17 mei 2014

Ze staan in de kast hoor!

Nou mijn toekomstige tandjes staan in de kast hoor, mocht ze donderdag halen namelijk. Al zeg ik het zelf, ik vind ze erg mooi maar oh zo'n raar gevoel, kreeg ze in een zakje mee en dan het idee dat dat over een tijdje voor een jaartje in mijn mond moet, maar goed zover is het nog niet en ik probeer me daar nu ook niet meer te druk over te maken anders word ik gek en dat moeten we maar niet hebben. Heb toch meteen maar twee afsluitende bakjes gekocht waar ze nu in zitten, om ze nou in een zakje te laten zitten vind ik ook weer zo wat, moet ze natuurlijk wel een beetje met eerbied behandelen mijn tandjes. Oh oh oh hoe zal het er straks uitzien in mijn bekkie, ben zo benieuwd wel eigenlijk .... Oh ja en hoe ging Nick zin spreekbeurt, nou eigenlijk niet, had hij weer hoor, bleef de computer hangen dus de powerpointpresentatie over Bassie en Adriaan kon niet doorgaan, hij heeft volgens de juf nog wel op zijn mondharmonica staan spelen maar dat klinkt toch net iets beter als hij het met Bassie samen had gespeeld zoals de bedoeling was, geloof dat hij het volgende week over mag doen. Heb ik me daar zo voor uitgesloofd van de week om te maken, maar goed dat soort dingen gebeuren helaas. Net alle kadootjes voor hem gekocht op internet want meneertje is donderdag jarig en wordt dan alweer 13 jaar mijn schat, 13 jaar waar blijft de tijd, de dvd's van Bassie en Adriaan, Piet Piraat, Hotel 13 en Kabouter Plop zijn onderweg en wat zal hij weer blij zijn, want dat is nu eenmaal zijn lust en zijn leven, geef hem een DVD en een blijer kind kun je niet hebben. Nu eerst woensdag nog "overleven" want dan wordt hij geholpen onder een roesje, er worden een aantal kiezen getrokken namelijk. Maar jeetjemina hij moet dan de hele dag nuchter blijven en wordt pas geholpen om 15.30 uur. Hoe ga ik dat in vredesnaam doen hem niets te eten en drinken geven, ga eerst maandag nog maar eventjes bellen of hij echt die ochtend ook niets mag drinken ...... we zullen het zien. Nu even snel naar mijn kaartje want anders kan ik hem niet eens meer plaatsen, gisteravond nog een kerstkaartje voor de challenge van WLVC gemaakt, superlaat maar van de week had ik er geen tijd voor door de spreekbeurt die ik in de avonduurtjes maken, de kleuren krijg ik helaas pindakaas niet goed op de foto maar dat is niet anders .. zie hier mijn kerstkaartje. Ook wil ik hem mee laten doen bij Hobbyhome-hobbyartikelen, zie net in mijn leeslijst dat die graag een kerstkaartje willen zien. Weet niet wat er met mijn leeslijst is trouwens, zie bij vandaag ook nog berichten staan die gisteren geplaatst zijn, heb het gevoel dat blogger weer bezig is, dus mocht ik je om die reden niet tegenkomen in mijn leeslijst dan weet je waarom ik niet reageer ..... 



Ik zie weer nieuwe volgers op mijn blog, helemaal gezellig en superleuk dat jullie me gaan volgen. Wat heb ik weer genoten met het bekende glimlachje van oor tot oor van de reacties op mijn vorige kaartje, super bedankt allemaal, dat doet me telkens zo goed. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer! 

69 opmerkingen:

  1. Avh anita. Je kaart is prachtig zeg. Moet allen even kwijt dat nick pas zo laat geholpem wordt. Hoe klantvolgend ben je nog he. Oeps . Daar kan ik echt boos om worden he. Gelukkig zijn er ook nog goede ziekenhuizen. Maar zoiets is niet leuk. Stetkte

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sorry voor de foutjes. Gaat van een klein scherm.....

      Verwijderen
  2. Je kaart is weer prachtig als altijd! Met je tandjes gaat het vast helemaal goed komen.
    Mijn moeder heeft ook pas een gebit ( onder) en dat ging allemaal prima. Eten was even iets lastiger in het begin, maar nu ook weer goed te doen. Boven had ze al een tijdje geleden gedaan. Wat sneu voor Nick dat de powerpoint vast is gelopen. Al die stress voor niks. En dan het tijdstip waarop hij geholpen wordt....... Wat een lange dag zeg! Ik zou niet zo lang zonder eten kunnen hoor. Dat is toch zielig. Maar ja, wat moet dat moet. Heel veel sterkte!
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie kerstkaartje heb je gemaakt Anita, erg mooi dat plaatje, Ben maar goed zuinig op je tandjes. Ben heel benieuwd, en Nick gaat lekkker verwend worden met zijn verjaardag zeg. Als je heb daar een plezier mee kan doen is het toch prima! Maar wat een tijd voor een kind zeg, tot 15.30 uur nuchter zijn, jeetje mineetje, kon dat geen andere tijd! Sterkte er mee zeg, het zal zeker niet makkelijk zijn om hem tot die tijd af te leiden. Groetjes, ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super mooi gedaan Anita!!! Nick gaat een leuke verjaardag krijgen als ik het zo lees ,leuk hoor!!!
    Ik denk niet dat hij zolang van te voren nuchter hoeft te blijven maar voor de zekerheid zou ik maar ff na-vragen. Wens je een fijn weekend verder.
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi gedaan, Anita! Leuk kaartje ook al zijn de kleuren anders dan in werkelijkheid.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Anita,
    Hoe kunnen ze nu in vredesnaam Nick pas in de middag gaan helpen!!! Daar moet je niet mee instemmen joh....hij beseft toch niet dat ie niks mag eten de hele dag...tegen de tijd dat je heen mag is ie al één en al onrust. Voor ons is het al moeilijk een dag nuchter te blijven, maar goed wij kunnen dat nog plaatsen...als ik jou was ging ik toch nog maar even overleggen. En jij gefeliciteerd met je nieuwe aanwinst in het zakje...uh bakje! Ook even lekker een kerstkaart gefreubeld...ziet er prachtig uit Anita!!
    Een fijn weekend en bel nu maar dat het een onmogelijke opgave wordt woensdag!!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een prachtige kerstkaart Anita vind hem super.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi kaartje Anita

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik zou voor Nick een nieuwe afspraak maken en overleggen of hij in de morgen geholpen kan worden. Dit lijkt me geen doen! Mooie kerstkaart, knap om die nu al te maken. Groetjes mariette

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtige kerstkaart heb je gemaakt Anita, vind het altijd knap om deze te maken....kan me er zelf nog niet toe zetten, begin er na de vakantie altijd pas mee.

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een pracht van een kaart weer! groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een mooie kerstkaart, Anita.
    Dat heb je weer super mooi gedaan!
    En wat jammer van de spreekbeurt van Nick.
    Dan de duimen maar in turbostand voor volgende week!
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. heel mooi deze kerstkaart anita mooie randen aan de zijkant er bij vintage plaatje prachtig

    alvast gefeliciteerd met nick donderdag ik ben het vrijdag 23 mei jarig

    wat bijzonder dat je de tandjes al mee hebt gekregen maar gaat vast goedkomen hoor

    fijn weekend lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hoi anita
    toch leuk dat je nu naar je nieuwe tandjes kan kijken dan ga je er al een beetje aan wennen:-)) en je kaart is erg mooi geworden met de traditionele kleuren
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  15. mooie kerstkaart, Anita.
    en wat spannend allemaal...je gebit, je zoon die ook behandeld moet worden en dan zijn verjaardag...tjee het kan niet op bij jouw. vervelende dingen en leuke dingen wisselen in deze week veel af.
    succes!
    fijn en een goed weekend toegewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Super, super leuk kaartje weer en wat een gedoe voor Nick de hele dag niks dat kunnen ze een kind toch niet aan doen en dan ook nog is een dag voor zijn verjaardag de stakker. Hihi maar jou tandjes al in de kast dat moet zeker een raar gezicht en dan te bedenken straks ook nog is uit de kast en dan in jou bekkie, maar sjapoo (weet niet of ik het goed typ) hoor ik moet op Nick zijn verjaardag voor controle en ben nu al zo zenuwachtig dat ik een strippenkaart naar toilet heb ooo wat erg toch.

    liefs Jolanda en geniet van je weekend.

    ps je maaak toch zeker wel ff een fotootje van die mooie tandjes van je :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. super leuk kaartje

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Sterkte voor woensdag en donderdag een fijne dag toegewenst met de grote jongen
    Je kaart is weer prachtig
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hallo Anita,
    wat een prachtig kerstkaartje heel mooi gedaan met die randjes
    veel sterkte voor woensdag want dat zal niet gemakkelijk worden
    En maak er Donderdag een hele fijne dag van
    Fijn weekend
    lieve groetjes Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hoi Anita,, prachtige kerstkaart zeg.. super gemaakt

    BeantwoordenVerwijderen
  21. prachtig kerstkaartje, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Heel mooie kerstkaart.Volgens mij mag Nick nog wel wat eten en drinken.Maar vind het wel aso dat hij zo laat geholpen word Alvast veel sterkte.en een prettig weekend.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. schitterend kerst kaartje is het geworden Anita. Ik wens je heel veel sterkte met Nick woensdag, wel vervelend dat je tot het einde van de dag moet wachten.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Je kaart is weer prachtig.
    Sterkte met Nick woensdag.
    Liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Mooie kaart Anita.
    Sterkte Woensdag met Nick.
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hoi Anita,

    Ik wens je veel sterkte toe woensdag met Nick. Je kaartje is een echte beauty geworden. Super mooi.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een onwijs mooi kaartje Anita, mooi plaatje heb je gebruikt, veel sterkte Woensdag!
    Groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Prachtige kaart Anita! Veel sterkte woensdag!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Prachtig kaartje Anita,sterket woensdag.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Ik ben niet de eerste die het zegt maar je moet echt vragen of Nick niet eerder geholpen kan worden, dit wordt toch een drama voor dat manneke zo'n lange dag honger en dorst?? Onze Syl zou deze week om 4 uur aan haar been geopereerd worden maar gelukkig is het een week uitgesteld en wordt ze straks direct als eerste in de ochtend geholpen. Ondanks dat ze baaaaaaaalt van het uitstel (al zo veel geregeld!) is ze dolblij dat ze nu niet 3/4 dag nuchter hoeft te zijn dus...bellen Anita!!!! Gelukkig kun je Nick ook verwennen met zijn verjaardag, dat maakt weer veel goed en je kaart is eeeeenig met die vrolijke koppies.......hoop dat jij straks ook net zo vrolijk lacht met je nieuwe aanwinst!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Prachtig kaartje heb je weer gemaakt zeg!! En idd balen van Nick. Ik ben het volledig eens met de reactie van Irene, zeker een proberen te bellen!!! Een "nee" heb je, een "ja" kan je krijgen!
    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Wat een prachtig kerstkaartje zeg!

    En wat een gedoe dat hij pas zo laat geholpen kan worden... succes woensdag!

    En wat zal hij blij zijn met de mooie dvd's die hij straks krijgt!

    Groetjes, Natasja

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Hoi Anita. Je krijgt je weekje wel!. sterkte met alles. Alvast gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon. Wat jammer dat dat het met de presentatie even mis liep. hopelijk gaat het deze week goed. Je kaart is prachtige geworden met dit mooie plaatje. Fijn weekend nog. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Mooie kerstkaart Anita. Wens je zoon een fijne verjaardag toe.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Anoniem21:42

    Je kaart is weer prachtig Anita. Mooie warme kleuren en wat een schattig plaatje heb je gebruikt. Heel mooi gedaan.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Het is een beauty Anita. Je hebt ook een heel leuk plaatje gekozen. Ik vind 'm super.
    Fijn dat je meedoet met de challenge van Hobbyhome. Veel succes.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Prachtige kerstkaart Anita en wow je tandjes in een bakje! Het begin is er dus.... moest er wel weer om lachen ook omdat je het zelf zo leuk schrijft. Jammer van Nick z'n spreekbeurt komt vast wel een herkansing. Ik wens je samen met Nick en grote broer Dani en de familie alvast een hele fijne verjaardag.

    Fijn weekend!
    Liefs Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Ben heeeeel benieuwd naar je metamorfose Aniet! Heerlijk nieuwe tandjes en wordt een spannend weekje voor Nick toitoitoi! Je kaart is in iedergeval heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Prachtig Anita, wat een superleuke kerstkaart. Veel succes met alles en Nick kan toch niet de hele dag nuchter blijven, ze zouden toch beter moeten weten. Dat duurt veel te lang. Ik hoop dat alles goed gaat. fijn weekend verder. liefs, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  40. O geweldig, daar ben je gewoon weer met een vintagekaart en wát voor 1.....een schitterende kerstkaart met zo'n écht kersterig sfeertje....ik vind hem geweldig en superfijn dat je weer in ons rijtje deelnemers staat bij WLVC. Succes meis met de challenge en ook met je manneke deze komende week want zoals iedereen al aangeeft....van de zotte!Wie verzint er nu zoiets stoms.
    Fijne zondag en lieve groetjes van Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wat een mooi kaartje Anita!
    Dat lijkt me inderdaad raar als je tanden op je liggen te wachten in een zakje...hihi...
    Sterkte met Nick woensdag, nooit leuk als je kindjes onder narcose gaan.
    Fijne zondag, gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Hoi Anita, wat een schitterende kerstkaart, echt heel mooi.
    Vast gefeliciteerd met je zoon en sterkte straks. Zal best een hele pittige dag voor je worden en als het om je kind gaat is het al helemaal vervelend. Volgens mij mag hij wel drinken maar goed dat hoor je wel.
    Fijne zondag, groet Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Anoniem08:59

    Hoi Anita,wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt.
    Zou voor Nick gewoon een andere afspraak maken en dan sochtends vroeg,dit is toch geen doen.inderdaad hoe maak je hem dat wijs .Je kan ze dat toch uitleggen hoe en waarom.sterkte Groetjes Jannie

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Anoniem09:51

    hallo anita

    wat een mooie kaart weer
    verder wens kj jou en nick veel sterkte woensdag
    en voor donderdag een hele fijne verjaardag
    ja de tijd gaat snel voor je t weet zijn ze volwassen
    dus geniet er nog maar van

    lieve groetjes anneke , hengelo

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Hoi Anita,
    Fijn dat je gebitje, zijn voorlopige plekje heeft gevonden, jammer van de spreekbeurt van Nick, maar hij krijgt nog een herkansing en donderdag, dat is wel heel erg lang, de hele dag nuchter blijven..Je kaartje is super, lekker vintage en mooi voor kerst, fijne dag,liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  46. OOO Wat een prachtige kaart ainta, lief plaatje en zoveel mooie mallen gebruikt, echt een prachtige Kerstkaart. Fijn dat je tevreden bent over je tanden, het zal best mooi staan als het zover is en ja, wennen zal het zeker wel maar komt goed.
    Wat jammer van Nick zijn spreekbeurt, heb je er zoveel tijd in gestoken en werkt de pc niet mee, gelukkig heeft Nick wel op mijn mondharmonica gespeeld en zal dus toch wel genoten hebben. Komende week wellicht nog een keer met de pc dus.
    Wat erg dat hij pas om 15.30uur geholpen wordt, ik vind persoonlijk dat ze kinderen toch wel voorrang zouden moeten geven, hopelijk mag hij nog wel iets drinken...even afwachten dus. Fijn dat je goed geslaagd bent voor zijn verjaardag, wat zal dat een feest zijn als hij zijn cadeautjes uitpakt. Alvast een fijne verjaardagdag, fijne zondag, liefs Hanny♥,
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Je kaart is weer prachtig hoor.
    Succes met alles deze week, hoop dat het meevalt voor je met Nick woensdag!

    Groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Prachtig kerstkaartje. Heel mooi samengesteld.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Wat een mooie kerstkaart Anita en dat bij deze heerlijke temperaturen.... Ik zou zeker even bellen en de situatie uitleggen dan kunnen ze misschien best wat regelen, succes! Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Hele mooie kerstkaart Anita, super en vind het een toppertje. Het is me wat met jullie tandjes, hihi. Ik hoop dat het voor Nick en jou als moeder niet al te stressvol word, en dat hij het vol houd om zonder al te veel te mopperen nuchter kan blijven. Succes ermee!!
    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Een heel mooie kerstkaart. Je hebt veel moed om er met zo'n weer aan te beginnen.
    Groetjes
    Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Een super kerstkaartje heel mooi. Veel succes komende woensdag ik hoop dat hij wel wat mag eten anders is het een hele lange dag. En alvast gefeliciteerd.
    Groetjes Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Je kaartje is echt prachtig.
    Het is inderdaad een raar idee om je tandjes in een zakje te laten zitten. Heel veel suc-6 woensdag. Beetje raar dat ze Nick pas zo laat laten komen.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Je tandjes in een bakje, goed idee. liggen ze er netjes bij. wat een mooie en sfeervolle kaart, Anita! En sterkte woensdag, ik snap niet dat ze een kind zo laat inplannen.

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Je hebt weer een super leuke kaart gemaakt...moet met deze temperaturen eigenlijk nog niet denken aan de kerst hihi heb weer genoten van je verhaal, wel grappig dat ik donderdag samen met je zoon jarig ben...alvast een fijne dag gewenst.

    Groetjes Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Hoi hoi Anita,
    wat spannend voor je!!!
    Mooie kaart heb je weer gemaakt!
    Fijne dag voor je zoon en jullie allemaal met zijn verjaardag!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Superleuke kaart Anita!!
    Ooow sterkte voor Nick en gelijk proficiat er achteraan

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Wat een schattige kerstkaart Anita!! Alvast gefeliciteerd met je mannetje en heeeeel veel succes a.s. woensdag.
    Wel grappig hoor, dat je je nieuwe tanden in een bakkie thuis.
    Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  59. hoi Anita
    je kerstkaart is prachtig zeg en wat heb je de mallen mooi gebruikt.
    het ziet er super vintage uit en alsnog gefeliciteerd met je mannetje en heeeeel veel succes a.s woensdag.
    liefs An

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Hoi Aniet,
    Ik vind je kerstkaart super gaaf,mooie mallen heb je weer gebruikt,de poinsettia's zijn ook geweldig.Bij deze alvast gefeliciteerd met Nick en sterkte met hem met kiezen trekken.Jullie vallen wel in de gebitjes hè,de jouwe in een bakkie.

    lieve groetjes Nit@

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Schitterende kerstkaart.Mooie kleuren.Jammer dat de spreekbeurt van Nick niet gelukt is.volgende keer beter.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Een schitterende kerstkaart heb je gemaakt,
    Mag wel hopen dat je niet de hele dag hoeft te wachten wat eten betreft met Nick want ik kan mij er iets bij voorstellen dat dat echt een drama voor hem is.
    En dan je eigen gebit......gek idee dat je die al in een bakje thuis hebt staan.
    Je hebt straks weer een stralende witte lach en beter nog geen kiespijn meer!
    sterkte donderdag ik hoop dat het allemaal gaat meevallen voor Nick.
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Anoniem16:31

    Beter laat dan nooit......;-) even je prachtige kerstkaartje bekijken....challenge is inmiddels afgelopen maar wat super dat je weer meegedaan hebt bij WLVC! Je hebt de vintage smaak weer goed te pakken en geweldig om jou creaties hier te zien!
    Wat een gedoe zeg voor de spreekbeurt.....wat balen....ben je er zoooo druk mee geweest! Maar gelukkig dat ie het nog over mag doen! Het schiet dus al mooi op met je "nieuwe bekkie" ben heel benieuwd! Veel succes nog met alles!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Wat een prachtige vintage kerstkaart is dit !
    Fijne dag !
    XX Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Erg mooie vintage kerstkaart meis. Krijg gelijk de kriebels om alvast te beginnen met mijn kerstkaarten.

    Huggsss, Angelique
    EngelDesignsScrap

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Zei toch dat het een superleuk kaartje was zie dat je er de tweede plaats mee heb behaald bij Hobbyhome. Gefeliciteerd

    Liefs jolanda

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita