13 mei 2014

Oeps zag ze gewoon leeglopen!

Het belooft gelukkig weer wat mooier weer te worden, want jeetjemeneetje wat een regen hebben we gehad, het leek wel herfst met die wind erbij. De plantjes hadden dan misschien wel water nodig maar dit was weer iets teveel van het goede zo te zien aan mijn perkplantjes, maar goed het scheelde wel een paar dagen met mijn gietertje lopen dat dan weer wel. Die hebben wel weer eventjes genoeg gehad. Heb afgelopen weekend nog een kaartje gemaakt en wel deze hieronder, buiten koud en kil dan maar proberen de voorjaarskleuren op een kaartje te krijgen. Zoals je wel weet ben ik gek op roze maar turquoise is ook een kleur die ik toppie vind, alleen waar ik ook zoek, ik kan het bijna nergens vinden. Toen maar eens gaan zoeken naar digitaal designpapier en oh oh oh, helemaal niet goed voor mij, kwam ik op diverse sites terecht waar ik het een na het andere mooi papier zag, zoals ook de papiertjes die ik op mijn kaartje heb gebruikt. Tja dat krijg ik toch weer dat hebben, hebben, hebben gevoel en kon het echt niet weerstaan, dus toch maar wat papier besteld (en hoe toppie ze hadden op dat moment ook nog korting), downloaden en printen maar. Alleen toen ik na afloop ging kijken hoeveel inkt er nog zat in mijn inktpatronen moest ik toch wel eventjes slikken, oepsie dat ging wel heel erg snel. Had net nieuwe geplaatst en ik zag ze bijna leeglopen, maar goed weet in ieder geval dat ik het dus niet voor iedere kaart moet gaan gebruiken want dan wordt het wel een hele dure klus, maar voor de afwisseling wel heel erg leuk en makkelijk, want je hebt dan wel altijd de kleur bij de hand die je graag wil gebruiken. Van mijn kanjertjes heb ik met moederdag 2 VVV-bonnen gekregen, misschien denk je nu nou dat is ook niet echt persoonlijk, maar ik ben er heel blij mee want zo kan ik zelf iets uitkiezen wat ik graag wil hebben. Zo lief hoe ze het kwamen brengen in twee prachtige enveloppen, Nick die alleen maar zei harte feliciteerd, want weet hij veel die dacht dat ik jarig was omdat hij en Dani een kadootje gingen geven. Oh ja moeders was trouwens heel blij met het voor haar gemaakte kaartje hoor, ze vond hem supermooi.


Heb weer super genoten van alle reacties op mijn moederdagkaartje voor mijn moeder, het bekende glimlachje van oor tot oor was weer goed aanwezig, dank jullie wel. Wil mijn kaartje mee laten doen met de challenge van My Besties Friendship. Hoop dat ik van de week iedere avond mijn blogrondje kan maken, want Nick heeft aanstaande vrijdag weer een spreekbeurt en die moet ik nog gaan maken voor hem (erg hé veels te laat eigenlijk), en deze keer wordt het Bassie en Adriaan. Misschien vind de juf het niet goed dat het weer over een duo gaat (de vorige keer waren het Ernst en Bobbie) maar toen ik vroeg aan Nick waar hij zijn spreekbeurt over wil hebben, ging hij heel sip kijken en toen ik vroeg zullen we het over Bassie en Adriaan doen verscheen er me toch een grijns op zijn koppie, nou dan is de keuze toch snel gemaakt, ze kunnen toch moeilijk verwachten dat hij het bijvoorbeeld over vissen gaat hebben terwijl hij niet kan praten, nee dan maar over zijn idolen, oké praten zal het niet worden maar hij kan wel zijn enthousiasme laten blijken en daar gaat het toch om, zijn mondharmonica mee zodat die met Bassie mee kan spelen en een leuke powerpoint en dat moet het maar worden. Nu stop ik want het is weer een aardig boekwerk aan het worden merk ik, zoals altijd weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

69 opmerkingen:

  1. Schitterende kaart Anita en wat een mooi papier. De kleuren zijn super bij elkaar gecombineerd. Veel succes met je spreekbeurt Nick dat gaat vast goed komen.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is een geweldig mooie kaart! Ja, dat geloof ik best dat de inkt dan leegloopt, maar het is wel ontzettend mooi passend papier natuurlijk. Succes met Bassie en Adriaan, maar dat komt vast goed!
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, ik dacht waar gaat dit over toen ik de koptekst zag;) Ja achtergronden printen kost veel inkt, ik hou het bij plaatjes..lol. Maar wel gaaf dat je nu precies de kleur hebt die je wilt en het is mooi. Wat is die Happy Birthday mal toch mooi, het is een frisse en vrolijke kaart geworden in leuke sprekende kleuren. Niks mis mee met een VVV bon toch? Het is ook soms zo moeilijk om voor iemand iets te kopen op hobbygebied als ze als een en ander hebben, nu kun je lekker zelf uitkiezen wat het gaat worden en als je dit dan hebt gedaan en gaat gebruiken denk je telkens aan je jongens, leuk toch? Liefs Hanny♥, http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke kaart, Anita.
    't Is weer een toppertje, hoor!
    Succes met de spreekbeurt van Nick.
    Bassie en Adriaan, wat ontzettend leuk. Dat gaat vast helemaal goed komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een gezellige kleurencombi! Daar word je pas echt vrolijk van. Super mooie kaart!

    Groetjes, Renate

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hé, wat een goed idee, om zelf designpapier te printen. Toch ook wel grappig dat we tussen al dat papier dat we hebben nog geen passend papiertje kunnen vinden :o). Je kaartje is Super leuk, en lekker vrolijk. Suc-6 met het maken van de spreekbeurt. drommels, drommels, en nog eens drommels.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige vrolijke kaart! Bassie en Adriaan doen het altijd goed. Veel succes!
    Lieve groetjes, Monique
    (Crealoetje)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooie kleuren combi !!! De spreekbeurt zal ook wel in goeie aarde vallen!!

    Mieke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke frisse kleuren! Het is een prachtig kaartje geworden! Ik print ook geen papier meer uit, hetzelfde gebeurt hier, en als de kleuren op zijn kan ik mijn zwarte inkt niet meer gebruiken , dan moet ik eerst de kleuren vervangen :(.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Schitterende kaarten heb je gemaakt zeg. Ik liep geloof ik wat achter. Ik moest lachen om je verhaal van de spreekbeurt. Ik zag het al voor me, en je hebt helemaal gelijk: hij moet iets doen wat hem aanspreekt en dat is nou toevallig B en A. groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Anoniem09:53

    hai Anita

    wat een prachtige kaart weer
    en een bon is juist leuk om te krijgen
    kan je lekker mee kopen wat je zelf wil
    en voor Nick komt helemaal goed met de spreekbeurt

    lieve groetjes en knuf anneke, hengelo

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Anita ,
    Wat een prachtig kaartje en mooie kleuren! Maar jij kleur toch met Copics je stempels in, kun je daar geen dessin papier mee maken in de kleur die je wilt hebben? Scheelt wel veel inkt uit je printer! Succes met Nick zijn spreekbeurt!!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  13. hele mooie kaart.
    Ben ook met de jongste aan het oefenen omdat hij donderdag feestelijke ouderavond heeft en ze een toneelstuk moeten op voeren voor alle ouders van alle groepen.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wat een pracht van een kaart Anita, super gedaan weer.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heel mooi je kaartje, ik heb hetzelfde gehad toen ik een DP ging uitprinten alleen geeft mijn printer al heel snel aan dat ie bijna leeg is dan kan ik er nog een hele tijd mee. De bloemetjes doen het mooi op je kaartje en het plaatje is mooi ingekleurd. Succes met de spreekbeurt... Groetjes Grietje

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Een hele mooie kaart in lekkere felle kleuren daar hou ik wel van.En succes met Nick zijn spreekbeurt.Komt helemaal goed.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. De kleurtjes doen het super samen! Erg gaaf kaartje, Anita! Ja, digipapier is handig, ik gebruik het ook regelmatig, maar druk dan alleen af wat ik wil hebben, dan valt het wel mee. Ik verklein het dan ook, een stukje van 10x15 kost toch een stuk minder inkt dan een heel A4.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een leuke, frisse kleurtjes zo Anita!
    Succes met de spreekbeurt van Nick, wat een leuk onderwerp Bassie en Adriaan, dat moet goed komen!
    gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  19. lief kaartje Anita!
    suc6 met de spreekbeurt:0)
    grtz Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Leuk kaartje en het gaat toch niet om de waarde die je krijgt maar om het idee .
    Ik vind het een heel lief idee wat jou jongens gedaan hebben .
    Dat is toch maar dat ze hun mama waarderen.
    Geniet ervan.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wauwww Anita
    wat een geweldig mooi kaartje...heerlijk die kleuren

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  22. wat een geweldig mooi kaartje weer. Succes met de spreekbeurt maken! Groetjes Helen

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Schitterende kaart Anita, hele mooie kleuren, wees er maar zuinig op, succes met het maken van de spreekbeurt voor Nick, wens hem veel succes....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Wowww Anita, wat en schitterende kaart en de kleuren zijn idd héél erg mooi!!!!
    Jij had ook een goede moederdag en wat is dat toch leuk!!!!
    Geniet van je freubeluurtjes,
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Heerlijke vrolijke kaart, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Van zo'n kaartje wordt ieder mens toch vrolijk. Groetjes Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Mooie kaart Anita.
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Het is een prachtig kaartje. En ook je eerdere creaties zijn schitterend.
    Liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  29. wat een heel mooi kaartje weer erg leuk van kleur en een heel mooi stempel ik heb weer zitten genieten van je leuke verhaaltje sucses met de spreek beurt groetjes maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Hoi Anita
    Het mag je dan wel je inktpatronen hebben gekost, het resultaat mag er zijn hoor, het is prachtig, je hebt er weer een schitterende kaart van gemaakt.
    Succes met de spreekbeurt van Nick, super dat je zo verwend bent.
    lieve groetjes,Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Hoi Anita

    Geweldige mooie kleuren op je kaart .
    hij ziet er weer prachtig uit.
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Heerlijk frisse kleurtjes. Schitterende kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Leuke, frisse kaart Anita!
    Lia xx

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wauw wat een schitterend kaartje is dit, leuk de grote tekst bovenop! Succes met de voorbereidingen van de spreekbeurt enne vanaf morgen wordt het weer beter weer. Van mij mag de zon terug komen................

    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Schitterend kaartje Aniet en idd mooie kleurtjes waar we het warm van krijgen hihi. En ditmaal ook je watermerk niet vergeten zie ik al. Nu of mijn pc is traag of ik wil te vlug, maar ik heb het maar weer gewoon via picasa gedaan.

    Liefs Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Heel mooi kaartje Anita. Volgens mij is het goedkoper om een paar blokken dessin papier te kopen als ze uitprinten. Ik print bijna nooit meer iets in kleur, die cartridges zijn vlug leeg.
    Succes met de spreekbeurt.
    groetjes,

    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Prachtig kaartje Anita, heel mooie kleurtjes!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  38. hihi, ik heb ergens gelezen dat printerinkt nog duurder is dan parfum!
    Sorry, wil je niet flauw maken, hoor!
    Je kaartje is wel heel leuk geworden.
    Sterkte met (je) Nick's spreekbeurt.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Weer een leuk kaartje Anita en inderdaan mooie kleuren.
    Ik heb deze ontdekking al in de drie D tijd gemaakt dus ....begin er niet meer aan.

    groetjes Mia

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Hoi Anita.
    Oooh je hebt dat papier geprint, dat slokt heel veel inkt op, kan je toch beter DP kopen, het is natuurlijk wel heel mooi..je digi is super ingekleurd, prachtige kaart weer Anita..
    Laat Nick maar lekker Bassie en Adriaan doen..als hij zich daar prettig bij voelt..
    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Ha Aniet,
    hier schijnt de zon ook! Heerlijk na al die plensbuien.
    Je kaart is helemaal super. Mooi papier hoor, maar ja, dat zal best inkt vreten....
    En die spreekbeurt, wat leuk dat Nick het zo gaaf vindt om het over duo's te doen. Logisch toch, Bassie en Adriaan zijn zo grappig en hij heeft toch alle video's DVD.'s ervan?
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Hier schijnt nu ook de zon en daar knap je gelijk van op,je kaart is heel mooi geworden mooi papier hoor.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Gelukkig wordt het beter weer, ik ben die regen ook wel beu. Je kaart vindt ik super, leuk zeg je eigen dp papier printen, wist niet dat dat kon...
    Succes met het maken van de spreekbeurt!
    Liefs, desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Prachtige kaart Anita, ik vind hem weer helemaal superdesuup.
    liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Heerlijke kleurtjes op je lieve kaart Anita en ik zie dat Marjan het al schrijft: een stukje van 15x15 printen is ook genoeg voor een kaart en vreet minder inkt!!! Die spreekbeurt wordt een klapper dat weet ik zeker, succes voor Nick (en jou) !!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Lief kaartje Anita en nog heel veel succes met de spreekbeurt :-)
    xxx Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ja, Anita zou mooi papier daar gaat wel wat inkt in zitten hi,hi.
    Maar het ziet er prachtig uit. Suc6 met het voorbereiden van de spreekbeurt

    Groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Hoi Anita. Wat een prachtige kaart. De kleuren zijn weer superleuk geconbineerd. Een lekker fris effect. Je hebt de kaart erg leuk gemaakt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  49. hoi Anita
    wat een prachtige kaart met de tekst bovenaan.
    hele frisse kleurtjes en alles past perfect bij elkaar.
    heb je een goede moederdag gehad?
    liefs van An

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Mooie kaart hoor Anita en het papier is ook super. Jammer dat het altijd zoveel printinkt kost maar ja, dan heb je ook wat ;-).
    Heerlijk dat je zo bent verwend met moederdag. Voor mezelf vier ik het niet meer, twee van de drie zijn de deur uit en kunnen hun geld (vind ik) zelf beter gebruiken dan voor mij een kado te moeten kopen. Ik zeg altijd: als je iets wilt geven, maak dan maar een tekening LOL. En wat denk je, onze dochter heeft haar kleintje een bloem laten kleuren en dat opgestuurd. Schitterend :-D.

    Groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Een spreekbeurt over Bassie en Adriaan, mag ik zeggen dat ik dat helemaal geweldig vind?! Jeugdsentiment... Hopelijk is het ook jeugdsentiment van de juf, dan zit je gebakken! x

    BeantwoordenVerwijderen
  52. super mooi kaartje

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  53. wat een super leuke kaart zeg ook de kleuren mooi mooi en nog eens mooi.

    gr jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Anoniem11:56

    Weer een prachtige kaart! Wat leuk dat Nick zijn spreekbeurt over Bassie en Adriaan gaat. Groetjes Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Mooi gemaakt! Lekker frisse kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Hoi Anita,Je papier past wel perfect bij je plaatje.Mooie frisse kleuren.Jammer dat het zoveel inkt heeft gekost.Maar je kaart is een plaatje echt schitterend.Veel succes met Nick zijn spreekbeurt.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  57. Wat een mooi kaartje weer en prachtig dat papier.
    groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Prachtige kaart, super mooie kleurencombi.
    Succes met de spreekbeurt van Nick.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  59. turcoise is ook mijn kleur anita en gaaf dat je dan even zelf kan printen voor een keertje met het groen er bij en deze lieve bestie is die weer mooi

    sucses met nick zijn presentatie

    lieve gr roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Prachtige kaart en wat een mooie kleurencombi is dit Anita!

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Wat een prachtige kaart zeg.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt.
    Mooie kleuren heb je gebruikt.

    Fijne dag vandaag !

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Anoniem11:22

    Hallo ben op je blog terecht gekomen en heb je blog bekeken en moet zeggen dat je leuke kaarten maakt en doordat ik ze leuk vond ben ik maar meteen volger van je geworden. Tot snel!
    groetjes Becky











    BeantwoordenVerwijderen
  64. Hallo Anita,
    wat een prachtig kaartje en wat heb ik genoten op je blog
    ook ben ik volger geworden
    hele fijne avond
    lieve groetjes martine

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Anoniem22:27

    Zo weer even bijbloggen en weer even wat verhaaltjes van Aniet lezen ;-)
    Gaaf Bassie en Adriaan....zijn die kids van mij dol op en wij als ouders ook nog steeds we zijn er echt mee opgegroeid.
    Wat een heerlijk kaartje heb je weer gemaakt het was idd triest weer maar hier vrolijk je van op!
    Top gedaan!
    Liefs Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Anoniem08:28

    Wow fantsastische gestaltung un ein wundervolles Werk
    Hab lieben Dank fürs mitmachen bei My Besties Frindship
    GLG Tamesis

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Eine bezaubernde Karte ist das geworden, gefällt mir sehr gut.Ein süßes Motiv und deine Gestaltung paßt super dazu.

    Danke für deine Teilnahme bei My Besties Friendship.

    Einen lieben Gruß von Andrea

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Wat een lieve kaart en wat is die happy birthday die mooi.

    Huggsss, Angelique
    EngelDesignsScrap

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Anoniem16:00

    Ρarticularly when enjoyed on the lateѕt high definition pills,
    users aгe bound to get loads of fun out of their gaming practical experience,
    specially whewn they may play because of their
    friends around social networking sites. What would you do
    if you developed a game, and two years later, a bigger cоmpany published a very similar-looking game.
    If you implement the 4th tіpp you woukd actually break the game
    to sessions and wоuld be ble to use thee session end screen.

    my weƄpage - candy crush booster

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita