel eens dan komt er niks uit je handen maar gelukkig komt de zin altijd weer terug en deze kaart is toch ook een lieverd om te zien!!

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Anoniem11:50

    hallo anita

    ik ben zo blij met je verhaal en de antwoorden
    waarom zie ik je denken
    nou ik heb dus t zelfde probleem als jou
    heb al een paar weken totaal geen inspiratie ik denk ja ga lekker een kaart maken
    zit ik er klaar voor denk ik wat doe ik hier
    hoop dan ook dat de zin snel terug komt
    maar fijn om te lezen dat we lang de enige niet zijn
    je kaartje is weer super

    hopen dat de lol weer snel komt
    groetjes anneke uit hengelo

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Ik denk dat de meesten van ons wel herkennen om zo af en toe geen inspiratie en/of geen zin zelfs te hebben. Ik heb altijd inspiratie als ik geen tijd heb of erg druk ben, als ik dan eindelijk de tijd heb en er uitgebreid voor ga zitten wil er niets naar boven komen haha, raar toch;) Och meis, het komt wel weer hoor, je kaart is in ieder geval weer een plaatje hoor!
    Fijne dag, liefs Hanny♥,
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Inderdaad de meesten van ons kennen dat gevoel wel :) Maar de tijd, zin en inspiratie komen vast wel weer terug, geen nood! Geef de schuld maar aan het mooie weer ;) Prachtig kaartje deel je in ieder geval weer met ons Anita! Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Ik herken dat wel geen inspiratie, bakken vol papier en niets is leuk om mee te werken.
    Je meisjeskaart ziet er weer geweldig uit.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Prachtige kaart hoor Anita , yess ik had het ook de laatste tijd
    maar probeer nu de draad weer wat op te pakken , fijn weekend,
    Liefs van Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Hoi hoi Anita,
    wat een leuk kaartje is dit weer...
    en hoe herkenbaar...
    met dit mooie weer ben ik eigenlijk helemaal niet bezig met kaarten maken,
    veel buiten bezig en dan mag ik weer gaan werken...
    tijd vliegt om....
    Groetjes van daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Een hele gezellige kaart Anita en fijn dat het niet zuur ruikt op je trap...hahha!!
    Fijn weekend. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Hallo,

    Prachtige kaart.

    Groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vervelend om je mojo even kwijt te zijn, maar komt ongetwijfeld terug! Dit was in elk geval weer een beauty!

      Verwijderen
  66. Echt heel mooi gemaakt,..
    Veel knutsel plezier verder en een fijne zondag
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Wat een mooie kaart, Anita! Leuk versierd met al die kleine bloemetjes. Ik herken me ook in jouw (geweldig geschreven) verhaal. Leuk dat je meedoet bij de uitdaging van CCC.
    Groetjes, Ula

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Kunnen we elkaar de hand doen Anita... bij mij komt op dit moment ook niets fatsoenlijks uit mijn vingers....allemaal tijdelijk!
    Wat gezellig dat je meedoet aan de uitdaging bij CCC met deze schitterende, vrolijke kaart; veel succes!!
    lfs Angela

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita