10 mei 2014

Relaxed die jackpot, nou niet bepaald!

Wat een regen valt er vandaag hé, ben opgestaan met regen en het regent nog steeds. Maar de boodschapjes moesten toch nog even gedaan worden, gaat helaas niet vanzelf, dus snel even naar Appie Heyn, nou ja snel, hoe druk het weer was, pfffffff leek wel of het voor niets was en dan die mensen die het zo gezellig vinden om midden in het gangpad de week door te nemen, oh hoe erg ben echt niet agressief maar dan krijg ik de neiging om met mijn karretje een zetje te geven en daarna oh oeps sorry hoor ik zag u helemaal niet te zeggen, niet gedaan hoor trouwens. Zal niet durven. Doe jij ook boodschappen bij de Appie, en waag je dan ook een gokje om de jackpot te halen of nog beter de mega jackpot, ik dus wel, het is dat het aardig wat scheelt in de portemonnee maar echt relaxed boodschappen doen eh nee dat vind ik het absoluut niet, telkens in je karretje tellen oh eh heb ik 3 produkten met een jackpotzegel, oh nee, of toch wel met het gevolg dat ik uiteindelijk bij de kassa sta en sommige boodschappen waar ik voor kwam helemaal vergeten ben omdat ik maar aan het tellen ben in mijn karretje of ligt dat nou weer aan mij. Nou ja de boodschappen zijn in ieder geval weer binnen en al rennende met mijn kar naar huis geraced door de regen. Kadootjes voor moeders ook nog gekocht en het kaartje hieronder heb ik ook speciaal voor haar gemaakt, geen gekleurd poppetje maar een lief dromerig meisje. Oh hoe dom weer zie nu pas dat ik helemaal mijn watermerk ben vergeten, lekker dan van me, ben ik er zo trots op en vergeet ik het helemaal. Hoor je denken eh die kan je er toch nog op zetten, ja dat kan wel maar zit nu op de laptop en mijn watermerk staat op de computer. Nou ja dan de volgende keer maar weer. Wil mijn kaartje mee laten doen aan de 1e challenge bij Gerda's Hobbyshop, waar je je aan een kleurenkaart moet houden en een plaatje uit haar shop moet gebruiken en ja hoor dat heb ik trouw gedaan.



en hoe gaaf ik zag vanmorgen dat mijn jongensbabykaartje de 3e plek heeft gehaald bij WLVC, helemaal trots ben ik, hoe leuk is dat.


Welkom Marja op mijn blog, superleuk dat je volger bent geworden, gezellig. Dank jullie wel voor de superleuke reacties op mijn kaartje voor Corry, heb er weer van genoten hoor met het bekende glimlachje van oor tot oor. En voor alle moeders in blogkaartenland een hele fijne moederdag morgen. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer maar weer.

78 opmerkingen:

  1. Een hele mooie kaart.
    Een prachtig plaatje uitgekozen en samengesteld met hele leuke spulletjes.
    Mooie kleurtjes ook.
    Ik vind hem supergaaf gemaakt Aniet.
    Gefeliciteerd met je top 3 plaatsje. Ook dat was zo'n lieve mooie kaart.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. OOOO lachen om je verhaal maar zo herkenbaar, ik baaaaaaal ook zo van die kwekkers die hopeloos in de weg staan maar tot nu toe heb ik me ook (met moeite!!) kunnen beheersen whahaaaaa! Je hebt een super kaart voor je Mam gemaakt, wens jullie alle twee een heel gezellige dag morgen!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kaart Anita! Super mooi.
    Fijne dag morgen, groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kaart heb je voor je mams gemaakt, Anita.
    Zal ze prachtig vinden!
    En nog gefeliciteerd met je top 3 notering, leuk joh!
    Hier ook al de hele dag regen en aan de berichten te zien, wordt het van de week niet veel beter.
    Doe de boodschappen in ons dorpswinkeltje en daar is het (gelukkig) nooit zo druk :o)
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige vintagekaart Anita, en super dat je met je babykaart in de top 3 staat.
    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Superleuk kaartje weer Anita! En gefeliciteerd met je 3e plekkie! Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hi Anita, een super moederdagkaart maakte je zeg En ik was gisteren nog bij Appie, heb geen jackpot gezien. Had denkelijk e veel haast, het was inktzwart buiten en vond dat niet zo leuk vandaar. Mijn watermerk is nog niet gelukt. Oen, die ik ben. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Sorry Anita, vergeet je helemaal te feliciteren met je TOP 3 van WLVC. Dus alsnog. gr leny w

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het is weer een super leuke kaart geworden, Anita. Daar zal je moeder blij mee zijn.
    En gefeliciteerd met je top 3!

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gave kaart heb je gemaakt en gefeliciteerd met je plaats in de top 3 helemaal te gek
    Liefs Tonnie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hihihi zo loop ik ook wel eens te vloeken in de winkel hihihi. Wat een dotje van een kaart voor je mams. Voor jou ook een fijne moederdag en fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Mooie kaart heb je gemaakt voor je moeder.
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Anita Gefeliciteerd. Je babykaartje is erg leuk geworden. Zo ook de kaart vor je moeder. Supermooi afgewerkt. Lief plaatje en leuke kleurtjes.. In de winkel dat soort taferelen gebeurd altijd als jezelf even snel wil. Dat heb ik regelmatig tussen de middag! Nog even snel dit........ Dat gaat dan ook niet zo. Nog een fijn weekend Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Prachtige kaarten Anita.
    En ja het is hier ook shit weer . Ben ook aan de freubel onze kleinzoon is op gehaald door een schoonzoon dus heb even rust. Onze dochter woont sinds een paar weken weer thuis en werkt 36 uur en doet daarnaast een opleiding . En tja ben veel aan het opassen . Dus heerlijk dat ie met een neefje speelt van middag

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Gefeliciteerd met je plaats in de top 3 met je mooie kaart, erg leuk.
    Wat heb ik gelachen om je verhaal, beetje herkenbaar van die mensen die uitgebreid staan te kletsen in het midden van het gangpad of bij een doorgang, zo irritant haha. Zoals jij je boodschappen doet lijkt me niet relaxed....lol.....ik doe niet aan de Jackpot mee maar ik hoop dat jij er iets mee wint want begrijp dat dat ook de bedoeling is?
    Fijne moederdag en een fijn weekend, liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtig kaartje Anita voor je moeder, ja inderdaad snertweer, hier steeds maar buien, maar wel lekker om te freubelen, fijne moederdag morgen...

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hier in het zuiden is het ook al de hele dag regenachtig....................Ik probeer op zaterdag de supermarkt te mijden, mij te druk en dan krijg ik ook van die neigingen die jij had hihi. Je kaartje is geweldig mooi en gefeliciteerd met je top 3 plekje! Fijne Moederdag morgen.

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  18. wat een prachtige kaart Aniet super.
    en gefeliciteerd met je top3.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi,
    Wat een mooi kaartje weer. Toch je watermerk ook maar op je labtop zetten. Hihi. Je foto's zijn mooi hoor.
    Gelukkig boodschappen weer binnen en het weer, ja ach...
    Fijn weekend.
    Groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Gefeliciteerd met je 3e plek super! En voor moeder ook een prachtige kaart gemaakt! Groetjes Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Anita,jij hebt vandaag al weer een drukke dag gehad.En ja hier is het ook nog steeds aan het regenen.Je kaartje voor je moeder is schitterend.Zal ze wel blij mee zijn.Proficiat met je top 3 plaats.groetjes Margo en geniet morgen van een rustige zondag want het weer zal nog slechter zijn dus echt weer voor te freubellen .

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Hoi Anita,
    Bij ons is de Jumbo lekker dichtbij en kom bijna nooit bij AH, dat is stressen zeg voor de Jackpot, mij niet gezien.. Je hebt een prachtige Moederdagkaart gemaakt, lief plaatje, mooi afgewerkt, fijne dag morgen, liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Een prachtige kaart voor je moeder, de afbeelding is super.
    Leuk dat je gewonnen hebt, het is ook een schitterende kaart.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Sorry! (voor het kletsen in het gangpad, doe ik ook vaak.....) Ik leg de produkten met de jackpotzegel voor in het karretje en als ik er 3 heb, verhuizen ze naar het grote gedeelte. Scheelt zenuwen....
    Je kaartje is weer super geworden.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  25. nou je kaart voor je moeder is weer een geweldig mooi geheel geworden en ja van dat weer word ik zo langzamerhand behoorlijk kriegel, dus blijft maar binnen om te freubelen
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Voor de jackpot hoef je toch alleen maar minstens 3 jackpotartikelen te kopen en daarna maakt het niet uit of het veelvouden van 3 zijn. Scheelt je de volgende keer weer rekenen ;-)
    Mooi kaartje heb je gemaakt, vind de kleurencombi heel erg mooi.
    Fijn weekend nog,
    liefs Fenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een prachtige, romantische kaart voor je moeder, Anita!
    Proficiat met je Top 3 plekkie: wel verdiend met dit schattige kaartje!
    Fijne moederdag.
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Anoniem18:46

    oohhh wat een mooi. lief kaartje voor je moeder Anita. Dat heb je zo te zien met veel liefde zitten maken. Prachtig ook deze kleurencombi vind ik. Super gedaan. Ik had dit geboortekaartje van jou gemist geloof ik en die is ook al zo mooi gemaakt. Gefeliciteerd met je prijs hoor.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wat goed dat je de derde plek heb gehaald, gefeliciteerd! Het zijn allebei prachtige kaarten!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hallo Anita,

    Ha ha ik zie je al lopen hoor in de Appie en ik moest ook wel lachen toen ik je reacties op mijn blog zag echt weer iets voor jou maar geeft niks hoor dat maakt het ook zo leuk vind je niet!!
    Nu je kaart die is weer schitterend en wat een lief kantje onderaan je kaart ziet er allemaal weer super uit.
    En gefeliciteerd met je top 3 kaart.

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Prachtig kaartje Anita,en jij ook een hele fijne dag morgen.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Hallo Anita,
    Supermooie kaart heb je gemaakt! wat zijn de plaatjes van Gerda toch mooi he?
    Ook gefeliciteerd met je babykaart, vind ik ook echt een beauty!
    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wat een mooi plaatje weer prachtig hoor
    Heb een poging gedaan voor het watermerk
    Maar nu nog proberen het op een kaart te zetten ? Oefenen op de Comp.
    Maar werkt altijd met me tablet hahaha
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Gefeliciteerd met de 3de plaats. Ook deze kaart is weer super geworden. Vind de groene en paarse kleuren altijd zo mooi bij elkaar passen.
    Groetjes Ismel

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Wat een liefie Anita!!!
    Gefeliciteerd met je 3e plaats, is ook een plaatje!!!
    Liefs, Frouwkje

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Wat een prachtige moederdagkaart Anita en gefeliciteerd met je 3e plaats hoor, echt verdiend!

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Mooi kaartje voor je lieve moedertje.
    Haha leuk verhaal over de appie. Ik ben blij dat wij een plus om de hoek hebben. Ik kan niet tegen die drukte hoor. Fijn weekend.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Hier heb je weer je werk van gemaakt hé,geweldig mooi hoor!
    Groetjes
    Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Enig kaartje voor je moeder Anita, en een top 3 plaats is altijd leuk toch?

    Groetjes hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Geweldig mooi kaartje heb je gemaakt. Gefeliciteerd met je top 3 notatie. Mijn boodschappen haal ik altijd bij de Liddl en de C1000. Die laatste is nu 3 weken gesloten, omdat ze er zo nodig een Jumbo van moeten maken :o( Die mensen die midden in het gangpad staan te klessebessen, die hebben we bij ons ook. En als je dan heel voorzichtig hun winkelwagentje een beetje opzij duwt, dan worden ze ook nog kwaad ook. Ik ben elke week weer blij als ik de buit binnen heb.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Een geweldig mooi kaartje Aniet en proficiat met het behalen van de 3e plek met de lieve babykaart ik winkel meestal bij de Plus en de Lidl die liggen nl een beetje op de route van werk naar huis .En het is me vandaag toch echt vies weer geweest . Hopelijk morgen beter
    Een fijne moederdag morgen
    Liefs Cinderella

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Anoniem23:28

    hai anita

    mooie kaart weer en geweldig verhaal
    helaas erg herkenbaar
    verder wens ik je een fijne moederdag toe

    groetjes anneke, hengelo

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Prachtige kaart Anita. Ik vind 'm supermooi.
    Gefeliciteerd met je top 3 plekje.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Hoi Anita,

    Supermooi kaartje. Het prentje is zo schattig. Je kleuren vind ik super.

    Proficiat met je top 3 plekkie.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Wat een prachtige kaart is dit geworden.
    Fijne zondag en liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Anoniem10:15

    Prachtige kaart voor je moeder en gefeliciteerd met je 3e plek! Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Wat een super kaartje, nu de druk er af is zie ik steeds weer meer de oude Anita terug in de kaartjes, heerlijk om te zien en dus de goede keuze gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Weer een super mooi kaartje. Is je moeder vast blij mee.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Schattig kaartje Anita. Proficiat met je Top 3 plaatsje.
    groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  50. HIHI Aniet ja ik zag je kaartje in het rijtje voorbij komen en zag plots me eigen kaartje als spotlight reminder :) weet je en voelde alsof ook ik een winnaar was/ben. Dit kaartje is er net zo een voor mij een echte winner, want ik vind hem helemaal geweldig.

    Fijne moederdag en liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Wat een mooi vintagekaartje, prachtig Anita! Je babykaartje verdiende zeker dat plekje in de top 3. hoop dat je een fijne Moederdag hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Wat een prachtig kaartje....

    En gefeliciteerd met je top 3.

    Groetjes, Natasja


    BeantwoordenVerwijderen
  53. Gefeliciteerd! Prachtige kaart heb je weer gemaakt! groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Hoi Anita,

    Wat een prachtige kaart heb je gemaakt zeg, zal wel in smaak vallen denk ik zo.
    En gefeliciteerd met je top 3 kaart is dan ook een TOPPERTJE.

    Lieve gr...Bep ☺ ☺ ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Hoi hoi mooie kaart en leuk dat je andere kaart in de top 3 sta.gr.Nel

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Wat een super mooie vintage kaarten heb je weer gemaakt zeg, echt prachtige kleuren ook, enne bij C 1000 was het ook drama gisteren hoor, fijne Moederdag nog liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  57. wat eenheel mooi kaartje is dit voor je moeder en wat leuk dat je babykaartje in de top 3 staat gefeliciteerd groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  58. mooie vintage kaarten weer,
    en het weer is bagger, maar wel lekker om dan te freubelen, bij de verwarming, muziekje aan bakkie thee erbij, dan vermaak ik me wel.

    Fijne Moederdag vandaag
    Liefs Debby

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Hoi Anita
    Prachtig vintage kaartje heb je voor je moeder gemaakt.
    Hier is het de hele week ook al zo druk bij appie en die jackpot gaat daar nog effetjes door zag ik in de reclame, succes ermee.
    Lieve groetjes, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Schitterende kaart. Mooie kleuren en een heel leif plaatje. Alles past perfect bij elkaar. Gefeliciteerd met je derde plek bij WLC.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Allereerst gefeliciteerd met je derde plek bij WVLC, en wat een mooi kaartje laat je nu weer zien Anita, wat een lief plaatje, en de kleurtjes passen weer heel goed bij elkaar. Je moeder zal er vast heel blij mee zijn geweest. Ja ik vind die actie bij Appie ook heel leuk, maar ik zat thuis ook al steeds te kijken en te tellen of ik alles bij elkaar had, ze maken het ons niet gemakkelijk, ha ha. Ik ken het gevoel, dat als mensen het gangpad blokkeren en jij er door wilt, ik heb dan ook de neiging om even een stoot aan een kaar te geven, hi hi. Ja met die drukte boodschappen doen, is niet goed voor mijn hartslag, gelukkig doe ik het bijna nooit op een drukke dag, ik ga meestal als het rustig is, maar soms komt het zo uit. Heb jij nog iets voor moederdag gekregen? Ben je nog verwend door je jongens, met een ontbijtje of zo? Groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  62. wat een schitterend kaartje heb je weer gemaakt, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Hoi hoi Anita,
    ik leef met je mee, wat de boodschappen betreft,
    ik ga 1 keer in de week de boodschappen doen,
    in een naburige plaats en op zaterdag haal ik mijn boodschapjes in de dagwinkel,
    das een soort van buurtsuper, heel gezellig overigens, 1 winkel in ons piepkleine dorpje
    die wekelijkse boodschappen doe ik meestal donderdags en dan in alle vroegte, geen geneuzel voor mij...
    De kaart voor je moeder is prachtig met een prachtplaatje erop!
    hopelijk was ze er blij mee!!!
    Groetjes van Daatje!

    BeantwoordenVerwijderen
  64. wat een mooie moederdagkaart, echt prachtig.
    Gefeliciteerd met je behaalde 3e plaats. Hoe is het met het gebitje?
    gr. hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Mooie kaartje Anita, en proficiat met je derde plekkie!
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Wow super mooie kaart Anita, prachtig gemaakt!
    Ja wat een weer hé!
    Gefeliciteerd met je top drie plaats, super leuk!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Leuke kaart!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Wat een beauty Anita!
    En tja die Jackpot, ik haal er nu eigenlijk alleen waar ik echt niet zonder kan.
    Want Bas/Dirk hebben ze een Stickeez actie, ik vind het een rotwinkel, maar Eva vind het spel geweldig, dus tja dat moet mama dan wel even bij elkaar sparen met de schapjes.
    Ach het houd ons van de straat

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Oh Anita, wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt. Gefeliciteerd met je top3-kaart, o zo verdiend.

    Liefs,

    Lins

    BeantwoordenVerwijderen
  70. Gefeliciteerd met je top3 plek! En dit is ook al weer een echte toppet. Prachtig!
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Ohhh Anita wat een lieverdje. En ook deze keer zit ik met een grijns op me snoet je verhaal te lezen:-)

    Leafs fan Ina

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Oooohhhh wat ontzettend mooi Anita!!
    Gefeliciteerd met je top 3 plekkie. Welverdiend hoor!!
    Fijne avond. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Wat een schitterende kaart voor Gerda's challenge! En van harte met je top 3 plek bij WLVC dat was ook een super mooi kaartje!!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Schattig kaartje Anita met een lief plaatje, het is ook een hele leuke challenge he bij Gerda! Misschien dat ik ook nog wel een gokje ga wagen, 'k doe eigenlijk zelf nooit mee aan challenges. Nog gefeliciteerd met je 3e prijs bij ons blog, je hebt 'm dik verdient, hij is echt hartstikke mooi!
    groetjes van Janet

    BeantwoordenVerwijderen
  75. o wat een prachtige vintage kaartje anita met dit lieve meisje als plaatje mooi hoor

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Anoniem22:30

    Oooo wat is ie leuk Anita!
    Kan me voorstellen dat je moeder daar blij is zeg!
    Heel lief plaatje, en wat een leuke combi van stansen en materialen zeg!
    Nogmaals gefeliciteerd met je top 3 plekje super toch!
    Welterusten...
    Liefs Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Schitterende vintage kaart, vooral het beetje lila maakt het zo speciaal. Super.

    Huggsss, Angelique
    EngelDesignsScrap

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita