16 juni 2014

Ben goedgekeurd hoor!

Oh hoe fijn ik kreeg vrijdagavond weer helemaal zin om te kleuren en dat heb ik dan ook zitten doen voordat de wedstrijd Nederland-Spanje begon, wat heb ik ervan genoten, jullie ook. Wat een super wedstrijd zeg, toppertjes! Op naar de woensdag, moet alleen dan wel het eerste stuk missen want ben dan nog niet thuis van mijn werk, laten we hopen dat ze net zo lekker zullen doorgaan als vrijdag. Mijn oranje shirtje ligt alweer gewassen klaar. Hou eigenlijk helemaal niet van voetbal maar het EK en WK volg ik wel altijd, heerlijk die sfeer. Vlaggetjes en grote vlag hangen al een paar weken buiten, de hamstertjes hangen gezellig aan de lamp, ik hou ervan. Maar goed terug naar het weer zin hebben om te kleuren, want ik wijk weer eens goed af. Gelukkig las ik in de reacties dat iedereen dat wel regelmatig heeft dat je totaly geen inspiratie en zin meer hebt, nou gelukkig hier is het ook teruggekomen, nu nog genoeg tijd vinden en dan is het weer gaan met die banaan. Mijn ingekleurde Tilda heb ik gisteravond op een kaartje verwerkt en ja hoor ik zat er weer helemaal in, mijn vertrouwde kistjes om me heen en het was weer genieten heen. Joepie het gevoel is er weer. Pak van mijn hart. Hoop trouwens dat ik gisteren niemand heb overgeslagen met mijn dagelijkse blogrondje want kreeg regelmatig de melding netwerkwijziging, wat dat ook betekenen mag maar het was behoorlijk irritant kan ik je zeggen, moest telkens weer opnieuw de bladzijde vernieuwen wat ik dan ook trouw heb gedaan en dan kon ik weer wel een reactie plaatsen. Nou ja zal ook wel weer overgaan. Een ding is zeker Blogger zit altijd vol verrassingen want je weet nooit wat er nu weer kan gebeuren. Nog ruim een week en dan is het zover, tandjes eruit, nieuwe tandjes erin. Oh ja ben afgelopen donderdag naar de narcotiseur geweest en hij heeft mij goedgekeurd hoor. Het komt nu wel heel dichtbij, merk het ook wel dat de spanning steeds meer wordt, maar goed als ik dan weer met mijn nieuwe tandjes voor de spiegel sta, ja ja ik kom er eerlijk voor uit dat doe ik dus, om te kijken hoe ze staan, slaat natuurlijk nergens op want indoen kan ik ze nog niet maar het is het idee, dan denk ik het is toch wel heel erg mooi en al het andere er omheen zullen we pas weten als het donderdag de 26ste is ...... maar op naar mijn kaartje want het wordt zo weer een lang verhaal, deze keer een fris en fruitig exemplaar gemaakt, de kleur groen is in het echie veel mooier van kleur, echt zo een heerlijke appeltjesgroene kleur maar krijg het niet goed op de foto helaas. Wil mijn kaart mee laten doen aan de challenges van Dutch Stamp Chickies, HobbyVision, Scr@p-Cards en Magnolia-Licious


Wil jullie weer bedanken voor de superleuke reacties op mijn vorige kaartje, heb er weer van genoten met het bekende glimlachje van oor tot oor, super. Zo leuk ik zag dat ik tweede ben geworden met mijn kerstkaart bij het challengeblog van Hobbyhome-hobbyartikelen en met de randomrunner gewonnen met mijn blauw/gele Bestiekaart bij My Besties Deutschland, helemaal blij mee. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer!

80 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart Anita. Mooi papier, mooi gekleurd, een toppertje hoor.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ooohhh wat een mooi kaartje met Tilda en zo in niet jouw kleuren blauw of rose....maar in fris rood superrrrrrrr gedaan mooie kaart WEELKOM BACK!!!!!
    Lefs Ghea vanuit Limburg

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Anoniem09:13

    Wat een prachtig fris vrolijk kaartje Anita.En fijn dat je weer aan de freubel bent.
    Fijne dag groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Anoniem09:51

    Een heel erg mooi en fris kaartje Anita. Mooi in dat felle rood en dat pastel groen. Lief geheel wordt het zo.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jeetje Anita, wat ben ik al lang niet meer op je blog geweest.....ik schaam me diep, maar ik ben je blijkbaar stteds misgelopen op mijn leeslijst....maar vandaag dus niet en ik heb even wat blogposten van je nagelezen....jij maakt ook altijd zoveel mee!
    Spannend, die nieuwe tandjes van jou....nog even doorbijten (hihi) en dan is het zo achter de rug...in ieder geval alvast heel veel succes (voor het geval ik nog meer blogposten van je misloop)....en wat geweldig dat jij door de Rotary in het zonnetje wordt gezet....helemaal verdiend.
    Nu even over je kaartje: wat een beaty heb je gemaakt....mooie kleurencombi, mooi gekleurd, leuke details....helemaal toppie dus!
    Fijne maandag!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. het is een beauty van een kaart anita, prachtig ziet het er uit.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nou je kaart is schitterend, heerlijk frisse groene kleuren. En o, de 26e komt wel dichterbij he? Gaat helemaal goed komen hoor, groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Anita,
    Ja, het begint op te schieten nu met je tandjes, het gaat vast allemaal goed komen..ik ben niet zo'n voetbalfan, dus wij kijken 's avonds lekker een detective..Je kaartje is super, mooie frisse kleuren en prachtig ingekleurd..liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ken het gevoel Anita soms ga ik zitten en denk ik en nu weet het dan even helemaal niet.En de volgende dag heb ik er weer heel veel zin in.Stel je voor dat het niet meer terug komt wat moeten we dan met al onze spulletjes doen!Maar je kaart is weer super mooi hoor vind het toch knap van jouw zoveel werken en 2 kinderen en dan nog tijd vinden om van die mooie kaarten te maken en leuke verhaaltjes te schrijven op je blog ik lees ze altijd met plezier.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Mooie kaart Anita.
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Het is zeker een heel fris en fruitig kaartje, mooie kleurtjes en prachtig design!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een schattig kaartje, lekkere frisse kleur. Wij houden niet zo van voetbal, kijken nu de andere films die er uitgezonden worden. Dus hier geen oranje t-shirt.
    Wat spannend wordt het, heel veel sterkte hoor straks, gr. hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. heerlijk dat de zin in kleuren weer terug is
    ik vind je kaart.....schitterend

    groetjes corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Anoniem12:29

    hoi Anita

    geweldig weer en je kaartje en je verhaal
    ook ik heb zitten juichen voor oranje
    mijn vlaggetjes aan het balkon wapperden gezellig mee
    hoop dat ik binnen kort ook weer genoeg inspiratie heb voor een kaartje
    lieve groetjes weer van anneke uit hengelo

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Anoniem12:31

    Mooi met dat rood!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een mooie kaart Anita, het was wel een feestje he vrijdag. Laten we hopen dat het woensdag weer leuk wordt. Succes met je tandjes.

    Groetjes Inge

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Het was weer een mooi verhaal wat je vertelde, en ik bibber met je mee en ga voor je duimen hoor!!! Je kaartje is heel erg mooi geworden. Ik vind hem superssss!!!
    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat heb je weer een beeldschone kaart gemaakt Anita helemaal super
    Liefs Tonnie

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ha Aniet,
    je kaart is weer helemaal toppie! Mooi gekleurd!
    Soms kun je dat hebben zo'n inspiratiedip. En als die voorbij is.....dan heb je geen tijd meer om al je opborrelende inspiratie te verwerken...tenminste zo gaat het mij vaak. Echt zo'n golfbeweging....
    Sterkte met wachten!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ha Anita,
    ik heb hetzelfde 'probleem': soms rolt alles achter elkaar uit je handen en soms lukt het voor geen meter.
    Zoals nu! Net van 3 weken vakantie terug en ik weet helemaal niet waarmee ik eens zou willen beginnen. IK zit nog met mijn hoofd ergens anders..... Maar dat komt wel weer.
    Heel veel succes volgende week met je tandjes en mogen we het resultaat een keer op je blog zien? Ik ben benieuwd na al je verhalen.
    Enne... je kaart is een beauty hoor!
    Lia xx

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Dit is weer een prachtexemplaar. Wat een super mooie kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een prachtige kaart weer. Sterkte nog met je laatste dagen wachten.
    groetjes,Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  24. door die leuke kleur groen ziet ie er echt heel mooi en vrolijk uit
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Hoi Anita
    Heerlijk toch je gevoel weer terug om te knutselen ,volgens mij hebben we daar inderdaad allemaal wel eens last van .
    Ik vind je kaart in ieder geval weer super leuk en prachtig kleurwerk .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Weer een super mooie kaart Anita! Fijn dat je goed gekeurd bent.. ;-D..
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Jaaa, dat was genieten vrijdag. Nu maar hopen dat het woensdag ook zo goed gaat!!
    Je kaart je is weer super. Anita.
    Nog een fijne dag gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Fijn dat je weer zin hebt Anita en het is een super kaartje in heerlijke kleuren!! Ik heb niks met voetbal maar de oranjegekte vind ik wel vermakelijk, eerst hockey en nu dit en dan zulke goede resultaaten ja dan wil het wel lukken met de feeststemming!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  29. hoi Anita, fijn te lezen dat je zin weer redelijk terug is, wel raar hoor, Anita en geen puf in kaartjes, maar het gebeurt ons allemaal, jij een korte dip, ik een lange, verschil moet er zijn haha, maar ik ben ook weer een klein beetje aan het opkrabbelen hoor. Je kaartje is in ieder eval weer super schattig, leuke kleurtjes, gaat goed zo, groetjes weer, Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Anoniem15:24

    Wat is ze weer mooi Anita! Inderdaad een lekkere frisse combi!
    Ja die inspiratieloosheid of hoe je dat ook noemt is hier ook regelmatig.....dan moet het uit mijn tenen komen na ze een poosje gemasseerd te hebben hihihihihi
    Je nieuwe tandjes komen nou wel heel dichtbij he....spannend maar fijn dat alles goed gekeurd is!
    Liefs Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Wat een leuk lief kaartje heb je gemaakt Aniet.
    Prachtige kleurencombi, staat ontzettend mooi dat zacht groen.
    super gemaakt.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Een prachtig kaartje Anita, mooi in deze kleurtjes!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Dat heb je weer super mooi gedaan. Leuk met die vlinders rond de afbeelding en aan de zijkant van de kaart.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Zo te zien ben je uit je dipje Anita.Prachtige kaart heb je gemaakt mooi in het groen en rood.Je stempeltje is schitterend ingekleurd.Mooi fris zomers kaartje.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Heel lief, mooi kaartje Anita. Niets meer te merken van je dipje een top kaartje.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Schitterende kaart, Anita. Wat een schattige Tilda.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Een geweldige "come-back" maak je Anita :) Een supermooi kaartje met dat groen en rood! Gelukkig heb je je drive weer teruggevonden. Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  38. leuk kaartje en heel mooi gekleurd.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  39. nou je inspiratie is weer helemaal terug het is een prachtig mooi en heel vrolijk kaartje groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Een prachig kaartje
    Een fijne avond
    Cinderella

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Hoi Anita,
    prachtige kaart, heerlijk fris van kleur en prachtig mat dat rood. Super mooie stempel en prachtig in gekleurd.
    Blij dat je weer zin en inspiratie heb!!! Is top gedaan!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ja, Anita voor je het weet is het zover...
    Je kaartje ziet er weer fris en fruitig uit helemaal TOP

    groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  43. heel mooi en lief kaartje

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Wat is dat weer CUTE .
    Tilda is weer super leuk ingekleurd.
    Groetjes,
    Francisca

    BeantwoordenVerwijderen
  45. wat een genot om naar te kijken heel mooi ! En gefeliciteerd met je APKkeuring hihi en je gewonnen prijsjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Een super mooi vlinderkaartje Anita! Leuk dat je meedoet aan de challenge bij DSCC.
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een prachtige kaart en erg mooi ingekleurd ook. Mooi papier heb je ervoor gebruikt.
    Ja, dat gaat al aardig op schieten met je tanden.Ik zou al aardig zenuwachtig van worden.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hoi Aniet,

    Ja wat waren de jongens goed hè vrijdag ,houd ook totaal niet van voetbal maar nu werd het wel heel spannend!!!Hopen dat ze a.s. woensdag weer winnen,we blijven chauvinistisch !

    Wauw gaat zeker opschieten van je tandjes ben echt benieuwd.
    Nou ik vind de kleur groen zo ook mooi hoor weet wat je bedoeld met zon,zonder zon,schaduw wordt je gek van .De vlindermal doet het heel leuk,wordt toch maar eens tijd dat ik die ook ga aanschaffen,hahaha!

    lieve groetjes Nit@ xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Hoi Anita
    Super dat je groenlicht hebt gekregen voor de narcose, voor je het weet is het voorbij.
    Je kaart is prachtig, lieve kleurtjes een dotje om te zien.
    Lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Wat een mooike weer, de kleuren passen ook perfect!
    groetjes
    Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Hoi Anita,
    Ik ben ook niet zo'n voetbal gek hoor, maar vrijdag hoorden we in Zweden op de radio onderbrekingen als Nederland een doelpunt scoorde, hihi. En a.s woensdag moet ik werken van 16.00u tot 21.00u maar zal tussendoor vast wel een glimp opvangen van de Oranje gekte, hihi. En wat vliegt de tijd Anita het is bijna al zover dat je nieuwe tandjes worden geplaatst. Je kaart iss super gaaf en we hebben het allemaal wel eens dat het even niet uit je handen komt en dan zo ineens rollen ze weer uit je mouw, hihi
    Lieve groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Heel veel succes de 26ste! Vind het supermoedig van je.
    Grtjs
    Ana

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Hallo Anita,
    wat een schatje
    super mooi !!....... is je kaartje
    hele fijne dag
    lieve groetjes martine

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Een super mooie kaart, wat een mooie vrolijke kleuren combi. Prachtig gemaakt! groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Anita.. Wat een prachtige vlinderkaart!
    Leuk dat je meedoet aan de challenge bij DSCC.
    Groetjes Joukje

    BeantwoordenVerwijderen
  56. A gorgeous card, Anita. Gorgeous designer paper--love the colour combo, Beautiful colouring of this adorable Tilda. Fabulous butterfly diecuts.
    Thanks for coming over to play with us at the Magnolia-licious Challenge.
    Hugs,
    Norma

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Leuk kaartje weer hoor, mooie kleuren heb je gebruikt.
    Liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Wat een heerlijk fris kaartje. Daar wordt een mens vrolijk van. Fijn dat je inspiratie weer terug is. Heel spannend volgende week! We denken allemaal aan je en leven met je mee.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Prachtig Anita, heel fris en vrolijk en zó mooi gemaakt!!!
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  60. ja meid gaat nu dicht bij komen je tandjes en zeker even spannend maar komt goed hoor

    je kaart is weer prachtig in deze kleuren mooie vlindermal die heb ik ook is zo mooi tilda in prachtig rood er bij heel mooi meid fijn dat je inspiratie weer terug is en wat blogger betreft ik heb ook haast geen reactie,s gekregen op mijn magnolia kaart vond ik al zo raar ook van jou niet en jij doet dit altijd maar nu weet ik hoe dat komt.

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Wat een lief en fris kaartje Anita.Wordt je meteen vrolijk van.

    Groetjes Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wat een heerlijk fris kaartje. Ik bind deze stempel zo'n lief schatje. Fijn dat je groen licht hebt van de narcotiseur.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Prachtig Anita en heel erg mooi gedaan.
    Groetjes Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Hoi,

    Wat een mooi fleurig kaartje. super.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt.
    Bedankt voor je deelname aan de DSCC.

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Hi Aniet, Zo de zin is terug. Gaaf gevoel he? Bij mij is die vandaag ook gterug, omdat het te koud was om buiten te zijn Lekker bezig geweest, Jouw kaart is supermooi geworden. Gefeliciteerd met de goedkeuring en je rijs. Heerlijk he? gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Gelukkig maar dat je inspiratie terug is hoor, is goed te zien ook, prachtige kaart weer.
    Ik moet zeggen dat blogger bij mij aardig sloom is en me er soms, tijdens het publiceren van mijn reacties er ook afgooit waardoor ik dus voor de tweede keer de reactie moet typen. Echt balen, maar ik hou vol hoor.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  68. wat een lief scheetje ! leuk en mooi kaartje ! en inderdaad, zoals herniette het al aangaf, het is even doorbijten om bij jou een reactie achter te laten (nu?), maar dat zal zijn omdat je box 'reacties' bomvol zit met leuke reacties, nietwaar ? hahahaha
    geniet maar lekker van het knutselen en de voetbal
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Wat een prachtige kaart en zo mooi ingekleurd.
    Ja heel herkenbaar wat fröbelen betreft af en toe komt er gewoon niks uit je handen.
    Veel plezier vanavond bij het voetbal en maar hopen dat het weer zo goed mag gaaan voor onze jongens.
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  70. hoi Anita
    ik heb even al je laatste kaartjes bekeken en heb genoten, want wat heb je weer super mooi ingekleurd en wat een schattige kaartjes.
    ben er weg van !
    fijne week en liefs van An

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Wat een leuke kaart hebt je gemaakt Anita, superleuk gedaan. Lekkere frisse kleuren en de kleurencombinatie vind ik erg mooi. Het komt nu inderdaad dichterbij, fijn dat je je tandjes in ieder geval mooi vindt en het zal zeker eenmaal in je mond ook wel goed voelen en mooi er uit zien. Nog even volhouden en dan is het achter de rug en ben je blij dat je het gedaan hebt. Het komt allemaal goed!
    Fijne dag, liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Hallo Anita,
    wat een mooi en fleurig kaart
    heel mooi !
    Dank je wel dat je meedoet aan de scr@p-cards challenge
    fijne dag
    lieve groetjes martine DT lid

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Hoi Anita, wat een prachtige kleurencombinatie. Echt een hele mooie kaart. Veel sterkte voor komende week. Fijn dat het onder narcose gebeurt. Als je weer bij bent is het lekker allemaal achter de rug. Maar het komt nu wel dichtbij. Ik weet er alles van: mijn man heeft het ook laten doen. Alleen niet onder algehele narcose. Heeft er nooit spijt van gehad. Het enige wat hij niet kan eten is een appel. Laat hij nou net fruitteler zijn en heel veel appels telen. Ha ha maar er zijn ergere dingen.
    Ik hoop dat je er heel veel baat bij hebt.
    Hartelijke groetjes van Yvonne Rijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Hi Anita,

    Your card is adorable! I love the pretty paper that you used as well as the colors that you used. They are perfect for summer! Tilda is perfectly colored. I love the design of your card as well. Your card is so lovely in every way! I'm so glad you entered the Feeling Summery Challenge at the Magnolia-licious Challenge Blog! Good luck to you!

    XO,
    Chris
    ascrappersmusings.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  75. wat een mooie zomerse kaart
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Prachtige kaart in hele mooie kleuren combi!
    Bedankt voor het mee doen bij DSCC.
    Groetjes Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Hoi Anita,
    ontzettende leuke kleurencombinatie! Prachtige kaart
    groetjes, Aniet

    BeantwoordenVerwijderen
  78. Hoi Anita. Ik loop wat achter maar wat heb je de vlinderslag leuk gebruikt zo. Mooi papier en mal. En de magnolia is ook erg mooi. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Ontzettend mooie kaart Anieta.
    Mooie kleurtjes heb je gebruikt.
    Hartstikke leuk dat je meedoet met onze laatste challenge bij Dutch Stamp Chickies!!

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita