6 februari 2014

Hé dat was nou weer jammer bij de kassa!

Zo de eerste drie dagen achter elkaar werken zitten er alweer op van de week, ben gewoon helemaal de kluts kwijt wat voor dag het af en toe is hahaha. Het is allemaal eventjes wennen en de wasjes worden gedraaid als ik thuiskom, de boodschapjes worden eventjes snel gehaald na het werk, je had me moeten zien racen met mijn karretje dinsdagmiddag, goh wist niet dat ik dat zo snel kon en ik had ook nog alles wat ik nodig had, het leek wel of ik de prijs had gewonnen dat je 1 minuut gratis boodschappen mag doen maar helaas pindakaas die minuut klopte dan misschien wel (nou ja niet liegen het waren wel wat meer minuten) maar dat gratis merkte ik niet bij de kassa, moest helaas toch mijn portemonnee tevoorschijn halen. Nee alle gekheid op een stokje het valt me best wel mee, gewoon een paar aanpassingen en een Nick die het nu nog niet helemaal snapt maar dat komt wel met de tijd en voor je het weet weet je niet anders. Het enige is dat ik wel wat vermoeider bent maar hé dat los ik dan weer op in de bus naar huis toe, ik val als een blok in slaap, en dan maar weer hopen dat ik niet snurk of op een schouder van iemand ga liggen, zie je het voor je. Maar hoe erg ik heb van de week nog geen knutselspulletje aangeraakt in de avond, heb wel mijn dagelijkse blogrondjes gemaakt maar voor de rest ..... had totaal de inspiratie niet en ook niet de puf om al mijn kistjes tevoorschijn te halen maar dat zal vast wel weer goedkomen de komende tijd .... onderstaand kaartje had ik vorige week al gemaakt maar nog niet geplaatst.


Wil jullie weer bedanken voor de supergave reacties op mijn kaartjes van afgelopen maandag, wat heb ik er weer van genoten met het bekende glimlachje van oor tot oor, super van jullie. En zoals telkens weer zegt Aniet lieve bloggertjes aan de andere kant van het beeldscherm tot de volgende keer!

89 opmerkingen:

  1. Wat een schitterende kaart Anita! Mooie kleuren en leuke afbeelding.

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Anita, het is weer een topkaart, hele mooie kleurcombi, en je bloementoef is schitterend. liefs Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldige mooie kaart Anita, superleuk! Wat zal het wennen zijn, echt een hele verandering en ja dat is zeker wennen. Ik kan me indenken dat je even geen puf hebt in de hobby omdat je natuurlijk moe bent maar hopelijk went je lichaam snel hieraan. Knap hoor dat je dit zo allemaal toch maar weer doet!
    liefs Hanny♥
    http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een schitterend kaartje.
    Dat is even wennen zo'n verandering maar komt vast allemaal goed.
    Liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kan me voorstellen dat het even wennen is, Anita. En ook heel vermoeiend. Maar goed, alles went...dus dit gaat jou ook lukken!
    En wat een pracht van een kaart heb je weer voor ons. Toppie hoor!
    Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtstuk heb je weer gemaakt

    Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  7. het is weer een super mooi kaartje

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat fijn dat je het leuk vindt en ja het zal best wennen, maar je hobbytijd is ff wat minder.De kaart die je al klaar had is dan een uitkomst, hij is super leuk en mooi!!! enne.........het is bijna weekend :-) :-),
    Gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Hoi
    Ja dat is wel effe jammer wat minder tijd voor je hobby .
    Maar als je een beetje gewend bent komt dat ook wel weer goed .
    Super mooie kaart laat je hier ook weer zien .
    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hahaha, jij met je minuut NIET gratis winkelen....
    Je kaart is weer een schatje.

    liefs, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hoi,

    Ja, dat zal wel effe wennen zijn, meer werken.

    Maar je kaartje ziet er anders wel super uit.

    grtjs
    Claudia

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Anita. Je kaartje is prachtig weer super gemaakt. Mooie kleuren en de afbeelding is toppie ingekleurd. Ja je moet even in je nieuwe ritme komen. Even wennen. Alles even op de rit krijgen. Dan komt de knutselzin wel weer. En laten we eerlijk zijn Je moet thuis en op je werk wel het een en ander doen en dat kost wel energie!. En vooral als je al een halve dag van huis bent ..... Succes het komt vast wel goed!. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Haha, ik had je weleens willen zien racen door de super!!! Wel jammer dat je gewoon af moest rekenen. Ik denk dat je even aan dat ritme moet wennen en dan komt de inspiratie om kaartjes te maken ook wel weer terug....dit is in ieder geval een beauty!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Het zal inderdaad bij iedereen even wennen zijn, als je meer gaat werken, en ik geloof best dat je 's avonds de puf niet hebt om een kaartje te maken, als ik moe ben kan ik dat ook niet! Je kaartje is wel erg mooi Anita, past weer allemaal goed bij elkaar. Succes met het wennen. Groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een mooi kaartje.
    Heel leuk gedaan.
    En de inspiratie komt vast wel weer terug als je gewend bent aan je wekelijkse ritme.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Truus de Mier, hihi....tutututuut... Ja dat zal wennen moeten Anita, even je ritme zoeken hè! Je kan ook je kistje met knutsel meenemen in de bus, hihi. Gekheid natuurlijk....je kaartje ziet er weer top uit!!! Prachtig zijn de veren van Joy hè!
    Fijne dag en lieve hobbygroetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Schitterend kaartje Aniet en ja het is even wennen en zoals je zelf al zegt voor je het weet weet je niet beter. Ik zie dat jij ook al die veertjes hebt zijn ze niet enigggg:)

    Liefssss Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  18. heel mooi weer, liefs, Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Anoniem11:06

    Een prachtige kaart en nog een dag werken.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ja even in je ritme komen Anita, en dan komt de rest vanzelf weer wel goed...bij iedereen is de inspiratie wel eens wat minder....komt weer goed hoor...
    Je kaartje voor vandaag is weer een toppetje.... Prachtig ingekleurde digi en ook hele leuke details erop...

    groetjes en een fijne donderdag nog
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ja, extra werken en een ander ritme kost inderdaad energie en ff je ritme omgooien. Wel handig dat je een powernap kunt doen tijdens je reis, of is de kans er dat je je halte mist? Als je wat meer gewend bent, neem je gewoon een borduurwerkje mee haha, kan je vast wat voorwerk doen. Succes met je extra uren, maak je niet te druk om je blogrondje he... ff met de pootjes omhoog en bijkomen na je extra uren is belangrijker!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ja, extra werken en een ander ritme kost inderdaad energie en ff je ritme omgooien. Wel handig dat je een powernap kunt doen tijdens je reis, of is de kans er dat je je halte mist? Als je wat meer gewend bent, neem je gewoon een borduurwerkje mee haha, kan je vast wat voorwerk doen. Succes met je extra uren, maak je niet te druk om je blogrondje he... ff met de pootjes omhoog en bijkomen na je extra uren is belangrijker!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. hahaha...ik zie je zo gaan met een enorme vaart en rood hoofd door de supermarkt. Ik kan me voorstellen dat je niet zoveel puf hebt als je thuis bent en na alle klusjes in huis...hopelijk komt dat snel weer en kun je weer heerlijk genieten van de kistjes om je heen. Deze kaart is weer prachtig! echt super! groetjes Joanne

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Gelukkig vallen die extra uren goed mee! Maar geloof graag dat het nog even wennen is en dat je moe bent als je thuis komt! Gelukkig had je dit prachtige kaartje nog op voorraad ;) Hele mooie kleurencombinatie ook! Liefs,
    http://littlecreass.blogspot.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Je kaartje is prachtig Anita, en wie weet hebben de dames ook nog tips om meer vrije tijd te kunnen nemen, want overhouden doe je echt niet haha.
    Tip 1: Probeer je boodschappen voor de hele week tegelijk te halen, is goedkoper en scheelt enorm veel tijd.
    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  26. kan me helemaal voorstellen dat het ff wennen is en dat je niet aan knutselen toe komt. Maar als je eenmaal in het goede ritme zit komt dat vast weer goed.
    Wat een leuke bestie is dit!
    Liefs, Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Schitterend kaartje Anita, met een prachtig ingekleurde Bestie, zal allemaal wel goed komen als je eenmaal het ritme te pakken hebt.....

    groetjes Bea.

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Anoniem12:21

    Hij is weer prachtig hoor. Nu maar hopen dat je weer snel tijd en inspiratie hebt voor de volgende kaart.
    Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  29. nou ondanks je drukte van dit moment is je kaart wel erg lief en mooi geworden!
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Een prachtig kaartje Anita !! En logisch hoor, dat je moe bent 's avonds. Het is echt wennen om nu meer te werken. En we zijn ook geen 18 meer hè ? LOL
    Maar dat ritme komt hopelijk snel en je inspiratie en fut ook.

    Groetjes, Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Dat overkomt iedereen wel eens, moe en zin om iets te ondernemen ontbreekt.
    Gewoon heerlijk even niets doen, het komt vanzelf wel weer.
    Heel mooi kaartje heb je gemaakt, mooie kleuren.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Haha trapte ze er niet in bij de kassa, jammer, hihi.
    Als je eenmaal je ritme heb komt het vast goed met je vermoeidheid, is wennen., natuurlijk.
    Maar ik vind je Bestie weer super gaaf!!! Mooie kleuren, en de stijl van Anita ;)
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Je moet gewoon weer in een ritme komen. Dan komt de energie ook vanzelf weer.
    Dit is in ieder geval een prachtig/lief/mooi kaartje.
    Groetjes Marguerite

    BeantwoordenVerwijderen
  34. gewoon geduld hebben dan komt het knutselen vanzelf en goed dat je wat kaartjes op voorraad hebt komt altijd goed van pas .Het kaartje is weer prachtig.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Hoi Anita,
    je moet weer helemaal in een ander ritme komen, een paar weekjes verder en je weet niet beter..je kaartje is super, mooi kleurwerk en prachtig papier..liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Een minuutje gratis shoppen, het blijft een mooie droom. Tja nieuw ritme, donkere, sombere dagen... Tijd voor voorjaar kunnen we de energie weer van het zonnetje pikken! X

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Ohh wat mooi prachtig van kleur!!

    BeantwoordenVerwijderen
  38. Prachtig Anita! Ja iedere verandering is weer even wennen. komt vast wel goed. Je kaart is weer super mooi ingekleurd.
    Groetjes Hilda

    BeantwoordenVerwijderen
  39. Prachtig hoor Anita!
    Als je straks weer in het ritme zit, komt het knutselen vast ook weer goed.
    Gr. Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  40. Wat een kaart weer. Aniet doe rustig aan snap toch niet hoe jij het allemaal doet hoor
    Ik kijk niet meer elke dag op het blog, mm misschien wel kijken maar niet elke dag reacties geven.. Moet hobby en ontspannend blijven toch.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  41. wat een mooi gezicht zal dat geweest zijn dat racen in de supermarkt je kaartje is weer super mooi en als je wat aan het ritme gewend bent komt de zin vanzelf wel weer kijk uit dat je je niet overwerkt het moet wel leuk blijven en je hoeft echt niet altijd te reageren alleen kijken is ook goed lieve groetjes Maartje

    BeantwoordenVerwijderen
  42. Ja niet alleen Nick maar jij moet ook wennen aan een ander en drukker schema maar ook dat gaat vast goedkomen zodat je toch weer je spulletjes uit de kast kunt pakken:-) Je kaartje heeft er niet onder geleden! Mooi hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Petje af hoor Anita zoveel uur werken met 2 kinderen,je kaart is super.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  44. Hoi Anita, jaja dat duurt even voordat een nieuw patroon is ingesleten. 't Is een hele verandering, maar wat ben je dapper. Oh ja, het kaartje is erg mooi geworden, de kleurencombinatie is weer super.
    Lieve groeten, HennyB:)

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Oh, wat is 'tie weer mooi zeg! En wat een prachtige kleurencombinatie heb je gebruikt.
    Je Bestie is weer een schatje.
    Groetjes,

    Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  46. Hij is weer heel mooi.En alles moet wennen Het freubelen komt wel weer.
    Leafs Tietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Kan me voorstellen dat je bekaf bent na zo'n werkweek. Je kaartje is prachtig en ik hoop dat je in het weekend toch eens rustig aan de freubel kunt. Liefs, Marianne

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Mooie kaart Anita en ja,het moet allemaal weer wennen dat extra werken.
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Een kaart in een supermooie kleurencombinatie.
    Ook een leuke layout.
    Een tof geheel zo Aniet.
    Groetjes,
    Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Weinig te merken dat je geen inspiratie hebt Anita ;) Supermooie kaart. Ik moest even goed kijken hoe je die lijntjes op de blaadjes hebt gemaakt, met een potlood of copic ?
    groetjes,
    Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Leuke kaart, mooie kleuren ook!
    Groetjes Sjoukje

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Hoi Anita,
    Wat een schitterende kaart ik vind vooral de kleurencombi prachtig zo mooi dat blauw / bruine.
    En wat het werken betreft logisch toch dat het eerst zwaar is moet ook wennen.
    Rustig aan in het weekend maar weer lekker aan de knutsel.
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Als je gewend bent, komt de zin om te knutselen vanzelf wel!
    Mooie kaart.
    groetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Ach......tegen de tijd dat je helemaal gewend bent is het zomervakantie moet je maar denken :-)
    Maar voor je het weet is het weekend!
    Je kaartje is weer erg mooi. Vind de kleuren erg mooi.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen
  55. een schitterend kaartje

    BeantwoordenVerwijderen
  56. het is een schitterende kaart met prachtige kleuren.

    gr karin

    BeantwoordenVerwijderen
  57. mooie kaart! en die vermoeidheid....oef...even wennen aan een andere werkweek.
    succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Schitterende kaart Anita, heel mooi bruin met blauw.
    Groetjes Maria

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Een prachtige kaart Anita. Mooie kleurencombinatie en ik zie dat je de veertjes van Noor al hebt. Heel mooi.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Het is een schitterende kaart!
    groetjes Aukje

    BeantwoordenVerwijderen
  61. een heel erg mooi, geslaagd kaartje
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Hoi Anita, je hebt nog inspiratie genoeg hoor, wat een schitterend kaartje. Lief kleurtje.
    En wat een schitterend verhaal weer, maar het went wel zoveel dagen werken, het is alleen altijd een race tegen de klok, vooral met kinderen. Succes en sterkte ermee, gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  63. Hallo,

    Och wat een schatje van een kaartje seg !!
    En denk dat we helaas allemaal het racen tegen de klok kennen :-)
    Hihi, en wat jammer dat je het niet gratis mee kreeg hé :-)

    Groetjes, Jaimie

    BeantwoordenVerwijderen
  64. o mooi dit kaartje met die mooie veertjes van joy er bij in blauw heel mooi

    ook bestie weer zo mooi ingekleurd

    ja meid het moet even allemaal wennen nog misschien is het freubelen iets minder maar ach je vind je weg wel weer hoor

    lieve groetjes roelie

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Schitterend kaart Anita en je went vast snel aan je nieuwe ritme en dan komt de zin en de inspiratie vanzelf weer terug.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Fijn dat je zo snel een nieuw ritme hebt gevonden Anita en dat je er moe van bent is niet zo verwonderlijk hoor! Wat een super kaartje weer, beeldige papiertjes, schitterend kleurwerk en die veertjes daar ga ik ook achteraan, zo leuk!!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Goh wat herkenbaar Anita hoewel ik niet zoveel uur werk als jouw heb ik ook zo nu en dan de puf en de inspiratie niet om te gaan knutselen! En alles went, toch...
    Deze bestiekaart ziet er weer uit om door een ringetje te halen.

    groetjes Hermien

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Je Betsiekaart is weer een schatje. Ik kan me goed voorstellen dat er weinig tijd en puf overblijft om te knutselen nu. Maar ik weet zeker dat je straks aan dit ritme gewend bent en steeds meer energie hebt voor andere dingen. Als het voorjaar wordt en weer wat langer licht buiten krijgt ieder mens ook al meer energie. En een beetje minder knutselen kan geen kwaad. We doen het alleen omdat we het leuk vinden, niks moet, alles mag.
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Hoi Anita,
    Jammer dat je toch nog de beurs heb moeten trekken .Had je wel gratis boodschappen gegund.En ja het zal wel behoorlijk wennen zijn maar je raakt er ook wel weer aan gewend en dan komt het ook wel weer dat je sávonds je kistjes nog gaat pakken.Je kaartje is weer een plaatje.Mooie kleuren .Leuk de veertjes die je erbij gebruikt hebt.voor morgen nog 1 dag haasten en dan heb je weer weekend.geniet van je weekend.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  70. prachtige kaart en ook zulke mooie kleuren.
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Wat heb je een prachtige kaart gemaakt Anita!
    Groetjes Trudy

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Je kaart is prachtig Anita! Succes met het wennen aan je nieuwe ritme!
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Een geweldige kaart Anita, een hele mooie kleurencombinatie en je hebt het ook zo schitterend ingekleurd. Oooo ik kan me indenken dat je even een heel nieuw ritme moet vinden en je mannekes natuurlijk ook. Hahaha, ik had je wel eens willen zien in de supermarkt. Jij hoeft in ieder geval niet naar de sportschool want volgens mij krijg je een superconditie op deze manier!
    Geniet van het weekend en lieve groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  74. Hoi Anita,

    Prachtig je kaartje zo een leukerd.
    Wat een drukte ,maar na een paar weekjes wend het weer wel en vind je je knutseltijd terug.
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  75. Fijn dat het zo goed gaat hoor, en ja, dat je moe bent is niet verwonderlijk.
    Lief kaartje weer Anita en de inspriatie.....komt vanzelf weer hoor, twijfel ik niet aan.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  76. Wat een prachtige kaart en weer zo mooi ingekleurd ook.

    Fijn weekend. Heb je weer even om bij te komen.

    Groetjes, Astrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  77. Hoi hoi Anita,
    prachtige kaart,
    poe en ik kan het me zo goed voorstelllen,
    dat je moe bent, knap hoor zo lang werken!
    Geniet maar lekker van het weekend,
    ik werk om het weekend dat breekt de week wel weer lekker,
    straks mag ik weer gaan werken!
    Groetjes van Daatje

    BeantwoordenVerwijderen
  78. schitterend kaartje Anita
    geweldig mooie combi van kleuren

    Groetjes corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  79. Schitterende kaart, Anita. Heel leuk de veertjes. Ook de kleuren combinatie vind ik prachtig. Heel gaaf gemaakt.
    Groetjes, Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  80. Je kaartje is weer even mooi als altijd, wat een mooi plaatje weer.

    Groetjes Cynthia

    BeantwoordenVerwijderen
  81. Hele mooie kaart , schitterend gedaan en ik vind hem weer super!

    BeantwoordenVerwijderen
  82. Weer een beauty van een kaart hoor Anita ,
    moest wel lachen om je verhaal, zag je al slapen
    in de bus zzzzzzz valt niet mee, zo werken , topper ben je.

    Liefs van Epie

    BeantwoordenVerwijderen
  83. Oh Anita, wat is dit weer een mooie kaart, ik hou van de kleurencombinatie die je gebruikt hebt en weer zo mooi ingekleurd!

    Liefs Lins x

    BeantwoordenVerwijderen
  84. Hoi Anita , wat een super mooie kaart !
    Bruin en blauw doen het zo goed samen .... en erg mooi gekleurd.
    Groetjes , Christa.

    BeantwoordenVerwijderen
  85. Gaaf Anita!! Mooi deze kleurtjes zo bij mekaar

    BeantwoordenVerwijderen
  86. wauw, SCHITTEREND, Anita
    ik zie dat je de mooie mal van de blaadjes van Joy ook al heb en wat staan ze prachtig er op.
    liefs An

    BeantwoordenVerwijderen
  87. Wat een pracht weer meis. Mooi gekleurd en schitterend papier.

    Huggsss, Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  88. Super kaartje Aniet in schitterende kleuren!
    groetjes
    Heleen

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo daar aan de andere kant van het beeldscherm, wat leuk dat je een bezoekje hebt gebracht en een reactie hebt achtergelaten, ik lees ze altijd met een glimlach op mijn gezicht. Bedankt. Liefs van Anita